9A0 152
http://www.TwPass.com
9A0-152
Adobe
Adobe® After Effects® CS5 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-152
The 9A0-152 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-152 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-152 exam is very challenging, but with our 9A0-152 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-152 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-152 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-152 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-152 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-152 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-152 tested and verified before publishing
- 9A0-152 exam questions with exhibits
- 9A0-152 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-152 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-152 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-152 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-152 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-152 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-152
now!
9A0-152
QUESTION: 1
You have been asked to render a sequence of frames in 32bpc. Which two formats allow you to
do this? (Choose two)
A. RLE
B. TIFF
C. JPEG
D. Targa
E. Cineon
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which two features are supported when you render a movie using the OpenGL render engine?
(Choose two.)
A. Layer Styles
B. 2D motion blur
C. Particle effects
D. Intersecting 3D layers
E. Shininess property settings for 3D layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
What is the purpose of the command Composition > Pre render?
A. to render a RAM review of the composition
B. to render and save the RAM preview to disk
C. to render and create a Disk Cache preview of the composition
D. to addthe composition to the render queue with the Post Render Action set to Import
and Replace usage.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You have added a composition to the Render Queue, chosen an Output Module, and clicked
Render. How do you view how much time it is taking to render each frame of me composition?
A. twirldown me Current Render m the Render Queue panel, and look underRendering
> Layer
B. go to Preferences > Display and select�ShowRendering Progress in Info Paneland
Flowerchart�
C. twirldown me Current Render in the Render Queue panel, and loot under Frame
Time >Average
D. calculate thevalues between the �Estimated Remain�timeand the startingtime of me
render, and drivebytheamount offrames inyour comp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You have imported a video clip of unknown size and duration. You have heighted the clip in
the Project panel. What should you do to create a composition that will automatically be the
right size and duration?
A. choose File > Add Footage to Comp
B. choose Composition > New Composition
C. choose File > New Comp from Selection
D. choose Composition > Add to Render Queue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You have opened a template project and made various changes to it. Which is the most efficient
way to save it as a new template for future use?
A. Choose File > Save As, and replace the current project file
B. Choose File > Increment And Save to create a new copy
C. Choose File > Save a Copy as XML to create a new copy
D. Choose File > Save, and rename the filename using the .aet extension
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
How do you quickly invoke the composition navigator flowchart?
A. press U
B. press F10
C. tap the Shift key
D. tap the space bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You want to disable thumbnails in the Project in the Project panel to conserve system resource
in a large project. Which option in the After Effects Preferences dialog lets you complete this
task?
A. General
B. Display
C. Previews
D. Appearance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
What happens when you insert a dynamically-liked composition into a Premiere Pro timeline,
and play it back within Premiere Pro?
A. You see a black frame until you render it or create a RAM preview inside After
Effects.
B. Premiere Pro must render the linked composition before generatingreal-time
playback
C. Premiere Pro can play back the comp in real-time, without the need to render it side
After Effects.
D. After Effects renders the linked composition on a frame-by-frame basic during
playback in Premiere Pro.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which two statements about importing native R3D (RED) files into After Effects are true?
(Choose two.)
A. The REDSource Settings color adjustments don t preserve overbright values.
B. R3D Files are interpreted as containing 32-bpc colors in a non-linear
C. Exposure can be manipulated only in the footage interpretation stage, in the RED
R3D Source Settings dialog box bar
D. The R3D pixelaspect ratio cannot be modified in the footage interpretation stage
E. Only half and quarter resolution are supported
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to ensure that Adobe Illustrator files appear correctly in After Effects, what should
you do when saving files from Illustrator?
A. choose File > Save andselect Use Compression in the Illustrator Options dialog box.
B. choose File > Save and select Include Linked Files in the Illustrator Options dialog
box.
C. choose File > Save and selectEmbed ICC profilesin the Illustrator Options dialog
box.
D. choose File > Save and selectCreate PDF Compatible Filein the Illustrator Options
dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which two features and data are presented (passed through) when exporting a composition to
XFL format, for import to Adobe Flash? (Choose two)
A. PNG files
B. 3D layers
C. Layer Styles
D. Shape Layers
E. FLV video clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You want to keyframe the Position property of an After Effects layer on only its X value.
Which will restrict the Position property to only the x value?
A. Keyframe the X value for the Anchor Point property
B. Enable the Layer > Transform > Auto Orient to Layer command
C. Console the Position Keyframes to Hold Keyframes
D. Scrub the first Position value in the Timeline when setting Keyframes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You are working on a composition containing a multiple layered Photoshop document. You
modify the Photoshop layers within Photoshop, and then save it. Which three layer changes
will be reflected in the timeline when you return to After Effects? (Choose three.)
A. size
B. opacity
C. rotation
D. blending modes
E. color adjustment
F. additional layers inserted into the Photoshop file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You want to Keyframe the Scale, Position, Anchor Point, and Rotation of several objects as a
group. You also want to maintain the ability to animate them independently of each other.
Which After Effects option will make this possible?
A. Adjustment Layer
B. Null Object
C. choose Layer > Transform > Auto Orient Command
D. choose Effect > Distort > Displacement Map Command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
When animating the Scale property of a Solid that has been used in several Compositions you
notice that the edges of the Solid are soft and fuzzy. Which option will restore sharp edges only
to the Solid in the current Composition?
A. Select the Solid inthe Project Panel and choose Layer > Solid Settings
B. choose Effect > Distort Transform command to the Solid in the Timeline
C. Enable theContinuously Rasterize switch in the Timeline
D. Select the Solid in the Timeline and choose Layer > Solid Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You have a composition containing multiple animated layers, the top most of which is a type
layer with large, bold letters. You want to use the shape of those letters as a matte such that it
masks all the layers beneath it. Which Blending Mode should you choose from the Timeline to
achieve this?
A. Exclusion
B. Silhouette Alpha
C. Stencil Alpha
D. Alpha Add
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You are aligning layer in a composition. Which option is used by the Align Panel as the
reference for aligning the layers?
A. Layer Anchor Points
B. User specified Layer
C. Visibleedge of Layer Alpha Channels
D. Relative position of selected Layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You will be shooting footage on location against a green screen that will need to be keyed out
in After Effects. Which set of actions will help After Effects create a clean key from the
footage?
A. shoot compressed footage and then blur thefootage beforekeying it in After Effects
B. shoot uncompressed footage and then blur thefootage beforekeying it in After Effects
C. shoot compressed footage and then sharpenthefootage beforekeying it in After
Effects
D. shoot uncompressed footage and then sharpenthefootage beforekeying it in After
Effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You want to remove the visible edges from the alpha channels of two touching/intersecting
layers that are being animated. Which blend mode should you choose?
A. Stencil Alpha
B. Alpha Add
C. Silhouette Alpha
D. Luminescent Premul
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You have created a Text Layer at the top of a composition timeline containing multiple layers.
Which action enables the Text Layer to create transparency for all layers below it in the
composition timeline?
A. apply the Stencil Alpha mode to the Text Layer
B. apply the TrackMatte mode to all layers below the Text Layer
C. precompose all thelayer below the Text Layer and apply the Alpha Add mode to the
precomposed composition
D. precompose the Text Layer and all layers below and apply the Difference mode to
the precomposed composition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What are two of the most common uses of a garbage matte? (Choose two.)
A. to reduce noise and grain in the clip
B. to remove unneeded portions of a clip
C. to help solve lighting problems in the clip
D. to negate the need to use a hold-out matte
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What happens to the ends of a 40px stroke which has been applied to an open ended Path
created on shape Layer, when you set its Line Cap option to Round Cap?
A. Thestroke ends are rounded ort at the exact points defining the start and finish of the
path
B. The strokeends are rounded off with a 20 pixel diameter semicircle on each end.
C. The stroke ends are roundedoff with a 40 pixel diameter semicircle on each end
D. the stroke ends are rounded off with a 40pixelradiussemicircle on each end
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You want to animate a path to create a write-on effect. Which path operator should you choose
from the Add pulldown menu next to the shape layer in the timeline?
A. Twist
B. Trim Paths
C. Offset Paths
D. Merge Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Click the exhibit button. adobe&c=9A0-152&q=1 You want to create a different wiggle
motion for each one of the star shape duplicates of a single Shape Layer that already has the
Repeater operator applied. What should you do?
A. add a WigglePaths operator before the Repeater operator, then open theWiggle Paths
settings and adjust the Size value.
B. add a WigglePaths operator afterthe Repeater operator, then open the Wiggle Paths
settings and adjust theWiggles/Secondvalue.
C. add a WiggleTransformoperator after the Repeater operator, then open the
WiggleTransformsettings and adjust theTransformvalues.
D. add a WiggleTransformoperator beforethe Repeater operator, then open the Wiggle
Transform settings and adjust the Transform values.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which two statements about the creation of a new Path on a Shape Layer are true?
A. Fill will always default to solidred, and Stroke to 3 pixel white solid line
B. Fill will always default todefault to transparent, and Stroke to 3 pixel white solid line
C. Fill and Stroke will default to transparent until you modify them
D. Fill and Strokeproperties are set according to the swatch buttons in the Tools panel
E. Fill and Strokeproperties are set to the last nil and stroke used
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
What is the importance of the vertex designated as the first vertex of a path?
A. It appearsas vertex #1 in the Info panel when that mask vertex 13 selected in the
Composition viewer
B. It defines the anchor point value for theShape Layer,according to the areacoveredby
thePath
C. It definesthe Start Point for Path Operators such as Trim Paths
D. It defines the StartPoint for Effects such as Generate > Stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What happens when you press the Reset button in the Tracker Panel?
A. It resets the Confidence value to 100% for the selected tracker, and retains all
tracking data upto the current time in the timeline
B. It returns the Featuresize and the Search Size to their default sizes for the selected
tracker, and retains all tracking data up to the current time
C. It restores the Attach Point to its default position, and deletesthe tracking data from
all tracks on the selected layer
D. It restores the Feature Region, Search Region, and the Attach Point to their default
values, and deletes all tracking data from the currently
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which option in the After Effects Tracker panel tracks skew and rotation, but also maintains
relative distances by not introducing perspective when tracking?
A. Raw
B. Transform
C. Parallel Corner pin
D. Perspective Corner pin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
When are you likely to use two track points for the same layer at the same time?
A. to track parallelpoints or a clip
B. to track the perspective angle of a clip
C. track both the scale and rotation in a clip
D. to track the positionof two different areas in a clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
An alert message is displayed indicating that After Effects requires mare memory to display or
render a composition. What should you do?
A. quit After Effects, restart yourcomputer, and then launch AfterEffects
B. go to Preferences > Memory and Disk Cache, and select Enable Disk Cache
C. go the Edit > Purge >All in order to delete all theRAM Previews and cached frames
D. go to Preferences > Memory and Multiprocessing,and decrease the RAM toleave for
other applications
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which is the benefit of Media Caches Processing inside After Effects?
A. It improvesperformance for previews.
B. It allows you to store RAM previews on the hard drive for later use.
C. It improves access speeds or audio and video tiles on slow systems.
D. Itgathers your project assetfiles from different Adobe applications into the same
folder, so each Adobeapplication can read the same mediafiles more efficiently from
one source.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which feature allows After Effects to access the individual processor cores of a multi-processor
computer?
A. Enable OpenGL
B. Enable Disk Cache
C. Conformed Media Cache
D. Render Multiple Frames Simultaneously
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What is the main use for the Caps Lock key in After Effects?
A. It suspends composition preview updates
B. It displays layers in WireframePreview mode
C. It turns off shadow and light previews when working with 3D layers
D. It temporarily disables the renderingof al effects on all layers in the timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want to set the softness or a shadow b3sed on its apparent distance from the layer casting
the shadow. What should you do?
A. select the 3D layer, choose Effect >Redial Shadow,and raise the effect s Softness
value
B. doubleclick the light layer in the timeline, activeCasts Shadows andraise the Shadow
Darkness value.
C. select the 3Dlayer, twirl down its Material Options, enable Casts Shadows, and
increase the Diffusesetting
D. double click the light layer in the timeline, activeCasts Shadows, and increase the
ShadowDiffusion value
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You want to active the Camera Orbit Tool function for the current view in the Composition
panel. What should you do?
A. Select theUnifiedCamera Tool,then hold the middle mouse button
B. Select theUnifiedCamera Tool,then hold the left mouse button
C. Select theUnifiedCamera Tool, then holdtheright mouse button
D. Select theUnifiedCamera Tool, switch to Custom View 1, then drag it around the
scene.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which setting in the Camera dialog box determines how much perspective 3D Layers are
rendered with?
A. DepthofField
B. Aperture
C. Angle of view
D. Lock to Zoom
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
A Layer in the Timeline is selected and you have changed the Zero Point for the Rulers in the
Composition Windows. Which action will occur?
A. The Anchor Pointvalues for all layers in theComposition will change
B. All manuallycreated guides from the Rulers will move
C. ThePosition values forall layers in the Composition will change
D. Only the Origin for all Ruleswill change in the CompositionWindow
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which After Effects option determines the area of the composition, layer, or footage item that
is rendered for previews?
A. Current Snapshot
B. Work Area
C. Region of Interest
D. Composition Resolution Setting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You want to make scrubbing a composition faster. Which two options should you choose?
(Choose two)
A. Decrease the composition preview size to 50% at Full resolution
B. Disable the Active 3D switch in the Timeline
C. Disable the Live Update button in the Timeline
D. Set the Resolution/Down Sample Factor pop-up to Auto, and decrease the preview
size of the composition
E. Enable Adaptive Resolution in the Composition panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which option will instruct After Effects to render every frame as fast as it can at the current
Composition Resolution and Frame Rate?
A. Press Shift plus Zero on the Number Keypad
B. Press the Spacebar on the keyboard
C. Enable Adaptive Resolution for Fast Preview in the Composition windows
D. Enable OpenGL-AlwaysOn for Fast Previews in the Composition windows
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You are interpolating between two keyframed mask shape paths by using the Smart Mask
Interpolation panel. Which option in the Smart Mask Interpolation lets you control how Smart
Mask Interpolation matches vertices one keyframe to another keyframe?
A. Quality
B. Matching Method
C. First Vertices Match
D. Bending Resistance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You are working with the Roto brush. Which is affected when you change the values in the
Propagation property group?
A. The search radius only
B. The Motion Threshold and Motion Damping
C. The span frames area that have not yet beencalculated
D. All Roto Brush calculations expect for the base frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which option in the Paint panel lets you control how quickly paint will be applied when
painting with a brush? On which address I may send payment?
A. Flow
B. Mode
C. Opacity
D. Duration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You want to apply permanent motion blur to a mask. What should you do?
A. select the mask, thenchoose Layer > Mack > Motion Blur > On
B. select the mask, thenchoose Layer > Mack > Motion Blur > Same As Layer
C. select the mask, then click the Motion Blur switch for layer in the timeline
D. select the mask, then click the Composition Motion Blur switch in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You�re working composition that has two layers (named Layer I and Layer 2). Layer 2 has a
mask applied to it. You want to animate the position of Layer 2 using the mask path
coordinates from Layer 1. What should you do?
A. Select Layer 2, then use the Parent drop-down menu option next to the layer in the
timeline to set its parent layerto Layer 1
B. SelectLayer 1, open the Mask attributes in the timeline, selectthe Mask andPath
andgo to Edit > Copy, then select Layer 2, openthe Transform attributes, select the
Position property, and go to Edit > Paste
C. Open the Mask attributesfor Layer 1 in the timeline. Select Layer 2, open
itsTransformattributes, and set anexpression for the Position bypressing Option/ALT
and clicking the stopwatch, then drag the picking icon onto the Mask Path of Layer 1
D. Select Layer 1, open the Mask attributes in the timeline, select the Mask Path and go
to Edit > Copy, then select Layer2 and go to Edit > Paste
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You want to apply an animated dashed Stroke effect to a Text Layer. What should you do?
A. select the Text Layer and go to Layer > Effect > Stroke
B. go to Layer > Create Mask from Text, thenselect the resulting Shape Layer and go to
Effect > General > Stroke
C. go to Layer > CreateShapes from Text, then select the resulting Shape Layer and
goto Effect > Stroke
D. usethe Character panel to define andapply the Stroke settings on the Text Layer, then
animate Strokeproperties in thetimeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
What is the purpose of the Random Seed option under the Advanced section of a type Range
Selector s properties?
A. to determine the speed ofchange between theEase High and Lose Low values of the
Range Select
B. to randomize the order inwhich the animatedproperty is applied to thecharacters
specified by the Range Selector
C. to calculate theorder in which specific characters within that Range Selector are
affected bythe text animator you apply
D. to determine the amount of time the animationtakes totransitionfrom one character to
another, when using the Square shapesetting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You want to create a text animation that will have the letters change color while letting the
words animate position, rotation, and scale. Which option in the Timeline panel will let you
create the text animation?
A. Add > Selector > Range
B. Add > Selector > Wiggly
C. Add > Property >Character Offset
D. Add > Property>Per Character 3D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
How do you undo a change and all changes after it?
A. choose File > Revert
B. choose Edit > Undo [action]
C. choose Edit > History,and select the last change that you wish to undo
D. choose Edit > History,and select the firstchange that you wish to undo
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You want to revert the current workspace to its original saved layout of panels. What should
you do?
A. Choose Windows >Workspace > Reset "workspace name" and choose Discard
Changesin the resulting dialog box.
B. Choose Windows >Workspace >�workspace name� to automatically revert back
totheoriginal workspace layout.
C. Switch toa different workspace, then choose Window > "workspace name" torevert
back to the original workspacelayout
D. Choose Windows >Workspace >�workspace name� and then drag the panels to
their original positions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which action lets you motion sketch an animation with the Puppet Pin tool?
A. place Deform pinsatdifferent points intime in the Composition panel
B. place Puppet Overlap pins at different points in time in the Composition panel
C. drag a Deform pinwith the Puppet Pin tool
D. drag a Deformpinwith the Control key(Windows) or Commandkey (MacOS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to see how an expression changes the value or velocity of a property in the Graph
Editor. What should you do?
A. Choosethe modified layer and click the Graph Editor icon.
B. Choosethe modified layer,click the Graph Editor icon and enable"ShowAnimated
Properties�in the Properties button pull-down menu.
C. Choosethe modified layer,click the Graph Editor icon and enable"ShowExpression
Editor�in theOptions buttonpull-down menu.
D. Choosethe modified layer,click the Graph Editor icon, then click the"ShowPostExpression Graph�switch near thepick whip icon.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which array object is suitable for the Position property?
A. [0]
B. [50, 100]
C. [50, 100, 0]
D. [50, 100, 0, 0]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You want to create a looping animation that uses two key frames, returning to the first
keyframes, returning to the first keyframe automatically upon exit of the second, for the
infinite duration of the layer to which the expression is applied. Which loop expression should
you use?
A. loopOut(type= �Offset�, numKayframes =2)
B. loopOut(type = �Cycle�, numKayframes =2)
C. loopInDuration(type ="Pingpong", duration = 2)
D. loopOutDuration(type = "Continue", duration= 2)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
How do you temporarily disable an expression?
A. Alt/Option click on the property to which the expression is applied
B. Twirl up the triangle next to theproperty to which the expression is applied
C. Click the Enable Expression (=) switch in theTimeline
D. Applycomment-out characters (//)atthe beginning of eachline in the expression, as
used Actionscript inFlash
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
What happens when you uncheck Show Animation Presets from the Options menu in the
Effects & Presets panel?
A. You will seeall theavailableeffects in the panel
B. Youwillseeonly the effects that have associated animation presets.
C. The folder that contains the effects will be revealed in Windows Explorer (Windows)
orinFind (Mac OS).
D. Youwill see only the available effects thatwork with the current color depth (bits per
channel) of your projects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You have made a color correction using the full interface of the Color Finesse Effect. You now
want to keyframe some of its properties. What should you do?
A. Move to the time you wish the change to start from, open the Full Interface again and
makethe adjustments
B. Twirl down the effect in the timeline, apply a keyframe to the Parameters, value,
move to the time you wish the effect to change over, open theFull interface again and
make the adjustments
C. Reset the effect, recreate the settings using theSimplified Interfaceoption and theHSL
sliders, then keyframe the animation using the stopwatches under the sliders
D. Reset the effect, recreate the settings using theSimplified Interfaceoption and theHSL
sliders. Apply keyframs for theadjustedHSL sliders, move to the time you wish the
effect to change over, then open the Full Interface again and make the adjustments.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have applied 3 Lens Flare effect to a Solid layer. In the Effect Control panel, you click on
the target icon next to Flare Center and move your cursor in the Composition panel to choose a
new location. How do you view a live preview update of the effects as you are doing this?
A. Make sure OpenGL--- Interactiveis turned on in theComposition panel, and hold
down theShift key as you drag
B. Make sure OpenGL--- Interactive is turned on in theComposition panel, and hold
down theOption (Mac OS) Alt (Windows)key as you drag
C. Hold down the Option (Mac OS) Alt (Windows) key as you drag
D. Hold down the Option (Mac OS) Alt (Windows)and Shift keyas you drag
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You have placed a 2D layer in an After Effects 3D composition and have applied the Shatter
effect to the 2D layer. Which feature in the Shatter effect will let 2D layer interact with the
lights in the 3D composition?
A. View
B. Render
C. Camera System > Comp Camera
D. Camera System > Camera Position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-152&q=1 The Effect Controls panel displays a
warning icon next to an effect name, an exclamation mark inside a yellow triangle. What does
it mean?
A. Your After Effects projects is set 18 or 32bpc, but the applied effect supportonly
8bpc.
B. You applied effects which need to reference other layers, but you did not define
which other layers to use.
C. You applied the effect to a 3D layer, and its Effect controls conflict with similar
Transform controls for the layer itself in the timeline.
D. You opened a projectthat has effects applied to layers, but they are flagged as
missing because they are not installed on your system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
In which two ways can you save a selection of effects already applied to a layer as an
Animation Preset? (Choose two)
A. select the effects in the EffectsControls panel, and then choose Animation> Apply
Animation Preset
B. select the effects in the EffectsControls panel,choose Save As from the File menu,
and then change the file suffix to .ffx
C. select the effects in the EffectsControls panel,choose Save As from the File menu,
and then change the file suffix to .aet
D. select the effects in thetimeline, and then choose Save Animation Presetfrom the
Effects & Presets panel options menu
E. selectthe effects in the timeline, drag them into the Effects & Presets panel and then
press Savein theresulting dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-152&q=1 What does a small black square on a
marker indicate?
A. The markercontains XMP metadata.
B. The marker has an extended duration.
C. The marker contains Clip Notes comments.
D. The marker has cue-point data ready for Flash Video export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You want to add a blank composition marker during a RAM preview or audio-only preview
without interrupting playback. What should you do?
A. deselect all layers before playback
B. select the desired layer before playback
C. press* on the numerickeypad during playback
D. press Alt(Option)+*on the numeric keypad during playback
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which three video formats support the import of XMP metadata? (Choose three)
A. P2
B. D5
C. DV
D. HDV
E. XDCAM
F. DVCPro
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You have modified your Shift+RAM (alternate) preview settings for faster previews by
skipping one out of every two frames to preview at half resolution.
A. press Shift + / on the numeric keypad
B. press Shift + 0 (zero) on the numeric keypad
C. press Alt + Shift + 0 (zero) on the numeric keypad
D. press Shift + . (period key) on the numeric keypad
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You want to move an After Effect project, with all of its assets, from Windows to Mac,
avoiding any errors or missing file warnings. What should you do?
A. copy onlythe AEP project file
B. convert live text to ShapeLayers first
C. avoid using WMV Clip in the original After Effects project
D. use the Collect Filesfeature, then open the resulting footage folder and verify that all
file extensions are included
E. convert all your movies to QuickTimeformat, then re-importand replacetheir usage in
the project, before exporting the project
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You have opened a project that has missing footage that appears as a placeholder. What
happens when you replace the placeholder with the correct source footage?
A. all missing footage forthe projectis relinked
B. the footage in the Project panel only is replaced
C. the footage in all the compositions that use it is replaced
D. the footageis replaced and sets it as a proxy for thecomp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You have imported a layered Photoshop file into your project as a single footage item with
merged layers, placed it in a comp and duplicated it. You now want to make changes to only
one instance of the footage in the composition by deleting one of the layers within it. What
should you do?
A. select the footage item in the Projectpanel and chooseFile > Replace Footage > With
Layered Comp
B. select the footage item in the Timeline panel, choose Layer > Convert To Layered
Comp, and double-click the resulting rested comp
C. delete the file from the Project panel, re-import the file and select �Import as
Composition�,choose Open, then place it back in the timeline
D. delete the file from the Project panel, re-import the file and select �Import as
Composition- Cropped Layers�, choose Open, then place it back in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to determine if the original field order of a footage item was interpreted correctly.
You open the clip in the footage viewer from within the timeline, and step forward five frames.
What should you check for?
A. that frames are not duplicating
B. that you see vertical lines on thevideo
C. that you seehorizontallines on thevideo
D. the movement of the content is consistent frame-by-frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are unable to set a color profile for a selected footage item in the project window, because
the menu is grayed out. What should you do to enable color management and assign profiles?
A. change the project ColorSettingsto16or 32bpc
B. enable Pixel Aspect RatioCorrection in the composition window
C. assign a Working Space to the project in the Project Settings dialog
D. choose a presetbased on video resolution in the CompositionSettings dialog
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
What is the most reliable way to keep colors within the broadcast safe range for your output?
A. Apply the Hue/Saturation effort andreduce the Master saturation to -5
B. Render to a format that supports trillions of colors, such asa DPX/CineonSequence
C. Use color management featuresto specify the output color profile accordingly, such
as SDTV (Rec. 601 NTSC)
D. Change the Color Settings of the project to 32 bits per channel color depth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What are three benefits when you choose to work in 32 bits per channel Color Depth? (Choose
three.)
A. A large latitude of colors to work with, and less likely to lose color definition and
detail on export
B. Gradientslook much smoother without banding artifacts
C. You can work withinformation values that are above white and below black
(negativeand positive informationof colors values)
D. You have moreeffects to choose from
E. You can address possiblevalues ranging from -327B8 to 32767 for each color
channel
F. More colors are visible whenyou view your composition on devices other than your
computer monitor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-152&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement