9A0 081
http://www.TwPass.com
9A0-081
Adobe
Adobe LiveCycle ES Application Developer
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-081
The 9A0-081 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-081 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-081 exam is very challenging, but with our 9A0-081 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-081 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-081 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-081 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-081 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-081 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-081 tested and verified before publishing
- 9A0-081 exam questions with exhibits
- 9A0-081 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-081 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-081 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-081 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-081 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-081 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-081
now!
9A0-081
QUESTION: 1
Which type of key is used by Rights Management to encrypt a document?
A. A 256 bit AES Symmetric key.
B. A 128 bit AES Symmetric key.
C. A 128 bit AES Asymmetric key.
D. The private key portion of a 1024 bit Asymmetric key pair.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
A user is listed as a document publisher in a policy set. Which task can they complete?
A. Create a policy within the policy set.
B. Apply any policy to any PDF document.
C. Apply a policy to a PDF document they have created.
D. Apply any policy from the policy set to any PDF document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which two permissions does a document publisher have and a regular policy member does
NOT have? (Choose two.)
A. Extract data
B. Switch policy
C. Delete document
D. Revoke document
E. Document modify
F. Filling in form fields and signing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You are creating a policy set. At which level can you specify Visible Users and Groups?
A. Group
B. Domain
C. Individual user
D. Organizational unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Assuming they have the switch policy permission, which two users can revoke a PDF
document? (Choose two.)
A. Document recipient
B. Document publisher
C. Document distributor
D. Policy set coordinator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which statement about the users specified in the Visible Users and Groups category is true?
A. They can create policies in the policy set.
B. They can be included as principals in a policy.
C. They can apply a policy from the policy set to a PD
F.
D. They can open a PDF document that has been protected with a policy from the
policy set.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You want to process (i.e. extract data) a policy protected PDF document that is on a server.
Which operation is necessary prior to processing the PDF document?
A. Revoke license
B. Remove Policy Security
C. Unlock Policy Protected PDF
D. Set Value that writes the document into a temporary variable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
With which does the workspace-theme.swf need to be directly packaged?
A. workpace-runtime.swc
B. adobe-livecycle-jboss.ear
C. adobe-workspace-client.ear
D. adobe-workspace-client.war
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You are customizing styles by using the lc.css style sheet. What is represented by any style that
is in lower case beginning with a dot (for example, .loginSplash)?
A. The Selector.
B. A global style.
C. A Component (Class).
D. A stylename property of a Component.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What does the package lc.domain contain?
A. The interfaces that are used to communicate with LiveCycle ES server.
B. The classes that are used to communicate with LiveCycle ES server directly.
C. The classes that encapsulate LiveCycle ES business concepts such as tasks,
endpoints, queues.
D. The interfaces that are used to expose the LiveCycle ES business concepts such as
tasks, endpoint, queues.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You are validating a document certification signature created with a GeoTrust\VeriSign
certificate using LiveCycle Digital Signatures ES. Which two statements about configurations
that must exist in the Trust Store are correct? (Choose two.)
A. The Trust for Identity certificate trust setting must be enabled.
B. The credential of the signer must be added to the Trust Store.
C. The Trust for signature certificate trust setting must be enabled.
D. The CDS Root certificate (.CER) must reside in the Trust Store.
E. The Trust for Certify Signature certificate trust setting must be enabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You are creating a service to validate a signature applied to a PDF document. Which type of
variable can be used to store the validation?
A. String
B. PDFSignatureValidationResult
C. XMLSignatureVerificationResult
D. PDFSignatureVerificationResult
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You are using the Certify PDF operation. The Certifying Credential property is set as a literal
value. Which information must you supply?
A. The name of the P12 or PFX file.
B. The name of the entity for which the credentials were created.
C. The alias value entered in the certificates section of the Trust Store.
D. The alias value entered in the Credentials section of the Trust Store.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You are applying a signature by using LiveCycle Digital Signatures ES. What must reside in
the Trust Store?
A. CRL
B. HSM configuration
C. The credential of the signer.
D. The certificate of the signer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What are three reasons for why you would create a custom guide using Flex Builder? (Choose
three.)
A. To create a Rich Internet Application (RIA).
B. Extend beyond the form guide customizing options avalable in Guide Builder.
C. To remove functionality that is currently available in the default form guides that
ship with Guide Builder.
D. Add additional functionality that is currently not available in the default form guides
that ship with Guide Builder.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which version of Flex Builder and the Flex Builder SDK are required to create a custom
guide? (Choose two.)
A. Flex Builder 2.0 or higher
B. Flex Builder 2.01 or higher
C. Flex Builder SDK 2.0 or higher
D. Flex Builder SDK 2.5 or higher
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which must be configured prior to creating a TaskManager endpoint for an existing service?
A. A form
B. A Category
C. An end user
D. Task instructions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which type of endpoint must be configured to use LiveCycle Workspace ES?
A. EJB
B. E-Mail
C. TaskManager
D. Flex Remoting
E. Watched Folder
F. SOAP (Web Services)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which three invocation methods are enabled by default? (Choose three.)
A. EJB
B. E-Mail
C. TaskManager
D. Flex Remoting
E. Watched Folder
F. SOAP (Web Services)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which statement best describes a digital signature?
A. It is used to encrypt data.
B. It is a message digest that has been encrypted.
C. It is a graphic of a signature placed on a document.
D. It is a message digest that has been appended to a document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What type of protection is provided by digital signatures?
A. Data encryption.
B. Document encryption.
C. The ability to enforce document permissions.
D. The ability to uniquely identify who signed a document and confirmation that the
document has NOT changed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You want to start Guide Builder. What should you do?
A. Launch Guide Builder and open an existing XDP template.
B. Double-click an existing Flash Component file (SWC) file to launch Guide Builder
and import an existing XDP template.
C. Open an XFA-based PDF or XDP template using LiveCycle Designer and Start
guide builder by selecting the Create or Edit Form Guide menu item.
D. Open LiveCycle Designer, start Guide Builder by selecting the Create or Edit Form
Guide menu item and select an XDP template to base your guide.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which statement correctly describes what must be available for Guide Builder to install and
function correctly?
A. Acrobat 8.x or higher is installed on the computer running LiveCycle Designer ES.
B. Java SDK version 1.5 or higher is installed on the computer running LiveCycle
Designer ES.
C. NET version 1.1 Service Pack 1 or higher is installed on the computer running
LiveCycle Designer ES.
D. Windows XP with Service Pack 2 or higher is installed on the computer running
LiveCycle Designer ES.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which statement best describes Adobe Guide Builder?
A. It is a Flash application that reads XDP tags and converts the tags to MXML to be
displayed in Flash player.
B. It is a stand-alone Flex application that works in conjunction with Adobe LiveCycle
Designer to generate MXML tags.
C. It is a Flex application plug-in that ships with Adobe LiveCycle Designer ES, and is
used to design a simplified view of a form.
D. It is a Flex Builder application that generates a SWC file containing the required
information to convert forms created in Designer (XDP) to Flash Paper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
To access the User Management page in the Administration UI, you must select
A. Settings
B. Services
C. Users & Groups
D. System Configuration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Adobe User Management (UM) allows
A. Users to configure third-party user directories
B. Administrators to maintain a database of all users and groups
C. Administrators to create complete copies of LDAP records into the UM database
D. Users to configure the database and associate themselves with available groups
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which conversion format is NOT supported by PDF Generator?
A. Microsoft Project 2003 (MPP) to PDF
B. Microsoft Office Visio 2003 (VSD) to PDF
C. Microsoft Office InfoPath 2003 (XSF) to PDF
D. Microsoft Office 2000 or 2003 (DOC, XLS, PPT) to PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which statement best describes the Adobe LiveCycle PDF Generator?
A. A server-based product that generates PDF file formats from XML templates.
B. A server-based product that is part of the LiveCycle Assembler ES installation.
C. A Windows only server-based product that is used to generate PDF documents from
other formats.
D. A server-based product that converts other file formats to PDF and converts PDF to
other file formats.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which two tasks can be completed when you use the createPDF operation (PDF Generator >
Distiller service)? (Choose two.)
A. Create PDF documents from a Postscript files (PS)
B. Create a PDF document from a Printer Control Language file (PCL)
C. Create a PDF document from a Microsoft Publisher document files (PUB)
D. Create PDF documents from a print file created as the result of printing to file (PRN)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
What is the result of a conversion from HTML to PDF by using the Generate PDF service?
A. A list object
B. A map object
C. A document object
D. A convertedDoc object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You are converting an HTML page to PDF. What is the default time-out period for Generate
PDF?
A. 30 seconds
B. 60 seconds
C. 240 seconds
D. 270 seconds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which exception gets thrown when the CreatePDF operation encounters a format that is NOT
supported?
A. InputVariableNotSupported
B. InvalidParameterException
C. FileFormatNotFoundException
D. FileFormatNotSupportedException
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
A successful result of an ExportPDF will be a map object that contains the exported document.
Which key ID represents the document that the operation generated?
A. DocId
B. ExportedDoc
C. DocumentID
D. ConvertedDoc
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which task can you perform by using the ExportPDF operation under the Generate PDF
service?
A. Convert a PDF document to an archive file (ZIP)
B. Convert a PDF document to rich text format (RTF)
C. Convert a PDF document to a tagged image file (TIFF)
D. You CANNOT perform any of these tasks by using the ExportPDF operation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
In which type of file is a fragment stored?
A. .pdf
B. .xml
C. .xfo
D. .xdp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
When is a fragment resolved into the referencing document?
A. When the fragment itself is saved after a change.
B. When the xdp document is saved as an xdp template.
C. When you open up the parent (referencing) xdp in Workbench.
D. When the xdp document is rendered or saved as a PDF document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which three operating systems are supported by Adobe LiveCycle Workbench ES? (Choose
three.)
A. Linux
B. Windows XP
C. Windows Vista
D. Windows 2000 Pro
E. Windows 2003 Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which two protocols can be configured for use with Workbench? (Choose two.)
A. RMI
B. FTP
C. HTTP
D. HTTPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which two types are when creating a process? (Choose two.)
A. Long-lived
B. Short-lived
C. Synchronous
D. Asynchronous
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which type of file can be installed by using the Components View?
A. .jar
B. .ear
C. .zip
D. .war
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You are creating a form guide. Where is the information about the fields related to that guide
stored?
A. In a Flash Component file.
B. In a SWF file stored in a relative path to the template.
C. In the guide node within the XFA hierarchy of the form.
D. In the sourceset node within the XFA hierarchy of the form.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which two XFA-based object properties can be bound to the objects on a form guide? (Choose
two.)
A. The Image Field s URL property and sizing property.
B. The Text Field s help property and data binding property.
C. The Drop-down List s items property and caption property.
D. The Paper Forms Barcode s format property and label property.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What type of file is imported when you create a custom guide component in Guide Builder?
A. CSS
B. SWF
C. WAR
D. SWC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What is created when you use Flex Builder to design a custom form guide?
A. Flex project
B. JAVA project.
C. MXML Application
D. Flex Libary Project
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which properties are available when creating a new local domain?
A. ID, Name, Enable Account Locking
B. Name, Authentication Provider, Directory Type
C. Name, Enable Account Locking, Authentication Provider
D. Enable Account Locking, Directory Type, Connection Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which type of expression is used to define the automated synchronization settings?
A. sql
B. tron
C. cron
D. regexp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Which three LDAP servers are supported for LiveCycle ES? (Choose three.)
A. SunOne 5.2
B. SunOne 6.0
C. Novell eDirectory 9.0
D. Tivoli Directory Server 6.0
E. Microsoft Active Directory 2003
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which namespace is needed to reference the Workspace components?
A. xmlns:lc=http://www.adobe.com/livecycle/2006
B. xmlns:lc=http://www.adobe.com/2007/livecycle
C. xmlns:lc=http://www.adobe.com/2006/livecycle
D. xmlns:lc=http://www.adobe.com/livecycle/2007
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You want to replace the default login screen by supplying your own custom screen. To which
property should you assign the custom screen (mxml) of the AuthenticatingApplication
component?
A. loginPage
B. logonPage
C. loginScreen
D. logonScreen
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What is the signature field name parameter value for the Verify XML Signature operation?
A. xmlSignature
B. data_signature
C. SignatureField1
D. datasignature_1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You are creating a service to validate a signature applied to a submitted document. Which type
of variable can be used to store the validation?
A. String
B. XMLSignatureValidationResult
C. XMLSignatureVerificationResult
D. SubmissionSignatureVerificationResult
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
In which properties section for the Verify PDF Signature operation are certificate revocation
checks configured?
A. Output
B. General
C. Common
D. Advanced
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which must exist for a work card to be visible in Workspace?
A. An input variable and a form.
B. An output variable and a form.
C. An input variable and an output variable.
D. An input variable to hold the form and a taskmanager endpoint.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
For which service component must you configure the Watched Folder to invoke the service
asynchronously?
A. Forms ES
B. PDF Generator ES
C. Digital Signatures ES
D. Reader Extensions ES
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which URL structure should be used for viewing the WSDL for a service?
A. http://servername:8080/services/servicename?wsdl
B. http://servername:8080/soap/service/servicename?wsdl
C. http://servername:8080/soap/services/servicename?wsdl
D. http://servername:8080/webservice/services/servicename?wsdl
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Why must you use the Unlock Policy Protected PDF operation when a policy protected PDF
document needs to be processed further on a server?
A. To supply user credentials.
B. To temporarily decrypt the PDF document.
C. It is required as an extra security precaution.
D. To remove the policy from the PDF document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which three technologies are used to create digital signatures? (Choose three.)
A. Hashing
B. Encryption
C. Biometrics
D. Polygraphs
E. Digital certificates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
For what reason does the encryption of the message digest provide the ability to validate the
identity of the signer.
A. Because only specified, known users can sign a PDF document.
B. Because the credentials are always issued by a trusted third party.
C. In order to create a digital signature the signer requires access to the recipient public
key
D. In order to create a digital signature, the signer requires access to the private key and
the key password
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which three are input properties of the ExportPDF operation found under the Generate PDF
service? (Choose three.)
A. An input document representing the PDF to be converted.
B. A string value that represents the name of the input document.
C. ConvertPDFFormatType value that represents the target file format.
D. A string value representing a configuration file that contains the settings to be
applied to the target document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
The Assembler service enables the manipulation of PDF documents in a process. On what is
the PDF manipulation based?
A. The DDX file
B. The PDF file settings
C. The PrintPDFPackage
D. The AssembleDDX variable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You want to create a PDF document from a Microsoft Word document that conforms to PDF
archive specifications. What should you do?
A. Select the toPS operation found under the Convert PDF service and include the
Postscript level string setting PDF/A as an input variable
B. Select the createPDF operation found under the Generate PDF service and include
the Adobe PDF string setting PDFA1b 2005 RGB as an input variable
C. Buy LiveCycle ES Output Server since PDF Generator CANNOTb create a PDF that
follows the archive specifications from a Word document
D. Select the createPDF operation found under the Generate PDF service and include
the Adobe PDF string setting PDF/A as an input variable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have included the following DDX file as input to the invokeDDX operation: <?xml
version="1.0" encoding="UTF-8"?> <DDX xmlns="http://ns.adobe.com/DDX/1.0/"> <PDF
result ="Doc4"> <PDF source = "Doc2" pages="1-3"/> </PDF> </DDX> What happens as a
result of doing this?
A. Pages 1 to 3 will be extracted from Doc4. The key identifier for this command file
will be Doc4.
B. An exception would occur and NO result file would be produced, since this is NOT a
valid DDX file.
C. Doc2 and Doc4 will be assembled together. The key identifier for this assembled
document will be Doc4.
D. Pages 1 to 3 will be extracted from Doc2 and placed in Doc4. The key identifer for
this assembled document will be Doc4.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You want to retain the validity of digital signatures when assembling multiple files. What
should you do?
A. Add the save="WithSignature" attribute to the PDF result element of the DDX file.
B. Add the <allowSig> tag to the base document and make that document the result
output.
C. Add the <PackageFiles> tag to the source documents being assembled as a PDF
Package.
D. Add the <NoForms> tag to all documents that do not have digital signaturtes
associated with the document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which data type is returned when the Assembler service returns a set of documents or
document?
A. A document list
B. A document variable
C. An AssemblerMap object
D. An AssemblerResult object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
You are using the OCR option. Which three ways represent how you can specify the PDF
output styles? (Choose three.)
A. Formatted rich text
B. A searchable image
C. A searchable image (Exact)
D. Formatted text and graphics
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You are creating a fragment. In which location do you have the option to create the fragment?
A. The Fragment Library.
B. The current document.
C. The Fragment Library and the current document.
D. The Fragment Library/Repository or the current document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which is the correct syntax representing a fragment reference as viewed within the XML
source of the template?
A. <subform usehref=?template.form1.subformName(..\fragments\FileName.xdp)?>
B. <subform
usehref=?.\fragments\FileName.xdp#som($template.form1.subformName)?/>
C. <subform
usehref=?template.form1.subformName?..\fragments\FileName.xdp</subform>
D. <subform
usehref=?.\fragments\FileName.xdp?som($template.form1.subformName)</subform>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You are validating a document signature created with a self signed certificate by using
LiveCycle Digital Signatures ES. Which two statements about which configuration must exist
in the Trust Store are true? (Choose two.)
A. The credential of the signer must reside in the Trust Store.
B. The Trust for Identity certificate trust setting must be enabled.
C. The Trust for signature certificate trust setting must be enabled.
D. The certificate (. CER) of the signer must be added to the Trust Store.
E. The Trust for Certify Signature certificate trust setting must be enable.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which definition best describes a form guide package?
A. A Flash application with a copy of the PDF embedded within the SWF file.
Communication between the PDF and SWF file is handles by the GA Application
container.
B. An HTML wrapper that requires both the PDF source file and the generated SWF
file. Communication between the PDF and the Flash application is done via LiveCycle
forms data services.
C. A Flash application that optionally includes an inline Frame(IFrame) containing a
PDF document. Communication between the Flash application and the PDF document
is done via a message handler.
D. An HTML wrapper that includes the SWF file representing the form guide and ,
optionally, the PDF document. Communication between the Flash application and the
PDF document is done via a message handler.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-081&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement