70 642
http://www.TwPass.com
70-642
Microsoft
TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-642
The 70-642 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-642 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 70-642 exam is very challenging, but with our 70-642 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 70-642 exam on your FIRST TRY!
Microsoft 70-642 Exam Features
- Detailed questions and answers for 70-642 exam
- Try a demo before buying any Microsoft exam
- 70-642 questions and answers, updated regularly
- Verified 70-642 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 70-642 tested and verified before publishing
- 70-642 exam questions with exhibits
- 70-642 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 70-642 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 70-642 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources
to
prepare you for this. The 70-642 exam is essential and core part of Microsoft certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 70-642 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Microsoft 70-642 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-642
now!
70-642
QUESTION: 1
ABC.com has a forest with a domain named ABC.com. A server named ABC-SR05 is
configured as the DNS server. During a routine security check you discover a number of
outdated resource records in the ABC.com zone. You successfully set up the DNS service to
do scavenging on ABCSR05 but after a month ABC-SR05 was clogged up with the same stale
resource records again. What action should you take to take away all outdated resource
records?
A. You should execute the dnscmd ABC-SR05 /AgeAllRecords command.
B. You should disable the DNS service on ABC-SR05 and manually start scavenging
stale records.
C. You should execute the dnscmd ABC-SR05 /StartScavenging command.
D. You should enable the DNS scavenging utility on the us.ABC.com zone.
E. You should execute the dnscmd /zonerefresh command.
F. You should increase the Expires After setting of the Start of Authority (SOA) record.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network uses the public
namespace ABC.com. All servers on the ABC.com network run Microsoft Windows Server
2008. The ABC.com CIO does not want user to have the ability to copy the public DNS zone
records. You must make sure that the zone transfers are restricted to DNS servers that are
listed in the Name Servers option without affecting the operation of the public name
resolution. 2 How will you comply with the CIO�s requirement?
A. Check the Service Locator (SRV) resource record enabled option on all ABC.com
domain controllers.
B. Configure the priority value for the SRV records on all the domain controllers of
us.ABC.com to 1.
C. Check the Allow zone transfers only to servers listed on the Name Servers option on
ABC.com.
D. Uncheck the DNS scavenging option on the us.ABC.com zone.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network has two Servers named ABCSR05 and ABC-SR06. ABC-SR05 is a domain controller that is configured as DNS server.
ABC-SR06 is configured to run a legacy application. You receive an instruction from the CIO
to include parameters like Service, Weight Protocol, and Port number for the legacy
application on ABC-SR05. What action should you take to accomplish this?
A. You must create a Host Info (HINFO) record on ABC-SR05.
B. You must create a Well-Known Service (WKS) record on ABC-SR05.
C. You must create a Service Locator (SRV) record on ABC-SR05.
D. You must create a Pointer (PTR) resource record on ABC-SR05.
E. You must create a Start of Authority (SOA) record on ABC-SR05. 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a forest with
two domains named us.ABC.com and uk.ABC.com. All servers on the ABC.com network run
Windows Server 2008 and all client computers run Windows Vista. Users in the us.ABC.com
zone complain that it takes a long time to access resources in the uk.ABC.com zone. What
action should you take to reduce the resolution response times? (Each correct answer presents
part of the solution. Choose TWO.)
A. You should create and configure a GPO with DNS Suffix Search List option to
uk.ABC.com, us.ABC.com.
B. You should configure the priority value for the SRV records on all the domain
controllers of us.ABC.com to 5.
C. You should apply the policy to all user workstations in the us.ABC.com zone.
D. You should enable Scavenge Stale resource records in the Zone Aging /Scavenging
Properties dialog box of every workstation.
E. You should create and configure a GPO with the Local-Link Multicast Name
Resolution feature enabled.
F. You should execute the dnscmd /zonerefresh command on the workstations in
uk.ABC.com.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are employed as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a
domain named ABC.com. ABC.com has a subsidiary company named TestLabs.com. The
servers on both domains are configured to run Windows Server 2008. You are responsible for
a ABC.com server named ABC-SR05. ABC-SR05 is a configured to run the DNS server role.
There is a server on the TestLabs.com network named TESTLABS-LR18 that is configured to
run the DNS server role. ABC-SR05 contains a stub zone. The master for the stub zone on
ABC-SR05 is ABC-SR06. During routine monitoring you discover that ABC-SR06 has failed
resulting in name resolution problems for ABC users connecting to the TestLabs.com 5
network. What action should you take to overcome this problem?
A. You must decrease the Minimum (default) TTL setting in the SOA record for the
zone on TESTLABS-LR18.
B. You must modify the stub zone to a secondary zone on ABC-SR05.
C. You must create a new Service Locator (SRV) record in the primary DNS zone on
TESTLABSLR18. Also create a new host (A) record for ABC-SR05.
D. You must enable DNS scavenging in the DNS zone on TESTLABS-LR18.
E. You must use a DNS forwarder on TESTLABS-LR18.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a
domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008
and all client computers run Windows Vista. The ABC.com domain contains three Windows
Server 2008 servers named ABC-SR05, ABCSR06 and ABC-SR07. ABC-SR05 and ABCSR06 are configured as DNS servers while ABCMicrosoft 70-642: Practice Exam 6 SR07
passes DNS requests on to ABC-SR06. How can you configured to enable ABC-SR07 to be
updated as soon as DNS records are updated on ABC-SR06 ?
A. You should execute the ipconfig /flushdns command on all ABC.com client
computers.
B. You should execute the dnscmd /clearcache command on ABC-SR07.
C. You should decrease the Retry Interval value of the Start of Authority (SOA) record
of ABC.com to 10 minutes in the DNS service.
D. You should increase the Expires After option of the Start of Authority (SOA) record
to 10 minutes in the DNS service.
E. You should enable the DNS Client service on the all client computers in the zone.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You work as an enterprise administrator for ABC.com. The ABC.com network consists of a
forest with a domain named us.ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows
Server 7 2008. You are responsible for a DNS server named ABC-SR10 that hosts numerous
secondary zones of which us.ABC.com is one. What action should you take to have ABCSR10 perform the function of a caching-only DNS server?
A. You should have the DNS stub zones disabled on ABC-SR10 prior to re-enabling the
DNS service.
B. You should have the DNS service uninstalled on ABC-SR10 prior to re-installing the
DNS service.
C. You should configure DNS Scavenging on ABC-SR10.
D. You should modify the DNS zones on ABC-SR10 to standard primary zones.
E. You should re-configure the DNS service with one or more forwarders.
F. You should enable Zone Aging on ABC-SR10.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a forest that
contains four domains. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. The
domain controllers are configured as DNS servers. All ABC.com users make use of a Web
server named ABC-SR02 to accomplish their daily tasks. What action should you take to
make sure that ABC.com users can access ABC-SR02 by using Internet Explorer? (Each
correct answer presents part of the solution. Choose THREE.)
A. By creating a GlobalNames zone on a DNS server.
B. By configuring ABC-SR02 in order to enable DFS-R on it.
C. By replicating the GlobalNames zone to all domains controllers in the ABC.com
forest. 8
D. By creating a host (A) record for ABC-SR02 in the GlobalNames zone.
E. By creating a LegacyWINS zone on a DNS server.
F. By replicating the GlobalNames zone in the DNS zone for the forest root domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com has its headquarters in Miami and a branch office in Toronto.
IPv4 addressing is utilized at both offices. During the course of the day you receive instruction
from ABC.com to travel to the Toronto office and deploy an additional server named ABCSR06. What action should you take to configure Routing and Remote Access on ABC-SR06?
A. You should have ABC-SR06 configured with the Routing and Remote Access role.
Then you should execute the netsh command with the interface ipv4 enable parameter.
B. You should have ABC-SR06 configured with the Routing and Remote Access role.
Then you should enable IPv4 Router Routing and Remote Access on ABC-SR06.
C. You should execute the netsh command with the interface ipv4 enable parameter on
ABCSR06 prior to enabling Routing and Remote Access.
D. You should execute the netsh command with the ras ipv4 set access ALL parameter
on ABCSR06. Then you should have Router Routing and Remote Access enabled for
IPv4 and IPv6. 9
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com currently has their headquarters located in Miami. The ABC.com
network servers run Microsoft Windows Server 2008 and the client computers run Microsoft
Windows Vista. You are preparing to deploy a computer named ABC-SR21 which is
configured with the Network Access Policy (NAP) server role. ABC.com wants you to have
the tunnel interface and the IPv6 Loopback interface as the only connections running IPv6.
What action should you take?
A. You should execute the netsh interface ipv4 enable command on ABC-SR21.
B. You should consider clearing the Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) checkbox
in the Local Area Connection Properties window.
C. You should execute the netsh internal interface ipv6 delete command on ABC-SR21.
D. You should consider disabling the IPv4 Routing and Remote Access option on ABCSR21.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All ABC.com network servers run Microsoft Windows Server 2008.
ABC.com recently deployed three servers named ABC-SR02, ABC-SR03 and ABC-SR04 that
are configured with the DNS role and have static IP addresses. You are preparing to install a
new server named ABC-SR05 as the DHCP server. What action should you take to stop
ABC-SR05 from assigning the IP addresses assigned to ABC-SR02, ABC-SR03 and ABCSR04 to the client computers?
A. You should have ABC-SR05 configured with an exclusion that specifies the DNS
servers� IP addresses.
B. You should have ABC-SR05 configured with an exclusion policy for the all DNS
servers.
C. You should have ABC-SR05 configured with an exclusion that specifies the ABCSR05 IP address.
D. You should also have DNS server service role configured on ABC-SR05.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com domain contains a computer that is configured to run the UNIX operating system as
11 well as a member server named ABC-SR05. You are preparing to install the default Print
Server role on ABC-SR05 and must make sure that all users run their print jobs through ABCSR05 whether they are UNIX clients or Windows clients. You configure printing on ABCSR05 to make use of Line Printer Remote Printing. What action should you take next?
A. By enabling the File Server role and the Internet Printing server role on ABC-SR05.
B. By executing the printbrm �r �r <filename> command on ABC-SR05.
C. By installing the Line Printer Daemon (LPD) Services role service on ABC-SR05.
D. By applying a restrictive Print permission in the Default Domain Policy.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain named
ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. You are
responsible for managing a file server named ABC-SR05. ABC-SR05 is used by all
departments in order to store their files. ABC-SR05 contains a shared folder named SalesDocs
12 that is used by the Sales department. How can you guarantee that the Sales group members
are able to only view and open files in Sales?
A. By assigning the Modify permission to the Sales group in the Network Policy remote
access permissions.
B. By assigning the Read share permissions to the Sales group.
C. By assigning the Contributor in the Network Policy NTFS permissions to the Sales
group.
D. By assigning the Contributor share permissions for the Sales group.
E. By assigning the Read NTFS permissions to the Sales group.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network has a server named ABC-SR10
that hosts the Windows SharePoint Services (WSS) site. You are in the process of installing a
new application on ABC-SR10. After the installation you discover that ABC-SR10 has failed
and stops responding. You must make sure that the WSS site is restored to another server
named ABC-SR11 after installing Windows Backup and Restore facility. What action should
you take to solve the problem? 13
A. You should execute wbadmin /Start Recovery on the command line prior to
installing the WSS site.
B. You should execute vssadmin /Start Recovery on the command line prior to
installing the WSS site.
C. You should execute vssadmin /query reverts to restore the application and the sites
from backup prior to installing WSS site.
D. You should execute wbadmin /enable backup allCritical ?:/quiet command prior to
installing the WSS site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network contains a file server named
ABC-SR05 used by all ABC.com users to store their information. In order to manage the
server space you decide to configure quotas on ABC-SR05. What action should you take to
display the quota usage of all users?
A. By reviewing the Quota Entries list from the properties of every volume.
B. By displaying a Storage Management report created from the File Server Resource
Manager. 14
C. By using the logs in the Windows Reliability and Performance Monitor.
D. By using a File Screen created from the File Server Resource Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You are employed as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a
domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008.
ABC.com contains a Web server named ABC-SR11 that hosts several third-party applications
as well as a shared folder with documents for the ABC.com employees. The ABC.com
employees report of unusual slow response times when using the documents in the shared
folder. You open Task Manager and discover that the CPU is working at full capacity. What
source should you use to obtain more information in resolving the problem?
A. The processor usage percentage for each application by using Windows Reliability
and Performance Monitor.
B. The System Monitor events log. 15
C. The Windows Reliability and Performance Monitor events log.
D. An alert that triggers when processor usage is more than 90 percent.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
com contains three servers named ABC-SR14, ABC-SR15 and ABC-SR16 respectively. You
want to monitor ABC-SR15 and ABC-SR16 using the Event Logs subscription on ABC-SR14.
What action should you take to create a subscription on ABC-SR14?
A. You should execute the wecutil im subscription.xml command on ABC-SR14. Then
you should configure an additional server as an upstream server.
B. You should execute the wecutil cs subscription.xml command on ABC-SR14. Then
you should deploy subscription.xml as an event collector subscription configuration file.
C. You should execute the wecutil cs subscription.xml command on ABC-SR14. You
must configure ABC-SR14 as a downstream server.
D. You should execute the wecutil im subscription.xml command on ABC-SR14. Then
you should deploy the ForwardedEvents log in a custom view. Then export the custom
view to subscription.xml file on ABC-SR14.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
contains two servers named ABC-SR22 and ABC-SR23 that are configured with WSUS. The
difference between the two WSUS servers is that only ABC-SR22 has the approved and tested
updates. What action should you take to allow ABC-SR23 to get updates from ABC-SR22
only and not directly from the Microsoft website?
A. By configuring ABC-SR22 as a proxy server.
B. By configuring ABC-SR23 as a proxy server.
C. By configuring ABC-SR22 as an upstream server.
D. By configuring ABC-SR23 as an upstream server.
E. By configuring ABC-SR23 as a backup for ABC-SR22.
F. By configuring ABC-SR22 as a downstream server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You work as an enterprise administrator at ABC.com. All servers on the ABC.com network run
Windows Server 2008. ABC.com contains a WSUS server named ABC-SR25. The ABC.com
security policy states that all traffic on the corporate network should be encrypted. What
action should you take need to make sure that all connections to ABC-SR25 is compliant with
the security policy?
A. You should configure NTFS permissions on the ABC-SR25 specifying the Deny
Full Control permission to the Everyone group.
B. You should configure IPSec security on ABC-SR25.
C. You should configure ABC-SR25 to allow only MSCHAP v2 authentication for all
connections.
D. You should configure SSL encryption on the ABC-SR25 administrative website.
E. You should configure ABC-SR25 with NTFS partitions for the administrative
website.
F. You should configure IIS on the ABC.com domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are employed as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a
domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008.
ABC.com contains a domain controller named ABC-DC01 that runs Microsoft Network
Monitor 3.0. You have received instructions from the CEO to execute a security audit on
ABC-DC01 without impacting on the normal business day activities. What action should you
take to execute the audit between 22:00 and 07:00 the following day and save it to the
C:\LDAPData.cap file? (Choose THREE)
A. You should use netmon.exe as the application name.
B. You should use nmcap.exe as the application name.
C. You should use perfmonconfig.exe as the application name.
D. You should create a scheduled task and add �Start a program action�to the task.
E. You should provide the /networks */capture LDAP /file C:\LDAPData.cap
/stopwhen /timeafter 9 hours as conditions.
F. You should provide the /networks * /capture LDAP /file C:\LDAPData.cap
/stopwhen /timeafter 9 hours as arguments.
G. You should use sysmon.exe as the application name.
H. You should provide the /network */capture LDAP /file C:\LDAPData.cap /stopwhen
/timebefore 10hours as parameters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
contains a domain controller named ABC-DC01 that runs Microsoft Network Monitor 3.0.
You must conduct a security audit. During monitoring on ABC-DC01, while capturing data
inconsistencies with regard to mnemonic names and IP addresses in the display of certain
captured frames. What action should you take to obtain a consistent display of mnemonic host
names only? (CHOOSE TWO)
A. By creating an exclusion policy using a filter.
B. By populating the Aliases table.
C. By creating a new capture filter.
D. By applying the filter to the capture in the audit.
E. By applying the aliases to the capture in the audit.
F. By enabling the Enable Conversations option.
G. By copying the captured data to an xml file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com has its headquarters located in Miami and branch office located in
Toronto. The ABC.com network servers are configured with Microsoft Windows Server 2008.
The ABC.com offices are connected via a Virtual Private Network (VPN) connection. 20
During the course of the day you receive instruction from ABC.com to ensure that the VPN
connection supports end-to-end encryption. ABC.com additionally wants you to ensure that
computer-level authentication is used which does not use user names or passwords. What
action should you take to comply with these requirements?
A. You must use a L2TP/IPsec connection with EAP-TLS authentication.
B. You must use a PPTP connection with MS-CHAP v2 authentication.
C. You must use a network policy that allows only Kerberos authentication.
D. You must use a L2TP/IPsec connection with MS-CHAP v2 authentication.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com has its headquarters located in Miami and branch office located in
Toronto. The ABC.com network servers run Microsoft Windows Server 2008 and the client
computers run Microsoft Windows Vista. 21 ABC.com currently makes use of a computer
named ABC-SR05 which has Network Access Protection configured at the Miami office. The
ABC.com written security policy currently states that data transmitted between ABC-SR05
and client computers should be secure. The Toronto office users connect to the Miami office
using laptop computers. What action should you take to create an access requirement that will
prevent other non network users from connecting to ABC-SR05?
A. You must have a Wired Network Group policy with all computers using MS-CHAP
authentication, added and configured.
B. You must have an Extensible Authentication Protocol (EAP) Enforcement Network
policy added and configured. Further ensure that EAP-TLS authentication is used.
C. You must have an IPSec Enforcement Network policy added and configured.
D. You must have an 802.1X Enforcement Network policy added and configured.
E. You must have a network policy that restricts all remote connections.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com has its headquarters located in Miami and branch office located in
Toronto. The ABC.com network servers run Microsoft Windows Server 2008 and the client
computers run Microsoft Windows Vista. ABC.com currently makes use of a computer named
ABC-SR05 which has Active Directory Certificate Services and Network Access Protection
(NAP) installed. ABC.com currently has Toronto office users connecting to the Miami office
using laptop computers. What action should you take to configure NAP policies and apply it
on the wireless connections 22 accessing the Miami office?
A. You must have 802.1X authentication used on all network access points.
B. You must have the Prevent connections to infrastructure networks option enabled in
the wireless Group Policy settings in the Network Policies.
C. You must have MS-CHAP v2 authentication required on all portable computers.
D. You must have the Prevent connections to infrastructure networks option disabled in
the wireless Group Policy settings in the Group Policy Management Console.
E. You must disable then re-enable the Prevent Connections to infrastructure networks
option in the wireless Group Policy settings in the Network Policies.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com has its headquarters located in Miami and branch office located in
Toronto. The ABC.com network servers run Microsoft Windows Server 2008 and the client
computers run Microsoft Windows Vista. ABC.com currently makes use of a computer named
ABC-SR05 configured as a Network Address Translation (NAT) server. During the course of
the day you receive instruction to deploy a computer named ABC-SR21 to the Toronto office.
ABC.com wants you to have port forwarding configured on ABC-SR05 to ABC-SR21. What
action should you take to make sure that network administrators can use Remote Desktop
Protocol (RDP) to connect to ABC-SR21?
A. You must have ABC-SR05 configured to forward port 3389 to ABC-SR21. 23
B. You must have ABC-SR05 configured to forward port 25 to ABC-SR21.
C. You must have ABC-SR05 configured with Conditional forwarding.
D. You must have ABC-SR05 configured with the Routing and Remote Access
services.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. ABC.com runs an ISA server as a firewall in order to
secure their internal network. You are responsible for setting up remote access for users to the
network by means of a Virtual Private Network (VPN) service. The ABC.com security policy
states that Point-to-Point tunneling (PPTN) must be used on the VPN. You receive various
complaints from users receiving the �Error 721: The remote computer is not responding�
message when attempting to log on to the VPN server. What action should you take on the
firewall to make sure that users are able to logon to the VPN server?
A. By opening port 1521.
B. By opening port 3389.
C. By opening port 3380.
D. By opening port 1723.
E. By opening port 47.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You work as the enterprise administrator at ABC.com. ABC.com has its headquarters located
in Miami and branch office located in Toronto. You are preparing to deploy a Virtual Private
Network (VPN) server to the Miami office. What action should you take? (Choose two)
A. You should have the Windows Deployment Services role installed.
B. You should have IPSec installed.
C. You should have the Routing and Remote Access Services role service installed.
D. You should have the Deployment Transport Role Service installed.
E. You should have the Network Policy and Access Services role installed.
F. You should have a Certificate Authority role installed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com currently makes use of network servers that are installed with
Microsoft Windows Server 2008. The client computers on the ABC.com network run either
Microsoft Windows Vista, Windows XP Professional (SP2) or Windows 2000 Professional.
You are preparing to install a server named ABC-SR05 to run IPv6 addressing on the network.
What action should you take to configure all client computers to communicate with ABCSR05?
A. You should have only the Windows 2000 Professional computers uABCraded with
Service Pack 4.
B. You should have the Active Directory Client extension (DSClient.exe) installed on
the Windows Vista computers.
C. You should have all client computers re-installed with Windows 2000 Professional
Service Pack 4.
D. You should have the Windows 2000 Professional computers uABCraded to
Windows XP Services Pack 2..
E. You should have the Windows 2000 Professional computers uABCraded to
Windows Millennium Edition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network servers run
Microsoft Windows Server 2008. You recently deployed a server to the network named ABCSR05 configured as the DHCP server. During the course of the business week you discovered
that ABC-SR05 has failed and thus used a recent backup to restore the DHCP database. What
action should you take to make sure that the DHCP clients will not be assigned IP addresses
that have already been assigned to other DHCP clients?
A. You should have the Resource Relay Address DHCP server option include the entire
zone.
B. You should have the Conflict Detection value set to 1.
C. You should have the DHCP server option set to 0.
D. You should have the Resource Location Servers DHCP server option include the
entire zone.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com which has the functional level of the domain set at Windows Server 2003.
You are preparing to deploy a member server to the network named ABC-SR05 to run the
DHCP 27 service. What action should you take to successfully start the DHCP service on
ABC-SR05?
A. You should have ABC-SR05 rebooted.
B. You should have the scope deleted and then re-activated on ABC-SR05.
C. You should have ABC-SR05 reconfigured with a new scope to assign IP addresses.
D. You should have ABC-SR05 authorized in the Active Directory domain to assign IP
addresses.
E. You should have ABC-SR05 authorized in a new Windows Server 2008 domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. ABC.com currently has their headquarters located in Miami. ABC.com has
recently deployed a router named KingRouting using the IP address 192.168.0.0 to connect the
Miami office to the Internet. ABC.com also wants an additional router named TestRouting
using the IP address 192.168.64.0 to join the Miami office with a segment named KingSecured
which has a network address of 192.168.4.0/26. Unfortunately a client computer which
requires access to the KingSecured servers cannot access the network with its current
configuration. What action should you take on the client computer routing table to provide it
with a persistent route for the KingSecured network?
A. You should execute the route add command with the -p 192.168.4.0/22 192.168.4.1
parameter.
B. You should execute the route add command with the -p 192.168.64.10 mask
255.255.255.192 192.168.4.0 parameter.
C. You should execute the route add command with the -p 192.168.4.0/26
192.168.64.11 parameter.
D. You should execute the route add with the command -p 192.168.4.0 mask
255.255.255.192 28 192.168.64.1 parameter.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. The network servers run Microsoft Windows Server 2008. The DHCP server
role is installed on a server named ABC-SR05. What action should you take to have the DHCP
database on ABC-SR05 use less disk space?
A. You should have the database reconciled using the DHCP snap-in.
B. You should execute the jetpack.exe command with the dhcp.mdb temp.mdb
parameters from the folder that holds the DHCP database.
C. You should enable DNS scavenging from the properties of dhcp.mdb file.
D. You should make use of a caching only DNS server for the zone.
E. You should execute the dnscmd /zonerefresh command on ABC-SR05.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You are an Enterprise administrator for ABC.com. All servers on the ABC.com network run
Windows Server 2008. You have deployed a file server named ABC-SR07 on the corporate
network. You configured a shared folder on ABC-SR07 to enable users to access shared files
on ABC-SR07. 29 During the course of the day you received complaints from users stating
their inability to access the shared files located on ABC-SR07. You discover that ABC-SR07
has an APIPA assigned IP address. What action should you take to make sure that all users are
able to access the shared files located on ABC-SR07?
A. You should have the DNS server address reconfigured on the ABC-SR07 TCP/IP
properties.
B. You should have the subnet mask configured on the ABC-SR07 TCP/IP properties.
C. You should have a static IP address for ABC-SR07 configured on the ABC-SR07
TCP/IP properties.
D. You should have the zone transfer settings configured on the ABC-SR07 TCP/IP
properties.
E. You should have the subnet mask changed to a 24-bit mask on the ABC-SR07
TCP/IP properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You work as the enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. The ABC.com network servers run Microsoft Windows Server 2008.
ABC.com currently makes use of a computer named ABC-SR05 configured as the Routing and
Remote Access server. You are preparing to configure a Network Access Protection policy for
ABC.com. What action should you take to have Point-to-Point Protocol (PPP) authentication
used on ABCSR05?
A. You should use the Microsoft Challenge Handshake Authentication Protocol version
2 (MSCHAP v2) authentication method. 30
B. You should use the Kerberos v5 authentication method
C. You should use the Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP)
authentication method.
D. You should use the Password Authentication Protocol (PAP) authentication method.
E. You should use the Extensible Authentication Protocol (EAP) authentication method.
F. You should use the Shiva Password Authentication Protocol (SPAP) authentication
method.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008. You are
responsible for a Windows Server 2008 server named ABC-SR24. ABC-SR24 is used to store
confidential information. During a routine monitoring you notice that ABC-SR24 has been
attacked numerous times. You must block all incoming communications to ABC-SR24. What
action should you take to secure the ABC.com network?
A. You should use the Domain Profile in Windows Firewall and check the Block all
connections option.
B. You should use the Internal Profile in Windows Firewall and check the Block all
connections option.
C. You should use the Public Profile in Windows Firewall and uncheck the Block all
connections option.
D. You should uncheck the IP Helper option in the Services snap-in.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You work as the enterprise administrator at ABC.com. You are preparing to set up Network
Access Protection (NAP) enforcement for the Virtual Private Network (VPN) servers on the
ABC.com domain. What action should you take to make sure that every client computer on the
ABC.com network is protected and monitored? (Each correct answer presents part of the
solution. Choose THREE.)
A. You should have a network access policy.
B. You should have the Require trusted path for credential entry option set to Enabled.
C. You should have a Group Policy object (GPO) created.
D. You should have the (GPO) linked to the Domain Controllers organizational unit
(OU).
E. You should have the GPO linked to the domain.
F. You should have the Security Center enabled.
G. You should have a restrictive network access policy.
H. You should have the Windows Sidebar enabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and have
Remote Desktop (RDP) enabled with default security settings for server administration. What
action should you take to make sure that RDP connections between the Windows Server 2008
servers and Windows Vista client computers are secure?
A. You should set every server�s security layer to the RDP security Layer. Then the
firewall on every server must be configured to deny connections via port 3389.
B. You should get user certificates from the internal certificate authority. Then every
server must be configured for Network Level Authentication to only allow Remote
Desktop client computers access .
C. You should consider configuring the firewall on every server to block port 3380.
D. You should set very server�s security layer to the RDP security Layer. Then all
clients must get user certificates from the internal certificate authority.
E. You should configure the firewall of every server to deny all communications via
port 1423.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network contains a file server named
ABC-SR06. ABC-SR06 is used by 50 users in the Sales department. These users utilize ABCSR06 as well as storing their files on it. In order to manage the disk space you decide to
configure it with quotas. To save you time you decide to make use of a quota template in order
to apply the quotas to several folders. What would be the fastest way to achieve this goal?
A. You should create a file screen template and apply it to the root of the volume
containing the folders.
B. Execute the dirquota.exe quota list command at the command prompt.
C. You must delete the quota template and create it again specifying a volume of the
folders in the file screen template.
D. You should create a new quota template apply it to all the folders on a per folder
basis.
E. You must change the quota template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and contain
the Windows Backup and Restore utility. You are responsible for a Windows Server 2008
server named ABC-SR05 with a DVD drive as drive E:. How would you perform a full
backup of the system state data to a DVD drive without interrupting anyone using ABC-SR05.
What action should you take?
A. Execute the Wbadmin start backup command and specify the allCritical parameter,
the backuptarget:C: parameter and the quiet parameter.
B. Execute the Wbadmin start backup command and also specify the allCritical
parameter, the backuptarget:E: parameter and the quiet parameter.
C. Execute the Wbadmin enable backup command and also specify the -addtarget:E:
parameter on ABC-SR05.
D. Execute the Wbadmin restore catalog command and specify the-backuptarget:C:
with the quiet parameter.
E. Execute the Recover E:\ Research command on ABC-SR05.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers on the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network contains file server named
ABC-SR06. ABC-SR06 contains a shared folder that is used by all users to store data. Due to
the critical nature of the data you do not want to deny users the ability to store data on the
shared folder when it surpasses the 1 GB data storage limit. What action should you take to be
notified whenever a user exceeds the storage limit in the shared folder?
A. You should create a hard quota to accomplish the task.
B. You should create a File Screen to monitor quota usage using the File Server
Resource Manager.
C. You should create an indirect quota to accomplish the task.
D. You should create a soft quota to accomplish the task.
E. You should create a Storage Management report to monitor quota usage using the
File Server Resource Manager.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You are the administrator for a software development house that writes small utility programs
for a wide range of networks. In addition to supporting its Windows Server 2008 network, you
are responsible for verifying that some of the applications that are developed function
properly. During these tests, you have to install transport protocols from other development
houses that are used by various systems. You have worked out the issues surrounding the
different protocols working on Windows Server 2008 by requiring the protocol developers to
make sure their protocols are compliant with what standard?
A. ODI
B. DLC
C. NDIS
D. NetBIOS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have just been asked to troubleshoot intermittent communication problems on a fairly old
network for a company that builds and repairs elevator motors. You have determined that the
network is a straightforward thin-coax Ethernet Windows NT LAN running TCP/IP. The
company wants to uABCrade to Windows Server 2008, hoping that the now-stable platform
will resolve the intermittent problems. You perform the uABCrade; all goes smoothly, and
initially everything seems to function properly. However, the intermittent problems show up
again. What layer in the OSI model is the most likely place for the problems to be occurring?
A. Physical layer
B. Data-Link layer
C. Network layer
D. Transport layer 37
E. Session layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which of the following are subnet boundary addresses that result from the use of the /29 mask?
(Choose all that apply.)
A. 172.20.73.12
B. 10.8.1.212
C. 192.168.0.0
D. 192.168.1.16
E. 192.168.164.208
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
IPv6 uses an extension header instead or variable-length headers to add functionality to the
protocol. As the network administrator, a junior admin wants to know what two headers are
added for IPsec. What would you tell the junior admin? (Choose two.)
A. Next-Header
B. Destination Options header
C. Authentication header
D. Encapsulating Security Payload header
E. IPsec ID header
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You are the network administrator for a large sales organization with four distinct regional
offices situated in different areas of the United States. Your Windows Server 2008 computers
are all in 38 place, and you have almost finished migrating all the workstations to XP
Professional and Vista. Your next step is to implement a single Active Directory tree, but you
want to put your DNS infrastructure in place before you start building your tree. Because DNS
is a critical component for the proper functioning of Active Directory, you want to make sure
that each region will have service for local resources as well as good performance. What
should you do to realize these requirements?
A. Install a single DNS server at your location, and create a separate domain name for
each region for the resolution of local resources.
B. Install a DNS server at each regional location, and create a single domain name for
all the regions for the resolution of local resources.
C. Install a single DNS server at your location, and create a single domain name for all
the regions for the resolution of local resources.
D. Install a DNS server at each regional location, and create a separate domain name for
each region for the resolution of local resources.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Your web server�s host name within the LAN is chaos.example.com. However, you need to
add a DNS entry so that it can be found with the name www.example.com. What type of
record should you add to the DNS zone for example.com in order for this to be configured
properly?
A. An alias/CNAME record
B. An A record
C. An SRV record
D. A PTR record
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
DHCP�s four-step process sees messages of specific types exchanged between the client and
network and the client and server. What is the name of the message that a DHCP client sends to
initially obtain configuration parameters?
A. DHCPOFFER 39
B. DHCPREQUEST
C. DHCPDISCOVER
D. DHCPACK
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You are the network administrator for organization. Your organization has three subnets
controlledby two multihomed Windows Server 2008 servers. You have discovered that
subnetA is sending ICMP traffic to subnetC. You want to stop the ICMP traffic from being
sent to the other subnet. What do you need to set up?
A. Traffic filters
B. Traffic rules
C. Traffic denials
D. Traffic relays
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which routing protocols are not available in Windows Server 2008? (Choose all that apply.)
A. RIPv1
B. RIPv2
C. OSPF
D. EIGRP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Your area of responsibility at the All Terrain Vehicle Rentals Company is to build, deploy, and
maintain the remote access system for the Windows Server 2008 network. The system consists
of four RRAS servers, which serve 200 users across the country. The users often travel from
location 40 to location, and they access different servers depending upon where they call in.
You put together a management station to monitor all the RRAS servers so you can keep an
eye on this critical aspect of your network. What tool do you use to accomplish this?
A. The Server Monitor of the RRAS snap-in
B. The Server Status node of the RRAS snap-in
C. The System Monitor snap-in
D. The MMC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Hannah�s manager has asked her to configure a remote access server so that it restricts what
times of day users can dial in. She creates a network access policy that contains time-of-day
restrictions, but it doesn�t work. What is the most likely cause?
A. The Day-And-Time-Restrictions policy hasn�t been replicated throughout the
domain.
B. The Day-And-Time-Restrictions policy doesn�t have a high enough priority.
C. The Day-And-Time-Restrictions policy has a priority that�s too high.
D. The Day-And-Time-Restrictions policy is not linked to an active remote access
profile.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You have been hired by a small company to implement new Windows Server 2008 systems.
The company wants you to set up a server for users� home folder locations. What type of
server would you be setting up?
A. PDC server
B. Web server
C. Exchange server
D. File server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You are the administrator for your organization. You have two groups, Sales and Marketing,
which use a laser printer. The Sales group prints a lot of invoices and quotes for companies.
The Marketing group usually prints large presentations that take a long time to print. You want
the Sales group�s documents to print before the Marketing group. How do you set this up?
A. Assign the Marketing group a priority of 100 and the Sales group a priority of 1.
B. Assign the Marketing group a priority of 99 and the Sales group a priority of 1.
C. Assign the Marketing group a priority of 1 and the Sales group a priority of 100.
D. Assign the Marketing group a priority of 1 and the Sales group a priority of 99.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Paige is a systems administrator who is responsible for performing backups on several servers.
Recently, she has been asked to take over operations of several new servers. Unfortunately, no
information about the standard upkeep and maintenance of those servers is available. Paige
wants to begin by making configuration changes to these servers, but she wants to first ensure
that she has a full backup of all the data on each of these servers. Paige decides to use the
Windows Server 2008 Backup utility to perform the backups. She wants to choose a backup
type that will back up all files on each of these servers, regardless of when they were last
changed or if they have been previously backed up. Which of the following types of backup
operations store all the selected files, without regard to the Archive bit setting? (Choose all that
apply.)
A. Normal
B. Incremental
C. Copy
D. Differential
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
42 Which of the following types of backup operations should be used to back up all the files
that have changed since the last full backup or incremental backup and mark these files as
having been backed up?
A. Differential
B. Copy
C. Incremental
D. Normal
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Your organization uses the IPv4 network address 172.16.30.0/22. All client computers in the
domain run Windows Vista. HostA (IP address 172.16.8.111, subnet mask 255.255.252.0) is
unable to connect to HostB (IP address 172.16.12.23, subnet mask 255.255.252.0) when using
NetBIOS broadcasts. What is the most likely explanation of the problem?
A. HostA and HostB reside on different IP subnets.
B. HostA and HostB are using different default gateway addresses.
C. HostA and HostB are using an incorrect subnet mask.
D. The network s DHCP server is offline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You have uABCraded all servers in your company s single Active Directory domain to
Windows Server 2008. The organization s SharePoint Server intranet Web site is hosted on
four different Web servers. The web servers are configured with identical hardware and each
one is assigned a unique IP address. You need to configure the network such that incoming
SharePoint connection requests are distributed evenly across all four Web servers. What
action should you perform?
A. Enable round-robin at the DNS zone level.
B. Enable netmask ordering at the DNS server level.
C. Enable round-robin at the DNS server level. 43
D. Enable netmask ordering at the DNS zone level.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You install the File Server role on a Windows Server 2008 member server named RES01 You
create a shared folder named SCHEMATICS that will be accessible to members of the
Engineers domain global group. Members of Engineers need to be able to read and write files
in the folder but must not be granted too much privilege to the folder. What action should you
perform?
A. Grant the Engineers group the Reader permission level to SCHEMATICS.
B. Grant the Engineers group the Contributor permission level to SCHEMATICS.
C. Grant the Engineers group the Owner permission level to SCHEMATICS.
D. Grant the Engineers group the Co-owner permission level to SCHEMATICS.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Your corporate network consists of a single Active Directory domain. The network consists of
3 domain controllers and 10 member servers, all of which run Windows Serve 2008. All client
computers in the domain run Windows Vista Enterprise. Due to security policy, the network is
not connected to the Internet. The network contains a server named DNS01 that hosts a
standard primary zone for the domain. You need to configure DNS01 such that if a DNS client
queries for a name outside the company network, DNS01 will not attempt to contact DNS
servers outside the network. What action should you perform?
A. Issue the command dnscmd /clearcache on DNS01.
B. Ensure that DNS01 is not configured to use forwarders.
C. Disable recursion on DNS01.
D. Remove root hints on DNS01.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Your organization is organized as a single Active Directory forest with one domain. All servers
run Windows Server 2008. The headquarters contains a Windows Server 2008 DNS server
that hosts an Active Directory-integrated zone. You install a Windows Server 2008 DNS
server in a branch office with a standard secondary zone that pulls updates from the master
server at headquarters. You receive complaints from users in the branch office that the WAN
link between it and headquarters is slow. You suspect that the bottleneck is produced by DNS
zone replication traffic. What action should you perform?
A. Enable Round-robin on the primary DNS server at headquarters.
B. Decrease the Refresh interval on the SOA record in the primary DNS zone.
C. Increase the Refresh interval on the SOA record in the primary DNS zone.
D. Remove the secondary DNS server and deploy a RODC at the branch office.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You are configuring a Windows Server 2008 member server named VPN01 to support NAP
with VPN enforcement. Your network consists of a single Active Directory domain in which
all servers run Windows Server 2008 and all client computers run Windows Vista. You have a
Windowsbased PKI installed and operational. Another member server named NPS01 serves as
the Network Policy Server and the System Health Validator. You are configuring a NAP
policy on VPN01 to apply NAP to incoming VPN connections. What actions should you
perform? (Select two choices. Each correct answer represents a part of a single solution.)
A. Configure VPN01 as a RADIUS client.
B. Create a network policy on VPN01.
C. Create a network policy on NPS01.
D. Configure VPN01 as a RADIUS server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You deploy a Windows Server 2008 public key infrastructure (PKI) and Network Access
Protection (NAP) on your domain. You discover that NAP policies are not affecting wireless
clients. You need to ensure that all wireless clients are properly screened by health policy upon
their initial association with a wireless access point. What action should you perform? (Select
two choices. Each choice represents a part of a single solution.)
A. Verify that wireless client network connections are configured to use a DHCP server.
B. Verify that 802.1X enforcement is configured on your Windows Server 2008
network policy server.
C. Verify that DHCP enforcement is configured on your Windows Server 2008 network
policy server.
D. Verify that wireless client network connections are configured for 802.1X
authentication.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Your network consists of a single Active Directory domain in which all servers run Windows
Server 2008 and all client workstations run Windows Vista. You manage the network from an
administrative workstation named THOTH. You want to configure THOTH to receive
Windows event log data from a domain controller named SERVER01. What actions should
you perform? (Select two answers. Each correct answer represents a part of a single solution).
A. Run the winrm quickconfig command on SERVER01.
B. Run the wecutil command on THOT
H.
C. Run the wecutil command on SERVER01.
D. Run the winrm quickconfig command on THOTH.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Your organization consists of an Active Directory domain in which all servers run Windows
Server 2008 and all client computers are laptops that run Windows Vista with Service Pack 1.
You need 46 to configure TCP/IP on the laptops such that users are able to seamlessly
connect to both the corporate network, which uses static IP addressing, and their own home
networks, which use dynamic IP addressing. What action should you perform?
A. Configure the users with IPv6 addresses.
B. Use the Alternate Configuration feature to configure the laptop computers with a
static secondary address.
C. Use the Alternate Configuration feature to configure the laptop computers with static
primary IP addresses.
D. Configure the users computers with APIPA IP addresses.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Your organization is planning to migrate from an IPv4 infrastructure to an IPv6 infrastructure.
Your manager is concerned about how IPv6 packets can be routed over the public Internet,
especially to destinations that still use IPv4. What actions should you perform? (Select two
choices. Each correct answer represents an independent solution.)
A. Deploy NAT in your network.
B. Deploy NPS in your network.
C. Deploy 6to4 technology in your network.
D. Deploy the Teredo transition technology in your network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You are the network administrator for your company. The network contains Windows Server
2008 and Windows Vista computers. A computer named Print1 functions as a print server for
your network and run Windows Server2008 Server Core. You need to manage the printers on
Print1 from your local Windows Vista Ultimate computer. Which tool should you use? 47
A. Server Manager
B. Print Management
C. Event Viewer
D. Active Directory Users and Computers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You are the systems administrator of your company. The company s network is configured to
use Internet Protocol version 6 (IPv6). You install a Dynamic Host Configuration Protocol
(DHCP) server on a server named DHCP1 that runs Windows Server 2008. You want to
ensure that neither IP addresses nor other configuration settings are automatically allocated to
DHCP clients on a subnet that does not use DHCPv6 from DHCP1. How should you configure
the Managed Address Configuration flag, and the Other Stateful Configuration flag in the
router advertisements?
A. Set both Managed Address Configuration and Other Stateful Configuration flags to 0
(zero).
B. Set both Managed Address Configuration and Other Stateful Configuration flags to
1.
C. Set the Managed Address Configuration flag to 0 and the Other Stateful
Configuration flag to 1.
D. Set the Managed Address Configuration flag to 1 and the Other Stateful
Configuration flag to 0.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You are the network administrator for your company. The network contains Windows Server
2008 and Windows Vista computers. You want to use the event collecting feature on several
Windows Server 2008 computers. You need to set up event subscriptions on the computers
that forward and collect events. What should you do? (Choose all that apply.)
A. Start the Windows Event Collector service.
B. Start the Windows Connect Now - Config Registrar service.
C. Start the Windows Event Log service.
D. Start the Windows Remote Management service. 48
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You are the network administrator for your company. You have installed Windows Server
2008 on all servers and Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2) or Windows Vista on
the client computers in your company. Your company wants to restrict non-compliant
computers from communicating on a network. The computers must meet the system health
requirements as stated in a corporate security statement before they connect to the network.
Which role service should you install?
A. Network Policy and Access Services
B. Routing and Remote Access Services
C. Terminal Services Licensing
D. Terminal Services Gateway
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You administer your company network, which consists of a single Active Directory domain.
The network is not connected to the Internet. The network contains two Windows Server 2008
domain controllers, 10 Windows Server 2008 member servers, and 100 Windows Vista client
computers. Server01 hosts a standard primary DNS zone for the Active Directory domain.
You must ensure that if a DNS client queries Server01 for external name resolution, Server01
will not attempt to contact DNS servers outside the corporate network. What should you do?
A. Remove all entries from the Root Hints tab.
B. Clear the DNS Server cache.
C. Disable recursion.
D. Remove all forwarders from the Forwarders tab.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are the network administrator for your company. All servers on the company s network
run Windows Server 2008. You are required to install a Dynamic Host Configuration Protocol
(DHCP) server on the network to enable client computers on the network to obtain IP address
automatically from the DHCP server. You want to ensure that when you install the DHCP
server, the server is automatically authorized. What should you do?
A. Install the DHCP server on a server that is member of the domain.
B. Install the DHCP server on a stand-alone server.
C. Install the DHCP server on the domain controller.
D. Install the DHCP server on a member server and the DHCP Relay Agent on the
domain controller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are the network administrator for your company. The company s network contains servers
that run Windows Server 2008. A server named DNS1 is configured as a Domain Name
System (DNS) server on the network to handle name resolution from users. DNS1 contains a
primary zone that holds DNS data for network users. You discover that the primary zone on
DNS1 contains entries for computers that no longer exist on the network. What should you do
to immediately start scavenging stale resource records?
A. Right-click the DNS server node in the DNS Manager snap-in, and click the Set
Aging/Scavenging for All Zones option.
B. Select the Enable automatic scavenging of stale records option on the Advanced tab
in the properties dialog box of the DNS server.
C. Select the Scavenge stale resource records option in the Zone Aging/Scavenging
Properties dialog box.
D. Right-click the DNS server node in the DNS Manager snap-in and click the
Scavenge Stale Resource Records option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You are the system administrator for a company that has purchased another company. The new
company has several UNIX computers. You install a Windows 2008 Server Core server and
several Windows Vista computers at the new company s location. A proprietary application
runs on some of the UNIX computers. You need to configure a print server on the Windows
Server 2008 Server Core computer to enable users at the UNIX computers to print. What
should you do?
A. Run Start /w ocsetup Printing-LPDPrintService.
B. Run Slmgr.vbs -ato.
C. Run cscript scregedit.wsf /LDP /4.
D. Run net start LPDSVC.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You are the network administrator for your company. The network contains a single Windows
2008 Active Directory domain. A Windows Server 2008 computer named Remote1 is a
member server with Routing and Remote Access installed. Remote1 allows both dial-up and
virtual private network (VPN) connections. Smart cards are issued to all users who will access
the network remotely. The smart cards will be used for both dial-up and VPN connections. All
users who will access the network remotely are issued Windows 2000 Professional portable
computers with smart card readers. The written security policy for your company states that
the users are required to use the smart cards only when connecting to the network remotely.
When connecting to the network locally, smart cards should not be used. You must implement
a remote access solution that will enforce the written security policy. What should you do?
A. In the Active Directory Users and Computers console, enable the Smart card is
required for interactive logon option for each user account that will access the network
remotely.
B. Install a computer certificate on Remote1. Configure the remote access policy on
Remote1 to 51 accept only EAP-TLS authentication. Use the Remote1 computer
certificate for authentication.
C. Install a computer certificate on Remote1. Configure the remote access policy on
Remote1 to accept only EAP-MD5 authentication. Use the Remote1 computer
certificate for authentication.
D. Install a computer certificate on each computer. Configure the remote access policy
on Remote1 to accept only EAP-TLS authentication. Use the computer certificate for
authentication.
E. Install a computer certificate on each computer. Configure the remote access policy
on Remote1 to accept only EAP-MD5 authentication. Use the computer certificate for
authentication.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You are the network administrator for your company. The company s network consists of
Windows Server 2008, Windows XP, and Windows Vista computers. Your company has a
partner company with which you need to share applications using a virtual private network
(VPN). You need to deploy the VPN on a Windows Server 2008 computer. Which service role
should you install?
A. Web Server (IIS) role
B. Terminal Services role
C. Application Server role
D. Network Policy and Access Service role
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You are the network administrator of your company. The servers on the company s network
run Windows Server 2008. The company s network consists of a single Active Directory
domain. A server named DNS1 is configured as a Domain Name System (DNS) server and
stores the directory-integrated DNS zone for your company. You promote a member server to
a domain controller, but you discover that the Service Record (SRV) for the new domain
controller is not created in the directory-integrated DNS zone. What should you do to create an
SRV record for the new domain controller by involving least administrative effort?
A. Restart the DHCP Client service. 52
B. Restart the Netlogon service.
C. Configure the properties for forward lookup zone to allow only secure updates.
D. Manually add an SRV record for the new domain controller.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You are the network administrator for your company. The company network runs on Windows
Server 2008. All the client computers run Windows Vista. You have a branch office and a
main office. You need to monitor all the frames that pass over the network to a local buffer,
regardless of the destination address. What should you do?
A. Use a capture buffer
B. Use display filters
C. Use promiscuous mode
D. Use capture triggers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You are the network administrator for your company. The network contains Windows Server
2008 and Windows Vista computers. You are configuring FileSrv2 to forward Event Viewer
events to Srv2. On FileSrv2, you run the winrm quickconfig command. Then on Srv2, you run
the wecutil qc command. Finally, you add the Srv2 account to the local Administrators group
on FileSrv2. What should you do next?
A. Create a custom view on FileSrv2.
B. Create a custom view on Srv2.
C. Create a new subscription on FileSrv2.
D. Create a new subscription on Srv2.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are the network administrator for your company. You have recently installed Windows
Server 2008 for your company. You want to create a test network of five subnets that will use
IPv6. You have to create the network in such a way that the client computers on the test
network are able to communicate with each other while ensuring that they cannot access the
Internet. In addition, the addresses used should be unique across all sites within your company.
Which IP address could you use?
A. 0:0:0:0:0:0:0:0
B. FE80:AB10:2B5C:B000:: /64
C. FD00:AB10:2B5C:B000::/8
D. FEC0:AB10:2B5C:B000::/10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You are the network administrator for your company. The company network runs Windows
Server 2008. All client computers run Windows Vista. You have a file server named SERV1.
SERV1 has a shared folder. You have enabled disk quotas on the shared folder. You want to
achieve the following objectives: � Receive a notification when a user copies more than 500
MB of data to the shared folder. � Ensure that users are not able to copy more than 500 MB of
data to the shared folder. What should you do?
A. Use a soft quota.
B. Use a hard quota.
C. Use Active Screening.
D. Use Passive Screening.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Mark works as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows 2008
domainbased network. The domain consists of Windows 2008 member servers and Windows
Vista client computers. The security policy for the company specifies that the security updates
status and security related settings of the servers in the domain must be examined regularly.
Mark wants to automate this process, so that reports for all the servers are generated every
night. What will he do to accomplish this?
A. Schedule a task on each server to run the MSCONFIG.EXE command every night.
B. Schedule a task on each server to run the CONVERT.EXE command every night.
C. Schedule a task on a central Windows Vista computer to run the MBSACLI.EXE
command for each server every night.
D. Schedule a task on each server to run the QFECHECK.EXE command every night.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Mark works as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server
2008 domain-based network. The domain consists of four domain controllers, two Windows
2008 member servers, and 100 Windows Vista and 50 Windows XP Professional client
computers. The network has two subnets with subnet addresses 192.168.0.0/24 and
192.168.1.0/24. Mark wants to scan the computers in the network by using the Microsoft
Baseline Security Analyzer (MSBA) tool. All the computers that he wants to scan are in a
single subnet 192.168.0.0/24. Mark installs MBSA on a client computer named BSACOMP
and runs MBSA.EXE. After scanning the computers, he finds that the report does not contain
any data of the computers in the subnet 192.168.0.0/24. Mark wants to generate a report that
includes results from all the computers in the subnet 192.168.0.0/24. What will he do to
accomplish the task?
A. In the MBSA tool window, specify host names of all the computers in the subnet
192.168.0.0/24.
B. In the MBSA tool window, specify NetBios names of all the computers in the subnet
192.168.0.0/24.
C. In the MBSA tool window, specify the subnet mask of the subnet 192.168.0.0/24.
D. In the MBSA tool window, specify the IP address range from 192.168.0.1 to
192.168.0.254 and start scanning.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Mark works as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server
2008 domain-based network. The network has a file server that runs on Windows Server 2008.
His assistant wants to know about the wireless local area network (WLAN) SSID. Which of
the following statements are true about WLAN SSID? Each correct answer represents a
complete solution. Choose three.
A. All wireless devices on a wireless network must have different SSIDs.
B. It has a maximum length of 32 characters.
C. It is a sequence of alphanumeric characters.
D. It is the name of a wireless local area network (WLAN).
E. It has a maximum length of 24 characters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server 2008
domain-based network. The network has three Windows Server 2008 member servers and 150
Windows Vista client computers. You plan to setup a VPN so that the company employees
working from remote locations can access the company s private network through the Internet.
You want to use the Layer 2 Tunnelling Protocol (L2TP) connection. Which of the following
protocols will you use to ensure security and protect data on the VPN?
A. Transport Layer Security (TLS)
B. Internet Protocol Security (IPSec)
C. Point-to-Point Protocol (PPP)
D. Microsoft Point-to-Point Encryption (MPPE)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
56 You work as a Network Administrator for ABCInc. The company has a Windows Server
2008 network environment. A user complains that he is unable to access resources on the
network. Other users on the network do not face any such issue. Running the IPCONFIG /all
command on his computer produces the following result: IP address 169.254.46.102 Subnet
Mask 255.255.0.0 Default Gateway NA You know that the address assigned to the user s
computer is provided through the APIPA feature. You want to ensure that the user s computer
is configured with a valid static IP address in case the computer is unable to get a lease from a
DHCP server. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?
A. Configure one more DHCP server on the network. Define a separate scope of IP
address on the new server instead of the previous one.
B. Disable APIPA on the client computer.
C. Configure the user s computer with an alternative configuration.
D. Configure the client computer with a static IP address instead of configuring it to an
IP address automatically.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Mark works as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows 2003
single domain-based Active Directory network. The network has five Windows 2008 member
servers and 150 Windows Vista client computers. Mark s assistant wants to know about the
advantages of NTFS file systems. Which of the following are the advantages of NTFS file
system? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. It provides compression.
B. It offers disk quotas feature.
C. It supports Encrypting File System (EFS).
D. It supports file and folder level permissions 57
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Mark works as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server
2008 domain-based network. The network has a file server that runs on Windows Server 2008.
Mark wants to secure all the important data so that only he can access the data. All the data is
stored on a Windows Server 2008 member. As the data volume is large, it is kept in a
compressed form on the NTFS partition. He decides to encrypt the data with the Encrypting
File System (EFS) . When he attempts to encrypt the data, he is unable to do it. What is the
most likely cause of the issue?
A. Data is stored on NTFS file system.
B. Windows Server 2008 does not support EFS.
C. EFS does not support compression.
D. The data files are larger than 2MB.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server 2008
network environment. The network has fifteen Windows Server 2008 member servers. All
client computers on the network run Windows XP Professional. You have configured a DHCP
server on the network to automatically assign IP addresses to the client computers. You install
a new computer for a user named Rick. Rick complains that he is unable to access the network
resources. You run IPCONFIG on his computer and receive the following IP configuration
information: IP address 169.254.66.152 Subnet Mask 255.255.0.0 Default Gateway NA
58 Other users are not facing the same problem. What is the most likely cause?
A. The DHCP server is not working on the network.
B. The DNS server is not working on the network.
C. The TCP/IP protocol suite is not installed on his computer.
D. The computer is not able to connect to the DHCP server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You work as a Network Administrator for ABC Inc. The company has a Windows Server 2008
network environment. All client computers on the network run Windows XP Professional. A
DHCP server named DHCPSERV is configured on the network. You want to record the
DHCPSERV activity in a text file to monitor and troubleshoot the DHCP server performance.
You enable audit logging on DHCPSERV from the DHCP console. You want to modify the
default location of the log file to c:\DHCPlog. Which of the following steps will you take to
accomplish the task? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that
apply.
A. Open the command prompt on DHCPSERV, and run the NETSH DHCP command.
B. At the DHCP server > prompt, run SET AUDITLOG c:\DHCPlog.
C. Open the command prompt on DHCPSERV, and run the NETSH DHCP SERVER
command.
D. Stop and restart the DHCP service on DHCPSERV.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You work as a Network Administrator for ABCInc. The company has a Windows Server 2008
network environment. All client computers on the network run Windows XP Professional. A
DHCP server is configured on the network. You want to add a DHCP scope on the DHCP
server for the computers in a department named Research with the following details: IP
address 169.254.66.152 Subnet Mask 59 255.255.0.0 Default Gateway NA Which of the
following steps will you take to accomplish the task? Each correct answer represents a part of
the solution. Choose two.
A. Open the command prompt on the DHCP server, and then run the NETSH DHCP
SERVER SCOPE command.
B. At the dhcp server> prompt, run ADD SCOPE 192.168.2.0 255.255.255.0 Research.
C. At the dhcp server scope> prompt, run ADD SCOPE 192.168.2.0 255.255.255.0
Research.
D. Open the command prompt on the DHCP server, and then run the NETSH DHCP
SERVER command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-642&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement