9A0 061
http://www.TwPass.com
9A0-061
Adobe
Adobe Premiere Pro 2.0 Professional ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-061
The 9A0-061 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-061 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-061 exam is very challenging, but with our 9A0-061 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-061 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-061 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-061 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-061 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-061 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-061 tested and verified before publishing
- 9A0-061 exam questions with exhibits
- 9A0-061 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-061 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-061 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-061 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-061 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-061 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-061
now!
9A0-061
QUESTION: 1
You are using the Adobe Title Designer. Which title property should you change to increase
the space between lines of text in a title?
A. Aspect
B. Leading
C. Kerning
D. Tracking
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You want to create text that follows a path. What should you do?
A. choose the Pen tool; draw the path; type the text
B. choose the Path Type tool; draw the path; type the text
C. type the text; use Distort to make the text follow the desired path
D. choose the Pen tool; draw the path; choose the Path Type tool to type in the text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You want to use the same title in more than one project. What should you do?
A. open the title and choose Title > Export > Title
B. open the title and choose File > Export > Frame
C. choose the file in the Sequence and select File > Export > Frame
D. choose the title in the Project panel and choose File > Export > Title
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You have created a title with the Roll/Crawl options set as shown in the exhibit.
adobe&c=9A0-061&q=1 How will the title be animated?
A. It will crawl from right to left and then pause for 60 frames.
B. It will roIl from bottom to top and then pause for 60 frames.
C. It will crawl from right to left and continue off screen for 60 frames.
D. It will roll from bottom to top and continue off screen for 60 frames.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You want to show a title in the Source panel. What should you do?
A. double-click it
B. choose File > Open
C. choose Title > Open
D. drag it to the Source panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which statement about HDV editing in Premiere Pro is true?
A. HDV video must be converted before being captured.
B. HDV video may be captured via OHOI-com pliant 1394 and edited in real time.
C. HDV video must be converted before being captured or exported back to tape.
D. HDV video may be captured via OHCI-compliant 1394 and can only be edited in
real time with third-party plug-ins.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Empty areas in an Adobe Illustrator file are converted to _____ when imported into Adobe
Premiere Pro.
A. an alpha channel
B. a vector based mask
C. a solid colored background
D. an antialiased cropped area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You have a clip that has been logged for inclusion in a batch capture, but has NOT yet been
captured. How does it appear in the Project panel?
A. as a sequence
B. as a still image
C. as an offline clip
D. as an automatically detected scene
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You want to capture the entire recorded tape or your digital footage. What should you do?
A. choose Tape in the Capture panel
B. choose In/Out in the Capture panel
C. choose an In point, choose an Out point, then choose Record
D. use the controls in the Capture panel to operate the device as you log clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What does the Shuttle Control do in the Capture panel?
A. allows you to batch record a tape
B. allows you to set In and Out points
C. allows you to advance a tape one frame with each mouse click
D. allows you to play the tape faster or slower in forward or reverse
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to create a project that uses a custom frame size. To adjust the frame size values in
the General section of the Custom Settings dialog, set the Editing Mode to
A. DV PAL
B. Desktop
C. DV NTSC
D. HDV 1080i
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
When should you select Collect Files and Copy to New Location in the Project Manger?
A. when copying an exact copy of your project to a new location
B. when copying smaller versions of your media to a new location
C. when copying preview files associated with your media to a scratch disk
D. when copying all the media you have used in your project to one new directory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You have a graphics card that does NOT support Direct3D acceleration. Which setting should
you select in the Desktop Display Mode area in the Playback Settings window?
A. OpenGL
B. Standard
C. Compatible
D. Accelerated GPU Effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You want to create a still picture montage in your video. You also want all of the pictures to fit
in the viewable frame. What should you do?
A. re-size the pictures to the desired scale by using Photoshop
B. use project settings that will match the size of most of your stills
C. choose Edit> Preferences > General> Default Scale to Frame Size
D. import the pictures and re-size them on an individual basis by using the Scale
parameter in the Effect Controls panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which option in the Project Manager dialog box specifies extra frames in the Trimmed Project
to permit minor edits?
A. Make Offline
B. Include Handles
C. Include Preview Files
D. Exclude Unused Clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Shown in the exhibit. adobe&c=9A0-061&q=1 Which button allows you to set a new
thumbnail for the clip?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
How should you configure Adobe Premiere Pro to automatically resize imported assets to the
projects default frame size when you drag the asset into a sequence?
A. choose Edit> Preferences> Trim, then select Large Trim Offset
B. choose Edit> Preferences> General, then select Default Scale To Frame Size
C. choose Edit> Preferences> Capture, then select Use Device Control Timecode
D. choose Edit> Preferences> Media, then select In/Out Points Show Media Offset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You want video playback to appear only on an external monitor, not on the program monitor in
Premiere Pro. In the Playback Settings window, you accomplish this by _____
A. selecting Desktop Video
B. deselecting Desktop Video
C. setting External Device to None
D. selecting Disable Video Output when Premiere Pro is in the background
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
What is a scene DVD marker?
A. a stop point in the DVD
B. a marker that will return to the main menu
C. a marker that the viewer can use to jump ahead to specific scenes
D. a marker that you use if you have divided the video into separate movies
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
If a sequence does NOT contain any DVD markers, what happens the first time you select a
DVD menu template?
A. You can only choose to make an Autoplay DVD with no menus.
B. The DVD Marker dialog box appears allowing you to add DVD markers.
C. Adobe Premiere Pro asks if you want to automatically add DVD scene markers.
D. Adobe Premiere Pro automatically places DVD scene markers according to the
settings in the template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What do you do to add a DVD Main Menu Marker at the current time indicator in the
Timeline?
A. click the Set DVD Marker button and then click OK
B. right-click in the clip and select Main Menu Marker from the Context menu
C. right-click in the Time Ruler and choose Set DVD Marker> Main Menu Marker
D. select the clip, drag a marker to the clip from the Set DVD Marker button and click
OK
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What should you do to change the length of the video that shows inside your Animated
buttons?
A. double-click the button on the DVD menu and assign the new length
B. right-click the button on the DVD menu and select Button > Animated Button
>Length of Video
C. choose the button on the DVD menu and choose DVD> Button >Animated Button>
Length of Video
D. select the background on the DVD menu and assign the new length of the Animated
Buttons in the Effect Controls window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You are working in the DVD Layout panel. How should you change the font used to label
Scene buttons in an existing DVD menu?
A. right-click the label; choose the font from the Context menu
B. select the label; choose the font from the Effect Controls panel
C. double-click the label; enter the new font in the Change Text dialog box
D. format the text in a word processing application and paste the formatted text on the
label in the DVD Layout panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What should you do to save a DVD folder in your hard drive?
A. choose File > Save as
B. choose DVD> Export> Folder
C. choose DVD Layout> Burn DVD> Folder
D. choose File > Export> Movie> DVD Folder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What should you do to pan a track that is mastered to 5.1 surround?
A. use the Timeline and create Pan keyframes
B. use the Timeline and adjust the Pan keyframes
C. use the Audio Mixer and use Pan left / Pan Right
D. use the Audio Mixer and drag the puck anywhere within the square
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
What happens when you click an individual audio track s Solo Track icon in the Audio Mixer?
A. All other tracks are muted.
B. All other tracks are routed into the Solo Track.
C. The track s volume level goes up for emphasis.
D. The track s Enable for Recording icon turns on.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which is the primary advantage of using a VST plug-in?
A. VST plug-ins allow for the import of MP3 audio.
B. VST plug-ins always speed up audio processing.
C. VST plug-ins can be applied to individual audio channels.
D. VST plug-ins permit third parties to create additional effects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You have applied an effect by using the Audio Mixer. Adding a new clip to the track will
_____
A. apply that effect to the clip
B. NOT add that effect to that clip
C. only add the effect to the clip as long as the clip overlaps another clip
D. only add the effect to the clip as long as the clip is placed before any other clips in
the track
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What does adjusting the time code display to Audio Units allow you to do?
A. view only audio clips on the Timeline
B. set audio effects to apply to selected clips
C. set audio affects to apply to the entire track
D. increase the resolution of the Timeline to be higher than one frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
What is affected when applying an audio effect to an audio track in the Audio Mixer?
A. all audio tracks
B. the audio clip selected on the Timeline
C. the audio track selected on the Timeline
D. the audio track selected in the Audio Mixer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You created Volume keyrfames in a track by using the Write automation method. Which
statement is true?
A. Moving the clip on the sequence will not move the key fames.
B. Moving the clip on the sequence will cause those key frames to move.
C. You can move the keyframes if you press the Alt key as you move the clip.
D. You can move the keyframes if you press the Control key as you move the clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
When should you map a clip s source audio channels?
A. after adding a clip to a sequence
B. before adding a clip to a sequence
C. in the original audio creation program
D. immediately before exporting to DVD or video tape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which determines the specific settings that appear in the Also settings dialog box?
A. the ASIO device driver
B. the audio effects used in the project
C. the Playback Settings in the Project Settings dialog box
D. the hardware selected in Audio Output Mapping preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which panel allows you to create settings that will allow you to capture only the video and
NOT the audio from a clip on a digital video tape?
A. the Info panel
B. the Capture panel
C. the Effects panel
D. the Project panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
How do you add an Opacity keyframe to a clip on the timeline with the Selection tool?
A. Alt-click the graph on the desired clip
B. Ctrl-click the graph on the desired clip
C. Shift-click the graph on the desired clip
D. It is NOT possible with the Selection tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Double-clicking on the work area bar in the Timeline panel _____
A. causes the Timeline to play in preview mode
B. causes the work area bar to extend the length of the project
C. renders the section of the Timeline the work area bar covers
D. causes the work area bar to extend the length of the Timeline panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What happens when you open a project with a custom workspace on a computer other than the
one on which you created it?
A. The application asks you to create the custom workspace.
B. The application looks for a workspace with the same name.
C. The application opens the project with the default Editing workspace.
D. The application creates a .PRPPOJ preferences file of the same name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You are dragging a panel. What happens to the dragged panel when the mouse button is
released? adobe&c=9A0-061&q=1
A. The dragged panel is grouped with the existing group.
B. The dragged panel is removed from the existing group.
C. The dragged panel is docked next to the existing group.
D. The dragged panel creates a new group in the middle of the screen.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
How will sequence markers in a nested sequence appear in the parent sequence and in the
source monitor?
A. They will appear as clip markers.
B. They will appear as DVD markers.
C. They will appear as sequence markers.
D. They will appear as multi-camera markers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What happens when you use the Slip tool to drag the center clip of three clips to the left?
A. The duration of the center clip changes.
B. The In and Out points of the center clip change.
C. The Out point of the clip to the left is shortened.
D. The In point of the clip to the right is lengthened.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
How do you access the Multicam Monitor window?
A. through the Window menu
B. through the Flyout menu on the timeline
C. through the Flyout menu on the Program Monitor
D. through the Right-click menu on the Multicam Clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
What is the duration to a clip if you set the In point and Out point to the same timecode?
A. zero frames
B. oneframe
C. It depends on the frame rate.
D. It depends on the dropcode setting.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You define a sequence clip as a multi-camera clip _____
A. through Clip menu
B. through the Sequence menu
C. through the Flyout menu of the Timeline
D. by applying a multi-camera filter to the sequence clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which procedure assures continuous timecode on a tape?
A. resetting the counter on your video camera with each scene
B. using an analog VCR to put timecode on the tape before you use it
C. fast-forwarding at least five seconds between scenes when using a new video tape
D. using your digital camera to shoot the lens cap with audio recording disabled before
you use the tape
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You have a single source clip in several different nested sequences. How does modifying a
filter on the source clip affect the nested sequences it is within?
A. Only new nested sequences will see the update.
B. All nested sequences will be immediately updated.
C. The nested sequences will update after being rendered.
D. Nested sequences will not be affected by the source clip being changed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What does 3:2 pulldown indicate?
A. Every third frame of video1 two fields get deleted.
B. Three frames get played into two to facilitate playback at different rates.
C. Two frames get converted into three to facilitate playback at different rates.
D. The first 24p frame is written to two fields of 60i video. The next is written to three,
the next to two.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You need to shift the In and Out points of a clip forward or backward by the same number of
frames in a single action. Which tool should you use?
A. Slip tool
B. Slidetool
C. Selection tool
D. Ripple Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which modifier key is used to convert overlay edits to insert edits, while dragging a clip
between two clips on the Timeline?
A. Alt
B. Esc
C. Shift
D. Control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Where would you export a short video sequence as an animated .GIF file for use on a Web
site?
A. through the Save As settings
B. through the export settings in the Export Movie function
C. through the export settings in the Adobe Media Encoder
D. through the export settings in the Export Frame function
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You want to export a small portion of your Timeline to a movie file. To accomplish, this you
should _____ and choose Work Area Bar as the Range to export in the Export Movie Settings
panel.
A. select the clips you want to export
B. group the clips together that you want to export
C. scale the Timeline panel to show the clips you want to export
D. set the Work Area Bar over the portion of the Timeline you want to export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What should you do to export a tile for your client to review?
A. choose File > Export for Clip Notes
B. choose Sequence > Export for Clip Notes
C. choose File > Export> Export for Clip Notes
D. choose File > Export> Movie > Export for Clips Notes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You want to crop a few pixels from the edges of a video that will be encoded to Windows
Media format using the Adobe Media Encoder. Where is this function enabled in the Adobe
Media Encoder Panel?
A. on the Video tab
B. on the others tab
C. on the Source tab
D. on the Audiences tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to export a movie to standard recordable CD media that can be played in a standard
CD-ROM drive with an image quality comparable to VHS video. Which format in the Export
Settings of the Adobe Media Encoder should you select?
A. MPEG1
B. MPEG2
C. MPEG1-VCD
D. MPEG2-DVD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You want to include project link information in an exported movie to enable the Edit Original
command in another application. Which controls should you enable in the General tab of the
Export Movie Setting dialog box?
A. turn on the Add to Project When Finished checkbox
B. set the Range drop-down menu to Entire Sequence
C. set the Embedding Options drop-down menu to Project
D. turn on the Export Audio and the Export Video checkboxes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
What should you do to export your sequence so that it can be streamed over the Internet?
A. choose File> Export> Stream Video
B. choose File> Movie> Export for the Internet
C. choose File> Export> Adobe Media Encoder
D. right-click the file in the Project panel and choose Stream over the Internet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You want to email your Clip Notes comments file to the person requesting the review. Which
file should you attach to your email?
A. .EDL file
B. .PDF file
C. .XFDF file
D. .PRPPOJ file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which statement is true?
A. Ease In slows down the value changes entering a keyframe.
B. Ease Out slows down the value changes entering a keyframe.
C. Easy-Ease slows down the value changes leaving a keyframe.
D. Easy-Ease slows down the value changes entering a keyframe.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
In the exhibit adobe&c=9A0-061&q=1 Which value will change when you drag the outer
edge of the Fast Color Corrector wheel clockwise?
A. Hue Angle
B. Balance Gain
C. Balance Angle
D. Balance Magnitude
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You want to overlay a timecode over the length of your Timeline, which consists of multiple
clips. The fastest way to apply the timecode effect with one continuous timecode is to apply it
to
A. transparent video that is the length of the project
B. each clip and set the timecode source in the effect to clip
C. each clip and set the timecode source in the effect to media
D. each clip and set the timecode source in the effect to generate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which statement about applying a single-sided transition is true?
A. Single-sided transitions fade to and from black.
B. Single-sided transitions fade to or from a transparent state.
C. Single-sided transitions give you less control over how adjacent clips transition.
D. Single-sided transitions have a single dark diagonal line through them on the
Timeline or the Effects Control panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
The video clip Sonic2.avi is to appear through a Track Matte, animated, and superimposed on
the Sonic1.avi video clip. Which asset must be selected for the application of the Track Matte
Key effect? adobe&c=9A0-061&q=1
A. the TrackMatte
B. none of the assets
C. the Sonic1.avi video clip
D. the Sonic2.avi video clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
A still image has been set to Scale to Frame Size. What will the Scale parameter in the Motion
effect be set to automatically as a result?
A. 0%
B. 50%
C. 100%
D. It depends on the size of the original image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Given the image shown in the exhibit, adobe&c=9A0-061&q=1 What happens if you click
and drag the cursor to the right in the Effects Control tab?
A. Only the Wipe transition shifts to the right.
B. Only the position of the cut between the two clips shifts to the right.
C. The length of the movie increases by the amount dragged to the right.
D. Both the Wipe transition and the cut between the two clips shift to the right.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
The Page Curl transition does NOT appear in the list of transitions in the Video Transitions
folders. What is the most likely reason for this?
A. It has been saved as a favorite.
B. Your GPU does NOT support the effect.
C. Your installation is NOT complete or is corrupt.
D. The project preset does NOT support this type of transition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which panel allows you to create settings that will allow you to capture only the video and
NOT the audio from a clip on a digital video tape?
A. the Info panel
B. the Capture panel
C. the Effects panel
D. the Project panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
What happens when you open a project with a custom workspace on a computer other than the
one on which you created it?
A. The application asks you to create the custom workspace.
B. The application looks for a workspace with the same name.
C. The application opens the project with the default Editing workspace.
D. The application creates a .PRPPOJ preferences file of the same name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You want to display only the name of your clips in a video track. You expand the track in your
sequence. What should you?
A. choose Edit> Preferences and set your selected display style
B. click the Set Display Style button and choose Show Name Only
C. click the Set Display Style button; choose Project> Project Settings
D. click the Set Display Style button; choose Edit> Preferences; set your selected
display style
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You want to shift a clip in time while adjusting adjacent clips to compensate for the move.
Which tool should you use?
A. Slip tool
B. Slidetool
C. Selection tool
D. Ripple Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
How do you add an Opacity keyframe to a clip on the timeline with the Selection tool?
A. Alt-click the graph on the desired clip
B. Ctrl-click the graph on the desired clip
C. Shift-click the graph on the desired clip
D. It is NOT possible with the Selection tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You have created text with a drop shadow. You want to display only the shadow of your text,
NOT the text itself. What should you do?
A. type your text and uncheck fill
B. type your text and choose Title> Fill> 0%
C. type your text and choose Title> Transparent
D. type your text and choose Title> Transform> Opacity> 0%
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are using the Adobe Title Designer. Which title property should you change to increase
the space between lines of text in a title?
A. Aspect
B. Leading
C. Kerning
D. Tracking
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You want to see the video on which the title text will be overlaid. To accomplish this you
should check Show Video in the Titler and then _____
A. adjust the CTI in the Source monitor
B. use the Slip tool to change the frame that displays
C. move the title on the Timeline to change the frame that displays
D. adjust the Background video timecode to change the frame that displays
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You want to use the same title in more than one project. What should you do?
A. open the title and choose Title> Export> Title
B. open the title and choose File > Export> Frame
C. choose the title in the Sequence and select File > Export> Frame
D. choose the title in the Project panel and choose File > Export> Title
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You want to create text that follows a path. What should you do?
A. choose the Pen tool; draw the path, type the text
B. choose the Path Type tool, draw the path; type the text
C. type the text; use Distort to make the text follow the desired path
D. choose the Pen tool; draw the path; choose the Path Type tool to type in the text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
What do you do to convert your static title into a rolling title?
A. choose Title > New Title> Default Roll
B. choose Title > Roll / Crawl Options> Roll
C. choose Title > New Title > Based on Template
D. choose Title > New Title > Based on Current Title
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You want to export a small portion of your Timeline to a movie file. To accomplish, this you
should _____ and choose Work Area Bar as the Range to export in the Export Movie Settings
panel.
A. select the clips you want to export
B. group the clips together that you want to export
C. scale the Timeline panel to show the clips you want to export
D. set the Work Area Bar over the portion of the Timeline you want to export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
To export only a portion of a clip, you select the clip and
A. choose File> Export> Trimmed Clip
B. place it in the sequence and then export the sequence
C. choose File> Export> Movie, then set the In and Out points
D. set In and Out points, choose File > Export > Adobe Media Encoder and set Range
to In to Out
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What do you do to export a movie to be played on a CD-ROM?
A. choose a codec that will work best in your system
B. choose a codec that will work best at slower bit rates
C. identify the limits of the fastest/ newest system and encode the file, based on this
system
D. identify the limits of the slowest/older system configuration and encode the file,
based on this system
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You want to crop a few pixels from the edges of a video that will be encoded to Windows
Media format using the Adobe Media Encoder. Where is this function enabled in the Adobe
Media Encoder Panel?
A. on the Video tab
B. on the Others tab
C. on the source tab
D. on the Audiences tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
To make Clip Notes comments, you should play the video embedded in the PDF file, _____
A. set markers and write comments on the markers
B. pause when needed, and write comments in the Text Box
C. write comments in the appropriate parts of the video image
D. write comments on a separate file, and combine them during export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
How does enabling the Video Noise Reduction Filter in the Adobe Media Encoder Export
Settings reduce noise?
A. by softening the image
B. by using 2 pass encoding
C. by increasing the bandwidth the tile requires
D. by sharpening the images in the exported video file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
What do you do to view Clip Notes comments that are inside a Clip Notes comments file?
A. choose File > Open and choose the Clip Notes file
B. choose File > Import and choose the Clip Notes file
C. choose Clip > Overlay; choose the Clip Notes file; double-click the Clip Note icons
that appear in the Program Monitor or Timeline
D. choose Sequence > Import Clip Notes Comments; choose the Clip Notes file;
double-click the sequence markers that appear in the Time Ruler
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What should you do to export your sequence as a series of bitmaps?
A. choose File > Export> Bitmap
B. choose File > Export> Movie> Bitmap
C. choose File > Export> Frame > Bitmap
D. choose File > Export > Adobe Media Encoder> Bitmap
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which is the primary advantage of 1ST plug-in support in Premiere Pro?
A. VST effects do NOT need to be rendered.
B. VST effects may be applied to any audio clip.
C. VST effects may be applied to any audio track.
D. VST effects may be downloaded from third parties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You have a stereo audio clip that was recorded with narration in the left channel and ambient
sound in the right channel. You want to be able to easily adjust narration and ambient sound
independently. What should you do?
A. send the clip to a Submix Track
B. use the Balance control in the Audio Mixer
C. use the Source Channel Mappings to map the source to Mono
D. use the Source Channel Mappings to map the source to Stereo
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Where do you apply an Audio Track effect, without using keyframes?
A. in the Timeline panel
B. in the Audio Mixer panel
C. in the Effect Controls panel
D. in the Audio Waveforms panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You want to adjust the levels of an audio track by using the automation modes of the Audio
Mixer. During Timeline playback, you want the automation to begin recording volume
keyframe adjustments when you drag the volume slider. You want to stay at that volume until
you drag the slider to a new position. Which automation mode of the Audio Mixer
accomplishes this?
A. Read
B. Write
C. Latch
D. Touch
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Your workstation has an ASIO capable sound card which you want to use to record input audio
devices directly to a sequence. Where should you set the input volume for these devices prior to
recording?
A. the Audio Mixer
B. the Audio Hardware preferences
C. the audio track in the destination sequence
D. the audio settings for your ASIO capable sound card
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
What should you do to pan a track that is mastered to 5.1 surround?
A. use the Timeline and create Pan keframes
B. use the Timeline and adjust the Pan keyframes
C. use the Audio Mixer and use Pan Ieft / Pan Right
D. use the Audio Mixer and drag the puck anywhere within the square
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
How should you use the audio mixer to control all audio tracks, project-wide?
A. use only the Master Track settings in the Audio Mixer
B. set up a Master Sequence and nest the other sequences within it
C. set In and Out points in the Audio Mixer that surround the entire project
D. use the Show/Hide Tracks menu selection to make sure all the tracks in the project
are visible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
How should you edit an audio track that needs to be trimmed an amount less than a single
frame?
A. set the timecode display to use audio units
B. adjust the timecode to display in fractional frames
C. zoom in on the audio track to get more resolution in the Timeline
D. set the work area to surround only the frame that contains the edit point
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You want to move many of your audio clips to different locations in a sequence. You also need
to adjust the volume of all of the clips. To accomplish this, you should adjust the volume
_____
A. on the clips then move the clips to the new locations
B. on the track then move the clips to the new locations
C. in the Master track then move the clips to the new location
D. using the Audio Mixer then move the clips to the new locations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What should you do to add a DVD marker to the Timeline?
A. drag the marker from the DVD Layout panel
B. drag the marker from the Tools panel to the sequence
C. place the CTI where you want the marker to be; right-click; choose Set DVD Marker
D. place the CTI where you want the marker to be; choose File > DVD> Set DVD
Marker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
What is the maximum number of numbered sequence markers you can place in an individual
sequence?
A. 64
B. 100
C. 128
D. unlimited
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Why would you choose to burn a DVD to an ISO Image rather than directly to Disc or Folder?
A. The encoding quality is better.
B. The encoding process goes faster.
C. You have the capability to burn the image to disk using other DVD burning tools.
D. Burning to an ISO Image supports more features than directly to Disc or Folder.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
How can you change a static DVD scene button to an animated button?
A. use the Flyout menu of the DVD Layout menu
B. import an animation sequence into the layer above the Timeline
C. double-click on the DVD scene marker on the Timeline and select the Motion Menu
button
D. click on the Change Template button in the DVD Layout menu to find a menu that
supports animated buttons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
What should you do to create a DVD menu?
A. choose DVD >Template > Apply
B. choose Template> Apply to Current Sequence
C. choose DVD markers from the DVD layout panel and choose Apply
D. choose Change Template from the DVD Layout panel and select a menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
What happens when you double-click a text label on a DVD Layout?
A. You are able to assign links to the text.
B. The text opens in the Change Text dialog box.
C. The text color and font attributes may change.
D. The menu opens in the application designated as Edit Original.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Which statement about HDV editing in Premiere Pro is true?
A. HDV video must be converted before being captured.
B. HDV video may be captured via OHCI-compliant 1394 and edited in real time.
C. HDV video must be converted before being captured or exported back to tape.
D. HDV video may be captured via OHCI-compliant 1394 and can only be edited in
real time with third-party plug-ins.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You want to capture video without audio by using the Capture panel. Where do you configure
the settings to capture only video?
A. the General Preferences panel
B. the Logging tab on the Capture panel
C. the flyout menu on the Capture panel
D. the Device Control options in the Settings tab of the Capture panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You want to record a sequence to videotape. Your device supports the RS-422 protocol. To
accomplish this you go to the Preference files and choose _____ from the Device menu.
A. VTR Control
B. DV Deck Control
C. IEEE 1394 Control
D. Serial Device Control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
What is the function of batch capture?
A. recaptures logged clips that are offline
B. captures multiple scenes simultaneously
C. detects scene changes for automated capture
D. applies filters to clips in batch as they are captured
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Empty areas in an Adobe Illustrator file are converted to _____ when imported into Adobe
Premiere Pro.
A. an alpha channel
B. a vector based mask
C. a solid colored background
D. an antialiased cropped area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
In the exhibit adobe&c=9A0-061&q=1 Which value will change when you drag the outer
edge of the Fast Color Corrector wheel clockwise?
A. Hue Angle
B. Balance Gain
C. Balance Angle
D. Balance Magnitude
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You want to add borders to the Iris Star transition. What should you do?
A. select the transition and add a border with the Lens Flare effect
B. select the transition and adjust its properties in the Effect Controls panel
C. create a star in the Titler, and apply the Track Matte Key effect to the clip
D. add two transitions, one larger than the other, and make the larger one a different
color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
The exhibit shows the Program Monitor for the selected clip. The motion path indicates that
this animation is using _____ interpolation. adobe&c=9A0-061&q=1
A. Spatial Linear
B. Spatial Bezier
C. Temporal Ease In
D. Temporal Ease Out
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which statement is true?
A. Single-sided transitions fade to and from black.
B. You CANNOT use single-sided transitions in Premiere Pro.
C. Single-sided transitions are only possible in tracks 2 and up.
D. Single-sided transitions fade to or from a transparent state.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Which is a system requirement for the use of a GPU transition?
A. a CPU that is at least 3.0 gigahertz
B. at least 512 MB of system memory
C. a graphics card that supports Direct X and hyper threading
D. a graphics processing unit that supports Pixel Shader 1.3 or higher
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You have a video clip in Video Track 1 . You have a white title in Video Track 2. You apply
the Track Matte Key effect to the clip in Video Track 1 and set the Matte parameter to a value
of Video 2 as shown in the exhibit. What com posited effect does this create? adobe&c=9A0061&q=1
A. a white title over a video clip
B. a black title over a video clip
C. video showing through the letters of the title
D. video showing everywhere except through the letters of the title
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You want to overlay a timecode display on a video clip. What should you do?
A. apply the Timecode effect to the clip
B. generate timecode text with the Titler
C. choose the appropriate settings in the Playback Settings dialog box
D. drag the timecode display from the Timeline to the Program Monitor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Where is the default anchor point from which the position of the clip is measured?
A. the center of the clip
B. the upper left corner of the clip
C. the upper right corner of the clip
D. the center of the top edge of the clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Which option in the Project Manager dialog box specifies extra frames in the Trimmed Project
to permit minor edits?
A. Make Offline
B. Include Handles
C. Include Preview Files
D. Exclude Unused Clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Which option in the Project Manager panel allows you to have extra footage at each end of
your trimmed clips?
A. Include Handles
B. Include Preview Files
C. Include Audio Conform Files
D. Rename Media Files to Match Clip Names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
You want to create a video project that does NOT conform to common DV, HD or HDV
settings. You want to use this project as a template for future projects. What should you do?
A. click the Load Preset tab; expand the DV-NTSC folder; select the settings that match
your video
B. click the Load Preset tab; expand the Adobe HDV folder; select the settings that
match your video
C. click the Custom Settings tab; choose the settings that most closely match the
attributes of your clip
D. click the Load Preset tab; select the appropriate preset that most closely matches the
attributes of your clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
You want to create a still picture montage in your video. You also want all of the pictures to fit
in the viewable frame. What should you do?
A. re-size the pictures to the desired scale by using Photoshop
B. use project settings that will match the size of most of your stills
C. choose Edit> Preferences > General > Default Scale to Frame Size
D. import the pictures and re-size them on an individual basis by using the Scale
parameter in the Effect Controls panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
You want to ensure that your video playback is displayed in the Program Monitor. What should
you do?
A. select the Desktop Video checkbox in the Playback Settings dialog box
B. select Compatible in the Desktop Display Modes area of the Playback Settings dialog
box
C. select None from the Export External Device dropdown menu in the in the Playback
Settings dialog box
D. select the Disable Video Output When Premiere Pro is in the Background checkbox
in the Playback Settings dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
You have created an offline project. You need to bring this project into an online editing
system, and you need to re-capture the files with high-quality settings. To accomplish this, you
should use the Project Manager and create a Trimmed Project _____
A. excluding unused clips
B. selecting Make Offline
C. selecting Include Handles
D. selecting Rename Media Files to Match Clip Names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
You want to play your NTSC video on a CD-ROM. Which export option reduces the data rate
significantly without making the motion appear too choppy?
A. 24P
B. 30fps
C. 15fps
D. 29.97 fps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
You want to hide the preview thumbnail in the Project panel. What should you do?
A. choose View> Icon from the Project panel menu
B. choose Edit Columns from the Project panel menu
C. choose Thumbnails > Off from the Project panel menu
D. choose View from the Project panel menu and deselect Preview Area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
How does Adobe Premiere Pro treat 24P footage when you import it?
A. as 24 fps interlaced footage
B. as 23.976fps interlaced footage
C. as 24 fps progressive scan footage
D. as 23.976 fps progressive scan footage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
What is the relationship between rendering a source clip and a nested sequence it is within?
A. A sequence is always rendered separately from the source clip.
B. Rendering the sequence will also render the source clip it contains.
C. Rendering the source clip will always render the sequence it is whithin.
D. Rending the source clip will render the sequence it is within as long as there are no
effects or filters on the sequence.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
You are editing footage using the Multi-Camera Monitor. Which color is the active camera s
border while it is in Playback Mode?
A. red
B. blue
C. green
D. yellow
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
Which statement about a rolling edit is true?
A. It changes a clip s speed to fit a duration.
B. It trims a clip and shifts subsequent clips in the track by the amount you trim.
C. It shifts a clip in time, while trimming adjacent clips to compensate for the move.
D. It trims an adjacent Out point and In point simultaneously and by the same number
of frames.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
What should you do to change the order in which your clips are playing in a sequence?
A. use the Ripple Edit tool; move the clip to the new position
B. use the Selection tool; press the Alt key, drag the clip to the new position
C. use the Selection tool; press the Control key; drag the clip to the new position
D. select the clip; drag it to a different layer; move the appropriate clips; position the
clip in the new position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
Which statement is true? adobe&c=9A0-061&q=1
A. Clips will be in sync if they start at the point in time where the CTI is.
B. The starting point of the master clip is used to synchronize the clips.
C. Synchronize the clips by placing the clips at the start of the sequence.
D. The In point of the clips in the sequence are used to synchronize the clips.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
In the exhibit, Which display format is used to signify 30 fps drop-frame timecode?
adobe&c=9A0-061&q=1
A. A
B. B C - C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
What happens when you use the Slip tool to drag the center clip of three clips to the left?
A. The duration of the center clip changes.
B. The In and Out points of the center clip change.
C. The Out point of the clip to the left is shortened.
D. The In point of the clip to the right is lengthened.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which statement is true?
A. All the sequences in a project share the same timebase.
B. Only PAL projects can have different timebases in their sequences.
C. Only NTSC projects can have different timebases in their sequences.
D. Different sequences in the same project can have their own timebase.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
You have a timecode value selected in the Timeline panel. Which keyboard sequence takes you
directly to the 1450th frame of the clip?
A. :1450
B. +1450
C. ;1450
D. .1450
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Which function is performed when the Show Video option is selected in the Adobe Title
Designer?
A. The video output is toggled on or off to an external monitor.
B. The frame of video where the CTI rests is overlaid on the title.
C. The title is overlaid on the frame of video where the CTI rests.
D. The frame of video where the CTI rests is displayed and saved in the background of
the title.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-061&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement