9A0 067
http://www.TwPass.com
9A0-067
Adobe
Premiere/Encore/[email protected] CS3 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-067
The 9A0-067 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-067 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-067 exam is very challenging, but with our 9A0-067 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-067 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-067 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-067 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-067 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-067 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-067 tested and verified before publishing
- 9A0-067 exam questions with exhibits
- 9A0-067 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-067 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-067 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-067 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-067 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-067 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-067
now!
9A0-067
QUESTION: 1
You are using Adobe Premiere Pro CS3. You want to create a title and share it with your
colleagues. What should you do to allow your colleagues to import your title by using an
external file?
A. Export the title as a .ptl file.
B. Export the title as a .psd file.
C. Export the title as a .prtl file.
D. Export the title as a .prproj file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
In Encore, you want to customize the routing order of a button using the Routing icon. What
should you do?
A. Drag the navigation arrow of the Routing icon to the button.
B. Drag the menu button to a navigation arrow within the Routing icon.
C. Select the navigation arrow, and select the button.
D. Select the button, and drag the navigation arrow to the button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You want to use some movie files for a DVD in Encore. You want to quickly lay out the DVD
navigation in the Flowchart panel, without transcoding the movie files. What should you do?
A. Load the movie files as New Items in the Library panel, and drag them to the
Flowchart panel.
B. Import the movie files as Timelines, and double-click them to move them to the
Flowchart panel.
C. Drag the imported movie files in a Project panel folder, and drag this folder to the
Flowchart panel.
D. Drag the movie files from Windows Explorer or the Mac OS Finder directly to the
Flowchart panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
In the Flowchart panel in Encore, you link a menu button to a timeline and then link the
timeline to a slide show as an end action. You move the Timeline thumbnail to another
location with the Move tool. Why does the attached slide show retain its location?
A. The slide show has no end action and cannot be moved.
B. The slide show was manually placed in the Flowchart panel.
C. The timeline was incorrectly linked to a Slideshow Chapter.
D. The timeline and the slide show were linked automatically.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You have a main menu and some unlinked timelines in the Flowchart panel in Encore. You
want to set the main menu as the end action for each timeline. What should you do?
A. Drag the menu over the timelines with the Move tool.
B. Drag each timeline over the menu with the Move tool.
C. Drag each timeline over the menu with the Direct Select tool.
D. Drag the menu over the timelines with the Direct Select tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You create a graphic in Photoshop for use in an Encore menu. You need to enlarge the graphic
without losing its quality. Which graphic type should you avoid?
A. Vector shapes
B. Vector masks
C. Bitmap images
D. All graphical elements
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
An Encore project has four imported audio files in the AIFF-C, DTS, mp3, and MOV formats.
When previewing these files in the project panel, you notice that only two files play. What
could be the probable cause?
A. MOV requires QuickTime to be installed, and DTS does not play during preview.
B. Encore does not support the AIFF-C format and DTS does not play during preview.
C. Encore does not support mp3 and MOV requires QuickTime to be installed.
D. Encore does not support mp3 and AIFF-C audio files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You have built an Encore project that includes Closed Captioning assistance for the hearing
impaired. How did you create the project?
A. In the NTSC format.
B. In the PAL format.
C. As a Blu-ray project.
D. As a Flash project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
When you open an Encore project, the Locate Asset dialog box opens. You want the Locate
Asset dialog box to open when you open the project the next time. You also do NOT want to
change the location of your files. What should you do?
A. Select Skip Missing Files.
B. Relink the missing assets.
C. Select Offline.
D. Create a replacement asset.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Your Encore project has a blank menu. In the Library panel, you select a button and click
Place. The button appears in the Menu Viewer. You click Place again. What is the result?
A. The original button disappears from the Menu Viewer.
B. Another button, which is aligned with the first button in a grid, appears.
C. A warning appears that you have already applied the selection.
D. This button is saved as a favorite.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You transcode a video file in Encore and choose a variable bit rate compression. You adjust the
maximum bitrate from 8 Mbps to 9 Mbps. Which two tasks have you performed? (Choose
two.)
A. Adjusted the maximum bitrate to the maximum allowable for DVD assets.
B. Adjusted the maximum bitrate to the maximum allowable for Blu-ray Disk assets.
C. Raised the quality of the resulting video.
D. Lowered the quality of the resulting video.
E. Retained the quality of the resulting video at the same level.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which layer-name prefix is required to create text layers within a button layer set?
A. None
B. (%)
C. (!)
D. (+>)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
In the Encore Project panel, you have a folder named ABC. You want to create a new folder
inside ABC. What should you do?
A. Open ABC and choose File > New > New Folder.
B. Select ABC, press CTRL (Windows) or COMMAND (Mac) +N, and choose Folder.
C. Drag ABC to the Create A New Item icon and choose Folder.
D. Select any item in ABC, and choose File > New > New Folder.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You connect a DV camcorder to your computer and open the Capture panel. You want to that
Premiere is controlling the device and receiving data. What should you do?
A. Test the capture by using the Generic Device Brand option.
B. Test the capture by using the Standard Device Type option.
C. Obtain the status information by using Check Status.
D. Obtain the status information by using Go Online for Device Info.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You import a Premiere Pro project with a frame size of 320 pixels by 240 pixels into your
project that has a frame size of 720 pixels by 480 pixels. In the imported project, some of the
offline files were created by logging clips in the Capture panel. You want to perform a batch
capture of these files and create clips that have the same frame size and settings as your current
project. What should you do?
A. Select the files in the Project panel and clear the Capture Settings option.
B. Double-click the files and use the Edit Offline Files dialog box.
C. Start the batch capture and choose the Override Capture Settings option.
D. Change the Capture Settings in the Project Settings.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
During the preview of a DV tape in the Capture panel, you click In and Out to mark a portion
of the tape. Now, you want to replace this In Point with another frame. What should you do?
A. Move to the previous In Point and then click In/Out.
B. Raise the value of the Handles option and then click In/Out.
C. Move to another point in the tape with a transport control and then click Set In.
D. Deselect Scene Detect and then click In/Out.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You want to capture a large segment from a videotape. The footage in the videotape contains
multiple pauses and stops. Which option in the Capture panel should you use to automatically
obtain multiple clips from the segment?
A. Handles
B. Scene Detect
C. Log Clip
D. Device Control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You want to check and adjust the lights in the location of a recording. You also want to check
the settings of the camera for exposure and white balance. What should you do?
A. Use the Notes information in the DVR.
B. Check the Iris/Exposure option in the SureShot.
C. Increase the Bright dial in the Field Monitor.
D. Click Lock in the Spectra 60 Video Analyzer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You want to immediately recognize the frames of a recording in which light is strong and
exceeds the brightness levels for a TV monitor. What should you do?
A. Drag the Phase dial in the Field Monitor.
B. Increase the Illumination slider in the Vectorscope.
C. Decrease the Level slider in the DV Quality Monitor.
D. Drag the Intensity dial in the Waveform Monitor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You want to create a frame-by-frame animation by using the Digital Video Recorder (DVR) in
OnLocation. After recording a frame, you want to check the differences between the last
recorded frame and the current live feed from the camera. What should you do?
A. Set Split Mode to Auto and click Stop Motion.
B. Set the DVR Slave To option to Motion and click Record.
C. Click Record and then click U. Scan.
D. Click Stop Motion and then click Freeze.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You are using OnLocation while working with a DV camera. You want to preview the video in
the Widescreen format. You click Ltrbox to display dark bars at the top andbottom of the
frame, but nothing appears. What should you do?
A. Increase the Letterbox Ratio option in the Field Monitor Menu.
B. Decrease the Letterbox Ratio option in the Field Monitor Menu.
C. Set the Letterbox Mode option in the Field Monitor Menu as Black.
D. Set the Letterbox Mode option in the Field Monitor Menu as Shadow.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You have created a project with a large number of source media files stored in various
locations. You want to use the Project Manager window to consolidate a copy of the project
and the associated media in a single location. Which two options from the Project Manager
window should you select to retain all of the footage, edits, rendered effects, and keyframes?
(Choose two.)
A. Collect Files and Copy to New Location
B. Include Handles
C. Include Preview Files
D. Make Offline
E. Exclude Unused Clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You have imported a set of images in your project and placed some of them in the timeline.
What happens if you change the Still Image Default Duration value in the Preferences >
General window?
A. The images in the Project panel and Timeline panel use the new duration.
B. The images in the Project panel and Timeline panel retain their original duration.
C. The images in the Project panel and Timeline panel retain their original duration
except for the selected images in the Timeline panel.
D. The images in the Project panel use the new duration and the images in the Timeline
panel retain their original duration.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
When you define a menu color set in Encore, where are the colors applied?
A. Only the currently active menu.
B. All menus in the current project.
C. All menus in the currently active menu.
D. The colors are not applied anywhere.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want to produce and edit content for playback on mobile devices with a frame size of 320
pixels by 240 pixels. You want the content to be suitable for a majority of mobile devices.
What should you do?
A. Set the Pixel Aspect Ratio to D1/DV and choose Lower Field First for the Fields
value.
B. Set the Pixel Aspect Ratio to Square and choose Upper Field First for the Fields
value.
C. Set the Pixel Aspect Ratio to D1/DV and choose No Fields (Progressive) for the
Fields value.
D. Set the Pixel Aspect Ratio to Square and choose No Fields (Progressive) for the
Fields value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You capture and edit clips from a DV camera. You want to export the movie and upload it to
Yahoo, Google, and YouTube. From which format should you choose presets?
A. H.264
B. RealMedia
C. MPEG2 Blu-ray
D. Adobe Flash Video
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
What should you do to add comments to a movie before exporting it as Adobe Clip Notes?
A. Apply metadata to the exported PD
F.
B. Create sequence markers in the sequence.
C. Add clip markers to clips.
D. Create a text file with comments and save it as .XFDF.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You capture several HDV clips and want to create a draft movie.You want to export a low
resolution version of the clips. How should you compress your assets?
A. Select each clip in the Project panel and use the Export Movie command.
B. Drag all clips to the Timeline panel and use Adobe Media Encoder.
C. Select all clips in the Project panel and use the Export Project As AAF command.
D. Use the Project Manager command and choose the Create New Trimmed Project
option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You export a project on Digital Linear Tape (DLT) using the Build panel. You want to encrypt
the contents and include a decryption key only for regular copies. What should you do?
A. Enable the CSS protection scheme.
B. Ensure that the DVD Size is 8.45 GB dual-layer.
C. Enable the CGMS Copy Protection.
D. Disable the Macrovision protection scheme.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You set the output format of a project as a dual-layer DVD and set the Layer Break to Manual.
The Set Layer Transition dialog box opens. What should you do?
A. Set a specific menu as the layer break point.
B. Set a specific link transition as the layer break point.
C. Set a specific timeline as the layer break point.
D. Set a specific frame as the layer break point.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You want to export a project in the Flash format to display a preview of your DVD. You also
want to automatically open a Web page each time a timeline ends. What should you do?
A. Specify the Web page URL in the End Action field of each Timeline.
B. Add a final chapter marker and specify the Web page URL in the marker End Action
field of each Timeline.
C. Link each Timeline to a menu as the End Action option, and specify the Web page
URL in the menu Description field.
D. Link each Timeline to a button as the Override Action option, and specify the Web
page URL in the button Link field.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Your project contains two hours of high-definition (HD) video and audio, one 30-second HD
motion menu, and one slide show containing 50 slides along with audio. Whatshould you do to
preview the project?
A. Export the project on a DVD Disc.
B. Export the project on a Blu-ray Disc.
C. Export the project as a DVD Master and record it on a Digital Linear Tape.
D. Export the project as a DVD Folder and choose a Custom Size.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You want to create a DVD to be used on airplanes and cruises. This DVD should not be
playable in consumer DVD players. How should you set up the Region Codes section of the
Build panel?
A. Enable the Reserved option.
B. Enable the All Regions option.
C. Enable the International Venues option.
D. Enable the Custom option, and select Region 1, Region 2, and Region 3.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You want to export your project to be replicated by a professional replication facility, including
copy protection and region coding. What should you do?
A. Burn a dual-layer DVD Disc from Encore directly.
B. Burn a single-layer Blu-ray disc from Encore directly.
C. Output as DVD Master, and write it to a Digital Linear Tape.
D. Output as DVD Image, increasing the Custom Size to allow space for copy
protection.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which dialog box in Encore lets you switch between authoring modes?
A. Preferences
B. Interpret Footage
C. Properties
D. Project Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
In Encore, you have created a slide show with some images and applied transitions and effects
to the images. The Project Preview window does not play the transitions and effects smoothly.
What should you do to playback the images and transitions?
A. Click Render current menu or slideshow in the Project Preview window.
B. Click the Transcode Status icon in the Project Preview window, and click Play.
C. Click Preview in the Transition panel.
D. Click Preview in the Effects panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You add audio clips on different audio tracks to create sound effects for a scene that you edit.
You add a music clip on another track. What should you do to apply the Reverb effect only to
the audio tracks?
A. In the Timeline panel, apply the effect to the sound effects clips and group them.
B. In the Timeline panel, select the sound effects clips, synchronize them, and then
apply the effect.
C. In the Audio Mixer panel, apply the effect to each track and control the volume by
using the Master track.
D. In the Audio Mixer panel, create a submix track with the effect applied and assign
the sound effects tracks to the submix.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
In your project, you import a mono audio clip that contains ambient audio. You want to treat
the mono clip as a stereo clip to apply the Channel Volume stereo effect. You also want to
change the volume of both channels together. What should you do?
A. Choose Preferences>Audio and set the Source Channel Mapping option to Stereo.
B. Choose Preferences>Audio and set the Source Channel Mapping option to Mono as
Stereo.
C. Run the Source Channel Mappings command on the mono clip in the Project panel
and choose the Mono as Stereo option.
D. Run the Source Channel Mappings command on the mono clip in the Project panel
and choose the Stereo option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You edit an audio clip. You want to remove some undesired noise by reducing the volume of
the portion of the clip that contains the noise. The clip is displayed in a waveform. What
should you do to locate the exact location of the noise?
A. In the Source Monitor, use the Zoom tool on a portion of the waveform.
B. In the Timeline panel, choose Show Audio Time Units.
C. In the Project Settings, change the Display format to Audio Samples.
D. In the Preferences window, change the minimum interval time to 10 milliseconds.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
To obtain a 5.1 surround sound playback, you use an external device that consists of two input
ports and six output ports. You have plugged the speakers to the ports of your device, but you
hear only a stereo sound. How should you set the Preferences to solve this problem?
A. In the Audio panel, set the Source Channel Mapping to 5.1.
B. In the Audio panel, set the 5.1 Mixdown Type to a combination of Front, Rear, and
LF
E.
C. In the Audio Hardware panel, set the Default Device to the device ASIO drivers.
D. In the Audio Hardware panel, set the Default Device to Premiere Pro Windows
Sound.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You work on a project in which you have added some mono tracks with clips in them to work
with the 5.1 panning feature. You create a 5.1 submix track, but CANNOT see the 5.1
surround pan/balance tray for the tracks. What should you do to view the 5.1 surround
pan/balance tray?
A. Apply the 5.1 Balance effect to the clips.
B. Apply the 5.1 Channel Volume effect to the clips.
C. Assign the tracks to the 5.1 submix by using the Effects And Sends panel.
D. Assign the tracks to the 5.1 submix by using the Track Output Assignment.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You want to apply three different VST effects to an audio track. You want to preview the track
and record the edits on the effects at the same time. What should you do to place the graphical
interfaces of the effects in separate windows?
A. Choose each VST effect in the Audio Mixer and double-click the name of each
effect to open it in a separate panel.
B. Choose each VST effect in the Audio Mixer and double-click the properties knob in
the Effects And Sends panel.
C. Apply each VST effect in the Effects Controls panel and double-click the effects to
open them in separate panels.
D. Apply each VST effect in the Effects Controls panel and choose the Custom Setup
option to open them in separate panels.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You have imported a Photoshop file as a menu in an Encore project. You drag the menu from
the Project panel to the Library panel. From the dialog box that appears, you choose Standard
Menu. What happens?
A. The current menu is added to the Library panel as the default menu.
B. A new menu template is created from the imported menu.
C. The menu is opened in your project and displayed in the Menu Viewer.
D. A custom menu is added to the Library panel as a standard menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You have an asset containing video and audio in the Encore Project panel. What happens when
you select this asset?
A. No preview of any type is displayed.
B. A thumbnail preview appears as a still image that CANNOT play video or audio.
C. A full screen preview appears, playing low-resolution video and audio.
D. A thumbnail preview appears that can play both video and audio.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
In an Encore timeline color set subtitle group, you want to choose a color to soften the color
transition between the text and the background. Which option should you choose?
A. Anti-Alias
B. Fill
C. Opacity
D. Stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You set a menu as the default menu in the Library panel in Encore. You want to create a new
menu using the default menu. What should you do? (Choose two.)
A. Choose the File > New > Menu command.
B. Choose the File > Project Settings command.
C. Choose the File > New Menu command.
D. Choose the Menu > New Menu command.
E. Choose the Menu > Set End Action command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
How does Encore generate an automatic color set?
A. Encore reads the color and opacity settings in each subpicture layer in the menu.
B. Encore uses industry standards for color and opacity settings.
C. Encore reads the color and opacity information reflected in the layer name prefixes.
D. Encore uses color and opacity information obtained from the most recent menu used.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You want to animate an image of a racing car by using two position keyframes. The car should
move from the left to the right of the screen with increasing acceleration.What should you do?
A. Use more Position keyframes to change the speed of the animation.
B. Add some Rotation keyframes to vary the movement.
C. Set the interpolation method for both keyframes to Bezier to smoothen the motion
path.
D. Change the interpolation method of the first keyframe to Ease Out to change the
velocity.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You animate the position of a clip by moving it from the upper-left corner to the lower-right
corner of the monitor, creating a straight motion path. What should you do to add a curve to
the motion path?
A. Use the Twirl effect.
B. Animate the Anchor Point property.
C. Drag the Bezier handles in the Program Monitor.
D. Animate the Rotation property.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You have a clip on the first track and another clip on the second track. The two clips overlap in
a few frames. You apply Cross Dissolve transition to the beginning of the first clip for the clip
to fade in. You repeat the same step for the second clip. How does this affect the second
transition preview?
A. The first clip fades in.
B. The transition starts with black pixels.
C. The transition starts with semi-transparent pixels.
D. The first clip dissolves into the second clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You edit low-resolution video clips captured from a High Definition source. Each clip uses the
original timecode that has been written in the source tape. How should youconfigure the
Timecode effect to share your work with other colleagues to ensure consistency with the
original footage?
A. Change the Starting Timecode value.
B. Set the Timecode Source option to Clip.
C. Set the Timecode Source option to Media.
D. Use the Automatic option from the Label text list.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You use the Iris Round transition between two clips. You want the round transitional area to
appear from the upper-left corner and expand toward the other sides of the screen. Which
adjustments should you make in the Effect Controls panel?
A. Change the value of the End option.
B. Select the Reverse option.
C. Change the position of the hole in the Start Preview area.
D. Use the Custom Start option from the Alignment pop-up menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You apply Fast Color Corrector to a clip to create color variations. What should you do to shift
the colors in the clip without affecting the general contrast and luminosity?
A. Hue Angle
B. Saturation
C. White Balance
D. Auto Contrast
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You edit a clip showing a horse jumping over a fence. You want to slow the motion of the clip
in the middle of the jump. You apply the Time Warp effect by using the Pixel Motion
interpolation method. However, the overall movement appears jerky, and the edges appear to
tear or stretch. What should you do to create smoother pixelmovements in the slow-motion
section?
A. Configure the Source Crops.
B. Set the Filtering to Extreme.
C. Choose the Whole Frames interpolation method.
D. Lower the Vector Detail and raise the Error Threshold.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Your project contains two tracks in a sequence. To reveal portions of a clip on the first track,
you apply the Track Matte Key effect to a clip on the second track by using a rectangle filled
with a black-to-white gradient as a matte. As a result, there is no transparency at all. What
should you do to solve this problem?
A. Create opacity keyframes for the rectangle in the main timeline.
B. Substitute the Track Matte Key effect with the Image Matte Key.
C. In the Effect Controls panel, change the Composite Option to Matte Luma.
D. Modify the rectangle in the Title Designer window to invert the colors of the
gradient.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
How is the Automatic color set different from other color sets in Encore?
A. The Automatic color set updates every time you edit the menu in Photoshop.
B. The Automatic color set can be updated only by downloading new updates from the
Adobe server.
C. The Automatic color set can be updated directly.
D. The Automatic color set CANNOT be updated at all.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You are working with High Definition (HD) footage. The footage does NOT fit in the Program
Monitor panel. You want to obtain the largest possible view. What should you do?
A. Change the View Zoom Level menu to 100%.
B. Change the View Zoom Level menu to Fit.
C. Place your cursor over the Program Monitor and then press the tilde (~) key.
D. Place your cursor over the Program Monitor and then choose the Highest Quality
option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You want to open a bin in a new panel and to be able to view all the assets in your project.
What should you do?
A. Choose the List View button from the Project panel.
B. Choose the Icon View from the Project panel.
C. Press the Alt (Windows) or Option (Mac OS) key and double-click the bin.
D. Press the Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) key and double-click the bin.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You create a new title based on a template. This title includes placeholder text and graphics.
Which statement is true about modifying or deleting elements from a template?
A. Graphic objects cannot be deleted.
B. Text objects can be modified only with Title Styles.
C. Font attributes can be modified.
D. Fill colors for text and graphic object cannot be modified.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You want to produce a DVD that will be replicated and played only for a specific audience.
How can you ensure this?
A. Enable Macrovision Copy Protection in the Build panel.
B. Enable Custom Region Codes in the Build panel.
C. Set the Authoring Mode to DVD PAL in the New Project panel.
D. Export the project as DVD Master.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
What is a benefit of choosing a Blu-ray disc as the output media?
A. This type of disc supports H.264 encoding.
B. This type of disc uses a native copy protection.
C. This type of disc can be transcoded faster than a DVD disc.
D. This type of disc contains only High Definition content.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You want to create multiple copies of the DVD project and apply a protection scheme to all the
copies. In which form should you export the project to a Digital Linear Tape (DLT)?
A. As a DVD disc.
B. As a DVD image.
C. As a DVD master.
D. As a DVD folder.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Your project contains High Definition footage. What should you do to export the project as a
Flash file suitable for the Internet?
A. Transcode the assets with the lowest quality settings.
B. Convert the High Definition footage to Standard Definition footage.
C. Export using the Ultra Quality option in the Build panel.
D. Export using the Medium Quality option in the Build panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You create a text box by using the Area Type tool and type a large amount of text. You observe
that some of the text has disappeared, and the text box is showing a plus sign (+) at the
lowerright corner of the box. Why does this happen?
A. The text has gone beyond the boundaries of the text box.
B. The text has gone beyond the boundaries of the drawing area.
C. The text has gone beyond the boundaries of the Safe Title Margin.
D. The text has gone beyond the boundaries of the Safe Action Margin.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
You want to prevent copying of the contents from a DVD to an analog device, such as a VCR.
What should you do in your project Build panel?You want to prevent copying of the contents
from a DVD to an analog device, such as a VCR. What should you do in your project? Build
panel?
A. In the Copy Protection area, enable the CSS feature.
B. In the Region Code area, disable the CGMS feature.
C. In the Region Code area, set the Macrovision feature to OF
F.
D. In the Copy Protection area, set the Macrovision feature to Type I.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
In your Encore project, all menus have the Animate Buttons option selected. You want to
preview the animated thumbnails, but only the first frame is displayed. What should you do to
resolve this problem?
A. In the Project Preview window, double-click the Transcode Status icon.
B. In the Project Preview window, click Render current motion menu or slideshow.
C. In the Menu Viewer, right-click each thumbnail and choose Preview from Here.
D. In the Menu Viewer, select each thumbnail and choose Autoctivate.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
In the Build panel of your dual-layer DVD project, the Layer Break setting is set to Automatic.
Where does Encore create the layer break?
A. Between menus with animated thumbnails.
B. Between timelines.
C. In a specific frame.
D. At the midpoint of the DVD length.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You create a Photoshop layer group to be used as an Encore menu item. You name the layer as
"(+#)Introduction". What type of menu item is created in Encore?
A. Main Button
B. Replacement Layer
C. Chapter Button
D. Video Thumbnail
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
A designer creates images in Photoshop for use in an Encore project. The designer provides the
images in the 16-bit PSD format. You import the image files, and these files function as
required. How did you import the PSD files?
A. As Assets.
B. As Menus.
C. As Timelines.
D. As Slideshows.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
While previewing a crawling title, you notice that the text is difficult to read because the speed
of the crawl is very high. What should you do to decrease the speed of the crawling title?
A. Change the Preroll and Postroll values.
B. Increase the duration of the title.
C. Deselect Start Off Screen.
D. Increase the Ease-Out value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are working in OnLocation with a DV camera. You want the Digital Video Recorder
(DVR) to start recording automatically, as soon as you begin recording on the camera. What
should you do?
A. Click Record and then use the camera controls.
B. Deselect all clips in the DVR and then use the camera controls.
C. Set the DVR Slave To option to Motion in the Field Monitor Menu.
D. Set the DVR Slave To option to Camera in the Field Monitor Menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Using OnLocation, you analyze the quality of the shots from a DV camera. You want to
concentrate the camera adjustments on the area of the frame that will be visible on most
television screens. What should you do in the Field Monitor?
A. Press ALT + U to access the Underscan mode.
B. Click Zoom to enable the Zoom feature.
C. Click U. Scan to enter the Overscan mode.
D. Click Safe to enable the Video Safe Area display.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You are editing a scene from a movie in which an actor is in the center of the scene. You want
to correct the white balance and focus on the region containing the actor. Which component in
Adobe OnLocation should you use?
A. Vectorscope
B. Waveform Monitor
C. Automatic Quality Monitor
D. SureShot
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You are recording a clip from a live camera feed. The Automated Quality Monitor option is
enabled. You notice that red tick marks appear beside the current clip in the Digital Video
Recorder (DVR) component. Why does this happen?
A. The volume of audio has increased suddenly.
B. Some frames have been dropped during recording.
C. The brightness level of standard TV monitors is too high.
D. The Time-Lapse recording mode is currently active.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
What is the default increment to display audio in the Timeline panel?
A. Frames
B. Milliseconds
C. Seconds
D. Audio units
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You work on a sequence that contains mono and stereo audio clips. The tracks that contain the
audio clips result in a 5.1 Master track. What happens when you try to change the position of
the sounds from the clips by using the pan/balance tray in the Audio Mixer?
A. Only panning is applied to all mono and stereo tracks.
B. Only balancing is applied to all mono and stereo tracks.
C. Panning is applied to the mono tracks, and balancing is applied to the stereo tracks.
D. Balancing is applied to the mono tracks, and panning is applied to the stereo tracks.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You import a stereo audio clip that contains a recording of a conversation between two people.
Each voice lies in different stereo channels. You want to use each voice as a separate track in a
5.1 surround environment. What should you do to treat the stereo audio clip in the Project panel
as two separate tracks?
A. Select a clip and choose Clip > Audio Options > Extract Audio.
B. Select a clip and choose Clip > Audio Options > Breakout To Mono.
C. Select a clip and choose 5.1 from the Source Channel Mappings dialog box.
D. Select a clip and choose Mono from the Source Channel Mappings dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You work on two tracks in the Audio Mixer. In the first track, you have a narrator, and in the
second track you have background music at a normal volume. You want to lower the volume of
the music track when the narrator speaks and then raise it when the narrator pauses. You want
to apply and record these changes in real time. What should you do?
A. Set the Touch Automation mode for the music track and then play back and edit the
volume.
B. Set the Latch Automation mode of the music track and then play back and edit the
volume.
C. Click Record for the music track and then play back and edit the volume.
D. Click Enable track for recording for the music track, and then play back and edit the
volume.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
In an Encore project, a button contains a thumbnail image of the video to which it is linked.
This placeholder image is rectangular. You want the video to appear circular when played.
What should you do?
A. Change the shape of the placeholder image to circular.
B. Select the button and use its handles to reshape the button until it becomes circular.
C. Overlay the placeholder image layer with a circular mask in Photoshop.
D. Videos can be viewed in only rectangular buttons, frames, or shapes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You want to create a sequence of 100 images. In the sequence, each image must have the
duration of one frame. What should you?
A. Select the images and use the Timecode command in the File menu.
B. Create a new sequence with the duration of 100 frames.
C. Import the images and change the Still Image Default Duration value in the
Preferences to 1 frame.
D. Change the Still Image Default Duration value in the Preferences to 1 frame and then
import the images.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You want to create a project template for delivering content to a Web page. Which two options
should you choose in the Custom Settings tab of the New Project dialog box to display the
content on computer screens? (Choose two.)
A. No Fields (Progressive)
B. Lower Field First
C. D1/DV NTSC Pixels
D. Square Pixels
E. Upper Field First
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You want to share a copy of your project. You also want to allow other people to make
adjustments to the edit points of clips. What should you do to keep extra frames in the clips for
changes?
A. Make Offline
B. Include Handles
C. Include Preview Files
D. Collect Files and Copy to New Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You want more space in the Effects Control panel. You also want the Effects Control panel fit
the screen completely. What should you do?
A. Click the Effects Control panel, and then choose the Zoom In option.
B. Click the Effects Control panel, and then choose the Effects option.
C. Move the mouse over the Effects Control panel, and then press the tilde (~) key.
D. Move the mouse over the Effects Control panel, and then press the equal (=) key.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You place and edit multiple clips in a sequence. You want to delete five seconds from the
beginning of the first clip to create space for a title sequence. You do NOT want to alter other
clips and the duration of the sequence. What should you do?
A. Use the Ripple Edit tool to drag the beginning of the clip to the 5 seconds point.
B. Position the mouse before the first clip and drag to the 5 seconds point.
C. Drag the beginning of the clip with the Razor tool to the 5 seconds point.
D. Drag a marquee with the Selection tool from the beginning of the clip to the 5
seconds point and press DELETE.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Your project contains two sequences, A and B. Sequence B contains a title track moving over
the content track. In the Timeline panel, you nest sequence B in sequence A multiple times.
You want to remove the title track from only one of the nested sequences, leaving the other
copies unchanged. What should you do?
A. Rename the nested sequence B in the main Timeline panel.
B. Modify sequence B directly in its own Timeline panel.
C. Duplicate sequence B in the Project panel.
D. Open sequence B in the Source Monitor panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You import 24p DV footage in an NTSC DV project. You want to use this footage to simulate
the video, giving your footage the look of a film transferred to video. What should you do?
A. Reduce the clip speed.
B. Increase the clip frame rate.
C. Remove the 24p DV Pulldown from the clip.
D. Apply the ABBCD 24p Conversion Method to the clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You edit a clip showing a panorama in the Timeline panel. You apply a color correction effect
and trim a few seconds from both sides of the clip. You want to test the result on another clip
with similar content, retaining the effect and the In Point. What should you do?
A. CTRL-drag (Windows) or COMMAND-drag (Mac OS) the footage on the clip.
B. SHIFT-ALT-drag (Windows) or SHIFT-OPTION-drag (Mac) the new footage on
the old clip.
C. Use the Replace With Clip From Bin command from the Clip menu.
D. Use the Replace With Clip From Source Monitor command from the Clip menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You want to place a Time Remapping keyframe to play a portion of the clip backwards and
then return to normal playback. What should you do?
A. Add a second keyframe and drag it before the first keyframe.
B. Add a second keyframe and drag the rubberband until the value of -100 percent.
C. Drag the keyframe to the left by pressing ALT (Windows) or OPTION (Mac).
D. Drag the keyframe to the right by pressing CTRL (Windows) or COMMAND
(Mac).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You have a timeline that has 21 chapter points and a menu with 7 chapter buttons in an Encore
project. When you choose Create Chapter Index, how many submenus does Encore create
automatically?
A. None
B. 2
C. 3
D. 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You edit clips of the same scene shot from four cameras with different angles and positions by
using the Multi-Camera Monitor. During the preview, you notice that the audio volume in the
resulting sequence is discontinuous. What should you do?
A. Use the Audio Gain command to adjust the audio volume.
B. Use the Audio Mixer panel and rerecord the multi-camera edits.
C. Select the Audio Follows Video option and rerecord the multi-camera edits.
D. Deselect the Audio Follows Video option and rerecord the multi-camera edits.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You view the entire video of a camcorder tape in the Preview pane of the Capture panel. In the
tape, you want to recheck the contents of a scene, which is a couple of pauses before the current
frame. What should you do to return to exactly that moment and then restart playback?
A. Click Step Back twice.
B. Click Previous Scene twice.
C. Drag the Jog control to the left.
D. Drag the Shuttle control to the left.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You want to digitize and edit a video shot in analog format. Which should you use to capture
selected segments from an analog video tape playing from a Video Tape Recorder (VTR)
connected to your computer?
A. Set In and Set Out buttons
B. Record button and the ESC key
C. Log Clip button
D. Tape button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
While exporting a sequence as Adobe Clip Notes for client review, you forgot to add your email address. What should the client do in the PDF document to send comments?
A. Click Export to create a .TXT file.
B. Click Export to create an .XFDF file.
C. Click Save to create a .CSV file.
D. Click Save to create an .XML file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You edit DV clips in a sequence and want to export them as a movie. The movie is part of a
multimedia CD-ROM to be viewed on computers. What should you do in the Export Movies
Settings dialog box?
A. Set the Bit Depth to Maximum.
B. Select Optimize Stills.
C. Select Add Keyframes at Edits.
D. Select Deinterlace Video Footage.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You create a slide show and select an individual slide in Encore. You open the Effects pane of
the Properties panel. Which properties of the slide can you set?
A. Name and description
B. Duration
C. Transition
D. Pan and Zoom settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
In Encore, you can access three slide shows through buttons on a pull-down menu. You want to
create a fourth slide show containing all the previous slide shows in a different order without
breaks. What should you do?
A. Drag the slide shows to a new timeline.
B. Use the pick whip to add the slide shows to a new playlist.
C. Drag the three slide shows from the Project panel to the menu.
D. Use the Flowchart panel to create links between the slide shows.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You want to use the Object > Create Subpicture command to create a button subpicture in the
Encore project. You want the subpicture to include only certain layers of abutton set. What
should you do?
A. Assign a selected color group to the button.
B. Use the Selection tool to select only the required layers.
C. Use the Direct Select tool to select only the required layers.
D. Hide the button layers that are not required and select the button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You add several timelines, slide shows, and menus in the Flowchart panel in Encore to set the
navigation of a project. The Flowchart panel is full of links between elements and unused
elements that overlap each other. What should you do to remove all the unused elements and
rearrange all other elements?
A. Choose Auto-Layout All from the Flowchart panel flyout menu.
B. Disable the Show All Thumbnails option from the Flowchart panel flyout menu.
C. Select the unused elements using the Direct Select Tool and press DEL.
D. Drag the unused elements to the bottom of the Flowchart panel, using the Move
Tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
You create a slide show in Encore, using slides with vertical orientation. You enable the Scale
and Crop Edges option for the vertical slides to fill the frame with the center area from each
slide. You want to add movement to the vertical slides to display the portion of the slides that
lies outside the frame. What should you do?
A. Apply the Zoom transition to the vertical slides.
B. Change the Scale menu to Scale and Apply Matte.
C. Select the slides and select the Zoom Out effect.
D. Apply the Slide transition to the vertical slides.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
In the Flowchart panel in Encore, you link a menu button to a timeline. You want to substitute
the timeline with an unused element. What should you do?
A. Drag the unused element over the menu button with the Selection tool.
B. Drag the unused element over the timeline thumbnail with the Direct Select tool.
C. Drag the timeline thumbnail over the unused element with the Selection tool.
D. Drag the timeline thumbnail over the unused element in the Project panel with the
Selection tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You add slides with embedded movie clips to your Encore project. You are NOT able to apply
transitions to the slide show. What could be the reason?
A. The slide show was imported from Microsoft PowerPoint.
B. The movie clips exceed 3 MB in size.
C. The slide show was NOT created in the Slideshow Viewer.
D. The movie clips are in AVI format.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
In Encore, you add a subtitle containing a slide name and description to only one slide in a slide
show. You want to align the subtitle with the title safe area at the top ofthe screen and apply the
default subtitle color to the subtitle. What should you do?
A. In the Properties panel, set Alignment to 0 percent and select None from the Stroke
list.
B. In the Properties panel, set Alignment to 20 percent and select Light from the Stroke
list.
C. In the Character panel, set Baseline Shift to 0 and in the Properties panel, select
Group1 from the Highlight list.
D. In the Character panel, set Baseline Shift to 20 and in the Properties panel, select
Group2 from the Highlight list.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
In Encore, you place five slides and an audio track that is 30 seconds long in a slide show. You
have enabled the Fit SlideShow to Audio Duration option, which makes the duration of each
slide to be 6 seconds. You want to change the duration of only the first slide to 10 seconds.
What should you do?
A. Change the In-Point value of the slide.
B. Change the Out-Point value of the slide.
C. Deselect Match Slideshow.
D. Set the Duration option to 10.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You animate an image of a bouncing ball by setting several random position keyframes. You
want to vary the velocity of the ball without changing the position and timing of the animation.
What should you do?
A. Assign the Bezier Spatial Interpolation to the position keyframes.
B. Assign the Linear Spatial Interpolation to the position keyframes.
C. Assign the Hold Temporal Interpolation to the position keyframes.
D. Assign the Continuous Bezier Temporal Interpolation to the position keyframes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
What happens to the extra buttons from the original menu if a replacement menu contains
fewer buttons than the original menu?
A. The extra buttons are preserved in their original style.
B. The extra buttons are preserved but in the style of the default button in the
replacement menu.
C. The extra buttons are lost, and the initial buttons are retained.
D. The extra buttons are preserved, but the initial buttons are lost.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
You have two clips in a sequence. You want the first clip to show its content completely and
the second adjacent clip to fade in. You apply the Cross Dissolve transition at the beginning of
the second clip, but the transition preview shows the frames of the first clip dissolving into the
initial frames of the second clip. Why does this happen?
A. The two clips are on a track above the first.
B. The first clip contains trimmed frames.
C. Single-sided transitions cannot be applied on adjacent clips.
D. Cross Dissolve is a double-sided transition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You want to animate the rotation of a clip for the entire duration of the clip. The clip starts with
no rotation and ends after four complete rotations. Which rotation value appears in the Effect
Controls panel at the end of the clip?
A. 4.00
B. 4x0.0
C. 4:0.0
D. 1440.0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You preview your edited clips on an external video monitor. You observe that the highlights of
the clips are very strong, and that all light colors look white. What should you do to solve this
problem by using the Fast Color Corrector effect?
A. Decrease the Saturation.
B. Change the Balance Magnitude.
C. Decrease the Output White level.
D. Use the White Balance eyedropper.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You edit a group of clips and apply the Time Warp effect to the clips. You choose the Pixel
Motion interpolation method for high-quality results. You want to configure the Time Warp
effect so that the preview time reduces without affecting the quality. Which two options should
you modify? (Choose two.)
A. Change the Weighting values.
B. Decrease the Error Threshold.
C. Decrease the Vector Details.
D. Choose the Frame Mix interpolation method.
E. Choose Normal as the mode of Filtering.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You place three clips in three tracks of a sequence and want to edit them in the multi-camera
editing environment. What should you do to use the multi-camera editing mode?
A. Add another video track to enable the four-camera environment for the multi-camera
editing mode.
B. Select the actual sequence in the Project panel and enable the multi-camera editing
mode.
C. Synchronize all tracks and enable the multi-camera editing mode.
D. Nest the current sequence into another sequence and enable the multi-camera editing
mode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You have a clip that shows a water droplet falling on the ground. You decrease the speed of the
droplet with Time Remapping, almost stopping it toward the end. You are NOT satisfied with
the result because the movement seems abrupt. What should you do for a smoother effect?
A. In the Timeline panel, invert the position of both halves of the keyframes.
B. In the Timeline panel, drag the handles on the curve control of the keyframes.
C. In the Effect Control panel, change the keyframe type.
D. In the Effect Control panel, change the Time Remapping values.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
In your current sequence, you want to trim the video track of a clip without affecting the audio
track to create an L-cut edit. What should you do?
A. Trim the video track with the Slip tool.
B. Trim the video track with the Rolling tool.
C. Trim the video track with the Trim tool while pressing the ALT (Windows) or
OPTION (Mac) key.
D. Trim the audio track with the Trim tool while pressing the CTRL (Windows) or
COMMAND (Mac) key.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
You work on a project that includes different sequences, and you want to create an opening
sequence for the entire project. In this sequence, you want to create a picture-in-picture effect to
animate the beginning of the created sequences. What should you do?
A. Create subclips and animate them in the opening sequence.
B. Nest and animate the pre-existing sequences in the opening sequence.
C. Export the already-created sequences in low-resolution files and then import and
animate these sequences in the opening sequence.
D. Create placeholders with offline files in the opening sequence and animate them.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
In your Encore project, you have text that appears jagged. You want to sharpen the edges of the
text. What should you do?
A. Reduce the kerning of the text using the Character panel.
B. Select the Sharp Text Anti-Alias option.
C. Set Tsume to 100% in the Character panel.
D. Select the Crisp Text Anti-alias option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
You create a template for an opening sequence by using animated graphic elements and a
placeholder for the video footage. You want to substitute the placeholder with footage
contained in a bin. What should you do?
A. Use the Overlay command.
B. Use the Replace With Clip from Source Monitor command.
C. Drag the footage onto the placeholder pressing the CTRL (Windows) or
COMMAND (Mac) key.
D. Drag the footage onto the placeholder pressing the ALT (Windows) or OPTION
(Mac) key.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
You want to use a rolling title in your current and future projects. What should you do to make
the title reusable?
A. Choose Default Roll from Title > New Title.
B. Choose New Title Based on Template from Title > New Title.
C. Choose Import File As Template from Title > Templates.
D. Choose Import Current Title As Template from Title > Templates.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
In your project, you want the last lines of the title to remain on screen. What should you do?
A. Increase the value of the Ease-Out and Ease-In options.
B. Deselect Start Off Screen and increase the value of the Preroll option.
C. Deselect End Off Screen and increase the value of the Postroll option.
D. Decrease the value of the Ease-Out and Ease-In options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
You create a title involving text and graphics. You want to create several versions of this title
with each version having a different color graphic or different color text. What should you do?
A. Export the title as a layered Photoshop (.PSD) file.
B. Save the project file by using the Save As command.
C. Use the Import Current Title as the Template feature.
D. Use the New Title Based On Current Title feature.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
In the Titler window, you create and select two copies of the same text in different positions.
What should you do in the Title Actions panel to position them on the same horizontal line?
A. Click Vertical Center in the Align area.
B. Click Horizontal Center in the Align area.
C. Click Vertical Center in the Center area.
D. Click Horizontal Center in the Center area.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
Which is the default preset routing option for remote control buttons?
A. Wrap around left/right, wrap within the same row
B. Wrap around left/right, wrap to the next row
C. Wrap around up/down, wrap within the same column
D. Wrap around up/down, wrap to the next column
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
You are creating a chapter index menu in Encore. You have created a settings button and linked
this button to the settings submenu. What type of setting should this button have?
A. Main
B. Chapter
C. Normal
D. Next
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
You are having difficulty selecting buttons in the Menu Viewer in an Encore project. What
should you do?
A. Select the button in the Library panel.
B. Select the button s layer in the Layers panel.
C. Select the button in the Styles panel.
D. Choose Object > Arrange > Bring to Front and then select the button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
You have an AIF audio file and an MP3 audio file in the Project panel in an Encore project.
You also have a menu displayed in the Menu Viewer. What happens when you drag both the
audio files to the menu in the Menu Viewer?
A. None of the audio tracks are added to the menu.
B. The audio track listed first in the project panel is added to the menu.
C. The audio track listed second in the project panel is added to the menu.
D. Both the audio files are added to the menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
In an Encore project, after creating a subpicture using the Object > Create Subpicture
command, you want to customize the menu color set. However, the Highlight menu in the
Properties panel is disabled. What could be the probable reason for this?
A. The menu is using the automatic color set.
B. A customized color set CANNOT be created after creating a subpicture.
C. The layers were NOT labelled correctly.
D. The subpicture does NOT have a color set.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
In an Encore project, which column in the Layers panel enables you to convert a layer set in the
Layers panel into a button?
A. Button/Object
B. Display/Hide
C. Lock/Unlock
D. Transcode Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
You want to apply a random Pan and Zoom effect to all the slides in a slide show. What must
you ensure before applying the effect to the complete slide show?
A. Any one slide in the slide show must be selected.
B. None of the slides of the slide show must be selected.
C. Pan and Zoom effect should NOT already be applied to a slide in the slide show.
D. All the slides should have the same transition effect.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
You enable the Subtitle option for all the slides of a slide show in Encore. What should you do
to apply a specific color to the subtitle?
A. Choose Timeline > Edit Timeline Color Set to edit Group 1 colors.
B. Select Match Slideshow in the Properties panel.
C. Apply a text style from the Styles panel.
D. Change the text properties of the slide show in the Characters panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
In Encore, you create a slide show containing 10 slides. The complete duration of the slide
show is 40 seconds. You add two audio files to the slide show. The length of each audio file is
25 seconds. You select Fit Slideshow To Audio Duration in the Audio pane of the Properties
panel. What happens? (Choose two.)
A. The duration of the slide show increases to 50 seconds.
B. The duration of all slides becomes equal.
C. The duration of each slide increases proportionally.
D. The audio plays only for the duration of the complete slide show.
E. The audio plays even after the slide show is complete.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
Where in the Properties panel can you customize the direction of the Wipe transition of a
selected slide?
A. The Basic pane
B. The Effects pane
C. The Transition pane
D. The Additional Options pane
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-067&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement