70-653 Microsoft TS: Windows Small Business Server 2008, Configuring

70-653 Microsoft TS: Windows Small Business Server 2008, Configuring

http://www.TwPass.com

70-653

Microsoft

TS: Windows Small Business Server 2008, Configuring

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-653

The 70-653 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-653 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-653 exam is very challenging, but with our 70-653 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-653 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-653 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-653 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-653 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-653 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-653 tested and verified before publishing

- 70-653 exam questions with exhibits

- 70-653 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-653 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-653 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-653 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 70-653 Test and save time and money while developing your skills to pass

your Microsoft 70-653 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-653 now!

70-653

QUESTION:

1

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR12 that is used to host all ABC.com user s My Document folders. During routine monitoring, you discover that the majority of

ABC.com users have multimedia files in their My Documents folder. You have received an instruction from the CIO to prohibit users from saving multimedia files on ABC-SR12. Which of the following actions should you take? (Choose two)

A. Security Center should be enabled on all client computers.

B. The bindings for the RedirectedFolders shared folder should be edited.

C. The RedirectedFolders shared folder should be opened.

D. The Block all connections option should be enabled on the Public Profile.

E. A File Screen policy should be configured.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com is expanding and has appointed another administrator named Kara Lang to assist with administering ABC.com s intranet web site. You need to make sure that Kara Lang is able to accomplish her daily duties. Which action should you take?

A. The new administrator should be assigned to the distribution group.

B. The new administrator should be assigned to the Windows SBS

SharePoint_OwnersGroup security group.

C. The new administrator should be assigned to the Group Policy Management

Console.

D. The new administrator should be assigned to the Active Directory Domains and

Trusts.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All ABC.com employees make use of a network share to store their documents. A ABC.com user named Mia Hamm complains that she get an error message as soon as she tries to save a file to the network share. How can you make sure that Mia Hamm able to upload the files?

A. The Device redirection should be changed.

B. The outbound rule in Windows Firewall should be enabled.

C. The quota for shared folders in the Mia Hamm�s account properties should be changed.

D. The Optimize for consistency option should be enabled.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. A new ABC.com policy requires that junior technicians in your division only have 2 GB of mailbox quotas. You need to make sure that the rest of the divisions remain unaffected by the quotas. Which action should you take?

A. The Standard User role properties in the Users and Groups tab should be changed.

B. The local group policy to configure the Standard User role properties should be changed.

C. The Transport Role Service should be changed.

D. The bindings for the website should be changed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You work as a network technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You work on a workstation named ABC-WS123, which has Remote Web Workplace installed. You often use the Remote Web Workplace home page to access your workstation in your office after hours. Another workstation, named ABC-

WS124, hosts an in-house application. When you need to access this application to complete a task, you decide to make modifications to your user account. Which action should you take?

A. The Can remotely access this workstation check box should be selected.

B. The Remote Web Workplace home page should be changed.

C. The Fix my network task on ABC-WS123 should be run.

D. Outlook Mobile Service should be configured on ABC-WS123.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com consists of a Finance department. The advance finance users resides in a security group named TestFin. During the course of the day you have received instructions from the CIO to allow e-mail messages to be sent to the TestFin

group. What should you do?

A. The best option is to modify the Remote Access settings for the TestFin group.

B. The best option is to make use of an e-mail address that is linked to the TestFin group.

C. The best option is to run the ACLDIAG and the scanforfeature command.

D. The best option is to create an e-mail address for the TestFin group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All computers in the network have Remote Web

Workplace installed. A new ABC.com security policy states that the Change Password link should not be accessed by ABC.com employees when the use Remote Web Workplace. You have been tasked with enforcing the new ABC.com security policy. How can this be achieved?

A. The Remote Access settings should be changed.

B. The properties of the Remote Web Workplace Web site should be changed.

C. Windows SBS Remote Web Workplace should be deleted.

D. Web scripting should be enabled on the Remote Web Workplace Web site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. You have implemented Remote Web

Workplace. You are currently the only employee in your department that is allowed to access

Remote Web Workplace. How can you make sure that this situation is maintained?

A. All user accounts, except yours, should be deleted from the automatic synchronization schedule.

B. All user accounts, except yours, should be deleted from the Windows SBS Remote

Web Workplace Users security group.

C. All user accounts, except yours, should be deleted from the Standard User with administration links role.

D. All user accounts, except yours, should be deleted from the Standard User role.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com that makes use of Windows Small Business Server

(SBS) 2008. The ABC.com network has a server named ABC-SR14 that hosts the Remote

Web Workplace home page. ABC.com has a Development department that must be able to access the Administration links that resides on the home page of the Remote Web Workplace.

However, these users must not have full administrative privileges on ABC-SR14. What action should you take?

A. You should make the users in the Development department members of the Power

Users group on ABC-SR14.

B. You should make the users in the Development department members of the

Windows SBS Admin Tools Group.

C. You should make the users in the Development department members of the Local

Admin group on ABC-SR14.

D. You should make the users in the Development department members of the Standard

Users group on ABC-SR14.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

ABC.com has employed as a network administrator. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. You are busy implementing a virtual private network (VPN). Subsequent to the implementation, you receive complaints from

ABC.com employees that they cannot make use the VPN at the same time. How can you ensure that ABC.com employees are able to access the VPN at the same time?

A. Internet Information Server (IIS) should be set up.

B. L2TP/IPsec connections should be set up.

C. PPTP port properties should be set up.

D. MS-CHAP v2 authentication should be set up.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

ABC.com has hired you as a network administrator. The ABC.com network consist of a shingle Active Directory domain named ABC.com. The sales representatives are all assigned laptop computers that they use when working from remote locations. You receive notification from management that one of the laptop computers, which has sensitive data on it, was stolen from a user�s home during a burglary. You receive an instruction from the CIO to make sure that the data on the laptop computer is inaccessible. Which action should you take?

A. The Manage mobile device task should be run to delete the laptop.

B. 802.1X Enforcement Network policy should be configured on the laptop.

C. IPSec enforcement network policy should be configured on the laptop

D. The wuauclt.exe /detectnow command should be run and the data on the laptop remotely deleted.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You work as a system administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are in the process of implementing a thirdparty mail filtering service on a Windows Small Business Server (SBS) 2008 server named

ABC-EX01. You need to makes sure that only incoming SMTP traffic from certain IP address ranges can be made. How can this be achieved?

A. The Group Policy settings should be configured.

B. The Windows SBS Internet Receive Connector properties should be configured.

C. The IPSec enforcement network policy should be created.

D. NAT should be enabled on the interface.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com has implemented a third-party e-mail account for the users in the Sales department. You have received instructions from management to make sure that the users in the Sales department can get their e-mail. What action should you take?

A. The best option is to configure Outlook Junk Mail Options to only deliver e-mail.

Thereafter you should consider use the Exchange Management Console to configure sender filtering.

B. The best option is to configure an e-mail account in Active Directory Domain

Services (AD DS) for each user. Thereafter you should consider use the Exchange

Management Console to configure sender filtering.

C. The best option is to use a set up a mail contact and create an SMTP e-mail address for it. Thereafter you should consider setting up the mail flow delivery options as well as a forwarding address.

D. The best option is to configure an e-mail account in Active Directory Domain

Services (AD DS) for each user. Thereafter you should consider configuring Outlook

Junk Mail Options to only deliver e-mail.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com consists of a Research division and a

Marketing division. Both divisions receive faxes via the Windows SBS Fax service. Faxes with sensitive data are regularly sent to the Research division. Management wants you to make sure that faxes destined for the Research division are only received by users in the Research division. How can this be ensured?

A. A specific delivery option should be configured for the Research division.

B. An IPSec Enforcement Network policy should be configured for the Research division.

C. A group policy should be configured for the Research division.

D. The Prevent connections option for the Marketing division should be enabled.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

ABC.com has hired you as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. ABC.com has implemented a third-party e-mail account for the users in the Sales department. You have received instructions from management to make sure that the users in the Sales department are able to obtain their e-mail. To accomplish this task you decide to set up a mail contact and create an

SMTP e-mail address for it. What should be included in your next step?

A. A group policy should be set up for e-mail.

B. Sender filtering should be configured.

C. The mail flow delivery options as well as a forwarding address should be set up.

D. Filter information should be retrieved from the security log.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as a system administrator at ABC.com. The ABC.com network has a single server, named ABC-SR13, which is configured to run Windows Small Business Server (SBS) 2008.

You receive an instruction from the CIO to deploy a second server into the network, and configure it to operate as a domain controller. Which action should you perform on the domain controller?

A. The ESEUTIL command should be run on the new server.

B. The DCPROMO command should be run on the new server.

C. The DCDIAG command should be run on the new server.

D. The ADPREP command should be run on the new server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You work as a system administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a work group named ABC. You have received instruction to migrate the ABC.com network to a

Windows Small Business Server (SBS) 2008 domain. All workstations must be members of the domain and the My Documents files of the ABC.com users must be saved to a serer named

ABC-SR53. What action should you take?

A. You should consider enabling Cached Exchange Mode to ABC-SR53.

B. You should consider using the Redirect folders for user accounts to ABC-SR53.

C. You should consider configuring Outlook to download the files of the user�s My

Documents folders to ABC-SR53.

D. You should consider configuring a group policy and add the user�s My Documents folders to it and send it to ABC-SR53.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

: 18 You work as a network administrator at ABC.com. You have just implemented Windows

Small Business 2008 (SBS) on the ABC.com network. You want all workstations on the network to use the http://connect SBS web feature to join the domain. How would you accomplish this?

A. .NET Framework v2.0 or later should be installed on the computers in the network.

B. The Windows Deployment Services role should be implemented.

C. Client should be installed for Microsoft Networks.

D. The Migration Preparation tool should be implemented.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. During the course of the day you have received instructions from the CIO to back up a Windows Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR24. You need to ensure that you are able to recover each file individually.

What actions should you take?

A. The Block all incoming connections option should be enabled. Thereafter the flash drive should be used to back up ABC-SR24.

B. The Block all incoming connections option should be enabled. Thereafter the Move-

SBSDataStore UserDocuments cmdlet should be executed.

C. The removable drive should be connected to ABC-SR24. Thereafter the Move users� redirected documents data task should be executed.

D. The removable drive should be connected to ABC-SR24. Thereafter the Configure server backup task should be executed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR13. ABC-SR13 has a catastrophic hardware failure. Consequently, you replace the hard disk and need to restore ABC-SR13.

How would you restore ABC-SR13?

A. The adprep /domainprep command should be run on ABC-SR13.

B. ABC-SR13 should be rebooted with the Windows Small Business Server 2008 media and Install selected.

C. The sysprep /adsprep command should be run on ABC-SR13.

D. The wuauclt.exe /detectnow command should be run on ABC-SR13.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a

Windows Small Business Server (SBS) 2008 environment. The ABC.com network contains a server named ABC-SR15. ABC-SR15 contains one volume that hosts the operating system, as well as shared documents. The ABC.com CIO wants the operating system and the shared files and folders to be located on different volumes. To comply with the requirements you decide to install another volume. Which action should you take?

A. The backup tasks should be run.

B. The storage tasks should be run.

C. The server tasks should be run.

D. The shared data task should be run.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as the network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. You are in the process of migrating to

Windows Small Business Server (SBS) 2008. ABC.com has a Research division that contains approximately 100 researchers. The researchers work three eight hour shifts. There are 25 workstations in the research division. You need to inform management of the least amount of client access licenses (CALs) required for Windows Small Business Server (SBS) 2008. What should you inform management?

A. 100 Device CALs are needed.

B. 100 User CALs are needed.

C. 25 User CALs are needed.

D. 25 Device CALs are needed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You receive a memo from the CIO requesting that you send him detailed information on the status of the backups performed on the servers at the end of every business day. To accomplish this task you decide to access the e-mail recipients for the Summary Network Report and include the CIO�s user account to the list. How would you proceed in your next step?

A. The backup data should be added to the Event Viewer.

B. Automatic synchronization schedule should be configured to use the Summary

Network Report.

C. The backup data should be added to the Summary Network Report.

D. The backup data should be filtered from the Summary Network Report to the user account.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

ABC.com has hired you as a network administrator. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You have recently received instructions from the

CIO to implement a new security policy which states that only security updates should be approved automatically on all servers on the ABC.com network. Which action should you take to implement this policy?

A. The Search- Message Tracking Report cmdlet should be run.

B. The Change the software update settings task should be run.

C. The wuauclt.exe /reauthorization command should be run.

D. The Cscript scregedit.wsf command should be run.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com makes use of Windows SharePoint

Services 3.0. You have just received an instruction from the CIO to have SharePoint backed up. How can this be accomplished?

A. The Windows SBS 2008 Answer File Tool should be used.

B. The Windows SBS 2008 Best Practices Analyzer should be used.

C. The SharePoint document library should be used.

D. The SharePoint 3.0 Central Administration console should be used.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All ABC.com employees use their e-mail to communicate with clients. You receive numerous complaints from employees stating that they are receiving e-mail messages late and sometimes not at all. They also inform you that they previously had no problems receiving e-mail messages from their clients. Which of the following options should you use to identify the reason for this occurrence?

A. The Net Logon service should be enabled to log the events.

B. The offline files should be activated on these e-mails.

C. Office Diagnostics should be run.

D. The Mail Flow Troubleshooter should be used.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com has implemented a third-party e-mail account for employees in the Marketing department. You have received instructions from

ABC.com management to make sure that Marketing employees can access their e-mail Which actions should you take? (Choose FOUR to complete your solution.)

A. The mail flow delivery options should be set up.

B. Outlook Junk Mail Options should be configured to only deliver e-mail.

C. An SMTP e-mail address should be established for the contact.

D. An Active Directory Domain Services (AD DS) e-mail address should be established for the marketing employees.

E. Sender filtering should be setup.

F. A Mail contact should setup.

G. A forwarding address should be set up.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

ABC.com has hired you as a network administrator. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR01 that is used by remote users to synchronize information with their laptop computers. You receive numerous complaints from users stating that their laptops lock too often. You therefore decide to make the necessary changes to the automatic lock feature in order to lengthen the time period. How would you accomplish this?

A. The Data File Management in Outlook should be used.

B. The Windows SBS Mobile Mailbox Policy properties should be altered.

C. The Remote Web Workplace Link should be altered.

D. Sender filtering should be configured.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as a network administrator. The ABC.com network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. Your boss, Tess King, wants to know what the hard disk requirements are for installing Windows Small Business Server 2008. What would you reply?

A. At least 15 GB free space is needed.

B. At least 40 GB free space is needed.

C. At least 50 GB free space is needed.

D. At least 60 GB free space is needed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are busy with the implementation of an external firewall. During the course of the day you receive notification from management to set up certain ports for access. You check the memorandum to ascertain that you need to setup ports for Windows SharePoint Services, e-mail as well as Remote Web Workplace. Identify the ports that you should set up?

A. You should use ports: 21, 80, and 4125.

B. You should use ports: 25, 443, and 987.

C. You should use ports: 80, 110, and 987.

D. You should use ports: 25, 444, and 1723.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. A ABC.com user named Amy Walsh is employed in the Sales department. You receive a complaint from Amy Walsh stating that the outbound messages to a prospective client cannot be sent. You receive an instruction from the CIO to resolve this issue as soon as possible. Which action should you take?

A. You should make use of the Mail Flow Troubleshooter.

B. You should make use of the Event trace data collector to resolve the issue.

C. You should restart the Internet Information Server (IIS).

D. You should make use of Office Diagnostics to resolve the issue.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR01. You are in the process of implementing the mail exchanger (MX) resource records on ABC-SR01. The employees at

ABC.com do their sales via e-mail. You receive an instruction from the CIO to ensure that incoming e-mails can be received by all ABC.com users. How can this be achieved?

A. Routing and Remote Access services should be set up.

B. Remote Access policies should be set up.

C. An Internet address task should be set up.

D. E-mail accounts should be created in the Active Directory Domain Services.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

ABC.com has employed you as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. You are in the process of migrating to

Windows Small Business Server (SBS) 2008. You are currently linking the workstations to the network. You receive an instruction from management to make sure that the My Documents folders of the users are saved to one of the SBS servers. Which action should you take?

A. Cached Exchange should be enabled.

B. Redirect folders for user accounts should run to the server task.

C. Outlook should be configured to download the files of the user�s My Documents folders to the assigned server.

D. A group policy should be configures and added to the My Documents folders of the user.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You receive an instruction from the CIO to join a new Windows XP Professional workstation named ABC-WS25 to the ABC.com domain.

Which action should you take?

A. IPv6 should be enabled to connect ABC-WS25.

B. http://connect should be used on ABC-WS25 in the Internet Explorer address bar.

C. The HCL should be checked prior to installation.

D. IPv4 should be used to connect ABC-WS25.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. The Sales representatives employed at ABC.com travel to customer locations several times during the week. While they are on the road, they need to be able to access shared documents stored on a Windows Small Business Server (SBS)

2008 server at the office. You decide to implement Remote Web Workplace on the laptop computers of the sales representatives. What action should you take to accomplish this task?

A. The Exchange Management Console should be configured for recipient filtering.

B. A document library should be set up using the URL of the company.

C. The Outlook Mobile Service should be configured.

D. Cached Exchange Mode should be enabled.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR01. ABC.com users save their shared files and folders to ABC-SR01. You receive an instruction from the CIO to ensure that other users are able to access the files and folders. You thus decide to implement Windows

SharePoint Services 3.0 to ensure that the files and folders can be shared by all users. Which of the following options should you use to transfer the SharePoint information to another hard drive?

A. The ADSI Edit feature should be used to transfer the SharePoint information.

B. A Transport Protection Rule should be used to transfer the SharePoint information.

C. The move Windows SharePoint Services data task should be used to transfer the

SharePoint information.

D. The Data File Management should be used to transfer the SharePoint information.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a server named

ABC-SR13 that is configured to run Windows Small Business Server (SBS) 2008. One morning you discover that ABC-SR13 has suffered a catastrophic failure. You decide to restore ABC-SR13 to a hard drive taken from another server. Which action should you take?

A. You should run the adprep /domainprep command on ABC-SR13.

B. You should reboot ABC-SR13 with the Windows Small Business Server 2008 media and choose Install now.

C. You should run the sysprep /adsprep command on ABC-SR13.

D. You should run the wuauclt.exe /detectnow command on ABC-SR13.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com has changed to an IT solution company that will benefit the company. For the IT solution company to be more beneficial, you require more data about the ABC.com network and events in the Events Viewer. You need to automatically supply the IT solution company with the information. How can this be achieved?

A. The System configuration data collector should be accessed and the options changed.

B. Event Viewer should be accessed and the information filtered to the IT solution company.

C. The remote connection should be connected and the information filtered to the necessary party.

D. The Detailed Network Report should be accessed and the e-mail options changed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a Windows

Small Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR01. Employees make use of ABC-

SR01 to save their shared folders. You use a CD-R drive to back up the shared folders onABC-SR01. Whilst monitoring the network share you discover that a file was accidentally

deleted. For productivity purposes you need to make sure that this file is recovered before the start of the subsequent business day. Which actions should you take? (Choose two)

A. The ROBOCOPY command should be used to restore the file.

B. The backup task should be used.

C. The Wbadmin start systemstaterecovery command should be used to restore the file.

D. The best option is to use the System configuration data collector to restore the file.

E. The Restore server data should be initiated.

F. The shared data task should be used.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as a net work administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for a Windows Small

Business Server (SBS) 2008 server named ABC-SR01. ABC-SR01 is utilized by all network users. During the course of the day you receive an instruction from the CIO to set up backups of the shared folders on ABC-SR01 every hour. The backup should be of such a nature that you back up any data or file that was done during the week. What should you use to accomplish this task?

A. The move users shared data task should be used.

B. The move users� redirected documents data task should be configured.

C. A group policy for shared data task should be used.

D. The server backup task should be configured.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You just finished the implementation of Windows

SharePoint Services document library in the network. You are informed by the CIO that the newly implemented service will be used by certain ABC.com users for e-mail communication.

How can this be achieved?

A. An 802.1X Enforcement Network policy should be configured.

B. An IPSec Enforcement Network policy should be configured.

C. You should create a security group for the users that will be using the service.

D. An Extensible Authentication Protocol (EAP) Enforcement Network policy should be created for the users that will be using the service.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

ABC.com has hired you as a network administrator. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network are configured to run

Windows Server 2003. You receive notification from the CIO to deploy Windows Small

Business Server (SBS) 2008 into the network. You thus decide to check whether the network, as well as the servers is compatible with SBS 2008. Which commands will assist you in checking the health of the servers and the network?

A. The best option is to run the uABCrade solution and the ACLDIAG command.

B. The best option is to run the DCDIAG and the NETDIAG command.

C. The best option is to run the DCDIAG and the scanforfeature command.

D. The best option is to run the ACLDIAG and the scanforfeature command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. You are responsible for managing a server named

ABC-SR01 that has Windows Small Business Server (SBS) 2003 installed. The plan to uABCrade to Windows SBS 2008 has been approved by ABC.com management. The Printers located in the various divisions all use their own IP address. Which action should you take to make sure the printers keep their IP addresses after the uABCrade?

A. Windows SBS 2008 Best Practices Analyzer should be used.

B. DHCP reservations should be set up.

C. The default settings for the exiting IP addresses should be reconfigured.

D. The Fix my network task should be run on the Windows SBS 2008 server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. ABC.com contains a Windows Small Business

Server (SBS) 2008 server named ABC-SR14 that hosts the Remote Web Workplace. You have uploaded a survey to the ABC.com site. All users at ABC.com use Remote Web

Workplace on their workstations. How can you ensure that users are able to access the URL to the survey from their workstations?

A. The Cached Exchange Mode should be enabled.

B. A custom view should be created in order to filter information from the security log.

C. NAT should be enabled on the interface.

D. An Organization link should be setup to the URL.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. Whilst monitoring the Remote Web Workplace you discover that users are able to access it without agreeing to a usage policy. ABC.com implements a new security policy that will only permit users access once a usage policy has been agreed to. Which combination of the following options best describes how you can implement this policy? (Choose two)

A. The Standard User with administration links user role should be changed.

B. A Performance Counter Alert data collector set should be implemented.

C. An automatic synchronization schedule should be implemented.

D. The Remote Access settings for the Standard User role should be changed.

E. The Transport Role Service should be changed.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-653&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement