http://www.TwPass.com
220-604
CompTIA
Depot Technician
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 220-604
The 220-604 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 220-604 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 220-604 exam is very challenging, but with our 220-604 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 220-604 exam on your FIRST TRY!
CompTIA 220-604 Exam Features
- Detailed questions and answers for 220-604 exam
- Try a demo before buying any CompTIA exam
- 220-604 questions and answers, updated regularly
- Verified 220-604 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 220-604 tested and verified before publishing
- 220-604 exam questions with exhibits
- 220-604 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring CompTIA certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 220-604 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 220-604 test is an important part of CompTIA certifications. We have the resources
to
prepare you for this. The 220-604 exam is essential and core part of CompTIA certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 220-604 Test and save time and money while developing your skills to pass
your CompTIA 220-604 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 220-604
now!
220-604
QUESTION: 1
A technician receives a laptop work order stating that the mouse pointer from the touchpad is
moving randomly around the screen. Which of the following should the technician do FIRST?
A. Reboot the computer.
B. Replace the touchpad.
C. Clean the touchpad.
D. Update the driver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
A technician receives a laptop that is running out of battery power more quickly than expected.
Which of the following can the technician do to correct the problem?
A. Stop using the battery and use alternating current (AC) power for the laptop.
B. Note on the work order that the laptop is losing battery capabilities and the laptop
must be replaced.
C. Replace the AC adaptor by purchasing a new adapter from the manufacturer.
D. Replace the battery by purchasing a new battery from the manufacturer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which of the following makes toner stick to paper?
A. corona transfer wire
B. fuser assembly
C. drum assembly
D. pickup roller assembly
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
An 8X AGP video card will not fit into the AGP slot. Which of the following may be the
cause?
A. The motherboard only supports 3.3v AGP Cards.
B. The motherboard only supports universal cards. 4
C. The video card is defective.
D. The slot covers are misaligned.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
A technician is performing scheduled preventive maintenance on a laser printer. Which of the
following should the technician clean or replace?
A. transfer corona
B. ozone filter
C. primary corona
D. fuser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which of the following is used to produce the best LCD image on a laptop?
A. Dual scan
B. Active matrix
C. Passive matrix
D. Active scanning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which of the following is the voltage that an ATX molex connector delivers to an IDE device?
(Select TWO).
A. -3.3 Volts
B. 24 Volts
C. 120 Volts
D. 12 Volts
E. 5 Volts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which of the following should be used to clean a computer? (Select TWO).
A. distilled water to wash inside components
B. office vacuum
C. chemical degreaser
D. feather duster
E. compressed air
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
A technician receives a computer for repair with a work order stating, erratic behavior please
resolve. Which of the following can be done to diagnose the problem?
A. Strip the system down to the essential components and systematically replace
components until the system is stable.
B. Boot the system and run DEFRA
G.
C. Treat the system as though the system were new and format the hard drive; load a
base operating system and run burn-in routines.
D. Replace all system components.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Before servicing a laptop, which of the following precautions must be taken?
A. The laptop must be placed in a stand by state.
B. The laptop battery must be installed.
C. The laptop must be placed in a hibernate state.
D. The alternating current (AC) adapter must be unplugged.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
A technician is building a new computer for a client and installing an IDE hard drive. The
technician should attach the new hard drive to: 6
A. a 40 pin ribbon cable.
B. a 34 pin ribbon cable.
C. an 80 pin ribbon cable.
D. a 6 pin round cable.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which of the following is used to produce the best LCD image on a laptop?
A. Active matrix
B. Active scanning
C. Passive matrix
D. Dual scan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which of the following would be the LAST step to take when installing a network printer?
A. Print the test page.
B. Print a blank sheet of paper.
C. Reboot the computer.
D. Ping the printer s IP address.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which of the following would be a reason for updating the BIOS?
A. The update will increase hard drive space.
B. The updated version will enable new features on the system.
C. The updated version is newer than the version currently installed.
D. The update increases system memory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which of the following types of memory modules are used to upgrade laptops?
A. RIMM
B. SIMM
C. SODIMM
D. DIMM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which of the following describes a group of two or more disk drives that appear to the system
as a single drive?
A. SCSI drives
B. ultra ATA drives
C. disk array
D. reserved sector drives
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
A technician is preparing to remove a secondary battery from a laptop expansion bay. Which of
the following would be the next step for the technician to take?
A. Disable the battery in the operating system.
B. Remove the battery.
C. Put the laptop in standby mode.
D. Power down the laptop.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
A power supply has failed in a computer due to a motherboard cable being cut. Which of the
following should be done to repair the computer?
A. Rerun the cable.
B. Replace the power supply. 8
C. Splice the broken wire.
D. Tape the end of the wire to prevent short circuits.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Exhibit: The IDE slots in the attached diagram are identified with the letter:
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
F. F
G. G
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Diagnostics on a laptop that is under warranty indicate a failed motherboard. Which of the
following would be the BEST action to take? 9
A. Obtain and replace a motherboard for the model that is being repaired.
B. Install a motherboard that will support the same memory and CPU specifications.
C. Obtain a new laptop that is not expensive and fits the laptop case.
D. Repair the motherboard and run extended diagnostics.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Before removing a shared folder from a computer on a network, which of the following should
be done FIRST?
A. Notify all users.
B. Remove share privileges.
C. Defragment the computer s hard drive.
D. Close all open files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
A technician receives a laptop work order stating that the mouse pointer from the touchpad is
moving randomly around the screen. Which of the following should the technician do FIRST?
A. Replace the touchpad.
B. Update the driver.
C. Reboot the computer.
D. Clean the touchpad.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
When a computer is being assembled, which of the following is MOST likely to have an effect
on cooling and airflow?
A. The type of memory used.
B. The location in which the drives are installed.
C. The manner in which the cables are routed.
D. The type of motherboard selected. 0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
When troubleshooting a wireless IrDA connection, a technician should check: (Select TWO).
A. for obstructions between link points.
B. whether the link points are too close.
C. for the correct channel setting.
D. for correct security settings.
E. for the correct COM port setting.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
A technician receives a CRT monitor needing diagnostics. Which of the following safety
precautions should the technician take after opening the case?
A. Put on an anti-static wrist strap.
B. Ensure that the grounding strap is connected to the CRT.
C. Obtain a safety clearing from the floor supervisor.
D. Ensure that the CRT has been discharged.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
A work order states that a computers sound does not work. When opening Device Manager and
checking the Sounds and Audio Devices a black exclamation point on a yellow field is
observed. This indicates that the device:
A. driver is missing.
B. has been disabled.
C. is not functioning properly.
D. is dead.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
1 Which of the following is a jumper configuration for an IDE hard drive? (Select TWO).
A. SATA
B. termination and device ID
C. cable select
D. master
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
When rebooting a computer running Windows XP Home, a technician observes an error
message stating, illegal I/O port address. Which of the following can be done to resolve this
error?
A. Upgrade the motherboard BIOS.
B. Upgrade to Windows XP Professional.
C. Upgrade the CPU on the motherboard.
D. Return to Windows 2000 Professional.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
When experiencing video problems, which of the following should be performed FIRST to
ensure that the monitor is not causing the problem?
A. Check for the latest video drivers.
B. Install a known-good video adapter.
C. Attach the monitor to a known-good computer.
D. Replace the monitor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which of the following item colorizes the paper using a two-component laser printer?
A. toner
B. laser beam
C. developer
D. ribbon
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
A computer has been upgraded with a new hard drive and after reassembling the computer and
turning the computer on, the drive LED remains lit and an error message during power-on self
test (POST) states, No Drive Present. Which of the following would MOST likely be the
cause?
A. The motherboard was damaged and needs replacing.
B. The floppy drive was not reconnected.
C. A configuration disk was left in the floppy drive.
D. The ribbon cable has been installed incorrectly.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which of the following would be the correct way to dispose of a laptop battery?
A. Place the battery on a shelf for storage.
B. Place the battery in a trash compactor separately from the laptop.
C. Dispose of the battery in the same manner as the laptop.
D. Refer to the disposal information located on the battery.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which of the following is a type of motherboard? (Select TWO).
A. PCI daughter board
B. IDE controller board
C. SATA controller board
D. micro ATX
E. standard ATX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
A technician receives a dot matrix printer for repair and the work order states that the printer is
only printing one-half of each character. Which of the following should the technician replace?
A. print head
B. fuser
C. injector
D. print nozzle
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
A laser printer has a vertically repetitive print defect. Before attempting to repair the printer, a
technician should determine:
A. the distance between the spots.
B. which paper tray was used to print the document.
C. which driver was used to print the document.
D. which application was used to print the document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
A technician receives a new printer for repair and the work order states that when powered on
the printer makes a loud noise and will not print. Which of the following actions should the
technician take?
A. Install new drivers on the computer.
B. Install a new ink cartridge.
C. Install a print head on the printer.
D. Remove the packing tape from the print head.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
A technician is troubleshooting a CD/DVD drive. There is a disk in the drive and the tray wont
eject. Which of the following actions should the technician take FIRST?
A. Shutdown, restart and verify that the BIOS recognizes the drive and try again.
B. Replace the CD/DVD drive.
C. Pry the tray open with a small, flat head screwdriver.
D. Place the end of a paper clip in the emergency eject pinhole on the CD/DVD drive.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
When installing a new Plug and Play sound card, a technician should turn off and unplug the
computer; remove the computer s cover; locate the sound card slot, insert and secure the card in
the slot and:
A. plug in and turn on the computer; let Windows recognize the new hardware and
install the driver.
B. plug in the computer; let Windows recognize the new hardware and plug in the
speakers.
C. let Windows recognize the new hardware; install the driver and plug in the speakers.
D. turn on and plug in the computer; let Windows recognize the new hardware and
install the driver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
A technician receives a work order requesting the installation of an NLX motherboard into a
micro ATX case. Which of the following should the technician recognize?
A. A standard ATX power supply will not be able to connect to the NLX adapter.
B. The system will not start up.
C. The case is too small for the motherboard.
D. The motherboard was not meant for this style of case.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
A technician receives a computer for repair and observes that the fan on the power supply is not
moving. Which of the following should the technician do?
A. Move the power supply voltage switch to 220 volts.
B. Add an additional fan to help cool the computer.
C. Replace the cable that attaches the power supply to the motherboard.
D. Replace the power supply.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which of the following can be used to determine the amount of physical memory installed in a
laptop? (Select TWO).
A. Check Device Manager Snap-in.
B. Type WINVER in the command prompt.
C. Check the BIOS.
D. Check System Information in the Accessibility folder.
E. Check System Information.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which of the following would be the safest environmental condition for working on multiple
systems at one time?
A. A tiled room with anti-static mats and wrist straps.
B. A clean, carpeted room with anti-static mats and wrist straps.
C. A tiled room in a warehouse with outside ventilation.
D. A clean, carpeted room with air purifiers and dehumidifiers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
A technician receives a laptop that is running out of battery power more quickly than expected.
Which of the following can the technician do to correct the problem?
A. Note on the work order that the laptop is losing battery capabilities and the laptop
must be replaced.
B. Replace the battery by purchasing a new battery from the manufacturer.
C. Stop using the battery and use alternating current (AC) power for the laptop.
D. Replace the AC adaptor by purchasing a new adapter from the manufacturer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
A new computer is displaying the wrong amount of memory. Which of the following may be
the cause?
A. The module is installed backwards.
B. A USB device is using some memory.
C. An onboard video card is using some memory.
D. The CPU is using some memory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which of the following printer types uses thin print pins to transfer ink from a fiber or ribbon?
A. impact
B. laser
C. solid ink
D. ink jet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which of the following would be the way to prevent the Num Lock LED from being turned on
automatically when a laptop is booted?
A. Hold the function Num Lock key down during POST.
B. Go into the Windows Keyboard applet and deselect the Num Lock on boot option.
C. Create a Windows profile to disable the feature during power-on self test (POST).
D. Turn the feature off in the BIOS.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
A user reports that the display on the laptop appears blurred. Which of the following is MOST
likely the cause?
A. The LCD is not running in its native resolution.
B. LCD monitors do not appear blurred.
C. The drivers are improperly installed.
D. More video memory needs to be allocated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
A user reports that when trying to print a document nothing comes out of the printer and states
that the only printer in the printer dialog box is Microsoft Office Document Image Writer. The
technician should understand that the problem is that the printer:
A. has not been installed on the user s computer.
B. is not turned on.
C. driver is corrupt.
D. cable is unplugged.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which of the following should be considered when upgrading memory? (Select TWO).
A. speed of memory
B. memory slot color
C. type of memory
D. CPU speed
E. BIOS version
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which of the following RAID configurations takes advantage of mirroring?
A. RAID 1
B. RAID 5
C. RAID 0
D. RAID 2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which of the following will help protect an operating system from vulnerability?
A. Download free anti-virus programs from the Internet.
B. Perform updates from the manufacturers website regularly.
C. Using the operating systems email program only to open attachments.
D. Monitoring what is displayed on the screen.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
When a computer does not recognize an internal modem, a technician should determine
whether: (Select TWO).
A. the modem is seated properly.
B. the number being dialed is valid.
C. there are resource conflicts.
D. there is power to the modem.
E. the modem speaker is enabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
When installing an inkjet printer for the first time, which of the following should be done
FIRST?
A. Print a test page from the Printer icon under the printers tab.
B. Select the new printer as the default printer.
C. Run the printhead alignment within the Tools folder of the printer.
D. Ensure that the printer is set for bi-directional printing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
In which of the following locations would a technician set the LBA mode for a hard drive?
A. Jumper Settings
B. Disk Manager
C. Device Manager
D. System BIOS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
A work order states that a customer used Windows updates and after rebooting the computer,
the video driver was corrupted and the computer was in safe mode. Which of the following
would be the BEST action to take?
A. Download and install the correct video driver from the manufacturer s web site.
B. Remove the video driver and reboot the computer.
C. Use the Driver Roll Back feature in Device Manager.
D. Go back to Windows update and specify the correct video driver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
When connecting a laser printer to a network for the first time, a technician should FIRST:
A. configure the network settings on the printer.
B. ensure the cable is set to TCP/IP.
C. enable the printer in the BIOS.
D. configure the printer as bi-directional in Windows.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which of the following would be an example of a biometric device?
A. encryption password
B. thumb print reader
C. USB security key
D. smart card reader
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
To force a user to use Ctrl-Alt-Delete to log into the computer, a technician can go to Control
Panel then:
A. Windows Firewall.
B. Security Center.
C. User accounts and the Advanced tab.
D. Accessibility options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
During boot up, a laptop screen displays vertical colored lines and then the LCD screen goes
blank. There are no display problems when connected to an external monitor. Which of the
following actions should be taken to resolve the problem?
A. Replace the laptop.
B. Replace the LCD screen.
C. Replace the LCD pixels.
D. Re-select the LCD in Device Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which of the following desktop hardware should a technician be MOST concerned with
disposing of correctly?
A. batteries
B. power cords
C. disk drives
D. hard drives
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which of the following would be the maximum number of devices in a single chain that USB
technology will allow?
A. 98
B. 127
C. 254
D. 120
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
A shipping department is reporting that a laser printer in the receiving area is becoming
jammed because the printer attempts to pull several sheets of paper for each print. Which of
the following may be the cause? 1
A. Humidity is causing the paper to stick together.
B. The paper is sticking to the corona wire and causing the jam.
C. A4 paper is being used and may not be supported by laser printers.
D. The fusion roller is dirty and pulling too many sheets of paper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
A technician receives a printer that is printing ink smudges on random sheets of paper. Which
of the following should the technician try FIRST?
A. Replace the printer.
B. Replace print head assembly.
C. Clean the print head.
D. Use a different brand of paper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
A technician is working on a new computer running Windows XP and the hard drive is
formatted at 20GB but is an 80GB hard drive. There is not another partition and no extra space
can be found under Windows explorer. Which of the following would be the BEST way to
partition the remainder of the hard drive without data loss?
A. Add another hard drive and use that available space.
B. Run FDISK.
C. Use the Disk Management tool.
D. Back up all important data to an external drive then reformat the hard drive.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
A printer takes a long time to print high-end graphics. Which of the following would be the
FIRST action to take?
A. Replace the toner cartridge.
B. Recommend the use of smaller graphics.
C. Check the amount of memory installed. 2
D. Recommend connecting fewer users to the printer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which of the following represents a safety hazard?
A. liquid on the floor
B. a tiled floor
C. a concrete floor
D. carpet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
A customer has security concerns about classified local data being compromised if the laptop is
stolen. The customers laptop has Windows 2000 utilizing the FAT16 file system. Which of the
following actions should be taken?
A. Upgrade the operating system to Windows XP Home.
B. Have the customer convert to NTFS and enable data encryption.
C. Tell the customer that a laptop should not be used for classified data.
D. Configure the wireless adapter to only connect to secure networks.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
A technician is performing preventive maintenance on the hardware components in a
workstation. Which of the following actions should the technician take?
A. Remove the case front and clean the air vents.
B. Unplug the capacitors from the board and clean the contacts.
C. Remove the processor and clean the pins with an eraser.
D. Remove the processor and clean any dust that has collected between the processor
and the heatsink.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
A technician receives a laptop that is running out of battery power more quickly than expected.
Which of the following can the technician do to correct the problem?
A. Stop using the battery and use alternating current (AC) power for the laptop.
B. Replace the AC adaptor by purchasing a new adapter from the manufacturer.
C. Replace the battery by purchasing a new battery from the manufacturer.
D. Note on the work order that the laptop is losing battery capabilities and the laptop
must be replaced.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which of the following printers sprays the paper? (Select TWO).
A. impact
B. laser
C. ink jet
D. solid ink
E. thermal
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
A printer takes a long time to print high-end graphics. Which of the following would be the
FIRST action to take?
A. Check the amount of memory installed.
B. Recommend connecting fewer users to the printer. 2
C. Recommend the use of smaller graphics.
D. Replace the toner cartridge.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
A technician receives a computer that cannot connect to a network. Which of the following
commands would the technician use to determine whether the network interface card (NIC) is
obtaining an IP address?
A. MSCONFIG
B. PING
C. IPCONFIG
D. TELNET
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which of the following would be a potential risk to a low humidity environment while working
on computer systems?
A. An increase in airborne contaminants.
B. Galvanic effects on dissimilar metals.
C. An increase in airborne abrasive materials.
D. Increased likelihood of electrostatic discharge (ESD).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
A computer will not power on. Which of the following should be checked FIRST?
A. CPU
B. power supply
C. memory modules
D. hard drive
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
After a graphics card upgrade, a computers resolution is even lower than before and cannot be
set higher in the display settings. The MOST likely problem is that the graphics card:
A. has been removed by the user.
B. is not compatible with the motherboard.
C. driver has not been installed or updated.
D. has been installed into the wrong expansion slot.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
When a user would like to access a file server with Universal Name Convention (UNC), which
of the following information is needed?
A. SMTP server address
B. HTTP server address on Address Bar
C. hostname and path name
D. DHCP server information
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which of the following devices uses a PCI card for secured login?
A. thumb print reader
B. smart card readers
C. biometric devices
D. retinal scanner
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
A laser printer is sent for repair and the work order indicates that there is an image printing
problem. Which of the following should a technician do FIRST to confirm this problem?
A. Clean the corona wire and return printer.
B. Run a self-test image page from the printer. 4
C. Run the calibration feature on the laser printer.
D. Print a test page from a computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
After servicing a laptop, the system will not perform power-on self test (POST). Which of the
following may not be seated correctly? (Select TWO).
A. system fan
B. CPU
C. hard drive
D. keyboard
E. memory module
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which of the following types of processors plugs into a socket 478?
A. Pentium 4
B. Pentium Xeon
C. AMD Athlon
D. AMD Duron
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
To force a user to use Ctrl-Alt-Delete to log into the computer, a technician can go to Control
Panel then:
A. Windows Firewall.
B. User accounts and the Advanced tab.
C. Security Center.
D. Accessibility options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
When a user would like to access a file server with Universal Name Convention (UNC), which
of the following information is needed?
A. SMTP server address
B. DHCP server information
C. hostname and path name
D. HTTP server address on Address Bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which of the following would be the MOST effective way to monitor access to secure areas?
A. key card
B. combination lock
C. visitor log
D. key lock
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
A retinal scanner is an example of which of the following security methods?
A. smart key
B. biometrics
C. smart cards
D. strong encryption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which of the following would be a reason to use the standard formatting option after installing
Windows XP in a repaired computer?
A. The drive is new and a quick format will fail.
B. To ensure a complete format.
C. The integrity of the hard drive is unknown. 6
D. A standard format yields a little extra drive space when complete.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which of the following is an emerging short range networking standard designed to allow for
wireless connection to a range of up to 30 feet?
A. Ethernet
B. infrared
C. cellular WAN
D. Bluetooth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Infrared device functionality is dependant on which of the following?
A. humidity of room
B. light intensity in room
C. room temperature
D. line of sight
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
A spot appears on all documents scanned on a multifunctional device. Which of the following
would be the FIRST step to take to resolve this problem?
A. Clean the scanner exposure glass.
B. Replace the print head.
C. Clean the imaging drum.
D. Clean the laser lenses.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
7 A technician is upgrading the memory on a laptop that has a front-side bus speed of
333MHz. Which of the following memory module types has the minimum data transfer rate
necessary to support this upgrade?
A. PC333
B. DDR266
C. DDR333
D. PC533
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Dust accumulation inside a computer can cause:
A. premature component failure.
B. a decrease in memory speed.
C. insulation for the CPU.
D. excessive energy consumption.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
When servicing a printer, a technician touches the back of the printer and the computer at the
same time and receives a voltage shock. The technician discovers that there is a 120 volt
alternating current (AC) between the computer and the printer. Which of the following actions
should the technician take?
A. Replace the printer power supply.
B. Open both wall outlets to determine whether there is a short.
C. Replace the computer power supply.
D. Report the incident to an electrician.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Preventive maintenance on internal components includes:
A. removing dust from heatsinks and fans. 8
B. testing the capacitors and resistors.
C. tightening the motherboard screws.
D. resetting the BIOS configurations.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Before starting a motherboard upgrade, which of the following steps would be important to
take?
A. Uninstall all programs.
B. Verify the CMOS setting.
C. Remove the old motherboard.
D. Upgrade the BIOS.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
A laser printer needs preventive maintenance. Which of the following components should be
allowed to cool before removing?
A. drive rollers
B. fuser assembly
C. corona wire
D. transfer roller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
When lifting a heavy load, which of the following should be implemented?
A. Bend at the knees and lift with your legs.
B. Bend at the waist and lift with the back.
C. Lift with the arms while bending.
D. Lift to waist while bending.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
A technician is installing a second IDE hard drive alongside the first on the primary channel.
The second hard drive must have the jumper pin set as:
A. master.
B. ID set to 0.
C. secondary.
D. slave.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
To prevent loss of data due to a power outage: (Select TWO).
A. replace the CMOS battery.
B. regularly save open documents.
C. set power options to always on.
D. plug the computer into an uninterruptible power supply (UPS).
E. plug the computer into a surge suppressor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
A technician is replacing the video adapter on a desktop. Which of the following actions should
the technician take FIRST?
A. Unplug the power cord from the computer.
B. Unplug the power cord from the monitor.
C. Locate the proper card slot for the video display adapter.
D. Remove the original video display adapter from the computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Which of the following would be the cause if a system utilizing a shared memory bus system
that had its memory upgraded continues to have performance issues when using a graphic-
intensive application? 0
A. The Enable Write combining option needs to be selected in the Troubleshooting tab
of the Advanced setting in the Control Panel Display applet.
B. The shared system can only utilize a fixed amount of memory from system bus.
C. The screen refresh rate needs to be set to the minimum possible settings.
D. The CPU acceleration needs to be configured to the maximum setting.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which of the following should be done when adding a sound card to a computer that has an
audio device integrated into the motherboard?
A. Set the integrated device as the slave.
B. Configure both devices in Device Manager.
C. Disable the integrated device by jumper or the BIOS settings.
D. Set the integrated device as the master.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
A technician is troubleshooting a CD drive tray that will not eject the CD from the tray. The
customer has rebooted the computer but is still unable to open the drive by pressing the eject
button. The technician should:
A. replace the defective drive.
B. use the emergency release hole.
C. upgrade the firmware of the drive.
D. update the driver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which of the following would be the BEST way to apply thermal grease to a CPU?
A. Spread a small amount evenly
B. Place on scratches and uneven areas
C. Apply in a thick layer
D. Around the edges of the CPU 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
A technician receives a computer that is running more and more slowly. The technician should
FIRST:
A. reformat the computers hard drive.
B. run anti-virus and spyware scans.
C. restart the computer and run the recovery disk.
D. defrag the machine, run SCANDISK and check for file fragments.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which of the following file types are MOST often used when scanning to a file? (Select
THREE).
A. MP3
B. JPEG
C. BMP
D. TIFF
E. EXE
F. DOC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
A technician needs to transfer data as quickly as possible. Which of the following devices
should the technician choose?
A. standard serial port
B. ExtendedCapabilities Port (ECP) / Enhanced Parallel Port (EPP)
C. USB 2.0
D. PS/2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
2 Which of the following will ensure proper airflow inside a computer?
A. Leave the side panel off the computer.
B. Install covers on all open adapter slots.
C. Install additional heatsinks.
D. Install a liquid cooling system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which of the following would be the maximum recommended length of a serial cable?
A. 50 feet (15 meters)
B. 25 feet (7.5 meters)
C. 100 feet (30 meters)
D. 15 feet (4.5 meters)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
The correct way to clean a CD would be with a soft cloth:
A. and mineral water.
B. from hub to edge.
C. in a circular motion.
D. and chemical solvent.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
During the servicing of a desktop PCI card, which of the following may cause the motherboard
to short out? (Select TWO).
A. A fan becomes dislodged and the system cannot cool properly.
B. An anti-static wrist strap is not utilized.
C. The PCI card is installed in a different slot and the original slot is not covered.
D. Power is still supplied to the system.
E. PCI plug-n-play is disabled in the BIOS. 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
A technician has added memory to a laser printer. To allow the printer driver software to use
the additional memory, the amount of memory should be modified in:
A. Device Manager by selecting Upgrade Driver.
B. the Device Settings tab in Printer Properties.
C. Device Manager by clicking on the printer s driver and selecting Parameters.
D. the Color Management tab in Printer Properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
A power on self test (POST) should be performed on a computer because the POST:
A. validates network configuration.
B. checks system components and hardware.
C. checks the boot sector of the hard drive.
D. checks system software.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
A technician has upgraded the memory of a laptop from 256MB to 512MB but Windows
reports that only 480MB of memory is available. Which of the following may be the cause?
A. The laptop is using the missing system memory to shadow the BIOS.
B. The laptop may not support double sided, high density memory.
C. The laptop may not support DDR SODIMMs.
D. The laptop is using the missing system memory as shared video memory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Exbibit: 4 The serial ATA slots in the attached diagram are identified with the letter (Select
all that apply).
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
F. F
G. G
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
A user reports that when trying to print a document nothing comes out of the printer and states
that the only printer in the printer dialog box is Microsoft Office Document Image Writer. The
technician should understand that the problem is that the printer:
A. cable is unplugged.
B. has not been installed on the user s computer.
C. is not turned on.
D. driver is corrupt.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
A technician receives a laser printer for repair. The paper path components are wearing out
more quickly than expected. Which of the following may be the cause?
A. The paper is not the standard size.
B. The paper is too coarse.
C. The toner needs to be replaced.
D. The fuser needs to be replaced.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Which of the following devices measures voltage?
A. loopback plug
B. inductive toner
C. cable tester
D. multimeter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
When installing a new CPU in a computer, which of the following is required?
A. Format the hard drive.
B. Repartition the hard drive.
C. Install heatsink compound.
D. Re-install the operating system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
When installing a new CPU in a motherboard, a technician observes that the CPU is not seating
properly. Which of the following would be the BEST action to take?
A. Press firmly on the CPU until the CPU is seated in the holder and close the handle.
B. Turn the CPU over and see whether any pins are bent and that the CPU is oriented
correctly on the board. 6
C. Leave the CPU in place and clamp the heatsink and fan over the CPU to hold it in
place.
D. Discard the CPU and install a new CPU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Which of the following is an important part of the cooling system for a computer?
A. hyperthreading
B. drive bezel
C. case bezel
D. slot covers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
A printers firmware should be upgraded:
A. when the fuser needs to be replaced.
B. to fix printing problems.
C. when a known problem can be fixed with the upgrade.
D. anytime there is an available upgrade.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
A technician receives a laptop computer for repair and the work order states that when
attempting to log on the numbers 1533 are typed rather than the letters jill. Which of the
following should the technician do to correct this problem?
A. Re-install the operating system.
B. Install language support.
C. Disable the Fn key.
D. Replace the keyboard.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
A new CPU has been installed and when the computer boots up, the computer runs for several
minutes and then restarts. Which of the following may be the cause?
A. The CPU is incompatible with that motherboard.
B. The new drivers for the CPU have not been installed.
C. The CPU is dual core.
D. The CPU fan is not plugged in correctly.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
A technician is building a computer and loading the operating system from a CD. Within the
BIOS, which of the following would be the BEST option to select?
A. hard drive as first boot device and CD second
B. CD as the first boot device
C. no bootable devices
D. hard drive as the only boot device
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which of the following types of communication ports communicates to peripheral devices one
bit at a time?
A. USB
B. serial
C. parallel
D. PS2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
An ultra-DMA 100 drive is attached to a system and working but wont run in ultra-DMA 100
mode. Which of the following is MOST likely the cause?
A. The cable is too long for this mode. 8
B. An 80-conductor cable is not being used.
C. The jumpers arent configured correctly.
D. The operating system does not support this mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
When using a scanner for the first time, the scanner makes a grinding noise and will not scan.
Which of the following is MOST likely the cause?
A. The scanner needs to be unlocked.
B. The USB cable is not connected to the scanner correctly.
C. The scanner is disabled in Windows.
D. The scanner is defective.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
Which of the following would be essential to use when removing internal components from a
computer?
A. anti-static pad and wrist strap
B. multimeter
C. loopback plugs
D. vacuum / cleaning pads
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which of the following printers prints multi-part forms at once?
A. laser
B. ink jet
C. thermal
D. impact
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
A technician working on a monitor should not:
A. put on rubber gloves.
B. wear rubber soled shoes.
C. discharge all capacitors.
D. wear an anti-static wrist strap.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Which of the following places toner on paper?
A. drum assembly
B. fuser assembly
C. corona transfer wire
D. pickup roller assembly
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
Which of the following is an important part of the cooling system for a computer?
A. case bezel
B. hyperthreading
C. drive bezel
D. heatsink
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
Which of the following would be the safest environmental condition for working on multiple
systems at one time?
A. A clean, carpeted room with anti-static mats and wrist straps.
B. A tiled room in a warehouse with outside ventilation.
C. A tiled room with anti-static mats and wrist straps.
D. A clean, carpeted room with air purifiers and dehumidifiers. 0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
Which of the following is the recommended maintenance for a laser printer?
A. Clean all fan filters; wipe down the paper path and re-adjust the corona wire.
B. Clean all pickup rollers; re-adjust the corona wire and replace the fuser assembly.
C. Clean all pickup rollers; replace the fuser assembly and clean all fan filters.
D. Clean all pickup rollers; wipe down the paper path and clean all fan filters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
The display on a recently repaired tablet computer is not functioning but the VGA port is
functioning. Which of the following is MOST likely the cause?
A. The system board needs replacing.
B. The digitizer needs replacing.
C. The wireless antenna is not shielded properly.
D. The video ribbon cable is not seated properly.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
A computer has a supervisor password enabled in the BIOS. Which of the following should a
technician attempt to remove this password?
A. Remove the CMOS battery and power connector for several minutes.
B. Remove the CPU for several minutes.
C. Use a copper wire to bridge the CMOS battery and ATX power connector.
D. Remove the main capacitor on the motherboard for several minutes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
Regularly defragmenting a hard drive can: 1
A. prevent performance loss.
B. cause files to disappear.
C. increase available RAM.
D. damage the CPU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
Bluetooth communicates using:
A. fiber optics.
B. radio waves.
C. STP cable.
D. infrared.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
Which of the following is the process a scanner uses to scan images to a computer?
A. Light is shown through the image and onto the scanner head.
B. Light is reflected off a mirror onto the Charged Coupled Device (CCD).
C. Light is flashed off a mirror onto the CC
D.
D. Light is reflected off the image and into a camera.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
A technician wants to optimize airflow through a computer that is having heat issues. The
computer has a forward fan, a rear fan, and a CPU fan. In which of the following ways should
the fans be configured?
A. CPU fan set for exhaust, forward fan set for intake, rear fan set for exhaust
B. CPU fan set for intake, forward fan set for exhaust, rear fan set for exhaust
C. CPU fan set for exhaust, forward fan set for intake, rear fan set for intake
D. CPU fan set for intake, forward fan set for intake, rear fan set for exhaust
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
To prevent overheating, a technician should place a working computer in a location that:
A. is air-tight.
B. has plenty of light.
C. is close to a breaker box.
D. is free of dust.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 141
Which of the following should be checked when troubleshooting printer problems?
A. serial port
B. cable connections
C. IRQ settings
D. power-on self test (POST) beep codes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=141
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 142
Loopback plugs are used for testing:
A. graphic ports.
B. PS/2 ports.
C. firewire ports.
D. serial ports.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 143
A technician must power off a computer before connecting and disconnecting the printer cables
for which of the following printer interfaces?
A. serial 3
B. parallel
C. IEEE 1394/Firewire
D. USB 2.0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=143
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 144
Which of the following types of batteries provides the longest running time for portable
devices?
A. nickel metal-hydride (NiMH)
B. lithium ion (Li-ion)
C. alkaline
D. nickel-cadmium (NiCd)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=144
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 145
A technician receives a laptop work order stating that the mouse pointer from the touchpad is
moving randomly around the screen. Which of the following should the technician do FIRST?
A. Reboot the computer.
B. Replace the touchpad.
C. Update the driver.
D. Clean the touchpad.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=145
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 146
When working inside a computer, a technician should:
A. remove the power supply from the desktop to prevent damage.
B. leave the desktop connected to a power strip to prevent a circuit overload.
C. use anti-static tools to prevent ES
D.
D. connect a multi-meter to detect for electrostatic discharge (ESD).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=146
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 147
Which of the following RAID configurations takes advantage of mirroring?
A. RAID 1
B. RAID 2
C. RAID 5
D. RAID 0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=147
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 148
The red line on an IDE cable specifies pin:
A. 80.
B. 40.
C. one.
D. 24.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=148
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 149
A shipping department is reporting that a laser printer in the receiving area is becoming
jammed because the printer attempts to pull several sheets of paper for each print. Which of
the following may be the cause?
A. Humidity is causing the paper to stick together.
B. The paper is sticking to the corona wire and causing the jam.
C. The fusion roller is dirty and pulling too many sheets of paper.
D. A4 paper is being used and may not be supported by laser printers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=149
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 150
Which of the following places a positive charge on the drum during the use of a laser printer?
A. transfer wire
B. corona wire
C. fuser 5
D. developer roller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=150
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 151
A dual-layer DVD-R disc has a maximum data capacity of:
A. 2.1G
B.
B. 9.4G
B.
C. 700M
B.
D. 4.7GB.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=151
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 152
A technician is upgrading the memory on a laptop that has a front-side bus speed of 333MHz.
Which of the following memory module types has the minimum amount of bandwidth
necessary to support this upgrade?
A. PC3200
B. PC4200
C. PC2700
D. PC2100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=152
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 153
Which of the following motherboards uses a single edge connector cartridge processor?
A. Slot 1
B. PAC418
C. Socket 370
D. Socket A
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=153
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 154
6 A laser printer is sent for repair and the work order indicates that there is an image printing
problem. Which of the following should a technician do FIRST to confirm this problem?
A. Run a self-test image page from the printer.
B. Run the calibration feature on the laser printer.
C. Clean the corona wire and return printer.
D. Print a test page from a computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=154
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 155
Which of the following Windows XP applets is used to help configure a newly installed
wireless adapter?
A. Windows Security Settings
B. Portable Media Devices
C. Wireless Network Setup Wizard
D. Internet Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=155
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 156
A user reports that when trying to print a document nothing comes out of the printer and states
that the only printer in the printer dialog box is Microsoft Office Document Image Writer. The
technician should understand that the problem is that the printer:
A. is not turned on.
B. has not been installed on the user s computer.
C. cable is unplugged.
D. driver is corrupt.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=156
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 157
A technician is locked out of a desktops BIOS because of a forgotten password. Which of the
following is a method of removing the password?
A. Reseat the systems memory. 7
B. Re-install the operating system.
C. Replace the power supply unit.
D. Reset the proper jumper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=157
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 158
Which of the following is used to verify that a network interface card (NIC) is functioning
properly?
A. inductive toner
B. multimeter
C. loopback plug
D. cable tester
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=158
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 159
A new laser printer has been sent for repair and when the cover is removed, a technician
observes excessive toner spillage in the printer. Which of the following is MOST likely the
cause?
A. The paper feed assembly is misaligned.
B. The installed toner cartridge is defective.
C. The customer is not loading the paper correctly.
D. The customer is not using manufacturers recommended toner supplies.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=159
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 160
Which following components is MOST likely to suffer thermal failure?
A. CPU
B. network interface card (NIC)
C. sound card
D. fan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=160
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 161
A workstation consistently powers off after a few minutes of operation. Which of the following
may be the cause?
A. The processor is not seated properly.
B. The CD-ROM drive is not connected.
C. The CPU is overheating.
D. The system cannot cool the multiple I/O devices installed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=161
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 162
Which of the following may cause a problem with proper airflow?
A. Open space inside the case
B. An exhaust fan at the rear of case
C. Tie-wrapping of loose cables
D. Leaving the expansion slots open
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=162
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 163
A laser printer crumples the paper while printing. Which of the following is MOST likely the
cause?
A. The paper tray does not contain enough paper.
B. The corona wire is defective.
C. The pickup roller assembly needs adjusting or replacement.
D. The laser is defective.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=163
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 164
Laser printers are class one laser and should not be:
A. shined onto the skin.
B. shined into the eyes.
C. touched.
D. shined on any part of the body. 9
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=164
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 165
Which of the following supports the second generation Athlon 64 FX?
A. Socket 775
B. Socket 939
C. Socket 462
D. Socket 754
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=165
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 166
Which of the following is the procedure for installing an external monitor on a laptop?
A. Turn on the external monitor and connect the monitor to the laptop.
B. Turn the laptop off, connect the external monitor and reboot the laptop.
C. Connect the external monitor and reboot the laptop until the screen displays on the
monitor.
D. Connect the external monitor and press the appropriate display keys on the laptop.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=166
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 167
RAID One is also known as:
A. mirroring.
B. extending.
C. spanning.
D. stripping.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=167
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 168
To force a user to use Ctrl-Alt-Delete to log into the computer, a technician can go to Control
Panel then: 0
A. Windows Firewall.
B. User accounts and the Advanced tab.
C. Security Center.
D. Accessibility options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=168
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 169
Which of the following connectors might be used on a video card to connect a monitor? (Select
TWO).
A. IEEE1394/Firewire
B. VGA
C. serial
D. PS/2
E. DVI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=169
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 170
A customer has an older laptop and wants to have the processor upgraded to make the laptop
run faster. Which of the following would be the BEST action to take?
A. Inform the customer to avoid using the laptop on battery power and performance will
improve.
B. Fill out a work order for the customer and upgrade the laptop.
C. Inform the customer that upgrading RAM would be a better option.
D. Tell the customer that the laptop cannot be upgraded to increase performance and a
new laptop should be purchased.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=170
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 171
Which of the following should be used to ensure good airflow in a computer?
A. Make sure all I/O slots are covered.
B. Replace internal fans periodically.
C. Place a house fan on top of the computer.
D. Remove side panels. 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=171
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 172
Which of the following types of batteries provides the longest running time for portable
devices?
A. nickel metal-hydride (NiMH)
B. lithium ion (Li-ion)
C. nickel-cadmium (NiCd)
D. alkaline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=172
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 173
Which of the following should a technician use to clean the glass on a flatbed scanner?
A. glass cleaner and paper towels
B. dish soap and a wet towel
C. a soft, pre-moistened towel or wipe
D. dry paper towels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=173
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 174
To prevent damage, loss of data, or operating system instability which of the following would
be the proper method of removing a USB device?
A. Use the Safely Remove Hardware Wizard for Windows.
B. Use the Add/Remove Hardware Applet in Control Panel to safely remove the device.
C. Remove the device physically and Windows will automatically adjust system
resources accordingly.
D. Disable the device in Device Manager and then physically remove the device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=174
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 175
A technician is troubleshooting a computer and observes that the fan on the power supply is not
working. Which of the following should the technician do? 2
A. Replace the fan on the CPU.
B. Replace the power switch.
C. Reduce the power supply voltage.
D. Replace the power supply unit.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=175
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 176
When preparing a new hard drive for data storage, the drive must be:
A. surface scanned.
B. low-level formatted.
C. defragmented.
D. partitioned and then formatted.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=176
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 177
Before removing a shared folder from a computer on a network, which of the following should
be done FIRST?
A. Defragment the computer s hard drive.
B. Notify all users.
C. Remove share privileges.
D. Close all open files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=177
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 178
Which of the following may cause a scanner not to scan but still turn the scan light on?
A. The USB cable is incorrect.
B. The scan head motor is malfunctioning.
C. The USB cable is not connected.
D. The power supply is not connected.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=178
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 179
Which of the following printers prints multi-part forms at once?
A. ink jet
B. thermal
C. laser
D. impact
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=179
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 180
A technician receives a laptop computer for repair. The work order states that the wireless
network device has stopped working. The technician should check whether the:
A. alternating current (AC) device is working properly.
B. wireless device is using wireless G or
B.
C. operating system supports wireless network devices.
D. wireless device is turned off.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=180
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 181
Which of the following would be the safest environmental condition for working on multiple
systems at one time?
A. A tiled room with anti-static mats and wrist straps.
B. A tiled room in a warehouse with outside ventilation.
C. A clean, carpeted room with anti-static mats and wrist straps.
D. A clean, carpeted room with air purifiers and dehumidifiers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=181
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 182
The 4-pin plug on a PC power supply delivers which of the following voltages to the
components?
A. 5 and 12 volts
B. 9 and 14 volts
C. 7 volts 4
D. 10 volts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=182
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 183
A technician successfully installs a standard 802.11b wireless network interface card (NIC) in a
customers laptop. Which of the following would be the maximum range expected?
A. up to 30,000 feet (9,000 meters)
B. up to 30 feet (9 meters)
C. up to 300 feet (90 meters)
D. up to 3,000 feet (900 meters)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=183
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 184
A technician receives a work order stating that Windows XP is reporting that the RAM
installed in the computer is less then what the BIOS reports having. Which of the following is
MOST likely the cause?
A. The RAM is defective and needs to be replaced
B. The BIOS is defective and needs to be replaced.
C. The computer uses a shared video card.
D. Windows is reporting the wrong amount and needs to be re-installed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=184
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 185
A computer that will not power on and a technician suspects that the problem is the power
supply. Which of the following tools would help to verify whether the power supply is the
problem?
A. punch down tool
B. cable tester
C. loopback plug
D. multimeter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=185
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 186
Which of the following is an example of biometrics?
A. key fob
B. encryption level
C. password length
D. fingerprint scan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=186
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 187
A bad IDE hard drive needs to be replaced. A technician has been told that this will be the only
hard drive in the computer. The replacement hard drive jumper should be set on:
A. slave and connected on the primary IDE controller.
B. master and connected on the primary IDE controller.
C. slave and connected on the secondary IDE controller.
D. master and connected on the secondary IDE controller.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=187
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 188
Before removing a shared folder from a computer on a network, which of the following should
be done FIRST?
A. Defragment the computer s hard drive.
B. Notify all users.
C. Remove share privileges.
D. Close all open files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=188
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 189
Slot covers should be placed on unused PCI slots to:
A. provide security for the system components.
B. prevent users from tampering with the system.
C. prevent the installation of additional devices. 6
D. ensure proper air flow for cooling.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=189
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 190
A technician receives a work order that states a new SATA hard drive is to replace a defective
one. After unwrapping the new hard drive and finishing the physical installation, which of the
following should the technician do next?
A. Ensure that the jumpers indicate the drive is the master on the channel.
B. Set the drive as the primary boot in BIOS.
C. Low-level format the hard drive
D. Partition and format the hard drive.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=190
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 191
A dual-layer DVD-R disc has a maximum data capacity of:
A. 9.4G
B.
B. 4.7G
B.
C. 2.1G
B.
D. 700MB.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=191
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 192
A computer that can host dual PCI-Express video cards is said to be:
A. NLI compatible.
B. NVEX ready.
C. SLI compatible.
D. MLI ready.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=192
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 193
7 A laser printer is sent for repair and the work order indicates that there is an image printing
problem. Which of the following should a technician do FIRST to confirm this problem?
A. Run the calibration feature on the laser printer.
B. Clean the corona wire and return printer.
C. Print a test page from a computer.
D. Run a self-test image page from the printer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=193
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 194
Which of the following technologies is used for an LED connection between two laptops?
A. wireless
B. Bluetooth
C. infrared
D. Ethernet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=194
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 195
A laptop boots up but the screen appears dark even during the power-on self test (POST)
except when viewed from an angle. Adjusting the brightness and contrast has not resolved the
problem. Which of the following is MOST likely the cause?
A. The CPU or VGA card has failed.
B. The advanced configuration and power interface (ACPI) power management settings
have become corrupted.
C. The device driver for the VGA card has become corrupted.
D. The backlight or inverter has failed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=195
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 196
Which of the following is the greatest advantage of flash drive technology compared with
traditional hard drive technologies?
A. No moving parts 8
B. Greater storage capacity
C. Acceptance
D. Lower cost
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=196
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 197
A technician receives a computer that has a corrupt device driver. The technician is able to boot
the computer into safe mode. Which of the following would be the FIRST step to take when
replacing the faulty driver?
A. Re-install the driver with the setup CD-ROM.
B. Insert the windows CD-ROM and run the restore wizard.
C. Uninstall the device driver in Device Manager.
D. Disable the device in Device Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 198
When formatting a hard disk drive, which of the following creates the organization structures
on the disk including the tracks and beginning points for each sector on the track?
A. high-level formatting
B. quick format
C. low-level formatting
D. formatting with NTFS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=198
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 199
A technician working on a monitor should not:
A. put on rubber gloves.
B. discharge all capacitors.
C. wear rubber soled shoes.
D. wear an anti-static wrist strap.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=199
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 200
Which of the following would be an ideal environment for a laser printer?
A. Non-carpeted office with a filtered ventilation system.
B. Concrete manufacturing warehouse floor with outside ventilation.
C. Locked in a cabinet inside a carpeted office space.
D. Tiled manufacturing warehouse floor with outside ventilation.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=200
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 201
Which of the following will help maintain correct airflow within a computer?
A. Remove dust from all components.
B. Lubricate all fan components.
C. Remove and replace CPU fan.
D. Replace the fan in the power supply.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=201
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 202
Which of the following passwords would be considered the MOST secure?
A. password1
B. PSwd1!
C. pass!
D. pass1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=202
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 203
Which of the following describes a security device that validates a users identity based on
unique personal characteristics?
A. biometric 0
B. smart card
C. USB security key
D. key card
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=203
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 204
An ultra-DMA 100 drive is attached to a system and working but wont run in ultra-DMA 100
mode. Which of the following is MOST likely the cause?
A. The jumpers arent configured correctly.
B. The operating system does not support this mode.
C. The cable is too long for this mode.
D. An 80-conductor cable is not being used.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=204
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 205
Which of the following is the minimum number of hard drives required for a RAID 0
configuration?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=205
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 206
Which of the following RAID configurations takes advantage of mirroring?
A. RAID 2
B. RAID 0
C. RAID 1
D. RAID 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=206
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 207
Which of the following is the MOST common way to clear a BIOS password? (Select TWO).
A. Hold down the escape key.
B. Change or close the circuit on the BIOS password jumper on the motherboard.
C. Hold down the Shift and F1 keys.
D. Type in the name of the motherboards manufacturer.
E. Remove the power and CMOS battery from the motherboard.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=207
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 208
Which of the following tabs in the Windows XP Power Options applet configures a laptop to
go into hibernation when the LCD panel is closed?
A. Power Meter
B. Advanced
C. Hibernate
D. Power Schemes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=208
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 209
When installing a new scanner, Windows XP does not automatically recognize the scanner.
Which of the following actions should be taken?
A. Enable the scanner in the BIOS.
B. Use the Scanners and Cameras Wizard to add the device.
C. Add new printer Wizard.
D. Ensure the scanner is not locked.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=209
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 210
A dual-layer DVD-R disc has a maximum data capacity of:
A. 4.7G
B.
B. 2.1G
B. 2
C. 700M
B.
D. 9.4GB.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=210
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 211
Alcohol should not be used to clean computer components because alcohol will:
A. stain the components.
B. create fumes.
C. corrode the components.
D. evaporate.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=211
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 212
After installing PC133 memory the computer shows PC100 memory when booted. Which of
the following would be the FIRST action to take?
A. Determine whether the memory and system bus is set to 133MHz.
B. Check the memory to verify that the memory is PC100.
C. Upgrade the CPU.
D. Return the memory for a replacement.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=212
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 213
A technician is building a new computer for a client and installing an IDE hard drive. The
technician should attach the new hard drive to:
A. a 6 pin round cable.
B. a 40 pin ribbon cable.
C. a 34 pin ribbon cable.
D. an 80 pin ribbon cable.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=213
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 214
While installing updated device drivers in Windows XP Professional, a dialog box appears that
indicates that the driver is not digitally signed. Which of the following should be done?
A. Continue the driver installation but monitor for any unusual activity.
B. Acquire a Microsoft digital signature for the device through a third party website.
C. Discontinue installation of the device because continuing could damage the
computer.
D. Use a text editor to change all 0s to 1s in the header information of the INF file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=214
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 215
A technician is upgrading the memory on laptop that has a front-side bus speed of 400MHz.
Which of the following memory module types has the minimum amount of bandwidth
necessary to support this upgrade?
A. PC2100
B. PC2700
C. PC4200
D. PC3200
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=215
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 216
Which of the following types of printers uses a chemical reaction that occurs when portions of
the paper are subjected to heat?
A. thermal
B. thermal wax
C. solid ink
D. laser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=216
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 217
A second hard drive is installed in a computer and when the computer boots, Windows will not
load. Which of the following may be the cause? 4
A. There can only be two devices counting the CD-ROM.
B. Both drives are configured as master.
C. The hard drives may be different models.
D. One standard and one non-standard drive are being used.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=217
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 218
Which of the following would be the LAST step to take when installing a network printer?
A. Reboot the computer.
B. Print a blank sheet of paper.
C. Ping the printer s IP address.
D. Print the test page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=218
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 219
An advantage to using smart cards is that smart cards:
A. can be disabled if lost or stolen.
B. are inexpensive.
C. can be shared by multiple users.
D. are easily hidden from potential attackers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=219
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 220
A technician is working on a laptop that is powered on but has a black LCD screen. Which of
the following should the technician do to start troubleshooting the laptop?
A. Replace the LCD screen.
B. Connect an external monitor to the laptop.
C. Connect a video tuner to the laptop.
D. Replace the LCD inverter.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=220
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 221
Which of the following can be used in conjunction with card keys to ensure area security?
A. Combination locks on all doors.
B. Roaming security guards.
C. Security cameras at all doors.
D. Integrity of employees.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=221
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 222
When troubleshooting a motherboard, which of the following steps should be taken FIRST?
(Select TWO).
A. Look for physical damage on the motherboard.
B. Ensure that the operating system supports the motherboard.
C. Replace the motherboard.
D. Check that the video drivers are current.
E. Check all socket-mounted chips.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=222
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 223
Which of the following would be the minimum recommended amount of free space required on
a hard drive for disk defrag to run?
A. 5 percent
B. 10 percent
C. 20 percent
D. 15 percent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=223
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 224
After a floppy drive is replaced, the LED indicator on the drive stays lit. Which of the
following may be the cause?
A. The ribbon cable is reversed. 6
B. The drive is not attached to the system.
C. The drive is defective.
D. There is a disk stuck in the drive.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=224
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 225
Environmental safety data sheets provided with most printers include information about the
correct:
A. connectivity to a computer.
B. application of a printer.
C. operating environment.
D. disposal of consumables.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=225
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 226
A customer is experiencing intermittent lockups and rebooting symptoms, memory errors and
occasional malfunction of the USB peripherals. Which of the following is MOST likely the
cause?
A. There is motherboard chipset incompatibility.
B. The wrong type of memory is installed.
C. The power supply is too small or defective.
D. The wrong type of USB driver is installed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=226
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 227
A technician is installing a new printer in a computer running Windows and specifies the
wrong port. To fix the problem, the technician should change the port:
A. on the Port tab in Printer Properties.
B. in Device Manager by selecting the printer driver.
C. by using the Add Printer Wizard.
D. on Driver tab in Printer Properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=227
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 228
Which of the following would be a valid way to determine the CPU speed of a laptop running
Windows XP? (Select THREE).
A. Check the BIOS setting.
B. Check System Information.
C. Control Panel > System Properties.
D. Control Panel >Security Center.
E. Command prompt > type VER to obtain version information.
F. Check the Component Services Snap-in.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=228
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 229
When using an ink jet printer, a user reports that colors seem to be missing intermittently.
Which of the following is MOST likely the cause?
A. The print head is clogged.
B. There is a problem with the document being printed.
C. An incorrect paper type is being used.
D. The printer needs to be calibrated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=229
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 230
Which of the following contains the computer hardware configuration information?
A. CPU
B. CMOS
C. BIOS
D. RAM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=230
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 231
8 Which of the following would be the LAST step to take when installing a network printer?
A. Print the test page.
B. Ping the printer s IP address.
C. Reboot the computer.
D. Print a blank sheet of paper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=231
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 232
When using a scanner, the image is converted to a digital format using a device called a:
A. focusing lens.
B. laser unit.
C. transfer assembly.
D. charged coupled device (CCD).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=232
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 233
Which of the following should be configured as the master device on the primary IDE
controller in a new computer install?
A. floppy disk drive
B. CD-RW drive
C. DVD-ROM drive
D. bootable fixed disk drive
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=233
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 234
Which of the following would be the BEST method to use to determine whether a laptop
battery is seated correctly?
A. Turn the computer on with the alternating current (AC) cord unplugged.
B. Shake the battery housing while the computer is on.
C. Remove the battery while the computer is plugged in.
D. Change the advanced power management settings in the BIOS. 9
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=234
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 235
Which of the following may cause a printer to not print correctly after updating from Windows
98 to Windows XP?
A. Font settings on the printer.
B. Incorrect printer driver.
C. Printer needs calibration.
D. Dirty printer head.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=235
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 236
A computer is making a loud clicking noise and will not boot. Which of the following may be
the cause?
A. USB hub
B. fan
C. hard drive
D. video card
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=236
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 237
A newly installed graphics card is not working. A technician should FIRST:
A. verify the BIOS settings.
B. check whether the monitor is turned on.
C. check that the drivers are loaded into system.
D. determine whether the display settings are correct
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=237
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 238
A technician receives a keyboard that has keys that occasionally do not work when pressed.
Which of the following should the technician attempt FIRST? 0
A. Clean the keyboard.
B. Re-install the keyboard driver.
C. Replace the connector plug on the keyboard.
D. Replace the keys that do not work.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=238
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 239
Which of the following applies a charge to the paper?
A. pickup roller assembly
B. corona transfer wire
C. drum assembly
D. fuser assembly
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=239
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 240
A technician is building a new computer for a client and installing an IDE hard drive. The
technician should attach the new hard drive to:
A. a 34 pin ribbon cable.
B. an 80 pin ribbon cable.
C. a 40 pin ribbon cable.
D. a 6 pin round cable.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=240
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 241
Which of the following types of batteries provides the longest running time for portable
devices?
A. nickel-cadmium (NiCd)
B. alkaline
C. lithium ion (Li-ion)
D. nickel metal-hydride (NiMH)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=241
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 242
Which of the following printers can be used for printing multi-copied forms?
A. ink jet
B. solid ink
C. dot matrix
D. laser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=242
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 243
An ultra-DMA 100 drive is attached to a system and working but wont run in ultra-DMA 100
mode. Which of the following is MOST likely the cause?
A. The cable is too long for this mode.
B. The jumpers arent configured correctly.
C. The operating system does not support this mode.
D. An 80-conductor cable is not being used.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=243
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 244
If a laptop does not work on battery power but works with alternating current (AC), which of
the following may be the cause? (Select TWO).
A. The battery has reached the end of life.
B. The BIOS is not configured to charge the battery.
C. Battery charging is disabled in the software settings.
D. The charger wasn t connected to the wall outlet when charging.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=244
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 245
Which of the following printers prints multi-part forms at once?
A. thermal
B. impact
C. ink jet 2
D. laser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=245
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 246
A computer is sent for repair and the work order indicates that the computer has no video
during power-on self test (POST). Which of the following actions should the technician take
FIRST?
A. Remove the computer cover and reseat the video card.
B. Determine whether the problem can be replicated.
C. Determine the type of video card that is in the computer.
D. Remove the computer cover and replace the video card.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=246
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 247
Which of the following is MOST likely to be an infrared device?
A. printer
B. headset
C. cellular telephone
D. keyboard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=247
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 248
Which of the following is used to produce the best LCD image on a laptop?
A. Passive matrix
B. Active matrix
C. Dual scan
D. Active scanning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=248
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 249
3 When troubleshooting a power supply, a technician should FIRST: (Select TWO).
A. determine whether the vent openings and fans are clean.
B. determine whether capacitors have the correct charge.
C. check that the line voltage switch is set correctly.
D. check for shorts in each cable.
E. check the voltage across the transformer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=249
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 250
A printer takes a long time to print high-end graphics. Which of the following would be the
FIRST action to take?
A. Recommend the use of smaller graphics.
B. Replace the toner cartridge.
C. Check the amount of memory installed.
D. Recommend connecting fewer users to the printer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=250
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 251
Which of the following is MOST likely the cause of frequent CPU failures?
A. resource conflicts
B. overheating
C. incorrect installation
D. incompatibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=251
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 252
Which of the following describes a RAID 0 configuration?
A. Parking the hard drives.
B. Mirroring the hard drives.
C. Striping the hard drives.
D. Looping the hard drives. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=252
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 253
A computer that can host dual PCI-Express video cards is said to be:
A. NVEX ready.
B. NLI compatible.
C. SLI compatible.
D. MLI ready.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=253
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 254
Windows System Restore is used to:
A. re-install the Windows operating system.
B. restore all the drivers back to the original state.
C. restore the operating system to a previous date.
D. restore files and folders that have been permanently deleted.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=254
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 255
A shipping department is reporting that a laser printer in the receiving area is becoming
jammed because the printer attempts to pull several sheets of paper for each print. Which of
the following may be the cause?
A. Humidity is causing the paper to stick together.
B. The paper is sticking to the corona wire and causing the jam.
C. A4 paper is being used and may not be supported by laser printers.
D. The fusion roller is dirty and pulling too many sheets of paper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=255
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 256
A technician working on a monitor should not: 5
A. wear an anti-static wrist strap.
B. discharge all capacitors.
C. put on rubber gloves.
D. wear rubber soled shoes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=256
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 257
A technician is installing a printer that uses a parallel cable to connect to a computer. Which of
the following pin configurations might the technician encounter? (Select TWO).
A. 13 pin D-type
B. 9 pin D-type
C. 25 pin Centronics
D. 36 pin Centronics
E. 25 pin D-type
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=257
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 258
When inserting a second hard drive into the laptop s external drive bay, the system will not
boot. The MOST likely cause is that the drive:
A. is defective.
B. is not compatible with the laptop.
C. jumper is set as master.
D. is disabled in Windows.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=258
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 259
To bypass the autorun software that loads when a secure USB key is plugged in, which of the
following keys should be held down when plugging in the USB key?
A. Ctrl
B. Shift
C. Windows
D. Alt 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=259
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 260
After a technician upgrades a laptops memory, Windows XP reports less memory than was
installed. Which of the following is MOST likely the cause?
A. Windows XP needs to be re-installed.
B. The laptop uses shared video memory.
C. The laptop needs to be upgraded to Windows XP Professional.
D. The upgraded RAM is defective.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=260
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 261
A computer that can host dual PCI-Express video cards is said to be:
A. SLI compatible.
B. NVEX ready.
C. MLI ready.
D. NLI compatible.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=261
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 262
Which of the following should be done to prevent paper jams in a printer? (Select TWO).
A. Install the paper tray correctly.
B. Set the printing preferences to the highest quality in Print Properties.
C. Use the highest quality paper.
D. Ensure that the printers head gap is appropriate for the type of media used.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=262
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 263
A computer with two IDE drive controller ports can support which of the following number of
devices? 7
A. 8
B. 2
C. 6
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=263
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 264
Which of the following takes scattered pieces of a file and puts the pieces next to each other on
the hard drive?
A. Disk Defragmenter
B. Disk Cleanup
C. Disk Recovery
D. Disk Management
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=264
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 265
A motherboard has memory slots that accept 168-pin memory modules. Which of the
following types of memory can be used with this motherboard?
A. RAMBUS
B. SO-DIMM
C. DIMM
D. SIMM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=265
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 266
Which of the following would be the main purpose of the Fn key on a laptop?
A. Allow Windows-based shortcut paths
B. Expand functionality of the keyboard
C. Toggle the laptop between power modes
D. Expand the desktop to a second monitor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=266
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 267
When a user would like to access a file server with Universal Name Convention (UNC), which
of the following information is needed?
A. SMTP server address
B. DHCP server information
C. HTTP server address on Address Bar
D. hostname and path name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=267
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 268
Exhibit: The PCI slots in the attached diagram are identified with the letter:
A. A.
B.
B.
C.
C.
D.
E.
F. E 9
G. F
H. G
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=268
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 269
Which of the following printers uses a charged drum to transfer toner to paper?
A. thermal
B. laser
C. ink jet
D. impact
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=269
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 270
Which of the following would be a reason that Windows does not recognize a hard drives full
size? (Select TWO).
A. The ribbon cable is disconnected.
B. The BIOS is set incorrectly.
C. The hard drive is set to master rather than slave.
D. The BIOS is outdated.
E. The hard drive is set to slave rather than master.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=220-604&qno=270
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/