9A0 080

http://www.TwPass.com

9A0-080

Adobe

Adobe Captivate 3 ACE

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-080

The 9A0-080 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-080 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 9A0-080 exam is very challenging, but with our 9A0-080 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-080 exam on your FIRST TRY!

Adobe 9A0-080 Exam Features

- Detailed questions and answers for 9A0-080 exam

- Try a demo before buying any Adobe exam

- 9A0-080 questions and answers, updated regularly

- Verified 9A0-080 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 9A0-080 tested and verified before publishing

- 9A0-080 exam questions with exhibits

- 9A0-080 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 9A0-080 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 9A0-080 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to prepare you for this. The 9A0-080 exam is essential and core part of Adobe certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 9A0-080 Test and save time and money while developing your skills to pass your Adobe 9A0-080 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-080

now!

9A0-080

QUESTION: 1

You want to create a demo that will be delivered as a single Flash.swf file. Which recording preference produces extra.swf files?

A. Record keystrokes

B. Hear camera sounds during recording

C. Automatically use full motion recording

D. Record in demonstration mode

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2

You want to publish your project as a SWF so it can be viewed over the Web via a Web browser. You do NOT want your screen captures to be too wide or tall. Which Software

Simulation option will allow you to control the size of the capture area?

A. Application

B. Custom Size

C. Full Screen

D. Scenario Simulation

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3

You will be deploying your Adobe Captivate movie in a Web browser to a broad audience.

Users will have a low bandwidth connection and video quality will have to be set to Standard.

Which Windows display setting should you choose to provide the best graphic appearance?

A. Set the Windows display color quality to 32-bit

B. Use a blank screen saver

C. Turn off gradients in Active and Inactive Title bars

D. Eliminate icons on desktop

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4

You want to realistically record the time it takes for a process to complete during the recording process. Which Recording setting should you use? A.Auto Recording. B.Record keystrokes.

C.Record actions in real time. D.Manual Recording. You want to realistically record the time it

takes for a process to complete during the recording process. Which Recording setting should you use?

A. Auto Recording.

B. Record keystrokes.

C. Record actions in real time.

D. Manual Recording.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5

You want to record an application so the Captivate movie contains the following settings after you record: - Click Boxes with Failure and Hint Captions - Text Entry Boxes with Failure and Hint Captions and two attempts Which recording option should you choose?

A. Demonstration

B. Assessment Simulation

C. Training Simulation

D. Custom

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6

Which rollover slidelet objects can contain navigation:

A. Rollover Slidelet.

B. Slidelet.

C. Both the Rollover Slidelet and Slidelet.

D. Neither the Rollover Slidelet or the Slidelet.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7

Which rollover caption objects can contain audio?

A. Rollover Caption.

B. Rollover Area.

C. Both the Rollover Caption and Rollover Area.

D. Neither the Rollover Caption or the Rollover Area.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8

You have placed a highlight box over an image object and you want everything surrounding the box to be completely gray. What should you do?

A. Set fill color to gray

B. Set frame color to gray

C. Select Fill outer area and set the Fill color to gray

D. Set fill transparency to gray 100%

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9

You have placed an image into a zoom destination area. You want the background to be grayed out. What should you do?

A. Select the Zoom Area; then, select the Zoom Area tab from the Zoom Area dialog box and set a value for Fill transparency.

B. Select the Zoom Destination Area; then, select the Zoom Destination Area tab from the Zoom Destination Area dialog box and set a value for Fill transparency

C. Select the Zoom Destination Area; then, select the Zoom Destination Area tab from the Zoom Destination Area dialog box and set a value for Frame color.

D. Select the Zoom Area; then, select the Zoom Area tab from the Zoom Area dialog box and select Fill outer area.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10

You are working with a rollover slidelet. The slidelet times out while an audio file from the slidelet is running. What happens to the audio file?

A. It stops running

B. It rewinds

C. It plays to the end

D. It will stutter and get out of sync

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11

Which term is used to identify the red rectangle that appears above the Timeline when you

Preview a slide?

A. Red rectangle

B. Playhead

C. Progression Tool

D. Synchronize Tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 Which option would make the Timeline easier to manage?

A. Choose View > Thumbnail Size > Large

B. Choose View > Magnification > 200%

C. Choose the View Settings icon (magnifying glass) and choose Large

D. Choose View > Full Screen

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 Where will the next object added to the slide appear in the Timeline?

A. The new object will be inserted just above the active layer

B. The new object will be inserted just above the Slide layer

C. The new object will be inserted at the top of the Timeline and at the Playhead position.

D. The new object will be inserted just above the anchored object.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14

You want object A to appear on the slide before object B. What should you do?

A. Move the object A higher on the Timeline than object

B.

B. Move the object B higher on the Timeline than object A.

C. Move the object A farther to the right on the Timeline than object

B.

D. Move the object A farther to the left on the Timeline than object B.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15

You want to prevent changes from being made to a Timeline object. What should you do?

A. Remove the object from the Library.

B. Remove the object from the Timeline.

C. Hide the object by clicking in the Show/Hide All Items area to the left of the object.

D. Lock the object by clicking in the Lock/Unlock All Items area to the left of the object.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16

You add a Button object to a slide. When a user clicks on the button, you want the user to progress to the next slide. Sometimes the button works, and sometimes it does NOT work. Why does this happen?

A. Because of changes in the Microsoft Internet Explorer browser, objects such as Flash must first be clicked by the user to activate them.

B. The On success property for the button has been left at the default action of

Continue.

C. A Click Box object has also been inserted on the slide. Buttons and Click Boxes

CANNOT be on the same slide.

D. The inactive area of the button is too close to where the button appears on the slide.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17

A user successfully clicks within a click box. When should you choose Continue instead of Go to next slide from the On success property in the Click Box tab of the Click Box dialog box?

A. When you have NOT removed the dead air on a slide and you do NOT want it to play.

B. When you do NOT want to skip the next slide in the project.

C. When you have multiple, timed objects on a slide and want each of the objects to play before the next slide appears.

D. There is NO difference between Continue and Go to next slide.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18

You have created a text entry box to receive answers from users. You also ant users to see their previously entered answer if they return to this slide by using the Back button. hat should you do?

A. Add responses to the Correct entries section.

B. Select Retain Text.

C. Select Infinite attempts.

D. Leave the Default text field blank

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19

You want a button to show the up, down and hover state of button as the user clicks on it. What should you do?

A. Insert a text button.

B. Select Show hand mouse cursor when over button from the Options tab of the Button dialog box.

C. Insert an image button

D. Select Transparent from the Button tab of the Button dialog box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20

You have inserted a Click Box object that opens a URL when clicked by the user. After a review of your Captivate project, you are asked to change the Click Box so the URL opens in a new window. What should you do?

A. Choose Execute JavaScript for the On success property. Then create a script that opens the new window.

B. Configure the size of the click box to be the same as the window you want to open where the URL will appear.

C. Edit the Slide Properties and choose Open URL or File for the Navigation property.

D. In the Click Box tab choose Open URL or File for the Navigation property; then, choose New for the destination window.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21

Which file format CANNOT be imported into a Captivate project?

A. SWF

B. AVI

C. GIF

D. MOV

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22

Which video type lets you use FLV files in your Captivate project without requiring you to set up and maintain your own streaming server hardware and network?

A. Flash Video Streaming Service.

B. Progressive Download Video.

C. Streaming Video.

D. Standalone Video

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23

Which two file types are valid to be inserted as an animation? (Choose two.)

A. PNG

B. SWF

C. PDF

D. JPG

E. GIF

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24

The letters of a text animation are appearing too quickly. What should you do?

A. Choose a different effect for the animation.

B. Adjust the value for Delay (frames) in the Text Animation tab of the Text Animation dialog box.

C. Select loop from the Options tab of the Text Animation dialog box.

D. Choose a larger font.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25

You are inserting a Flash video FLV file into a slide. The Flash video is configured as a progressive download video. What must the FLV file have in order to display properly?

A. Metadata

B. A frame rate of 30 frames per second

C. Buffer time

D. A server URI

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26

Which preview will NOT display animation?

A. Play this slide.

B. Project.

C. Next 5 slides.

D. In Web Browser

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27

You want to select a background color for a skin. You are concerned that the color may show around the outside of the project window. What should you do?

A. Choose a color from the HTML background color property.

B. Select the border color.

C. Set the style to rounded corners.

D. Select a color graphic as a border texture.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28

Which playback control feature CANNOT be removed from within Captivate?

A. Progress bar

B. Close/Exit

C. Closed Captioning

D. Info button

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29

Which closed captioning feature CANNOT be changed from within Captivate?

A. Slide position

B. Line count

C. Font

D. Background color

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30

Which three options can be selected from the Skin Editor dialog box to position a menu?

(Choose three.)

A. Bottom Right

B. Bottom Left

C. Bottom Center

D. Stretched

E. Top center

F. Top left

G. Top right

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31

You want to use a closed captioning button in your movie skin. You also want this option to appear in the skin editor. What should you do?

A. Create a custom skin.

B. Select show borders.

C. Select a BMP Playbar.

D. Select a SWF theme.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32

Which property for borders is NOT found on the Borders tab of the Skin Editor?

A. Border

B. Texture

C. Image

D. Style

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33

You are creating a Captivate project to demonstrate a software application. You want to capture the sounds of the application and use them in your project. What should you do?

A. Record the sounds using a separate application, then add them to your Captivate

project.

B. Choose Audio > Settings and select System Audio for the Input Source. Then record the application.

C. Connect a microphone to the PC and record the audio as it plays through the PC speakers.

D. Acquire and connect a small patch cable that connects the PC speaker output to the

PC microphone input. Then record the application.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34

You want to reduce the static that is present throughout an audio clip. What should you do?

A. Using the Audio editor, select the parts of the waveform containing the static and lower the volume.

B. Using the Audio editor, select the parts of the waveform containing the static and delete the static.

C. Using the Audio editor, select the parts of the waveform containing the static and replace them with Silence.

D. Nothing. You CANNOT edit audio files in Captivate.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35

The timing for a slide is set for 3 seconds and is NOT the last slide in your project. You are inserting an audio clip that is 7 seconds in length. You want the clip to be added to only this slide. Which option should you select when the Audio split options dialog box appears?

A. Show the slide for the same amount of time as the length of the audio file.

B. Distribute the audio file over several slides.

C. Retain current slide timing and distribute the audio files over several slides.

D. Use the audio editor to adjust the timing.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36

You have created a Captivate project and are preparing to add some audio narration to your text captions. You want to ensure that the audio will synchronize with the text captions. What should you do?

A. Choose Audio > Background Audio and record the audio narration.

B. Choose Audio > Record > Project and record the audio narration.

C. Edit the properties for each text caption, choose the Audio tab and record the audio.

D. Choose Audio > Import and import a placeholder audio clip.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37

You want to ensure that a text caption stays on the screen as long as the slide. What should you do?

A. Show the Timeline and extend the text caption object to the end of the slide.

B. Show the Properties of the text caption. On the Options tab, select specific time from the Display for drop down menu and set the timing to match the slide timing.

C. Show the Properties of the text caption. On the Options tab, select rest of slide from the Display for drop down menu.

D. Show the Properties of the text caption. On the Options tab, select rest of project from the Display for drop down menu.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38

You want to remove a color from an image background. What should you do?

A. Set the Transition Effect to None

B. Set the Transparency to 0

C. Select Transparent background and choose the desired color.

D. Set the Transparency to 100

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39

You have an image of a red star on a solid white background. The background of your slide is blue. You want only the red star to appear to float on top of the blue background of your slide.

What should you do?

A. Add a blue fill color to the background of the image.

B. Change the background of the slide to be white

C. Select Transparent background and choose a color of white in the Image tab of the

Image dialog box.

D. Set the transparency level of the image to 100%

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40

You are creating a new Captivate project. You want to use the Cosmos caption type in your

project. The Cosmos caption type was available in the drop down list in version 2, but is NOT available version 3. What should you do?

A. Locate a PC with Captivate 2 still installed, then locate the Cosmos caption files and copy them from the Captivate 2 PC to the Captivate 3 P

C.

B. When editing the caption within Captivate, choose the Caption Type drop down, choose <Custom> and open the More folder.

C. Use a graphics editing application to re-create the look and feel of the Cosmos caption type.

D. Advise those involved in the decision making that this caption type is NO longer included with Captivate 3 and it should no longer be used.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41

You publish your Captivate project as standalone. Later, you want to change the title bar. What should you do?

A. Choose Edit > Preferences > General and change the Project name field.

B. Choose Project > Skin, select the Info tab and change the Project name field.

C. Edit the properties of the first slide and configure the Label field.

D. Choose File > Publish > Standalone and configure the Project Title field.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42

Which statement about project titles is NOT true?

A. Spaces in the project title are acceptable.

B. Underscores in the project title are acceptable.

C. Project titles longer than 8 characters are acceptable.

D. Project titles result in the HTML file name.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43

Your users do NOT have access to the Flash player. Which publish option should you use to ensure your users can view your published project?

A. Adobe Connect

B. Print

C. Flash (SWF)

D. Standalone

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44

You want to publish your Captivate project as a short reference guide by creating a Microsoft

Word document. Which output type should you choose?

A. Handouts

B. Step by Step

C. Lesson

D. Storyboard

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45

You are publishing your Captivate project to Flash (SWF). Which option, if deselected, may cause your project to NOT display properly in a Web browser?

A. Zip files

B. Export HTML

C. Full screen

D. Send PENS notification

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46

What happens when you import PowerPoint slides as backgrounds?

A. The background of the PowerPoint slide merges into the background and the slide objects are added to the Library.

B. The PowerPoint backgrounds are merged into the background. Everything else from the PowerPoint slide is deleted.

C. Everything on the PowerPoint slide is added to the library but NO new slides are actually created.

D. Everything on the PowerPoint slide is merged into the slide background.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47

Which PowerPoint feature is NOT imported into Captivate when you import slides as an animation?

A. Bullet Builds.

B. Animation.

C. Slide Backgrounds.

D. Links.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48

You are importing PowerPoint slides. What is the difference between choosing On mouse click versus Automatically for the Advance slide property?

A. Automatically sets the slide timing to 3 seconds and the navigation is set to Go to next slide; On mouse click adds a click box on every slide.

B. Automatically sets the slide timing to 3 seconds and the navigation is set to Go to next slide; On mouse click adds button on every slide.

C. Automatically sets the slide timing to an appropriate number of seconds depending on slide content and the navigation is set to Go to next slide; On mouse click adds a click box on every slide.

D. Automatically adds click boxes on every slide that include shortcut keys; On mouse click adds a click box on every slide without shortcut keys.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49

What must you do before you can import project assets?

A. Have one project open and access to another.

B. Open both projects.

C. Ensure that the settings for both projects are identical.

D. Ensure that unused objects have been removed from both projects.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50

You have exported your text captions to a Word document and want to edit them. Which column should be edited?

A. The slide ID column.

B. The Updated Text Caption Data column

C. The Original Text Caption Data column

D. The Item ID column

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51

Which project assets can you import into another project?

A. Slides

B. Objects

C. Slides and Objects

D. None. Assets CANNOT be imported from one project to another.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52

You need to prepare a manifest file to be packaged with the project for use in a Learning

Management System (LMS). Which reporting preference should you use?

A. AICC

B. Questionmark Perception

C. Adobe Connect Server

D. SCORM

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53

Which statement about question pools is NOT true?

A. You can have multiple question pools.

B. You can have multiple question slides in a question pool.

C. The Question Pools Manager displays Random Questions Using a specific pool.

D. Question pool names can contain spaces.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54

You want to ensure that a learner takes a quiz before continuing. Which quiz setting preference should you choose?

A. Pass required B.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55

You have a graphic of machine parts and you want the learner to click on the part that represents the correct answer. Which question type should you use?

A. Hotspot

B. Rating scale (Likert)

C. Fill in the blank

D. Multiple choice

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56

Which quiz setting preference shows learners the question they are currently working on?

A. Show progress

B. Allow user to review quiz

C. Show score at end of quiz

D. Allow backward movement

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57

You have added three questions to a single Question Pool. During the process of working with your project, you inadvertently insert four random question slides that each draw from the same pool. What happens when you insert the fourth random question slide?

A. Captivate issues no warning and allows you to insert the Random Question slide.

You won t realize the mistake until you view the output. This is why testing is so important.

B. Captivate presents a warning dialog reminding you that you need to add an additional question to the pool, then opens the Question Pools Manager.

C. Captivate refuses to allow you to insert the Random Question until you add another question to the pool.

D. Captivate issues no warning and allows you to insert the Random Question slide.

However, when you attempt to Publish your output it will warn you.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58

You have included a text entry box in your project where the user is asked to type their first and last name. You want to ensure that the text the user types is reported. What should you do?

A. Set the Reporting Level to Report score.

B. Set the Choose report data to Quiz results only.

C. Set the LMS to AIC

C.

D. Set the reporting level to Interactions and score.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59

You want to provide closed captioning on each slide in your Captivate project. Some of your slides do NOT contain audio. What should you do?

A. Remove the audio from all slides that contain audio.

B. Edit the properties of each slide with no audio. Choose the Accessibility button and add Closed Captioning.

C. Choose Edit > Preferences > Settings and select 508 compliance.

D. Create an audio file containing nothing but silence and add it to each slide that does not have audio. Then configure Closed Captioning for those slides.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60

You want to ensure that your project is Section 508 compliant. What should you do?

A. Choose Edit > Preferences > Settings and select Don t Anti-alias Captions.

B. Choose Audio > Advanced Audio and add Closed Captioning to each slide.

C. Choose Edit > Preferences > Settings and select 508 Compliant.

D. Choose Edit > Preferences > Settings and select 508 Compliant. Then edit the properties of each slide and configure accessibility text.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61

You want to realistically record the time it takes for a process to complete during the recording process. Which Recording setting should you use?

A. Auto Recording.

B. Record keystrokes.

C. Record actions in real time.

D. Manual Recording.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62

Captivate may be configured to record specific areas of the screen using the size you specify.

Your computer has been configured with a screen resolution of 1280 pixels by 800 pixels. You will be placing your Captivate output on the Internet. You do NOT know which screen settings your end users may have. What should you do?

A. Change your screen resolution to 640 x 480 pixels and record using the full screen option of Captivate

B. Change your screen resolution to 1024 x 768 pixels and record the application at whatever size it currently is displaying

C. Configure the application to display at 1024 x 768 pixels and record using this size

D. Configure the application to display at 800 x 600 pixels and record using this size

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63

You will be recording in Assessment mode. Which recording preference option is selected by default?

A. Automatically add click boxes when the mouse is clicked

B. Show mouse location and movement

C. Automatically add text captions

D. Convert tooltips to rollover captions

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64

You intend to capture a desktop application. You have been told by the software developer that you may NOT resize the application window and that you must capture it at its default window size. You re started the application. Which Software Simulation option will ensure you capture just the application window at its current size?

A. Application

B. Custom Size

C. Full Screen

D. Scenario Simulation

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65

You are about to record a simulation. You want to provide Hint captions automatically by default. Which option should you select?

A. Assessment Simulation

B. Demonstration

C. Training Simulation

D. Custom

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66

You want individuals to review the text captions in your Captivate project. You also want to be able to incorporate their recommended changes back into your project. What should you do?

A. Publish the project as Word Handouts. Merge the recommended changes into one master document and import the changes back into Captivate.

B. Publish the project as a PDF document. Merge the recommended changes into one master PDF document and import the changes back into Captivate.

C. Export the project captions. Edit the exported document to include the recommended changes, then import the captions back into the Captivate project.

D. Publish the project as a Storyboard. Edit the published document to included the recommended changes, then import the captions back into the Captivate project.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67

By default, where are the Captivate animations installed on your computer?

A. The Gallery folder.

B. My Documents folder.

C. The ActionScript folder.

D. The Components folder.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 You have inserted a Text Animation object on a slide. When you review the animation, you do NOT see all of the text. Why does this happen?

A. The play time for the text animation needs to be increased.

B. The text animation needs to be repositioned in the stacking order.

C. The text animation is anchored to the end of the slide.

D. The pause point for the Button object is preventing the completion.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69

What is the default frame rate for Flash files in a Captivate project?

A. 15 fps

B. 20 fps

C. 30 fps

D. 40 fps

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70

You want to use a Flash video for an introduction to your Captivate project. When you insert the Flash video on the first slide, you want the video to play automatically and the Captivate project should NOT advance to slide two until the video has completed playing. What should you do?

A. Configure the timing for the slide to match the video play time.

B. Insert a Rollover Slidelet, configure the Slidelet timing to match the video and insert the video into the slidelet.

C. Select Synchronize with project in the Options tab of the Flash Video dialog box.

D. Select Auto play from the Flash Video tab of the Flash Video dialog box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 71

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 You have inserted a Zoom area on a slide.

When you preview the slide, the Zoom does NOT appear to complete the action. Based on the exhibit, what is the reason the zoom is failing to properly complete?

A. The Zoom Area has NOT been anchored to the end of the slide as the other objects have been.

B. The Zoom Area needs to be adjusted so it begins sooner.

C. The Zoom Area needs to be placed higher in the stacking order.

D. There is a Button object on the slide that is configured to pause before the Zoom completes.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 72

Your client reviews a Captivate project you are creating. They tell you that a Highlight box is

NOT bringing out enough attention to a desired area of the slide. What should you do?

A. Contract with a Flash developer to create a widget that will blink, flash or otherwise create attention.

B. Choose Insert > Animation and use a supplied animated highlight object.

C. Edit the Highlight Box object and configure it to use the Fill Outer Area option to shade the entire slide.

D. Edit the Highlight Box object and reduce the transparency level by 10%.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 73

You are building a Captivate project. You want to insert a Rollover Slidelet on a particular slide. After inserting the Slidelet and presenting the project to a reviewer, you are asked to make the Slidelet area interactive with rollover captions. What should you do?

A. Advise the reviewer that this function is NOT supported by Captivate Slidelets.

B. Increase the Slidelet play time and insert the rollover captions as desired. Then configure the option for sticking the slidelet when the user clicks.

C. Increase the slide play time and insert the rollover captions as desired. Then configure the option for executing JavaScript when the user clicks.

D. Contract the services of a Flash developer to create something in Flash to accomplish the job.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 74

You want to disable the runtime border of a Rollover Slidelet. What should you do?

A. Display the Properties and select the Rollover Slidelet tab.

B. Display the Properties and select the Options tab.

C. Display the Properties and select the Audio tab.

D. Display the Properties and select the Size and Position tab.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 75

You want to adjust the audio timing of individual slides by dragging slide markers as you see slide previews. What should you do?

A. choose Audio > Advanced Audio

B. choose Audio > Edit Timing > Project

C. choose Audio > Record this slide

D. choose Audio > Edit Timing > Slide

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 76

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 You have been given an audio clip in

WAV format. When you attempt to import the clip, you get the following error shown in the exhibit. What should you do?

A. Choose Audio > Settings and select a different Encoding Bitrate.

B. Choose Audio > Settings and select a different Encoding Speed.

C. Choose Audio > Settings and select a different Encoding Frequency.

D. Convert the existing encoding of the WAV file to PCM.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 77

You want to simultaneously view all of the audio files being used in a project. What should you do?

A. Switch to the Storyboard tab. The slides with audio will include audio icons.

B. Publish a Word Handout. The audio files will be included beneath the picture of the slide.

C. Select Show object level audio from the Advanced Audio Management dialog box.

D. Choose Project > Advanced Interaction and select all of the slides.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 78

You create a software demonstration. You want to add an audio narration to your demonstration. You also want to watch each slide play as you record the narration. What should you do?

A. Publish the project to an output format, then play it back as you record the narration using Captivate.

B. Choose Preview > In Web Browser and play it back as you record the narration using

Captivate.

C. Choose Audio > Record > Without Preview.

D. Choose Audio > Record > Project.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 79

After adding closed captions to your project, what should you do prior to publishing?

A. Ensure you are using a skin that includes Closed Captioning.

B. Ensure the closed captions exactly match the slide text captions.Ensure the closed captions exactly match the slide? text captions.

C. Ensure you are using a BMP playbar as the skin.

D. Ensure your Start and End preferences include a Loading screen.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 80

Where should you add the text from your text captions so the text can be read by a screen reader?

A. The Slide notes area.

B. The Slide Accessibility Text area.

C. The Closed Captioning area.

D. The Info tab in the Skin Editor.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 81

Where do you find the 508 compliance Output option?

A. The Global category under Preferences.

B. The General category under Preferences.

C. The Project category under Preferences.

D. The Layout drop-down menu in the Skin Editor.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 82

You will be embedding a single SWF movie into an Adobe PDF document. Which property should you set in the skin editor?

A. Turn off borders

B. Select not to show the menu

C. Turn off the playback control

D. Select a BMP playbar

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=82

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 83

You want to add a frame that surrounds an existing project. What should you do?

A. Using an HTML editor and edit the HTML page to place the Captivate movie inside an inline frame.

B. Choose Edit > Preferences > Defaults and choose and select options for Frame color and Frame width.

C. Choose Project > Skin and enable each surrounding border in the Borders tab of the

Skin Editor. Then configure the size, pattern and color as needed.

D. Choose File > Publish > Standalone and select Full screen.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 84

You want to add a menu that allows users to navigate to the main points in your Captivate project. All of the main points exist within your current project. What should you do?

A. Choose File > Record/Create > Menubuilder Project and create the menu.

B. Use Adobe Flash to create a menu for your project. Then export the Captivate project so it may be added into the menu created in Flash.

C. Choose Project > Skin and create the menu by using the options on the Menu tab of the Skin Editor dialog box.

D. Publish the Project as a SWF, then edit the HTML file to include a JavaScript menu that can be used to navigate through the project.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 85

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-080&q=1 After publishing a Captivate project as a standalone and distributing on CD, you receive reports that the CD does NOT automatically present the Captivate movie after being inserted in a PC. Based on the exhibit, what are two reasons for this behavior? (Choose two.)

A. eLearning output needs to be enabled.

B. The Full screen option needs to be deselected.

C. The Flash Player Version needs to be changed.

D. The Generate autorun for CD option needs to be selected.

E. The Project Title is too long and needs to be shortened to 8 characters or less.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 86

You would like to include a question slide in your project that asks users to ssociate items in

two lists, such as words and definitions. Which question type should you use?

A. Likert

B. Matching

C. Sequence

D. Short

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=86

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 87

You are preparing a Captivate presentation to train an audience of hardware engineers on using a new piece of equipment. You want to quiz them to see if they can easily identify the location of one particularly critical switch. Which question type should you use?

A. Matching

B. Sequence

C. Short

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=87

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 88

Which quiz setting preference shows learners the question they are currently working on?

A. Show progress

B. Allow user to review quiz

C. Show score at end of quiz

D. Allow backward movement

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=88

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 89

You have included a text entry box in your project where the user is asked to type their first and last name. You want to ensure that the text the user types is reported. What should you do?

A. Set the Reporting Level to Report score.

B. Set the Choose report data to Quiz results only.

C. Set the LMS to AIC

C.

D. Set the reporting level to Interactions and score.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=89

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 90

You would like to include a question slide in your project that asks users to express agreement or disagreement with specific statements. There are no right or wrong answers. Which question type should you use?

A. Likert

B. Matching

C. Sequence

D. Short

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=90

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 91

You want to add closed captioning text to your slides. What should you do?

A. Choose BMP playbars for the Skin property in the Skin Editor dialog box.

B. Choose Audio > Advanced Audio, click on an audio track, click the Closed Caption button and add a caption.

C. Choose Project > Skin and deselect Show playback control in the Playback Control tab of the Skin Editor dialog box

D. Add closed captioning text to slide notes.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-080&qno=91

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

Average

99.8%

Success Rate.

Over

120

Global Certification Vendors Covered.

Services of Professional & Certified Experts available via support.

Free 90 days updates to match real exam scenarios.

Instant Download Access!

No Setup required.

Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

Verified answers researched by industry experts.

Study Material

updated

on regular basis.

Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

No authorization

code required to open exam.

Portable

anywhere.

Guaranteed Success

.

-

Fast

, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement