70-630 Microsoft TS: Microsoft Office SharePoint Server 2007, Configuring

70-630 Microsoft TS: Microsoft Office SharePoint Server 2007, Configuring

http://www.TwPass.com

70-630

Microsoft

TS: Microsoft Office SharePoint Server 2007, Configuring

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-630

The 70-630 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-630 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-630 exam is very challenging, but with our 70-630 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-630 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-630 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-630 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-630 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-630 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-630 tested and verified before publishing

- 70-630 exam questions with exhibits

- 70-630 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-630 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-630 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-630 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 70-630 Test and save time and money while developing your skills to pass

your Microsoft 70-630 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-630 now!

70-630

QUESTION:

1

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have just the completed the insertion of new content in the root site. However, later that day the users complained that the new content is not added in the search results when they run searches on the root site. You need to make sure that the relevent content is included in query results. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to set the Complete Through constraint.

B. The best option is to reset the crawled content and start a full crawl.

C. The best option is to set the Resource Center view.

D. The best option is to edit the CSS style sheet to include the new content.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. One of ABC.com branch offices consists of a Windows Server 2003 Active Directory domain. You have received instructions from the CIO to extend SharePoint user profiles to include the userID property from the users domain accounts. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to add a Microsoft Operations Manager (MOM) server.

B. The best option is to create a custom Microsoft Management Console that can access the branch office.

C. The best option is to create a new user profile property that is configured with import mapping.

D. The best option is to run the SharePoint Products and Technologies Configuration.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com network contains a

SharePoint Portal Server 2003 server named ABC-SR44. ABC-SR44 hosts a SharePoint portal that is accessed through a hyperlink on the users client computers. The hyperlink points to http://www.ABC.com/ms/certifications. 2 You want to migrate ABC-SR44 to Microsoft

Office SharePoint Server (MOSS) 2007. You need to ensure that the SharePoint portal will be accessible after the migration. What actions should you take to perform this task?

A. By running the stsadm command with the osearch operator.

B. By editing the hyperlink so it will point to the new URL of the migrated content.

C. By running the stsadm command with the enumsites operator.

D. By enabling the Shared Services Provider Synchronizing job.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains a Microsoft

Content Management Server 2002 computer named ABC-SR11. You have received instructions from the CIO to uABCrade ABC-SR11 to Microsoft Office SharePoint Server

(MOSS) 2007. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to run the stsadm command with the addwppack operator.

B. The best option is to run the stsadm command with the installfeature operator.

C. The best option is to run the CMS Assessment utility on ABC-SR11.

D. The best option is to run the Optimize HTML command in SharePoint Designer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Development department with a database server named ABC-DB02. ABC-DB02 hosts a database named

KingProducts. ABC.com has implemented a Web application in the SharePoint site that must access data in KingProducts. What actions should you take?

A. The best option is to obtain and install an application definition file from the

Development department.

B. The best option is to enable the Save for Sharing option, then save KingProducts in the 3 Development department.

C. The best option is to save KingProducts as a Microsoft Excel 2007 worksheet.

D. The best option is to create a custom group in the Site Settings page to the trusted file locations list.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Web site named testdocs that is hosted by an Internet service provider (ISP). Anonymous authentication is configured on testdocs. ABC.com adds a Microsoft Excel 2007 spread sheet to testdocs.

However, you have received complaints from ABC.com users that they get access denied errors when trying to use Excel Services to access the spreadsheets. What step should you perform to resolve this problem?

A. You should consider configuring a new Excel Services trusted file location.

B. You should consider selecting the Enable logging option.

C. You should consider configuring the Event Throttling feature.

D. You should consider editing the application.master file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Sales department that stores documents in a SharePoint site. The site has a list view Web part named

ABCCustomers that is populated with the names of customers. You have received instructions from the CIO to add another Web part that will allow the Sales department members to filter the names displayed on the ABCCustomers Web part. How would you accomplish this?

A. By adding a Text Filter Web part.

B. By adding a DropDown List on the Web part.

C. By replacing the ABCCustomers Web part with a GridView.

D. By using the view in the team builder. 4

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to create a new SharePoint site based on the Report Center template. The site must have a new page with the Key Performance Indicator (KPI) and the Key Performance

Indicator (KPI) Details Access Web parts. What actions should you take?

A. The best option is to add a new dashboard page.

B. The best option is to add a pivot table on the Article page layout.

C. The best option is to add a State field on the News Home page layout.

D. The best option is to edit the default.master file on the Document Center template.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com network has a database server named ABC-DB30 that is running Microsoft SQL Server 2005. ABC.com has acquired a Marketing Data Catalog (MDC) application that will access a database hosted on

ABCDB30. To ensure productivity throughout the company you need to make sure that the information exposed via the Marketing Data Catalog (MDC) application is available in the search results. What actions should you take to perform this task?

A. By having the information displayed in the Resources Earned Value view.

B. By having Project selected from the View Type list in order to display the resource

data.

C. By having the application.master file edited using an ASCII editor.

D. By having the default access account implemented for the Marketing Data Catalog

(MDC) application.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

5 You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to implement a new SharePoint site. The CIO wants the site to have a key performance indicator (KPI) list, a data connections library and a reference library. How would you accomplish this?

A. The best option is to add a new pivot chart.

B. The best option is to add a new dashboard page.

C. The best option is to add a new State field.

D. The best option is to add a new Project Center page.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. A new ABC.com security policy requires that email alerts should have a disclaimer. You need to adhere with the new ABC.com security policy. What actions should you take to perform this task?

A. You should add the disclaimer to the Resource Assignment page.

B. You should add the disclaimer to the Resource Center view.

C. You should add the disclaimer to the pivot chart.

D. You should add the disclaimer to the alerttemplats.xml file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to have the content of a SharePoint site reset. How can you make a solution to make sure that the employees at ABC.com do not get any e-mail alerts if the content on the site has not been modified?

A. The best option is to set up the Search alert to have an inactive status.

B. The best option is to stop the Network Interface counter. 6

C. The best option is to disable the Web Service Cache counter.

D. The best option is to disable the Intrusion Detection Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The current structure of the company consists of 10 departments. You want the reorder content in the SharePoint site directory to in accordance with ABC.com�s corporate structure. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to edit the layout of each page by using Microsoft Office

SharePoint Designer 2007.

B. The best option is to apply a data connection file for the InfoPath Forms Services.

C. The best option is to select Drop Totals or Detail Fields Here area which will display the site templates of their respective department.

D. The best option is to change the choices available in the departments column of the sites list and informing ABC.com users to select their respective department when they create new site links.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Marketing department and a Finance department. You have received instructions from the CIO to make sure that only the users in the Marketing department can access the My Site feature in

SharePoint Server to create personal sites. You then place the Marketing users in a security group named ABC_Marketing. What actions should you take next?

A. By modifying the State field for the root site.

B. By creating a new Active Directory security group and adding ABC_Marketing to the group.

C. By modifying the personalization services permissions for the shared services provider.

D. By adding ABC_Marketing to the Active Directory distribution group of the root site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Sales department with several Sales representatives who access ABC.com�s Web application from remote locations. The ABC.com CIO wants the Web application to require form-based authentication when Sales department uses access it from remote locations. ABC users on the local network must continue to use Integrated Windows authentication to access the Web application. What actions should you take to perform this task?

A. By creating a custom group in the Site Settings page for the default zone as well as the intranet zone.

B. By modifying the authentication provider for the extranet zone. Thereafter the Web application should be extended to the extranet zone.

C. By modifying the Internet Information Services (IIS) logs for the default zone as well as the extranet zone.

D. By using the State field and plan the intranet zone as well as the Web application for the intranet zone.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com network has a database server named ABC-DB30 that is running Microsoft SQL Server 2005. ABC.com has acquired a Marketing Data Catalog (MDC) application that will access a database hosted on

ABCDB30. You have received instructions from the CIO to make sure that the ABC.com users do not need to provide authentication information when they access the Marketing Data

Catalog (MDC). What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to have the Save for Sharing option enabled.

B. The best option is to have the data in the Resources Earned Value view displayed on the Project Detail page.

C. The best option is to have the default access account set up for the Marketing Data

Catalog (MDC) application.

D. The best option is to use the Resource Center view.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Finance department and a Sales department. You have received instructions from the CIO to create a hyperlink to the SharePoint site of the Finance department with the following criteria: All the users in the Finance department should have access to the hyperlink. Users that are not part of the Finance department should not see the hyperlink. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to set up an audience that contains the Finance department users.

Thereafter the Shared Services Administration Web site should be used to set up a personalization link.

B. The best option is to create a project plan. Thereafter the external resources should be supplied with the URL to the Project Server.

C. The best option is to add a Microsoft Operations Manager (MOM) server to the network.

D. The best option is to configure the group properties. Thereafter a personalization link should be created using the Shared Services Administration Web site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have made changes to the

SharePoint site. Now a ABC.com user named Mia Hamm complains that hyperlinks she accessed yesterday are returning error pages. To ensure productivity you need to determine sure that hyperlinks that are broken. What actions should you take to perform this task?

A. By running the stsadm command with the uABCradesolution.

B. By running the stsadm command with the scanforfeature operator.

C. By running the stsadm command with the osearch operator.

D. By running Scan for Broken Links from the site directory.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions to check the usage analysis reports. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is select the PivotChart and Show Toolbar.

B. The best option is to use the Shared Services Provider and logging and select the advance usage analysis processing. Thereafter the usage analysis processing in the

Central Administration Operations should be selected.

C. The best option is to display the data in the Resources Earned Value view.

D. The best option is select the Enable logging option on the Usage Analysis Processing page.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as a SharePoint Server technician at ABC.com. ABC.com has a site collection for which a new feature must be implemented. However, after the implementation you need to ensure that the site collection Administrator can activate the new feature?

A. The best option is to use the stsadm -o quiesceformtemplate command.

B. The best option is to use the stsadm -o installfeature command.

C. The best option is to use the stsadm -o osearch command.

D. The best option is to use the stsadm -o syncsolution command.

E. The best option is to enable the Shared Services Provider Synchronizing job.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You work as the SharePoint Server administrator at ABC.com. How can you report hyperlinks used by ABC.com users when they access a SharePoint site? 10

A. The best option is to select the Usage Analysis Processing and then check the

Reference report in the site collection.

B. The best option is to select the Enable logging option and then examine the logs.

C. The best option is to enable the Information Rights Management (IRM) and then examine the logs.

D. The best option is to examine the Query log.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com network has a server named ABC-SR10 that is running Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007.

You have received instructions from the CIO to modify the logon named of the users at

ABC.com while maintaining users access to resources on ABC-SR10. What step should you perform?

A. By running the stsadm -o preparetomove command on ABC-SR10.

B. By enabling the Work Offline option.

C. By displaying the data in the Resources Earned Value view.

D. By running the stsadm -o migrateuser command on ABC-SR10.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains two department named Business and Finance. These departments share a custom home page for a site collection. However, you have received instructions from the CIO to add a Web part to the home page for the users of the finance division. The Web part should only be accessible to the

Finance division. What step should you perform?

A. By creating a set the Constraint on the Finance division.

B. By creating an audience that contains the Finance division users. Thereafter Web part to the audience should be targeted.

C. By creating a resource plan. Thereafter the resource plan should be associated with the Finance division.

D. By configuring the group properties to only accept the Finance diviision, 11

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to allow the users on the server farm to finish their sessions, however, no new sessions should be started. How can you perform the scheduled maintenance?

A. The best option is to disable the Enable logging option.

B. The best option is to quiesce the server farm.

C. The best option is to add the disclaimer to the alerttemplats.xml file.

D. The best option is to disable the data connection file for the InfoPath Forms Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com consists of three divisions and each division has its own site collection. The names of these divisions are:

Research division, Manufacturing division and Marketing division. You have received instructions from the CIO to create a schedule for the deploying the content from the Research site collection to the Manufacturing site collection. What steps should you take to accomplish this task?

A. By setting a content deployment path and job and also changing the content deployment settings for the Manufacturing.

B. The best option is to set up the Complete Through for update query support. You should also set up custom Application log view for the Research site.

C. The best option is set up View Options section Server migration profile. You should also run the SharePoint Products and Technologies Configuration wizard.

D. The best option is to create a custom group. You should also set up the Data

Retrieval Service for the Research site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Sales department.

The ABC.com Sales representatives need remote access to the ABC.com network. However,

Active Directory Application Mode (ADAM) is used to store the profile for the Sales representatives. You receive an instruction from the CIO to have these profiles imported. How would you accomplish this?

A. The best option is to create new copies of the content database. Thereafter the profiles should be imported.

B. The best option is to edit the layout of every page by using Microsoft Office

SharePoint Designer 2007 in order to import the profiles.

C. The best option is disable the session state for the server farm in order to import the profiles.

D. The best option is to set up a new users profile import source connection. Thereafter the LDAP Directory connection type should be used to import the profiles.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to log SharePoint usage into a flat file. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to select the Enable logging option on the Usage Analysis

Processing page.

B. The best option is to enable logging in usage analysis processing in Central

Administration Operations.

C. The best option is to edit the CSS style sheet in the Shared Services Provider.

D. The best option is to apply a data connection file for the InfoPath Forms Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to have the form templates updated. However, before you can begin with the update, you need to see to the following: 13 No new connection to forms should be established while maintaing the current connections How can you perform the above goal while also ensuring that all the other server functions remain functional without any disruption?

A. The best option is to terminate the Resource Center view.

B. The best option is to enable the Work Offline option.

C. The best option is to enable the Application event log.

D. The best option is to use the stsadm -o quiesceformtemplate command.

E. The best option is to use the stsadm -o osearch command.

F. The best option is to use the stsadm -o syncsolution command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com network has a server named ABC-SR11 that has runs Microsoft Office SharePoint Server 2007 with multiple-language packs. However, a new ABC.com policy requires that only German language personal sites may be created by ABC.com users. What actions should you take to

ensure that all ABC.com users comply with this policy?

A. The best option is to create new copies of the content database and modify the database collations to match the other language character sets.

B. The best option is to deselect the Language Option in My Site Settings on ABC-

SR11.

C. The best option is to set the State field to inherit the regional setting.

D. The best option is to install a Language Template pack on ABC-SR11.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have used a customized site definition to implement a design standard for ABC.com. However, after you have used

Microsoft Office SharePoint Designer 2007 to make changes to a few Web pages, you notice that the changes do not comply with the design standards. How can you need to return the pages back to their former condition? 14

A. You should consider having a custom Application log view created with the corporate site definition.

B. You should consider having the Resource Assignment page enabled on the site master page.

C. You should consider having the CSS style sheet edited in order to have a reference included to the site master page that will contain the corporate site definition.

D. You should consider having the Reset to site option used on the pages that is not conforming to the corporate site definition.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Finance department that requires a Reports document library. Whenever a new document is created in the library, the Finance department wants a new Announcements list item to be created for the new document. What actions should you take to perform to automate this task?

A. The best option is to use the Gantt Chart on the Project Center Views and associate the new document with the Announcements list.

B. The best option is to create a workflow with Microsoft Office SharePoint Designer

2007 and associate it with the Announcements list.

C. The best option is to use the Resources Earned Value view and associate the new document with the Reports document library.

D. The best option is to use the resources alerts and reminders to associate the new document with the Reports document library.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Marketing department. ABC.com contains a server named ABC-SR12 that resides in the Marketing department. The users in the Marketing department stored their documents in a document library on ABCSR12. A new ABC.com security policy requires that no users are allowed to print documents containing customer information that reside in this document library. You need to adhere to the new ABC.com security policy. 15 What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to set up the document library for Information Rights

Management.

B. The best option is to enable Intrusion Detection Services on ABC-SR12.

C. The best option is to edit the default.master file by using Microsoft Office SharePoint

Designer 2007.

D. The best option is to apply a data connection file to the Authenticated Users group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. A ABC.com employee named

Andy Reid works in the Research and Development department. Andy Reid has stored a file in the document library called Research Docs. One morning Andy Reid made changes and save the file. The CIO wants to see the original file before those changes was made. How would you prevent this from ever happening again?

A. The best option is to select versioning on all document libraries.

B. The best option is to select the Save for Sharing option to retain previous versions of files.

C. The best option is to set the Complete Through constraint on the document libraries.

D. The best option is to set the View Options section on the Document Center template.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. A new ABC.com security policy requires that when any file that resides in the document library is deleted, the information associated with the deletion must be kept so that you can track the user that deleted the file, and when the deletion occurred, and the name of the file that was deleted. You need. What actions should you take to implement the new ABC.com policy?

A. The best option is to set up the SharePoint Server for auditing of delete item events.

B. The best option is to set up a Data Analysis view to audit the object.

C. The best option is to set up the Event Throttling feature for auditing of delete item events.

D. The best option is to set up the Query log for auditing of object access. 16

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have implemented a serial approval workflow on a document library. A ABC.com user named Andy Reid is not in the region and you need his final approval to the workflow. You need to determine which documents in the workflow still require Andy Reid�s approval. What actions should you take to perform this task?

A. You should consider setting the Finish Assignment fields to the task.

B. You should consider adding a project task to the document library.

C. You should consider using the view in the team builder.

D. You should consider reviewing the workflow task list.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains a SharePoint site that is based on the Records Center template. You have received instructions from the CIO to implement a document library named ABC_Data in the Records Center. The CIO wants the records sent to the Records Center to be automatically placed in the ABC_Data document library. What actions should you take to perform this task?

A. You should configure the Three-state workflow on ABC_Data.

B. You should create a new entry in the Record Routing Type table to route records to

ABC_Data.

C. You should enable the Save for Sharing option on ABC_Data.

D. You should enable the Gantt Chart on ABC_Data document library.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to obtain the metadata of the ABC.com employees� reports that are spread across a few 17 document libraries. What actions should you take to perform this task?

A. You should create a new content type and associate it with the relevant document

libraries.

B. You should create a feature.xml file for the document libraries.

C. You should create a custom Application log view of the relevant document libraries.

D. You should configure the Event Throttling feature for the relevant document libraries.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. The ABC.com wants to add a hyperlink to header section of the ABC.com Web site. The hyperlink should be on all pages in the root collection. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to use stsadm command with the createcmsprofile operator for the root collection.

B. The best option is to the Optimize HTML command in SharePoint Designer in the default.aspx page.

C. The best option is to use the view in the team builder for the root collection.

D. The best option is to modify the site navigation settings for the root collection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Marketing division. The users in that division use a custom content type named MarketingData.

MarketingData is associated with the document library. The ABC.com CIO wants the metadata for all Marketing documents to be displayed in Microsoft Office Word 2007. What actions should you take to perform this task?

A. You should consider using the InfoPath Forms Services with MarketingData.

B. You should consider changing the document information panel settings for

MarketingData. 18

C. You should consider using the Records Repository template on the Document Center template.

D. You should consider using the Detail Fields Here area for the site collection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com is using quite few

Microsoft Office InfoPath forms which are used to retrieve data from the Web services. You have received complaints from a few ABC.com users that they cannot access the Web services from their Webforms. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to select the Work Offline option.

B. The best option is to select the Resource Center view.

C. The best option is to select the Web service proxy for the user-created Web-forms.

D. The best option is to select the Data Analysis view on the data sources.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains a Microsoft

SQL Server 2005 database server named ABC-DB20 that supports a forms library that is Webenabled. ABC.com has a Sales department that compromises of more than 8,000 users. These users access the forms library on a daily basis. However, you have received numerous complaints with regards to the poor response of the forms library. During the investigation you saw that the session data for the InfoPath forms are less than 35 KB. How can you configure

ABC-DB20 for better the response time?

A. The best option is to configure Central Administrator Diagnostic Logging for the

InfoPath Forms Services.

B. The best option is to enable Diagnostic logging for the InfoPath Forms Services.

C. The best option is to set the Complete Through constraint for the InfoPath Forms

Services.

D. The best option is to set the Form Session State to Form view.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. A ABC.com employee named

Amy Walsh works in the Research and Development department. Amy Walsh has used

Microsoft Office InfoPath and designed a form named ABC_Amy. However, Amy Walsh has complained that she cannot upload the ABC_Amy form to the forms library. To ensure productivity you need to allow Amy Walsh to upload this form. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to assign the Members permissions to the user account of Amy

Walsh.

B. The best option is to assign the Design permissions to the user account of Amy

Walsh.

C. The best option is to create a custom group in the Site Settings page and add the user account of Amy Walsh to it.

D. The best option is to assign the Contribute permissions to the user account of Amy

Walsh.

E. The best option is to grant Mia Hamm the Full Control permissions to the forms library.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a Sales department.

A ABC.com user named Clive Wilson works in the Sales department. Clive Wilson is a member of the Contributors group in the Sales site. Clive Wilson has used Microsoft Office

InfoPath 2007 and created an advertising report form. You have received instructions from the

CIO to make this form can be accessed in the Sales site. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to publish the form to the Sales site.

B. The best option is to save it as a pivot chart on the task list template.

C. The best option is to save the form as a Project Center Views.

D. The best option is save the Project Center page to the Sales site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. A new ABC.com security policy requires that external files should be used for the storage of data connection configurations used to access Microsoft Office InfoPath forms. You need to implement the policy What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to create a Gantt Chart that contains the data connection settings.

B. The best option is to create a universal data connection (UDC) ensuring that is contains the data connection settings.

C. The best option is to use the State field to allow anonymous access.

D. The best option is to enable the Resource Assignment page on the SharePoint server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have used the Microsoft

Office documents and implemented a custom property named ABC_Data. The ABC.com management wants their employees to locate documents based on the ABC_Data property regardless of whether the document it resides in the document library that has a ABC_Data column or not. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to edit the desktop shortcuts to point to the ABC_Data.

B. The best option is to create a new managed property and name the property

ABC_Data.

C. The best option is to run Scan for Broken Links from the site directory.

D. The best option is to apply a data connection file with the ABC_data extension.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has a SharePoint server farm with one shared services provider. You have received instructions from the CIO to make sure that only the users in the Sales department can access the My Site feature in SharePoint

Server to create personal sites. You then place the Sales users in a security group named

ABC_Sales. What actions should you take to perform this task? 21

A. By modifying the State field for the root site.

B. By creating an Active Directory security group. Thereafter ABC_Sales should be added to the group.

C. By modifying the personalization services permissions for the shared services provider.

D. By adding ABC_Sales to the Active Directory distribution group of the root site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You work as the SharePoint Server administrator at ABC.com. You have received instructions from the CIO to determine which words are used most frequent to search for information in the

SharePoint sites at ABC.com. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to examine the Finish Assignment fields.

B. The best option is to examine the Query log.

C. The best option is to examine the Resource Assignment page.

D. The best option is to examine the document libraries.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com has an Engineering department. ABC.com has an application with documents that have the .eng extension.

However, the users in the Engineering department complain that these documents are only included in search results run against the root site if they include the file name in the search query. You have received instructions from the CIO to make sure that the .eng extension appears in all search results for the Engineering department. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to enable the Information Rights Management (IRM) on the .eng

extension.

B. The best option is to use a custom iFilter for files with the .eng extension.

C. The best option is to edit the layout of each page by using Microsoft Office

SharePoint Designer 2007.

D. The best option is to apply a data connection file on the .eng extension. 22

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. You have implemented a Search

Center site for ABC.com. However, the ABC.com CIO wants the advanced search controls to appear on the Search Center site rather than the basic search controls. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to edit the default.master file.

B. The best option is to remove the disclaimer from the feature.xml file.

C. The best option is to apply a data connection file to the advanced.aspx page.

D. The best option is to replace the Advanced Search Box Web part with the Basic

Search Box Web part in the default.aspx page.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains a SharePoint site that is based on a Search Center template. You want to have a tab added to the Search

Center site. How would you accomplish this? (Choose TWO. Each answer forms part of the solution.)

A. The best option is to create a custom Application log view on the new page of the

Search Center site.

B. The best option is to save the Search Center template and provide the external resources with the URL.

C. The best option is to add a new page in the Search Center site.

D. The best option is to edit the application.master file by using an ASCII editor on the

Search Center template.

E. The best option is to place a new tab on the default page of the Search Center site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

You work as a SharePoint Server administrator at ABC.com. ABC.com contains quite a few document libraries that have the .inf file extension. You have received instructions from the

CIO to make sure that content from .inf files are not included in searches that are run against the root site. What actions should you take to perform this task?

A. The best option is to disable the data in the Gantt Chart on the Project Center Views.

B. The best option is to disable the Shared Services Provider Synchronizing job.

C. The best option is to remove the .inf file extension from the file type inclusion list.

D. The best option is to run the stsadm command with the enumsites operator.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

As part of your preparation for developing an installation plan for SharePoint Server 2007, you discover that you will need to install MOSS 2007 on a server running Windows Server 2003

SP1 or better. You plan to use SQL Server 2005 Standard Edition for SharePoint�s database needs. Of the following options, which edition of Windows Server 2003 will you not be able to use for the installation?

A. Windows Server 2003, Standard Edition

B. Windows Server 2003, Enterprise Edition

C. Windows Server 2003, Datacenter Edition

D. Windows Server 2003, Web Edition

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

You are the SharePoint Server 2007 administrator for the Callisto Software Applications

Company. In response to Callisto having recently purchased both Ananke Dynamics, Inc., and

Elara Development Corp, you need to create an entirely new shared services provider (SSP) in your server farm to meet the changing requirements for SharePoint. You plan to delete the single existing SSP and create a new one. What are the first steps you must take? 24

A. You must create a new SSP first before you can delete your only currently existing

SSP in the server farm.

B. On the Shared Services Admin Site under Manage Shared Services, click the Create and Delete link, and then click the Delete Current SSP button. The SSP will be deleted, and you�ll automatically be taken to the Create a New SSP page.

C. On the Manage this Farm�s Shared Services page, click to the right of

SharedServices1 (Default), and then click Delete. The default SSP will be deleted, and you�ll be taken to the Create a New SSP page.

D. You cannot create a second SSP in a server farm. You must either edit this SSP to meet your needs or create a new server farm with an SSP that meets your needs. Then you must connect the web applications in the original server farm to the SSP in the new server farm.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

As the SharePoint administrator for your company, you have been assigned the task of creating a hierarchical Internet-facing site primarily to promote the company and present news releases and other information regarding new products and corporate growth. Some of the elements the site must include are a home page, a press releases subsite, and a search center. This site will attract mostly readers rather than contributors. Of the following selections, which default template most closely matches these requirements?

A. An Enterprise site template Records Center site

B. A Publishing site template Publishing portal site

C. A Publishing site template Collaboration portal site

D. An Enterprise site template Search Center site

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

You are a SharePoint user in the marketing department at Phoebe Studios, and you have just created your My Site. While you are creating your public profile, you notice that a number of your user profile properties can be viewed by the Everyone group, and you cannot change the default group. Of the following selections, which properties can the Everyone group always see? (Choose all that apply.)

A. Name

B. Mobile Phone

C. Manager

D. Skills 25

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

You are the SharePoint administrator for your company. You are in the process of planning your access permissions strategy for your organization�s site collection. You are aware that you can set access permissions on a variety of levels within SharePoint. Of the following options, to which ones can access permissions be assigned? (Choose all that apply.)

A. Site access

B. List and library access

C. Folder access

D. Document access

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

You are the SharePoint administrator for your company. You are teaching a class for new site owners in the organization to help them better understand and administer the SharePoint sites for their departments. You are currently explaining the concept of lists in SharePoint 2007.

Although the site owners could create customized lists for their sites, a number of default site templates should meet most of their needs. Of the following options, which ones are default list templates? (Choose all that apply.)

A. Calendars

B. Colleagues

C. Tasks

D. Project Tasks

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

You are the site administrator for your company�s intranet site. You�ve tasked Cameron, a member of your staff, to add some specific web parts to several web part pages on the Projects group�s site. Cameron is having trouble locating the proper web parts and is confused about the number of web part categories she can choose from. You understand because there are quite a number of them. Right now, Cameron needs to select a Content Editor web part. Under which category 26 would she find it?

A. Business Data

B. Content Rollup

C. Default

D. Miscellaneous

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

You are the SharePoint site administrator for your company�s intranet. You are providing inservice training for the site owners of each of the major departments in your local division.

You are discussing different ways that site navigation can be presented. Phil, the site owner of the public relations department, asks about the different ways breadcrumb navigation is controlled. Of the following options, which are correct about breadcrumb navigation? (Choose all that apply.)

A. The default master page displays form and view pages and includes a breadcrumb control that displays only sites.

B. The default master page displays form and view pages and includes a breadcrumb control that contains sites and the current page.

C. The default master page displays form and view pages and includes a breadcrumb control that contains only the current page.

D. The Team Site template includes one breadcrumb control on all web pages.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

You are a SharePoint user and member of the Public Relations site in your company�s site collection. You have opened a blank Word 2007 document and are going to publish information about the results of your presentation at an industry trade show last night in your

SharePoint blog. You follow the appropriate steps in creating the content. Assuming that you won�t have to authenticate to your account as a last step in posting to your blog, what should be the necessary final step?

A. On the Ribbon, click the Blog Post tab, click Publish, and from the menu that appears click Publish again.

B. On the Ribbon, click the Blog Post tab, click File, and then click Publish in the menu that appears.

C. On the Ribbon, click the Blog Post tab, click Post Blog, and from the menu that appears click 27 Publish.

D. On the Ribbon, click the Blog Post tab, click Publish, and from the menu that appears click Post Blog.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

You are the SharePoint administrator for your organization. You are planning to deploy

Outlook Web Access on the site collection so that members of your company�s websites can take advantage of the Web Access web parts on their web part pages. As part of the review of your plan, you inventory the different web parts that can be used with Outlook Web Access.

Of the following selections, which are valid Web Access web parts? (Choose all that apply.)

A. Calendar

B. Inbox

C. Outbox

D. Mail Folder

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

You are the new SharePoint administrator for your organization. You have been tasked with configuring Excel Services on the server farm by the CTO so SharePoint�s business intelligence solution can be made available for corporate use. You investigate and discover

that Excel Services is not available. Of the following options, which are the most likely causes? (Choose all that apply.)

A. The latest version of ASP.NET has not been implemented in the SharePoint deployment.

B. The organization is running Windows SharePoint Services 3.0, which does not include Excel Services.

C. The organization is running SharePoint Server 2007 Standard Edition, which does not include Excel Services.

D. The organization is using Microsoft Office 2003, which cannot make use of Excel

Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

28 You are a consultant for Docter and Silverman SharePoint Consultants, and you are currently giving a presentation to the executives at the Goodman Merchants Group on the benefits of a SharePoint deployment in their organization. Jennifer, the head of the development department, is interested in the InfoPath 2007 client software as it relates to

SharePoint but is concerned that some of her staff would have a steep learning curve if she incorporated InfoPath into her business plan. What do you say to Jennifer to convince her that the learning curve wouldn�t be so great? (Choose all that apply.)

A. InfoPath 2007 can natively convert Word documents into InfoPath form templates.

B. InfoPath 2007 can natively convert Excel documents into InfoPath form templates.

C. InfoPath 2007 can natively convert PowerPoint slides into InfoPath form templates.

D. InfoPath 2007 uses the same design tools as Visio 2007, so the learning curve wouldn�t be very great for Jennifer�s staff.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

You are the SharePoint administrator for your company, and you have tasked PJ, a member of your staff, with configuring the nightly differential backup of the SharePoint web applications.

As the web applications grow with use, PJ has become concerned that the size of the applications will eventually exceed the storage capacity of the backup location. PJ already knows the fixed capacity of the backup location for the web applications. How can he know the size of any given web application before the backup operation is performed?

A. On the Perform a Backup � Step 1 of 2: Select a Component to Backup page, when

PJ selects the backup components, an automatic counter displays the size required to back up those components.

B. On the Perform a Backup � Step 1 of 2: Select a Component to Backup page, each

Share- Point component displayed on the page has its estimated size shown in the Size column.

C. On the Start Backup � Step 2 of 2: Select Backup Options page, the estimated size of the selections you made on the previous page are displayed next to the Type of

Backup selection section.

D. On the Start Backup � Step 2 of 2: Select Backup Options page, the estimated size of the selections you made on the previous page are displayed below the Backup

Location field.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

You are the SharePoint administrator for your company. You have created a publishing portal site to be used for web content management. The current master page for the site doesn�t meet the requirements, so you have created a new, custom-made master page. You want to apply this 29 page to pages such as the home page for the Master Page Gallery and the

Settings pages. On the Site Master Page Settings page, what must you do?

A. Specify the new master page as the site master page.

B. Specify the new master page as the system master page.

C. Specify the new master page as the home master page.

D. Specify the new master page as the primary master page.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

You are the SharePoint administrator for your company. You have successfully completed an inplace uABCrade migration process from SharePoint 2003 to SharePoint 2007 in a test environment and are ready to perform a gradual uABCrade migration in your production environment. You have finished the initial installation phase of the uABCrade and have moved on to the uABCrade of a web application. You plan to select the SharePoint � 80 web application that hosts your SharePoint site collections. Where must this action be performed?

A. In Central Administration on the home page

B. In Central Administration on the Operations tab

C. In Central Administration on the Application Management tab

D. On the home page for the default shared services provider

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. The company has recently hired employees. You are providing training to the employees about the services provided by

SharePoint. Which of the following services is used to provide a group of services that can

then be used by the SharePoint sites created in the same farm?

A. Excel Services

B. Shared Services Provider

C. Excel Web Services

D. InfoPath Forms Services

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

You work as a SharePoint administrator for ABC Inc. You have created a site collection for your company. You create a document library that will hold documents and spreadsheets to be shared by the company. Any SharePoint user of the company can upload a document or a spreadsheet on the site. You decide to control the publication of content. Which of the following methods will you use to control the publication of content on the SharePoint site?

A. Document management

B. Single Sign-On

C. Content approval

D. Versioning

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have configured BDC and uploaded metadata package into the Shared Services database. All the prerequisites for working with Business Data Catalog features are also completed so that the people in the organization can use the BDC features to view and analyze the data on Office SharePoint

Server 2007 sites. Which of the following Business Data Catalog features can be used to customize how business data is displayed on a SharePoint site?

A. Business data in user profiles

B. Business data Web Parts

C. Business data in lists

D. Business data actions

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

You work as a SharePoint administrator for ABC Inc. You have created a Report Center site for managing and displaying reports. You have also created your own dashboard page. You need to display information on the dashboard page regarding the amount of progress made

toward a goal. Which of the following actions will you perform to accomplish the task? 31

A. Add Key Performance Indicators to the dashboard page.

B. Create a file plan.

C. Configure InfoPath Forms Services.

D. Configure workflow.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have created a site based on the

Report Center template. You made some changes to the appearance of the site. The management told you that the changes are not appropriate and asked you to revert the site to its original site definition. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

A. On the Central Administration page, click Reset to site definition.

B. Delete the site, and then create a new site.

C. On the Site Settings page, click Reset to site definition.

D. On the SSP home page, click Reset to site definition.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

You work as a SharePoint administrator for ABC Inc. You have been tasked with changing the administration port. The port change is to stay in compliance with the company s security policy, which requires that all default administrator ports be changed to 887. You log on to the

SharePoint server with local administrator privileges. What will you use to change the administration port?

A. Central Administration

B. Cmd.exe

C. Ipconfig

D. Stsadm command-line tool

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. The management instructs you to migrate the Web sites from MCMS 2002 to SharePoint Server 2007. You decide to activate the Uniform 32 Resource Locator (URL) redirection feature for URLs in MCMS 2002.

Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

A. Run the stsadm command with the "enablecmsurlredirect" operator.

B. Run the pre-uABCrade scan tool.

C. Run the stsadm command with the "runcmsmigrationprofile" operator.

D. Run the CMS Assessment Tool.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have created a site collection for your company. You have created a document in Microsoft Word. You need to make this document available only to the users of the Sales department of the company. Which of the following actions will you perform first to accomplish the task?

A. Upload the document on the SharePoint site.

B. Create an audience that contains all sales department users.

C. Use the Shared Services Administration Web site to make the document available only to the users of Sales department.

D. Edit the properties of the document to target it to all users of Sales department.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You are in the process of configuring search settings. You have created a content index. Which of the following actions will you perform to override how search results are displayed?

A. Add a server name mapping.

B. Install protocol handlers.

C. Create a content source.

D. Install IFilters.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

76

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have created a site collection for your company and also configured search settings. Some problem has occurred in the content index and users are not able to get the desired search results. You decide to delete the content index. You should also ensure that the search results should be available after the content index is deleted. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

Each correct answer represents a part of the solution. Choose two.

A. Start a full crawl.

B. Restart the SharePoint server.

C. Reset all crawled content.

D. Run the CMS Assessment Tool.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

77

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have added a Business Data

Catalog (BDC) data list Web Part that will query a Microsoft SQL Server 2005 database.

Users complain that when they access the BDC data list Web Part, they are prompted for authentication. You need to ensure that users are not prompted for authentication when they access the BDC data list Web Part. What should you do?

A. Enable and configure Single Sign On.

B. Enable variations.

C. Configure Information Rights Management.

D. Configure Information management policy.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

78

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have created a site collection for your company. You are in the process of configuring the InfoPath Forms Services to provide users with the ability to deploy an organization s forms to Microsoft Office SharePoint Server and fill out these forms using a Web browser. Your company has a low-bandwidth network.

You need to configure the frontend Web servers so that they can remain stateless between round trips, and each postback is not burdened with carrying large amounts of session state information over narrow 34 bandwidth pipes. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

A. Under the HTTP Data Connections section, select the Require SSL for HTTP

Authentication to Data Sources check box.

B. Under the Data Connection Response Size section, set the maximum size of responses.

C. Select the Session State Service radio-button in the Form Session State section.

D. Configure Excel Services after configuring the InfoPath Forms Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

79

You work as a SharePoint administrator for ABC Inc. You have created a document library to hold some documents to be shared among the users of the SharePoint site. You need to create a

rule that whenever a new document is uploaded on the site, it first goes to the person who sees it and then approves it before it is published on the site. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

A. Create an information management policy for the SharePoint site collection.

B. Configure SSO on the SharePoint site collection.

C. Create a workflow for the document library.

D. Create an information management policy for the document library.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

80

You work as a SharePoint Administrator for ABC Inc. You have created a site collection for your company. You create a form template and upload it on the SharePoint server. After two months you decide to uABCrade the form template. To uABCrade a form template you must replace the existing form template with a newly uABCraded version. However, it could be possible that users have active sessions of the form template still open. You must bring this form template to an inactive state to perform the uABCrade. Which of the following actions will you perform to accomplish the task?

A. Run the pre-uABCrade scan tool.

B. Deactivate the form template.

C. Quiesce the form template.

D. Restart the SharePoint server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

81

You are a consultant training a group of server administrators on the latest features of

Microsoft Office SharePoint Server 2007. You are describing the services typically provided by the shared services provider (SSP). Which of the following services are you discussing?

(Choose all that apply.)

A. Database Services

B. Excel Services

C. Index Services

D. Web Services

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-630&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement