640 875

640 875
http://www.TwPass.com
640-875
Cisco
Building Cisco Service Provider Next-Generation Networks, Part 1
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 640-875
The 640-875 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 640-875 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 640-875 exam is very challenging, but with our 640-875 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 640-875 exam on your FIRST TRY!
Cisco 640-875 Exam Features
- Detailed questions and answers for 640-875 exam
- Try a demo before buying any Cisco exam
- 640-875 questions and answers, updated regularly
- Verified 640-875 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 640-875 tested and verified before publishing
- 640-875 exam questions with exhibits
- 640-875 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Cisco certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 640-875 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 640-875 test is an important part of Cisco certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 640-875 exam is essential and core part of Cisco certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 640-875 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Cisco 640-875 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 640-875 now!
640-875
QUESTION: 1
Given the IP address 172.16.170.15 255.255.224.0, which three options are the subnet that this
IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP
address? (Choose three.)
A. subnet = 172.16.160.0/19
B. subnet = 172.16.170.0/19
C. subnet = 172.16.192.0/19
D. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.191.254
E. host IP address range = 172.16.170.1 to 172.16.170.254
F. host IP address range = 172.16.160.1 to 172.16.223.254
G. subnet broadcast IP address = 172.16.170.255
H. subnet broadcast IP address = 172.16.191.255
I. subnet broadcast IP address = 172.16.223.255
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which two options are the number of broadcast
domains and collision domains shown in the exhibit? (Choose two.)
A. 1 collision domain
B. 2 collision domains
C. 4 collision domains
D. 7 collision domains
E. 1 broadcast domain
F. 2 broadcast domains
G. 4 broadcast domains
H. 7 broadcast domains
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which two options are the number of broadcast
domains and collision domains shown in the exhibit? (Choose two.)
A. 2 collision domains
B. 4 collision domains
C. 5 collision domains
D. 8 collision domains
E. 2 broadcast domains
F. 4 broadcast domains
G. 5 broadcast domains
H. 8 broadcast domains
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which three IP addresses are valid for hosts that belong to the 10.152.0.0/13 subnet? (Choose
three.)
A. 10.152.0.0/13
B. 10.153.0.1/13
C. 10.158.255.255/13
D. 10.159.255.254/13
E. 10.160.0.1/13
F. 10.161.0.1/13
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which type of IPv6 address does the ff00::/8 prefix denote?
A. local loopback
B. global unicast
C. unique link local
D. link local unicast
E. multicast
F. anycast
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
With IPv6, for which purpose are router solicitation and router advertisement used?
A. routing protocol updates
B. routing protocol neighbor peerings
C. router and prefix discovery
D. Layer 3 to Layer 2 address resolution (similar to IPv4 ARP)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which statement about IPv6 global unicast addresses is true?
A. The first 3 bits is 001.
B. The first 4 bits is 0011.
C. The first 4 bits is 1111.
D. The first 16 bits is FE80 in hex.
E. The first 16 bits is FF00 in hex.
F. The first 16 bits is 2002 in hex.
G. The first 16 bits is 3FFE in hex.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Given the IP address 10.106.170.145 255.248.0.0, which three options are the subnet that this
IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP
address?
A. subnet = 10.104.0.0/13
B. subnet = 10.106.0.0/13
C. subnet = 10.112.0.0/13
D. host IP address range = 10.104.0.1 to 10.111.255.254
E. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.106.255.254
F. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.119.255.254
G. subnet broadcast IP address = 10.106.255.255
H. subnet broadcast IP address = 10.111.255.255
I. subnet broadcast IP address = 10.119.255.255
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Robert is sending an instant message to Mary.
The message will be broken into a series of packets that will traverse all network devices.
Which four options are the MAC and IP source and destination addresses that will populate
these packets as they are forwarded from Router2 to Router1? (Choose four.)
A. source MAC = 0000.00a1.2222
B. source MAC = 0000.000c.0123
C. destination MAC = 0000.00a1.3333
D. destination MAC = 0000.000c.0124
E. source IP 10.1.2.2
F. source IP 10.1.1.253
G. destination IP = 10.1.3.3
H. destination IP = 10.1.1.254
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which Layer 2 WAN protocol uses DLCI as the virtual circuit identifier?
A. ATM
B. PPP
C. Frame Relay
D. Packet over SONET
E. Metro Ethernet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which two statements about Packet over SONET are true? (Choose two.)
A. POS is a Layer 2 technology that uses PPP in ATM encapsulation and SONET
framing.
B. The Layer 2 frame is encapsulated into a generic HDLC header (not Cisco
proprietary HDLC) and placed into the appropriate SONET Payload Envelope.
C. The FCS field can be set to 16 bits on one end and 32 bits on the other end of a POS
connection without causing any connectivity issues.
D. The Cisco POS interface supports Cisco HDLC and PPP encapsulation.
E. POS can be used in a point-to-point or point-to-multipoint environment.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which pair of mechanisms are often used together to allow dynamic routing over a secured
site-tosite VPN tunnel?
A. GRE + SSL
B. VTI + SSL
C. VRF + SSL
D. GRE + IPsec
E. L2TP + IPsec
F. VRF + IPsec
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which two statements about IPv4 DHCP operations are true? (Choose two.)
A. If the DHCP clients and servers are on the same subnet, DHCP uses UDP broadcasts
to communicate between the clients and servers.
B. The DHCP server that receives a DHCPDISCOVER message may respond with a
DHCPOFFER message on UDP port 67.
C. A client can receive DHCPOFFER from multiple servers and it can accept all the
offers by broadcasting the DHCPREQUEST message to all the servers.
D. A DHCP relay is required if the DHCP clients and the servers are on the same
subnet.
E. If the client and server are on different subnets, DHCPDISCOVER and
DHCPREQUEST messages are sent via UDP broadcasts, but DHCPOFFER and
DHCPACK messages are unicast.
F. The client broadcasts a DHCPDISCOVER message on UDP port 68 with its own
MAC address to discover available DHCP servers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which Cisco router feature allows multiple independent routing table instances to co-exist
within the same router at the same time?
A. Virtual Contexts
B. Virtual Machines
C. VTI
D. VRF
E. VPLS
F. GRE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Refer to the exhibit. Company 1 has merged with Company 2. Company 1 is using RIPv2 as its
IGP and Company 2 is using EIGRP as its IGP. EIGRP also is running between R1 and R2
over the WAN link. cisco&c=640-875&q=1 Which action must be taken to allow these two
configurations? � The Company 1 RIP routes appear as external EIGRP routes within
Company 2. � The Company 2 EIGRP routes appear as RIPv2 routes within Company 1.
A. Enable RIPv2 on the R2 router.
B. Enable RIPv2 on the R2 router and on all internal routers of Company 2. Enable
EIGRP on all internal routers of Company 1.
C. Configure mutual route redistribution between RIPv2 and EIGRP on the R1 and R2
routers.
D. Configure mutual route redistribution between RIPv2 and EIGRP on the R1 router.
E. Configure mutual route redistribution between RIPv2 and EIGRP on the R2 router.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which two statements about these partial Cisco
IOS/IOS-XE configurations are true? (Choose two.)
A. 10.1.1.2 is the inside local address.
B. 192.168.1.2 is the outside local address.
C. 192.168.1.2 is the outside global address.
D. This is an example of static one-to-one Network Address Translation.
E. This is an example of static Port Address Translation.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which configuration is necessary to support this
output?
A. interface Ethernet0
B. ip address 192.168.3.1 255.255.255.0 ip nat outside ! interface Ethernet1 ip address
192.168.4.1 255.255.255.0 ip nat outside ! interface Serial0 ip address 172.17.38.1
255.255.255.0 ip nat inside ! ip nat inside source list 1 interface Serial0 overload !
access-list 1 permit 192.168.3.0 0.0.0.255 access-list 1 permit 192.168.4.0 0.0.0.255
interface Ethernet0
C. ip address 192.168.3.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Ethernet1 ip address
192.168.4.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Serial0 ip address 172.17.38.1
255.255.255.0 ip nat outside ! ip nat inside source list 1 interface Serial0 overload !
access-list 1 permit 172.17.38.0 0.0.0.255 interface Ethernet0
D. ip address 192.168.3.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Ethernet1 ip address
192.168.4.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Serial0 ip address 172.17.38.1
255.255.255.0 ip nat outside ! ip nat inside source list 1 static 172.17.38.1 ! access-list 1
permit 192.168.3.0 0.0.0.255 access-list 1 permit 192.168.4.0 0.0.0.255 interface
Ethernet0
E. ip address 192.168.3.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Ethernet1 ip address
192.168.4.1 255.255.255.0 ip nat inside ! interface Serial0 ip address 172.17.38.1
255.255.255.0 ip nat outside ! ip nat inside source list 1 interface Serial0 overload !
access-list 1 permit 192.168.3.0 0.0.0.255 access-list 1 permit 192.168.4.0 0.0.0.255
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which IPv6 feature replaced and enhanced the IPv4 ARP functions?
A. ARPv6
B. DHCPv6
C. neighbor discovery protocol in ICMPv6
D. router solicitation and router advertisement
E. autoconfiguration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which three statements correctly describe DSL-based Internet services for residential users?
(Choose three.)
A. Most residential deployments use PPPoE encapsulation where the end user PC or the
DSL CPE will require a PPP username and password configuration.
B. Most residential deployments use PPPoA encapsulation where the DSL CPE device
needs to provide Layer 3 routing functions.
C. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is ADSL.
D. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is SDSL.
E. The most commonly installed DSL variant for residential deployments is HDSL.
F. At the DSL service provider location, a DSLAM typically is used to terminate all the
PPP connections of the DSL subscribers.
G. At the DSL service provider location, a DSLAM is used to terminate and then
aggregate the DSL connections over an ATM network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Given the Class C IP network of 192.168.1.0,
using VLSM, which five subnets meet the requirements in the exhibit? (Choose five.)
A. 192.168.1.0/27
B. 192.168.1.32/27
C. 192.168.1.48/27
D. 192.168.1.48/28
E. 192.168.1.64/28
F. 192.168.1.80/28
G. 192.168.1.80/29
H. 192.168.1.88/30
I. 192.168.1.96/30
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which layer(s) of the TCP/IP model operates
end-to-end (Host A to Host B)?
A. physical layer
B. link layer
C. transport and application layers
D. link and internet (network) layers
E. physical and link layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which two applications require the network to have the least amount of jitter, delay, and packet
loss? (Choose two.)
A. FTP
B. SSH
C. VoIP
D. email
E. Cisco TelePresence
F. web browsing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What is the default spanning-tree mode of an NNI port on a Cisco ME3400 switch?
A. multiple spanning tree (mst)
B. per-vlan rapid spanning tree (rapid-pvst)
C. per-vlan spanning tree (pvst)
D. IEEE 802.1D (stp)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which two statements about transparent bridging operations are true? (Choose two.)
A. A bridge builds its MAC address table dynamically using the spanning-tree protocol.
B. A bridge operates at the data link layer.
C. A bridge sends unknown unicast frames out on all ports except the incoming port.
D. A bridge forwards traffic based on the destination IP address.
E. All the ports on the bridge belong to the same collision domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 According to this show output, what are sticky
MAC addresses?
A. dynamically learned MAC addresses on the port that are stored in the MAC address
table and also in the start-up configuration
B. statically configured MAC addresses on the port that are stored in the MAC address
table
C. statically configured MAC addresses on the port that are stored in the start-up
configuration
D. dynamically learned MAC addresses on the port that are stored in the running
configuration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which two statements about classful or classless routing protocol operations are true? (Choose
two.)
A. Classful routing protocols do not send subnet mask information with their
B. routing updates. Variable-length subnet masks are supported when using classful
routing protocols.
C. Examples of classless routing protocols include RIPv1, EIGRP, OSPF, and
D. IS-IS. Classful routing protocols do not support discontiguous subnets.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
When two or more different routes exist to the same destination that have been learned from
two different routing protocols, what does a router use to determine the best route?
A. routing protocol metric
B. administrative distance
C. hop count
D. path cost
E. local preference
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 R1 and R2 are running RIPv1 for the 10.0.0.0
and 192.168.1.0 networks. No default or static routes have been configured on the routers.
Which two statements about this topology are true? (Choose two.)
A. R1 summarizes the 10.1.1.0/24 subnet to 10.0.0.0/8 when it sends its RIPv1 routing
updates to R2. R2 summarizes the 10.2.2.0/24 subnet to 10.0.0.0/8 when it sends its
RIPv1 routing updates to R1.
B. To support this topology, R1 and R2 must be configured so that RIPv1 autosummary is disabled.
C. R1 sends information about the 10.1.1.0/24 subnet when it sends its RIPv1 routing
updates to R2. R2 sends information about the 10.2.2.0/24 subnet when it sends its
RIPv1 routing updates to R1. Example of RIPv1 update from R1 to R2:
D. RIP: build update entries network 10.1.1.0/24 metric 1 Hosts on the 10.1.1.0/24
subnet are unable to communicate with hosts on the 10.2.2.0/24 subnet.
E. R1 accepts the 10.2.2.0/24 RIPv1 routing updates from R2 and installs the
10.2.2.0/24 route in its routing table. R2 accepts the 10.1.1.0/24 RIPv1 routing updates
from R1 and installs the 10.1.1.0/24 route in its routing table.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which Cisco IOS XR CLI command displays the running state of each line card (including the
fan tray) on the Cisco ASR 9000 Series Router?
A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show platform
B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show platform
C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show hw-module fpd location all
D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show hw-module fpd location all
E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show version
F. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show version
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which Cisco IOS XR CLI command can you use to determine if the firmware on any of the
line cards on the Cisco ASR 9000 Series Router needs to be upgraded?
A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show platform
B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show platform
C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show hw-module fpd location all
D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show version
E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)#show version
F. RP/0/RSP0/CPU0:PE1#show install active
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which Cisco IOS CLI command is used to verify the speed and duplex settings on the Fa0/1
port on a Cisco switch?
A. show ip interfaces fa0/1
B. show interfaces fa0/1
C. show interfaces fa0/1 switchport
D. show ip interfaces brief
E. show interfaces switchport
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which statement about this show command
output is true?
A. The S78 switch is performing remote-SPAN.
B. All traffic that ports Fa0/1, Fa0/2, Fa0/3, and Fa0/4 send and receive is monitored.
C. All traffic that port Gi0/1 sends and receives is monitored.
D. The sniffer (network analyzer) should be connected to the Gi0/1 port.
E. The SPAN destination interface replicates the source interface encapsulation method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which three statements about Cisco Discovery Protocol operations on a Cisco ME3400 switch
are true? (Choose three.)
A. Cisco Discovery Protocol is enabled by default on NNI ports.
B. Cisco Discovery Protocol is enabled by default on all NNI, ENI, and UNI ports.
C. Cisco Discovery Protocol is disabled by default on ENI ports.
D. Cisco Discovery Protocol is not supported on NNI or ENI ports.
E. Cisco Discovery Protocol is not supported on UNI ports.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Currently, a Cisco IOS XR router is configured to send IP SLA probes to a network
management station that is acting as the IP SLA target device. How can IP SLA measurement
accuracy be improved and also provide additional statistics?
A. Use ICMP echo probes instead of UDP echo probes.
B. Configure another Cisco router as the target and enable that other Cisco router for IP
SLA Responder operations.
C. Increase the rate (frequency) at which a specified IP SLA operation is sent into the
network.
D. Use UDP echo probes instead of ICMP echo probes and enable UDP echo service on
the target network management station.
E. Enable IP SLA Responder service on the target network management station
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which three statements about this show output
are true? (Choose three.)
A. Logging to the circular logging buffer has been disabled.
B. All severity levels messages can be logged to the terminal lines other than the
console .
C. The logging facility has been set to "critical".
D. Messages with Severity Levels 0, 1, and 2 are sent to the syslog server.
E. 169 messages have been sent to the syslog server.
F. The logging buffer size is set to 8192 bytes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which two statements about NetFlow support on Cisco IOS XR are true? (Choose two.)
A. Cisco IOS XR supports NetFlow version 9 export format only.
B. NetFlow version 9 is a flexible and extensible means to carry NetFlow records from
a network node to a collector.
C. IP flow is based on a set of four parameters only (source IP address, destination IP
address, source port, and destination port).
D. A NetFlow flow is the bidirectional sequence of packets on a single interface.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What are the four steps to enable SSH v1 and v2 server on Cisco IOS XR routers? (Choose
four.)
A. Configure a host name.
B. Configure a domain name.
C. Generate a crypto key pair.
D. Import the router identity certificate and the CA root certificate to the router.
E. Configure an ISAKMP policy.
F. Bring up an SSH server using the ssh server command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Generally, which way is the fastest to open S3 and S4 service requests to the Cisco TAC?
A. Use the Smart Call Home feature.
B. Use the online TAC Service Request Tool.
C. Call Cisco TAC on the phone.
D. Email Cisco TAC with a high-priority email.
E. Export the related Syslog/NetFlow information to TAC directly.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which two statements about Cisco IOS XR NTP configuration are true? (Choose two.)
A. A network device can obtain NTP time information in three ways: polling the NTP
server, listening to NTP broadcasts, and listening to NTP multicasts.
B. NTP authentication supports MD5, SHA1, or SHA2.
C. Client mode is a peer-to-peer mode.
D. The two types of poll-based NTP associations are client mode and symmetric active
mode.
E. The Cisco IOS-XR implementation of NTP supports stratum 1 service.
F. In client mode, clients can dynamically learn the NTP sever IP address by listening to
the NTP server broadcasts or multicasts.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which SNMPv2/SNMPv3 operation is not supported in Cisco IOS XR software?
A. get-bulk
B. get-request
C. inform
D. trap
E. set-request
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which three statements about the Cisco IOS XR task-based user authorization method are true?
(Choose three.)
A. A user s association with a particular user group links that user to a particular set of
task IDs. A user that is associated with a task ID can execute any operation associated
with that task I
D.
B. Users can be assigned only to one user group.
C. Every user group is associated with one or more task groups.
D. Every task group is defined by a set of task IDs.
E. Each user is assigned a privilege level.
F. Each IOS XR CLI command is assigned a privilege level.
G. A task ID maps the IOS XR command to a privilege level.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which three statements about Cisco IOS XR CLI operations are true? (Choose three.)
A. Cisco IOS XR uses a three-stage configuration method.
B. Committed changes are persistent across reboots in Cisco IOS XR.
C. The commit replace global configuration command replaces the contents of the
running configuration with the target configuration.
D. The save global configuration command saves the contents of target configuration to
the running configuration.
E. There is no concept of a startup-config in Cisco IOS XR.
F. The clear global configuration command erases the entire current running
configuration.
G. The show running-config global configuration command displays the configuration
that occurs if the contents of the uncommitted changed (target configuration) are
committed to the running configuration.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What is the result of using the Cisco IOS copy tftp: run command?
A. The running configuration on the Cisco IOS device is backed up to the TFTP server.
B. Only new configuration parameters from the saved configuration file on the TFTP
server are added to the running configuration. No changes to any existing configuration
parameters in the running configuration are made.
C. The running configuration on the Cisco IOS device is replaced with the saved
configuration file on the TFTP server.
D. The configuration stored in the TFTP server is merged with the running
configuration on the Cisco IOS device.
E. The saved configuration file from the TFTP server is copied to the target
configuration.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which component is integrated into the Cisco IPoDWDM interfaces?
A. ROADM
B. transponder
C. electrical cross connect
D. E-O-E converter
E. SONET/SDH controller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
What is the SDH equivalent of the SONET STS-12 framing format?
A. SDH STM-1
B. SDH STM-4
C. SDH STM-12
D. SDH STM-16
E. SDH STM-64
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What are the three RFC 1918 IPv4 private address ranges? (Choose three.)
A. 10.0.0.0 - 10.255.255.255
B. 172.16.0.0 - 172.255.255.255
C. 172.16.0.0 - 172.31.255.255
D. 192.168.0.0 - 192.168.31.255
E. 192.168.0.0 - 192.168.255.255
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
With a distance vector routing protocol like RIPv1, when is a route in the routing table placed
in the "possibly down" state?
A. when a router receives an update from its neighbor router about a network in its
routing table but with a worse metric
B. when a router receives an update from its neighbor router about a network in its
routing table but with a better metric
C. when a router receives an update from its neighbor router indicating that a previously
accessible network is now inaccessible
D. whenever the router receives an update from its neighbor about a newly learned
network
E. whenever the router interface that is used to reach the remote network goes down
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
When EIGRP is enabled on Cisco IOS XR, which EIGRP feature is on by default?
A. no auto-summary
B. stub routing
C. unequal cost paths load-balancing
D. no ip eigrp split-horizon
E. eigrp authentication
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which feature is used to protect the control plane of the router?
A. port security
B. uRPF
C. routing protocol authentication
D. VRF
E. SSH
F. SSL
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Given the IP address of 209.168.200.155/27, which two options are the subnet that this IP
address belongs to and the subnet broadcast IP address? (Choose two.)
A. 209.168.200.64 255.255.255.224
B. 209.168.200.96 255.255.255.224
C. 209.168.200.128 255.255.255.224
D. 209.168.200.95
E. 209.168.200.127
F. 209.168.200.159
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Given the CIDR address range of 200.165.160.0 to 200.165.191.255, what is the CIDR block?
A. 200.165.160.0/17
B. 200.165.160.0/18
C. 200.165.160.0/19
D. 200.165.160.0/20
E. 200.165.160.0/21
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Given these four Class B networks: 172.104.0.0, 172.105.0.0, 172.106.0.0, 172.107.0.0, what is
the supernet (CIDR) address that summarizes these four Class B networks?
A. 172.104.0.0/12
B. 172.104.0.0/13
C. 172.104.0.0/14
D. 172.104.0.0/15
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
This show output is from the S7 Cisco Metro Switch and the PE7 Cisco ASR 9000 Series
Router. Which configuration change(s) is/are needed to bring the S7 FastEthernet 0/2 interface
into the up/up state? cisco&c=640-875&q=1 *Mar 20 21:28:02.177: %ETHCNTR-3HALF_DUX_COLLISION_EXCEED_THRESHOLE. Collisions at FastEthernet0/2 exceed
threshold. Considered as loop-back. *Mar 20 21:28:02.177: %PM-4-ERR_DISABLF.
loopback error detected on Fa0/2, putting Fa0/2 in err-disable state *Mar 20 21:28:03.184:
%LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEthernet0/2, changed state to
down S7#show interface fa0/2 FastEthernet0/2 is down, line protocol is down (err-disabled)
Hardware is Fast Ethernet, address is e8ba.70b5.6c04 (bia e8ba.70b5.6c04) MTU 1500 bytes,
BW 10000 Kbit, DLY 1000 usec, reliability 255/255, txload 1/255, rxload 1/255
Encapsulation ARPA, loopback not set Keepalive set (10 sec) Half-duplex, 10Mb/s, media
type is 10/100BaseTX input flow-control is off, output flow-control is unsupported ARP typF.
ARPA, ARP Timeout 04:00:00 Last input 00:00:40, output 00:00:00, output hang never Last
clearing of "show interface" counters never Input queuF. 0/75/0/0 (size/max/drops/flushes);
Total output drops: 0 Queueing strategy: fifo Output queuF. 0/40 (size/max) 5 minute input
rate 0 bits/sec, 0 packets/sec 5 minute output rate 0 bits/sec, 0 packets/sec 484423 packets
input, 39349929 bytes, 0 no buffer Received 484423 broadcasts (167203 multicasts) 0 runts, 0
giants, 0 throttles 1 input errors, 0 CRC, 0 frame, 0 overrun, 0 ignored 0 watchdog, 167203
multicast, 0 pause input 0 input packets with dribble condition detected 972398 packets
output, 128931949 bytes, 0 underruns 0 output errors, 46 collisions, 4 interface resets 0
babbles, 0 late collision, 0 deferred 0 lost carrier, 0 no carrier, 0 PAUSE output 0 output
buffer failures, 0 output buffers swapped out RP/0/RSP0/CPU0:PE7#show interfaces gi0/0/0/0
GigabitEthernet0/0/0/0 is down, line protocol is down Interface state transitions: 4 Hardware
is GigabitEthernet, address is 4055.392f.40a8 (bia 4055.392f.40a8) Internet address is
192.168.107.70/24 MTU 1514 bytes, BW 100000 Kbit (Max: 100000 Kbit) reliability
255/255, txload 0/255, rxload 0/255 Encapsulation ARPA, Full-duplex, 100Mb/s, THD, link
type is force-up output flow control is off, input flow control is off loopback not set, ARP
type ARPA, ARP timeout 04:00:00 Last input 00:00:00, output 00:00:35 Last clearing of
"show interface" counters never 5 minute input rate 0 bits/sec, 0 packets/sec 5 minute output
rate 0 bits/sec, 0 packets/sec 972551 packets input, 128953765 bytes, 729 total input drops
172486 drops for unrecognized upper-level protocol Received 0 broadcast packets, 800781
multicast packets 0 runts, 0 giants, 0 throttles, 0 parity 0 input errors, 0 CRC, 0 frame, 0
overrun, 0 ignored, 0 abort 484545 packets output, 39360900 bytes, 0 total output drops
Output 317283 broadcast packets, 167262 multicast packets 0 output errors, 0 underruns, 0
applique, 0 resets 0 output buffer failures, 0 output buffers swapped out 4 carrier transitions
A. Enable loopback line on the S7 Fa0/2 interface then shut and no shut the Fa0/2
interface.
B. Enable duplex half on the PE7 Gi0/0/0/0 interface then shut and no shut the Fa0/2
interface on S7.
C. Change S7 Fa0/2 interface to duplex full and speed 100 then shut and no shut the
Fa0/2 interface.
D. Just need to no shut the Fa0/2 interface on S7.
E. Just need to shut and no shut the Fa0/2 interface on S7.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
What does a transparent LAN switch use to build its CAM table?
A. BPDU messages exchanged with neighbor bridges
B. STP messages exchanged with neighbor bridges
C. dynamic routing protocol updates from neighbor bridges
D. analysis of the source MAC address of incoming frames on the bridge ports
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You are having problems browsing to http://www.cisco.com from your laptop that is running
Windows. Your laptop is connected directly to a default gateway, which is a Cisco ISR G2
router. Which four options are the basic troubleshooting steps that you should use to
troubleshoot this issue? (Choose four.)
A. Issue the ipconfig command from the Windows command line on your laptop to
determine your laptop IP address and the default gateway IP address.
B. Issue the ipconfig /all command from the Windows command line on your laptop to
determine the DNS server IP address.
C. Issue the ping {default gateway IP address} command from the Windows command
line on your laptop to verify connectivity to the default gateway.
D. Issue the ping {DNS server IP address} command from the Windows command line
on your laptop to verify connectivity to the DNS server.
E. Issue the ping tcp www.cisco.com 80 command from the Windows command line on
your laptop to verify TCP port 80 connectivity to the www.cisco.com server.
F. From the ISR G2 CLI, issue the ping tcp www.cisco.com 80 command to verify TCP
port 80 connectivity to the www.cisco.com server.
G. From the ISR G2 CLI, issue the ISR-G2#tracert www.cisco.com command to verify
connectivity to the www.cisco.com server.
H. From the ISR G2 CLI, issue the ISR-G2#nslookup www.cisco.com command to
determine the IP address of the www.cisco.com server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 You want to enable these three actions: �
Enable the fa0/1 router s interface to obtain its interface IP address dynamically from a DHCP
server. � Enable the router to configure the next hop ip address of the default route
automatically based on the DHCP response. � Enable the router to act as the DHCP server for
other clients connected to the router fa0/2 interface. Which three Cisco IOS configurations
must you use? (Choose three.)
A. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 fa0/1
B. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 dhcp
C. ip dhcp excluded-address 192.168.101.1
D. ! ip dhcp pool test1 network 192.168.101.0 255.255.255.0 default-router
192.168.101.1 dns-server 200.165.200.101 ip dhcp pool test2
E. ip local pool test2 192.168.101.2 192.168.101.254 default-router 192.168.101.1 dnsserver 200.1665.200.101 int fa0/1
F. ip address auto int fa0/1
G. ip address dhcp int fa0/1
H. ip helper-address dhcp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You need to enable the "local-router" serial 0/0 connection to the "remote-router" to be
authenticated using the "C!sco!23" password. The password cannot be sent in cleartext between
the two routers. The "remote-router" has already been configured with all the required
configurations. Which four Cisco IOS configurations are necessary? (Choose four.)
A. hostname local-router
B. int s0/0
C. encap hdlc int s0/0
D. encap ppp int s0/0
E. ppp authentication pap int s0/0
F. ppp authentication chap ip domain-name test.com
G. username remote-router password C!sco!23
H. username local-router password C!sco!23
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which two statements about Cisco IOS XE operations are true? (Choose two.)
A. Cisco IOS XE uses a two-stage configuration method.
B. Using the commit global configuration command, all the committed changes will be
persistent across reboots.
C. The copy run start command makes the configuration changes persistent across
reboots.
D. The erase start command followed by the reboot command brings up the router
without any configurations.
E. There is no concept of a startup-config in Cisco IOS XE.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Using a single Class C network of
192.168.1.0/24 and VLSM, which two options specify the number of subnets that are needed
to support this network and what are the minimum sizes of the required subnets? (Choose
two.)
A. 4 subnets
B. 6 subnets
C. 8 subnets
D. 26 subnets
E. 28 subnets
F. two /30 subnets + one /28 subnets + one /29 subnets
G. four /30 subnets + two /28 subnets
H. six /30 subnets + two /28 subnets
I. twenty six /30 subnets
J. twenty eight /30 subnets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which option is enabled by default on Cisco IOS and IOS XE routers?
A. IPv6 unicast routing
B. IPv4 unicast routing
C. IPv6 and IPv4 unicast routing
D. SSH server
E. HTTP server
F. SSH and HTTP server
G. AAA console login authentication
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Using VLSM, how many /30 subnets can be derived from a single /27 Class C subnet?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
E. 12
F. 16
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
On Cisco IOS Switches, which port security violation mode results in frames from non-allowed
MAC address being dropped, log message created, and SNMP trap sent?
A. protect
B. restrict
C. shutdown
D. err-disabled
E. log
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
On Cisco IOS XR, for which purpose is the turboboot procedure used?
A. to boot the router into ROM Monitor mode
B. to install the IOS XR software from scratch using the ROM Monitor mode
C. to install and boot up a PIE
D. to install and boot up a SMU
E. to perform an ISSU
F. to speed up the time it takes to boot up the IOS XR router
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which statement about 10/40/100 GigabitEthernet interface configuration on Cisco IOS XR is
true?
A. Use the negotiation auto command in interface configuration mode to enable link
autonegotiation to ensure that devices that share a link segment are automatically
configured with the highest performance.
B. The configuration supports only full-duplex operation.
C. The range for MTU values is 64 bytes to 1518 bytes on the interface.
D. The interface has no flow control configuration.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which three statements about the ARP function are true? (Choose three.)
A. ARP is used to determine an IP address.
B. An ARP request is broadcast at Layer 3.
C. An ARP response is broadcast at Layer 2.
D. ARP tables are maintained on Layer 3 devices.
E. The destination MAC address of an ARP request is that of the ARP responder.
F. ARP requests are broadcast at Layer 2.
G. ARP resolves MAC addresses to NET addresses.
H. ARP uses 0x0806 as the Type field in an Ethernet frame.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
If a bridge port is in the non-designated state, which two statements about spanning-tree
operations on this port are true? (Choose two.)
A. This port is in the Forwarding state.
B. This port sends BPDUs on the attached link.
C. This port has the lowest cost to the root bridge.
D. This port is considered the root port.
E. This port receives BPDUs.
F. This port is in the Blocked state.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which statement about STP operations is true?
A. One root bridge exists per collision domain.
B. One root port is established per root bridge.
C. One designated port is defined per segment.
D. Non-designated ports are set in the forwarding state.
E. One root port exists per broadcast domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which statement about a root bridge in an STP domain is true?
A. It has the highest root ID in the STP domain.
B. It has the lowest bridge ID in the STP domain.
C. It contains non-designated ports.
D. It contains root ports.
E. It has the highest priority value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which Cisco IOS XR command displays information about statically configured routes and
their corresponding interface or next-hop?
A. show ipv4 interfaces brief
B. show route connected
C. show interfaces Loopback
D. show route static
E. show route ospf
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which statement about SSH is true?
A. It is a TCP/IP transport layer protocol.
B. It uses TCP port number 22.
C. It securely encrypts Telnet.
D. It uses UDP port 23.
E. Passwords are sent in clear text.
F. It is an OSI network layer protocol.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which Cisco IOS XR command displays traffic counters for an individual interface that is
configured on the router?
A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# show bundle
B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show interfaces GigabitEthernet 0/0/0/1
C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show controllers GigabitEthernet 0/0/0/1
D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)# show platform
E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)# show hw-module fpd location all
F. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show interfaces brief
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which Cisco IOS XR command presents a list of all interfaces, their Layer 3 address (if
configured), and the status of the interface and protocol?
A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show interface GigabitEthernet 0/0/0/1
B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show controllers
C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)# show hw-module fpd location all
D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# show bundle
E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(admin)# show platform
F. RP/0/RSP0/CPU0:PE1# show ipv4 interfaces brief
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which Cisco IOS XR command is involved in enabling remote access?
A. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# router static
B. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# line console 0
C. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# vrf default
D. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# telnet ipv4 server max-servers 20
E. RP/0/RSP0/CPU0:PE1(config)# username CISCO password LAB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which three physical lines can provide local or remote access to a Cisco router or switch?
(Choose three.)
A. console port
B. modem port
C. virtual terminal lines
D. switch fabric interface
E. aux port
F. managementEthernet0/RSP0/CPU0/0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
In Cisco IOS XR, which three operations is Admin mode used for? (Choose three.)
A. Secure Domain Router management
B. configuration-register settings
C. hostname configuration
D. IOS XR software package upgrades
E. interface duplex settings
F. domain-name configuration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which two statements are correct regarding routing protocol authentication? (Choose two.)
A. MD5 authentication can only be established between Internal BGP peers.
B. Authentication can be established using keychains on one peer and MD5 hashing on
the other.
C. UDP port 179 is used for BGP session authentication.
D. MD5 passwords are never sent to a peer.
E. Routers authenticate each routing update packet received.
F. BGP peers can be configured with different passwords.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Refer to the exhibit. cisco&c=640-875&q=1 Which two statements are true regarding the
following configuration?
A. Users are authenticated using RADIUS.
B. TACACS+ is configured for remote AAA.
C. A TACACS+ AAA server group is configured.
D. A TACACS+ server can be reached through the GigabitEthernet0/1/0/1 interface.
E. Logging is configured to the local database.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=640-875&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement