650 180
http://www.TwPass.com
650-180
Cisco
SMB Solutions for Engineers (SMBEN)
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 650-180
The 650-180 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 650-180 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 650-180 exam is very challenging, but with our 650-180 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 650-180 exam on your FIRST TRY!
Cisco 650-180 Exam Features
- Detailed questions and answers for 650-180 exam
- Try a demo before buying any Cisco exam
- 650-180 questions and answers, updated regularly
- Verified 650-180 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 650-180 tested and verified before publishing
- 650-180 exam questions with exhibits
- 650-180 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Cisco certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 650-180 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 650-180 test is an important part of Cisco certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 650-180 exam is essential and core part of Cisco certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 650-180 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Cisco 650-180 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 650-180 now!
650-180
QUESTION: 1
Which one of the following feature is the most important one of the Cisco (Linksys) Small
Business NSS platform to distinguish it from other NAS systems?
A. The OS resides on the chassis
B. The option for RAID 10
C. A disk-based encryption mechanism
D. One terabyte storage capacity per drive
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
In a traditional telephony environment, the station shelf will be replaced by which of the
following in an IP telephony deployment?
A. A call control server
B. A TDM trunk shelf
C. The auto-attendant application
D. A Layer 2 switch
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which of the following is an example of converting signal from a TDM to an IP voice protocol
via a voice gateway?
A. SIP to CAS
B. H.323 to SIP
C. CAS to Q.931
D. Q.931 to H.323
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which of the following is the exact attribute of the out-of-band management port on the ASA
5510?
A. It is the only ASA console port.
B. It can route network traffic.
C. It functions at serial line speed.
D. It can be used as a 10/100 switch port.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
When to configure the IP routing while installing a new Cisco UC520?
A. When analog PSTN trunks are used.
B. When digital PSTN trunks are used.
C. When the service provider assigns static IP information.
D. When the service provider assigns dynamic IP information.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Refer to the following Cisco products, which three reside on the UC500 platform? (Choose
three)
A. Cisco IOS
B. Cisco Unity Express
C. Cisco IOS Firewall
D. Cisco Unified Communications Manager Express
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Refer to the following attributes, which three are concerning to the CE500 platform? (Choose
three)
A. Power over Ethernet
B. Multiprotocol switching
C. Smartport advisor
D. GUI device manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Mobility Express offers businesses the versatility to evolve and scale from a mobile foundation
delivering business-grade wireless features to a sophisticated wireless network capable of
supporting advanced mobility services and applications. Which of the following attribute exists
ONLY on the UC520 model in the Cisco Mobility Express product line?
A. Use of 802.11i signaling
B. Comes with bundled CCA Management software
C. Ability to function without an external controller
D. Use of WPA2 security
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which of the following platform is composed of SDM, modular upgrades, 1500 VPN tunnels,
and sixty-four (64) 10/100 Mbps PoE switch ports?
A. ISR 1800
B. ISR 2800
C. Catalyst 500
D. Catalyst 3750
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which two of the following methods are true about testing the LAN connectivity on the Cisco
CE520? (Choose two.)
A. Ping the IP address of the Cisco-Distribution VLAN from the Cisco UC520 console.
B. Ping the IP address of the Cisco-Voice VLAN from a device attached to the Cisco
CE520
C. Ping the IP address of the Cisco-Data Access VLAN from the Cisco UC520 console.
D. Ping the IP address of the Cisco-Data VLAN from a device attached to the Cisco
CE520
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
In a SOHO (Small Office and Home Office) or small business, which two of the following
statements are applicable to a typical SPA9000 Voice System? (Choose two)
A. Analog phones can be connected via the available analog phone ports.
B. Connection to the PSTN can be provided using the POTS gateway.
C. The base SPA9000 system allows for up to sixteen (16) IP phones to place or receive
calls.
D. The expanded SPA9000 system provides support for up to twenty (20) IP phones.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Refer to the following protocols, which three have something to do with a voice network?
(Choose three)
A. SCCP
B. RTP
C. FXS
D. TFTP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Refer to the following features, which three are able to be found in the Cisco 521 AP? (Choose
three)
A. Ideal for voice and video
B. Management through CCA
C. Zero touch management
D. Simultaneous air monitoring and traffic delivery
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
From data and voice to video and wireless, the Cisco Smart Business Communications System
has everything you need to meet your communications needs. Which three functions are
provided by the Cisco UC500 component of the Smart Business Communication System?
(Choose three)
A. Auto Attendant
B. Layer 2 switching
C. Cisco Unity voice mail
D. VPN and encryption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Refer to the following features, which three are supported by the Cisco UC520? (Choose three)
A. Analog devices
B. Cisco Unity Express
C. Distributed routing
D. Security, firewall and VPN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
From data and voice to video and wireless, the Cisco Smart Business Communications System
has everything you need to meet your communications needs. What port role assignment would
you make for the Gigabit Ethernet port on the Cisco CE520 used in this system?
A. Cisco 871W
B. IP Phone and desktop
C. Cisco CE520
D. Cisco UC520
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
So as to join a device to a Cisco UC520 created community, which two of the following are
necessary? (Choose two)
A. Telnet disabled on the Cisco CE520
B. Teleworker access routers must be preconfigured with a VPN
C. Cisco Configuration Assistant installed on user PCs
D. HTTP(s) enabled on the Cisco CE520
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
In computer networking, which is the exact answer that differentiates the Cisco Adaptive
Security Appliance (Cisco ASA) and Cisco ISR product families? What one factor Select
exactly 1 (s) from the following:
A. Only the ISR provides an IOS-based firewall.
B. Only the ISR provides application inspection.
C. Only the ASA provides an IOS-based IPS.
D. Only the ASA provides IPsec and SSL VPN capabilities.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which two functions are provided by the dual Internet ports on the Cisco Small Business
RV0XX platforms? (Choose two)
A. Load balancing over two connections to the Internet
B. Intrusion prevention
C. A backup link to PSTN for voice communications
D. A backup connection to the Internet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Refer to the following features, which three are beneficial features available on the Cisco.com
website? (Choose three)
A. Knowledge transfer resources
B. Online solution troubleshooting
C. Online hardware replacement
D. Online product and technology information
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Refer to the following products, which Cisco support service product is sold, supported, and
delivered by partners?
A. Cisco SMARTnet for SBCS
B. Cisco Smart Foundation Service
C. Cisco Technical Assistance Center
D. Cisco Smart Care Service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Concerning the following answers, which one is the primary partner benefit of selling services?
A. Fewer customer call backs
B. Easier customer sales cycle
C. Available financing options
D. Increased margins
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
In a keyswitch system, you can set up most of your phones to have a nearly identical
configuration, in which:
A. All IP Phones in the system have a single unique extension number.
B. All IP Phones are able to answer any incoming PSTN call on any line.
C. PSTN calls are routed through a receptionist or automated attendant.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which of the following support option is composed of basic phone support, fee-based add-on
support, and VAR tech-to-tech assistance?
A. Smart Care Service
B. SMARTnet Service
C. Cisco Small Business products support
D. Cisco Smart Foundation Service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
In computing, failover is the capability to switch over automatically to a redundant or standby
computer server, system, or network upon the failure or abnormal termination of the previously
active application, server, system, or network. Refer to firewall failover, which of the following
statement is true in the Main Office Hybrid topology with high availability?
A. Two ASAs provide failover over a dedicated connection.
B. An ASA and an ISR provide failover to one another.
C. HSRP is used for failover between two firewall devices.
D. One ASA chassis provides two redundant connections to the Internet.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Two routers are used to provide primary and failover paths to WAN and Internet links in a
Main Office high-availability architectural model. What if one of the routers fails? Which of
the following protocol is recommended by the model to provide failover for WAN and Internet
traffic?
A. OSPF
B. HSRP
C. A Cisco proprietary protocol
D. The protocol in use by the ISP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Refer to the following features, which two have something to do with a distribution layer rather
than with an access layer switch?
A. PoE
B. Apply QoS markings
C. Implement security features
D. Process large amounts of traffic
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Pay attention to the following exhibit: Which one is entailed by "locking down" the router?
A. Disabling HTTPS access to Cisco SDM
B. Disabling all the vulnerable services on the router.
C. Prohibiting console access to the router
D. Shutting down all the router s interfaces
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
So as to accomplish time synchronization, which three of the following options are helpful
when configuring time on a device through the SDM interface?
A. SNTP
B. NTP
C. Synchronize with ISR
D. Synchronize with my PC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
As for an 802.11b wireless signal, what is the possible maximum data transmission rate?
A. 11 Mbps
B. 1 Mbps
C. 6.5 Mbps
D. 25 Mbps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
The Cisco Mobility Express Solution is specifically designed for small and medium-sized
businesses (SMBs) to cost-effectively deliver business-class mobility features, standards-based
security, built-in reliability, and streamlined management. Which three of the following are
attributes of the Cisco Mobility Express solution? (Choose three)
A. The solution provides voice over Wi-Fi with minimal configuration.
B. The solution grows with the customer.
C. The solution includes Radio Resource Management.
D. Mobility Express is optimized for a temporary field office.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Cisco Configuration Assistant simplifies the task of configuring, deploying, and administering
the Cisco Smart Business Communications System -- a complete system of advanced voice,
data, security, and wireless networking products designed specifically for small and mediumsized businesses. Cisco Configuration Assistant improves network security and performance
and substantially reduces deployment and configuration time. Which three types of device
information does Cisco Configuration Assistant retain so as to save time during rediscovery?
(Choose three)
A. IP Address
B. Topology
C. Host Name
D. Communication Protocol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
An Intrusion prevention system (IPS) is a network security device that monitors network and/or
system activities for malicious or unwanted behavior and can react, in real-time, to block or
prevent those activities. If a customer wants to acquire Intrusion Prevention and Content
Security services in a Cisco security solution, which of the following statement is true?
A. They are bundled on the ASA 5505.
B. A hardware module addition is required on the ASA 5510/5520.
C. A hardware module addition is required on the ISR platforms.
D. The Cisco security portfolio includes a third-party IPS.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
The Session Initiation Protocol (SIP) is a signaling protocol, widely used for controlling
multimedia communication sessions such as voice and video calls over Internet Protocol (IP).
Which three of the following are features of the SIP protocol? (Choose three)
A. Assigns text-based device addresses
B. Sends requests to network gateways
C. Provides a secure communication path
D. Sessions are initiated by end devices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Pay attention to the following exhibit: What will do to ensure the security of the router from
this Cisco SDM Security Audit Wizard screen?
A. Click Fix All, then clear CDP check box, then Next, then manually disable CDP on
the WAN interface.
B. Click Fix All, then clear CDP check box, then Next, then manually disable CDP on
the WAN interface, then immediately reboot the router.
C. Click Fix All, then clear CDP check box, then Next.
D. Click Fix All, then clear CDP check box, then Next, then immediately reboot the
router.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which of the following statement best describes the function of an IPS?
A. IPS scans packets for malicious activity.
B. IPS provides standard or expanded firewall functions.
C. IPS scans packet headers for allowed IP address matches.
D. IPS hosts client communication through an encrypted tunnel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Pay attention to the following exhibit: In computer networking, network address translation
(NAT) is the process of modifying network address information in datagram packet headers
while in transit across a traffic routing device for the purpose of remapping a given address
space into another. The ISR performs NAT for this network. What is the most likely IP address
for the Serial 0 interface?
A. 10.11.31.100
B. 256.11.41.100
C. 10.11.41.100
D. 50.100.1.100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Taking the following answers into consideration, which three security measures are parts of
Infrastructure Protection in a Cisco Integrated Security Design model? (Choose three)
A. Traffic control
B. Worm mitigation
C. Port-based security
D. Disabling unused services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
A customer??s task installation performance ability will be helpful to determine whether Cisco
or Cisco Small Business products are the appropriate solution to recommend or not. Which of
the following answer is the key skill required for Cisco products installation?
A. Knowledge of the OSI model
B. TCP/IP network design skills
C. Configuration and management proficiency
D. Campus network installation experience
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Choose the exact program which houses all the SMB partner training resources:
A. Select Certification
B. SMB University
C. Partner Education Connection
D. Market Cisco Technologies and Services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Cisco SMB Class Solutions include intelligent application-enabling network services,
innovative end-user applications, a solid network infrastructure, and responsive customer
services, including financing, training, service, and support. Which three of the following are
functions provided by all ISR models in a SMB network solution? (Choose three)
A. VPN services
B. Modular upgrades
C. QoS marking
D. Routing to WAN and Internet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
A customer??s task installation performance ability will be helpful to determine whether Cisco
or Linksys is appropriate solution to recommend or not. Which of the following answer is the
key skill required for Cisco products installation?
A. TCP/IP network design
B. Knowledge of the OSI model
C. Campus network installation experience
D. Configuration and management proficiency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
The Cisco Smart Foundation Service is entry-level technical support service that provides the
support that small businesses need to help them maintain network reliability and minimize
disruption to business. The Cisco Smart Foundation service has been specifically designed for
small and medium-sized businesses (SMBs) and provides the easy, cost-effective network
support businesses need to help ensure operational reliability, contain costs, and protect your
investment on Cisco SMB Class networking solutions. Which three are the attributes sought in
a target customer for Cisco Smart Foundation services? (Choose three)
A. 50 or fewer network devices
B. Skilled on-site customer IT staff
C. Fewer than 250 network users
D. Network is not mission-critical to business
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
The Cisco Smart Business Roadmap (SBR) helps Small and Medium-Sized Businesses
improve operational efficiency through technology. In accordance with Cisco SBR, which of
the following are the two reasons to use a consultative selling approach in selling Cisco
products and solutions to SMB customers? (Choose two)
A. You can provide a more effective, immediate, and long-term solution for your
clients.
B. Selling strategies must address business and technology needs rather than explain
product features, benefits, and technical attributes.
C. Regulatory compliance (for example, HIPAA and the Graham-Leach-Bliley Act) is
driving the need for customers to effectively document and secure data.
D. The business decision maker (BDM) may deny the technical decision maker (TDM)
request for budget, basing a decision primarily on price and may not readily see the
value of the Cisco brand.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Compared with standard voice-mail systems, what is the advantage of integrated messaging?
A. Provides a toolbar to see the status of coworkers
B. Provides text versions of your voice-mail messages
C. Eliminates the need for a live operator to answer the phone
D. Forwards voice-mail messages to your email at .wav files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
The Cisco Smart Business Roadmap enables SMBs to align a network technology plan with
their business priorities, which is based on the principal that to remain competitive and thrive,
businesses must match technology and network solutions to critical business challenges. Which
two of the following answers are indentified by independent research as key SMB business
challenges? (Choose two)
A. Efficiency
B. Security
C. Legacy equipment
D. International competition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
The Cisco Services Accelerate Program offers registered Cisco channel partners a robust
training curriculum designed to help you increase your services booking and business value.
Which service is offered by the Cisco Services Accelerate Program to registered Cisco
Channel Partners?
A. Two new incentive programs
B. Additional product information storage
C. Ability to market Cisco technologies and solutions
D. A training curriculum designed to increase services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
IPsmartSuite is specifically designed for small companies, many of which lack the IT resources
to manage multiple software applications and complex implementations. It focuses in which of
the following vertical markets?
A. Retail
B. Legal
C. Healthcare
D. Manufacturing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which of the following answer is the most appropriate method to design the LAN in the Smart
Business Communications System?
A. Using the core layer
B. Using the access layer
C. Combines the core and distribution layers
D. Combines the access and distribution layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
From data and voice to video and wireless, the Cisco Smart Business Communications System
has everything you need to meet your communications needs. Which three are the foundational
hardware components that comprise the Smart Business Communication System? (Choose
three)
A. Catalyst Express
B. Cisco Unified CallConnector
C. Cisco 500 series phones
D. Cisco Unified Communication 500 series
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which two of the following services are provided to each teleworker, home office, or mobile
worker location in the Smart Business Communications System? (Choose two)
A. Voice gateway
B. Instant messaging
C. Integrated security
D. Data networking
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
If we add a Wireless LAN Controller to their Smart Business Communications System, what
will be of the two benefits for a client? (Choose two)
A. Increase connection speeds
B. Allow for guest access
C. Add additional access points
D. Network management with CLI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Refer to the following benefits, which two can we see from installing Cisco Monitor Director at
an SMB site for the partner selling the solution? (Choose two)
A. Allows the end customer to get free software updates
B. Monthly recurring revenue model
C. Automated monthly reporting on system performance
D. Simplifies Smart Business Communications System installation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
The voice and data devices in the LAN for the Smart Business Communications System are
organized:
A. By WAN address
B. By VLAN association
C. By work group affiliation
D. By LAN switchport assignment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Cisco Unified CallConnector is integrated with Cisco Unified CallManager Express to delivers
easy-to-use call control and presence features that can increase productivity and enhance
communications. Which two CRM servers of the following allow Cisco Unified Call
Connector to be configured for connectivity? (Choose two) Which twoSelect exactly 2
answer(s) from the following:
A. Oncontact
B. Microsoft Dynamics
C. ACT!
D. Salesforce.com
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
An integral part of the Cisco Unified Communications family of products, Cisco Unified
CallConnector is integrated with Cisco Unified CallManager Express to delivers easy-to-use
call control and presence features that can increase productivity and enhance communications.
Which two of the following answers are benefits provided by Cisco Unified CallConnector to
customer communication? (Choose two)
A. Screen Pops for incoming calls
B. Status of coworkers before placing a call
C. Click-to-dial access only for WebEx meetings
D. Connect feature in Communications Manager Express
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Cisco Smart Designs provide network solution implementation best practices in an easy-tofollow format. The main purpose of SMB Smart Designs is to:
A. Provides training on products, tools, and solutions
B. Assists in locating appropriate resources
C. Provides a direct support path for any partner issue
D. Provides validated commercial solutions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
The Network Time Protocol (NTP) is a protocol for synchronizing the clocks of computer
systems over packet-switched, variable-latency data networks. NTP also refers to a reference
software implementation that is distributed by the NTP Public Services Project. Which of the
following are three functions of the NTP protocol? (Choose three)
A. To connect to a reference source on the Internet
B. To install as an Intranet-based application
C. To aid in the collection of call detail records for billing
D. To ensure that all network devices share a common time reference
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
A Public Switched Telephone Network (PSTN) trunk is typically the voice interconnect
between any business and the outside world. Which of the following dial plan scenario may
require PSTN trunks for outbound calls?
A. A subset of the employees, the auto attendant or receptionist, and the voice-mail
system have direct inward dial numbers, and the remaining employees do not have
direct inward dial numbers.
B. All the employees, the auto attendant or receptionist, and the voice-mail system have
direct inward dial numbers using analog trunks.
C. All the employees, the auto attendant or receptionist, and the voice-mail system have
direct inward dial numbers using digital interfaces.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
If a customer insists to use a traditional approach to a phone system, which of the following
configuration works normally?
A. The SPA3000 telephone adapters with an FXO gateway
B. SPA9000 Service Model with PSTN Service only plus SPA400
C. SPA9000 Service Model with VoIP Only service
D. SPA9000 Service Model with simultaneous VoIP and PSTN services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=650-180&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertising