2V0-621 - source url

2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
2V0-621 - VMware Certified Professional 6 –
Data Center Virtualization
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
1. What is the minimum Virtual Hardware version required for vFlash Read Cache?
A. Version 8
B. Version 9
C. Version 10
D. Version 11
Answer: C
2. An administrator wants to prevent a priority virtual machine that resides in a vSphere DRS cluster from
migrating to other hosts in the cluster.
What configuration step will accomplish this without affecting other virtual machines?
A. Set VM Overrides to Partially Automated.
B. Set VM Overrides to Manual.
C. Configure a VM/Host Rule with the setting Must run on hosts in group.
D. Configure a VM/Host Rule with the setting Should run on hosts in group.
Answer: B
3. Which two identification sources can a vSphere Auto Deploy rule use to identify target hosts? (Choose
two.)
A. Processor Serial Number
B. Security Identifier
C. SMBIOS information
D. BIOS UUID
Answer: C,D
4. An administrator observes the following symptoms for a virtual machine:.
CPU usage is consistently above 90%
CPU ready value is consistently above 20%.
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
Application performance is impacted.
Which two actions should the administrator take to improve the performance of this virtual machine? (Choose
two.)
A. Increase the number of vCPUs assigned to this virtual machine.
B. Decrease the number of vCPUs assigned to this virtual machine.
C. Verify that VMware Tools is installed on every.virtual machine on the host.
D. Increase the CPU shares assigned to the virtual machine.
Answer: C,D
5. An administrator is unable to start the vCenter Server service..The vpxd.log file shows this service failure:
[13308 error \'Default\' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump
[13308 error \'Default\' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough space on the disk.
What is preventing the start of the service?
A. Insufficient space on the vCenter Server
B. Insufficient space on the Database Server
C. Insufficient space on the.VMFS volume
D. Insufficient space on the ESXi ramdisk
Answer: A
6. An administrator uses the df -h command and notices that an NFS datastore is reporting a capacity of.0
Bytes.
What.condition would.cause.this to occur?
A. The NFS server on which the datastore resides is down.
B. The datastore was mounted as Read/Write.
C. The datastore was mounted as Read-Only.
D. The datastore was created with NFS version 4.1.
Answer: A
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
7. Users are reporting CPU related performance problems on the virtual machine Email-Prod throughout the
day.
The resource settings.for the VM and the ESXi host the VM is running on are shown.below:
VM:
Email-Prod
vCPUs: 4
Memory: 96GB
ESXi host:.
CPU: 2 x 8 Core Processors
Memory: 128GB
NUMA architecturE.2 Nodes
Which two options would alleviate the observed performance problem for Email-Prod? (Choose two.)
A. Enable.the advanced parameter Numa.PageMigEnable.
B. Enable the advanced parameter Numa.AutoMemAffinity.
C. Enable CPU affinity to separate 2 vCPUs for each NUMA node.
D. Enable CPU affinity to bind all vCPUs to one NUMA node.
Answer: B,C
8. Which secondary Private VLAN (PVLAN) type can communicate and send packets to an Isolated PVLAN?
A. Community
B. Isolated
C. Promiscuous
D. Primary
Answer: C
9. An administrator is having a problem configuring Storage I/O Control on a Datastore.
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
Which two.conditions could explain.the issue? (Choose two.)
A. A host is running ESXi 4.0.
B. An ESXi host does not have appropriate licensing.
C. The vCenter Server version is 5.0.
D. The vCenter Server License is Standard.
Answer: A,B
10. Attempting to update an ESXi.6.x.host.using.the following command:
esxcli software vib update -d update.zip
Generatesthe following.error:
Could not download from depot at /tmp/index.xml, skipping ((\'/tmp/index.xml\', \'\', "[Errno 4] IOError:")) url =
/tmp/index.xml
What action should be taken to correct the problem?
A. Add the full file path to the command.
B. Use the update option instead of install.
C. Use the switch -d instead of -v.
D. Replace esxcli with esxupdate.
Answer: A
11. Refer to the Exhibit.
-- Exhibit -An administrator has created the DRS cluster shown in the Exhibit.
Based.on.the.exhibit,.which.statement.is.true?
A. Under CPU contention, Prod-VM1.receives four times the CPU resources than Test-VM1.
B. The Prod-VM1.will always have more CPU resources than all other virtual machines.
C. The Test-VM2.will always have less CPU resources than all other virtual machines.
D. Under CPU contention, Test-VM1.will receive 25% of the total CPU resources.
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
Answer: A
12. Which three options are available for ESXi Certificate Replacement?.(Choose three.)
A. VMware Certificate Authority mode
B. Custom Certificate Authority mode
C. Thumbprint mode
D. Hybrid Deployment
E. VMware Certificate Endpoint Authority Mode
Answer: A,B,C
13. When a Content Library is deleted, what happens to the files contained on the backing storage?
A. The files will be unchanged.
B. The files will be deleted.
C. The files will remain and be marked as orphaned.
D. The containing folder will be marked as orphaned.
Answer: B
14. An.administrator needs two vCenter Servers to be visibile within a single vSphere Web Client session.
Which two vCenter Server and Platform Services Controller (PSC) configurations would.accomplish this?
(Choose two.)
A. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it.
B. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC.
C. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it and configure Linked Mode.
D. Install two PSCs in the same Single Sign-On.domain with one vCenter Server registered to each PSC and
configure Linked Mode.
Answer: A,B
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
15. An administrator runs the command esxcli storage core device list and.sees.the.following output:
mpx.vmhba1:C0:T0:L0 DisplayName:RAID 5 (mpx.vmhba1:C0:T0:L0) Has Settable
DisplayName:false SizE.40960 DeviceType:Direct-Access Multipath Plugin: NMP Devfs
Path: /vmfs/devices/disks/mpx.vmhba1:C0:T0:L0 Status: off Is Local: true
What can be determined by this output?
A. The device is a being used for vFlash Read Cache.
B. The device is in a Permanent Device Loss (PDL) state.
C. The device is a local Solid State Device (SSD).
D. The device is in an All Paths Down (APD) state.
Answer: B
16. In a vSphere High Availability.cluster, what is the VM.Monitoring.I/O.stats.interval.default
value?
A. 60 seconds
B. 90 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Answer: C
17. An administrator is troubleshooting network communications between the vCenter Server and the ESXi
6.x host.
Which log.shows the interaction events between these components?
A. /var/log/syslog.log
B. /var/log/hostd.log
C. /var/log/vpxa.log
D. /var/log/fdm.log
Answer: C
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
18. Which two scenarios could cause Storage DRS to be disabled on a Virtual Disk (VMDK)? (Choose two.)
A. The VMDK is an independent disk.
B. The virtual machine has vSphere Fault Tolerance enabled.
C. The VMDK is hosted on NFS storage.
D. The virtual machine has a CD-ROM/ISO image connected.
Answer: A,B
19. An administrator is unable to see performance statistics for only the Past Week performance data. The
vCenter Server is using a Microsoft SQL Server Database.
What are three likely causes contributing to this issue? (Choose three.)
A. Performance statistics are turned off.
B. The Past Day rollup job is not present.
C. The stats_rollup_1_proc is not present.
D. The.VMware Performance Charts Service is stopped.
E. The.JDBC URL is incorrect in the vcdb.properties file.
Answer: A,B,C
20. A user notifies an administrator that Content Libraries are not visible.
What is a possible solution?
A. Assign the user the read-only role at the global permission level.
B. Assign the user the read-only role at the vCenter Server root level.
C. Assign the user the read-only role at the vCenter Server data center level.
D. Assign the user the read-only role at the vCenter Server cluster level.
Answer: A
The Leader of IT Certification
visit - http://www.certleader.com
2V0-621 Practice Exam Questions Demo
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
Thank You for Trying Our Product
* 100% Pass or Money Back
All our products come with a 90-day Money Back Guarantee.
* One year free update
You can enjoy free update one year. 24x7 online support.
* Trusted by Millions
We currently serve more than 30,000,000 customers.
* Shop Securely
All transactions are protected by VeriSign!
100% Pass Your 2V0-621 Exam with Our Prep Materials Via below:
http://www.certleader.com/2V0-621-dumps.html
The Leader of IT Certification
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
visit - http://www.certleader.com