9A0 058

http://www.TwPass.com

9A0-058

Adobe

Adobe Flash CS3 ACE Exam

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-058

The 9A0-058 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-058 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 9A0-058 exam is very challenging, but with our 9A0-058 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-058 exam on your FIRST TRY!

Adobe 9A0-058 Exam Features

- Detailed questions and answers for 9A0-058 exam

- Try a demo before buying any Adobe exam

- 9A0-058 questions and answers, updated regularly

- Verified 9A0-058 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 9A0-058 tested and verified before publishing

- 9A0-058 exam questions with exhibits

- 9A0-058 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 9A0-058 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 9A0-058 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to prepare you for this. The 9A0-058 exam is essential and core part of Adobe certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 9A0-058 Test and save time and money while developing your skills to pass your Adobe 9A0-058 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-058

now!

9A0-058

QUESTION: 1

You have a rectangle shape with rounded corners. You want to ensure that the corners do NOT distort when the rectangle is scaled. What should you do?

A. Adjust xscale and yscale properties

B. Convert the shape to a Graphic symbol

C. It s not possible to prevent the corners from scaling

D. Convert the shape to a MovieClip and apply 9-slice scaling

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 You have selected Object 1 with the

Selection tool. You switch to the Eyedropper tool and click on the fill of Object 2. Which object does Object 1 transform into?

A. B

B. A

C. C

D. D

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3

You have a TextField selected on stage and would like to separate each letter into its own

TextField. Which option under the Modify menu allows you to do this?

A. Divide

B. Separate

C. Break Apart

D. Individualize

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4

You are creating a form that will fade out when the user submits it. What must you do to with the text fields to ensure that text entered by the user will fade out?

A. Embed the font in the text field.

B. Use device fonts in your text field.

C. Set the text field type to dynamic.

D. Choose the Anti-alias for Animation option from the Font Rendering Method pop-up menu in the Properties panel.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5

Which is the quickest way to make the stroke around an oval shape into a dotted line?

A. Apply the Dotted filter to the stroke of the shape.

B. In the Ink Bottle tool options, set the stroke join type to dotted.

C. Set the stroke type of the shape to dotted in the Properties panel.

D. Choose the Modify > Shape > Convert Lines to Fills option and erase parts of the stroke to make it appear dotted.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6

Which two panels can be used to change the label text of a Button component? (Choose two.)

A. the Strings panel

B. the Properties panel

C. the Component panel

D. the Accessibility panel

E. the Component Inspector panel

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7

You want to skin Flash CS3 components. What should you do?

A. Edit the HaloTheme

B. Edit the SampleTheme

C. Apply one of the available themes

D. Double-Click a component on the stage and edit the internal graphic

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8

Which two are symbol options when converting an object into a symbol? (Choose two.)

A. Video

B. Image

C. Graphic

D. MovieClip

E. Component

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 Which tool was used to create the graphic shown in the exhibit?

A. The Pen tool

B. The Rectangle tool

C. It CANNOT be determined.

D. The Rectangle Primitive tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10

What happens when you drag an object created with the Oval tool to the Library panel?

A. The oval object is added to the Library as a symbol.

B. The oval object is added to the Library as an object.

C. The oval object is added to the Library as a primitive.

D. The oval object is added to the Library as an imported item.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11

Which two file formats can be imported into a SWF file at runtime? (Choose two.)

A. AI

B. JPG

C. EPS

D. PNG

E. PSD

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12

You want to create a Rectangle shape with a defined corner radius. Which tool should you use?

A. Square

B. Rectangle

C. Rectangle Primitive

D. Rectangle Shape Properties

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13

You have a dynamically loaded image that is larger than your stage. Which component would work best to accommodate this image?

A. Window

B. TextArea

C. DataGrid

D. ScrollPane

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14

Which text anti-aliasing property setting will result in the smallest SWF file size?

A. Use Device Fonts

B. Anti-Alias for Animation

C. Anti-Alias for Readability

D. Bitmap Text (No Anti-Alias)

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15

Which is an advantage of selecting a Flash Player version in Publish Settings before beginning a project?

A. There is NO advantage. It is identical to choosing them at the conclusion.

B. Components not available in the targeted player will be removed from the

Components Panel.

C. Classes, Properties, Methods and Events NOT available in the targeted player will be highlighted in the Script Navigator.

D. Classes, Properties, Methods and Events NOT available in the targeted player will be removed from the Script Navigator.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16

You are creating a project for the FlashLite player. You are concerned with the processor capabilities of the device. Which graphic asset would require the most processing power on the player?

A. GIF

B. JPG

C. PNG

D. Vector

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17

User accessibility on your video project is a key factor. Which two features should you choose?

(Choose two.)

A. Set showCaptions = true.

B. Use methods of the AccessibleVideo class.

C. Use methods of the UserAccessiblility class.

D. Use Flash 8 Player and the useCaptions method.

E. Use Flash Player 9 with FLVPlayBackCaptioning component.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18

Your company logo is available in the following formats: Illustrator, JPG, PNG, GIF and PSD.

Which format would give you the most options within your Flash project?

A. GIF

B. JPG

C. PNG

D. PSD

E. Illustrator

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19

You have a video project that would best be served by using full screen mode. This needs to be done from within the browser, since you are NOT able to use a projector. Which publish settings should you use?

A. Use Flash Player 7 or higher.

B. Use Flash Player 8 or higher.

C. Use Flash Player 9 or higher.

D. None. FullScreen mode is only possible in a projector.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20

Which is NOT a benefit when adding a title in the Document Properties?

A. The title will be used for your HTML document

B. Metadata will be added for any version of Flash

C. Metadata will be added to the head of the SWF file

D. Metadata can be seen by choosing Publish Settings >Generate Size Report

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21

You have set cacheAsBitmap to true. What are two benefits of doing this? (Choose two.)

A. Improving performance of bitmaps

B. Reducing file size of vector objects

C. Reducing file size of bitmap objects

D. Increases speed of complex animations

E. Improving performance of vector objects

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22

Which statement about applying ActionScript to symbols is true?

A. Each instance of a symbol must be uniquely named.

B. Graphic symbols can have ActionScript applied to them.

C. Behaviors on a symbol written in ActionScript 2.0 are available in ActionScript 3.0.

D. You CANNOT apply ActionScript to a symbol on the timeline instead of on the symbol instance itself.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23

You want to convert a timeline animation into an XML and ActionScript driven animation that can be reused in other movies. What should you do?

A. Choose Edit > Timeline > Copy Motion as ActionScript 3.0.

B. Right click the tween and choose the Copy Frames option from the pop-up menu.

C. Right click the tween in the Library and choose the Export SWC File option from the pop-up menu.

D. Convert the animation to a movie clip and select the Motion XML Elements option in the movie clip Properties panel.Convert the animation to a movie clip and select the

Motion XML Elements option in the movie clip? Properties panel.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24

You have a video object with which you want to stream a video feed. Which ActionScript objects should you use?

A. Video and Sound

B. NetStream and NetConnection

C. NetStream and VideoConnection

D. VideoStream and VideoConnection

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 What happens to the sounds when you publish the movie?

A. The sound on the topmost layer gets published.

B. The sound on the selected layer gets published.

C. The sound specified in the Properties panel gets published.

D. The sounds on all layers are combined and played when published.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26

Which statement about using the Timeline to create animations is true?

A. Tween frames can be directly edited.

B. Symbols can be shape tweened directly.

C. Frame rates can be set for each animation in a document.

D. Inserting frames between keyframes slows down an animation.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27

In which movie clip should you avoid using bitmap caching?

A. a movie clip with mostly static content.

B. a movie clip that must be zoomed in or out.

C. a movie clip with a complex system of overlapping windows.

D. a movie clip that displays a large amount of text in a scrolling text field.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28

What happens if you have set the filter parameters inconsistently between the first frame and the final frame of a motion tween?

A. Flash drops the filter use during the tween.

B. Flash tweens the filter parameters along with the motion.

C. Flash uses the filter parameters in the first frame for the tween.

D. Flash uses the filter parameters in the final frame for the tween.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29

You have an Animator object named myAnimator. Which ActionScript should you use to start the animation?

A. myAnimator.play();

B. myAnimator.start();

C. myAnimator.begin();

D. myAnimator.playAnimation();

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30

Which type of layer allows you to create a path for a motion tween to follow?

A. Path

B. Align

C. Mask

D. Guide

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31

You have a sound object named mySound. Which ActionScript should you use to end a stream of data for mySound?

A. mySound.end();

B. mySound.stop();

C. mySound.close();

D. mySound.stopSoundStream();

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32

The MovieClip myBox is a parent to myBall. Which ActionScript will remove myBall from the display list of myBox?

A. myBall.removeChild();

B. myBall.removeChildClip();

C. myBox.removeChild(myBall);

D. myBox.removeChildClip(myBall);

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33

You have applied a GlowFilter to a text field that has a single line of black text. How will the appearance of the text change when you set the knockout property of the GlowFilter to true?

A. The glow color will replace the fill color of the text.

B. The text will become transparent and show the background behind it.

C. The glow will be inside the text rather than around the outside edges of the text.

D. The glow around the text will become opaque and obscure the background behind it.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34

How should you reference a movie clip symbol instance inside of an ActionScript that is on a frame in the timeline?

A. with dot syntax, such as myMovie.onLoad();

B. by clicking on the movie clip symbol instance first

C. with the Instance Name field in the Properties panel

D. by dragging the movie clip instance to the frame in the timeline

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35

Which procedure should you use to optimize a document?

A. Use a series of keyframes instead of a motion tween.

B. Use .wav as your preferred sound format whenever possible.

C. Use graphic symbols instead of movie clips for animation sequences.

D. Use symbols, animated or otherwise, for every element that appears more than once.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36

Which statement in the following code snippet contains an error? var path:String; path = data.txt function loadFile(filePath:String):Void{ trace(filePath); } loadFile(path);

A. trace(filePath);

B. var path:String;

C. path = data.txt

D. function loadFile(filePath:String):Void{

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37

Which publish format should you use if you are deploying your Flash movie on a CD and do not know which plug-ins or applications the user has installed?

A. Flash (.swf)

B. HTML (.html)

C. Projector (.exe or .app)

D. Quicktime with Flash track (.mov)

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38

You have built an online photo gallery. What can be done to ensure your audience has the required Flash Player?

A. Use a projector file

B. Publish an HTML file with version detection

C. Check the Export SWC check box in the Flash publish settings tab

D. Create another SWF file with the same Flash Player version to do the detection

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39

What will be displayed in the output panel when the following code finishes executing?

//myClip is a MovieClip on the stage myClip.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clickHandler); function clickHandler(evt:MouseEvent):void{ trace(evt.target._name); }

A. myClip

B. undefined

C. [object MovieClip]

D. The code will not compile because is an error

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40

You are using ActionScript 3.0. Which class must the Document class extend?

A. Sprite

B. Document

C. EventDispatcher

D. A Document class is not required to extend any specific class.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41

Which statement about ActionScript 3.0 syntax is true?

A. ActionScript 3.0 is case-sensitive.

B. Slash syntax can show the path of a movie clip.

C. Semicolons separate array elements in an array literal.

D. // appears at the beginning and end of a multiline comment.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 The following AS3 code will NOT appear on the stage? Why does this happen?

A. This is NOT valid AS3 code.

B. The above code needs the line myTxt.visible = true added.

C. Without addChild(myTxt) the object has not been added to the Display List.

D. The code should read this.createTextField(myTxt 1,20,20,10,300).

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43

You need to download a very large XML file. How can you access the data before it has completely loaded?

A. use a URLLoader object to load the file and access its bytesLoaded property.

B. use a URLLoader object to load the file and use its getBytesLoaded method.

C. use a URLStream object to load the file and access its bytesAvailable property.

D. use a URLLoader object to load the file and access the bytesLoaded property of its progress event object.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44

You want to create a custom class called SuperArray that is a subclass of the dynamic Array class. Which class declaration should you use?

A. public class SuperArray extends Array{}

B. public class SuperArray overrides Array{}

C. public dynamic class SuperArray extends Array{}

D. public dynamic class SuperArray overrides Array{}

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45

Given the code below, which code snippet should you use to access the name attribute in this

XML object? var catalog:XML = <products> <product id= 01 name=idget price=?9.95 />

</products>;

A. [email protected];

B. [email protected];

C. catalog.product.attributes.name;

D. products.product.attributes.name;

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46

With respect to object-oriented programming, what is an interface?

A. an abstract representation of an object

B. a form of code reuse that allows programmers to develop new classes

C. a collection of method declarations that allows unrelated objects to communicate with one another

D. a special method you can define in a class, which is called when an instance of the class is created

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47

What is the purpose of specifying a Document Class for your Flash movie?

A. It allows you to generate HTML documentation for classes used in your Flash movie.

B. It enables extra printing options for the Flash movie so you can print multi-page documents based on your Flash movie.

C. It sets a class as the top-level object for your movie, giving you access to its methods and properties on the main timeline.

D. It uses a custom class to access the JavaScript Document Object Model (DOM) in the HTML page that contains the Flash movie.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48

Which global function is used to create a random number in ActionScript 3?

A. random()

B. Math.random()

C. Global.random()

D. Number.random()

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49

Which statement about creating custom components in Flash CS3 is true?

A. A custom component must extend MovieClip.

B. Custom components must be loaded at runtime.

C. All custom components must be verified by Adobe.

D. Custom components can be installed using MXP files.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50

What should you do in ActionScript 3.0 when overriding a method of a super class in a subclass?

A. Give the super class the dynamic attribute.

B. Give the method the override attribute in the super class.

C. Omit a return type for the method in both the super class and subclass.

D. Give the subclass method the same number of parameters as the super method.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51

How should you create and display an empty TextField in ActionScript 3.0?

A. createTextField();

B. addChild(TextField);

C. createEmptyTextField();

D. addChild(new TextField());

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52

Which file type is used when custom components are exported?

A. .fla

B. .xml

C. .swf

D. .swc

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53

What is the name of the location where class files are stored?

A. blueprint

B. package

C. interface

D. container

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54

You are declaring a function on the main timeline in ActionScript 3.0. Which will cause a compile error?

A. declaring a return type of Void

B. omitting a return type for the function

C. using the var keyword to declare the function

D. beginning the function name with an underscore

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55

One of the core components of poloymorphism is the focus on the interface, NOT implementation. What is the meaning of this statement?

A. A package to change all its contained classes.

B. A class can prevent itself from inheriting the properties of its parent class.

C. Multiple functions can have a single specification based upon its inhereted type.

D. A single function can have different specifications based upon its inhereted type.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56

Which combination of ActionScript 3.0 classes should you use to replace the sendAndLoad method of the ActionScript 2.0 LoadVars class?

A. the URLLoader and URLRequest classes

B. the URLStream and URLVariables classes

C. the URLLoader, URLRequest, and URLVariables classes

D. the URLLoader, URLLoaderDataFormat, and URLRequest classes

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57

Which attribute of a class prevents a subclass being made from that class?

A. final

B. private

C. override

D. protected

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58

You have created a Motion Tween animation. What is an efficient way to repurpose the animation to another symbol instance?

A. Select all frames of the animation and choose Edit >Timeline>Copy Motion as

ActionScript 3.0.

B. Use the CopyMotionTween Class method copyMotion as follows symbol1.copyMotion(symbol2).

C. Select all frames of the animation then choose Edit>Timeline>Copy Frames. On a new layer, choose Edit>Timeline>Paste Frames.

D. Select all frames of the animation and choose Edit >Timeline>Copy Motion as

ActionScript 3.0. Supply instance name of symbol you wish to copy animation action script to. In actions layer on a blank keyframe, paste the code from the clipboard.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59

You have a MovieClip named myMovieClip. Which ActionScript 3.0 code will change the alpha of myMovieClip to 50 percent?

A. myMovieClip.alpha = .5;

B. myMovieClip.alpha = 50;

C. myMovieClip._alpha = .5;

D. myMovieClip._alpha = 50;

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60

Which statement about embedding Flash video into your SWF file is true?

A. The SWF file must be published as a Quicktime video.

B. The video must be the same frame rate as the SWF file.

C. The embedded video plays as soon as 60% of it has downloaded.

D. The individual frames of the embedded video are not visible in the timeline of the

SWF file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61

When should you avoid using bitmap caching on a display object?

A. when the display object has a filter applied to it

B. when you are scaling the display object to a larger size

C. when the display object is using alpha channel masking

D. when the user of the Flash movie will interact a lot with the display object

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62

What happens if you apply a filter preset to a movie clip which already has several filters applied to it?

A. The filter preset replaces the existing filters.

B. The filter preset is layered over the existing filters.

C. The existing filters are layered over the filter preset.

D. The existing filters are disabled and the filter preset is layered over them.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63

You have a MovieClip called myMovieClip that you would like to copy pixel for pixel in a

BitmapData object. You create a Bitmap Data object called myBitmapData to copy the

MovieClip pixel data. Which ActionScript will accomplish this?

A. myMovieClip.draw(myBitmapData);

B. myBitmapData.copy(myMovieClip);

C. myMovieClip.copy(myBitmapData);

D. myBitmapData.draw(myMovieClip);

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64

You are creating a video that will be ten minutes long. You are concerned with the security of the video assets. Which delivery method should be used?

A. Use FVSS

B. Embed the Video

C. Use Progressive Video

D. Use Streaming Video from your Apache server

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65

You have a single shape on one keyframe. You create another keyframe 10 frames ahead and

you move the shape 300 pixels to the right on the stage. Which type of tween should you use to animate the object between the two keyframes?

A. Effect

B. Motion

C. Shape

D. MovieClip

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66

You are loading an FLV video into your Flash movie using the NetStream and Video classes.

How might you detect meta data associated with the video?

A. Create an onMetaData event handler on the Video object.

B. Create an onMetaData event handler on the NetStream object.

C. Create an onMetaData event handler on the client object of the Video object.

D. Create an onMetaData event handler on the client object of the NetStream object.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67

You have a movie clip named myMoveClip and defined an array of filters arrFilter. Which

ActionScipt will apply this array of filters to myMovieClip?

A. myMovieClip.filters = arrFilter;

B. myMovieClip.filters = [arrFilter];

C. myMovieClip.filters.push(arrFilter);

D. myMovieClip.filters.shift(arrFilter);

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 Which two statements about the following animation on the timeline are true? (Choose two.)

A. This is a Motion Tween.

B. This is a Shape Tween.

C. This Animation was constructed with symbols.

D. This Animation indicates movement on the stage.

E. This Animation was NOT constructed with symbols.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 Which line produces the error when you run this code snippet?

A. A

B. B

C. C

D. D

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70

How might you view the file size of individual elements such as embedded fonts and

ActionScript while testing your Flash movie?

A. Track those elements in the Watch list of the Flash debugger.

B. Use the Bandwidth Profiler and the Streaming Graph when testing the movie.

C. Use the Bandwidth Profiler and the Frame By Frame Graph when testing the movie.

D. Select the Generate Size Report option in the Flash tab of the Publish Settings dialog box.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 71

Which publish file format would be best for a dynamic Flash movie being delivered on a CD?

A. Projector

B. Packaged

C. Flash (swf)

D. QuickTime

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 72

Why does the following code snippet throw compiler errors? var length:uint = 4; for (var i:int

= 0; i <== length; i++) { trace("Current: " + i); }

A. The variable length is a reserved word.

B. Incorrect operators in the for statement conditions.

C. Missing curley braces ({}) around the trace statement.

D. Using uint rather than int for the variable loop length declerations.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 73

You have some classes that you would like to use in many of your Flash applications. You want to link to these external classes. What should you do?

A. Add import statements in your Actions Panel.

B. Add a Classpath in the ActionScript 3.0 Settings.

C. Open all the class files and copy the code into your document.

D. Create MovieClips with the same name as the external classes.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 74

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 Which tool was used to transform Object 1 into Object 2?

A. Ink Bottle tool

B. Paint Bucket tool

C. Free Transform tool

D. Gradient Transform tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 75

Which anti-alias option should you use to remove anti-aliasing from a TextField?

A. Bitmap text

B. Anti-alias none

C. Use Device Fonts

D. Anti-alias for readability

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 76

You would like a dynamic TextField to display more than one line of text with word wrap.

Which TextField option should you selected to accomplish this?

A. Multiline

B. Multirow

C. Scrolling

D. Continuous

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 77

Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-058&q=1 Object 1 was created with the Pencil tool.

Which command should you use to transform Object 1 into Object 2?

A. Modify > Shape > Smooth

B. Modify > Shape > Optimize

C. Modify > Shape > Straighten

D. Modify > Shape > Add Shape Hint

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 78

How should you access the skin of a Button component to edit the visual assets used in it?

A. Double-click on an instance of the component on the stage.

B. Open the skin file using the skin property in the Component Inspector panel.

C. Navigate to the component SWC file in the Flash program files and open it in Flash

CS3.

D. Right-click on an instance of the component on the stage and choose the Component

Definition option from the pop-up menu.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 79

You have an asset selected on stage and you right-click on it. You want to convert it to a

MovieClip. What should you do?

A. Convert to Asset

B. Convert to Symbol

C. Convert to Graphic

D. Convert to Movieclip

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 80

You want to create a square on stage. Which tool should you use?

A. Block

B. Shape

C. Drawing

D. Rectangle

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 81

Which three join types are available for strokes when drawing a rectangle with the Rectange tool? (Choose three.)

A. Miter

B. Bevel

C. None

D. Round

E. Square

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 82

In which panel can you enable guides for scale-9?

A. Align

B. Properties

C. Parameters

D. Symbol Properties

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=82

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 83

Which is a benefit of importing a Photoshop document (PSD) with layers into a Flash document?

A. Text layers in a PSD can be imported into Flash as editable text fields.

B. While importing the PSD, you can convert bitmap layers into vector artwork.

C. Layer styles in the PSD, such as drop shadows, are converted to Flash filters.

D. You can automatically resize the PSD to match the Flash document dimensions.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 84

You would like to distribute a component that you have built. Which library option allows you to do this?

A. Export SWC File

B. Export Flash Movie

C. Component Definition

D. Convert to Compiled Clip

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 85

What must be done to maintain font integrity in a TextField with dynamically loaded text?

A. Load the font at runtime

B. Give the field a runtime name

C. Check the embed outlines checkbox

D. Embed the font via Character Embedding panel

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 86

Which property should you use to populate a Datagrid component with data?

A. data

B. setData

C. dataProvider

D. dataGridData

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=86

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 87

Which tool or panel should you use to modify the fill of a rectangle that has been selected?

A. Info panel

B. Ink Bottle tool

C. Properties panel

D. Rectangle tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=87

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 88

You want to use the same static graphic multiple times in an animation. Which type of image asset would best optimize the animation?

A. SVG

B. Vector

C. Tween

D. Bitmap

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=88

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 89

You want to create a SWF file such that it is as small as possible. Which type of asset should you use?

A. vector images with gradients

B. vector images without gradients

C. bitmapped images with gradients

D. bitmapped images without gradients

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=89

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 90

Which browser on the Microsoft Windows platform supports the technology used to expose

SWF files to screen readers?

A. Safari

B. Opera

C. Mozilla Firefox

D. Internet Explorer

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=90

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 91

You want to ensure that a SWF file will playback smoothly on older computers with limited processing power. What should you do when you create the SWF file?

A. set the animations to use a the highest frame rate possible

B. animate transparent graphics over bitmapped assets

C. mix vector art and surfaces whenever possible

D. set the _visible property to false instead of changing the _alpha level to 0 or 1

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=91

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 92

Which is an advantage of the Document class?

A. NO code will be placed in the movie.

B. You can now print your flash document.

C. You have the ability to write more modular code.

D. The amount of code transferred to the player is less.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=92

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 93

Which new capability does E4X add to Actionscript 3?

A. XML can be used as a data source

B. XML can now be used for the first time in Flash

C. XML access and manipulation has remained the same but is now quicker

D. XML is now treated as a native data structure and can be parsed without referring to node structure

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=93

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 94

Which operator should you use to create an instance of a class?

A. the dot operator

B. the new operator

C. the assignment operator

D. the concatenation operator

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=94

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 95

Which statement about the Document class is true?

A. The Document class is set in the Actions panel.

B. The Document class extends the MovieClip class.

C. The Document class represents the timeline of a Movie Clip symbol.

D. The Document class specifies a base class for symbols in the library.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=95

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 96

What is the purpose of having a class implement an interface?

A. It creates a standard way for unrelated objects to communicate with each other.

B. It makes properties of the class accessible through the Component Inspector panel.

C. It allows the class to share visual assets with similar classes for a consistent appearance.

D. It provides ways for the user to interact with the movie clip defined by the class through components.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=96

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 97

Which statement about an interface is true?

A. They list methods and their implementation.

B. It is where the navigation is located on the stage.

C. They list properties available across all classes in a project.

D. Interfaces are implemented by classes to assure availability of methods.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=97

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 98

Which keyword can be used in a class definition?

A. static

B. internal

C. private

D. dynamic

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=98

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 99

Which ActionScript 3.0 class is used to load XML data from a URL?

A. XMLLoader

B. URLLoader

C. XMLRequest

D. URLRequest

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=99

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 100

How should this ActionScript 2.0 code be written in ActionScript 3.0? mcContainer.attachMovie(Box OcBox mcContainer.getNextHighestDepth());

A. mcContainer.load(Box);

B. mcContainer.addChild(new Box());

C. mcContainer.addChild(attachMovie(Box);

D. mcContainer.createEmptyMovieClip(Box? OcBox);

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=100

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 101

You want to export custom components to be used in other Flash movies. Which file format should you use?

A. MXP

B. SWF

C. SWD

D. SWC

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=101

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 102

Which metadata tag must be added before a property declaration in the class of a component to make the property accessible through the Component Inspector panel?

A. [Event]

B. [Bindable]

C. [Metadata]

D. [Inspectable]

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=102

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 103

Which class should you use to load XML data in AS3?

A. E4XML

B. LoadVars

C. XMLLoader

D. URLLoader

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-058&qno=103

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

Average

99.8%

Success Rate.

Over

120

Global Certification Vendors Covered.

Services of Professional & Certified Experts available via support.

Free 90 days updates to match real exam scenarios.

Instant Download Access!

No Setup required.

Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

Verified answers researched by industry experts.

Study Material

updated

on regular basis.

Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

No authorization

code required to open exam.

Portable

anywhere.

Guaranteed Success

.

-

Fast

, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement