9A0 156
http://www.TwPass.com
9A0-156
Adobe
Adobe® LiveCycle® ES2 Form Developer ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-156
The 9A0-156 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-156 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-156 exam is very challenging, but with our 9A0-156 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-156 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-156 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-156 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-156 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-156 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-156 tested and verified before publishing
- 9A0-156 exam questions with exhibits
- 9A0-156 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-156 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-156 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-156 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-156 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-156 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-156
now!
9A0-156
QUESTION: 1
You have added an insertion point to your form template. Which file format should you use to
save your form template?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You are creating a form template that will be used as a starting point for a series of forms.
Which file format should you use to save your form template?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You are creating a template by using LiveCycle Designer. The template will be posted to a
public Website as a standalone form. Customers will download and open the form using
Adobe Reader. Which file format should you use to save your form template?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You are designing a PDF form that will contain a table where the user can add and remove
rows. Which form type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are designing a PDF form where end-users will need to add annotations or comments to
the PDF. Which form type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe XML Form (*.xdp)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Static PDF form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You are creating multiple forms and want to ensure the smallest file size when saved to the
server. What file type should you create?
A. Adobe Dynamic XML Form (*.pdf)
B. Adobe Static PDF Form (*.pdf)
C. Adobe LiveCycle Designer Template (*.tds)
D. Adobe Acrobat form (*.pdf)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
The form you are creating relies on a client-side script that will change the layout of the form
based on user actions. What file type should you create?
A. A non-interactive static PDF form
B. An interactive static PDF form
C. A non-interactive dynamic PDF form
D. An interactive dynamic PDF form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which object is a child of the XFA DOM?
A. The Data Description DOM
B. The Data DOM
C. The dataSets DOM
D. The event DOM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
In which version of Adobe Reader are the dynamic features of the XFA Object Model
supported?
A. Versions 5.x and greater
B. Versions 6.x and greater
C. Versions 7.x and greater
D. Versions 8.x and greater
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which DOM would you access to determine the value of a specific node in the XML data
stream that has been merged with the form template?
A. The Form DOM
B. The Source Set DOM
C. The Template DOM
D. The Data DOM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which DOM must be created before you are able to access the number of pages on a dynamic
form prior to it being rendered on a client�s machine?
A. The Template DOM
B. The Data DOM
C. The Form DOM
D. The Layout DOM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which DOM is merged with the Template DOM to create the Form DOM when rendering an
XML based PDF?
A. The Data DOM
B. The Layout DOM
C. The Source Set DOM
D. The Configuration DOM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which event signals that an XML based PDF has been fully rendered as a PDF?
A. form:ready
B. layout:ready
C. docReady
D. intialize
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You are rendering an XML based PDF. In what order is the DOM created?
A. Data DOM, Template DOM, Form DOM, Layout DOM
B. Template DOM, Data DOM, Form DOM, Layout DOM
C. Template DOM, Data DOM, Layout DOM, Form DOM
D. Data DOM, Template DOM, Layout DOM, Form DOM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which series of events are triggered when the Layout DOM and Form DOM are created?
A. The initialize, calculate and full events
B. The initialize, calculate and validate events
C. The enter, calculate and validate events
D. The change, calculate and validate events
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You have imported a PDF document into Designer and the Create an Interactive Form with
Fixed Pages option is selected. Which statement is true?
A. Additional master and body pages can be created
B. The form must be saved as a dynamic form
C. You can place additional fields on the form in Design View
D. You can place additional fields on the form in Design and Master Pages View
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You import a PDF document into Designer and the Create an Interactive Form with a Flowable
Layout option is selected. Which statement is true?
A. Additional master pages can�t be created
B. The form must be saved as a dynamic form
C. You can place additional fields on the form only in Design View
D. You can place additional fields on the form in Design and Master Pages View
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which three file types can be imported into LiveCycle Designer? (Choose three.)
A. Microsoft Word
B. Microsoft PowerPoint
C. Microsoft InfoPath
D. Adobe Output Designer (.IFD)
E. Text Files
F. Adobe FrameMaker
G. Adobe InDesign
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which is a requirement when importing a Word document into LiveCycle Designer?
A. The file must have been saved as a rich text format (RTF) file
B. Microsoft Word must be installed on the same computer as Adobe LiveCycle
Designer
C. The document must not contain any images
D. The file must have been saved as a template file (DOT)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are creating a form design that has two pages with different dimensions and orientations.
Which statement about the form is true?
A. The form would contain two master pages
B. The properties of the content area would need to be changed dynamically using script
C. Form fragments would need to be created for each of the page layouts
D. Two additional page sets would need to be created for the form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which statement about master pages is true?
A. Objects on a master page must be placed inside the content area
B. Master pages can only be used with dynamic forms
C. You can place objects anywhere on a master page
D. If all pages in the form have the same layout, a master page is not created
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
A form is being created where the first page must be displayed as portrait and all remaining
pages will be landscape. What should you do?
A. Create a Subform set and configure the display properties
B. Set the overflow property on the body pages
C. Set the Restrict Page Occurrence, Max property for the content area to 1
D. Set the Restrict Page Occurrence, Max property for the first master page to 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
A form is being created which needs to be printed on A4 paper. Where should this property be
set?
A. Paper Type property of the master page
B. Paper Type property of the body page
C. Paper Type property of the content area
D. Paper Type property of the body page subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You are designing a form. What happens if the page level subform is larger than the
corresponding content area?
A. Blank pages are created
B. An error is displayed
C. The Preview PDF option is disabled
D. An additional content area is created
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What is the purpose of a content area?
A. To hold dynamic data merged into a form
B. To provide layout control for a design page
C. To determine the physical size of the form pages
D. To hold overflow data when data expands to additional pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You need to flow dynamic text into two columns on the same page. What should you do?
A. On your Master Page, define two Content Areas
B. On your Design Page, define two Content Areas
C. On your Design Page, create two Subforms with their Content set to Positioned
D. On your Design Page, create two Subforms with their Content set to Flowed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You want to break to a new page based on a condition, and not on data overflow. What should
you do?
A. Keep track of the number of objects in the container using script and paginate when
required
B. Create a conditional break using the Edit Conditional Breaks wizard
C. Resize your subform to match the required condition for pagination
D. Enable the Allow Page Breaks within Content option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You have designed a dynamic form that may overflow to additional pages depending on the
amount of data being merged. When the form does paginate, you want to display a conditional
footer Subform. What should you do?
A. In the footer Subform property sheet, define the Subform as an Insertion Point and
reference that Subform as the Overflow Trailer
B. In the footer Subform property sheet, set the presence to invisible and reference that
Subform as the Overflow Trailer
C. In the body Subform property sheet, reference the footer Subform as the Overflow
Trailer
D. In the Hierarchy tab, drag the footer Subform into the Referenced Objects node and
reference that Subform as the Overflow Trailer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which statement about the Page Set object in Designer is true?
A. There can only be one Page Set object per form template
B. The Page Set object contains a child Content Area object
C. The Page Set object contains a group of related pages
D. The Page Set object determines the layout on the design pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
The value of the Placement property on a Master page is set to Only Page. When would you do
this?
A. If there are no odd/even restrictions
B. If the data merged doesn�t cause overflow to any other page
C. Always because there are no placement restrictions set
D. If the printing is set to print only on one side of the page
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You are creating a data connection to an XML Schema. What is the purpose of the Embed
XML Schema option?
A. This option is required to ensure that the data submitted from the form conforms to
the schema
B. This option is required to ensure that the data merged with the form conforms to the
schema
C. This option is required if you wish to bind data attributes to dynamic form properties.
D. This option is required if you wish to include a copy of the schema when sharing the
template you are designing with other developers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You have created a data connection to a Sample XML Data file. Which two properties from the
XML data will be available? (Choose two)
A. The hierarchy of the datastructure
B. Field types
C. Field validations
D. Field names
E. Field restrictions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which is supported when using a WSDL connection in LiveCycle Designer?
A. SMTP and FTP protocols that are used for the underlying transport for SOAP
B. Remote Procedure Call (RPC) encoded SOAP messages
C. Using doc/literal exchange format to exchange data with a Web service
D. Use of HTTP POST and GET WSDL bindings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
A form has been rendered on a client�s machine. You now need to populate other sections of
the form with data. Which data connection should you use?
A. XML Schema
B. Sample XML Data
C. Adobe Data Model
D. WSDL File
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You are designing a PDF template that will be used to display data from a LiveCycle Guide.
Which data connection should you use?
A. XML Schema
B. Sample XML Data
C. Adobe Data Model
D. WSDL File
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which data connection allows you to add multiple connections of the same type in a single
template?
A. XML Schema
B. Sample XML Data
C. Adobe Data Model
D. WSDL File
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You are designing a template that will display a number in text fields that have the same name.
Which type of binding should you use?
A. Use name binding
B. Use Global data
C. New data connection
D. No data binding
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You are designing a template that will display information based on an XML data file that is
being merged with the form. You want to ensure that the data displays properly in the fields.
What should you do?
A. Use name binding
B. Use global data
C. Use a data connection
D. Use No data binding
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which LiveCycle Designer object allows for data binding?
A. Image
B. Subform
C. Text
D. Content Area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which data connection CANNOT be used to bind data to the data DOM?
A. WSDL File
B. Sample XML Data
C. Adobe Data Model
D. OLEDB Database
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You have created a data connection to an XML schema. You map an element in the data view
to a field on the template. The result is the following binding property value:
$.BOOKINGS.BOOKINGID[*].DESCRIPTION What does the wildcard [*] value indicate?
A. That the BOOKINGID CANNOT be bound to a Designer object
B. That the BOOKINGID is NOT part of the data schema
C. That BOOKINGID is a repeatable element
D. That BOOKINGID is the root node
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You are designing a form template that will make a call to a Web service. The Web service
accepts a single input parameter. How should you map that parameter to a Text Field on your
form?
A. Bind the field to the WSDL element using the Data Binding property
B. Bind the field to the WSDL element using the Import/Export Bindings (Execute
WSDL) property
C. Bind the field to the WSDL element using the Use name option in the Data Binding
property
D. Bind the field to the WSDL element using the Use global data option in the Data
Binding property
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which three options are available to shorten form development time? (Choose three)
A. Distribute Across
B. Copy Multiple
C. XML Source
D. Make Same Size
E. Data View
F. Object Editor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What happens when you select an object and then choose Send to Back?
A. The object is placed on the last page in the form
B. The object is positioned at the top of the object hierarchy
C. The object is positioned at the top of the object hierarchy of its parent container
D. The object is positioned at the bottom of the object hierarchy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
When working with a form, how can the unit of measure for objects be changed from inches to
centimeters?
A. Form properties
B. Layout palette
C. Drawing Aids palette
D. Object palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which is the proper syntax to access the value of a form variable when using JavaScript?
A. myVar.value
B. myVar.rawValue
C. myVar
D. myVar[]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to create a form with a field such that the content of the field can contain multiple
lines of text and expand across multiple pages. What should you do?
A. Save the form as a dynamic form. Set the field properties to allow multiple lines and
expand to fit height, and set the page subform to flowed.
B. Save the form as a static form. Set the field properties to allow multiple lines and
expand to fit height, and set the page subform to positioned.
C. Save the form as a dynamic form. Set the field properties to allow multiple lines and
expand to fit height, and set the page subform to positioned.
D. Save the form as a static form. Set the field properties to allow multiple lines and
expand to fit height, and set the page subform to flowed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which is the best way to share a set of custom objects with other form developers?
A. email the objects to the other developers
B. distribute a form with the custom objects on it
C. publish the custom library to the LiveCycle Workbench
D. create the custom library on a shared drive
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
What is the default tab order for fields on a form?
A. left to right, top to bottom
B. based upon the object hierarchy
C. based on the order the objects were added to the form
D. NO tab order is assigned
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
How do you change the position of an object in the tabbing order?
A. By opening the tab order palette and typing the new tab order number on the object
B. By moving the object up or down in the Tab Order palette list
C. By changing the tab order in the Layout palette for the object
D. By rearranging the layout of the objects in the hierarchy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
The content property of a subform is set to Flowed. Which Flow Direction property lays down
the objects in the subform from left to right?
A. Positioned
B. Flowed
C. Top to Bottom
D. Western Text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
A form is being created to display repeating rows of data. In which type of subform should the
fields in the repeating row be initially wrapped?
A. Positioned
B. Flowed
C. Top to Bottom
D. Western Text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
A form is created to display repeating rows of data. When previewing the form, the data flows
off the bottom of the page. What needs to be done to the form so data will flow to a second
page?
A. The position subform containing the repeating data needs to be set to Top to Bottom
B. The page level subform needs to be set as an insertion point
C. The page level subform needs to be set to flowed
D. An overflow subform must be added to the form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
A form has been created with several objects wrapped in a flowed subform. What is the best
way to rearrange the order of the objects on the form?
A. Use the hierarchy palette
B. Change the flow direction of the flowed subform to western text
C. Change the flowed subform to allow page breaks
D. Remove the objects from the subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You are creating a form with repeating data that will span multiple pages. At the bottom of the
page, you want to display �Continued on Next Page�. What should you do?
A. Create a new master page
B. Wrap a text object in a subform and configure the overflow trailer
C. Configure a conditional break and configure the overflow leader
D. Set the overflow property of the subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You are creating a form with repeating data that will span multiple pages. What should be
configured so that when the data flows to subsequent pages, the headers are displayed?
A. The Overflow Leader property
B. The Overflow Trailer property
C. A new master page is required
D. A conditional break must be configured
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You are creating a form with repeating data that will span multiple pages. What should be
configured so that when the data flows to subsequent pages, the page orientation is changed?
A. The Overflow Leader property on the Pagination tab
B. The Overflow Trailer property on the Pagination tab
C. The Overflow property on the Pagination tab
D. A conditional break must be configured
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What must be done before fields can be used as an overflow leader or trailer?
A. The fields must be made referenced objects
B. The fields must be placed on the master page
C. The fields must be made into a custom object
D. The fields must be wrapped in a subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which statement will create four instances of a subform called subForm1?
A. Subform1.instanceManager.setInstances(4)
B. Subform1.instanceManager.addInstance(4)
C. Subform1.setInstance(4)
D. Subform1.addInstance(4)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which method removes a specified subform or subform set from the form model?
A. removeInstance (param1)
B. moveInstance (param1)
C. setItems (param1)
D. delete (param1)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which statement can be used to count the number of instances of a subform?
A. Table1.Row1.instanceManager.index
B. Table1.Row1.instanceManager.count
C. Count (Table1.Row1)
D. Table1.Row1. instanceManager.max
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
A form has been created to allow the end user to dynamically add table rows by clicking on a
button. The appropriate script has been added for this functionality but when the button is
clicked, no rows are added to the table. What is the problem?
A. The pagination properties for the table row are not set correctly
B. The Auto-fit height property for the table row is not set correctly
C. The form needs to be saved as a static Adobe XML Form (*.xdp)
D. The table row needs to have the Repeat Row for Each Data Item property enabled
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
What is the purpose of marking a subform as an Insertion Point?
A. This should be done when a positioned subform will be wrapped inside of a flowed
subform
B. This should be done when a new master page needs to be associated with a subform
C. This should be done when a fragment is going to be inserted into the form using
LiveCycle Assembler
D. This should be done when the subform contains dynamic content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What would be a reason for setting a conditional break on a subform?
A. When you need to have an overflow trailer on the form
B. When you have repeating data, you can start a new page in response to a change in
the value of the repeated data
C. When the subform is going to be a referenced object
D. When a positioned subform will be wrapped inside of a flowed subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
When should a subform set be used?
A. When you want to display multiple subforms next to each other
B. When you want the user to be able to enter data into multiple subforms
C. When you don�t want to display a subform if there is no data associated with the
subform
D. When XML data will be merged into the subform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You want to create a form that will display one of two subforms based upon the data being
merged into the form. What should you do?
A. Write script to access the data DOM and hide/show the subforms as needed
B. Set the binding properties for the subforms
C. Use the instanceManager to control the display of the subforms
D. Wrap these subforms in a choice subform set and create an appropriate expression
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which statement about the script object is true?
A. The script object supports both JavaScript and FormCalc
B. A form can contain only one script object
C. The script object only supports script set to Run at Client
D. A script object�s functions can be accessed by Action Builder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which feature in Designer allows you to add interactive functionality without writing script?
A. Action Builder
B. Template Manager
C. Guide Builder
D. Script Editor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which two objects allow you to add Actions using Action Builder? (Choose two.)
A. Subform
B. Text Field
C. List Box
D. Table
E. Signature Field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You are setting the Condition in Action Builder. You want to set multiple conditions. Which
statement is true?
A. You can only create a single condition
B. You can only create OR conditions
C. You can create AND/OR conditions
D. You can only create AND conditions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have created an action using Action Builder. Which statement about the generated script is
true?
A. Adding additional script will create a new action in Action Builder
B. The script can be included as part of a fragment
C. The script can be converted to FormCalc
D. Modifying the script will remove the action from Action Builder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
In Action Builder, you are creating a condition when a button is clicked. Which result can you
select in Action Builder?
A. Sign a Signature Field
B. Access the Data DOM
C. Open a file attachment
D. Add a New Instance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You have created a Text Field that will be populated with data. This field will not be interactive
and should not be part of the tabbing order. Which type of Text Field should you use?
A. Protected
B. Read Only
C. User Entered - Optional
D. Calculated �Read Only
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which is NOT a validation pattern?
A. Data Pattern
B. Edit Pattern
C. Save Pattern
D. Display Pattern
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You need to write a custom validation script. Which value must be returned to fail the
validation?
A. -1
B. false
C. true
D. null
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You need to define a pattern that describes how the data must be entered. Which validation
should you use?
A. Data
B. Validation
C. Display
D. Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which two form objects can have a validation pattern? (Choose two)
A. Check Box
B. Decimal Field
C. Radio Button
D. Button
E. Password Field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You need to trigger a submit event on the exit event of a field. Which action should you
choose?
A. Add an invisible Submit button to your form. Add the following script to the on exit
event of your fielD.SubmitButton.execEvent("click")
B. Add an invisible Submit button to your form. Add the following script to the on exit
event of your fielD.SubmitButton.click()
C. Add the following script to the on exit event of your fielD.Form.submit()
D. Add the following script to the preSubmit event of your form: Form.submit()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You have designed a form with multiple Signature Fields. Each Signature Field will lock a
section of the form. What should you do?
A. Create a Signature Handler for each Signature Field
B. Add Signing Certificates for each Signature Field
C. Create and assign a field collection for each Signature Field
D. Add a Subform that contains the form objects and Signature Field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You need to set the Mandatory property of a Text Field based on the value of a Check Box.
What should you do?
A. In Action Builder, create an action that sets the Text Field to Disabled
B. On the change event of Check Box, write the following script: TextField.mandatory
= "error"
C. On the change event of Check Box, write the following script: TextField.mandatory
= true
D. Set the Text Field Type to User Entered - Required
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You want to create a form where the text fields change color when the user tabs into them.
What should you do?
A. Create a custom text field object with JavaScript on the enter event
B. Add JavaScript on the enter event of the page level subform and select the Enable
Event Propagation option
C. Create a form fragment with a single text field
D. Add JavaScript on the enter event of the page level subform and set the Run At
property to Client and Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which statement will make the TextField1 object on a form read only?
A. TextField1.access="readOnly"
B. TextField1.readOnly="true"
C. setReadOnly(TextField1)
D. TextField1.type="readOnly"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which visual indicator in the Script Editor is used to show that script is associated with an
event?
A. An asterisk (*) is beside the name of the event
B. The event name is in bold
C. The event name is in italics
D. The event name color changes to red
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
What is the best way to view all scripts that have been written on a form?
A. Use Action Builder to view all the scripts in the form
B. View the form properties
C. View the XML source
D. Select the root node in the hierarchy and select Show Events with Scripts in the
script editor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which statement should be used to remove an object from the layout?
A. ObjectName.presence = "invisible"
B. ObjectName.presence = "hidden"
C. ObjectName.hidden = "true"
D. ObjectName.invisble = "true"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
A subform named sub1 contains an unnamed subform. A text field named TextField1 is a child
of the unnamed subform. Which JavaScript statement must be used to access the value entered
into TextField1?
A. sub1.TextField1.rawValue
B. sub1.TextField1.value
C. sub1.#subform.TextField1.rawValue
D. sub1.child.TextField1.rawValue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which statement should be used in the change event of a dropdown list to access the value the
user just selected?
A. dropdownlist.rawValue
B. xfa.event.newText
C. xfa.event.change
D. dropdownlist.selectedIndex
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
A form has a table with multiple rows. What is the best way to access the value of a column
named cost in the third row by using JavaScript?
A. Table1.Row1[2].cost.rawValue
B. Table1.Row1[2].cost
C. resolveNode("Table1.Row1[2].cost").rawValue
D. resolveNode("Table1.Row1[2].cost").value
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which statement can be used to output messages to the JavaScript Console?
A. console.println("The value is: " + NumericField1.rawValue)
B. xfa.host.messageBox("The value is: " + NumericField1.rawValue)
C. console ("The value is: " + NumericField1.rawValue)
D. xfa.host.target("The value is: " + NumericField1.rawValue)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which event should contain script to determine how many pages are in a form?
A. form:ready
B. layout:ready
C. initialize
D. calculate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which statement should be used to access a data element in the data DOM?
A. xfa.dataWindow.data.claim.claimID
B. xfa.template.data.claim.claimID
C. xfa.connectionSet.data.claim.claimID
D. xfa.datasets.data.claim.claimID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which option is NOT available to include in the submmission when submitting an XML Data
Package (XDP)?
A. Annotations
B. PDF (Includes Signatures)
C. Template
D. Schema
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which options can be included when submitting an XML Data Package (XDP)?
A. data related entities
B. data encoding lists
C. one or more <XDP> elements
D. fragments used in the form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You want to submit a digitally signed form as part of an XML Data Package (XDP). Which
option should you choose?
A. PDF
B. Annotations
C. Template
D. Sign Submission
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which task can be performed by using the Sign Submission option in the Submit tab in
Designer?
A. You can sign fields that are part of a field collection you have defined for the
template
B. You can sign the data or the entire submission
C. You can verify the signed submission using Acrobat
D. You can embedd the sign submission signature in the PDF, as long as the PDF is part
of the XML Data Package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You are designing a PDF form that will submit XML data to the following email address:
[email protected] Which syntax should you use for the Submit to URL
property?
A. mail to: [email protected]
B. mailto: [email protected]
C. submit to: [email protected]
D. submitto: [email protected]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You want to submit a PDF form via email. What should you do?
A. Add an Email submit button object from the standard library and configure the
Submit As option
B. Add a Regular button object from the standard library and configure the Submit As
option
C. Add a Regular button object from the standard library, set its control type to Submit,
and configure the Submit As option
D. You cannot submit a PDF via email protocal, you can only submit XML data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You have designed a PDF form template that will make a call to a Web service. The Web
service returns a single XML file containing data that you will use to populate various fields
on the form. What Designer event can you use to capture the returned value?
A. The postSubmit event
B. The postExecute event
C. The postSave event
D. The layoutReady event
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Your template references several fragments located in a folder. When testing at design time, the
fragments are all resolved correctly and the PDF form displays properly. You deploy the
template and render the PDF form using LiveCycle Forms, however, the fragments do not
appear in the rendered form. What is the most likley scenario as to why this would occur?
A. LiveCycle Forms does not work with templates designed with fragments
B. The relative path from the location of the template to the folder has changed
C. Caching has been enabled on the server and older versions of the template are being
rendered
D. The fragments were not embedded into the template, prior to deploying the form
template to the server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You are creating a fragment. You select the option Create new fragment in current document.
What happens?
A. The fragment will be created in the current document which can contain several
other fragments. Designer will display all the fragments as a single fragment in the
fragment library
B. The fragment will be created in the current document which can contain several other
fragments. Designer will display all the fragments as individual fragments in the
fragment library
C. All form objects in the current document are automatically created as a single
fragment
D. All form objects in the current document are resolved and updated
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
What happens when you enable the Convert to Embedded Object option when working with
fragments?
A. The XML representation of the fragment will be embedded in the current document
B. The XML representation of the fragement will be embedded in all documents that
reference that fragment
C. The fragment will be created and embedded in a separate PDF document
D. The fragment will be created and embedded in a separate XDP document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You add a fragment that contains several fields to your form template. You want to bind the
individual fields to your data connection. What should you do in the template that references
the fragment?
A. Select the individual fields in the fragment and bind the field value to
theappropriatedatasource
B. Select the subform container and bind it to theappropriatedatasource
C. Choose Edit > Fragment and in the fragment template, bind the data connection to
the XDP template that references the fragment
D. Choose Edit > Fragment and in the fragment template, bind the data connection to
the schema being used in the template that references the fragment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You bind several field objects on your template to a datasource. You then create a fragment
from those same objects. You want to ensure that the fields in the newly created fragment have
their binding properties set. What should you do?
A. Nothing. The binding properties are saved when you create the fragment
B. Nothing. The fragments cannot be bound to a datasource
C. Edit the fragment and recreate the bindings
D. Edit the fragment and bind the subform container to the root node of the data
connection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You have created a fragment and are now planning to edit the fragment to add data binding.
You want to optimize the fragment for performance and portability. What should you do?
A. Bind the subform container using absolute binding and then bind the individual
fields using relative binding
B. Bind the subform container using relative binding and then bind the individual fields
using absolute binding.
C. Create a new schema that is modelled after the fragment hierarchy and then use
absolute binding to bind the fields to the new schema elements.
D. Select the Use Name property in the Binding tab of each field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You create an XDP template that uses several fragments. You save the form as a dynamic PDF
form and deploy it as a standalone PDF form on your server. What will happen when you open
the form in Adobe Reader?
A. The form will open, but the sections of the form referencing the fragments will be
missing
B. The form will open, and all sections of the form will display correctly
C. The form will not open, unless it is rendered using LiveCycle
D. The form will not open, and a warning message will appear that certain sections of
the form cannot be displayed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which two LiveCycle modules can render an XDP template that has been designed with
fragments as a PDF? (Choose two.)
A. LiveCycle Output
B. LiveCycle Data Services
C. LiveCycle Forms
D. LiveCycle Reader Extensions
E. LiveCycle PDF Generator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You want to create a form that will be filled out by a user and then emailed to LiveCycle to
initiate a process. What should you do?
A. Add a submit button to the form and have it submit to an email endpoint
B. Add a submit button to the form and have it submit to a remoting endpoint
C. Add the Form Bridge object
D. Add a regular button to the form and have it call a SOAP endpoint
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You are using the New Form wizard inside the Workbench. You indicate that the form will be
submitted from LiveCycle Workspace. Which two objects are automatically placed on the
form? (Choose two.)
A. Submit Button
B. Form Bridge object
C. Process Fields
D. Signature Field
E. Email Submit Button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
What is the purpose of the Form Bridge object?
A. Allows the form to be digitally signed inside Workspace
B. Used to pre-populate data in a form that will be displayed inside Workspace
C. Links multiple forms in a process inside Workspace
D. Enables communication between the form and Workspace
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
Which LiveCycle service is used with insertion points?
A. Output
B. Forms
C. Assembler
D. PDF Generator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You are using the Script Editor. Which is a reason for why you would set the Run At property
to Client and Server?
A. The form may be rendered as PDF using Acrobat Reader
B. The form may need to be rendered as HTML and the client browser has disabled
scripting
C. The form can be accessed offline
D. The form uses a script object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
You are creating a form that requires features that are available in Acrobat 8. Which setting
should you set in the form properties?
A. Locale
B. Preview Type
C. Form Data Binding
D. Target Version
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
How are global form variables created?
A. As part of the form properties
B. They are created in the Script Editor
C. They are created as part of the master pages
D. They are created in a function within a script object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
How do you color all fields that have failed validations?
A. Write script on the Initialize event for the fields
B. Create a script object
C. Set the Form Validation properties for the form
D. Set the validation pattern on the form
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-156&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement