9A0 068
http://www.TwPass.com
9A0-068
Adobe
After Effe[email protected] CS3 ACE
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-068
The 9A0-068 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-068 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-068 exam is very challenging, but with our 9A0-068 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-068 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-068 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-068 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-068 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-068 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-068 tested and verified before publishing
- 9A0-068 exam questions with exhibits
- 9A0-068 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-068 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-068 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-068 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-068 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-068 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-068
now!
9A0-068
QUESTION: 1
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-068&q=1 You have three layers in a composition.
You place them at different distances from the camer a. You want the farthest layer to look
blurred, as shown in the Exhibit. What should you do in the Camera Settings dialog box?
A. Set the Focal Length lower than zoom.
B. Set the Blur Level value to 100 percent.
C. Select Enable Depth of Field.
D. Choose 80mm camera from the Preset menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You import an image of grayscale clouds and add it to a composition. You want to use the
highlights in the image to reveal the content immediately beneath the image and the shadows in
the image to conceal the content beneath the mage. What should you do?
A. On the layer immediately below the clouds layer, select Luma Inverted Matte from
the Modes column of the Timeline panel.
B. On the layer immediately below the clouds layer, select Luma Matte from the Modes
column of the Timeline panel.
C. On the clouds layer, select Luma Inverted Matte from the Modes column of the
Timeline panel.
D. On the clouds layer, select Luma Matte from the Modes column of the Timeline
panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You want to convert PAL footage to the NTSC standard to use in future projects and
compositions. What should you do?
A. Choose Lower Field First for Field Rendering and WSSWW for the 3:2 pull-down
menu.
B. Drag the footage from the Project panel to the Render Queue and choose Microsoft
DV NTSC for Output Module.
C. Change the frame rate of the footage to 29.97 fps.
D. Select the footage in the Timeline panel and choose the Frame Blending Option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Your composition contains video and animated text. You want to export the composition in a
format suitable for playing in mobile devices. You also want to preview the result in Adobe
Device Central. What should you do?
A. Choose File> Export to export in MPG-4 format.
B. Choose File> Export to export in Adobe Flash Video (FLV) format.
C. Add the composition to the render queue and choose the H.264 format in the Output
Module Settings dialog box.
D. Add the composition to the render queue and choose the QuickTime Movie format in
the Output Module Settings dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You want to render a movie file from a composition. The composition is of a motion picture
sequence and involves heavy effects. You want to render the composition by using a network
of render engines. What should you do in the Render Queue panel?
A. Set the Output Module to render an AVI uncompressed movie file.
B. On the Render Settings menu, select Use Open GL Renderer.
C. On the Render Settings menu, set the Proxy Use option to Use No Proxies.
D. Set the Output Module to render a still-image sequence and add a post render action
to create a single movie file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You render multiple items in a day. You want to add specific information, such as the
compressor name and frame size, to the name of each rendered file. You also want to use this
set of parameters in the future. What should you do?
A. Select the render items and choose Edit> Duplicate with File Name.
B. Choose the Custom value from the Output To menu to create and save a default
name in the File Name Templates dialog box.
C. Select all the render items and click the underlined filename next to Output To to
enter a new filename.
D. Choose Preferences >Output and select the Use Default File Name and Folder
option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
In a composition, you have a layer showing a man holding a rectangular signboard in his hands.
The man is continuously moving, shaking, and turning the sign. You want to track the
movement of the sign to substitute it with a graphic in another layer. What should you do?
A. Track the sign using the Parallel Corner Pin Track Type.
B. Track the sign using the Perspective Corner Pin Track Type.
C. Stabilize the position and rotation of the sign, and then track its position.
D. Track the position of a corner of the sign, and apply the tracked data to the Anchor
Point of the graphic.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You are working on a shot in a layer, showing a car approaching a fixed camer a. The car is
coming straight toward the camera. At the end of the shot, the car stops, filling the screen with
the front profile of the car and showing the car logo in the center of the frame. You want to
substitute the circular logo on the front of the car with a graphic on another layer. What should
you do?
A. Set Parallel Corner Pin track points at the beginning of the shot, and click Analyze
Forward.
B. Set Perspective Corner Pin track points at the beginning of the shot, and click
Analyze Forward.
C. Set Position and Scale track points for the logo at the end of the shot, and click
Analyze Backward.
D. Set Rotation and Scale track points for the logo at the end of the shot, and click
Analyze Backward.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
A layer contains a video showing people at a train station, moving from left to right in front of
a fixed camer a. You have time remapped the layer to obtain a slow motion effect. Therefore,
the layer repeats many frames. You want to blur and fade together the current repeating
frames. Moreover, you do NOT want to create new frames. What should you do in the
Timeline panel?
A. Enable the Best Quality switch.
B. Enable the Motion Blur switch.
C. Enable the Frame Mix Blending mode.
D. Enable the Pixel Motion Blending mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You have an image sequence in a layer. Every image in the sequence has duration of five
frames. You want a smooth transition between the images. Frame blending is checked in the
Timeline. How can you quickly obtain and preview Frame Blending mode for those images?
A. Choose the Time Stretch option for the current layer.
B. Choose Time Remapping to alter the speed of the sequence.
C. Apply the Timewarp effect, and choose the Pixel Motion Method.
D. Choose the Frame Mix mode from the Frame Blending option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You animate the first two keyframes of a swaying pendulum. You want to duplicate these
keyframes. What should you do?
A. Select both keyframes and hold the CTRL(Windows) or COMMAND(Mac) key
while dragging.
B. Select both keyframes and hold the ALT(Windows) or OPTION(Mac) key while
dragging.
C. Select the layer and copy and paste by moving the CTI to the location where you
want to paste it.
D. Select the first two keyframes, move the CTI to where you want the first selected
keyframe to be pasted, and then copy and paste the keyframe.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You want to link the Opacity property of one layer with the Rotation property of another layer.
You also want to create a relative relationship between them. What should you do?
A. Apply a linear expression to either the Opacity property or the Rotation property.
B. Use parenting to make the layer with the targeted Opacity property as the child of the
layer with the targeted Rotation property.
C. Use parenting to make the layer with the targeted Rotation property as the child of
the layer with the targeted Opacity property.
D. Apply an expression to either property and use the Expression pick whip to link
them.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
In the Graph Editor, you select the Auto-Select Graph Type option. In the Timeline panel, you
select a layer s position property. What will be displayed in the Graph Editor?
A. The Transform box.
B. The Reference graph.
C. The Value graph.
D. The Speed graph.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You create an animation of a car chasing another car around a circular track. However, the
speed of the animation changes abruptly on frames with a keyframe. What should you do?
A. Click the keyframe in the Composition panel with the Convert Vertex tool.
B. Change the keyframe interpolation in the Timeline panel to Continuous Bezier.
C. Select the keyframes in the Timeline panel and click Convert selected keyframes to
Linear in the Graph Editor.
D. Select the keyframes in the Timeline panel and click Convert selected keyframes to
Hold in the Graph Editor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What is the file extension of an animation preset?
A. .aefx
B. .afx
C. .ffx
D. .aex
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You add a Scale animator to a text layer and adjust the Range Selector. You want to animate
another property by using the same Range Selector. What should you do?
A. Select the Text property of the layer and add a new Animator from the Timeline
panel.
B. Select the text layer and add a new Animator from the Timeline panel.
C. Select the Scale animator, go to the Animation menu, and then select a new property
from the Animate Text menu.
D. Select the Scale animator, go to the Add menu, and then select Range from the Add
Text Selector menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You create a block of paragraph text in the Composition panel. The text lines are too close
together. Which text property should you adjust to decrease the vertical space between the text
lines?
A. Vertical scale
B. Tracking
C. Leading
D. Kerning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You create a string of text on a text layer. You want to animate one character such that it rotates
around its y-axis. What should you do?
A. In the Timeline panel, enable the 3D layer switch and then adjust the layer s Y
Rotation value.
B. In the Timeline panel, enable the 3D layer switch and then apply a Rotation
animator.
C. From the Animate menu in the text layer, select Enable Per-character 3D and then
apply a Rotation animator.
D. From the Animate menu in the text layer, apply a Rotation animator.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You apply a text animation preset to a text layer. What happens when you apply a second text
animation preset to the same layer?
A. The new preset replaces the behavior from the original preset.
B. The selectors from the original preset are preserved, and the animators from the new
preset replace the animators from the original preset.
C. The original preset is preserved, and new animators and selectors are added.
D. The animators from the original preset are preserved, and the selectors from the new
preset replace the selectors from the original preset.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You have a composition with 3D layers and a camer a. The camera is animated. You choose
the 4 Views-Right option from the Select View Layout menu in the Composition panel. How
are the four views configured?
A. The four views represent the same predefined right view with different zooms.
B. The four views are automatically set to four predefined views (Right, Left, Front, and
Top).
C. The 4 Views options represent four possible cameras in the composition. If the
number of cameras is less, some views are disabled.
D. All the four views contain specific 3D views and the view on the left is bigger than
the others.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You are working on a layer that has an HDR image in a composition. You want to apply the
Magnify effect to the layer. When you select the effect, an alert warns that this effect does not
support a 32 bpc color depth, and the image loses its current color range. What should you do
to solve this problem?
A. Apply the HDR Highlight Compression effect and then the Magnify effect.
B. Apply the HDR Compander effect, the Magnify effect, and then the HDR
Compander effect again.
C. Apply the Magnify effect, and then add the Color Profile Converter effect.
D. Apply the Magnify effect, and then add the Color Stabilizer effect.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
When you use color management in a project, what is the function of the Use Display Color
Management option?
A. To permanently apply a chosen working color space to the project.
B. To automatically open a new preview panel to display the color-managed result.
C. To preserve the exact RGB numbers for the color values.
D. To compensate the color values of the project working color space with the monitor
color space.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
In a 32 bits per channel After Effect project, you import a High Dynamic Range (HDR) image
file created in Photoshop and place it in a layer. You want to animate a change in the
brightness of he layer, showing a transition from a dark underexposed shot to a bright
overexposed shot. What should you do?
A. Apply the Exposure effect to the layer.
B. Increase the Adjust Exposure control.
C. Click Reset Exposure.
D. Apply the Shadow/Highlight effect.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
In your composition, you have a layer with a clip showing a house. This video was not shot
properly, and the house appears unstable. You want the borders of the house to align with the
borders of the composition. What should you do to solve these problems?
A. Click Track Motion, add the Perspective Corner Pin track points to the house
corners, and apply tracked data to the same layer.
B. Click Track Motion, add the Parallel Corner Pin track points to the house corners,
and apply tracked data in reverse to the same layer.
C. Click Stabilize Motion, and add and position a Scale track point to compensate for
the movement.
D. Click Stabilize Motion, and select Rotation and position the two track points.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
In your composition, you have a layer with footage of a building s door. The camera is panning
slightly from left to right on the building, without changing its angle. You want to track the
door to substitute it with another door on a different layer. What should you do?
A. Use the Transform Track Type to add one track point for the position of the handle
of the door.
B. Use the Parallel Corner Pin Track Type to add three track points on the corners of the
door.
C. Use the Perspective Corner Pin Track Type to add four track points on the corners of
the door.
D. Use the Raw Track Type to add two track points for the handle and a corner of the
door.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
When should you use only the Timewarp effect instead of Frame Blending to blend the frames?
A. While working with a still-image sequence.
B. While working on nested compositions.
C. While working on video footage.
D. While working on clips with different frame rates.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You are working on a 32-bits per channel project. The current composition contains an HDR
picture from Photoshop, text layers, and video clips. These components are animated. The
picture and text fade into the video clips. You apply blur and glow effects to all the elements in
the animation. You want to render the composition as an HDR animation, retaining the quality
and dynamic range of colors. What should you do?
A. Export the composition as a Filmstrip file.
B. Export the composition as an AVI movie file.
C. Export the composition as a Photoshop sequence.
D. Export the composition in the H.264 Blu-ray format.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-068&q=1 You import the image shown in the
Exhibit into a composition. You apply the Card Wipe effect to another layer in the same
composition and animate the effect. In the Card Wipe parameters, you change the Flip Order
to Gradient. Then, you select the gradient image shown in the exhibit as the Gradient Layer.
What effect does this have on the Card Wipe layer?
A. The cards in the upper-left corner begin to flip randomly and the cards in the lowerright corner do not flip.
B. The cards in the lower-right corner begin to flip randomly and the cards in the upperleft corner do not flip.
C. The transition begins in the upper-left corner.
D. The transition begins in the lower-right corner.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
In the Effects and Presets panel, an effect is listed with an icon that displays the number 32.
What does this number indicate?
A. The depth of HDR colors that can be processed.
B. The effect can recognize alpha channels.
C. The number of times this effect is used in previous projects.
D. The number of adjustable parameters in the effect.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You want to use the Foam effect to create an animated field of stars. You changed the Bubble
texture to User Defined. What should you do after you change the Bubble texture to User
Defined?
A. Change the Environment Map value to the name of the current layer.
B. Change the Environment Map value to the name of the layer that contains the star
shape.
C. Change the Flow Map value to a layer that contains the star shape.
D. Change the Bubble texture layer to a layer that contains the star shape.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What is the purpose of the 3D Reference Axes option from the Grid And Guides Options list?
A. It converts a grid to a group of 3D grids.
B. It shows a set of 3D reference axes for the currently selected layer.
C. It shows 3D perspective guides when moving elements.
D. It shows a set of 3D reference axes for the whole composition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You select the Brush tool to paint on a solid layer. However, you are unable to paint the solid
layer in the Composition panel. What should you do?
A. In the Paint panel, change the Duration value to Constant.
B. In the Timeline panel, double-click the layer, and then paint in the Layer panel.
C. In the Composition panel, change the Show Channel drop-down list to RGB Straight.
D. In the Paint panel, change the Channels value to RGBA.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
What should you do to utilize the color management features of After Effects in your
composition?
A. In the Project Settings dialog box, change the Working Space to a value other than
None.
B. In the Project Settings dialog box, change the Depth value to 32 bits per channel
(float).
C. In the View menu, select a profile from the Simulate Output submenu.
D. In the View menu, enable Use Display Color Management.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You are working on a composition with a complex background of effects and High Definition
footage. You want to animate the position of one of the layers, but the screen redraw is
excessively long because of the background elements. What should you do to temporarily
disable screen redraw?
A. Enable OpenGL.
B. Use Adaptive Resolution.
C. Select Disable Thumbnails in Project Panel.
D. Press CAPS LOCK .
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want to create different masks on the same layer. All masks have the same default color;
therefore, it is difficult to select and adjust the masks. Before creating the masks, what should
you do so that you can select and identify individual masks?
A. Change Label Defaults in Preferences.
B. Change the mask mode to Intersect from Mask Options.
C. Select a mask and increase the Mask Expansion value.
D. Select Cycle Mask Colors from Preferences.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You are using an external video monitor with your computer. You want to monitor a
composition as it renders in the Render Queue panel. You want to simultaneously view the
composition on the internal computer monitor. Which option should you choose from the
Video Preview option of the Preferences menu?
A. Previews
B. Mirror on Computer Monitor
C. Interactions
D. Renders
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You want to import a logo created in Adobe Flash into your After Effects composition. You
want the logo to have a transparent background so that you can composite it over other
elements. What should you do?
A. Create an alpha channel.
B. Export the logo as a .jpeg file.
C. Render a compressed .avi file.
D. Export the logo as a .swf file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You are working on a composition that consists of a foreground element and multiple
background elements. With the background elements in this composition, the Timeline panel
is too cluttered to work on the foreground element efficiently. What should you do to ensure
that the Timeline panel is not cluttered?
A. Deselect the Video switch for the background layers.
B. Mark the background layers as shy layers, and select the Hide Shy Layers
composition switch.
C. Solo the foreground layer.
D. Create a new viewer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-068&q=1 You want to resize the composition shown
in the Exhibit to make it larger. However, you want to keep the left edge of the arrows flush
with the left edge of the composition. What should you do?
A. In the Basic tab of the Composition Settings dialog box, select Lock Aspect Ratio.
B. In the Basic tab of the Compostion Settings dialog box, increase the Width value.
C. In the Advanced tab of the Composition Settings dialog box, click Options.
D. In the Advanced tab of the Compostion Settings dialog box, change the Anchor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You are creating a composition for NTSC Standard Definition 29.97 video. In the Duration
field of the Composition Settings dialog box, you type 120. What will be the duration of the
new composition?
A. 120 frames
B. 120 seconds
C. 1 second and 20 frames
D. 12 seconds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
In a composition, you create an animation of a bird flapping its wings and blinking its eyes.
The wings, eyes, and body of the bird are imported images on separate layers. You now want
to animate the entire bird as moving across the screen. What should you do?
A. Select the layers that contain the animation, and select Collapse Transformations.
B. In the Timeline panel, lock the layers that contain the animation.
C. Select the layers that contain the animation and in the Layer pull-down menu, select
Precompose.
D. Select the layers that contain the animation, and In the Layer pull-down menu, select
Group Shapes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have a composition in which 3D layers are positioned as walls and floor of a room. You
want to give the effect of a light bulb in the center of the room. You also want the light to
project shadows. Which light should you choose in the Light Settings dialog box?
A. Spot
B. Point
C. Ambient
D. Parallel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You import an audio clip into your composition. You want to slow down the pace of the audio
and decrease its pitch. What should you do?
A. Apply the Timewarp effect, and adjust the Tuning properties.
B. Apply the Tone Effect, and lower the Frequency 1 value.
C. Enable Time Remapping, and adjust the keyframes.
D. Open the layer in the Timeline panel, and decrease the Audio Levels value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You are using the Puppet tools to animate the arms of a character. The arms are not deforming
smoothly and are displaying undesirable flat edges. What should you do to solve this problem?
A. Increase the Expansion value.
B. Deselect Use Draft Deformation.
C. Increase the Triangles value.
D. Decrease the Triangles value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You are using Brainstorm on an effect to create a fog pattern. You select a pattern that you
might want to use in the future, but it does not resemble fog. What should you do in
Brainstorm to store this pattern without affecting the current composition?
A. Select Save As New Composition.
B. Select Apply To Composition.
C. Click the Brainstorm button.
D. Click Use in Next Brainstorm.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You apply the Fractal Noise effect to a layer. You want to see the result of the effect with
various Sub Scaling values. What should you do?
A. Click the Sub Scaling property in the Effect Controls panel, and open Brainstorm.
B. Click the Sub Scaling property in the Timeline panel, and open Brainstorm.
C. Select the layer, and apply an animation preset.
D. Right-click the Sub Scaling property in the Effect Controls panel, and choose Reveal
in Timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
In a composition, you apply a Drop Shadow layer style to one layer, and a Bevel and Emboss
layer style to another layer. You want the effects on both layers to use a common light source.
What should you do?
A. Turn on Blend Interior Styles as Group.
B. Link both layers with parenting.
C. Enable Global Lighting on both layers.
D. Link the Spread values of both effects with an expression.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You want to use the Star tool to create a shape layer. However, when you click and drag with
the Star tool in the Composition panel, a mask is created instead of a shape layer. What should
you do?
A. Open the Layer panel and then create the shape.
B. Select the Deselect All option from the Edit menu and then create the shape.
C. Click the Toggle Mask and Shape Path Visibility button in the Composition panel
and then create the shape.
D. Select Remove All Masks from the Layer>Mask menu and then create the shape.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
When using the Puppet tools to deform a layer, you notice that the deformation of the Puppet
tools is not affecting the layer s stroke. What should you do to resolve this problem?
A. Increase the Expansion value.
B. Increase the Triangles value.
C. Increase the scale value of the layer.
D. Select Show to view the Puppet mesh.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You want to create a motion graphics background by using only shape layers but do not want
to set keyframes. Which path operation should you use?
A. Wiggle Paths
B. Zig Zag
C. Pucker Bloat
D. Repeater
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You selected a layer and want to enable Time Remapping. However, this option is grayed out
and is not selectable. Why does this happen?
A. The layer is an audio layer.
B. The layer is a solid layer.
C. The layer is an image sequence.
D. The layer has been precomposed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You apply the Bevel and Emboss layer style to a text layer. You want the text to be transparent
while the layer style remains opaque. What should you do?
A. In the Advanced Blending options, reduce the Fill Opacity.
B. Change the Style value to Pillow Emboss.
C. Increase the Highlight Opacity to 100 percent.
D. Precompose the layer and reduce the Opacity of the precomposition layer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What should you do to move an entire mask?
A. Double-click a mask segment and move the mask.
B. Right-click the mask and select Mask>Locked and move the mask.
C. Click the layer and choose Edit>Select All and move the mask.
D. Press CTRL(Windows) + click or COMMAND(Mac) + click each point and move
the mask.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You want to render and export your composition as a QuickTime movie, an Adobe Flash
Video, and an uncompressed AVI video clip. You add the composition to the Render Queue
panel. You want to export multiple versions of your composition in a single render job. What
should you do?
A. Select the composition in the Render Queue panel and choose Edit > Copy; paste the
render item thrice.
B. Select the composition in the Render Queue panel and choose Composition > Add
Output Module.
C. Add the composition to the Render Queue pane and choose Output Module Settings
for the render item thrice.
D. Add the composition to the Render Queue panel and use the Output Module
Templates dialog box to add the required format to an output template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You are working on an HD project by using the HDTV (Rec. 709) Working Color Space. You
want to check the colors of your project in an application that does NOT use color
management. What should you do?
A. On the View Menu, choose Simulate Output> None.
B. On the View Menu, deselect Use Display Color Management.
C. Open the Project Settings and select Linearize Working Space.
D. Open the Project Settings and choose sRGB IEC61966-2.1 Working Space.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You create a composition that contains animated Shape Layers over video clips. The Shape
Layers have blending modes applied to them. You want to export the composition in the Adobe
Flash (SWF) format. You also want to ensure that all the objects in the composition are
rendered. What should you do?
A. In the SWF Settings dialog box, select Include Object Names.
B. In the SWF Settings dialog box, choose Rasterize from the Unsupported Features
drop-down menu.
C. For each shape layer, choose the Preserve Transparency option.
D. For each shape layer, add Flash Video Cue Points in the Layer Marker dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Your After Effects composition contains layers that have different effects and blending modes
applied to the layers. You export a frame by using the Composition > Save Frame As
>Photoshop Layers command. What happens?
A. The Photoshop file retains the frames stored in layers.
B. The Photoshop file retains all layers from the After Effects composition.
C. The Photoshop file cannot be opened in programs that do not support layers.
D. The Photoshop file preserves all effects and blending modes used in After Effects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You are sharing a composition with a colleague. Your colleague uses Adobe Clip Notes to
review and add comments to the composition. You import the comment file into the
composition by using the Import> Adobe Clips Notes command. What happens?
A. Clip Notes comments appear in the Comment column in the Timeline panel.
B. Clip Notes comments create text layers and are placed at each commented frame.
C. Clip Notes comments are applied as composition markers.
D. Clip Notes comments appear as layer markers on only the first layer in the
Composition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-068&q=1 You create two masks on the same layer,
with the mask on the left being created first as shown in the Exhibit. You want to use mask
modes to reveal the layer where the masks overlap. What should you do?
A. Put the left mask in the Subtract mode, and the right mask in the Intersect mode.
B. Put the left mask in the Add mode, and the right mask in the Intersect mode.
C. Put the left mask in the Add mode, and the right mask in the Subtract mode.
D. Put the left mask in the Subtract mode, and the right mask in the Add mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You are animating a mask. You delete one of the vertices and notice that the vertex is removed
from the entire animation. You want the vertex to be removed only from the current frame.
What should you do?
A. In the Composition panel, press ALT (Windows) or OPTION (Mac) while deleting
the keyframe.
B. In the General area of the Preferences, deselect Preserve Constant Vertex Count
When Editing Masks.
C. In the Mask Shape dialog box, change the Shape to Bezier, and then delete the point.
D. In the Smart Mask Interpolation panel, deselect Add Mask Shape Vertices.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You use a shape layer as a mask in a track matte. You want to create a traveling matte by using
the shape layer. What should you do?
A. Pre-compose the shape layer and then animate the precomposition.
B. Animate the shape layer.
C. Pre-render the shape layer and then animate the prerendered layer.
D. Pre-compose the shape layer, enable Collapse Transformations in the Timeline
panel, and then animate the precomposition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You want to create an elliptical vignette on a layer, masking out the corners. What should you
do?
A. Right-click in the Composition panel and select Mask>New Mask.
B. On the Layer menu, select Mask>New Mask.
C. Double-click the Ellipse tool in the toolbar.
D. Select the Ellipse tool on the toolbar, select Tool Creates Shape on the toolbar, and
create the shape in the Composition panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are using Smart Mask Interpolation to animate one mask onto another mask. However,
you notice that interpolation causes an undesirable twisting of the vertices. What should you
do?
A. In the Smart Mask Interpolation panel, select Use Linear Vertex Paths.
B. In the Smart Mask Interpolation panel, reduce the Bending Resistance value to 0.
C. In the Timeline panel, convert the keyframes to Linear interpolation.
D. In the Timeline panel, right-click the layer and select Mask and Shape Path>Closed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You apply an animation preset to a layer. When does the animation in the preset begin playing?
A. When it is relative to the Out Point in the preset.
B. When it is relative to the In Point of the layer.
C. When it is relative to the first frame of the composition.
D. When it is relative to where the CTI was when the preset was applied.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
You animate a fish swimming through water. The movement of the fish does not look realistic.
What can you do to control the speed of the fish more precisely?
A. Apply the easeIn expression to the first keyframe.
B. Convert the keyframes to Linear interpolation.
C. Convert the keyframes to Bezier interpolation.
D. Adjust the direction handles of the keyframes in the Composition panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You want to compare the Bezier animation curves of the Position property of one layer with the
Scale property of another layer. What should you do?
A. Select both properties in the Timeline panel and compare them in the Composition
panel.
B. Expand both properties in the Timeline panel.
C. Include both properties in the Graph Editor set.
D. Select each property and then copy and paste the keyframe data into a spreadsheet.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You apply a wiggle expression to a property. You want to animate the frequency parameter of
the wiggle expression. What should you do?
A. Click the stopwatch for the property, move the CTI, and then change the value of the
property.
B. Select the first number in the wiggle expression and then drag the Expression pick
whip to the Slider property of the Slider Control effect.
C. Select the second number in the wiggle expression and then drag the Expression pick
whip to the Slider property of the Slider Control effect.
D. Click the stopwatch for the property, move the CTI, and then change the value of the
frequency in the wiggle expression.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You want to select the keyframes applied to a property. What should you do?
A. Select the layer and press U.
B. Click one keyframe and hold the CTRL (Windows) or CMD (Mac) key while
clicking others.
C. Click the name of the property in the Timeline panel.
D. Select the layer and choose Edit>Select All.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You create a document in Photoshop with many layers, each layer containing a small star. You
want to import the Photoshop document into After Effects to animate each star rotating around
its own center point. Which option should you select to import the Photoshop document into
After Effects?
A. Use the Composition Cropped Layers option.
B. Use the Composition option.
C. Use the Merged Layers option.
D. Use the Choose Layers option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to RAM preview an entire composition. However, you notice that After Effects stops
previewing prematurely. Which setting should you enable in the Preferences dialog box to
preview a large portion of your work area?
A. Select Render Multiple Frames Simultaneously.
B. Select Enable Disk Cache.
C. Specify the overflow volume.
D. Increase the Maximum RAM Cache Size to 100%.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
For a presentation, you want to have an animation preview completely fill the viewable area of
the computer monitor, without displaying the interface elements. What should you do?
A. Place the cursor over the Composition panel and press the tilde (~) key.
B. Click the Maximize button on the title bar.
C. Select the Full Screen option in the Time Controls panel.
D. Open View Options from the Composition panel menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are working on a composition in which many layers utilize blend modes. You want to
eliminate the fringing that occurs when high-contrast, vibrant colors are blended together. What
should you do in the Project Settings dialog box?
A. Change the Depth value to 16 bits per channel.
B. Select Blend Colors Using 1.0 Gamma.
C. Select Match Legacy After Effects QuickTime Gamma Adjustments.
D. Choose sRGB as the Working Space.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You animate a mask on a layer that contains interlaced video. You want to create a smoother
interpolation for the mask. What should you do?
A. In the Project panel, open the interpretation for the video and increase the frame rate.
B. In the Smart Mask Interpolation panel, change the Keyframe Rate value to Auto.
C. In the Smart Mask Interpolation panel, select Keyframe Fields.
D. In the Timeline panel, change the Mask Mode to Difference.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You want to use kerning to adjust the text you have created. However, the kerning value in the
Character panel is grayed out. What should you do?
A. Select a text layer in the Timeline panel.
B. Click an insertion point in the text between two characters.
C. Use the Horizontal Type tool to select an entire word.
D. Double-click a text layer in the Timeline panel to select all the characters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You create a text layer. You want to animate the characters so that they are replaced by the
same Unicode value. What should you do before animating?
A. Add a Character Offset animator and change the Character Range drop-down list to
Full Unicode.
B. Add a Character Offset animator and change the characters in the Character panel.
C. Add a Character Value animator and change the Character Range drop-down list to
Full Unicode.
D. Add a Character Value animator and change the Character Value property.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
What should you do to preview the text animation presets that ship with After Effects?
A. In the Effects and Presets panel menu, select Browse Presets.
B. From the File menu, select Browse Template Projects.
C. Launch Adobe Bridge and select Slideshow from the View menu.
D. Choose File > Browse. In Adobe Bridge, select Bridge Home from the Favorites
panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
In what ways does enabling per-character 3D text affect a text layer?
A. The entire layer and its contents can now animate in three dimensions.
B. The Enable 3D layer switch in the Timeline panel must now be clicked to enable the
layer as a 3D layer.
C. The layer is not affected by light layers.
D. The text on the layer now has three-dimensional volume.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You want to apply an effect from the Effects and Presets panel to a layer. What should you do?
A. Drag and drop the effect onto the source footage in the Project panel.
B. Use a context menu in the Effects and Presets panel.
C. Select an effect and then apply it from the Effects and Presets panel menu.
D. Drag and drop the effect onto the layer s duration bar in the Timeline panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You apply the Card Wipe effect to a layer. You want to animate the cards coming closer and
going farther away from the viewer. You also want the animation to be random and you do
NOT want to set keyframes. What should you do?
A. Increase the Z Jitter Amount value.
B. Increase the X Rot Jitter Amount value.
C. Increase the Timing Randomness value.
D. Increase the Random Seed value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You want to create an animated signature. You want After Effects to capture your motion
automatically to create the signature. What should you do?
A. Select the Brush tool and in the Paint panel and change the Duration value to Write
On.
B. Select the Brush tool and in the Paint panel and change the Duration value to Custom
and specify the value.
C. Apply the Write-on effect and animate the Brush Position property.
D. Apply the Vector Paint effect and change the Playback Mode to All Strokes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You want to use the Shatter effect to simulate an explosion. You want the layer to pause during
the explosion and then continue exploding. Which two Shatter properties should you animate to
achieve this effect? (Choose two.)
A. Depth
B. Radius
C. Strength
D. Viscosity
E. Gravity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
What is the difference between a DV preset and a DV widescreen preset?
A. Width
B. Height
C. Pixel Aspect Ratio
D. Frame Rate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You import a .swf file from Adobe Flash. As you scale up the .swf file in a composition, the
edges lose their details and become pixelated. What should you do to fix this problem?
A. Change the alpha channel type in the Interpret Footage dialog box.
B. Allocate more texture memory to OpenGL in the Previews area of the Preferences
dialog box.
C. Select the Live Update button in the Timeline panel.
D. Select Continuously Rasterize in the Timeline panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You create a mask around a layer depicting an object. Some of the vertices are corner points,
but you want to change them to curves. What should you do?
A. Click the corner point with the Pen tool.
B. Click the corner point with the Convert Vertex tool.
C. Press ALT(Windows) or OPTION (Mac) + click the point with the Selection tool.
D. Press CTRL(Windows) or COMMAND (Mac) + click and drag the point with the
Selection tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
A client asks you to create a widescreen project. What should be the frame aspect ratio?
A. 0.9
B. 1.2
C. 4:3
D. 16:9
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You are working with multiple 3D layers and two cameras in a composition. In some of the 3D
views, some layers are not visible. You want to use the View > Look At All Layers option to
view layers that are not visible in the currently active view. You also want to do this without
changing a single element in the composition. What should you do?
A. Select the 3D layers in the Timeline and press F11.
B. Select the Camera layers in the Timeline panel and press ES
C.
C. Choose any of the Custom Views from the 3D View menu in the Composition panel.
D. Choose Active Camera from the 3D View menu in the Composition panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You create a 3D cube in the center of a composition and add a camera layer. The 3D View
menu is set to Active Camer a. You want to animate the position of the camera to view the
cube from different angles and perspectives. The cube must always be at the center of the
scene, which is the camera point of interest. What should you do?the camera? point of interest.
What should you do?
A. In the Timeline panel, create keyframes for the camera zoom and orientation
properties.
B. In the Timeline panel, create keyframes for the camera x, y, and z Point of Interest
properties.
C. Click and drag in the Composition panel with the Orbit Camera tool and set
keyframes for the camera position property.
D. In the Composition panel, choose 4 Views in the Select View Layout menu and set
keyframes for the camera rotation property in each view.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You have set up a composition with a group of images as 3D layers. The layers are illuminated
by two Spot Lights, which create shadows. You want to increase the brightness of the scene
without adding new shadows. What should you do?
A. Convert one Spot Light to a Point Light.
B. Set the Cone Feather value to 100 percent for both Spot Lights.
C. Decrease the Shadow Darkness option for both Spot Lights.
D. Create an Ambient Light.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You are working on a complex composition involving multiple 3D layers, light layers, and
adjustment layers. You note that the preview of your composition takes longer than usual to
render, especially when you want to reposition an element in the composition. What should you
do to disable temporary lights and reduce the preview rendering time?
A. Choose Preferences > Previews and deselect Enable Open GL.
B. Select all layers in the composition and choose Layers>Quality>Draft.
C. Set the Resolution/Down sample Factor Popup to QUARTER.
D. Click the Draft 3D button in the Timeline panel and disable the Live Update option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You create a layer of white text. You want to use this text to mask out a portion of a movie.
However, the text is currently revealing the movie layer. What should you do in the Modes area
of the Timeline panel?
A. On the movie layer, change the TrkMat value to Alpha Inverted Matte.
B. On the movie layer, change the TrkMat value to Luma Matte.
C. On the text layer, change the TrkMat value to Luma Matte.
D. On the text layer, change the TrkMat value to Alpha Matte.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You create an animation of a camera moving around a 3D scene. What should you do to
preview variations of this animation, with the camera entering the scene from alternate angles?
A. Select the desired keyframes for two or more properties, open Brainstorm, and press
SPACEBAR.
B. Select the Orientation property of the camera layer, open Brainstorm, and press
SPACEBAR.
C. Apply the random expression to the Point of Interest property.
D. Apply the random expression to the Position property of the camera.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
What is the function of the Satin layer style?
A. It uses a gradient to create a glow around a layer.
B. It increases the contrast of a layer s interior pixels.
C. It enhances the contrast around the edges of a layer.
D. It creates shadow areas on the interior of a layer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What should you do to accelerate the rendering of Puppet deformations?
A. From the Edit menu, select Purge > All.
B. In the Preferences dialog box, select Enable Disk Cache.
C. Select the Puppet Pin tool, and decrease the Triangles value.
D. From the Record Options, select Use Draft Deformation.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-068&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement