9A0 084
http://www.TwPass.com
9A0-084
Adobe
Adobe Acrobat 9 Professional ACE
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-084
The 9A0-084 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-084 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-084 exam is very challenging, but with our 9A0-084 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-084 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-084 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-084 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-084 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-084 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-084 tested and verified before publishing
- 9A0-084 exam questions with exhibits
- 9A0-084 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-084 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-084 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-084 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-084 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-084 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-084
now!
9A0-084
QUESTION: 1
You want to share a PDF document. You want everyone to see and to be able to control the
page view of the document. Which should you choose from the Collaborate button on the task
bar?
A. Share My Screen
B. Send Collaborate Live
C. Create Buzzword Document
D. Share Documents on Acrobat.com
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You are working on a Windows PC. Where will you find the option to create a custom page
size when using Adobe PDF printer in Microsoft Word?
A. Tools > Options
B. Acrobat preferences
C. Layout tab of the Adobe PDF Document Properties dialog box
D. Adobe PDF Settings tab of the Adobe PDF Document Properties dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You are working in the Preflight dialog box. Which should you choose to create a preflight
droplet?
A. Profiles tab
B. Standards tab
C. Options menu
D. Further Options in the Profiles tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You are creating a PDF document by using Acrobat Distiller. You want to create a PDF
document that is suitable for long-term archiving. Which Adobe PDF Setting should you
choose?
A. Standard
B. PDF/A-1b
C. PDF/X-1a
D. Press Quality
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are using Microsoft Word. Which PDF creation method converts your source document to
PostScript and feeds it directly to Distiller for conversion to PDF without manually starting
Distiller?
A. Save As
B. Acrobat Distiller
C. Adobe PDFMaker
D. Adobe PDF Printer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which file type will Acrobat Distiller convert to a PDF document?
A. .ps
B. .doc
C. .psd
D. .indd
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You are using Adobe Illustrator CS3. You want to create an Adobe PDF document from your
Illustrator document. Which should you choose from the File menu?
A. Place
B. Export
C. Save As
D. Save for Web Devices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You have chosen Create PDF from Web Page. You have selected the option to get 2 levels.
Which setting ensures you only capture pages that are subordinate to the specified URL?
A. Stay on same path
B. Stay on same server
C. Create PDF tags in the General tab of the Web Page Conversion Settings
D. Create bookmarks in the General tab of the Web Page Conversion Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which Creative Suite application allows you to create a tagged PDF document?
A. Flash
B. InDesign
C. Photoshop
D. Dreamweaver
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You are creating a PDF document from within Microsoft Word. Which should you choose in
order to customize which paragraphs will automatically become bookmarks?
A. Tools > Options
B. File > Page Setup
C. Format > Styles and Formatting
D. Adobe PDF > Change Conversion Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which PDFMaker setting is specific to creating a PDF document from Microsoft Excel?
A. Convert Multimedia
B. Convert Comments
C. Embed Scale Information
D. Embed Index For Faster Search
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You have created bookmarks for your PDF document. Which formatting option is available for
bookmarks?
A. text size
B. line spacing
C. font selection
D. character width
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You want to collaborate on a document with other people. The reviewers do NOT have access
to a common server and are using a version of Adobe Reader or Adobe Acrobat earlier than
Adobe Acrobat 9. How should you conduct the review?
A. as a PDF Portfolio review
B. as an e-mail based review
C. as an accessible PDF review
D. as a shared review using Acrobat.com
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which file format when embedded in a PDF document can be played in Adobe Reader 9 or
Adobe Acrobat 9, without additional software?
A. MP3
B. Flash
C. QuickTime
D. Windows Media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You are using the TouchUp Reading Order tool to enable the accessibility of a PDF document.
You want to ensure that text within the tagged area is defined as image and is NOT read aloud
by screen readers. Which option should you choose?
A. Text
B. Table
C. Figure
D. Figure/Caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You want to add an image to your PDF document. What should you do?
A. Click on the page with the Select Object tool.
B. Click on the page with the TouchUp Object tool.
C. Right-click on the page with the Select Object tool.
D. Right-click on the page with the TouchUp Object tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
How do you indicate which two PDF documents will be compared when you choose the
Compare Documents command?
A. Before selecting the Compare Documents command there must be no documents
open.
B. You must open both PDF files that will be used in the comparison before selecting
the Compare Documents command.
C. At least one document used in the comparison must be open and be the active
document before selecting the Compare Documents command.
D. Regardless of which documents are open, you can select the two documents that will
be compared from within the Compare Documents dialog box after
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You want to reduce the size of a PDF document. You also want to control quality trade-offs for
the size reduction. Which command should you use?
A. Advanced > PDF Optimizer
B. Document > Reduce File Size
C. Document > Examine Document
D. Advanced > Document Processing > Set Document Actions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You are working in form editing mode. You want to check the tab order of your form fields.
What should you do?
A. Select Forms > Highlight Fields
B. Click in a form field and press Tab.
C. Select Forms > Edit Fields > Show Tab Numbers.
D. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) a form field and select Properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are managing form data from recipients who have responded to a distributed survey. You
want to edit the location of the response file. Which command should you choose?
A. Forms > Track Forms
B. Forms > Compile Returned Forms
C. Forms > Manage Form Data > Import Form Data
D. Forms > Manage Form Data > Export Form Data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You have created a fillable PDF form. You want all of the completed forms to be automatically
collected in a PDF Portfolio when they are returned. What should you do?
A. Attach the form to an email
B. Choose Forms > Manage Form Data > Import Data
C. Choose Forms > Manage Form Data > Export Data
D. In Form Editing mode, click the Distribute Form button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You are working in form editing mode. Which option is available to you for changing the tab
order?
A. sort numerically by content
B. revert to previous tab order
C. sort alphabetically by field content
D. drag the fields manually in the Fields panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You are creating a fillable PDF form. You want to automatically display the Fields panel,
provide access to the Acrobat form tools, and be able to distribute the form. Which should you
choose?
A. Forms > Track Forms
B. Forms > Add or Edit Fields
C. Tools > Typewriter > Show Typewriter Toolbar
D. Tools > Advanced Editing > Show Advanced Editing Toolbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You have initiated a PDF review. Which task can you perform by using the Review Tracker?
A. change deadlines
B. encrypt the PDF document
C. initiate a review from Adobe Reader
D. delete the PDF document by deleting a link in the Tracker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which option in the Convert Colors dialog box will prevent text in RGB black from being
converted to rich black when converted to CMYK?
A. Preserve Black
B. Preserve CMYK Primaries
C. Promote Gray to CMYK Black
D. Convert Colors to Output Intent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which PDF standard supports only CMYK and spot colors in the PDF document?
A. PDF/X-3
B. PDF/X-4
C. PDF/X-1a
D. PDF/X-4p
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which option in the Transparency Flattener Preset Options ensures that the width of strokes
stays consistent during flattening?
A. Preserve Overprint
B. Clip Complex Regions
C. Convert All Text to Outlines
D. Convert All Strokes to Outlines
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which option in the Output Preview dialog box will allow you to limit colors in order to see
whether a page contains any RGB color?
A. Show list
B. Sample Size list
C. Ink Manager button
D. Simulation Profile list
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which two options are available on the Print Production toolbar? (Choose two)
A. PDF Optimizer
B. Object Data Tool
C. JDF Job Definitions
D. Mark For Redaction
E. Touch-Up Object Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You are merging several PDF documents into a single PDF document. You would like the
resulting file to be optimized for on-screen viewing. You also want to compresshigh-resolution
images by using low-quality JPEG compression. Which should you choose in the Combine
Files dialog box?
A. Choose Pages
B. Larger File size
C. Default File size
D. Smaller File size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You have assembled multiple files into a PDF Portfolio. Which type of information can you
add to the individual component files?
A. a header
B. an image
C. a file description
D. a welcome page
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You want to add a header to your PDF Portfolio. The PDF Portfolio has pre-defined areas for
your contact information and email address. Which should you choose?
A. Simple Text
B. Image Only
C. Structured Text
D. Text and Background Image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You have selected multiple files in the Organizer window. You want to use the selected files to
create a PDF Portfolio. What should you do to begin creating the Portfolio?
A. Click the Open task button at the top of the Organizer window.
B. Click the Combine Files task button at the top of the Organizer window.
C. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) on one of the selected files and
choose Add to a Collection.
D. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) on the Collections folder in the
Categories pane and choose Create a New Collection.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You want to add multiple comments without reselecting a specific commenting tool. You also
want the commenting tool to remain selected. What should you do?
A. Choose Edit > Preferences > Commenting
B. Choose View > Navigation Panels > Comments
C. Right-click the commenting tool you want to use and choose Tool Default Properties
D. Choose View > Toolbars > Properties Bar, select a commenting tool, then select
Keep tool selected from the Properties Bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You are combining PDF documents. You want to include some documents you have used
previously. Which option in the Combine Files dialog box allows you to choose aspecific file
to reuse?
A. File Size
B. PDF Portfolio
C. Options button
D. Add Files button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which File Size setting in the Combine Files dialog box will apply the High Quality Print
conversion preset to the combined PDF document?
A. Best File Size
B. Larger File Size
C. Default File Size
D. Smaller File Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You want to set your view so that you see only your PDF document and the menu bar. Which
should you choose?
A. View > Reading Mode
B. View > Full Screen Mode
C. View > Page Display > Single Page
D. View > Page Display > Single Page Continuous
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which search criteria is available only if you are searching multiple documents or a PDF
index?
A. stemming
B. whole words
C. case-sensitive
D. XMP metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You have just clicked on a hyperlink that has taken you to another location in your document.
Which icon should you click to return to the previous view? adobe&c=9A0-084&q=1
A. C
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You have just used your mouse to create a signature field. Immediately after creating the
signature field, the Add A Digital ID dialog box appears. Why does this happen?
A. Acrobat has detected a digital ID and you must click Sign to complete the
certification process.
B. Acrobat has detected a digital ID and you must immediately enter the required ID
password to continue the certification process.
C. Acrobat has NOT recognized an existing digital ID and you must locate one or create
a digital ID to continue the certification process.
D. Acrobat has NOT recognized an existing digital ID and you must cancel the current
certification process. After acquiring an appropriate digital ID, you can start
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which type of security allows you to dynamically modify the security settings for a document?
A. certificate security
B. password security
C. a security envelope
D. Adobe LiveCycle Rights Management ES
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Before distributing your PDF document you want to search for and remove any hidden text.
Which method should you choose?
A. Preflight
B. PDF Optimizer
C. Examine Document
D. Compare Documents
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which type of digital ID is stored on a server where it can accessed when needed?
A. A roaming ID
B. An ID on a security hardware token
C. A self-signed ID in PKCS#12 format
D. A self-signed ID stored in the Windows Certificate Store
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to restrict your PDF document so that it can be printed at no higher than 150 dpi.
Which method should you choose?
A. Document > Reduce File Size
B. File > Print and select the Advanced option
C. Advanced > Print Production > PDF Optimizer
D. Advanced > Security > Encrypt with Password
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You are using the Geospatial Location Tool to discover geospatial data. You want to change
the measurement units for all geospatial data in your PDF documents. What should you do?
A. Choose Edit > Preferences > Measuring (3D)
B. Choose Edit > Preferences > Measuring (Geo)
C. Right-click in the PDF document containing the geospatial map and select Page
Display Preferences.
D. Temporarily switch to the Measurements Tool, right-click inside the map, and
choose Distance Unit or Area Unit.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You want to send a document which includes non-PDF documents as attachments. You want
only the recipient to be able to view the attachments. Which should you choose?
A. File > Properties
B. Advanced > Security Settings
C. Document > Examine Document
D. Advanced > Security > Create Security Envelope
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to automate the conversion of multiple PostScript files to PDF documents. Which
command from the Settings menu in Acrobat Distiller should you choose?
A. Font Locations
B. Watched Folders
C. Edit Adobe PDF Settings
D. Add Adobe PDF Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which Creative Suite application allows you to create a layered PDF document?
A. Flash
B. InDesign
C. Photoshop
D. Dreamweaver
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You are using a Windows PC. You want to create a PDF document from a Microsoft Word
document. In the process you want to use Microsoft Word paragraph styles to generate PDF
bookmarks. Which should you choose?
A. Save As
B. Acrobat Distiller
C. Adobe PDFMaker
D. Adobe PDF Printer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which PDF document creation method gives you access to multiple conversion options?
A. Use the Adobe PDF Printer
B. Drag a file icon onto the Acrobat application icon
C. Choose File > Create PDF > Batch Create Multiple Files
D. In Windows Explorer, right-click on a file icon, then choose Create PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which statement about using the Adobe PDF Printer to create a PDF document is true?
A. The Adobe PDF printer creates untagged PDF files.
B. You can automatically create bookmarks when using the Adobe PDF Printer.
C. You do NOT have access to PDF conversion settings when using the Adobe PDF
Printer.
D. The Adobe PDF Printer will automatically detect and create hypertext links in your
documents.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Within an authoring application, which command will allow you to select the Adobe PDF
printer to convert your file to PDF document without manually starting Distiller?
A. File > Print
B. File > Save
C. File > Export
D. File > Page Setup
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You are working in InDesign. You want to create a PDF document that will add hyperlinks to
the generated table of contents. Which command enables the automatic creation of hyperlinks
when converting the InDesign document to a PDF document?
A. File > Print
B. File > Export
C. File > Package
D. File > Save a Copy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You are using Adobe Acrobat 9 Pro. You are sending a PDF document for email review.
Which version of Adobe Reader must your reviewers have in order to participate in the
review?
A. Adobe Reader 9 only
B. Adobe Reader 8 only
C. Adobe Reader 7 or later
D. Adobe Reader 6 or later
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which Acrobat Distiller feature is used to convert PostScript files to PDF documents
automatically?
A. PPD files
B. watched folders
C. conversion queue
D. PostScript Language Level 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which feature is ONLY available when you are using Adobe LiveCycle Rights Management
ES to secure your PDF document?
A. restrict to print in low resolution mode
B. restricting changes to a PDF by setting passwords
C. securing multiple documents by including them in a Security Envelope
D. revoking access to documents regardless of the number of copies distributed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
When do redaction marks become permanent in a PDF document where they have been
applied?
A. when you run the Examine Document feature
B. when you click Add Set in the Redaction Code Editor dialog box.
C. when you click the Apply Redactions button and save the document
D. when you click the Apply Redactions button in the Redaction toolbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which statement about using passwords to secure a PDF document is true?
A. Passwords can be added to a document that is already digitally signed or certified.
B. If you forget a password, Adobe technical support can recover it from the PDF
document.
C. A PDF document can be opened with either the Document Open password or the
Permissions password.
D. If a password secured PDF document is opened in Adobe Illustrator or Adobe
Photoshop, the user must enter the Document Open password.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
How should you digitally sign a PDF document if you want indicate that you approve of the
document contents, as well as specifying the types ofHow should you digitally sign a PDF
document if you want indicate that you approve of the document? contents, as well as
specifying the types of changes that are permitted for the document to retain that approval?
A. Click the Sign button in the Tasks toolbar and choose Sign Document
B. Click the Sign button in the Tasks toolbar and choose Place Signature
C. Click the Sign button in the Tasks toolbar and choose Validate All Signatures
D. Click the Sign button in the Tasks toolbar and choose Certify with Visible Signature
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which two methods can be used to create a digital ID? (Choose two)
A. Create a digital ID using an XML editor.
B. Create a self-signed digital ID within Acrobat.
C. Acquire a digital ID using Acrobat Connect Pro.
D. Purchase a digital ID through a third-party provider.
E. Acquire a digital ID through the Share option on Acrobat.com.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which search criteria is available only if you are searching multiple documents or a PDF
index?
A. stemming
B. whole words
C. case-sensitive
D. XMP metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have created four vertical ruler guides on various areas of a page in a PDF document. You
want to remove one of the guides. Which action will remove the guide without modifying any
of the other guides?
A. Select the guide you want to remove and press Delete.
B. Select the guide you want to remove and choose View > Guides.
C. Select and drag the guide you want to remove into the vertical ruler.
D. Select the guide you want to remove and right-click in the horizontal ruler. Choose
Clear Guides on Page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are navigating through your document and want to return to a previous view. Which tool
should you click? adobe&c=9A0-084&q=1
A. C
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which location is available for a shared PDF document review on an internal server?
A. a proxy server
B. a network folder
C. a database table
D. an LDAP location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which delimiter should you use to separate multiple e-mail addresses when initiating an e-mail
review of a PDF document?
A. colon (:)
B. period (.)
C. comma (,)
D. semicolon (;)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
While simulating how your document will look when printed, you want to map blacks to the
darkest color that the monitor can draw. Which option should you select in the Output Previews
dialog box?
A. select Simulate Black Ink
B. deselect Simulate Black Ink
C. select Simulate Paper Color
D. deselect Simulate Paper Color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You have a PDF document with a geospatial map. What functionality is provided when you
rightclick on the map with the Geospatial Location tool?
A. Find a location
B. Go to a location
C. Duplicate a location
D. Zoom in on a location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You want to participate in a Collaborate Live Page View Sharing session. What is the earliest
version of Adobe Reader or Adobe Acrobat that supports this feature?
A. Adobe Acrobat or Adobe Reader 9
B. Adobe Acrobat or Adobe Reader 8
C. Adobe Acrobat or Adobe Reader 7
D. Adobe Acrobat or Adobe Reader 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which location is available for a shared PDF document review on an internal server?
A. a proxy server
B. a network folder
C. a database table
D. an LDAP location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to conduct a review. Some of the reviewers do NOT have access to an internal
server; they are also using various versions of Acrobat including Acrobat 7, Acrobat 8, and
Acrobat 9. Which type of review should you choose?
A. An email-based review
B. A Collaborate Live review session
C. A shared review using Acrobat.com
D. A shared review using an internal server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have initiated a PDF review. Which task can you perform by using the Review Tracker?
A. change deadlines
B. encrypt the PDF document
C. initiate a review from Adobe Reader
D. delete the PDF document by deleting a link in the Tracker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are preparing to send a document for review. You do not want your reviewers to see each
other comments. Which method should you use?
A. Acrobat.com
B. Email Review
C. Shared Review
D. Send and Collaborate Live
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You have opened a PDF document in a browser for a shared review. You are unable to publish
comments. Why does this happen?
A. The shared review has ended.
B. The review was initiated in Adobe Reader.
C. The shared PDF document is on a WebDAV server.
D. The tools need to be enabled by choosing View > Toolbars > Comment Markup.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which file format when embedded in a PDF document can be played in Adobe Reader 9 or
Adobe Acrobat 9, without additional software?
A. MP3
B. Flash
C. QuickTime
D. Windows Media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which accessibility command or tool enables you to search, correct, and copy text in a scanned
PDF document?
A. TouchUp Text tool
B. View > Navigation Panels > Tags
C. Document > OCR Text Recognition > Recognize Text Using OCR
D. in the Security Settings dialog box: Enable Copying Of Text, Images, And Other
Content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which method for conducting a review enables the participants to open and share a PDF
document in a live chat session?
A. email
B. Acrobat.com
C. internal server
D. Microsoft SharePoint
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which statement about the commands in the Document menu is true?
A. Choosing Document > Crop Pages will reduce the size of the PDF document.
B. Pages rotated by choosing Document > Rotate Pages will revert to their original
position the next time you open the PDF document.
C. When you choose Document > Extract Pages the extracted pages contain the
comments and links associated with the original pages.
D. When you choose Document > Split Document, you can specify that a new
document will be created for each bookmark in a document, including nested
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You want to set the destination of a bookmark. How should you select the bookmark?
A. Shift+click the bookmark
B. Double-click the bookmark
C. Shift+double-click the bookmark
D. Right-click (Windows) or Control+click (Mac OS) the bookmark
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You want to move an object selected with the Touchup Object Tool to a different page in the
same PDF document. What should you do?
A. Drag the object to the new page
B. Shift+drag the object to the new page
C. Alt+drag (Windows) or Option+drag (Mac OS) the object to the new page
D. Choose Edit > Cut command, scroll to the new page, then choose Edit > Paste
command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You want to reduce the size of a PDF document. You also want to control quality trade-offs for
the size reduction. Which command should you use?
A. Advanced > PDF Optimizer
B. Document > Reduce File Size
C. Document > Examine Document
D. Advanced > Document Processing > Set Document Actions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You want to convert several selected email messages within Microsoft Outlook to a PDF
Portfolio. You choose Adobe PDF > Convert Selected Messages > Create New PDF. You
want to verify that the converted emails will be assembled into a PDF Portfolio instead of a
single, merged PDF document. Where should you do this?
A. In Outlook, display the Settings tab of the Acrobat PDFMaker dialog box
B. In Acrobat, display the Convert to PDF category of the Preferences dialog box
C. In Acrobat, display the Batch Processing category of the Preferences dialog box
D. In Outlook, display the Automatic Archival tab of the Acrobat PDFMaker dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You are creating a PDF Portfolio. What happens when you click Create New Folder?
A. A new folder is created to be shared on Acrobat.com.
B. A new folder is created on your desktop to store PDF Portfolio files.
C. A new folder is created in your PDF Portfolio for organizing your PDF Portfolio
files.
D. A new folder is created in which you can extract and store pages from your PDF
Portfolio files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You are using the Windows platform and you have copied some text from a Microsoft Word
document into memory. How should you place this text into an existing PDF document?
A. Edit > Paste
B. Edit > Paste Special
C. Document > Insert Pages > From File
D. Document > Insert Pages > From Clipboard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You have added several Microsoft Word documents to the Combine Files dialog box. You
want to apply the High Quality Print conversion preset to the files when converting them to a
PDF document. What should you do?
A. Click the Larger File Size page icon
B. Click the Default File Size page icon
C. Click the Smaller File Size page icon
D. Click the Options button and turn on the Always enable accessibility and reflow
check box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which menu command will allow you to place an entire PDF document into a specific location
in a second PDF document?
A. File > Create PDF Portfolio
B. Document > Split Document
C. File > Combine > Merge Files into a Single PDF
D. Document > Insert Pages > From File (Windows), or Document > Insert Pages (Mac
OS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You are using the Combine Files dialog box to combine multiple PDF documents. You want
your PDF file size to be optimized. What should you do?
A. Choose Single PD
F.
B. Click the Options button.
C. Click the Add Files button.
D. Click the Smaller File Size button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You have copied text and an image from an application to your clipboard. Which method is
available for creating a PDF document from the copied content?
A. Create PDF command from within Acrobat
B. Using Adobe PDFMaker within the source application
C. Using the Adobe PDF printer within the source application
D. Context menu on the desktop by right-clicking (Windows) or Control-clicking (Mac
OS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which function requires the use of Adobe LiveCycle Designer ES instead of the forms tools in
Adobe Acrobat?
A. creating a dynamic form
B. allowing Auto-Complete in a form
C. permitting automatic calculation of field values
D. setting a tabbing order between the form fields
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which statement about using the functionality provided by the Form Editing mode is true?
A. JavaScript can be used to validate checkboxes.
B. Data can be compressed before it is encoded using the LZW compression method.
C. Changing the default form field properties does NOT change the settings for existing
form fields of that type.
D. A form field Fill Color choice of No Color will block any images on the PDF page
that are behind the form field.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which file format is used when data in a PDF form is exported?
A. DB
B. XML
C. XLS
D. PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You want to export your form data using a file format that will allow you to use the data in
other applications. Which format is available to you?
A. TXT
B. XLS
C. PDF
D. DOC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You are working in form editing mode. You want to check the tab order of your form fields.
What should you do?
A. Select Forms > Highlight Fields
B. Click in a form field and press Tab.
C. Select Forms > Edit Fields > Show Tab Numbers.
D. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) a form field and select Properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which file format is an ISO standard for long-term archiving of an electronic document?
A. PDF/A
B. PDF/X
C. PDF/E
D. PDF/UA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which option in the Transparency Flattener Preset Options ensures that the width of strokes
stays consistent during flattening?
A. Preserve Overprint
B. Clip Complex Regions
C. Convert All Text to Outlines
D. Convert All Strokes to Outlines
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You want to view separation preview, soft proofing, color warnings, and more in one dialog
box. Which tool should you select from the Print Production toolbar?
A. Preflight
B. Output Preview
C. PDF Optimizer
D. JDF Job Definitions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You are selecting a rendering intent within the Convert Colors dialog box. Which rendering
intent is most appropriate for a PDF document that contains business graphsand charts, where
vivid colors are more important than the exact relationship between the colors?
A. Perceptual
B. Saturation
C. Relative Colorimetric
D. Absolute Colorimetric
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-084&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement