70 290

http://www.TwPass.com

70-290

Microsoft

Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003

Environment

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-290

The 70-290 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-290 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-290 exam is very challenging, but with our 70-290 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-290 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-290 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-290 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-290 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-290 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-290 tested and verified before publishing

- 70-290 exam questions with exhibits

- 70-290 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-290 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-290 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-290 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take

advantage of the Real 70-290 Test and save time and money while developing your skills to pass your Microsoft 70-290 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-290 now!

70-290

QUESTION:

1

You work as the IT Admin at ABC.com. All servers on the domain run Windows Server 2003.

A file server named ABC-SR23 is running low on disk space. You add a new hard drive to the server. You must configure a partition on the new hard disk. But when trying to open the Disk

Management console, you encounter an error message regarding an inability to connect to the

Logical Manager service. In the Services console in Administrative Tools, you make sure that

Logical Disk Manager is in operation. Which of the following actions should you take to enable Disk Manager?

A. Create more free space on the boot partition by deleting unnecessary files and folders on it.

B. Enable and start the Logical Disk Manager Administrative service on ABC-SR23.

C. Install the Windows XP Service Pack 2 on ABC-SR23.

D. Arrange the hard disks in a mirrored volume.

E. Use the hard disks in a RAID-10 array.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You work as the network admin at ABC.com. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR22 configured as a File server running Windows Server 2003 that hosts the

ABCProjects shared folder. Full backups of ABCProjects are run on a daily basis. One morning ABC.com users complained that they are unable to access files saved to

ABCProjects. You then find ABCProjects files are inaccessible due to bad sectors on the hard disk. You need to restore the folder to a different location from the most recent backup. The only uncertainty thus is the matter of when the folder became corrupted. 2 Which of the following actions should you take to make sure that the backup ABCProjects files will be accessible?

A. You should first set up a test for successful backup procedures and document the process.

B. You should execute the ntbackup command with the /restore parameter.

C. You should use a temporary folder to restore the file to. Check that the proper data is on the database file. Shift the restored file to the ABCProjects folder.

D. You should execute the ntbackup command with the /L:f|s|n parameters.

E. You should test every day�s backup for the previous seven days before restoring the files to ABCProjects.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and all client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR01 configured as a File server. You are preparing a backup plan for ABC-SR01. To this end you set up an account named TestBackup in the

Backup Operators group on ABC-SR01. The ABC.com Backup Operators members will make use of the TestBackup account to perform the scheduled backups. After performing successfully for a month, the backups failed because of an expired password but even changing the password didnot work. How can you ensure successful backups? 3

A. By adding the TestBackup account to the Network Configuration Operators group and changing the password.

B. By adding the TestBackup account to the Remote Desktop Users group and changing the password.

C. By replacing the password with a new one for the backup job and unlocking the

TestBackup account.

D. In the properties of the TestBackup account by resetting the Account lockout threshold setting.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as the IT Network Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and all client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR01 which runs Internet Information Services as well as Remote Desktop. ABC-SR01 is used to host web content for the ABC.com internal web site. Web content is updated on a regular basis by a web developer who has been assigned a client computer named ABC-WS290. Which of the following actions should you take to make sure that Remote Desktop Connection can be used to post Web content on ABC-SR01 from

ABC-WS290?

A. Check the Disk Drives option in the properties of Remote Desktop Connection on

TETSKINGWS290.

B. You should consider making use of the changeuser / execute command on ABC-

WS290.

C. You should execute the tscon /edit command on ABC-WS290. 4

D. You should execute the changeuser / query command on ABC-WS290.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You work as the IT Admin on the ABC.com domain. ABC.com has its office located in

Chicago. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and

all client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR01 configured as a File server. ABC.com has a partner company named Weyland Industries. Weyland Industries has their office located in Miami.

The Weyland Industries network makes use of a computer named WEYLANDSR01 configured as an application server which is configured to prevent Remote Desktop Protocol connections. The Weyland Industries network administrator is responsible for performing normal backups on WEYLAND-SR01. WEYLAND-SR01 suffers a catashtophic failure and is removed from the network and you need to grant assistance. Which of the following actions should you take to remove the backup job on WEYLAND-SR01 from a ABC.com computer?

A. You should use a Power Users account to log on to WEYLAND-SR01 and execute the ntbackup command with the / SNAP:on|off parameters.

B. You should use a Network Configuration Operator account to log on and then execute the ntbackup command with the /A parameter.

C. You should use an Administrator account to log on and then execute the schtasks command with the /delete parameter. 5

D. You should use a Remote Desktop User account to log on and execute the ntbackup command with the /UM parameter.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and all client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR29 configured as a File server. ABC-SR29 hosts a shared folder named TestData which contains two subfolders named Temporary and

Permanent and has various files with various NTFS permissions because it was created and saved by different users. You need to shift around certain files from Temporary to Permanent.

Which of the following actions should you take to make sure that the existing file permissions are kept intact with the least amount of administrative effort?

A. You need to archive the files in Temporary and then restore the archived files including the permissions, on Permanent.

B. You should execute the xcopy command on ABC-SR29 and shift around the share permissions from Temporary to Permanent.

C. You should shift the files and folders from Temporary to Permanent.

D. You should manually configure the NTFS and share permissions after moving the files and folders accordingly.

E. You should make exact replicas of the files on both Temporary and Permanent and then copy them over accordingly.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and all client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR04 configured as a File and Print server that also holds all the user profiles. ABC.com has a partner company named Weyland Industries. The

Weyland Industries network users make use of two ABC.com client computers. There is now a concern that the Weyland Industries users will be able to access the documents 7 that was saved on these client computers by ABC.com users. Which of the following actions should you take to negate this concern?

A. Configure the sharing policy between ABC.com and Weyland Industries not to remove the Prevent Roaming Profile changes from propagating to the server policy option.

B. Configure the Default Domain Policy to apply the Delete cached copies of roaming profiles policy option.

C. Configure the Default Domain Policy to apply the Prevent Roaming Profile changes from propagating to the server policy setting.

D. You should consider adding the Weyland Industries users to roaming user profiles policy setting to the Default Domain Policy Group Policy object (GPO).

E. You should consider adding the ABC.com users to roaming user profiles policy setting to the Default Domain Policy Group Policy object (GPO).

F. You should consider making use of User.dat files in future.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-DC01 configured as a domain controller. ABC.com recently merged with Weyland Industries. The Weyland Industries network users access resources in the ABC.com domain. You are preparing to create an

Orginizational structure for ABC.com and Weyland Industries which has one top-level structure and a single child organizational structure. During the merger some of the Weyland

Industries network users and 8 ABC.com users have retired from service. Which of the following actions can be used to obtain a list of disabled user accounts?

A. You should open the Properties page for the specific user who requires a Shadow

Copy.

B. You should consider executing dsadd/users command.

C. You should open the commandline and execute the dsquery command with the /user parameter.

D. You should open the commandline and execute the dsmove command with the /users parameter for each user.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-DC01 configured as a domain controller. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. The Weyland

Industries network users access resources in the ABC.com domain. The new ABC.com written security 9 policy states that Weyland Industries and ABC.com network users should not be able to log on to the domain outside of business hours. Which of the following actions should you take to ensure that network users automatically disconnect from the domain when still active after business hours whilst ensuring you use the minimum amount of administrative effort? (Choose two)

A. Configure the Default Domain Policy Group Policy object (GPO) to increase scheduling priority for all domain users.

B. You should create a Group Policy Object (GPO) that specifies the restricted logon times and apply compulsory logging off in the GPO then link the GPO to the Default

Domain Policy.

C. Select all domain user accounts and modify the account properties to restrict logon hours to business hours.

D. Create a domain user account named TempUser and configure the account properties to restrict logon hours to business hours.

E. Modify the DACL on the Default Domain Policy Group Policy Object (GPO) to assign the Allow � Read permission to the Users group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR34 which has hard disks configured as basic NTFS 10 storage connected to separate controllers. ABC.com uses ABC-

SR34 to hosts network applications. You are preparing to install an additional disk drive to

ABC-SR34 as storage is becoming a problem. You started your maintenance by formatting the hard disk as a basic disk using NTFS and started the computer. Whilst booting the computer you receive the error message shown below: �Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem. Could not read the selected boot disk.� Which of the following actions should you take to start ABC-SR34 successfully whilst ensuring the applications would be available to ABC.com network users as soon as possible? (Choose Two.)

A. You should reboot ABC-SR34 with the Windows Server 2003 installation CD-ROM in the CDROM drive.

B. You should reboot ABC-SR34 with the Advanced Boot options Last Known Good

Configuration option.

C. You should reboot ABC-SR34 with the Advanced Boot options Safe Mode with

Networking option.

D. You should reboot ABC-SR34 with the Advanced Boot options Directory Services

Restore Mode option.

E. You should repair ABC-SR34 with the Recovery Console after a successful reboot.

F. You should repair ABC-SR34 with the Performance and Reliability Monitor after a successful reboot.

G. You should monitor and repair ABC-SR34 with the System Monitor after a successful reboot.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR29 configured as a File server.

All ABC.com employees access and save their files and documents to ABC-SR29. You scheduled backups on the network to take place each night at 9:00 P.M. The backup schedule comprises of a Normal Backup on Sundays and Incremental Backups on all the other days of the week. ABC.com wants you to ensure that you are able to restore ABC-SR29 to the most recent backup in the event of a catastrophic system failure on a Wednesday at 8:00 P.M.

Which of the following actions should you take to make sure that you use the least amount of backup tapes in the restoration of ABC-SR29?

A. Restore ABC-SR29 by using Sunday s normal backup tape, and Saturday s incremental backup tape.

B. Restore ABC-SR29 by using Sunday s normal backup tape, Monday s incremental backup tape, and Tuesday s incremental backup tape.

C. Restore ABC-SR29 by using Friday�s incremental backup tape.

D. Restore ABC-SR29 by using Saturday s incremental backup tape.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-DC01 configured as a domain controller. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. The Weyland

Industries network users access resources in the ABC.com domain. ABC.com has recently decided to create security settings which will be applied to the domain by the Default Domain

Policy GPO. The Weyland Industries network users named Clive Allen was recently relocated to the ABC.com domain. During your maintenance you discover Clive Allen used his account successfully yesterday but is unable to reset the password of the account after changing it

previously. Which of the following actions should you take to increase security and move password responsibility to Clive Allen?

A. You should click the Enable password history option on the Account tab of Clive

Allen�s user account properties page.

B. You should enable the User must change password at next logon option on the

Account tab of Clive Allen�s user account properties page.

C. You should enable the Store passwords using reverseable encryption option on the

Account tab of Clive Allen�s user account properties page.

D. You should enable the Password must meet complexity requirements option on the

Account tab of Clive Allen�s user account properties page.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR29 configured as a File server that is hosting several share folders. The entire ABC.com staff saves their files and documents to the shared folders. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries and thus will share the use of the ABC-SR29. For this purpose you created two global groups: one for ABC.com users and the other for Weyland Industries users. Each global group was then granted Allow-Full Control permissions on their respective shared folders on ABC-SR29.

You must allow a Weyland Industries user the ability to modify files and documents in the

ABC.com shared folder to perform his duties. Which of the following actions should you take so as to adhere to the principle of least privilege? (Choose three.)

A. You should grant the Allow � Full Control permission for the ABC.com folder.

B. You should grant the Allow � List Folder Contents permission for the ABC.com folder.

C. You should grant the Allow � Read permission for the ABC.com folder.

D. You should grant the Allow � Write permission for the ABC.com folder.

E. You must create a new global group.

F. You should create a new universal group.

G. You should add the Weyland Industries user to the new global group.

H. You should add the Weyland Industries user to the ABC.com global group.

I. You should add the Weyland Industries user to the new universal group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003.

ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR29 configured as a File server.

The Marketing Devision makes use of laptops to access resources in the ABC.com domain via

ABC-SR29. They are also the only division allowed to work both online and offline. During the course of the day ABC.com applied the Default Domain Group Policy Object (GPO) using the default settings to ABC-SR29 and configure user profiles for all Marketing Division users to be stored to the user profiles on ABC-SR29. However, then you received reports that those users are unable to log onto the laptop computers. Which of the following actions should you take to make sure the Marketing Division users can log onto the laptops regardless of the working conditions?

A. You should configure ABC-SR29 as a global catalog server.

B. Instruct all Marketing division users to log on to the network at least once before working offline.

C. You should configure the laptops with roaming user profiles.

D. You should change the IP configuration of the laptop computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional with the most recent service pack. 15 ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR01 as a WSUS server that is configured to synchronize and approve the most recent updates for the client computers. How do you enable users to download only approved updates from ABC-SR01?

(Choose two.)

A. By granting the local group the Deny � Change and the Allow � Write permissions for the AutoUpdate folder on the SUS server.

B. By creating a Group Policy Object (GPO) with all Automatic Updates settings specified as desired.

C. By granting the local group the Allow � Change and the Allow � Write permissions for the AutoUpdate folder on the SUS server.

D. By applying the GPO to all the client computers.

E. By granting the local group the Allow � Write and the Deny � Read permissions for the AutoUpdate folder on the SUS server.

F. By creating a security group on ABC-SR01.

G. By granting all users membership of the security group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003. Clients computers are divided between the workstations running Windows XP Professional and Windows NT 4.0

Workstation. ABC.com currently makes use of two computers named ABC-TS01 and ABC-

TS02 which runs the Terminal Services role. ABC.com recently entered into partnership with

Weyland Industries. The Weyland Industries network users access resources in the ABC.com domain using Terminal Services. During the 16 course of the day ABC.com decided to create an OU named TermServers and added ABC-TS01 and ABC-TS02 to the OU. However, both

Weyland Industries and ABC.com users complain that the performance of ABC-TS02 has deteriorates over time. You check and find that several inactive sessions are still indicated as connected to ABC-TS02. Which of the following actions should you take to improve the performance of ABC-TS02 in the fastest way possible?

A. You should instruct all users to only make use of ABC-TS02 while you executethe tscon command on ABC-TS01.

B. You should modify the Group Policy Object (GPO) that is linked to the Terminal

Servers OU by configuring the time limit to 10 minutes for sessions that are not connected.

C. You should apply a GRO that automatically execute the tsdiscon command to disconnect all inactive sessions from ABC-TS01 on ABC-TS02.

D. You should instruct all users that complain to execute the tscon command from a command prompt.

E. You should apply a Default Domain Policy setting that specifies restrictive times for connection to the Terminal Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

17 You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003 computer named ABC-

DC01 that serves as a domain controller. ABC-DC01 has a single hard disk which has the system- and a boot partition. ABC.com assigned a network user named Rory Allen to perform backups of the ABC-DC01 data content using the floppy operated custom application as backup media. Rory Allen makes use of the Automated System Recovery (ASR) wizard on

ABC-DC01 to complete his duties and then he saves the backup to a file that he stores on a removeable disk in a separate location. ABC.com has recently decided to install a new application which requires restarting ABC-DC01. After the reboot you receive the error message regarding a missing NTLDR. Which of the following actions should you take to bring

ABC-DC01 back in operation as soon as possible?

A. You should use the Windows installation media to reinstall the operating system.

You should then have the contents of the ASR disk moved to C:\winnt.

B. Restore the contents of the backup file from the separate location to ABC-DC01.

C. You should consider moving the contents of the backup file stored in the separate location to C:\winnt.

D. You should use the Windows installation media and copy the contents of the backup copy stored in the separate location.

E. You should uninstall and then re-install Windows Server 2003 on ABC-DC01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and the client computers are configured with Windows 2000 Professional. You are preparing to install Windows Server 2003 on a new computer, named ABC-SR21, with default settings.

You also need to install and share several printers on ABC-SR21, and inform all users to connect to these printers using their Web browsers. You complete the task and then the

ABC.com users report an inability to access the printers. You must make sure that all users are able to access the printers using the Web Browser. Which of the following is the action that you should perform after setting up ABC-SR21 as a webserver with default settings?

A. You should publish the installed shared printers on a list to all users on a Web site.

B. You should set up a virtual drive on ABC-SR21 and publish the shared printers in a virtual directory.

C. You shoud uninstall then re-install all shared printers on ABC-SR21.

D. You should configure ABC-SR21 with the Internet Printing settings of IIS.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. ABC.com network currently makes use of two Windows Server 2003 computers named ABCDB01 and ABC-DB02 each running a database application named KingFinance.

ABC.com enters a partnership with Weyland Industries. The Weyland Industries require access to 19 the KingFinance application. Due to the sheer number of users that should be added to the Database you must add all Weyland Industries network users to the Database server with the most available storage. Which of the following actions should you take to determine which of the two database servers have the most free storage available?

A. You should review the System logs on ABC-DB01 and ABC-DB02 using the Event

Viewer.

B. You should review the Security logs on ABC-DB01 and ABC-DB02 using the Event

Viewer.

C. You should create an alert that triggers when the space on ABC-DB01 and ABC-

DB02 reaches capacity levels.

D. You should create a histogram view of the LogicalDisk object on ABC-DB01 and

ABC-DB02 using the SysMon utility.

E. You should review the Internet Explorer log on ABC-DB01 and ABC-DB02 using the Event Viewer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003. ABC.com currently makes use of a computer configured as a domain controller named ABC-DC01. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. The Weyland Industries network users access resources in the ABC.com domain via ABC-DC01. ABC-DC01 suffers a catastrophic crash. You must address the issue and allow Weyland Industries users access to resources. 20 Which of the following actions should you take? (Choose two.)

A. You should restore the ABC-DC01 User State Data. With the NTbackup utility.

B. You should re-install Windows Server 2003 on ABC-DC01.

C. You should boot ABC-DC01 with the installation media and select repair installation.

D. You should restore the System State data with the Automated System Recovery

(ASR) on another domain controller.

E. Use the Active Directory Installation Wizard on ABC-DC01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR41 which makes use of a RAID-5 volume for storage of the files and documents. During the course of the day whilst performing maintenance you discover that the RAID-5 volume has a corrupted disk present in the array but ABC-SR41 still functions with regard to users accessing and saving to the shared folders on the array. Which of the following actions should you take to replace the corrupted disk and make sure that

ABC-SR41�s array is fault tolerant?

A. By repairing the corrupted sections by reformatting the disk and then enable the

Rescan Disk settings. 21

B. By rebooting ABC-SR41 after unplugging it and reconnecting the power supply to the corrupted disk.

C. By having the new disk imported and selecting the failed region and then selecting the Reactivate Disk settings.

D. By initializing the new disk that is to replace the corrupted disk. By selecting the failed region and enabling the Repair Volume settings

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003computer named ABC-SR29 configured as a

File server hosting a shared folder named TESTDATA. A global group named Managers has access to TESTFILES. However, there is one user that will also require access to TESTFILES.

You add his user account to Managers. When trying to access TESTFILES he encounters an error message that reads as follows: �\\ABC-SR29\TESTFILES\ is not accessible. You might not have permissions to use the network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. Access is denied.� How will you make sure that he can connect to TESTFILES? 22

A. By enabling Anonymous Access for all users to TESTFILES.

B. By logging off then logging on before attempting to connect to TESTFILES.

C. By granting the user Full-Control permission to TESTFILES.

D. By enabling the Allow inheritable permissions from the parent to propagate to this object and all child Objects permission setting.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR01 configured as a File server. ABC.com recently entered into partnership with Weyland Industries. The Weyland Industries network users are added to the WeyPrint global group and WeyData global group. The Weyland Industries network users save their files and documents to a share named WeyInfo on ABC-SR01. No

Weyland Industries network users should be able to modify or view data stored in WeyInfo which has Allow � Full Control NTFS permissions granted to the Domain Users global group.

How can you perform configuration of share permissions accordingly?

A. The WeyPrint group should have the Allow � Change share permission and the

WeyData group should have the Allow � Change share permission.

B. The WeyPrint group should have the Allow � Change share permission and the

WeyData group should have the Deny � Change share permission.

C. The WeyPrint group should have the Deny � Read share permission and the

WeyData group should have the Allow � Change share permission. 23

D. The WeyPrint group should have the Allow � Read share permission and the

WeyData group should have the Deny � Change share permission.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003computer named ABC-

SR29 configured as a File server. In order to ensure that the data is secure you have created a full backup of ABC-SR29 along with a detailed backup log in order to review it in detail.

How can full backup log be reviewed?

A. Execute the ntbackup command and specify the / SNAP:on|off parameter.

B. Navigate to the System Monitor tools and view the Event Viewer.

C. Navigate to the Backup Tools menu to check the Report option.

D. Execute the ntbackup command and specify the /UM parameter.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as the network admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003 computer named ABC-

TS01 which runs the Terminal Services role. All employees are placed in global groups as per the office they are located. The ABC.com network users located in the branch office access applications on the ABC.com network using ABC-TS01. You receive complaints from the branch global group about an inability to establish a Terminal Services connection with ABC-

TS01. Instead of connecting they get the following error message: �The local policy of this system does not permit you to logon interactively�. Which of the following actions should you take to make sure that the branch global group is able to establish Terminal Services sessions on ABC-TS01?

A. You should have the branch global group have membership of the Remote Desktop

Users group on ABC-TS01.

B. You should grant the Allow � Access remote access permission to the branch group members on the ABC-TS01 RDP-Tcp connection properties.

C. You should grant the Allow � List Folder Content permission to the branch group on the ABCTS01 RDP-Tcp connection properties.

D. You should save the branch global group user accounts on the All Users folder on

ABC-TS01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR29 configured as a domain controller and has been set up to permit the use of all remote tools. A ABC.com colleague named Amy Wilson has

been delegated the duty on setting up volume shadow copy abilities because she is able to use

ABC-SR29 server console from her client computer. However, she requires your help. Which of the following actions should you take to make sure that Amy Wilson first observes all the steps that you perform using the console?

A. Connect remotely to the member server using Active Directory Users and

Computers.

B. You should consider selecting allow users to connect remotely to this computer settings using Computer Management from a client computer.

C. Offer Remote Assistance to ABC-SR29 by using the Help and Support from a client computer.

D. Connect remotely to the member server using Active Directory Domains and Trusts.

E. You should negotiate a Help and Support Session with Amy Wilson.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003 computer named ABC-

SR34 configured as a File server. All ABC.com network users stores their documents and files to a shared folder named TESTData which is hosted on ABC-SR34 and they use a legacy application also hosted by the same server. After updating the application you want to reboot

ABC-SR34 so it can be operational. Which of the following actions should you take to make sure that no network users have files open on ABC-SR34?

A. You should check the Windows Performance and Reliability Monitor to generate a report on current connections.

B. You should check which current connections are displayed with the Computer

Management utility.

C. You should check the Windows Health Validator and display the current connections in a Report View.

D. You should check the System Monitor to see the Server Work Queues object in

Report View.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com. The ABC.com network contains a Windows Server 2003 application server named

ABC-SR44. 27 ABC-SR44 will be used in a test environment for the next 12 days. It is imperative that all data for the next 312days be backed up on a daily basis for reference purposes. You are preparing to oversee the daily backing up process of the ABC-SR44 data for the 12-day period. Which of the following actions should you take to accomplish the task with as little administrative effort as possible? (Choose all that apply.)

A. By copying the backup manually by executing the Copy command to copy all changed documents on a daily basis.

B. By automating the backup process using the Task Scheduler on the Control Panel to configure a normal backup.

C. By using the Task Scheduler on the Control Panel to configure a copy backup.

D. By making the start date recur every day for the following 12 days.

E. By making the start date for the backup job as present day.

F. By manually starting the backup process for the 12-day period on a daily basis.

G. By making the end date for 12 days from present day.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as the IT admin at ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003. You install a new modem on a server named ABC-SR04 and install the driver for the modem. However, when you test the modem, it does not work as expected. You then set up a replica of the modem and a server named ABC-SR05 to test the dialing abilities of the modem. The result of the replica test on ABC-SR05 was successful. 28

Which of the following actions should you take to check whether the ABC-SR04 modem is perhaps faulty?

A. You should shut down and reboot ABC-SR04.

B. You should set up a new dial-up connection to the Internet Service Provider (ISP).

C. You should check the modem status with the Query Modem button on the Modem

Properties in the Diagnostics tab on ABC-SR04.

D. You should check the modem status with the Query Modem button on the Modem

Properties in the Diagnostics tab on ABC-SR05.

E. You should swop around the modems.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network contains a Windows Server

2003 file server named ABC-SR34. ABC-SR34 is equipped with a 40-GB data disk that has been partitioned into two equal volumes for fault tolerance in a mirror array. Each of these volumes is connected to its own SCSI controller. One of the SCSI controllers suffered irrepairable damage and resulted in damge to the vulme that it was connected to. Consequently there is no fault tolerance. You are preparing a solution to the problem and thus get a replacement SCSI controller. How can you repair ABC-SR34 to function as it used to?

A. You should use the Repair Volume option on the failed disk.

B. You should select the failed disk and reactivate it. 29

C. You should select the failed disk and initialize it.

D. You should use basic disks only.

E. You should replace the disk and format it into equal partitions.

F. You should import a new disk to replace the failed disk.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You work as the IT admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.comThe ABC.com network contains a Windows Server 2003 server named ABC-SR27 that runs a custom application. The ABC-SR27 hardware configuration provides redundancy in the form of a mirrored volume. While doing maintenance you see that the ABC-SR27 mirrored volume is not providing the required redundancy even though ABC-SR27 is still operational and the custom application is still fully operational. Which of the following actions should you take repair the mirrored volume to provide redundancy?

A. You should use the Repair Volume option on the faulty volume.

B. You should reactivate the faulty volume.

C. You should select the fail disk and initialize it.

D. You should replace the faulty volume with a big enough hard disk and format it into equal partitions. 30

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You work as the IT Admin at ABC.com. The ABC.com network has a domain named

ABC.com that makes use of a Site Licence Server. Site License Logging has been enabled to allow all administrators the ability to access to Client Access Licenses. They are however complaining that the only response they get when trying to access Licensing is the "RPC

Server too busy" error message. All indications are that the domain controller configured with license services, could be problematic. Herein lies your problem too since you will need to identify the domain controller that hosts the licensing services. How would you go about determining which domain controller hosts the licensing services?

A. You should change the licensing mode and then open Task Manager to check where the changes are effected.

B. You should click your site name in Active Directory Sites and Services and navigate to the properties of the Licensing Site Settings option.

C. You should purchase additional client licensed and install them on another domain controller in the site.

D. You should install a Terminal Server to issue licenses and not the domain controller.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server 2003 and all client computers are configured with either

Windows NT 4.0 Workstation or Windows XP Professional. Due to the vast amount of staff members the network is serviced by four terminal servers. All terminal servers host a custom application that is used by all staff members. Management want all staff members to save their files to a folder that is on their individual client computers instead of on the terminal servers that host the custom application that was used to create the files. You then install Remote

Desktop connections on all the client computers that run Windows NT 4.0 so as to enable all staff members to adhere to this management directive regardless of the operating system they use. How will you accomplish the task of making sure that the disk drives on client computers are accessible for the staff members to save their files to when terminal servers are accessed?

A. You should enable the Connect client drives at logon setting by modifying the RDP-

Tcp properties.

B. You should install Auto Updates on all client computers.

C. You should issue an invitation to all staff members and instruct them to accept the invitation for remote assistance.

D. You should create a Group Policy Object (GPO) that specifies a restriction policy.

Link the GPO to the All Users group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. The network contains a Windows Server 2003 file server named ABCFile1.

ABCFile1 has a D: drive which contains company data. Which of the following actions should you take to make sure that you get a notice when the available disk space on the D: drive reaches 10 percent?

A. You should use the Performance console to start a new scan.

B. You should use a performance baseline data in the Task Manager.

C. You should use the Logical Disk performance object to set up an Alert with a counter.

D. You should use the Physical Disk performance object to set up defining alerts with a counter.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. The network contains a Windows Server 2003 backup server named

ABCBackup1. ABCBackup1 has a tape backup device directly attached to it. The backup

device manufacturer releases an 33 updated version of the driver for the backup device and after installing the new driver, the backup device stops working. Which of the following actions should you take?

A. Uninstall all connected devices� drivers. Configure Auto Update on ABCBackup1.

Then re-install all connected devices� drivers.

B. From Device Manager, open the properties of the tape backup drive and enable the

Roll Back Driver option.

C. You should unplug the tape backup drive and then reboot the ABCBackup1.

D. You should disable the tape backup drive and then scan for hardware changes using the Device Manager Utility.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. The network contains a Windows Server 2003 SP2 database server 32-Bit) named ABCDB1 that has been equipped with a 32GB random access memory (RAM) module.

When you log in to ABCDB1 and open Task Manager, you find that only 12GB of RAM is displayed. How can the entire ram 32 GB RAM module installed on ABCDB1 be actually used?

A. The Physical Address Extension switch should be included on the Boot.ini file.

Reboot ABCDB1.

B. You should execute the Boot.ini file and include the /12 GB parameter to add the remainder of the RAM. Reboot ABCDB1.

C. You should use Disk Management to view the available RAM in its entirety.

D. You should navigate to the Advanced options of the File Signature Verification Tool and scan the system. 34

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 Service Pack 2 (SP2). The ABC.com network contains a file server named ABCFile1.

You have been instructed to schedule an automatic defragmentation of ABCFile1�s hard drive that runs on a daily basis after the normal working hours. Which of the following actions should you take?

A. You should use the Task Manager to set up the appropriate edefragmentation schedule.

B. You should use the ABCFile1 Defrag.exe command line utility to set the appropriate

schedule to execute an automatic defrag.

C. You should run an automatic Disk Cleanup on a regular basis outside of business hours.

D. You should run the CHKDSK utility to schedule an automatic defragmentation of the ABCFile1 hard drive.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003 computer named

ABC-SR20 configured as a File server. ABC-SR20 hosts a shared folder named TESTDATA that has a report created via an automatic process on ABC-SR20. A normal backup is scheduled to occur on Sundays and incremental 35 backups every day. ABC.com has recently requested that the report be part of the maintenance schedule. Then you discover that the automated report running on Wednesdays and Sundays overwrites the previous version of the report. Which of the following actions should you take make sure that you are able to restore the report in the event log the standard backup being unavailable whilst ensuring that the report does not hinder other backup jobs?

A. Perform a normal backup on Wednesday night and a differential backup on Sunday night.

B. Perform a differential backup on Wednesday night and a daily backup on Sunday night.

C. Perform a daily backup on Wednesday night and on normal back up on Sunday night.

D. Perform a copy backup on Wednesday night and on Sunday night.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. The ABC.com network contains a file server named ABC-SR12 that contains confidential data. ABC-SR12 contains of a hard disk system that consists of a software-based RAID-5 volume. A ABC.com user named Mia Hamm works in the administrative office. Mia Hamm needs to access data on ABC-SR12 regularly. One day

Mia Hamm complains that ABC-SR12 response is much slower that before. During your investigation you discover that one of the hard disks in the RAID-5 volume on ABCSR12 has failed. You need to improve the performance of ABC-SR12. 36 Which of the following actions should you take?

A. Your first option is to replace the failed disk on ABC-SR12. Then you can initialize the new disk in Disk Management. Your next step is to change the new disk and make it

a dynamic volume. The last step would be to repair the volume.

B. You should break the RAID-5 volume and remove the failed disk in the Disk

Management on ABC-SR12. The next stepwould be to replace the failed disk and rebuild the RAID-5 volume.

C. Your first step should be to replace the failed disk on ABC-SR12. Thereafter you need to convert the new disk to a dynamic disk in Disk Management. The last step would be toformat the disk making use of NTFS.

D. You best option is to replace the failed disk on ABC-SR12. Thereafter you can reboot the computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. The ABC.com network contains a Windows Server 2003 file server named

ABC-SR28 that hosts user data. You are currently practicing disaster recovery procedures to make sure that it works properly in the event of ABC-SR28 going offline. You have backed up user data on ABC-SR28. Which of the following actions should you take to make sure that the backed up files can successfully be restored without affecting the existing user data on ABC-

SR28?

A. You should perform the backup to an alternate location. Thereafter you can view the restore log.

B. Your first step should be to restore the backup to the original location. Thereafter you can specify that the existing files should not be overwritten.

C. You should enable the �Verify data after backup� option in the Backup utility.

D. You should perform a restore of the backup to the original location and specify that only older files must be overwritten. 37

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. The ABC.com network contains a member server named ABC-SR31, which has a locally attached tape drive.

ABC-SR31 stores vital information and you need to be able to completely restore ABCSR31 to the state it was in on the day before a failure occurs. ABC-SR31 is frequently used during the week leaving only weekends as optimum time to run a full backup. Every backup will be stored on a different tape cartridge. Which of the following actions should you take to design a backup strategy that decreases the time it takes to run backups during the week?

A. You should consider scheduling a normal backup to run every weekend and an incremental backup to run Monday through Friday.

B. Your best option would be to schedule a copy backup to run every weekend and an incremental backup to run Monday through Friday.

C. This can be accomplished by scheduling a copy backup to run every weekend and a differential backup to run Monday through Friday.

D. You best option would be to schedule a normal backup to run every weekend and a differential backup to run Monday through Friday.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. The ABC.com network contains a Windows Server 2003 file server named

ABC-SR27. ABC-SR27 has a RAID-5 volume attached to a RAID controller. A newer, faster

RAID controller is released. ABC.com wants to uABCrade the RAID controller on ABC-

SR27. You assign an assistant named Amy Walsh to uABCrade the RAID controller.

However, Amy Walsh complains that she cannot install the drivers for the RAID controller.

When she attempts to install the drivers using the Add Hardware applet in Control Panel, she receives an error message stating that unsigned drivers cannot be installed. You log on to

ABC-SR27 using a non-administrative user account. You open the Driver Signing Options dialog box on ABC-SR27 but notice that the option to ignore file signature verification is disabled. You need to allow Amy Walsh to install the drivers for the RAID controller. Which of the following actions should you take while not granting Amy Walsh more permissions than those she requires to perform her duties?

A. Make Amy Walsh a member of the local Administrators group and instruct her to enable the driver signing option to ignore file signature verification.

B. Make Amy Walsh a member of the Power Users group and instruct her to enable the driver signing option to ignore file signature verification.

C. Log on using your administrative credentials and enable the driver signing option to ignore file signature verification.

D. Log on as the local Administrator and enable the driver signing option to ignore file signature verification.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. 39 ABC-SR25 is an application server on your network. An application hosted on ABC-SR25 is used by users working in the Sales department. You have only installed the application last week, but since then you have had to restart ABC-SR25 on numerous occasions. Thus you decide to monitor

ABC-SR25 with the SysMon utility in an effort to isolate what is causing you to have to restart

ABC-SR25 so often, whether there is a possible memory bottleneck. Which performance

object and associated counters should you monitor to achieve your goal? Choose two correct answers. Each correct answer presents only part of the complete solution. Choose two.

A. Server Work Queues: Queue Length

B. Physical Disk: Current Disk Queue Length.

C. Physical Disk: Avg. Disk Sec/Transfer.

D. System: Processor Queue Length.

E. Server: Bytes Received/sec

F. Memory: Page Faults/Sec

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. ABC-SR01 is a print server on the network. The name of the print queue is \\ABCSR01\ laserprinter. The

Everyone group enjoys Allow � Print permissions. Dean Austin, a user in the Finance department calls the ABC.com help desk to report that he is unable to print to \\ABC-

SR01\laserprinter. Several other users also named to report that they are unable to print to

\\ABC-SR01\laserprinter. You log on to Dean Austin�s computer and submit 40 several print jobs, but none of them print and no error message is displayed. In Printers and Faxes on

Dean Austin�s computer, you open \\ABC-SR01\laserprinter. You see the following status of the print queue: �laserprinter on ABC-SR01 is unable to connect�. You are able to ping

ABC-SR01. How will you make sure that print jobs submitted to \\ABC-SR01\laserprinter will be printed?

A. Execute the Net Print \\ABC-SR01\laserprinter command from a command prompt on Dean Austin�s computer.

B. Open the Services console on Dean Austin�s computer and connect to ABC-SR01.

Then restart the Print Spooler service.

C. Create a shared printer object in Active Directory for \\ABC-SR01\laserprinter on a domain controller.

D. Open the Services console on Dean Austin�s computer. Then restart the Print

Spooler Service.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. ABC-SR07 is the print server on the

ABC.com network. ABC-SR07 hosts two shared printers named Printer1 and Printer2. All users print to Printer1 and Printer2. Printer1 is assigned a priority of 1 and Printer2 is assigned

a priority of 80. 41 Printer1 and Printer2 are configured as follows: � Printer pooling is disabled. � Start Printing After Last Page Is Spooled is enabled. You want know when Out

Of Paper conditions and messages occur on the printers. You do want to manually look for information to determine when the printers are out of paper. Which of the following actions should you take to get automatic notification sent to your client computer named ABC-

WS526?

A. Open the Performance snap-in. Set up a new counter log. Configure the counter log to monitor the Print Queue object.

B. Open the Performance snap-in. Set up a new alert. Configure the alert to monitor the

Print Queue object

C. Access the Properties of the Printer Spooler service. Configure the Printer Spooler service to notify you when it stops.

D. Access the Properties of ABC-SR07. Configure the server to log print spooler errors.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. You create

Project_Documents, a shared folder on a member server in the domain to store all project documents. Due to Project_Documents� status as a shared folder you also enable shadow copying. 42 What should you do to make sure that all client computers will be able to access previous versions of the project documents?

A. Create roaming user profiles for all client computers.

B. Enable Offline Files on all client computers by means of applying a Group Policy

Object.

C. Provide Allow � Full Control permission to all users on the Project_Documents folder.

D. Install the Previous Versions client software on all the client computers by means of a Group Policy Object.

E. Schedule a daily backup on each client computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2003 and all client computers run Windows XP Professional. You are assigned to monitor the performance of a file server named ABC-SR18. The objective of your monitoring effort is to track performance over an extended period, so that you can make recommendations on improving resource usage on the server. Which of the following actions should you take if you want to

use the same counters each time that performance data is collected on ABC-SR18?

A. Create a counter log. Include all required performance counters. Save the counter log settings as an HTML file.

B. Create alerts to collect the necessary performance data on ABC-SR18.

C. Navigate to the System Monitor utility. Specify the counters you want to use. Save the counter log settings as a report file. 43

D. Create trace logs. Schedule the trace logs to collect the necessary performance data on ABC-SR18.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. ABC.com currently makes use of a Windows Server 2003 computer named

ABC-SR23 that is configured to collect auditing information. The ABC.com security policy requires the security log of ABC-SR23 to be examined on a weekly basis. This morning, you have to view the contents of the security log file on ABC-SR23. On your client computer, you open Computer Management and attempt to open Event Viewer. What service should you start so that you can open Event Viewer and view the security log?

A. By starting the Server service on ABC-SR23.

B. By starting the Remote Procedure Call service on ABC-SR23.

C. By starting the Remote Registry service on ABC-SR23.

D. By starting the Security Accounts Manager service on ABC-SR23.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network are configured with Windows Server

2003 and the client computers are configured with Windows XP Professional. The ABC.com network contains a member server named ABC-SR29. ABC-SR29 stores user data in shared folders and runs a number of applications. ABC-SR29 includes the following two volumes: �

Drive C, which has the operating system and applications installed on it. � Drive D, which stores user information. You need to formulate a disaster recovery plan that will permit you to completely restore ABCSR29 in the event of failure. Which of the following actions should you take?

A. You should create an emergency repair disk. Thereafter you will be able to back up drive

D.

B. You should consider creating an ASR backup. Thereafter you can back up drive

D.

C. The Recovery Console on ABC-SR29 needs to be installed. Thereafter you will be able to back up drive

D.

D. You can accomplish this by copying the Boot.ini, Ntdetect.com as well as the Ntldr files to a floppy disk. Thereafter you will be able to back up drive D.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

45 A user has asked for your assistance in accessing a previous version of a file and restoring it to another location on the hard disk so it can be modified. How will you assist this user?

A. From the Previous Versions tab on the properties of the file, click Copy and specify the new location for the file.

B. From the Previous Versions tab on the properties of the file, click Restore and specify the new location for the file.

C. From the Previous Versions tab on the properties of the file, click View and specify the new location for the file when asked where the file should be copied before opening it.

D. Right-click the file and click Restore from the menu that appears. When the dialog box appears, specify the new location for the file

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

You are a network administrator for your company. Your corporate network consists of a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional. A shared printer is installed on a file and print server named FPS1. Some users occasionally work from home. They need to be able to send print jobs to the printer on FPS1 over the Internet. The corporate network is connected to the

Internet, and the firewall is configured to allow HTTP traffic from the Internet to pass to FPS1.

You must enable users to print to the shared printer on FPS1 over the Internet. What should you do?

A. Publish the printer in Active Directory.

B. On FPS1, install IIS and Internet Printing.

C. Instruct users to connect to the printer from their home computers by using the URL http://FPS1/printers.

D. On FPS1, create a Web share with the name of the printer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

You are a network administrator for your company. The corporate network consists of a single

Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run

Windows XP Professional. You perform most administrative tasks from your workstation, which belongs to the domain. A 46 server named ISA1 in the perimeter network runs Internet

Security and Acceleration (ISA) Server 2000. For security reasons, ISA1 is configured as a stand-alone server. Your assistant named John is the ISA1 administrator. He asks you to help him to configure some settings on ISA1. To perform this task, you need remote access to ISA1 s desktop while John is attempting to configure those settings. What should you do?

A. Enable Remote Assistance in System Properties on your workstation.

B. Enable the Solicited Remote Assistance policy in the Default Domain Policy GPO.

C. Enable Remote Desktop in System Properties on your workstation.

D. Use the Application Sharing feature in Windows Messenger.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

You administer your company s corporate network, which consists of a single native-mode

Active Directory domain. All domain controllers run Windows 2000 Server. In the accordance with your company s expansion plans, three new branch offices have recently been opened. In each branch office, you install Windows Server 2003 domain controllers and create a new child domain. All child domains are configured with default settings. Development department employees in each office require access to shared resources throughout the forest. In each domain, you create a global group named Developers and add the developers user accounts from that domain to that group. You must assign permissions to the developers for all appropriate resources by using the minimum number of groups. What should you do?

A. In the forest root domain, uABCrade all domain controllers to Windows Server

2003, create a universal group, add all of the Developers groups to that group, and assign permissions for all appropriate resources throughout the forest to that group.

B. In the forest root domain, create a universal group, add all of the Developers groups to that group, and assign permissions for all appropriate resources throughout the forest to that group.

C. Assign permissions for all appropriate resources throughout the forest to each

Developers group.

D. In the forest root domain, uABCrade at least one domain controller to Windows

Server 2003, and raise the domain s functional level to Windows Server 2003. Then, create a universal group, add all of the Developers groups to that group, and assign permissions for all appropriate resources throughout the forest to that group.

E. In each domain, create a domain local group, add all of the Developers groups to that group, and assign permissions for the appropriate resources in that domain to that group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

You are a network administrator for your company. A Windows Server 2003 computer named

Server1 is equipped with two physical hard disks. One disk is configured as drive C; it contains the operating system and program files. The second disk is configured as drive D; it hosts a database with reference data. Users are allowed read-only access to the data. Write access occurs only once per month when the database is updated. Users report that access to the database is slow; you must improve the read performance of the database. What should you do?

A. Add two disks that have specifications similar to the disk that hosts drive D, and create a spanned volume.

B. Increase the size of the paging file.

C. Add two disks that have specifications similar to the disk that hosts drive D, and create a RAID- 5 volume.

D. Convert the disk that hosts drive D to a dynamic disk.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

You are your company s network administrator. The company s network consists of a single

Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run

Windows XP Professional. The network contains two domain controllers, which both run

DNS Server and Certificate Services. You must design a disaster recovery plan for the domain controllers. You want to back up only the minimum information that is necessary to rebuild the domain controllers in the event of a disaster or hardware failure. Which component should you select in the Backup utility for backing up on each domain controller? (Choose all that apply. Each correct answer presents part of the solution.)

A. the DNS data

B. the SYSVOL folder

C. the Active Directory database

D. the Certificate Services database

E. the System State data

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

You are your company s network administrator. Your company s network consists of a single

Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run

Windows XP Professional. On a file server named Server1, you create a folder named

UserData. The folder inherits its NTFS permissions from the default NTFS permissions for the root of the volume. You share UserData and leave the default share permissions in effect. A user named John is a junior administrator; his user account is configured only with default

group memberships. You assign John to manage access to UserData. You assign John the

Allow - Full Control NTFS permission for UserData. On the Effective Permissions tab in the

Advanced Security Settings for UserData sheet, you verify that John s effective permission for

UserData is Allow - Full Control. Later, users call John and report that they cannot create any subfolders in UserData or add files. From his administrative workstation, John tries to modify permissions for UserData, but his attempts are unsuccessful. You must enable John to modify

NTFS permissions for UserData from his workstation. What should you do?

A. Add John to the local Server Operators group on Server1.

B. Add John to the domain local Server Operators group.

C. Instruct John to assign the Users group the Allow - Change share permission for

UserData.

D. Assign John the Allow - Full Control share permission for UserData.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

You are your company s network administrator. Your company s network consists of a single

Active Directory domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run

Windows XP Professional. The functional level of the domain is Windows Server 2003. Your company has recently hired 100 temporary employees who will work on a new project. Their user accounts must be set to expire in three months. You must accomplish this task with the least amount of administrative effort. What should you do?

A. In Active Directory Users and Computers, select Find from the Action menu and create a LDAP query that will return user accounts of all temporary employees. Select all of the user accounts returned by the query and modify the expiration date in their accounts properties simultaneously.

B. In Active Directory Users and Computers, select Find from the Action menu and create a LDAP query that will return user accounts of all temporary employees. Export the results to a comma- 49 delimited file, modify the expiration date in the file, and use the CSVDE utility to import the file into Active Directory.

C. Create a saved LDAP query that will return user accounts of all temporary employees. Export the results to a tab-delimited file, modify the expiration date in the file, and use the LDIFDE utility to import the file into Active Directory.

D. Create a saved LDAP query that will return user accounts of all temporary employees. Select all of the user accounts returned by the query and simultaneously modify the expiration date in their accounts properties.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

You are a network administrator for your company. A Windows Server 2003 computer on your corporate network contains a software-based RAID-5 volume. Users home folders are stored

on that volume. The server functions normally for several months. One day, users report that access to their home folders has become unusually slow. Your investigation reveals a failed hard disk that is part of the RAID-5 volume. You must correct the deterioration of performance and ensure that users can access their home folders as usual. What should you do?

A. Replace the failed disk. In Disk Management, initialize the new disk, convert it into a dynamic disk, and then repair the volume.

B. In Disk Management, break the RAID-5 volume and remove the failed disk. Next, replace the failed disk. In Disk Management, rebuild the RAID-5 volume.

C. Replace the failed disk. In Disk Management, convert the new disk to dynamic and format it by using NTFS.

D. Only replace the failed disk and restart the server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

You are your company s network administrator. Your corporate network consists of a single

Active Directory domain and several sites. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional. A separate site is configured for the central office and for each branch office. Each branch office is connected to the central office through a private WAN link. Each site has a separate Internet connection through a local ISP. One server in each site is configured as a Windows Server Update Services (WSUS) server. You want to minimize the WAN bandwidth related to the downloading and deployment of updates. 50

What should you do?

A. Configure the WSUS servers in all branch offices to download updates from the

WSUS server in the central office.

B. Configure each WSUS server to refer clients to the Windows Update Web site.

C. Configure the WSUS servers in all branch offices to refer clients to the WSUS server in the central office.

D. Configure each WSUS server to download only the locales that are required on your network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

You are your company s network administrator. The corporate network consists of a single

Active Directory Domain. All servers run Windows Server 2003, and all client computers run

Windows XP Professional. The network contains a file server named Server1, which hosts a large amount of user data in shared folders. Users access files on Server1 extensively at all times. You must back up all user data on Server1 without causing disruption of user access to their files. What should you do?

A. Use the ntbackup command with the / M switch.

B. Configure Backup to verify data after backup.

C. Configure Backup to use volume shadow copy.

D. Use the ntbackup command with the / L switch.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

You are the network administrator for a Fortune 500 company. You are responsible for all client computers at the central campus. You want to make sure that all of the client computers have the most current software installed for their operating systems, including: Critical

Updates and Service Packs Windows Server 2003 Family Driver Updates You want to automate the process as much as possible, and you want the client computers to download the updates from a central server that you are managing. You decide to use Software Update

Services. Which of the following client computers (with their current configuration) can be used with Software Service Update? (Choose all that apply.) 51

A. Windows 98 (with most current Service Pack)

B. Windows Me (with most current Service Pack)

C. Windows 2000 Professional (Service Pack 2)

D. Windows XP Home Edition (Service Pack 1)

E. Windows XP Professional (no Service Pack)

F. Windows Server 2003 member server (no Service Pack)

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

You are the manager of a testing lab. Your company develops applications that will run with

Windows Server 2003. As a part of your job, you install and configure servers that will be used for testing purposes. You recently installed a Windows Server 2003 member server for testing of a local application, but did not register the product. After 14 days, you still have not registered the product, and now you cannot access the server. The product key is being supplied through your corporate IT department, but you will not have access to the information for two more days. In the meantime, what process can you use to access local data on the computer?

A. Start the server using Automated System Recovery (ASR).

B. Boot the server using Safe Mode.

C. Start the server using the Recovery Console.

D. There is nothing you can do until you complete Windows Activation.

E. Boot the server using Safe Mode with Networking.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

You are the network administrator for a large network. You recently decided to monitor the network traffic on one of your subnets. When you tried to run the network monitoring utility, no network activity was reported. You verified that your network adapter was supported by the network monitoring utility. However, as part of your research, you realized that you needed to update your network adapter�s driver to the most current version. Which of the following utilities can you use to update the driver?

A. Device Manager

B. Windows Server 2003 Diagnostics

C. System Information

D. Device Diagnostics

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

Your company is a hardware manufacturer of printers. You are developing updated drivers for your most popular printers. During the development stage, none of the drivers are signed. You want to be able to install these drivers on your test Windows 2003 server without getting any messages in regard to driver signing. Which driver signing option allows Windows Server 2003 to install all files, whether or not they are signed, and does not display any type of message about driver signing?

A. Ignore

B. Override

C. Install

D. None

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

You have just created an Active Directory user on a Windows 2003 domain controller. The security requirements for this user specify that the user should not be able to log on to the computer between 12:01 A.M. and 4:00 A.M. because this is when your company runs automated backups for the computer. You want to specify that the user account can log on only during specified hours. Which user Properties dialog box tab should you use to configure logon hours?

A. The General tab.

B. The Account tab.

C. The Profile tab.

D. You cannot restrict logon hours for an Active Directory user account.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

You are the network administrator for a Fortune 500 company. Your Active Directory structure contains a domain for the parent corporation and a domain for a company that was recently acquired by the parent corporation. You need to create a group that will contain all of the directors and vice presidents for the Accounting departments of the parent corporation and the company that was acquired. You decide to create a group on the domain used by the parent corporation. Which one of the following options should you select for group scope? 53

A. Domain local

B. Global

C. Distribution

D. Universal

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

You are the manager of a large network. Your Engineering department uses a server called

\Engineering. The server has a 40GB hard drive that stores all of the company�s engineering data. You want to add additional fault tolerance to the drive in case of failure and add a second drive so that you can use disk mirroring. When you right-click the new free space within Disk

Management, you do not see any option to create a new volume or a mirrored volume. What action should you take to create a mirrored volume on both of the drives?

A. Make sure that the drive you want to convert is formatted as NTFS 4.

B. Make sure that the drive you want to convert is formatted as NTFS 5.

C. Convert both drives to enhanced disks.

D. Convert both drives to dynamic disks.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

Your Windows Server 2003 hosts the company�s data files on a 20GB hard drive. Users are complaining that access to the files has slowed down over the past six months. You verify that the average access, size, and number of files has remained fairly constant. What should you do to improve access speeds?

A. Defragment the disk.

B. Configure the volume with EFS.

C. UABCrade the disk to a dynamic disk.

D. Compress the data files.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

You are the network administrator for a small company and manage the Test Lab. Your \Test

54 server has C:, D:, and E: volumes. You want to see all of the shares that have been created on the server for all volumes. Which utility can be used to quickly view all of the folders that have been shared on a Windows Server 2003 computer?

A. Shared Folders

B. File Manager

C. Windows Explorer

D. Share Manager

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

You are the network administrator of a medium-sized company. Your network consists of a single Windows Server 2003 domain with a Windows Server 2003 domain controller and 250 client workstations running Windows XP Professional. As a member of the Domain Admins group, you want to be able to remotely manage any of the Windows XP Professional computers within the domain. Which special share allows remote administration of a computer and is used to view a computer�s shared resources?

A. ADMIN$

B. WINNT$

C. IPC$

D. NET$

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

You have a corporate intranet that uses IIS services. You want to allow users the fastest access possible to the server. Which website option should you configure if you want users to maintain open connections with the server for faster access?

A. HTTP Keep-Alives

B. HTTP Connections Open

C. HTTP Heartbeat

D. HTTP Keep-Aways

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

You have users who need to print documents on letter-sized paper, legal-sized paper, and envelopes. Your print device has three paper trays and you have loaded each tray with the three types of paper that will be used. Where within the printer properties do you configure each type of paper to be associated with a different form?

A. In the Forms tab of the Print Server Properties dialog box

B. In the Advanced tab of the Print Server Properties dialog box

C. In the Forms tab of the printer Properties dialog box

D. In the Advanced tab of the printer Properties dialog box

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

You can log on to the Terminal Services server as Administrator. When you tried to log on to

Terminal Services as a regular user, you received an error message that reported that you could not log on interactively. What is the most likely cause of this problem?

A. You need to grant the users Read permission to the Tcp-RDP protocol.

B. You need to grant the users Full Control permission to the Tcp-RDP protocol.

C. You need to grant the users the Log On Locally user right.

D. You need to grant the users the Allow Interactive Logon user right.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

You are the network administrator for a computer book publisher. You have a user named Jeff who uses a Windows XP Professional computer that is a part of the Sybex domain. He executes a program called abc.exe that is located on a Windows Server 2003 member server called

Editing. When he executes this program, it seems to be running slowly. He calls you to notify you of the problem. You suspect that the application is improperly allocating memory. You ask Jeff to quit the application as quickly as possible in order to restore the server to its normal operating environment. When Jeff attempts to quit the application, it seems to hang. Which of the following options can he use to stop the abc.exe program?

A. Performance Logs And Alerts

B. System Monitor

C. Performance Monitor

D. Task Manager 56

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

You recently added a new partition to your hard drive. When you restart Windows Server

2003, you get an error that Ntoskrnl.exe is missing or corrupt. Which file is most likely the problem and needs to be updated?

A. Ntoskrnl.exe

B. Boot.ini

C. Ntbootdd.sys

D. Bootsect.dos

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

76

Your company has decided to put in a Windows-based Network Address Translation (NAT) server. Your boss wants to use Windows 2000 if possible because you already own a license for it. You have been tasked with determining if Window 2000 will suffice, or if you need to go with Windows Server 2003.Which of the following required protocols will help you determine which version of Windows to use?

A. ICMP

B. PPTP

C. L2TP

D. HTTP

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

77

You work for an online retail company. You have been tasked with creating a Web server farm to support your company�s new e-commerce initiative. All of your Web servers are running

IIS 6.0 on Windows Server 2003 Enterprise Edition. You want to spread the traffic across all of your Web servers, while providing the best possible performance. Which of the following features should you use to build your Web farm?

A. Network Load Balancing

B. Microsoft Clustering Service 57

C. DNS Round Robin

D. Windows Media Services

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

78

You add two new SCSI drives to your test server. You decide that you want to use diskpart.exe to create a new volume on each drive. Every time you type a command you get a message back saying that no disk is selected. What is the cause of your problem?

A. You need to set diskpart.exe to focus on a disk.

B. You need to go into the disk management MMC and enable the ability to use diskpart.exe.

C. You are having hardware problems with your new disks.

D. Diskpart.exe does not work with SCSI disks.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

79

You have three servers that you manage offsite. You use a remote console command prompt to manage them. This enables you to open a command prompt on your local machine and have the commands sent to the remote servers. You want to mange disk quotas on the server using remote consoles. Which tool should you use?

A. diskpart.exe

B. rss.exe

C. fsutil.exe

D. quoata.exe

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

80

You are trying to archive the event log to save disk space. You have a custom-made Excel spreadsheet in which you want to record all Application errors. You are a bit confused about what file format to use when you save the event log, to be able to load the data into the Excel spreadsheet. What is the most suitable format in which to save the event log?

A. XML format (.XML file)

B. Text file format (.TXT file) 58

C. Event Viewer format (.EVT file)

D. Comma-Separated Values format (.CSV file)

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

81

You have recently installed a new non-PNP device using the Add New Hardware Wizard. You need to configure some resource settings in the device driver but you are unable to find it in

Device Manager. You verify that the device is attached and working. You need to complete

this task with the least administrative effort. How can you gain access to the device properties?

A. Restart the system with the Recovery Console.

B. Restart the system in Safe Mode.

C. Select Resources by Type in Device Manager.

D. Select Show Hidden Devices in Device Manager.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

82

You have a multiple domain forest. You want to use groups to assign permissions to shared resources in a single domain to users through the forest. You will then grant permissions to the network resources by adding users or other groups into these groups. Which group scope should you use?

A. Domain Local

B. Global

C. Universal

D. Distribution

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=82

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

83

You want to create three new groups to assign permissions to resources across the forest. You want these groups to be universal security groups. However, you notice that when you create a group, the option to make it a Universal group is grayed out. You can create domain local and global groups, but not universal. What could be the problem? 59

A. You are not logged in as a schema administrator.

B. You need to create the group on the global catalog server.

C. Your domain is in Windows 2000 mixed-domain functionality.

D. Your domain contains Windows NT 4.0 member servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

84

You take over administration of a server after the previous administrator left the company.

You notice that several users who are not server administrators have been logging on to the server at the console. You modify user rights in Group Policy to prevent these users from logging on to the server locally. After you make the changes, you can no longer log on to the server from the console, nor can any of the other administrators. What did you likely do?

A. Removed your account from the Administrator group.

B. Added the Everyone group to the Deny access to this computer from the network user right.

C. Added the Everyone group to the Deny logon locally user right.

D. Set the Deny permission in the Log on locally user right

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

85

The Marketing department has created a folder in their shared directory called Marketing

Management. They ask you to create a new share pointing to this folder and to give the share the same name as the folder. One user in the department is not able to access the share from his computer. When he logs on at another computer, he is able to see and access the share. What is the likely cause of this problem?

A. The user�s computer has a local policy enabled that prevents him from seeing the share.

B. The user is not logging on to the network and therefore cannot see the share.

C. The user does not have access to the share.

D. The user is running Windows 98 on his primary workstation and the other computers in the department are running Windows 2000 or later on their PCs.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

86

You are attempting to describe the remote assistance process to a co-worker. The coworker asks what the correct terms are for the person requesting assistance and the person providing assistance so that he can look them up in Windows Help. Which of the following do you reply with? (Select two.)

A. Administrator

B. Novice

C. Expert

D. End user

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=86

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

87

One of your users is having problems getting a productivity application to work correctly. You suspect that he is performing the steps involved in using the application incorrectly, but the application interface is complex and it�s difficult for you to explain over the phone what he needs to do. The user is running Windows XP, and you want to connect to his PC and show him how to perform the task in question so that he can actually see you go through the steps.

How would you arrange to do this?

A. Send the user a Remote Assistance Request.

B. Get the user to send a Remote Assistance Invitation.

C. Connect to the user�s PC using Remote Desktop.

D. Connect to the user�s PC using the Web Interface for Remote Administration.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=87

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

88

You have been instructed to install Windows Server 2003 on a Windows 2000 machine. The current Windows 2000 Server is running under a FAT32 system. The Windows 2003 installation will permit you to uABCrade or have clean installation. When you are performing the uABCrade, you have an option between FAT32 and NTFS file systems. Which ones would you choose?

A. FAT

B. FAT32

C. NTFS 61

D. FAT64

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-290&qno=88

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement