HP2 B87
http://www.TwPass.com
HP2-B87
HP
HP Imaging and Printing Technical Fundamentals
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= HP2-B87
The HP2-B87 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The HP2-B87 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The HP2-B87 exam is very challenging, but with our HP2-B87 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the HP2-B87 exam on your FIRST TRY!
HP HP2-B87 Exam Features
- Detailed questions and answers for HP2-B87 exam
- Try a demo before buying any HP exam
- HP2-B87 questions and answers, updated regularly
- Verified HP2-B87 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- HP2-B87 tested and verified before publishing
- HP2-B87 exam questions with exhibits
- HP2-B87 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring HP certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like HP2-B87 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This HP2-B87 test is an important part of HP certifications. We have the resources to
prepare you for this. The HP2-B87 exam is essential and core part of HP certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real HP2-B87 Test and save time and money while developing your skills to pass
your HP HP2-B87 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your HP2-B87 now!
HP2-B87
QUESTION: 1
Which printer driver language uses HPGL commands while printing a bounding box?
A. PCL 5
B. PostScript
C. PCL 3
D. PCL 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which HP technology enhances printer performance and minimizes network traffic?
A. RIP first/transmit later
B. send once / RIP once
C. transmit once / RIP once
D. transmit once / RIP triple
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
What is the purpose of Proof and Hold?
A. to allow the user to verify output prior to printing additional copies
B. to allow additional copies to be made at the printer after entering a PIN number
C. to allow the job to be permanently stored in the printer for future printing
D. to allow the image to be viewed on the PC prior to printing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
A customer is printing three copies of a five-page document using the Stored Job option feature
of the driver. How many pages will be printed?
A. 0
B. 3
C. 5
D. 15
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What is an advantage of the Transmit Once technology?
A. allows quicker copies at the printer without resending the print job
B. minimizes network traffic by sending data to the printer once
C. processes faster within the printer by enhancing the processor speed
D. increases network traffic by sending data to the printer for each copy wanted
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which component is part of an HP print cartridge?
A. fuser
B. laser
C. transfer roller
D. drum
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
What happens after a Proof and Hold job is sent to an HP Color LaserJet?
A. It remains on the hard disk until the printer is switched off.
B. It remains on the hard disk, even when the printer is switched off.
C. It remains in the memory of the printer.
D. It is deleted from the printer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What happens when you send a print job to the printer�s hard disk using the Job Retention
feature �Stored Job�?
A. It prints only one copy and stores the image on the hard disk.
B. It stacks the job for first-in-first-out printing.
C. It prints like any other job and stores the image on the hard disk.
D. It RIPs and stores the print job on the hard disk without printing the job.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which features provide Job Retention to a printer driver in combination with the hard drive?
A. Stored Job, Private Job, Delete Job
B. Proof and Hold, Quick Copy, Stored Job, Personal Job
C. Quick Copy, Rip Once, Proof and Hold, Canceled Jobs
D. Quick Copy, Transmit Once, Proof and Hold, Zipped Compression
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Prescribe is a common language of which vendor?
A. IBM
B. HP
C. Adobe
D. Kyocera
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
What are advantages of the RIP Once technology? (Select two.)
A. reduces network traffic because it sends the data just once
B. reduces workload on the system as not every copy must be rendered again
C. makes it possible to print additional multiple originals at engine speed
D. renders a digital image to make the original data smaller and faster for printing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
A small office has three printers on a network that uses TCP/IP only. The office does not have
a need for management of the devices over the network, but would like to have status
information available to everyone in the office. Which HP solution should you recommend?
A. Embedded Web Server
B. Internet Printing Protocol
C. Web Jetadmin
D. Install Network Printer Wizard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What is the purpose of the Quick Copy feature?
A. to allow the image to be viewed on the PC prior to printing
B. to allow the job to be printed on multiple printers simultaneously
C. to allow the user to verify output prior to printing all copies
D. to allow additional copies to be made at the printer without resending the print job
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
A user wants to print confidential information and does not want anyone else to see it. Which
Job Retention feature should be used to accomplish this?
A. Personal Job
B. Quick Copy
C. Saved Job
D. Proof and Hold
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
How do you print a job using the Stored Job option?
A. use the driver selection for printing stored jobs
B. use HP Web Jetadmin
C. use the user name you selected on the control panel to view the Stored Job option
D. use the print driver s control panel to select the stored job for printing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
What are the first two steps of physical printing?
A. Cleaning and Charging
B. Writing and Developing
C. Transfer and Fusing
D. Charging and Writing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
What is VRS?
A. VirusRemoveSystem
B. VirtualRemoteScanner
C. VirtualReScan
D. VerticalResourceSaving
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
What is the main difference between HP Photo Scanjets and HP Document Management
Scanjets?
A. The Photo Scanjets are ADF scanners only and provide faster scan speeds.
B. The strength of Photo Scanjets is quality; the strength of Document Management
Scanjets is reliability.
C. The Photo Scanjets are shipped with Adobe Photoshop.
D. The Document Management Scanjets support a higher resolution.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which statements accurately describe how an HP scanner works? (Select two.)
A. The scanner captures every image in CMYK
B. The reflected digital image is directly transferred to the CC
D.
C. The reflection of the original is bounced off mirrors on its way to the lens and the
sensor
D. After placing an image face down on the glass plate, the image will reflect the light
and create an analog signal to be transferred into digital signals
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
What is thresholding?
A. the conversion of a multi-bit grayscale image into a multicolor image
B. the conversion of a multi-bit grayscale image into a black and white image
C. the conversion of a multicolor image into a black and white image
D. the conversion of a black and white image into a multi-bit grayscale image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which statement is true about the LaserJet MFP Wizard Console?
A. The LaserJet MFP Wizard Console allows users to print to any HP networked
printer.
B. The LaserJet MFP Wizard Console allows IT Administrators to install and configure
wireless HP network printers.
C. The LaserJet MFP Wizard Console allows IT Administrators to control color usage
on HP printers.
D. The LaserJet MFP Wizard Console allows easy configuring of the Send to Email and
Send to Folder settings on a HP MFP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which protocols or services are not secure and should be deactivated to raise the security level
of HP Jetdirect solutions? (Select two)
A. IPSec
B. FTP
C. SNMPv3
D. Telnet
E. HTTPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which protocol needs to be enabled on HP Jetdirect print servers, so that the HP UPD is able to
search and discover the printer over the network?
A. mDNS
B. IPP
C. FTP
D. SMTP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What is the default IP address assigned to an HP Jetdirect device in large enterprise IP
networks, if no BOOTP or DHCP server is available?
A. 10.0.0.1
B. 192.0.0.192
C. 255.255.255.255
D. 0.0.0.0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which printers does the HP UPD support? (Select two.)
A. HP LaserJets introduced after 1997
B. all HP Deskjets with PhotoRet IV
C. HP Color LaserJets that support PCL or PostScript
D. HP hostbased LaserJets with Ret
E. non HP printers that support PCL4 and SNMPv2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
What does an IT administrator check to determine if an HP LaserJet is connected to the
network?
A. the control panel of the Jetdirect card
B. the usage page
C. the link status LED of the embedded Jetdirect card
D. the control panel of the printer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
What are possible methods of installation of the HP UPD on the PC clients? (Select two.)
A. launching the HP UPD setup routine on all PC clients
B. installing the HP UPD in dynamic mode on the MS print server (the driver will be
distributed via Point and Print)
C. installing the HP UPD in traditional mode on the MS print server (the driver will be
distributed via Point and Print)
D. distributing the HP UPD via the MPA tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What is the default IP address assigned to an HP Jetdirect device after five minutes, if no
BOOTP or DHCP server is available?
A. 0.0.0.0 0
B. 255.255.255.255
C. 192.0.0.192
D. 10.0.0.1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which function does LDAP provide to HP LaserJet?
A. sends data to a file system
B. searches for addresses
C. encrypts of email messages
D. sends data to an SMTP server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which component is part of an HP print cartridge?
A. laser mirror
B. fuser
C. charging roller
D. corona wire
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What is an advantage of the HP Instant-on Technology over the traditional fuser technology?
A. less toner consumption
B. media that is not overheated
C. less noise and energy waste
D. higher print quality
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
What is the benefit of using chemically grown toner in HP Mono LaserJets?
A. Chemically grown toner particles provide darker blacks.
B. Chemically grown toner particles contain a wax core to support a faster fusing
process.
C. Toner cartridges can be refilled easier with chemically grown toner particles.
D. Chemically grown toner particles are smaller than the particles of milled toner.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
How does REt work?
A. It prints a limited number of actual primary colors in one dot area or pixel.
B. It subdivides pixels on the edges of outlines and smoothes the edges: thus creating
the appearance of greater dpi.
C. It produces smaller ink drops; which result in a larger color range, smoother
transitions between colors, and greater depth of color.
D. It creates a palette of grays by forming a diagonal grid of dot clusters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What is an advantage of the HP Instant-on Technology over the traditional fuser technology?
A. higher print quality
B. faster duplex printing
C. less waiting time
D. less toner consumption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which statement is true about DPI?
A. Higher DPI requires more data, creating larger print jobs.
B. DPI is dependent on the imaging system that is used (laser or LED)
C. All network printers are limited to 600 x 600 DPI resolution
D. Higher DPI provides higher print quality
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which components are parts of an HP print cartridge? (Select two.)
A. fusing roller
B. transfer roller
C. laser unit
D. cleaning blade
E. developer roller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What is the physical resolution of HP ImageREt 2400?
A. 300 dpi
B. 600 dpi
C. 1200 dpi
D. 2400 dpi
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which printers use the In-line technology?
A. several OfficeJet printers
B. most of the Color Laser printers
C. all of the Business Inkjet printers
D. some of the Deskjet printers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
How many laser units are used in the In-line technology of the HP LaserJet Enterprise 500
color M551 printer?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What is the physical resolution of the HP ImageREt 4800?
A. 300 dpi
B. 600 dpi
C. 1200 dpi
D. 2400 dpi
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What does automatic calibration in HP Color LaserJets do?
A. compensates for supplies wearing out
B. improves the print speed
C. reduces the network traffic
D. changes the color values for different types of media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which tools are provided by HP to customers to control the use of color printouts? (Select
two.)
A. HP Digital Sending Software
B. HP Printer Driver Preconfiguration Tool
C. Active Directory Template
D. HP Insight Manager
E. HP Open view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What is the result of mixing cyan and yellow?
A. magenta
B. blue
C. green
D. light cyan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What is trapping?
A. avoiding toner clouding
B. printing edge to edge
C. overlapping between two colors
D. storing secure print jobs on the printer s hard disk
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which statement is true about subnet masks?
A. Subnet masks protect against network hacking from the Internet
B. Subnet masks provide encryption for network traffic
C. Subnet masks are used to divide large network ranges into smaller subnets
D. Subnet masks are components of the DNS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which IP address is valid for a host?
A. 127.0.0.255
B. 45.0.0.0
C. 255.124.30.4
D. 132.105.122.1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What is the correct binary number for 255?
A. 00001111
B. 10101010
C. 0111101
D. 11111111
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which IP addresses belong to class A? (Select two.)
A. 15.196.68.4
B. 126.99.29.199
C. 155.169.90.45
D. 199.87.11.49
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Why do administrators use the "ping" command"?
A. to test the encryption
B. to test a network connection
C. to test the power saving settings
D. to test the virus protection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which statement is correct?
A. Class A is ideal for small networks (20 hosts).
B. Class A is ideal for large networks (70,000 hosts).
C. Class B is ideal for large networks (70,000 hosts).
D. Class C is ideal for middle networks (500 hosts).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which statement is true about the HP Easy Select Control Panel?
A. The HP Easy Select Control Panel is available on all HP multifunctional products.
B. The HP Easy Select Control Panel is easy for end customers to use and understand.
C. The HP Easy Select Control Panel is available in color on all HP MFPs.
D. The HP Easy Select Control Panel is only available for contractual business.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
How does authentication on the MFP device work?
A. After login, the MFP checks the user s name and address via email to the local police
station.
B. The user needs to supply a predefined user name and the correct device password
After logging on, the MFP registers the user at the SMTP server.
C. The MFP verifies the user s credentials first, using the selected authentication
method. Then, an attempt is made to find the user�s e-mail address in the database of
an LDAP server.
D. The user needs to supply valid credentials, such as user name and password. After
logging on, the MFP sends an email to the administrator, who authenticates the user by
pressing �confirm,�written in the authentication email.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which feature does the optional Digital Sending Software add to the HP LaserJet MFPs?
A. ability to search for e-mail addresses
B. ability to send data to an SMTP server
C. central management of multiple MFPs
D. smart compression of images
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which feature does the optional Digital Sending Software add to the HP LaserJet MFPs?
A. smart compression of images
B. ability to search for e-mail addresses
C. ability to send to a network printer
D. ability to send data to an SMTP server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
What is the main difference between OfficeJet Pros and Deskjets?
A. OfficeJet Pros print with higher resolution.
B. OfficeJet Pros use separate ink cartridges and separate print heads for every single
color.
C. OfficeJet Pros only print with PCL 5c.
D. OfficeJet Pros are primarily developed for printing with water resistant ink.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which kind of data is transmitted to an HP PCL3GUI color printer?
A. raw RGB data
B. PCL5 commands
C. compressed RGB data
D. CMYK data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
What is a requirement for using an HP ePrint printer?
A. The device must be in the same time zone as the printer
B. The device must send email.
C. The device must run Windows XP, Vista, 7 or Windows Server.
D. The device must be in the same country as the printer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Why is the HP Open Extensibility Platform attractive to software developers?
A. It serves as an app store for HP systems.
B. Software based on OXP will work with any OXP supported HP printer, MFP or
scanner.
C. OXP is a Pascal-based language that is powerful and easy to learn.
D. Software developers can write code and store it directly on the device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
What is the firmware of a printer often described as?
A. the stomach
B. the brain
C. the eyes and ears
D. the central processing unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which marketing terms does HP use when naming devices?
A. Pro and Enterprise
B. User and Admin
C. ColorMFP and MonoMFP
D. Desktop and Freestanding
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Who developed IPDS?
A. HP
B. Adobe
C. Kyocera
D. IBM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which element was introduced with the LaserJet Illsi Series and is still in use?
A. Printer Post Language (PLL)
B. Printer Script Language (PSL)
C. Printer Control Language II (PCLII)
D. Printer Job Language (PJL)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
A graphic arts business is creating images for printing on an offset press. The business is using
an HP printer for printing the final proofs. EPS files are often sent to the business to be
included in the images printed. Which driver should be used?
A. PCL 6
B. PCL 5
C. PCL 5e
D. PostScript
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Your customer is using professional photo editing and DTP software (i.e. Adobe Photoshop
and QuarkXPress). Which printer driver should you recommend?
A. PS
B. IPDS
C. PCL 5c
D. PCL 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Your customer is using an HP LaserJet MFP and would like to use the Job Storage Mode.
However, the customer cannot find the option in the driver. What could be the reason?
A. The HP printer driver is not configured correctlythus the Job Storage option is not
available
B. The Job Storage Mode is a feature of the Microsoft Print Server, not of an HP printer
C. The HP LaserJet support the Job Storage Mode only with the PCL 5 driver version
D. The HP LaserJet MFP does not support the Job Storage Mode; therefore the
customer needs to upgrade to an HP Color LaserJet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
A customer needs to print documents in a business environment. The customer will be using
Microsoft Word. Which driver gives the customer the best printing speed?
A. PCL 3
B. PCL 4
C. PCL 5
D. PCL 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Is it possible to scan an A3 document with an HP ScanJet?
A. Yes, all HP ScanJet support A3 documents
B. Yes, it is possible with the HP ScanJet Entrprise 9000 and Hp ScanJet N9120 series
C. Yes, it is possible, but only with Professional Graphics Scanners
D. No, HP does not offer A3 scanning with Hp ScanJet products
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
What are possible methods of installation of the HP UPD on the PC clients? (Select two)
A. Launching the HP UPD setup routine on every PC client
B. Installing the HP UPD in dynamic mode on the MS print server (the driver will be
distributed via Point and Print)
C. Creating an installation script for the HP UPD, thendistributing and runningthis script
on the PC clients
D. Distributing the HP UPD via the MPA tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which statement is true about Jetdirect solutions?
A. HP only offers external Jetdirect solutions
B. HP only offers embeddedJetdirect solutions
C. Jetdirect solutions are only available from third-party vendors
D. HP offers internal, external, and wireless Jetdirect solutions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which protocol needs to be enabled on HP Jetdirect print servers so that the HP UPD is able to
determine the printer features over the network?
A. SNMP
B. IPP
C. mDNS
D. SMTP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
What are the different modes in which HP UPD can be installed? (Select two)
A. Traditional
B. Conventional
C. Automatic
D. Dynamic
E. Standard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which fusing technology is used in an HP LJ P4515?
A. Induction heater
B. Ceramic cell heater
C. Traditional halogen heater
D. Gas heater
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What is an advantage of the HP Instant-on Technology over traditional fuser technology?
A. Higher print quality
B. Faster duplex printing
C. Less waiting time
D. Less toner consumption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What is DPI?
A. Dots per inch
B. Double-sided printing intelligence
C. Dots per in-line
D. Direct printer interface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which HP printers support adaptive half toning? (Select two)
A. LJ P1510
B. Officejet Pro K8600
C. CP 4520
D. CP 6015
E. LJ P2015
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which printing technology is used in the Color LaserJet CP3500 series?
A. Solid Ink technology
B. Carusel technology
C. In-line technology
D. Thermal Ink technology
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What accurately describes HP color toner particles?
A. Chemically grown
B. Chemically sorted
C. Chemically combined with color pigments
D. Chemically styled
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
How many laser units are used in the In-line technology of the Color LaserJet 4700?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
How can IT administrators enable the restriction of color printing on application level?
A. By setting the appropriate printer driver defaults
B. By using the HP printer driverpre-configuration utility
C. By configuring via the HP Embedded Web Server or via HP Web Jetadmin
D. By using HP Easy Printer Care
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which statement is true about the use of fusing oil in HP Color LaserJets?
A. Fusing oil is used in the HP Color LaserJets to improve the print quality on glossy
print media
B. The HP Color LaserJet toner particles have a wax core, so they do not need any oil
system
C. Oil systems are necessary for HP Mono LaserJets only
D. The HP Color LaserJets toner particles are mixed with waxed paricles in the toner
cartridge, so they do not need an oilsystem
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
What is a benefit of DHCP?
A. Decentralized administration
B. Automatic creation of ARP table entries
C. Easier administration within large networks
D. Manual maintenance of routing-charts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which size are IPv4 addresses?
A. 8bit
B. 24 bit
C. 32 bit
D. 128 bit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which method can be used to check for a valid network configuration of a network printer?
A. Ping the printer, then check the link LED on the network card of the printer
B. Cold reset the printer
C. Print the configuration page from the printer control panel
D. Open the embedded web server of the printer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
What is most commonly used to install a network printer?
A. Peer-to-peer concept
B. Client-server concept
C. HP Web Jetadmin
D. HP connection wizard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
What is an advantage of a client-server printing?
A. Server dependent
B. Point to print feature
C. Printer feedback
D. Full control of print job status for end user
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which statements are true about the Scan Setup Wizard? (Select two)
A. The Scan Setup Wizard allows easy configuration of a connection between a PC and
an HP MFP
B. The Scan Setup Wizard can be managed by HP Web Jetadmin
C. The Scan Setup Wizard can be managed by the HP Digital Sending Software
D. The Scan Setup Wizard is intended for non- managed environments
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which function does the optional Digital Sending Software add to HP LaserJet MFPs?
A. Ability to send to secondary e-mail
B. Smart compression of images
C. Ability to send data to a file system
D. Ability to send data to an SMTP server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which statement is true about Digital Filing?
A. Digital Filing can be purchased as an option to all Business Inkjets
B. Digital Filing allows customers to integrate their Business Inkjets into their DMS
C. Digital Filing allows customers to easily send paper documents digitally to their
clients
D. Digital Filing can be controlled centrally by the use of HP Digital Sending Software
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which products use separate print heads and ink cartridges?
A. HP Color LaserJets
B. HP Officejet Pro Series
C. HP Deskjet 5000 series printers
D. HP Deskjet 6000 series printers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
What are advantages offered by HP FutureSmart Firmware? (Select two)
A. Compatibility to other vendors
B. Investment protection
C. Consistent user interface across different HP systems
D. Higher print speeds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=HP2-B87&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertising