000 R15
http://www.TwPass.com
000-R15
IBM
IBm AnyPlace Kiosk 5xx, 7xx, and 9xx Technical Mastery
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-R15
The 000-R15 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-R15 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 000-R15 exam is very challenging, but with our 000-R15 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 000-R15 exam on your FIRST TRY!
IBM 000-R15 Exam Features
- Detailed questions and answers for 000-R15 exam
- Try a demo before buying any IBM exam
- 000-R15 questions and answers, updated regularly
- Verified 000-R15 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 000-R15 tested and verified before publishing
- 000-R15 exam questions with exhibits
- 000-R15 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 000-R15 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 000-R15 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 000-R15 exam is essential and core part of IBM certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 000-R15 Test and save time and money while developing your skills to pass
your IBM 000-R15 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-R15 now!
000-R15
QUESTION: 1
What is the maximum amount of memory that can be factory installed on the IBM AnyPlace
Kiosk? A:1GB B:2GB C:4GB D:512MBWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which cash drawer configuration is enabled when the IBM AnyPlace POS Hub is attached to
the IBM AnyPlace Kiosk? A:The POS Hub provides a port for one 24-volt cash drawer
B:The POS Hub provides ports for two 24-volt cash drawers C:The POS Hub provides a port
for one 12-volt cash drawer D:The POS Hub provides ports for one 12-volt cash drawer and
one 24-volt cash drawerWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which two customizations can a customer choose for IBM AnyPlace Kiosk models? (Choose
two) A:stereo or mono speakers B:one of two AMD processors C:one of three display
sizes D:a touch or non-touch display Ea color or monochrome displayWArialTimes New
RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What is the standard RAM configuration on all IBM AnyPlace Kiosk models?
2 A:1GB B:2GB C:256MB D:512MBWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
On which IBM AnyPlace Kiosk models is the Service Processor feature standard? A:all
models B:only the 19 inch models C:only the models with the Turion microprocessor
D:only the models with the Sempron microprocessorWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which three features are standard on all IBM AnyPlace Kiosk models? (Choose three)
A:1GB memory B:tabletop mount C:presence sensor D:ExpressCard slot Einternal
CDROM drive F80GB SATA II 35-inch hard disk driveWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which three operating systems are supported by IBM on the IBM AnyPlace Kiosk? (Choose
three) A:IBM PC DOS 70 B:Microsoft Windows 2000 C:IBM Retail Environment for
SUSE Linux D:Microsoft Windows Vista Business (32-bit) EMicrosoft Windows XP
Professional Edition (32-bit) FMicrosoft Windows Embedded for Point of Service
(WEPOS)WArialTimes New RomanZ
3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Although the normal electrostatic discharge is ______ volts, IBM tests to make sure the IBM
AnyPlace Kiosk can withstand _________ volts without damage A:700 and 1,500
B:1,500 and 7,000 C:7,000 and 15,000 D:15,000 and 25,000WArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
How much power can the IBM AnyPlace Kiosk lose without needing an uninterruptible power
supply (UPS) to continue functioning? A:10% B:15% C:20% D:50%WArialTimes
New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
How many USB 20 ports are standard on all models of the IBM AnyPlace Kiosk? A:two
B:six C:four D:fiveWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
How many USB 20 compliant devices can the IBM AnyPlace Kiosk support?
4 A:two B:six C:four D:fiveWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which two power management protocols are supported by the IBM AnyPlace Kiosk?
A:SMBIOS B:APM 12 with Linux C:Light Path Management D:WfM 10 with Microsoft
Windows EACPI 10 with Microsoft WindowsWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What are three functions of Remote Management Agent? (Choose three) A:asset tracking
B:remote printing C:remote configuration D:software distribution Ein-store inventory
management Fapplication share from the enterprise serverWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which element of the IBM AnyPlace Kiosk systems management strategy provides proactive
monitoring and support for diagnostics and problem determination? A:LEDs
B:upgradeable BIOS C:Remote Management Agent D:Service Processor Event
LogWArialTimes New RomanCourierZX
5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What are three optional features on the IBM AnyPlace Kiosk Models 5xx, 7xx, and 9xx?
(Choose three) A:4GB memory B:PCMCIA slot C:internal antenna D:VIA Chrome9
graphics E4GB modular disk driveWArialTimes New RomanCourierZX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which models can the IBM AnyPlace POS Hub work with? A:all models B:models 5xx
only C:models 7xx only D:models 9xx onlyWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
What is the purpose of attaching the POS Hub to an IBM AnyPlace Kiosk? A:It provides
backup power to the AnyPlace Kiosk system B:It provides support for a second AnyPlace
Kiosk in an adjacent checkout location C:It enables the AnyPlace Kiosk to which it is
attached to act as a centralized server D:It enables attachment of peripheral devices such as a
cash drawer, customer display, keyboard, or printerWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
6 Which three operating systems can be preloaded on the IBM AnyPlace Kiosk Models 5xx,
7xx, and 9xx? (Choose three) A:Microsoft Windows 2000 B:IBM 4690 Operating
System V5R2 C:Microsoft Windows Vista (32-bit) D:IBM Retail Environment for SUSE
Linux EMicrosoft Windows XP Professional Edition (32-bit) FMicrosoft Windows
Embedded for Point of Service (WEPOS)WArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which statement is NOT true about the IBM Anyplace Omni Scanner? A:It is a laser based
scanner B:It requires virtual COM port drivers C:It offers the ability to capture a variety of
barcodes in any orientation D:Scanning results are best when the object is held two to four
inches from the scanner EAdjustable tilt allows the scan pattern angle to be tilted relative to
the face of the LCD for optimal performance WArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which two IBM AnyPlace Kiosk peripherals are attached via device-specific ports? (Choose
two) A:MSR B:printer C:keyboard D:cash drawer EAnyPlace Line or Omni
ScannerWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which two of the IBM AnyPlace Kiosk models have four bulb displays? (Choose two) A:12
inch B:15 inch
7 C:17 inch D:19 inch E21
inchWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What is the IBM-recommended setting for the Unintentional Touch Utility in most
environments? A:hard B:light C:medium D:disabledWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What are three advantages of the AMD Mobile Turion dual core processor? (Choose three)
A:It offers two execution cores B:It is actually two CPUs on one integrated chip C:It is a
very cool chip that does not generate a lot of heat D:Each processor in it has its own cache,
cache controller, and frontside bus EIt provides the option of disabling dual core processing if
it is no longer needed FIt is socketed, enabling it to be easily upgraded when newer
technology is introducedWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
The VIA Chrome9 HC Integrated Graphics Processor (IGP) video chip contained in the IBM
AnyPlace Kiosks enables which four features? (Choose four) A:dual video B:Pixel
Shader 20 C:DirectX 90 engine D:dual pixel pipelines E128-bit 2D/3D engine F64MB
dedicated video memory Gindependent dual video displayWArialTimes New RomanZ
8
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What does the major component of the infrared touch screen consist of? A:a glass panel with
a conductive coating on top and a polyester top sheet with a conductive coating on the bottom
B:a pair of glass panels, each having a thin metallic electrically conductive and resistive layer
separated by a thin space C:a glass panel where the sensor has a conductive coating on the
front surface with wires connected to each corner; a small voltage is applied to each of these
four corners D:a printed circuit board frame around the perimeter of the display; on two sides
there are closely spaced LEDs, and on the opposing two sides there are matching
phototransistorsWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which statement is true about how the infrared touch display interprets a "touch"? A:When
the screen is touched, the LEDs on a printed circuit board are turned on and a signal from a
matching transistor indicates a touch B:A voltage is applied to the four corners of the glass
layer When a person presses on the glass panel, the finger effectively closes the circuit and a
touch is interpreted C:When a person touches the screen, a small current flows to the point of
touch (a wire grid conducting electricity), causing a voltage drop which is sensed at the four
corners D:The LEDs on the printed circuit board are turned on in sequence and the signal is
read from the matching transistor If no signal is read, that indicates a blocked IR beam,
meaning a touchWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
By design, the IBM AnyPlace Kiosk offers easy access to internal components through a series
of access doors Which three access doors are accessed from the rear of the system? (Choose
three) A:CPU access door B:memory access door C:small I/O access door D:large I/O
access door Ehard drive access door
9 FMSR
connection access doorWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which four devices are supported in the integrated ExpressCard slot? (Choose four) A:MSR
B:TV Tuner C:3D Graphics D:1394/Firewire Ewireless WAN card FPCMCIA to
ExpressCard converters Gstereo speakersWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What is the benefit of the dual channel memory architecture used in the IBM AnyPlace Kiosk?
A:It allows the system memory to be expanded up to 4GB: B:It allows the AnyPlace Kiosk to
perform well in multitasking environments C:It allows the AnyPlace Kiosk to support 64-bit
versions of Windows operating systems D:It doubles the amount of data sent from RAM to
the CPU when matching SO-DIMMs are installedWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which two statements are true about the IBM AnyPlace Kiosk Magnetic Stripe Reader (MSR)
support? (Choose two) A:The MSR connects to the external RJ45 serial port on the I/O
panel B:The AnyPlace Kiosk supports either an ISO 3-track MSR or a JUCC MSR C:The
AnyPlace Kiosk does not support cards with one or more conductive layers D:Each AnyPlace
Kiosk display size requires a unique cable length for MSR attachment EKeyboard wedge
support is available by setting the hot-swappable switch on the side of the MSR that rests
against the LCD:WArialTimes New RomanZ
10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which statement is true about the function of the IBM AnyPlace POS Hub? A:It allows one
AnyPlace Kiosk to perform as two separate POS systems B:It is a device that connects to the
AnyPlace Kiosk Different retail peripherals attach to the Hub, turning the Kiosk into a POS
system C:It is a device that networks several AnyPlace Kiosks in a store together The Hub
acts as the back office server, providing centralized POS capability D:Much like a router, it
is a device that forwards data packets along networks It facilitates communication between
the Hub and the enterprise server in a retail environmentWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which type of functionality does the IBM AnyPlace POS Hub provide? A:It stores and
launches the POS operating system B:It offers an I/O panel for attaching retail peripherals
C:It captures retail data and transmits it to the back office server D:It contains all the drivers
necessary for retail peripherals that are used in a retail environmentWArialTimes New
RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
What is the maximum number of feet that the IBM AnyPlace POS Hub cable can extend from
the IBM AnyPlace Kiosk? A:six B:ten C:eight D:twelveWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
A customer has been using several IBM AnyPlace Kiosk Models 1Z2 and 1Z5 since mid-2006
They are very interested in implementing the IBM AnyPlace POS Hub Which information
should be provided to this customer? A:The POS Hub is fully compatible with their current
AnyPlace Kiosk models B:It is not possible to implement the POS Hub with their current
AnyPlace Kiosk models C:It is possible to implement the POS Hub only if they are running
Windows Embedded for Point of Service (WEPOS) D:It is possible to implement the POS
Hub only if their current kiosks were originally ordered with the optional PCMCIA
slotWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
When utilizing the IBM AnyPlace POS Hub, where does the IBM AnyPlace Kiosk get its
power? A:a lithium ion battery B:an external power supply C:the AnyPlace POS Hub to
which it is connected D:its own integrated power supply that is plugged into a wall
outletWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
How is the IBM AnyPlace POS Hub powered on? A:power on the AnyPlace Kiosk B:press
the Power On button located on the front of the hub C:set the "Power on AnyPlace Kiosk
POS Hub" control panel option to ON D:press the standby switch on the hub and then
immediately press the koisk Power On buttonWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
12 What are three characteristics of the IBM AnyPlace POS Hub cable? (Choose three)
A:The "hub" end of the cable has two connectors B:The "kiosk" end of the cable has two
connectors C:There is a powered USB connector at the "hub" end D:It is available in
lengths of 10, 12, and 14 feet EThere is a standard USB connector at the "kiosk" end FThe
"hub" end of the cable connector attaches to the power input portWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
In order to prevent electrostatic discharge (ESD) damage when removing or replacing parts in
the IBM AnyPlace Kiosk, which preliminary step should be taken before opening the device?
A:remove wool clothing to reduce ESD B:connect an ESD wrist strap and cord C:do not
stand on a carpeted surface; stand on an ESD treated rubber mat D:wear rubber gloves to
reduce static electricity and prevent cutting fingers on the sharp edgesWArialTimes New
RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
There are special precautions to follow for handling static-sensitive components such as printed
circuit boards What are four applicable precautionary steps? (Choose four) A:when
handling the board, touch it only on the frame or edges B:once the component is removed
from the anti-static bag, install it immediately C:lessen the amount of static electricity by
limiting the amount of movement made D:stand with at least one foot on an anti-static mat
when installing printed circuit boards Ewear rubber gloves to reduce static electricity and
prevent cutting fingers from the sharp edges Fwhen putting the component down, set it on top
of an anti-static bag, not on the system cover or metal table Gkeep one finger in contact
with the metal frame at all timesWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which two components can be upgraded once the side access door has been removed? (Choose
two)
13 A:memory B:hard disk drive C:wireless
antenna D:Service Processor Emodular flash driveWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Due to the location of the hard disk drive, what must be removed to access the hard disk drive?
A:the side access door only B:the hard disk drive door only C:the hard disk drive and side
access doors D:the hard disk drive door and the rear coverWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
What must a customer do to upgrade to dual-channel memory? A:verify that the maximum
amount of memory has been installed B:install two memory modules that are matched by
manufacturer, speed, and size C:verify that the correct system board was ordered to support
dual-channel memory D:install an additional memory module and enable dual-channel
memory through the Utilities menuWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What is required to perform the upgrade to a 160GB hard disk drive? (Choose two) A:a hard
disk drive bracket B:a data cable for the 160GB hard disk drive C:a power cable for the
160GB hard disk drive D:an M5 bolt to hold the hard disk drive bracket in place Ea
screwdriver to loosen the captive screw on the hard disk drive doorWArialTimes New RomanZ
14
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Where can either the IBM AnyPlace Line Scanner or the IBM AnyPlace Omni Scanner be
attached? A:RJ45 connector located under the larger I/O door B:RJ45 connector located
under the side access door C:RJ45 connector located under the smaller I/O door D:RJ45
connector located under the chin of the displayWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which component comes standard with the IBM AnyPlace Kiosk table mount? A:#12 or M5
bolt B:metal cover piece C:Kensington keylock D:VESA mounting plate
adapterWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
How is the Unintentional Touch Utility accessed? A:press Ctrl + u after the system has
powered on B:select the utility from the menu of power on utilities C:tap the touchscreen
twice as the system is powering on D:access the Start menu and select IBM Touch Screen
Configuration after the system has powered onWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What are the three maintenance practices for the IBM AnyPlace Kiosk? (Choose three)
15 A:avoid using scouring pads and petroleum-based solvents B:avoid blocking the air
vents on the sides and back of the Kiosk C:use isopropyl alcohol to safely remove tape
adhesive from plastics D:avoid powering off the system unit while performing cleaning
procedures Emake sure to use a small fan near it to promote air circulation if the Kiosk is
wall mounted Fuse spray glass cleaner to clean the touch screen and the plastics about every
three months WArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
What is the best way to clean the IBM AnyPlace Kiosk touch screen? A:use a chlorine-based
window cleaner and a soft cloth B:use an ammonia-based window cleaner and a soft cloth
C:use isopropyl alcohol or a mild liquid glass cleaner and a soft cloth D:use a damp sponge
moistened with hot water and a small amount of mildly abrasive cleanerWArialTimes New
RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
What is the IBM-recommended method for cleaning the plastic housing of the IBM AnyPlace
Kiosk? A:use a soft cloth moistened with water B:spray a cloth with any ammonia-based
cleaner C:use a cleaner especially made for computer equipment D:spray glass cleaner on
the area that needs cleaning and wipe with a paper towelWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
How long is the standard warranty period for the IBM AnyPlace Kiosk Models 5xx, 7xx, and
9xx? A:six months B:twelve months C:thirty-six months D:twenty-four
monthsWArialTimes New RomanZ
16
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What is the starting point for diagnosing a problematic IBM AnyPlace Kiosk? A:with the
system off, re-seat the DIMMS; power on the system B:refer to the start up sequence listed in
the User s Guide; power on and note any differences C:power on the system and pay
particular attention to POST; make sure to observe the LED blinking and one beep emitting
before the system powers up D:attach a USB CD drive containing the IBM Diagnostics for
POS Systems and Peripherals; power on the system; follow any corrective action, if
necessaryWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Assuming that the POST is not successful, what is the next course of action for troubleshooting
the IBM AnyPlace Kiosk? A:re-seat the hard disk drive B:refer to the POST Failure Table
in the User s Guide; resolve the issue; power on again C:secure the AC power cord and all
cable connections; power on; make sure the power light is on D:remove the side access cover
to verify that the system has memory; reverse the position of the DIMMSWArialTimes New
RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which list contains four valid Service Processor tests? A:fan failures, SMART failures, MSR,
BIOS corruption B:fan failures, SMART failures, scanner attached, BIOS corruption C:fan
failures, SMART failures, power supply events, BIOS corruption D:hard disk drive space,
SMART failures, scanner attached, BIOS corruptionWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
17 The CPU fan is critical to the operation of the system Under which two conditions will the
CPU LED illuminate? (Choose two) A:The fan has stopped spinning B:The fan is
spinning slower than usual C:The fan temperature is over 90 degrees Celsius D:The fan is
caked with dust and other substances EThe fan temperature is less than 60 degrees
CelsiusWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Where is the LED panel associated with the Service Processor located? A:under the front
bezel B:under the side access door C:under the small I/O door at the back of the system
D:under the larger I/O door at the back of the systemWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
If a keyboard is attached, how are the contents of the Service Processor Event Log viewed?
A:press F1 during POST B:press F8 during POST C:press ctrl + D keys together during
POST D:activate the Start menu and select Service Processor Event Log from the list of
programsWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which two problems might be caused by corrupted CMOS? (Choose two) A:failure to boot
B:display flickering C:keyboard not responding D:unpredictable system behavior
18 Esystem is running slower than usualWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Why should CMOS settings be reset to factory defaults? A:It restores the corrupted CMOS
B:It refreshes and compresses system memory C:It defragments the hard disk drive and
reclaims wasted space D:It gives a view to the system before any software was
installedWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
What is the final step to restoring CMOS settings? A:update BIOS B:update all drivers
C:recalibrate the touch screen D:restore any customer-specific settings that were
affectedWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
The IBM Diagnostics for POS Systems and Peripherals runs from which media? A:the
enterprise server B:a USB connected CDROM drive C:a USB memory key, 256MB or
larger D:a subdirectory on the hard disk drive of the systemWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
What are two requirements for running the IBM Diagnostics for POS Systems and Peripherals?
(Choose two)
19 A:The Diagnostics tool must have been
installed at the factory B:The memory key must be identified as a USB modular flash drive
C:The USB memory key must be identified as the first boot device D:The USB port running
the Diagnostics tool must be a powered USB port EThe Diagnostics must be loaded onto a
256MB or larger USB memory keyWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
The touch screen is totally blank The technical specialist has checked all cable connections,
verified the power source, verified that the system is turned on, and adjusted the brightness
controls What is the next troubleshooting step? A:replace the system board B:replace the
graphics chip C:replace the inverter card D:replace the touch screen assemblyWArialTimes
New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
What are three resources found on the IBM Retail Store Solutions Internet Web site? (Choose
three) A:TechLine B:PartnerWorld C:IBM Archives D:KnowledgeBase ESupport
Guide FOfficial IBM Retail Technical GuideWArialTimes New RomanZX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which IBM resource provides the ability to submit a question when the answer cannot be
found in existing resources? A:IBMLink B:TechLine C:PartnerWorld
20 D:Support GuideWArialTimes New RomanZ
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-R15&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement