9A0 034
http://www.TwPass.com
9A0-034
Adobe
Adobe Acrobat Professional 6.0 Product Proficiency Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-034
The 9A0-034 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-034 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-034 exam is very challenging, but with our 9A0-034 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-034 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-034 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-034 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-034 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-034 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-034 tested and verified before publishing
- 9A0-034 exam questions with exhibits
- 9A0-034 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-034 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-034 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-034 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-034 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-034 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-034
now!
9A0-034
QUESTION: 1
You want to create an Adobe PDF document from a Microsoft Excel workbook. The workbook
has several worksheets and chart sheets. Which command should you choose in Excel to create
a single PDF document that contains all of the worksheets and chart sheets?
A. File > Properties
B. File > Page Setup
C. Adobe PDF > Convert to Adobe PDF
D. Adobe PDF > Convert Entire Workbook
E. Adobe PDF > Change Conversion Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which command should you use to zoom to see all edges of an Adobe PDF document?
A. View > Fit Width
B. View > Fit Page
C. View > Fit Visible
D. View > Actual Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You want to create a batch sequence that allows you to put keywords into a set of PDF
documents. Which sequence command should you choose?
A. Description
B. Open Options
C. Make Accessible
D. Accessibility Checker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
When assigning an action to a form field, what triggers an On Mouse-up action?
A. tabbing out of the field
B. rolling on top of the field
C. clicking the mouse button in the field
D. clicking the mouse button and letting go in the field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are printing a complex Adobe PDF document to a PostScript laser printer. You want to
minimize the amount of printer memory required to print the file. What should you do?
A. select Print As Image from the Advanced Print Setup dialog box
B. choose Send at Start from the Font and Resource Policy pop-up menu in the
PostScript Options panel of the Advanced Print Setup dialog box
C. select Emit PS form Objects from the PostScript Options panel of the Advanced
Print Setup dialog box
D. choose Send for Each Page from the Font and Resource Policy pop-up menu in the
PostScript Options panel of the Advanced Print Setup dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which product can be used to allow business users to create and save Adobe PDF documents
containing interactive forms?
A. Adobe Illustrator
B. Adobe Acrobat Elements
C. Adobe Acrobat 6.0 Standard
D. Adobe Acrobat 6.0 Professional
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
From which two applications can Adobe PDF documents be created and maintain layers?
(Choose two.)
A. CorelDRAW!
B. Microsoft Visio
C. AdobeInDesign
D. Autodesk AutoCAD
E. QuarkXPress 5.0 and above
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which Portable Document Format Exchange standard can the Acrobat preflight functionality
use (without using additional plugins) to validate an Adobe PDF document?
A. PDF/a
B. PDF/x-1
C. PDF/x-2
D. PDF/x-1a
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
In a Creative Professional workflow, the ISO standard PDF/X is used _____.
A. as a standard for archiving metadata
B. as an Internet standard for sending fax documents
C. for the creation of PDF documents with multimedia content
D. to assure that prepress information is correctly represented in a PDF document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You want to create a single Adobe PDF document from documents that were created in
multiple applications. In Acrobat, you choose File > Create PDF > From Multiple Files. One
of the selected files is not converted. What could possibly cause this to happen?
A. The file is open in another application.
B. The file you are incorporating is already a PDF document.
C. The file name is too long. It must be 32 characters or less.
D. You are using a PC and the file was originally created on a Macintosh.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which application supports one-button creation of Adobe PDF documents?
A. Microsoft Access
B. Netscape Navigator
C. Corel Word Perfect
D. Microsoft Internet Explorer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which file format is supported when you create an Adobe PDF document by choosing Create
PDF > From Multiple Files?
A. AI
B. TIFF
C. PSD
D. WPD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which Windows-based application supports one-button creation of an Adobe PDF document
from the desktop?
A. Corel Draw
B. Adobe Premiere
C. Adobe Photoshop
D. Autodesk AutoCAD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What provides Adobe applications with a common framework that standardizes the creation,
processing, and interchange of document metadata across publishing workflows?
A. XMP
B. XML
C. XFDF
D. PDF/X
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which file format does Adobe Acrobat use to exchange metadata?
A. XMP
B. HTML
C. JavaScript
D. Rich Text Format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which form field type supports a date format?
A. button
B. list box
C. text field
D. combo box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Why would you create a form in Adobe Acrobat instead of HTML?
A. The form can be filled out in a Web browser.
B. JavaScript can be used to perform calculations.
C. The data collected by the form can be electronically submitted.
D. The electronic version of the form can be identical to the printed version.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
When you create a form in Adobe Acrobat Professional, what other technology can be utilized
to further enhance the functionality of the fields?
A. XML
B. HTML
C. VBScript
D. JavaScript
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You are creating an Adobe PDF document from a Microsoft Word document. Users will print
the PDF document on laser and ink jet printers. You want to maintain print quality while
minimizing the file size. From Word, you choose Adobe PDF > Change Conversion Settings.
Which option should you choose from the Conversion Settings pull-down menu in the
PDFMaker Settings panel?
A. Standard
B. High Quality
C. Press Quality
D. Smallest File Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are creating an Adobe PDF document from a PowerPoint presentation. Which
functionality in the PowerPoint presentation is automatically included in the PDF document?
A. macros
B. text outlines
C. slide timings
D. action buttons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You want to create an Adobe PDF document from a Microsoft Office application. Your PDF
document will either have all of the fonts embedded or a subset embedded. From an Office
application you choose Adobe PDF > Change Conversion Settings. Which two options from
the Conversion Settings pull-down menu will cancel the job if embedding fails? (Choose two.)
A. Standard
B. PDF/X-1a
C. High Quality
D. Press Quality
E. Smallest File Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You are creating an Adobe PDF document from a Web page. What can you manage when
choosing HTML Conversion Settings from the Web Page Conversion Settings dialog box?
A. the maximum number of lines per page
B. the resolution of images that are downloaded
C. the location of headers and footers on new pages
D. how multimedia content is embedded in the PDF document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You want to create an Adobe PDF document from a Web page. You choose File > Create PDF
> From Web Page, and click the Settings button. You select Create PDF tags from the General
tab of the Web Page Conversions Settings dialog box. Which element is stored in the PDF
document?
A. HTML table cells
B. JavaScript commands
C. the originating URL of the page
D. the background color of the HTML page
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You want to capture a Web page as an Adobe PDF document. The document will be
distributed to end-users who are visually impaired and must use screen reader software to hear
the contents of documents viewed on-screen. Which option should you select from the Web
Page Conversion Settings dialog box to ensure that the screen reader correctly reads the
document?
A. Create PDF tags
B. Save refresh commands
C. Place headers & footers on new pages
D. Switch to landscape if scaled smaller than 70%
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You are creating an Adobe PDF document that will only be used on a specific commercial
printing device. Which option should you choose in the in the Default Settings pop-up menu of
the Acrobat Distiller dialog box?
A. PDFX3
B. PDFX1a
C. Press Quality
D. Smallest File Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You are creating an Adobe PDF document from a file that has several graphic images. The
graphic images use a variety of color modes. You have not color-corrected any of the graphic
images. The PDF file will only be used for on-screen presentations. You open the Adobe PDF
Settings dialog box from your source application and click the Color tab. Which option should
you choose from the Color Management Policies pull-down menu?
A. Leave Color Unchanged
B. Convert All Colors tosRGB
C. Tag Everything for Color Management
D. Tag Only Images for Color Management
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You want to ensure that PostScript instructions take precedence over Acrobat Distiller settings.
What should you do?
A. You set the prolog.ps and epilog.ps files to enable Distiller to accept the instructions.
B. You do nothing. PostScript settings always take precedence over Distiller Settings
when present.
C. You select Allow PostscriptXObjects in the Options panel of the Advanced tab in the
Adobe PDF Settings dialog box.
D. You select Allow PostScript File to override Adobe PDF settings in the Options
panel of theAdvanced tab in the Adobe PDF Settings dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You are creating an Adobe PDF document from a document that has several color graphics that
consist of solid areas of single colors. You click the Images tab from the Adobe PDF Settings
dialog box. Which option should you choose from the Compression pull-down menu in the
Color Images panel?
A. Off
B. ZIP
C. JPEG
D. JPEG 2000
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You want to apply custom color management settings in Acrobat when creating Adobe PDF
documents. You choose Settings > Edit Adobe PDF Settings from Distiller and click the Color
tab. Which option should you select from the Settings File pull-down menu in the Adobe
Color Settings panel?
A. none
B. Color Management Off
C. Web Graphics Defaults
D. U.S. Prepress Defaults
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You are creating an Adobe PDF document by using Distiller. The file you are creating the PDF
document from has images that are 1-bit with large areas of flat color. Which image
compression method should you use?
A. ZIP
B. Run Length
C. CCITT Group 4
D. CCITT Group 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You have created an Adobe PDF document. When users view the file, one of the fonts does
NOT display as it did in the original application document. What is a reason the fonts
displayed incorrectly?
A. The fonts were outlined.
B. The original font was a TrueType font.
C. The original font was anOpenType font.
D. The fonts were NOT embedded in the PDF document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which problem can occur when you embed a subset of a font into an Adobe PDF document?
A. The file will NOT be platform neutral.
B. The file will NOT open in Acrobat 4.0.
C. The file will NOT be accessible to the visually impaired.
D. The file will NOT be editable with theTouchUp Text tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You have created an Adobe PDF document without embedding your fonts into the file. What
happens when a user, who does NOT have the fonts used to create the PDF document, opens
the PDF document?
A. The user s preferred system fonts will be used to display the file.
B. Helvetica, Arial, or Times will be automatically substituted for the missing fonts.
C. The user will receive an alert stating that the fonts are missing and the file will close.
D. Adobe Acrobat or Adobe Reader will substitute the fonts with theAdobeSerifMM
and AdobeSansMM fonts.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You click the Fonts tab from the Adobe PDF Settings dialog box. What does it mean when the
name of a font is preceded by a padlock icon?
A. The font cannot be found.
B. The font can only be subset.
C. The font has licensing restrictions.
D. The font has been locked by a user.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want to change which section of an Adobe PDF document is being displayed in the Loupe
Tool window while maintaining the current magnification factor. What should you do?
A. move the rectangular marquee displayed in the document
B. move the rectangular marquee displayed within the Loupe Tool window
C. right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) in the Loupe Tool window; scroll
the display within the Loupe Tool window
D. hold down the spacebar while clicking in the Loupe Tool window to drag the display
within the Loupe Tool window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which Zoom tool allows you to navigate between pages in the pop-up window for that tool?
A. Loupe Tool
B. Dynamic Zoom
C. Pan & Zoom Window
D. Zoom in and Zoom Out
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What happens in Adobe Acrobat when you choose View > Fit Visible?
A. The page width fits to the open Acrobat window.
B. The entire page fits to the open Acrobat window.
C. The entire document fits to the open Acrobat window.
D. The text and graphics of the page fits to the open Acrobat window.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
What should you do to change the appearance of your bookmarks so the text is bold?
A. select the bookmark; choose Text Size > Large from the Options menu
B. select the bookmark; choose Highlight Current Bookmark from the Options menu
C. select the bookmark; choose Use Current Appearance as New Default from the
Options menu
D. select the bookmark; choose Properties from the Options menu; choose Bold from
the Style pull-down menu in the Appearance tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You have combined three documents into one Adobe PDF document. The first 5 pages of the
PDF have introductory content. You would like pages 1 through 5 to be numbered with
lowercase Roman numerals. On the sixth page, you want to begin numbering pages with
Arabic numeral 1. What must you do?
A. choose Edit > Preferences and check the box by Use logical page numbers
B. in the Pages pane, choose Options > Set Page Transitions and choose pages 1-5
C. in the Pages pane, shift-click to select the first 5 pages of the document, then choose
Options > Page Properties
D. in the Pages pane, click on the first page, then choose Options > Number Pages and
select the Begin New Section radio button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What should you do to have the Bookmark tab open when an Adobe PDF document is opened?
A. choose View > Navigation Tabs > Bookmarks
B. choose File > Document Properties > Initial View
C. click on the Bookmarks tab to open it, then save the document
D. choose Preferences > Page Display and check Use Logical Page Numbers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You have created an Adobe PDF document that will be viewed in a Web browser. When it
opens, you would like users to see the Bookmark navigation tab. How can you set this option?
A. in the Pages panel, select Options > Page Properties
B. choose File > Document Properties and select Initial View
C. choose View > Navigation Tabs and select Bookmarks; save the document
D. open the Bookmark navigation tab; choose New Bookmark from the Options pulldown menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You want to reduce the size of an existing Adobe PDF document so that it is suitable for
emailing. You choose Advanced > PDF Optimizer; and then choose Acrobat 6.0 and later
from the Compatible with pull-down menu. Which option in the Image tab is available only
for color images?
A. GIF
B. LZW
C. JBIG2
D. JPEG2000
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You want to reduce the size of an Adobe PDF document without adversely affecting
accessibility. You choose Advanced > PDF Optimizer and select the Clean Up tab. What
should you select next?
A. Discard all alternate images
B. Remove document structure
C. Remove embedded thumbnails
D. Discard all external cross references
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to reduce the file size of an existing Adobe PDF with images that consist of color
photos. You choose Advanced > PDF Optimizer. Which option should you choose from the
Compression pull-down menu in the Images Settings panel?
A. none
B. ZIP
C. JPEG
D. CCITT Group 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You want to create a rollover effect for a button on a form so when the user moves the mouse
pointer over the button, an image appears at a different location on the current page. Which
action should you use?
A. Open a file
B. Show/hide a field
C. Go to snapshot view
D. Execute a menu item
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You want to automatically trigger the playing of an embedded movie when an Adobe PDF
document is opened. Where should you set the options to do this?
A. choose View > Navigation Tabs > Pages
B. choose View > Navigation Tabs > Fields
C. choose View > Toolbars > Properties Bar
D. choose View > Navigation Tabs > Content
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What can be used to trigger a JavaScript?
A. a header
B. a bookmark
C. a thumbnail
D. a custom stamp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Where can you go to add page actions within an Adobe PDF?
A. Choose Document > Pages > Insert
B. Choose Document > Pages > Set Page Transitions
C. Pages Navigation Pane > Choose Options > Page Properties
D. Pages Navigation Pane > Choose Options > Set Page Transitions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You want to use batch processing to add a watermark and a page number to every page of a
group of Adobe PDF documents. You choose Advanced > Batch Processing to open the Batch
Sequences dialog box. What should do next?
A. choose Open All from the list of existing sequences
B. click the Edit Sequence button; click Select Commands
C. click the New Sequence button and enter a name for the sequence
D. click the Run Sequence button; choose the correct commands in order
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You want to repair a scratch in a scanned image within an Adobe PDF document, but you do
not have the original document used to create the Adobe PDF. How can you repair the image?
A. click on the image with the Select Object Tool and choose Edit > Copy File to
Clipboard
B. click on the image with theTouchUp Object Tool, then right-click (Mac: Controlclick) and choose Edit Object from the contextual menu
C. click on the image with theTouchUp Object Tool, then right-click (Mac: Controlclick) and choose Edit Image from the contextual menu
D. click on the image with theTouchUp Object Tool, then right-click (Mac: Controlclick) and choose Remove Artifact from the contextual menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You have a large collection of PDF files you want to index. You want the index to be as small
as possible. What should you do?
A. create a list of common words to exclude from the index
B. remember NOT to include any subdirectories from the folder you are indexing
C. break the index into smaller indexes representing subgroups of the files you want to
index
D. create a list of custom properties for all numbers and dates in the PDF documents
you are indexing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You are using Acrobat Catalog to generate an index for a collection of Adobe PDF documents.
How do you prevent Catalog from indexing Adobe PDF documents in subdirectories of the
collection?
A. click Tags inth Options dialog box and add tags that can be searched by name
B. click Stop Words in the Options dialog box and add a list of words to be excluded
from the index
C. add a directory or directories from the Include these directories panel in the New
Index Definition dialog box
D. add an exclude directory or directories from the Exclude these subdirectories panel in
the New Index Definition dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You are reviewing an Adobe PDF document and want to comment that a section of text should
be deleted. You will use the Cross Out Text for Deletion tool to indicate your comments. What
should you do before using the Cross Out Text for Deletion tool?
A. select the text by using the TouchUp Text tool
B. highlight the text by using the Indicate Text Edit tool
C. choose Show > Show Comments List from the Commenting toolbar
D. choose Show > Show Comments from the Commenting toolbar; choose Options >
Open Review Tracker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
In an Adobe PDF form that has no form elements, how should you add text to the form to fill it
out for printing purposes?
A. use the Text Box tool to add text to the form
B. use the Pencil tool to write the information onto the form
C. create a stamp with the text you want and add it to the form
D. use theTouchUp Text tool to add to the existing text of a form field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Using the Oval Tool in the Advanced Commenting Toolbar, you circle some text. What can
you do to have the circled text automatically show up in the pop-up note?
A. It does it automatically.
B. select Reviewing in the Preferences dialog box
C. select Commenting in the Preferences dialog box
D. rightclick on the comment and choose Properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which statement about creating a custom stamp is true?
A. You must use vector art as source art.
B. You must give the stamp a category and a name.
C. You must use an Adobe PDF document as source art.
D. You must keep the artwork dimensions under 2" x2" (50.8mm x 50.8mm).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-034&q=1 Which commenting tool was used to create
the comment in the exhibit?
A. Line tool
B. Cloud tool
C. Pencil tool
D. Polygon tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which two protocols can be used during a browser-based review to pass comments to the
repository? (Choose two.)
A. ASP
B. PHP
C. SOAP
D. CFML
E. WebDAV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You are initiating a browser-based review for the first time. Which task should you perform
first?
A. configure the Server Settings in the Preferences dialog box
B. access the PDF file from the browser and add your comments
C. send email to all of the reviewers from your default email application
D. open the PDF document and choose File > Upload for Browser Based Review
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You have initiated a browser-based review of an Adobe PDF document. You attempt to correct
the spelling in one of the Note comments you created earlier, but are unable to change the
spelling. Why does this happen?
A. You closed and restarted your browser session.
B. Another person is simultaneously applying comments to the document.
C. The comments were made before the document was uploaded for review.
D. The PDF document was originally created on a Macintosh computer and you are
using a PC.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You are participating in a browser-based review of an Adobe PDF document. You have made
several comments by using the Note tool. You close your browser window, and forget to click
the Send and Receive Comments button. What happens to the comments you made?
A. They are automatically uploaded when you close the browser.
B. They are NOT saved. You will have to recreate them in your next session.
C. They are stored on your hard drive and will be uploaded in your next session.
D. The note windows will appear on the document, but they will contain NO text.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have initiated an email-based review. What do you receive as an email attachment when a
reviewer sends their comments back to you?
A. an FDF file with the comments only
B. a PDF file with the original content and the comments
C. a URL to the location of the comments stored in a repository
D. an FDF file with both the PDF file and the comments embedded in it
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are creating a form that allows users to order accessories for a product. One of the form
fields will contain eight items. You want users to be able to choose multiple items from this
field. Which type of form field should you use?
A. a Text field with the Multi-line option selected
B. a Text field with the Scroll long text option selected
C. a List box with theMultiple selection option selected
D. a Combo box with the Allow user to enter custom text option selected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which form field type should you use to add a field to a form that allows you to create a list of
mutually exclusive answers to a question?
A. text
B. a button
C. a check box
D. a radio button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which tool should you use to edit the properties of a form field in an Adobe PDF document?
A. Hand
B. Select Image
C. Select Object
D. TouchUp Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You have created a form field on a page of an Adobe PDF document. You want to use this
same form field on the next three pages in the exact position as the original. What should you
do?
A. choose Advanced > Forms > Fields > Duplicate
B. choose Advanced > Forms > Fields > Create Multiple Copies
C. select the field; choose Edit > Copy; go the next page and choose Edit > Paste
D. select the field; choose Edit > Copy; go to the next page and choose Edit > Paste and
drag into position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
How do you create radio buttons in an Adobe PDF document so only one can be pressed at a
time?
A. name the fields the same each with different export values
B. name the fields the same each with the same export value
C. name the fields differently each with different export values
D. name the fields differently each with the same export values
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You are creating a form and want a field that can swap out images when you trigger it to do so.
Which field type provides this functionality?
A. Text
B. Button
C. Combo Box
D. Radio Button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
When can a form field trigger an action?
A. when the document is printed
B. when the delete key is pressed
C. when the cursor is near a field
D. when the user clicks into a different field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
How can you ensure that a text field displays in a specific font even if the user does NOT have
the font installed on their computer?
A. ensure that the PDF document is a tagged
B. set the typeface in the text area of the Appearance panel of the text field properties
C. use theTouchUp Text tool to set the typeface in the field and save the Adobe PDF
file
D. create a PostScript file with instructions to set the typeface when the Adobe PDF is
created
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have created an Adobe PDF document with two form fields. When a user enters a number
into the first field, you want that amount to be multiplied by .10, and the result displayed in the
second field. The preferences for forms are set to the default settings. What should you do?
A. create a custom validation JavaScript in the second field
B. create a custom calculation JavaScript in the second field
C. attach a JavaScript action to the Mouse Up state of the first field
D. attach a JavaScript action to the Mouse Up state of the second field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which trigger event should you use to assign an action to a form field so the action is triggered
when the user tabs to the field?
A. On Blur
B. On Focus
C. Mouse Exit
D. Mouse Enter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You want to assign a Play Media action that will trigger a movie to play when a button is
clicked. Which statement is true?
A. The movie must be inQuicktime format.
B. The movie must be embedded in the PD
F.
C. The movie must be placed in the PDF first.
D. The movie must be placed when the action is assigned.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You are designing a form so that when a user presses the tab key after entering data in the last
field, the data are automatically submitted to the server. Which trigger should you use for the
Submit action?
A. On Blur
B. On Focus
C. Mouse Up
D. Mouse Exit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You want to set security on an Adobe PDF document to enable plaintext metadata. Which
Compatibility setting should you use?
A. Low (40-bit RC4)
B. High (128-bit RC4)
C. Acrobat 5.0 and later
D. Acrobat 6.0 and later
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You want to encrypt an Adobe PDF document for a specific group of users. If you DO NOT set
permissions for some of the users, what happens when those users attempt to open the PDF
document?
A. They will have full access.
B. They will be unable to open the document.
C. They will be able to open the document, but will be unable to print, comment or
extract.
D. They will have permissions equal to the most stringent permissions set for the user
list.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You have applied both a Document Open Password and a Permissions Password to an Adobe
PDF document, saved it, and closed it. Unfortunately, you neglected to make note of the
Document Open Password. How can you reopen the document?
A. use the Permissions Password
B. open the file with a text editor application
C. place the document in an AdobeInDesign file
D. Without the Open Password, you cannot open the document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What is the purpose of the permissions password in an Adobe PDF document?
A. It unlocks the document for viewing.
B. It sets the document so that it can be printed.
C. It ensures that the file is accessible to the visually impaired.
D. It enables a user with the password to reset the permissions in a protected file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What happens when you select a signature in the Signatures Navigation tab, then choose Clear
Signature field from the Options menu?
A. The signature is deleted, but the empty signature field remains.
B. The signature field is deleted on all pages on which it appears and no signature
indicator is displayed in the Signatures Navigation tab.
C. The signature field is deleted only on the currently displayed page and its single entry
is deleted from the Signatures Navigation tab.
D. The signature is deleted and the Invalid Signature indicator is displayed in the
Signatures Navigation tab.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You are setting Restrict Opening and Editing for Certain Identities. Which Changes Allowed
option in the Recipient Permission Settings Dialog allows the user to rotate or remove pages?
A. none
B. only Document Assembly
C. only form field fill-in or signing
D. general editing, commenting, and form field authoring
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You receive an Adobe PDF document that you want to resave with a different file name. You
are NOT able to resave the PDF document. Which security method would cause this behavior
to occur?
A. Digital ID
B. Signature Field
C. Trusted Identities
D. Certified Documents
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You have digitally signed an Adobe PDF document. What restrictions are there for other users
who open the file in Adobe Acrobat Professional and attempt to make changes in the
document?
A. They are UNABLE to print the document.
B. They are UNABLE to digitally sign the document.
C. There are NO restrictions, but your signature is rendered as invalid.
D. There are NO restrictions, but your signature is rendered as changed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You are creating color separations at output and need to convert a spot color to 4-color process.
What should you do?
A. You do nothing. Spot color conversion needs to be done before the PDF document is
created.
B. You choose Document > Preflight, select List all objects not 4c from the Profiles
dialog box, and click Analyze.
C. You choose Advanced > Separation Preview and then select the appropriate color
name.
D. In the Advance Print Setup dialog box, you choose Separations from the Color pulldown menu and then choose Convert All Spots to Process from the Plate control pulldown menu in the Ink Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which task can be performed using the Ink Manager?
A. darken or lighten areas of a printed image
B. set the line screen and angle of a specific plate
C. determine the amount of ink placed on the printed page
D. map one spot color to print on another spot color s plate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which statement about transparency flattening is true?
A. Transparency flattening affects the original Adobe PDF prior to output.
B. Transparency flattening occurs when the Adobe PDF document is output.
C. The Transparency Flattener preview settings are saved with the Adobe PD
F.
D. Transparency flattening is available for PostScript and non-PostScript printers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
What is an advantage of using a 100% raster setting in the Transparency Flattening panel of the
Advanced Print Setup dialog box?
A. The spooled file is smaller.
B. It is resolution independent.
C. It is faster to process for complex pages.
D. It takes advantage of PostScript 3 operators.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
What emits the plate color name information to a page when selected in the Page Marks panel
of the Advanced Print Setup dialog box?
A. color bars
B. bleed marks
C. page information
D. registration marks
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
What allows you to choose how a document s colors will be rendered on a particular output
device?
A. Proof Setup
B. Proof Colors
C. Overprint Preview
D. Separation Preview
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
When viewing an Adobe PDF document in Acrobat, what effect do the Color Management
settings in the Preferences dialog have on the color managed workflow?
A. They specify the rendering intents to be used.
B. They specify the ICC profiles to be used in the document.
C. They specify where the color management should take place.
D. They specify the Working Spaces and Color Management Engine to be used when
viewing the PDF document.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
What happens to untagged images when an ICC color profile is applied to the image?
A. The color numbers for the image are converted toCalRG
B.
B. The ICC profile is now used in the color managed workflow.
C. The colors in the image are defined so that a printer can separate the colors in it.
D. The color numbers in the image are converted making it compatible with a specific
printing device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which rendering intent should you use for a business graphic if you want bright colors and you
are not concerned with color accuracy?
A. saturation
B. perceptual
C. relative colorimetric
D. absolute colorimetric
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which preflight feature allows you to preflight your file against the PDF settings of a print
service provider?
A. PDF/X
B. validation
C. import of an FDF
D. import of a profile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What happens when you select the Activate Snap option from the preflight Results dialog box?
A. A problem page element is highlighted in the document.
B. Selected page elements within the Adobe PDF are aligned.
C. The color of selected page elements within the Adobe PDF change to Web-safe
colors.
D. The page size of the Adobe PDF document is cropped to the nearest standard page
size.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which statement about the Preflight feature is true?
A. All Preflight Profiles can be edited.
B. Preflight profiles can be exported and imported.
C. The PDF/X feature of Preflight can embed ICC profiles.
D. A PDF document is analyzed to determine its validity for print production and minor
infractions are repaired.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
What is the purpose of validation when preflighting an Adobe PDF document?
A. to validate a document
B. to validate the Digital Signature in the document.
C. to verify that no changes have been made to apreflighted PDF
D. to stamp a document using the Rubber Stamp Commenting tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You want a PDF document to validate against a Preflight profile your printer has sent you.
What should you do with the Preflight Profile in order to use it?
A. drag and drop the Profile onto the Acrobat icon
B. choose Document > Preflight then select Analyze
C. choose Document > Preflight, select Edit, then select New
D. choose Document > Preflight, select Edit, then select Import
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Using the preflight function in Acrobat, you can add a validation stamp to an Adobe PDF file.
What does this indicate to the person receiving the file?
A. who digitally signed the file
B. what kind of printer can print the file
C. if the file has a copyright attached to it
D. if the file has changed since the validation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
When a PostScript file is processed using Acrobat Distiller s DEFAULT PDFX1a setting, what
happens if the PostScript file contains RGB images?
A. The images are converted to CMYK in the resulting Adobe PD
F.
B. An Adobe PDF document is NOT produced. The job is cancelled.
C. Yhe images remain RGB in the resulting Adobe PDF, but are tagged for color
management.
D. The images are converted to CMYK in the resulting PDF and are tagged for color
management.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
When creating a PDF/X-1a compliant PDF, which Compatibility setting in Acrobat Distiller is
chosen by default?
A. Acrobat 3
B. Acrobat 4
C. Acrobat 5
D. Acrobat 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-034&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement