70 647
http://www.TwPass.com
70-647
Microsoft
PRO: Windows Server 2008, Enterprise Administrator
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-647
The 70-647 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-647 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 70-647 exam is very challenging, but with our 70-647 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 70-647 exam on your FIRST TRY!
Microsoft 70-647 Exam Features
- Detailed questions and answers for 70-647 exam
- Try a demo before buying any Microsoft exam
- 70-647 questions and answers, updated regularly
- Verified 70-647 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 70-647 tested and verified before publishing
- 70-647 exam questions with exhibits
- 70-647 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 70-647 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 70-647 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources
to
prepare you for this. The 70-647 exam is essential and core part of Microsoft certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 70-647 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Microsoft 70-647 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-647
now!
70-647
QUESTION: 1
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has a file server named ABC-SR07 that hosts a shared folder named
ABCDocs. Several Microsoft Word documents are stored in the ABCDocs share. You want to
enable document version history on these documents. You also want the documents in the
ABCDocs share to be accessed through a Web page. Which of the following roles or services
would you install on ABC-SR07 to achieve the desired results cost effectively?
A. FTP Server role.
B. Application Server role.
C. Microsoft Windows SharePoint Services (WSS) 3.0.
D. File and Print Services role.
E. Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007.
F. SMTP Server role.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com with a single site named SiteA. All servers in the ABC.com network run
Windows Server 2008. You reorganize the Active Directory infrastructure to include a second
site named SiteB with its own domain controller. How would you configured the firewall to
allow replication between SiteA and SiteB? 2
A. Enable IPSec traffic to pass through the firewall.
B. Enable RPC traffic to pass through the firewall.
C. Enable SMTP traffic to pass through the firewall.
D. Enable NNTP traffic to pass through the firewall.
E. Enable FTP traffic to pass through the firewall.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
runs a critical application that accesses data that is stored in a Microsoft SQL Server 2005
database server named ABC-DB02. Which of the following options would you choose to
ensure that the database is always available?
A. Two Windows Server 2008 servers running MS SQL Server 2005 Standard Edition
in a Network Load Balancing (NLB) cluster.
B. Two Windows Server 2008 servers running MS SQL Server 2005 Enterprise Edition
in a Network Load Balancing (NLB) cluster
C. Two Windows Server 2008 servers running MS SQL Server 2005 Standard Edition
in a failover cluster.
D. Two Windows Server 2008 servers running MS SQL Server 2005 Enterprise Edition
in a failover cluster.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and sub-divisions in Boston, Atlanta, Miami and Dallas. All
domain controllers are currently installed in the Chicago. You need to have new domain
controllers installed in the Boston, Atlanta, Miami and Dallas subdivisions. ABC.com issues a
security policy for the new domain controllers that states the following: � Unauthorized user
must not be able to access the Active Directory database. � Unauthorized user must not be
able to boot a domain controller from an alternate boot disk. Which of the following options
would you choose to implement the security policy?
A. Modify the permissions of the ntds.dat file.
B. Configure a read-only domain controller (RODC) in the Boston, Atlanta, Miami and
Dallas.
C. Disable replication of the Sysvol folder on the new domain controllers.
D. Configure Windows BitLocker Drive Encryption (BitLocker) on the new domain
controllers.
E. Disable the Global Catalog role on the new domain controllers.
F. Configure EFS encryption on the new domain controllers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com that runs at the domain functional level of Windows Server 2008. Which of
the following options can be used for tracking any modification to Active Directory
Objections?
A. Configure a Group Policy to run the Security Configuration Wizard on all computers
in the ABC network.
B. Configure the Default Domain Controllers Group Policy to audit Directory Services.
C. Configure the Default Domain Group Policy to audit Directory Services.
D. Enable auditing of the ntds.dat file in the Default Domain Group Policy.
E. Enable auditing of the ntds.dat file in the Default Domain Group Policy.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2003. You want
to install a read-only domain controller (RODC) without uABCrading the existing domain
controllers Windows Server 2008. What action should you take? (Each correct option will
form a part of the answer. Select TWO.)
A. Raise the forest functional level to Windows 2000.
B. Raise the forest functional level to Windows 2003.
C. Raise the forest functional level to Windows 2008.
D. Raise the domain functional level to Windows Server 2000
E. Raise the domain functional level to Windows Server 2003
F. Raise the domain functional level to Windows Server 2008
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a forest
named and ABC.com that runs at the forest functional level of Windows Server 2003.
ABC.com has a subsidiary company named TestLabs, Inc. The TestLabs, Inc. network has a
forest named and testlabs.com that runs at the forest functional level of Windows Server 2003.
All domain controllers on both the ABC.com network and the TestLabs, Inc. network run
Windows Server 2008. ABC.com users do not have access to network resources in TestLabs,
Inc. TestLabs, Inc. has a file server named TESTLABS-SR07. ABC.com users must be able to
access shared folders on TESTLABS-SR07. However, ABC.com users must not be able to
access any other network resources in TestLabs, Inc. Which of the following options would
you choose to accomplish this task? (Each correct option will form a part of the answer. Select
TWO.)
A. By raising the forest functional level of ABC.com and testlabs.com to Windows
Server 2008.
B. By raising the domain functional level of all domains in ABC.com and testlabs.com
to Windows Server 2008.
C. By creating a forest trust between ABC.com and testlabs.com.
D. By setting the Allowed to Authenticate for TESTLABS-SR07.
E. By setting the Allowed to Authenticate right on the computer object for the
testlabs.com infrastructure operations master object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and branch offices in Boston. The Boston office is connected
to the Chicago by a WAN link. The Chicago office has a DNS Sever named ABC-SR04 that is
configured as a single DNS zone. The Boston office has two servers named ABC-SR07 and
ABC-SR08. ABC-SR08 hosts shared folders that are only accessed by ABC.com users in the
Boston office. You work in the Chicago office while a network administrator named Rory
Allen works in the Boston office. ABC.com wants you to ensure that users at the Boston
office can log on to the ABC.com domain and can connect to the shared folders on ABC-SR08
even when the WAN link is down. You must allow Rory Allen to configure the servers in the
Boston office without allowing him to modify the Active Directory configuration. Which
actions should you take to accomplish this task? (Each correct option will form a part of the
answer. Choose THREE.)
A. By promoting ABC-SR07 to a domain controller.
B. By promoting ABC-SR07 to a read-only domain controller (RODC).
C. By installing USMT role on ABC-SR07.
D. By installing ADMT role on ABC-SR07.
E. By installing DNS role on ABC-SR07.
F. By adding Rory Allen to the Domain Admins group.
G. By creating an organizational unit (OU) for the Boston office.
H. By assigning administrative rights to Rory Allen.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com and a workgroup named ABCGROUP. All servers in the ABC.com network
run Windows Server 2008 and all the client computers run Windows Vista. The ABC.com
network has unmanaged network switches and has two servers named ABC-SR07 and ABCSR08. ABC-SR07 is configured with the Active Directory Domain Services (AD DS), the
Active Directory Certificate Services (AD CS) and the Dynamic Host Configuration Protocol
(DHCP) service while ABC-SR08 is configured with the Routing and Remote Access Service
(RRAS), the Network Policy Service (NPS) and Health Registration Authority (HRA). You
notice that the latest Microsoft updates have not been applied to all client computers that are
part of the ABCGROUP workgroup. You are concerned that ABC.com users are accessing the
local area network (LAN) from these client computers. You want to implement Network
Access Protection (NAP) to secure the network by preventing client computers that are not
members of the ABC.com network or do not have the latest Microsoft updates from accessing
any network servers that are members of the ABC.com domain. Which of the following option
would you choose?
A. TCP/IP 9
B. 802.1z
C. PPTP
D. DHCP
E. L2TP
F. IPsec
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has two web servers named ABC-SR07 and ABC-SR08. ABC.com wants
to hosts the company s e-commerce Web site named sales.ABC.com on the two web servers.
You receive instructions from the CEO to ensure that the Web site is available even when one
of the Web servers is offline. The CEO also wants the session state of the web site to be
available should one of the web servers be offline. Additionally, you must be able to support
the Web site on up to six Web servers with each Web server having a dedicated IP address.
What action should you take?
A. Configure a two-failover cluster on ABC-SR07 and ABC-SR08.
B. Configure multiple ports for the sales.ABC.com web site. 10
C. Configure Network Load Balancing on ABC-SR07 and ABC-SR08.
D. Configure the sales.ABC.com web site on each server with the site content on a
network share.
E. Configure multiple host headers for the sales.ABC.com website.
F. Configure multiple IP addresses for the sales.ABC.com website.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Miami and a branch office in and Dallas. The Dallas office is connected
to the Miami office by a WAN link. The two offices are structured as separate sites named
Miami and Dallas. The ABC.com network has several Microsoft SQL Server 2005 database
servers. You receive instruction from ABC.com to implement failover clustering using the
least number of database servers on the network. What action should you take to make sure
that the cluster services are available in the event of a cluster node failure?
A. Install a single cluster with two cluster nodes in the Miami site and a single cluster
with two cluster nodes in the Dallas site. 11
B. Install a Network Load Balancing cluster with two cluster nodes in the Miami site
and a Network Load Balancing cluster with two cluster nodes in the Dallas site.
C. Install two Network Load Balancing clusters with one cluster node each in the
Miami site and two Network Load Balancing clusters with one cluster node each in the
Dallas site.
D. Install a single cluster with one cluster node in the Miami site and a single cluster
with one cluster node in the Dallas site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has a domain controller named ABC-DC01 and a Web server named ABCSR02. ABC-SR02 hosts ABC.com s internal Web site that hosts several documents with
sensitive customer information. You want to secure the intranet Web site by implementing a
policy that tracks access to the sensitive documents and sets a limit on the time during which
the documents can be accessed. Which of the following would you install and configure on
ABC-DC01 to accomplish this task?
A. Microsoft Security Assessment Tool (MSAT)
B. Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) 12
C. NTFS File Permissions
D. Encrypting File System (EFS).
E. IPSec
F. Windows BitLocker Drive Encryption
G. Active Directory Rights Management Services (AD RMS).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. What
would be your first step if you want to maintain the same security configuration for all servers
on the network using the least amount of administration?
A. Copy the registry hive files from a source server to the other servers on the network.
13
B. Back up the System State data on a source server on the network.
C. Run the Security Configuration and Analysis utility on a source server on the
network.
D. Run the Security Configuration Wizard (SCW) on a source server on the network.
E. Configure a Group Policy with all the required settings and apply it to the servers on
the network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
users have the same domain user account name as their e-mail addresses. ABC.com is
acquired by another company and the new owners want to have ABC.com rebranded with the
name TestLabs, Inc. The domain name, user accounts and email addresses will be changed to
testlabs.com to reflect the rebranding. How can you ensure that users can log on to their
computers once the rebranding has been implemented?
A. By creating an UPN suffix.
B. By renaming the domain to testlabs.com.
C. By creating a new forward lookup zone for testlabs.com.
D. By creating a new DNS zone for testlabs.com.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a UNIX
domain named ABC.com. ABC.com has its headquarters in Chicago and branch offices in
Boston, Atlanta, Miami and Dallas. The offices are configured as separate sites that are
connected by WAN links. ABC.com wants to migrate to a Windows Server 2008 Active
Directory environment that consists of a forest with five domains, one for each office. You
begin the migration by decommissioning the UNIX servers and having the first Windows
Server 2008 domain controller in the forest deployed in the Chicago office. You must now
have Windows Server 2008 domain controllers deployed to the Boston, Atlanta, Miami and
Dallas offices. To reduce traffic over the WAN links, you want ABC.com users to use the
domain controller in their respective offices when they authenticate to the domain, unless the
domain controller in their office is offline. How would you accomplish this task? (Each correct
option will form a part of the answer. Select TWO.)
A. By clearing the Bridge all site links checkbox in Active Directory Sites and Services.
15
B. By creating a subnet object for each office in Active Directory Sites and Services.
C. By selecting Universal Group Membership Caching checkbox in the NTDS Site
Settings properties window.
D. By creating an OU for each office in Active Directory Users and Computers.
E. By installing the domain controllers in the branch offices as read-only domain
controllers (RODCs).
F. By creating a site object for each office in Active Directory Sites and Services.
G. By disabling the Global Catalog option on the domain controllers in the branch
offices.
H. By creating a site link for each office.
I. By creating a site link bridge for each office.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and a branch office in Boston. The Boston office is connected
to the Chicago by a WAN link. You work at the Chicago office. ABC.com acquires a new
server named ABC-SR07 that is shipped to the Boston office. ABC.com wants ABC-SR07 to
be configured as a read-only domain controller (RODC). A ABC.com user named Rory Allen
works at the Boston office. You need to provide Rory Allen with the required permissions to
configure ABC-SR07 as a RODC without making him a member of the Domain
Administrators group. Which of the following options would you do first to accomplish this
task?
A. Install ABC-SR07 as a domain controller.
B. Enable the RODC roll on an existing domain controller.
C. Create a read-only domain controller (RODC) account for ABC-SR07.
D. Install the RODC role on an existing member server in the Boston office.
E. Assign Rory Allen full control of the Domain Controllers OU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Miami and branch offices in Atlanta and Dallas. Each office is
configured as a separate site that is connected to the Miami office by WAN links. Each office
has two file servers. ABC.com users in the Dallas office must access files on a file server
named ABC-SR07 that is located in the Miami office. You need to ensure that Dallas users can
still access the files even when the WAN link is down. However, you must ensure that any
increased in traffic over the WAN link is scheduled to occur after business hours. How can
you accomplish the above goals?
A. You should replicate data from the Miami office to the Dallas office by using File
Replication Service (FRS).
B. You should create a stile link bridge between the Miami and Dallas offices.
C. You should replicated data from the Miami office to the Dallas office by using
Distributed File Services (DFS) Replication.
D. You should install a Bridgehead server in the Dallas office.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 while the
client computers run different client operating systems. The ABC.com network has a firewall
that separates the internal network from the perimeter network, and another firewall that
separates the perimeter network from the Internet. A server named ABC-SR07 that has the
Routing and Remote Access Service (RRAS) installed is installed in the perimeter network.
ABC-SR07 is used by remote users to connect to the ABC.com network. ABC.com issues a
new remote access policy that states that only Windows Vista client computers that have the
latest Windows updates and virus definitions installed and have the Windows Firewall enabled
may be allowed to connect to ABC-SR07. How would you implement this policy?
A. By creating a Group Policy object (GPO) that enable Windows Firewall and linking
the GPO to the domain.
B. By creating an OU for the client computers with the latest Windows updates and
virus definitions installed and the Windows Firewall enabled, and granting the OU dialin permissions on ABC-SR07.
C. By implementing Authorization Manager on ABC-SR07.
D. By configuring Network Access Protection (NAP) on the perimeter network.
E. By installing a Microsoft Internet Security and Acceleration Server (ISA) 2006 on
the network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has a file server named ABC-SR08 that is used by employees to store their
documents. You want the documents on ABC-SR08 to be stored in centrally and to be
protected automaticall and that documents cannot be printed remotely. Which of the following
options would you use to accomplish this task? (Each correct option will form a part of the
answer. Select TWO.)
A. Microsoft Windows SharePoint Services (WSS) 3.0
B. Encrypting File System (EFS)
C. Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007
D. Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA)
E. Windows BitLocker Drive Encryption (BitLocker)
F. Active Directory Rights Management Services (AD RMS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows 2000 Professional. ABC.com has its headquarters in Chicago
and branch offices in Boston, Atlanta, Miami and Dallas. Each office has a DNS server. How
can you perform installation of Active Directory Domain Services (AD DS) with a name
resolution strategy that allows for quick response times and uses secure dynamic updates.
A. Implement a standard primary zone in each office.
B. Implement conditional forwarders on all DNS servers.
C. Implement an Active Directory-integrated (ADI) DNS zone.
D. Implement a GlobalNames zone (GNZ).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. You have
to implement a Certificate Services solution that is always available even when a server is not
available. Your solution must also allow you to control which kinds of certificates are issued
as well as the delegation of certificate enrolment for different groups. Which of the following
options would you choose to accomplish this task? (Each correct option will form a part of the
answer. Select TWO.)
A. By installing two servers in a fail over cluster.
B. By installing two servers in a Network Load Balancing cluster.
C. By configuring an enterprise certification authority (CA).
D. By configuring a stand-alone root certification authority (CA).
E. Byonfiguring a stand-alone subordinate CA.
F. By configuring an enterprise subordinate CA.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
22 You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and half the
client computers run Windows XP with Service Pack 3 (SP3) installed and the other half run
Windows Vista. What should you do to ensure that certificate enrollment is automated and
support by all client computers? (Each correct option will form a part of the answer. Select
TWO.)
A. By configuring a stand-alone certification authority (CA).
B. By configuring a subordinate certification authority (CA).
C. By configuring an enterprise certification authority (CA).
D. By installing a certificate from a public certification authority (CA).
E. By configuring V2 templates.
F. By configuring V1 templates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
23 You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. You want
to plan a backup strategy for the domain controllers that allows you to recover Active
Directory objects that were accidently deleted. Which of the following options would you
choose to accomplish the assigned task?
A. Ensure that your backup schedule includes regular backups of the System State data
on the domain controllers.
B. Configure the existing domain controllers to be Read Only Domain Controllers
(RODCs).
C. Install Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS).
D. Schedule regular backups of the ntds.dat file on the existing domain controllers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named 24 ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has two servers named ABC-SR05 and ABC-SR06. ABC-SR05 is
configured as an Enterprise Root Certification Authority (CA) and has the Active Directory
Certificate Services (AD CS) installed while ABC-SR06 is a file server. The ABC.com
network also has two Web servers named ABC-SR07 and ABC-SR08. ABC-SR07 hosts
ABC.com s intranet Web site while ABC-SR08 hosts a replica of the intranet Web site. You
want ABC.com users to use any of the Web servers when they connect to the intranet Web
site. However, ABC.com users must use secure HTTP and a single URL to connect to the
intranet Web site. How would you accomplish the given task? (Each correct option will form
a part of the answer. Select THREE.)
A. By configuring ABC-SR07 and ABC-SR08 as a Network Load Balancing cluster.
B. By configuring ABC-SR07 and ABC-SR08 as a failover cluster.
C. By using ABC-SR05 to issue a Web server certificate for the intranet Web site.
D. By installing Internet Information Services (IIS) on ABC-SR07 and ABC-SR08.
E. By installing the Web server certificate on ABC-SR07 and ABC-SR08.
F. By installing the Web server certificate on ABC-SR05.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista with Service Pack 1 (SP1) installed. The ABC.com
network has four servers named ABC-SR04, ABC-SR05, ABC-SR06 and ABCSR07. ABCSR04 is configured as a domain controller with the Active Directory Domain Services (AD
DS) installed, ABC-SR05 is configured as a VPN server with the Routing and Remote Access
services (RASS) installed, ABC-SR06 is configured as a terminal server with the Terminal
Services server role installed and ABC-SR07 is configured as a Web server with the Web
Server (IIS) server role installed. ABC.com users connect to ABC-SR04 via VPN connections
when they work from remote locations. You have been assigned the task of configuring ABCSR06 to allow remote users to run TS RemoteApp applications. You must also allow remote
users to access the RemoteApp applications from Web page which has been customized to
provide access to TS RemoteApp applications? Which of the following options would you
choose?
A. By Installing the TS Session Broker role service On ABC-SR04.
B. By Installing the Web Server (IIS) server role on ABC-SR06.
C. By Installing the TS Gateway role service on ABC-SR06.
D. By Installing the TS Session Broker role service on ABC-SR06 and ABC-SR07.
E. By Installing the TS Web Access role service on ABC-SR07.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a forest with
two domains named ABC.com and intl.ABC.com. All servers in the ABC.com network run
Windows Server 2008. The ABC.com domain has two has domain controllers named ABCSR05 and ABCSR06 and the intl.ABC.com domain has two domain controllers named ABCSR07 and ABCSR08. Active Directory-integrated DNS zones are hosted on the domain
controllers for their respective domains. You need to develop a name resolution strategy that
allows clients to use the DNS server in their domain to resolve names in either domain. Which
of the following options would you choose to accomplish this task? (Each correct option will
form a part of the answer. Select TWO.)
A. By configuring conditional forwarders on ABC-SR05 to point to ABC-SR07.
B. By installing a DHCP Relay Agent in the intl.ABC.com domain.
C. By adding the ABC.com DNS zone to the ForestDNSZones partition.
D. By creating a stub DNS zone for ABC.com on ABC-SR07.
E. By adding the intl.ABC.com DNS zone to the ForestDNSZones partition.
F. By installing a DHCP server in the ABC.com domain.
G. By configuring conditional forwarders on ABC-SR07 to point to ABC-SR05.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista with Service Pack 1 (SP1) installed. The ABC.com
network has two servers named ABC-SR05 and ABC-SR06. ABC-SR05 is configured with
Network Policy and Access Services (NPAS) while ABC-SR06 is configured with Windows
SharePoint services (WSS). The ABC.com network also has two file servers named ABCSR07 and ABC-SR08. ABC.com supports several remote users that connect the network when
they work from remote locations. These users complain that they can use their Web browsers
to connect to sharepoint sites on ABC-SR06 that use the HTTPS protocol but the firewall at
some of the customer locations prevents them from connecting to files on ABC-SR07 and
ABC-SR08. You decide to implement a VPN access solution to overcome this problem. What
actions should you take?
A. Configure IPsec tunnel mode connection on ABC-SR07 and ABC-SR08.
B. Configure Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) connection on ABC-SR05.
C. Configure a PPTP VPN connection on ABC-SR07 and ABC-SR08.
D. Configure a L2TP VPN connection on ABC-SR05.
E. Configure IPsec tunnel mode connection on ABC-SR05.
F. Configure Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) connection on ABC-SR07 and
ABC-SR08.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has two domain controllers named ABC-DC01 and ABC-DC02. ABCDC01 hosts the relative identifier (RID) operations master role. ABC-SR01 suffers a
catastrophic failure. How would you restore the RID master role?
A. By installing a new domain controller named ABC-DC03 and forcing replication
from ABCDC02.
B. By installing a new domain controller named ABC-DC03 and running the dcpromo
/adv command.
C. By using Active Directory Sites and Services to assign the RID operations master
role to ABCDC02.
D. By using ntdsutil to seize the RID operations master role to ABC-DC02.
E. By performing an authoritative restore of Active Directory on TESTLKING-DC02.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
that runs at the domain functional level of Windows Server 2008. All servers in the ABC.com
network run Windows Server 2008. The ABC.com network has Research, Development and
Marketing divisions that are organized into separate organizational units (OUs). You need to
enable the use of removable storage devices on all computers. You also need to allow users in
the Marketing division to copy files to any removable storage device. However, users in the
Development division should only copy files to company issued devices. Which of the
following options would you choose to accomplish the desired goal? (Each correct option will
form a part of the answer. Select TWO.)
A. Create a single GPO and link it to the Marketing OU and the Development OU.
B. Alter the Default Domain Policy.
C. Alter the Default Domain Controllers Policy.
D. Create a new OU for all client computers.
E. Create two new GPOs with one linked to the Marketing OU and the other linked to
the Development OU.
F. Create a GPO and link it to the new OU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named and ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. The
ABC.com network has two file servers named ABC-SR07 and ABC-SR08. ABC.com has a
subsidiary company named TestLabs, Inc. The TestLabs, Inc. network has a forest named and
testlabs.com. TestLabs, Inc. users must be able to access shared folders on ABC-SR07 and
ABC-SR08 while ABC.com users do not need access to any network resources at
testlabs.com. How would you accomplish this task? (Each correct option will form a part of
the answer. Select TWO.)
A. By establishing a two-way forest trust between ABC.com and testlabs.com.
B. By establishing a one-way forest trust from testlabs.com to ABC.com
C. By establishing a one-way forest trust from ABC.com to testlabs.com.
D. By configuring domain-wide authentication on the trust.
E. By configuring a fine-grained password policy.
F. By configuring selective authentication on the trust.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and and sub-divisions in Boston, Atlanta, Miami and Dallas.
Each subdivision is organized into a separate site. The ABC.com network has four domain
controllers named ABC-DC01, ABC-DC02, ABC-DC03 and ABC-DC04 that are installed in
the Chicago office. You have to install a domain controller in the each of the locations at
Boston, Atlanta, Miami and Dallas divisions that will be used to authenticate users in the
respective division and will allow for the application of Group Policy objects (GPOs) linked to
the domain. However, the domain controllers must not store the log on credentials of all
ABC.com users. Which of the following solutions would apply?
A. Install a writeable domain controller in the Boston, Atlanta, Miami and Dallas
divisions..
B. Create organizational units for each of the Boston, Atlanta, Miami and Dallas
divisions and add the domain controller computer account to that OU.
C. Install a read-only domain controller (RODC) in the Boston, Atlanta, Miami and
Dallas divisions
D. Install a server core installation of Windows Server 2008 in the Boston, Atlanta,
Miami and Dallas divisions.
E. Create organizational units for each of the Boston, Atlanta, Miami and Dallas offices
and the domain user accounts for the branch office users to that OU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows Vista. The ABC.com network has a server named ABC-SR07
that runs Microsoft Visual Studio 2008 and Microsoft SQL Server 2008. You need to achieve
the following goals. All the seccurity updates must be installed on ABC-SR07 Updates for
Microsoft Visual Studio 2008 and Microsoft SQL Server 2008 must be installed on ABCSR07 All device driver updates must be installed on ABC-SR07 What is the best option to
achieve the goal?
A. By using MSCONFIG on ABC-SR07.
B. By using System File Checker (SFC) on ABC-SR07.
C. By using Microsoft Update on ABC-SR07.
D. By using System Information on ABC-SR07.
E. By using Update.exe on ABC-SR07.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008 and all
client computers run Windows XP. ABC.com wants to migrate to Windows Vista by
decommissioning all Windows XP client computers. However, users in the Marketing division
use a custom application named ABCApp1.exe that is not compatible with Windows Vista.
How can you ensure that users in the Marketing department can still use ABCApp1.exe when
the network is migrated to Windows Vista?
A. By using Hyper-V to configure a virtual machine running Windows 95 and
ABCApp1.exe. Tell the marketing users to connect to the virtual machine.
B. By configuring Windows Vista computers to have a virtual machine running
Windows XP and ABCApp1.exe.
C. By installing the application on the client computers. Instruct the users to run
ABCApp1.exe in Windows XP compatibility mode.
D. By configuring a new partition on the client computers using the FAT file system
and installing ABCApp1.exe on the new partition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and branch offices in Boston, Atlanta, Miami and Dallas. The
Boston, Atlanta, Miami and Dallas offices are connected to the Chicago by WAN links. All
domain controllers are installed in the Chicago office. You have been instructed to plan the
installation of domain controllers in the Boston, Atlanta, Miami and Dallas offices. How can
you ensure that the least amount of network bandwidth is used when Active Directory
replication occurs for the first time?
A. By installing Active Directory Domain Services (AD DS) on the new domain
controllers.
B. By using ntdsutil to create an installation media for the new domain controller.
C. By running adprep /domainprep on a domain controller in the Chicago office.
D. By running adprep /forestprep on a domain controller in the Chicago office.
E. By installing Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) on the new
domain controllers.
F. By installing the new domain controllers as read-only domain controllers (RODCs).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
35 You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com. All servers in the ABC.com network run Windows Server 2008. ABC.com
has its headquarters in Chicago and branch offices in Boston, Atlanta, Miami and Dallas. The
ABC.com network has four domain controllers named ABC-DC01, ABC-DC02, ABC-DC03
and ABC-DC04 that are installed in the Chicago office. You have been instructed to plan the
installation of a domain controller in each of the Boston, Atlanta, Miami and Dallas offices.
Your solution must ensure that the least amount of network bandwidth is used when Active
Directory Domain Services (AD DS) is installed on the new domain controllers. How would
you accomplish this task?
A. By blocking GPO processing on the new domain controllers.
B. By installing the new domain controllers as read-only domain controllers (RODCs).
C. By running the dcpromo /adv command on the new domain controllers.
D. By installing a Server Core installation of Windows Server 2008 on the new domain
controllers.
E. By disabling the Global Catalog option on the new domain controllers.
F. By using the Media feature Install option to install AD DS on the new domain
controllers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You work as an enterprise administrator at ABC.com. The ABC.com network has a domain
named ABC.com and a workgroup named ABCGROUP. All servers in the ABC.com network
run Windows Server 2008 and all the client computers run Windows Vista. 36 The
ABC.com network has five servers named ABC-SR04, ABC-SR05, ABC-SR06, ABC-SR07
and ABC-SR08. ABC-SR04 and ABC-SR05 are configured as domain controllers with ABCSR04 having the Active Directory Domain Services (AD DS) installed and ABC-SR05 having
the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) service installed. ABC-SR06 and ABCSR07 are configured as VPN servers with the Routing and Remote Access Services (RRAS)
installed and ABC-SR08 is configured as a RADIUS server with the Network Policy Service
(NPS) installed. You configure ABC-SR06 and ABC-SR07 as RADIUS clients. You now
need to configure the protocols and authentication methods for the VPN connections. You also
want to configure access permissions for specific user groups. Which of the following options
would you choose to accomplish this task with minimal administrative effort? Select all that
apply. Each selected option will form a part of the answer.
A. Create a network policy on ABC-SR06.
B. Create a network policy on ABC-SR07.
C. Create a network policy on ABC-SR08.
D. Create a local computer policy on ABC-SR06.
E. Create a local computer policy on ABC-SR07.
F. Create a local computer policy on ABC-SR08.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which of the following administrative models would be the most efficient for a company that
maintains several corporate offices in different locations, has a single master administrator in
charge of the entire campus, and has three individual administrators within each branch who
are in charge of their own resources?
A. Centralized
B. Decentralized
C. Hybrid
D. Outsourced
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You are the administrator for a large insurance company. The network consists of a single
Active Directory forest containing two domains, East and West. A Windows Server 2008
Terminal Server has been installed as a RemoteApp server to provide access to a new
application that creates and edits .hps files. You want the application to become available to
the users after they simply click on a file of this type. Which of the following deployment
methods should you choose?
A. Deploy the application as an .rdp file with a Group Policy.
B. Deploy the application as an .msi file with a Group Policy.
C. Deploy the application through TS WebAccess.
D. Deploy the application as an .rdp file through a file share. 38
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a headquarters and two
branch offices. The company has a Windows 2008 Active Directory-based single domain
network. The domain name is nettech.com. All the domain controllers and DNS servers of the
domain are located in the headquarters. The DNS servers are configured on the member
servers. You want to create two new domains for the branch offices named
support.nettech.com and sales.nettech.com. In this process, you installed a DNS server in both
offices and configured two delegation subdomain DNS records on headquarters DNS server
for both new domains. What else you have to do to deploy the two new Active Directory
domains for the branch offices? Each correct answer represents a part of the solution. Choose
two.
A. Create a new secondary zone on DNS servers of both branch offices for the new
domains.
B. Configure caching-only DNS server on both branch offices DNS servers.
C. Create a new standard primary zone on DNS servers of both branch offices for the
new domains.
D. Configure zone transfer for the nettech.com zone to the branch office DNS servers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory-based single domain network. Company has a branch office that is
connected to the headquarters through WAN link. Headquarters has a standard primary DNS
zone on a Windows Server 2008 DNS server. The branch office network contains five
Windows Server 2008 member servers. Four of the five member servers are working as file
server. The number of client computers in the branch office recently increased from 200 to
450. You need to provide a solution for the branch office so that the users can log on to the
network even if the WAN link fails. You also need to ensure that the branch offices users are
able to access resources on the file server located in the branch office network even if the
WAN link fails and the local branch office administrator is able to modify Active Directory
objects when the WAN link is not available. What will you do to accomplish the task? Each
correct answer represents a part of the solution. Choose two. 39
A. Configure the DNS role on the domain controller and create a new standard primary
DNS zone on the domain controller.
B. Promote a member server in the branch office to a read-only domain controller
(RODC).
C. Promote a member server in the branch office to a domain controller.
D. Configure the DNS role on the domain controller and create a standard secondary
DNS zone on the domain controller.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory-based single domain single forest network. The network contains five
Windows Server 2008 and Windows NT Server 4.0 member servers. The network also
contains Windows Vista, Windows XP Professional SP2, and Windows 2000 Professional SP2
client computers. You want to deploy Windows Server Update Services (WSUS) on the
network to ensure that all client computers and servers in the network are able to get operating
system patches. In order to accomplish the task, you need to uABCrade number of computers
on the network so that they can participate in WSUS updates. Which of the following
computers on the network needs to be uABCraded? Each correct answer represents a
complete solution. Choose two.
A. Windows 2000 SP2
B. Windows Vista
C. Windows NT Server 4.0
D. Windows XP Professional SP2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company s headquarters and branch
office are located in different cities. The headquarters has a Windows Server 2008 Active
Directory domainbased network. The network at the headquarters contains four Windows
Server 2008 member servers and 250 Windows Vista client computers. The headquarters has a
DHCP server. You are configuring network in the branch office. Both offices will be
connected through 256 Kbps WAN link. You want to provide dynamic IP addresses to the
branch office computers even if WAN link fails between headquarters and branch office. What
will you do to accomplish the task? 40
A. Install DHCP relay agent on a computer in the branch office network.
B. Configure a VPN server on a computer in the branch office network.
C. Install DHCP service on a multi-site cluster node in the branch office network.
D. Configure DHCP reservation on the DHCP server for the client computers in the
branch office network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory-based single domain single forest network. The company s network is
connected to the Internet through a T1 line. The firewall is configured on the network for
securing the internal network from the intruders on the Internet. You are designing a public
key infrastructure (PKI) for the network. The network will use a root enterprise certificate
authority (CA) and two subordinate CAs. The root CA will be used to issue certificates to the
subordinate CAs, and the subordinate CAs will be used to issue certificates to the clients. The
security policy of the company dictates that the security of high-level CAs should not be
compromised. Which of the following steps will you take to implement the security policy of
the company?
A. Take the root enterprise CA offline after it issues certificates to its subordinate CAs.
B. Place all CA servers in a locked room.
C. Configure a firewall on the network.
D. Take subordinate CAs offline after they get their certificates from the root CA.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory domain-based network. The network contains four Windows Server
2008 member servers and 250 Windows Vista client computers. One of the member servers is
working as a DNS server that contains writable copy of the zone file. You want to install
another DNS server on the network for fault tolerance so that the name resolution can continue
in case the first DNS server fails. Which of the following DNS server roles will you choose to
configure the new DNS server for accomplishing the task?
A. Secondary DNS server
B. Primary DNS server 41
C. Forwarder DNS server
D. Caching-Only DNS server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has an Active Directorybased single domain network. All the domain controllers on the network run on Windows
Server 2003. Your manager wants you to deploy a Windows Server 2008 Read-Only Domain
Controller (RODC) on the network. You installed a Windows Server 2008 computer. Now,
you want to create the Active Directory forest functional level and domain functional level on
Windows Server 2008 to support Read-Only Domain Controller (RODC) and Windows Server
2003 domain controllers. What will you do to accomplish this? Each correct answer
represents a part of the solution. Choose two.
A. Configure the domain functional level to Windows Server 2003.
B. Configure the forest functional level to Windows Server 2003.
C. Configure the domain functional level to Windows Server 2008.
D. Configure the forest functional level to Windows Server 2008.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Mark works as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 single Domain-based network. Mark wants to use scripting for managing Windows
server roles, backing up and restoring group policy objects (GPOs), and creating reports for the
GPOs. Which of the following tools will Mark use to accomplish the task?
A. Active Directory Sizer (ADSizer)
B. Windows PowerShell
C. GPUPDATE
D. Group Policy Management Console (GPMC)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory-based single forest single domain network. The company recently
acquired a company that uses UNIX-based client and server computers on the network. Now,
you want to ensure that the UNIX-based client computer accesses files stored on a Windows
Server 2008 files server running on the network. Which of the following will you deploy on
the file server so that the UNIX-based clients can access resources hosted on the Windows
Server 2008 file server?
A. Domain Name System (DNS)
B. Internet Information Services
C. Subsystem for UNIX-based Applications
D. Services for NFS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows 2008
Active Directory-based single domain network. The network contains three Windows Server
2008 member servers and 120 Windows Vista Business client computers. The company wants
to run a legacy application on client computers, which is only compatible with the Windows
95 operating system. The Company does not want to spend money on making a new
application and also cannot change Windows Vista from client computers due to other
requirements. What will you do to run the legacy application on existing client computer
operating system?
A. Install Microsoft Virtual PC 2007 on all client computers to run virtual machine with
the Windows 95 operating system and the application.
B. Install System Center Operations Manager (SCOM) on client computers.
C. Install Windows Vista Service Pack 1 on all client computers to run the application.
D. Downgrade the operating system to Windows Vista Basic on all client computers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 43 Active Directory-based single domain single forest network. The company has its
headquarters at New York. The branch offices of the company are located at Dallas, San Jose,
and San Diego. All the locations are connected through 256Kbps leased lines. The
management of the company does not want unnecessary traffic over the WAN connection.
Which of the following strategies will you implement to accomplish the task?
A. Create a site for the headquarters and move all domain controllers to this site. Create
a site that contains all branch offices.
B. Create a separate site for each location. Keep all domain controllers at the
headquarters site.
C. Create a single site that covers all locations. Keep all domain controllers at the
headquarters.
D. Create a separate site for each location. Move the domain controllers to their
respective sites.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You work as a Network Administrator for Maya Inc. The company has a Windows Server
2008 Active Directory-based single domain single forest network. The company has 200
Windows XP Professional client computers and twelve Windows Server 2008 member
servers. You transmit the private documents through Internet. You want to have a combination
of public key and symmetric encryption to provide communication privacy, authentication,
and message integrity. You also want to ensure that clients and servers communicate in a way
that it prevents eavesdropping and tampering of data on the Internet. Which of the following
options will you use to accomplish the task?
A. Secure FTP (S/FTP)
B. Encrypting File System (EFS)
C. Security Sockets Layer (SSL)
D. Internet Information Server (IIS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You are a network administrator for your organization. Your organization has a main office and
a branch office. You do not have Internet access in the branch office; only the main office has
Internet access. Users in the branch office access their e-mail using a WAN link to the main
office. 44 Your organization runs Windows Server 2008 domain controllers, Windows Vista
client computers, and the Exchange Server 2007 messaging system. You have deployed
Windows Software Update Service (WSUS) 3.0 on Windows Server 2008 domain controllers
in both the main office and branch office. The WSUS server at the main office is named
WSUS-MAIN and the one at branch office is named WSUS-BRANCH. You have added
computers to both the computer group on WSUS-MAIN and the computer group on
WSUSBRANCH. You have also configured the WSUS-MAIN server to receive and store all
updates from Microsoft. You need to recommend a solution to keep the WSUS-BRANCH
server updated and providing updates to branch office computers. Your solution should
involve the least administrative effort. What should you do?
A. Export the update files and metadata from WSUS-MAIN to a DVD, and then import
the content from the DVD to WSUS-BRANC
H.
B. Configure WSUS-BRANCH as a replica server.
C. Configure WSUS-BRANCH as a downstream server.
D. Configure WSUS-BRANCH as an upstream server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which of the following functional levels within Windows Server 2008 support read-only
domain controllers? (Choose all that apply.)
A. Windows Server 2008
B. Windows 2000 Native
C. Windows Server 2003
D. Windows NT
E. Windows 2000 Mixed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
With Windows Server 2008, many new features and available roles are available. One of these
particular features allows for a new transitional technique from WINS to DNS. Of the
following 45 listed, which is this transitional technology?
A. Primary Zone
B. Secondary Zone
C. Forward Lookup Zone
D. Reverse Lookup Zone
E. GlobalNames Zones
F. Stub Zone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which of the following protocols is a two-way protocol designed for use with certificates?
A. MS-CHAP
B. CHAP
C. EAP-TLS
D. PAP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
When uABCrading and consolidating an environment consisting of servers using Windows
2000 Server and Windows Server 2003 to a Windows Server 2008 environment, the Active
Directory Migration Tool will play a major role. Because you have many different versions of
Windows available, which version of the ADMT will you need to use on Windows Server
2008 to consolidate?
A. 3.0
B. 3.1
C. 3.2
D. 2.0
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which of the following file types can cause access errors that SoftGrid can alleviate? (Choose
all that apply.)
A. EXE
B. DLL
C. INI
D. MSI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which of the following are not a design consideration for OU structure? (Choose all that
apply.)
A. Visibility
B. Autonomy
C. Access
D. Control
E. Group Policy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
If you are planning a Group Policy deployment strategy and you�re most concerned about
deploying a policy before any other policy but not necessarily concerned about whether later
policies may override this policy, at what level should you deploy this policy?
A. The site level
B. The local level
C. The domain level
D. The OU level 47
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Part of the decision of how to implement your CA modeling structure is by creating a tiered
architecture for your CAs. According to Microsoft, this helps alleviate servers and secure the
network. But also according to Microsoft best practices, you should not exceed how many tiers
of CAs?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
In a mission-critical environment, some applications require forms of redundancy that include
completely separate volumes of backup that mirror the current application�s central drive. Of
the following RAID types, which one most fully supports drive mirroring?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You work for MegaCorp, a large-sized business that manufacturers cars. At your office, you
use more than 500 computers and a total of 120 servers. In addition to using Windows Server
and Microsoft Office, you also use third-party applications. Knowing this, which of the
following 48 technologies would suit your enterprise best?
A. WSUS
B. SCE 2007
C. SCCM 2007
D. Windows Update
E. Microsoft Update
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which of the following supports remote management and administration of the Hyper-V
Manager through the addition of an administration download that is available from Microsoft?
A. Windows XP Home edition
B. Windows XP Pro
C. Windows Vista
D. Windows Vista x64
E. Windows Server 2008
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are working with IPv6 addressing. The address in question begins with 001. What kind of
IPv6 address is this?
A. Link-local Address
B. Global Unicast Address
C. Loopback Address
D. Site-local Address
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You are planning operations masters in relation to a branch office. In which of the following
scenarios should operations masters exist in a branch office?
A. The branch office has no local administrator
B. The connection to the branch office is faulty
C. The branch office runs its own domain
D. The branch office has more than 50 users
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Microsoft System Center Virtual Application Server is running in your environment. You have
implemented the proper load balancing configuration. You have used SoftGrid sequencer to
package all needed applications. The clients are all running Windows Vista 32-bit. What
protocol will be used to stream the applications to the clients?
A. H.323
B. RTP
C. HTTP
D. SMTP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You have several applications that require the use of Java and other runtime engines. The
problem is that each application requires a different version of the runtime engines. You are
running an environment with all Vista clients and more than 20 Windows Server 2008 servers.
One Windows Server 2003 machine is used for file and print only. What technology can help
to resolve the application conflicts described?
A. DHCP
B. Application virtualization
C. NAP
D. Group policies 50
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You are planning business continuity. Specifically, you must design service availability for AD
DS. You are considering the Operation Master roles. The network will contain a single
Windows Server 2008 domain. All five roles will run on a single server. What must you do if
the role server permanently fails?
A. Seize only the Infrastructure role on another DC
B. Seize only the Schema Master role on another DC
C. Seize each of the roles on one or more other DCs
D. Nothing. The domain will work fine without the roles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You manage the Terminal Servers for your organization. During a planning session, the IT
Director asks you how you will handle a scenario where Terminal Server licenses are needed
for devices that must actively use the server, but the licenses are all granted to other devices
even though those devices are not currently active. You use TS CALs that are Per Device. The
Director wants a solution that can be implemented in five minutes or less. What could you do
in this scenario?
A. Purchase new licenses
B. Revoke all licenses
C. Configure the license server to handle 125% of the valid pool
D. Revoke 20% of the licenses
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You have several Hyper-V and VMware host servers in your environment. You want to
centrally manage both system types with a Microsoft product. Virtual Center is installed and
licensed on a 51 Windows server. What Microsoft tool could be added to that server to allow
management of both Hyper-V VMs and VMware VMs from a single interface?
A. SCVMM 2007
B. Group Policies
C. VMotion
D. SCCM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
What tool can be used to capture the security settings on one computer and then apply them to
another?
A. Security Configuration Wizard
B. SysPrep
C. IPConfig
D. MBSA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are designing a location schema for printers in your organization. You want to ensure that
the schema is flexible enough to deal with changes in the environment. It is important that the
entire name of the printer be visible within the user location and search interface. To how
many characters should you constrain the printer names in your location schema?
A. 128
B. 64
C. 32
D. 16
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
What objects in AD DS represent the physical structure of your network?
A. Domains
B. Forests
C. Sites
D. Domain Trees
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You work as an enterprise administrator for a small organization. The organization for which
you work has been acquired by a larger organization. The acquiring organization runs a
Windows Server 2008 AD DS forest. You are still running Windows NT 4.0 domains. What
kind of trust should be created between the Windows Server 2008 AD DS domains and the
Windows NT 4.0 domains in order to allow your employees access to resources in the
acquiring organization?
A. Shortcut trust
B. No trust can be created with an NT domain
C. External trust
D. Automatic transitive trust
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You work as an enterprise administrator for a large organization. The organization operates
three AD DS forests. All three forests run Windows Server 2008 DCs. The first forest includes
three domains: prod.com, res.prod.com, and dev.prod.com. The second forest includes two
domains: sales.internal and new.sales.internal. The third forest includes 1 domain:
default.internal. The users in dev.prod.com need to access resources in sales.internal. No users
in sales.internal need access to resources in dev.prod.com. How should you create the needed
trust relationship while maintaining the most secure environment?
A. Create a forest level trust between the two forests so that all users from each forest
can access 53 resources in the other forest
B. No trust is needed. All forests automatically trust each other.
C. Create a one-way trust from dev.prod.com to sales.internal allowing users of
dev.prod.com access to resources in sales.internal
D. Create a one-way trust from dev.prod.com to sales.internal allowing users of
sales.internal access to resources in dev.prod.com
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You are the network administrator for your company. The network consists of Windows Server
2008 and Windows Vista computers. The following four servers exist on your network: � A
Windows Server 2008 computer named DC1 is deployed as a domain controller on your
internal network. � A Windows Server 2008 computer named NPSSrv1 is deployed as a
RADIUS server on your perimeter network. � A Windows Server 2008 computer named
NPSSrv2 is deployed as a NAP server on your perimeter network. � A Windows Server 2008
computer named TSGate1 is deployed as a Terminal Services Gateway on your perimeter
network. Your manager has asked you to provide a report of the remote computers that have
been authenticated by your network. From which computer should you obtain this report?
A. DC1
B. NPSSrv1
C. NPSSrv2
D. TSGate1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You are the network administrator of your company. The company has a main office and three
branch offices. The company s network consists of a single Active Directory domain. You are
54 required to recommend a DHCP addressing solution for all offices. Your recommendation
must ensure that all clients in the network can automatically obtain IP addresses in the event
that a single DHCP server fails, even if the failure occurs after business hours. You must also
minimize network traffic between the four offices. What two methods can you recommend?
(Choose two. Each correct answer represents a complete solution.)
A. Configure a split scope
B. Configure a DHCP relay agent in each office
C. Configure a standby DHCP server in each office
D. Configure a DHCP Server service on a failover cluster
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You are the administrator for a company that hosts a Web site used for customers to order
products and view merchandise. All servers are running Windows Server 2008. Due to
increased workload, you plan to implement a second server to house the same Web site. Which
of the following redundancy methods would eliminate a single point of failure and provide the
users with the most transparent failover in the case of a server failure?
A. Use round-robin DNS (RRDNS)
B. Install a single load balancing switch
C. Use Network Load Balancing
D. Install redundant network cards
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You are the administrator for an artist s management agency. The company has offices in Los
Angeles, New York, and Atlanta. Each office is configured as a domain named after the
location. A new security policy dictates that the run box must be removed from all computers
except the domain administrator in each domain. This should be accomplished with the least
effect on computer startups and user logons. 55 What will be the best approach?
A. Apply a single GPO to the root domain and deny the Apply Group Policy permission
for each administrator.
B. Apply a single GPO to each domain and deny the Apply Group Policy permission
for each administrator.
C. Apply a single GPO to the root domain and block inheritance.
D. Use the Preferences node to create the setting, filter out the domain administrator
accounts, and then apply the GPO to all domains.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are the administrator for a large company with a main office and a branch office. The
network contains two domains, and the domain and forest modes are Windows 2000 Server.
As part of installing a read-only domain controller (RODC) in the branch office, you have
completed the following tasks: 1. UABCraded all domain controllers to Windows Server 2003
2. Raised the domain and forest level to Windows Server 2003 Which of the following
operations must be performed next? (Choose two.)
A. Raise the domain and forest level to Windows Server 2008.
B. UABCrade all domain controllers to Windows Server 2008.
C. Install a writable Windows Server 2008 domain controller in the domain where the
RODC will be installed.
D. Run adprep /forestprep on the schema master.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You are a network administrator for your company. The network consists of a single Active
Directory domain. All servers run Windows Server 2008, and all client computers run
Windows Vista. The network also contains a terminal server that employees from all
departments use to run applications. The company s written network policy stipulates
restrictions to the desktop configuration on the 56 terminal server. Those desktop restrictions
should not apply when users work on their client computers. You must implement the
appropriate desktop settings for all users in accordance with the company policy. What should
you do?
A. Place all users and the terminal server into the same OU, configure the appropriate
desktop settings in a GPO, and link the GPO to the OU.
B. Place all client computers into an OU, and select Block Policy inheritance on the
OU. Configure the appropriate desktop settings in a domain-level GPO.
C. Place the terminal server into an OU, and select Block Policy inheritance on the OU.
Configure the appropriate desktop settings in a domain-level GPO.
D. Place the terminal server into an OU, configure the appropriate desktop settings in a
GPO, enable the loopback processing mode, and link the GPO to the OU.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You are the network administrator of ABC Corporation. The company s network consists of a
single Active Directory forest. You install Windows Server 2008 on all servers on the network.
Your company also has a partner company named Maya Corporation that has its own Active
Directory forest. You want to migrate some user accounts from Maya s forest to the ABC
forest by using the Active Directory Migration Tool (ADMT). You install ADMT in the ABC
forest. You now want to change security identifiers (SIDs) on access control lists (ACLs) and
system access control lists (SACLs) on the migrated objects. Which wizard should you run in
Active Directory Migration Tool?
A. User Account Migration Wizard
B. Group Account Migration Wizard
C. Security Translation Wizard
D. Service Account Migration Wizard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
57 You are the security administrator for a company named Maya. Maya s network consists of
a single forest operating at the Windows Server 2008 functional level, which contains two
Active Directory domains: Maya.com and ABC.com. Maya has entered into a joint venture
with a company named Abc. Abc s network consists of a single Active Directory domain
named Abc.com. Users in these two domains need access to resources in each domain.
However, users in the telstar.com domain do not require access to resources in the Abc.com
domain. You create a two-way forest trust between Maya.com and Abc.com. The trust is
configured to use forestwide authentication. You must configure the forest trust so that it
provides all users with the desired level of access. On a domain controller in Maya.com, you
open the Active Directory Domains and Trusts console. How should you configure the trust?
A. By excluding the suffix Abc.com from UPN routing for the Maya.com domain.
B. By excluding the suffix Maya.com from UPN routing for the Abc.com domain.
C. By excluding the suffix telstar.com from UPN routing for the Abc.com domain.
D. By configuring selective authentication for the inbound trust.
E. By configuring selective authentication for the outbound trust.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You are the administrator for a company that makes parts for classic cars. The company s
network consists of a single Windows 2008 Active Directory forest with two trees. Each tree
contains two domains, American and Import. In the domain named American there are two
organizational units (OUs), named Cars and Trucks. You would like to allow a security group
named Helpdesk, which is located in the Cars OU, to reset passwords for users in both OUs.
You do not want to allow Helpdesk group members any excess privileges. You would also like
to the ability to review the old passwords and new passwords after the changes have been
made. This should be done while collecting the least amount of information in the audit logs.
What should you do to achieve these goals? (Choose two. Each correct answer is a part of the
complete solution.)
A. Add the Helpdesk group to the Domain Administrators group.
B. Delegate the reset passwords right for the domain to the Helpdesk group.
C. Delegate the reset passwords right for the Trucks OU to the Helpdesk group.
D. Enable the Audit directory service access policy for the domain. 58
E. Enable the Audit Directory Service Changes policy for the domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You are the administrator for a large corporation that uses several Web-based applications
accessed by remote workers. The applications are currently housed in a Network Load
Balancing Cluster (NLB). As a part of the uABCrade of the network, you would also like to
uABCrade the cluster members. You would like to do this with the least interruption to the
access of the applications. Which of the following operations would allow you to take the
nodes offline without interrupting access?
A. At the cluster level, type the drainstop command
B. At the host level, the type the drainstop command
C. At the cluster level, the type the stop command
D. At the host level, the type the stop command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You are the administrator of a software development company. The company network consists
of a Windows Server 2008 forest. The office computers run Windows Vista. To reduce
hardware costs and promote more effective use of the current server hardware, the decision has
been made to move several applications currently housed on different servers to one server,
and use server virtualization technology. One of the applications to be moved is 64-bit. Which
of the following technologies and configurations would be capable of hosting a virtual server
with the 64-bit application installed?
A. A 32-bit server running Hyper-V
B. A 64-bit server running Hyper-V
C. A 64-bit server running Virtual Server 2005
D. A 32-bit server running Virtual Server 2005
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Your company has a main office and a branch office. The company s network consists of a
single Active Directory domain. You are in the process of configuring a Dynamic Host
Configuration Protocol (DHCP) addressing solution for both offices. You are required to
configure a separate DHCP server for each office and ensure that the DHCP service remains
available even if a single DHCP server fails. You decide to set up a DHCP clustered resource
in each office to achieve fault tolerance and to minimize traffic between both the offices.
What are the three resource types that you will require to use the DHCP Server service in a
server cluster? (Choose three.)
A. a disk resource
B. a network folder resource
C. an IP address resource
D. a network interface resource
E. a name resource
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-647&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement