642-980 Brain Dump

Cisco
642-980
Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric
http://killexams.com/exam-detail/642-980
DEMO
Find some pages taken from full version
Following pages are for demo purpose only. Demo pages are randomly taken from full version.
Full version can be different from the demo version.
You can request the updated Demo by contacting support@killexams.com.
For Details about Full version Click http://killexams.com/exam-detail/642-980
Answer: D
QUESTION: 110
Which two statements are true about the OTV otvsite-identifier id command? (Choose two.)
A. It is used to determine if there are other OTV edge devices on the local site.
B. It is used to identify the site to other OTV sites in the network.
C. It should be configured in addition to the otv site-vlan command.
D. It should be configured instead of the otv site-vlan command.
E. The value should be the same across all OTV sites.
Answer: A, C
QUESTION: 111
Refer to the exhibit.
A customer is having a problem with NPV. Which of these is the cause of the problem?
A. No server was requested or received by the FLOGI database.
B. One external link must be up for server interface to be up.
C. Multiple external links must be up for the server to come up.
D. Internal links are down and must be up for the server interface to be up.
Answer: B
QUESTION: 112
Refer to the exhibit. Which two options are causes of the error when setting up VM-FEX on
the Cisco UCSB-Series Blades? (Choosetwo.)
A. Dynamic vNICs are not supported on the version the admin is running.
B. The network adapter in the blade does not support dynamic vNICs.
C. Too many dynamic vNICs are configured.
D. Dynamic vNICs are not required for VM-FEX.
E. The dynamic vNIC connection policy was never applied to the service profile.
Answer: B, C
QUESTION: 113
When using a Cisco Nexus 5500 and Cisco Nexus 7000 Series Switch, how can a port
channel interface be configured?
A. Layer 3 interface
B. Layer 3 interface in non-admin VDC only
C. Layer 3 interface in admin VDC only
D. Layer 3 interface in VDC 1 only
Answer: A
QUESTION: 114
OTV is configured–testpings confirm that it is working butother tests do not seem to
perform well. What is the problem?
A. VLANs are not properly extended.
B. The multicast groups are not defined properly.
C. The transport network is not configured to process the overhead that is introduced by
OTV.
D. The overlay may not be enabled.
Answer: C
QUESTION: 115
Refer to the exhibit.
Which conditions can trigger on a Cisco Nexus device runningFabricPath?
A. A switch connected to the Cisco Nexus device is running RSTP instead of STP.
B. A BPDU with bridge priority set to 61140 is received by the switch edge port.
C. The switch edge port in the STP domain is not configured as root.
D. VLAN is configured incorrectly on port-channel 100.
Answer: C
QUESTION: 116
On the secondary vPC switch, under which circumstance does the vPC autorecovery feature
not bring up the vPC member ports?
A. Peer link fails, and subsequently, the peer-keepalive link fails.
B. Peer link is up, and the peer-keepalive link fails.
C. Both vPC peers are reloaded, and the primary does not come back up.
D. Peer link fails, and subsequently, the primary switch fails.
Answer: B
QUESTION: 117
On the Cisco Nexus 7000 Series Switch, what could bethe reason why the (configvlan)#private-vlan primary command fails?
A. There are not enough resources in the VDC.
B. You are using a reserved VLAN ID.
C. The VLAN is a secondary VLAN.
D. The interface is in the wrong VRF.
E. The PVLAN feature is not enabled.
F. The VLAN does not exist.
Answer: E
QUESTION: 118
A customer reports that a 10-Gb interface between a Cisco Nexus 7009 Switch and a Cisco
Nexus 5548UP Switch is not passing traffic. The Nexus 7009 interface indicates up/up. The
Nexus 5548UP interface indicates up/down. Which feature should you enable to help isolate
the root cause?
A. CDP
B. GOLD
C. UDLD
D. DAI
E. LACP
Answer: C
QUESTION: 119
Which two describe the correct requirements for non-disruptive IOS ISSU on Cisco Nexus
7000 Series Switches? (Choose two.)
A. updated kickstart and system images must be staged in bootflash on single-supervisor
switches
B. updated kickstart and system images must be staged in bootflash on dual-supervisor
switches
C. low version skew
D. dual supervisors
E. clock synchronization
Answer: C, D
QUESTION: 120
Which statement is true regarding how OTV edge devices will react based on the
configuration of the VLANs being extended across the overlay network?
A. Any VLANs not extended will not be populated in the local OTV route table.
B. Only the same-site edge AED device controls which VLANs are to be extended.
C. Any extended VLANs will not be populated in the remote OTV route table.
D. By default, all VLANs on an edge device will be extended.
Answer: A
QUESTION: 121
Refer to the exhibit.
An administrator is trying to configure a port channel on a Cisco Nexus 7000 Series Switch,
which is connected to a Cisco Nexus 5500 Series Switch. The port channel will not come
up, so theadministrator executes the show port-channel summary command on the Cisco
Nexus 7000 SeriesSwitch and displays the output. What are two causes of the error?
(Choose two.)
A. The Cisco Nexus 7000 Series Switch needs to be configured with no lacp suspendindividual.
B. The Cisco Nexus 5500 Series Switch is configured with channel-group mode on.
C. The LACP feature has not been enabled on the Cisco Nexus 7000 Series Switch.
D. The ports are cabled to the wrong switch.
E. The port channel load-balancing algorithm does not match.
Answer: B, D
QUESTION: 122
Refer to the exhibit.
A customer is having difficulty getting NPV working. What is the cause of the problem?
A. The core NPV device is not enabled.
B. The core NPV device is not a switch.
C. The core NPV device is not configured on both ends.
D. The core NPV device is not configured on the upstream port.
Answer: B
QUESTION: 123
A customer is troubleshooting FCoE in its network. They have discovered that vFC is
currently down and there is no active STP port state on the bound Ethernet interface. What
should the STP port state be to correct this issue?
A. The bound interface should be in an STP forwarding state for the native VLAN only.
B. The bound interface should be in an STP learning state for both the native VLAN and the
member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN.
C. The bound interface should be in an STP forwarding state for both the native VLAN and
the member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN.
D. The bound interface should be in an STP blocking state for both the native VLAN and
the member FCoE VLAN that is mapped to the active VSAN.
Answer: C
QUESTION: 124
Which configuration is needed to suppress duplicate IP addresses when HSRP localization
is enabled?
A. Configure matching passwords in each data center.
B. Configure no ip arp gratuitous hsrp duplicate under the VLAN.
C. Remove the passwords in each data center.
D. Configure mismatching HSRP versions between data centers.
E. Change one data center to run VRRP rather than HSRP.
Answer: B
For More exams visit http://killexams.com
Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!