9A0 092
http://www.TwPass.com
9A0-092
Adobe
Flash CS4 ACE Certification
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-092
The 9A0-092 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-092 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-092 exam is very challenging, but with our 9A0-092 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-092 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-092 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-092 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-092 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-092 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-092 tested and verified before publishing
- 9A0-092 exam questions with exhibits
- 9A0-092 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-092 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-092 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-092 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-092 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-092 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-092
now!
9A0-092
QUESTION: 1
You are debugging a Flash movie Which view will display information about the dimensions,
files size, and current frame of the main timeline? A: File properties B: Properties panel C:
Bandwith Profiler D: Document properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-092&q=1 Where is the error in the displayed code
snippet? A: A B: B C: C D: D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-092&q=1 Which line of ActionScript for creating an
Array object has an error? A: 1 B: 2 C: 3 D: 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What will be displayed in the output panel when the following code finishes executing?
//myClip is a MovieClip on the stage myClipaddEventListener(MouseEventCLICK,
clickHandler); function clickHandler(evt:MouseEvent):void\{ trace(evttarget_name); } A:
myClip B: [object MovieClip] C: undefined D: The code will NOT compile because of an error
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which statement in this ActionScript 30 code has a syntax error? var path:String; path =
"D"atatxt"; function loadFile(filePath:String):Void{ trace(filePath); } loadFile(path); A:
function loadFile(filePath:String):Void{ B: trace(filePath); C: var path:String; D: path =
"D"atatxt";
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You want to deploy a Flash movie for a Web site Which file format or formats should you
select from the Publish Settings dialog box? A: SWF only B: HTML only C: Both SWF and
HTML D: SWF, HTML, and JPG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You want to deploy a Flash movie for a CD-ROM Your movie must also be cross platform
compatible Which file format should you select from the Publish Settings dialog box? A:
Macintosh Projector and SWF B: Windows Projector (EXE) and SWF C: Macintosh Projector,
Windows Projector (EXE) and SWF D: Macintosh Projector and Windows Projector (EXE)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You want to import a resolution-independent image asset directly into Flash CS4 Which image
asset type should you use? A: AI B: JPG C: SVG D: PSD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You want to use the same static graphic multiple times in an animation Which image asset type
should you use to optimize the animation? A: Vector B: Bitmap C: SVG D: Tween
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which image asset should be imported to keep good image quality when enlarging or reducing
the asset within Flash? A: Bitmap B: Vector C: PNG D: SVG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to re-skin a Button component The new skin needs to be lightweight and should
scale Which type of image assets best fits these criteria? A: Bitmap B: Vectordd C: Video D:
ASCII
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which Flash player version should be used to incorporate AIR, drop shadows, and accessibility
features? A: Flash Player 10 B: Flash Player 9 C: Flash Player 8 D: Flash Player 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which is the earliest version of Flash Player that supports Unicode? A: 5 B: 6 C: 7 D: 8
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You want to create a desktop application that contains a local embedded SQL database Which
technology should you use? A: Flash Player 10 swf application B: Flash Player 10 projector
application C: AIR 11 application D: Any version of the Flash Player will meet this
requirement
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You want to distribute a component that you have built Which library option allows you to do
this? A: Convert to Compiled Clip B: Export SWC File C: Export Flash Movie D: Component
Definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which command can be selected in the Library panel menu? A: Cut B: Paste C: Duplicate D:
Save Symbol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You want to change the property of a symbol from a graphic to a movie clip using the Library
panel What should you do? A: Right-click (Ctrl-click) on the symbol within the Library s
preview window and choose Properties B: Click on the New Symbol icon found at the bottom
of the Library panel C: Click on the Properties icon found at the bottom of the Library panel D:
Click on the Options submenu and select Rename
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You want to duplicate a symbol using the Library panel What should you do? A: Right-click
(Ctrl-click) on the symbol within the Library s preview window and select Duplicate B: Click
on the Options submenu and select Duplicate C: Click and drag the symbol to the New Symbol
icon while holding down the Option/Alt key D: Double-click the symbol in the Library
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which tool should you use to create a dotted grid within your document? A: Paint Bucket tool
B: Rectangle tool C: Rectangle Primitive tool D: Deco tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which tool should you use to create a sporadic dotted fill within your document? A: Paint
Bucket tool B: Brush tool C: Spray Bush tool D: Pen tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You want to use a MovieClip in the Library to create a symmetrical pattern on the stage Which
tool can be used to create this pattern? A: Deco Tool B: Spray Brush C: 3D Translation Tool D:
Bone Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which tool uses a symbol in the Library to create a pattern? A: Rectangle Tool B: Spray Brush
C: Selection Tool D: Pen Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-092&q=1 You have selected the current shape with the
Free Transform tool What will happen if you click and drag at the current position with the
Free Transform tool? A: The shape will move B: The shape will be copied C: The shape s
transformation point will be moved D: The shape will be scaled around the transformation
point
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You want to scale an object on the Stage proportionately What should you do? A: Using the
Gradient Transform tool, hold down your Shift key and click and drag on any of the four corner
anchor points B: Using the Free Transform tool, hold down your Option/Alt key and click and
drag on any of the four corner anchor points C: Using the Free Transform tool, hold down your
Shift key and click and drag on any of the four corner anchor points D: Using the Free
Transform tool, click and drag on any of the four corner anchor points
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which two options will allow you to rotate an object on the Stage? (Choose two) A: Properties
panel B: Transform panel C: Rotation tool D: Free Transform tool E Info panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You want to select a point within a line segment on the Stage Which tool should you use? A:
Pen tool B: Line tool C: Subselection tool D: Selection tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which anti-alias option should you use to remove anti-aliasing from a TextField? A: Anti-alias
for readability B: Bitmap text C: Use Device Fonts D: Anti-alias none
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You want to display more than one line of text with word wrap in a dynamic TextField Which
TextField option should you use? A: Multirow B: Continuous C: Multiline D: Scrolling
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which two file formats can be imported into an SWF file at runtime? (Choose Two) A: JPG B:
PNG C: PSD D: AI E EPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which file format supports vector based art that can be brought into Flash? A: GIF B: EPS C:
JPG D: BMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which TextField type automatically embeds font outlines? A: Input B: Dynamic C: Static D:
Editable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which two are types of text fields in Flash? (Choose two) A: Static Text B: Embedded Text C:
Aliased Text D: Input Text E Anti-aliased Text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which statement about converting a shape to a symbol is true? A: The new symbol is
automatically added to the Library B: Only a single shape can be converted to a symbol at one
time C: The registration point of the new symbol is non-editable D: The new symbol is added
to the Stage by dragging it from the Library
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which is a benefit of duplicating symbols? A: It guarantees that the new symbol will have the
exact same name as the previous symbol B: It guarantees that the new symbol will be in the
exact same place as the previous symbol C: It allows you to add multiple instances of a
particular symbol D: It allows you to create a new symbol with similar attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
A dynamically loaded image is larger than your stage Which component should you use to
accommodate this image? A: TextArea B: Window C: ScrollPane D: DataGrid
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which component can be attached to a TextField object to create scrollable text? A: ScrollPane
B: ProgressBar C: Slider D: UIScrollBar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which editable component is contained in a ComboBox? A: Label component B: List
component C: TileList component D: Button component
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You want to edit the skin of an FLV Playback component What should you do? A: Use the
Skin panel B: Use CSS C: Edit the skin property in the Component Inspector D: The FLV
Playback component does not have any skins
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-092&q=1 Which frame type is the indicated frame? A:
normal frame B: keyframe C: blank keyframe D: tween frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which statement about creating animations using the timeline is true? A: 3D X, Y, and Z
rotation is tweenable in a graphic symbol B: Color properties can be tweened on text that has
NOT been converted to a symbol C: Filter properties applied to a graphic symbol are tenable
D: 3D motion requires ActionScript 30 and Flash Player 10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You have a rectangle on the Stage and would like to animate a rectangle changing into a circle
Which type of Tween should be used? A: Motion B: Effect C: Shape D: Morph
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which statement about animation in Flash CS4 is true? A: A layer with a Motion Tween can
contain multiple objects B: Shape Tweens are no longer supported in Flash CS4 C: Objects can
animate on x, y, and z axis D: Runtime armatures can be animated in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which two color effects can be used to change transparency? (Choose two) A: None B:
Brightness C: Tint D: Alpha E Advanced
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which statement about shape tweens is true? A: A light blue arrow in the timeline denotes a
shape tween B: You must have at least 2 keyframes in order to create a shape tween C: Only 1
keyframe is needed D: Each keyframe must contain symbols
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which button state should you use to create an invisible button? A: Up B: Over C: Down D:
Hit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which statement about motion tweens is true? A: A light green arrow in the timeline denotes a
motion tween B: You must have at least 2 keyframes in order to create a motion tween C: Only
1 keyframe is needed D: Each keyframe cannot contain symbols
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You are able to set a property in the Motion Editor, but you are NOT able to adjust the same
property using a graph in the Motion Editor Why does this happen? A: The property cannot be
tweened because it can have only one value for the life of the object in the Timeline B: The
property has not been tweened properly and needs to be edited on the Stage C: The property
has a custom ease curve applied to it D: You are attempting to exceed a minimum or maximum
allowable value for the property
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which property can be edited by adjusting a Bezier curve in the Motion Editor? A: the Quality
property of the Gradient Bevel filter B: the X-position property of a graphic symbol C: the Zposition property of a movie clip symbol D: the Scale X property of a button symbol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
When should you use the Motion Editor? A: When you want to edit a single Motion Tween B:
When you want to view multiple Motion Tweens C: When you want to edit both Motion and
Shape Tween D: When you want to replace an object in the animation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What does the Motion Editor allow you to do? A: Finely control animations of movie clips B:
Finely control keyframes on a timeline C: Finely control the tweening of individual properties
D: Finely control skins and styles of components
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which two tasks can you complete by using the Motion Editor panel? (Choose two) A: Add
motion tweens B: Add shape tweens C: Set the value of individual property keyframes D:
Create custom ease curves E Add or remove frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which statement about Motion Presets is true? A: You can apply more than one Motion Preset
to a symbol B: Classic tweens can be saved as Motion Presets C: You can create your own
custom Motion Presets D: Motion Presets can contain any type of tween
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which statement about Motion Presets is true? A: Motion Presets are pre-configured motion
tweens B: Motion Presets are pre-configured shape tweens C: Motion Presets can be both preconfigured motion tweens and shape tweens D: Motion Presets are a new type of tween
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
How do you export a Motion Preset? A: Select the preset on the Timeline and choose File >
Export > Export Movie B: Select the preset on the Stage and choose File > Export > Export
Movie C: Select the preset in the Properties panel and choose File > Export > Export Movie D:
Select the preset in the Motions Preset panel and choose Export from the panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
In which file format can Motion Presets can be exported? A: SWC B: SWF C: FLV D: XML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which two sound file formats can be imported into Adobe Flash CS4? (Choose two) A: MP3
B: OGG C: ASND D: GSM E RA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You want to synchronize sound to the occurrence of an event; however, if the sound is already
playing you do NOT want a new instance of the sound to play Which sound synchronization
option should you choose? A: Event B: Start C: Stop D: Stream
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What happens when you import audio into a Flash movie? A: It can be added to a movie clip,
graphic or button symbol B: It is compressed as an MP3 by default when published C: It must
be added to a frame in a timeline to be played D: It must be added to a symbol to be played
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
In which situation should you use ADPCM sound compression? A: For short sounds B: For
long playing sounds C: For extremely short playing sounds D: For voice-overs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which two objects can have filters applied to them? (Choose two) A: MovieClip B: Vector
Graphics C: Graphic Symbol D: TextField E Shape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You want to add a blur filter to a movie clip What should you do? A: Select the movie clip on
the Stage and select Blur from the Add filter icon from the Properties panel B: Select the movie
clip in the Library and select Blur from the Add filter icon from the Properties panel C:
Double-click the movie clip on the Stage and select Blur from the Add filter icon from the
Properties panel D: Right-click (Ctrl-click) the movie clip on the Stage and select Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You want to apply a blur effect to your text What should you do? A: Convert the text to a
symbol then apply the blur filter using the Add Filter option within the Property panel B: Select
the text then apply the blur filter using the Add Filter option within the Property panel C:
Convert the text to device fonts then apply the blur filter using the Add Filter option within the
Property panel D: Break apart the text, then apply the blur filter using the Add Filter option
within the Property panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You want to add a drop shadow filter to a movie clip What should you do? A: Double-click the
movie clip on the Stage and select Drop Shadow from the Add filter icon from the Properties
panel B: Select the movie clip in the Library and select Drop Shadow from the Add filter icon
from the Properties panel C: Select the movie clip on the Stage and select Drop Shadow from
the Add filter icon from the Properties panel D: Right-click (Ctrl-click) the movie clip on the
Stage and select Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which is a best practice when it comes to managing file size of external bitmap files? A:
Compress the bitmap file size and dimensions outside of Flash and then bring it onto Flash B:
Bring the bitmap file into Flash and then reduce the JPEG quality within the Publish Settings
dialog box C: Bring the bitmap file into Flash and then reduce the dimensions using the Free
Transform tool D: Bring the bitmap file into Flash and then select Modify > Bitmap > Trace
Bitmap
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which two bitmap techniques are helpful when managing performance? (Choose two) A:
Grouping bitmap layers together B: Minimizing the use of transparency in PNG files C: Using
transparency as much as possible D: Minimizing the use of vector assets E Utilizing curves
rather than corners whenever possible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-092&q=1 Which layer is used to hold an inverse
kinematics armature? A: Layer1 B: Layer2 C: Layer3 D: Layer4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You want to select all of the bones in an inverse kinematics armature What should you do? A:
double-click a bone with the Selection tool B: double-click a bone with the Bone tool C:
Control+click (Windows) or Command-click (Mac OS) a bone with the Selection tool D:
Control+click (Windows) or Command-click (Mac OS) a bone with the Bone tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
8 You have used the Bone tool to animate an arm moving Which tool can be used to limit the
degree each joint of the arm can rotate? A: Bind tool B: Free Transform tool C: Rotation tool
D: Selection tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
9 Which must be true before using the Bone tool and inverse kinematics? A: ActionScript 10,
ActionScript 20 or ActionScript 30 can be specified as the movie s script setting B: Only
ActionScript 30 can be specified as the movie s script setting C: ActionScript 20 or
ActionScript 30 can be specified as the movie s script setting D: Only ActionScript 20 can be
specified as the movie s script setting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
0 Which Date() constructor returns a Date object containing the current date and time, in local
time based on your time zone? A: var now:Date = new Date(); B: var now:Date = new
Date(24); C: var now:Date = new Date(2009, 0, 1, 0, 0, 0, 0); D: var now:Date = new
Date("C"urrent");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
1 You create the following string in ActionScript 3: var str:String = "Adobe"; Which statement
will output to the Output panel the number of characters in the string? A: trace(strchars) B:
trace(strcharNum) C: trace(strlength) D: trace(strsize)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
2 Which property of the MovieClip class is modified when an object is rotated with the Free
Transform tool? A: rotationX B: rotationY C: rotationZ D: rotation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
3 You want to create and display an empty TextField in ActionScript 30 Which statement
should you use? A: addChild(new TextField()); B: createEmptyTextField(); C:
createTextField(); D: addChild(TextField);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
4 A textfield has a string of characters within it Which method or property will reformat the
existing contents using an instance of the TextFormat class? A: setTextFormat() method B:
defaultTextFormat property C: setNewTextFormat() method D: textFormat property
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
5 Which statement should you use to create an instance of the Date class? A: var myDate:Date
= new Date(); B: var myDate:Date = DateNow; C: var myDate:Date = Date(); D: var
myDate:Date = getDate();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
6 Given the following ActionScript statement: var now:Date = new Date(); Which is the
datatype? A: var B: now C: Date D: new E Date()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
7 Which statement about an interface is true? A: Use the extends keyword to apply an interface
to a class B: Getters and setters can be defined in an interface C: Properties can be defined in an
interface D: ActionScript 30 does not support the use of interfaces
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
8 Which keyword applies an interface to a class? A: implements B: extends C: inherits D:
interfaces
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
9 Which ActionScript keyword indicates that a class inherits from another class? A: extends B:
new C: inherits D: subclass
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
0 Which ActionScript keyword prevents a class property from being inherited by ANY
subclasses? A: public B: private C: protected D: internal
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
1 Given the code below, which statement best describes the relationship between Class1 and
Class2? package \{ public class Class1 extends Class2 \{ } } A: Class2 extends Class1 B:
Class1 is a super class of Class2 C: Class2 is a super class of Class1 D: Class2 inherits all
properties and methods of Class1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
2 Which keyword is associated with creating subclasses? A: implements B: extends C: inherits
D: subclass
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
3 Which is an advantage of using the Document class as implemented in ActionScript 3? A:
You no longer have to write any code in any frame on the main timeline B: The Document
class is the final code executed in any SWF file C: Use of the Document class prevents the
need for external ActionScript files D: The Document class cannot contain any functions,
allowing for decentralized storage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
4 Which class must a Document class extend in ActionScript 30? A: EventDispatcher B: Sprite
C: Document D: A Document class is not required to extend any specific class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
5 Given the following statement: var catalog:XML = <products> <product id="001"
name="Widget" price="1995" /> </products>; Which is the correct way to access the name
attribute? A: productsproductattributesname; B: [email protected]; C:
catalogproductattributesname; D: [email protected];
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
6 You want to load external text into a Flash movie Which two steps should you complete?
(Choose two) A: Create a textfield in Flash and set the text type to Dynamic Text and assign it
a variable name B: Create a textfield in Flash and set the text type to Input Text and assign it a
variable name C: Create a textfield in Flash and set the text type to Static Text and assign it a
variable name D: Use the loadVariables action E Use the loadMovie action
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
7 Which image type will perform best in a Flash Movie? A: JPG B: Vector Graphics C: Shape
Primitive D: Path
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
8 You need to test your application for dial-up, DSL, cable and LAN connections Which option
when running a SWF through Flash allows you to test this performance? A: Preview the SWF
in a web browser B: While testing the SWF in Flash, select Simulate Download C: Run the
Performance Analyzer D: Right-click on the SWF and select Performance Test
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
9 Which statement about the ActionScript 3 Debugger is true? A: The ActionScript 3 Debugger
is backwards compatible with ActionScript 2 B: FLA files must have publish settings set to
Flash Player 10 or higher C: Special information is added to the SWF file allowing the
debugger to provide the specific line numbers in the code where errors are encountered D:
After the ActionScript execution is interrupted at a breakpoint or runtime error, you cannot
choose to continue executing the code without stepping
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
0 Which should you use to halt the debugger at a specific line of ActionScript? A: stoppoint B:
breakpoint C: trace statement D: break statement
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-092&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement