70-682 Microsoft Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician

70-682 Microsoft Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician

http://www.TwPass.com

70-682

Microsoft

Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support

Technician

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 70-682

The 70-682 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 70-682 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 70-682 exam is very challenging, but with our 70-682 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 70-682 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 70-682 Exam Features

- Detailed questions and answers for 70-682 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 70-682 questions and answers, updated regularly

- Verified 70-682 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 70-682 tested and verified before publishing

- 70-682 exam questions with exhibits

- 70-682 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 70-682 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 70-682 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 70-682 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take

advantage of the Real 70-682 Test and save time and money while developing your skills to pass your Microsoft 70-682 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 70-682 now!

70-682

QUESTION:

1

You work as the network administrator at ABC. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008 and all client computers run Windows 7 Professional. All servers have static IP addresses. All client computers are desktop computers configured as DHCP clients. ABC hires a new desktop technician named Mia Hamm. ABC company security policy states that desktop technicians should not have user accounts in the Domain Admins group. Mia needs to be able to administer the desktop computers. She must also be able to view the DHCP server configuration and DHCP leases. You add Mia�s user account to the local Administrators group on the desktop computers. Mia can successfully administer the desktop computers.

However, she reports that she is unable to view the DHCP server. You verify that the DHCP

Management snap-in is available on her computer. What should you do to enable Mia to view the DHCP server configuration whilst minimizing her administrative privileges?

A. Add Mia to the DHCP Administrators group.

B. Add Mia to the local Administrators group on the DHCP server.

C. Configure the DHCP Management snap-in to run as a member of the Domain

Admins group.

D. Add Mia to the DHCP Users group.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You work as the network administrator at ABC. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008 and all client computers run Windows 7 Enterprise. All servers have static IP addresses. All client computers are desktop computers configured as DHCP clients. The network consists of two subnets. One subnet is the main ABC.com Local Area Network (LAN) and the second subnet is an isolated deployment subnet used for testing and deployment of new computers. ABC has purchased 10 new desktop computers. A desktop technician named Mia Hamm has installed

Windows 7 Enterprise and the required applications on the new computers using Windows

Deployment Services in the deployment subnet. After configuring the new computers, Mia moves them to the main ABC LAN. You receive a call from the ABC help desk saying the new computers cannot access other network resources. You verify that you are unable to ping network servers from the new computers. You view the network configuration of one of the new computers. The output is shown below. microsoft&c=70-682&q=1 Connection-specific

DNS Suffix: Description: Intel(R) PRO/1000 MT Network Connection #2 Physical Address:

00-50-56-9C-0F-E6 DHCP Enabled: No IPv4 IP Address: 192.168.20.18 IPv4 Subnet Mask:

255.255.255.0 IPv4 Default Gateway: 192.168.20.254 IPv4 DNS Servers: 192.168.20.1,

192.168.20.2 IPv4 WINS Server: NetBIOS over Tcpip Enabled: Yes Link-local IPv6

Address: fe80::4d0f:8592:3dfa:46b1%16 IPv6 Default Gateway: IPv6 DNS Server: How

should you configure the new computers to be able to access the network resources?

A. Configure the new computers to obtain an IP and DNS server address automatically.

3

B. Configure the IPv6 Default Gateway setting.

C. Change the IPv4 Default Gateway setting.

D. Configure the IPv4 WINS Server setting.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You work as the administrator of the ABC.com network consisting of a single Active Directory domain spread over two sites, a main office and a branch office. The two offices are connected by a WAN connection. Company policy states that all servers must be located in the main office. All servers on the network run Windows Server 2008 and all client computers run

Windows 7 Enterprise. The main office contains a file server named ABCSRV6. Users in the branch office access files in shared folders on ABCSRV6. You receive complaints from users in the branch office that it takes a long time do access files in shared folders on ABCSRV6.

How can you improve the performance for branch office users accessing shares on ABCSRV6?

A. Enable Universal Group Caching in the branch office.

B. Enable BranchCache in Distributed Cache Mode at the branch office.

C. Enable BranchCache in Host Mode at the branch office

D. Configure a VPN between the main office and the branch office.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You work as a desktop technician at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers now run Windows 7 Professional having recently been uABCraded from

Windows Vista. All servers and network printers have static IP addresses. All client computers are desktop 4 computers configured as DHCP clients. Several users print to a laser print device named ABC-PRT01. You configure a Group Policy Object (GPO) to deploy a new printing application to the client computers. After the deployment of the new application, users report that they are no longer able to print to ABC-PRT01. You discover that the new application updated the device driver for ABC-PRT01 as part of the installation. How can you enable the users to print to ABC-PRT01?

A. Your best option would be to uninstall the new printing application.

B. Your best option would be to run the new application in Windows Vista

Compatibility Mode.

C. Your best option would be to use Device Manager to roll back the driver.

D. Your best option would be to configure ABC-PRT01 to use DHCP.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You work as the network administrator at ABC.com. Mia Hamm is part of the ABC.com IT team and works as a desktop technician. The network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. All servers and client computers on the ABC.com network have static IP configurations. The company has hired a new user named Clive Allen to work in the Sales department. Clive Allen will use his own portable laptop computer until a new computer arrives for him. Mia is configuring Clive�s laptop to join the domain. She configures a static IP address. Mia attempts to join Clive�s laptop to the domain but is unsuccessful. Mia calls you for assistance. She reports that Clive�s laptop is able to ping the domain controller�s IP address. What is the most likely cause of the problem?

A. The DNS server setting is incorrect in the IPv4 properties.

B. The WINS server setting is incorrect in the IPv4 properties. 5

C. The IP address is not in the same range as the ABC.com network.

D. The Time Zone is incorrect.

E. The Default Gateway setting is incorrect in the IPv4 properties.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You work as a desktop technician at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008.

Most client computers have been migrated to Windows 7 Professional. However, some client computers still run Windows XP Professional. The Network Discovery Feature has been enabled on the servers and the Windows 7 Professional client computers. All servers and

Windows 7 client computers are now displayed on the network map. You notice that that the

Windows XP client computers do not appear on the map. How can you ensure that all the client computers are displayed on the network map?

A. You should install the Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder on the

Windows XP Professional client computers.

B. You should enable File and Printer Sharing on the Windows XP Professional computers.

C. You should enable the Computer Browser service on the Windows XP Professional computers.

D. You should enable the Workstation service on the Windows XP Professional computers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You work as the network administrator at ABC.com. Mia Hamm is part of the ABC.com IT team and works as a desktop technician. The network consists of a single Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. All servers and client computers on the ABC.com network have static IP configurations. The company has hired a new user named Clive Allen to work in the Sales department. Mia is 6 configuring a new desktop computer for Clive. She configures the IPv4 settings as shown below: Mia successfully joins Clive�s computer to the domain. However she reports that Clive is unable to access Internet web sites. Which IP setting should you change?

A. The default gateway should be changed to 192.168.15.254.

B. The subnet mask should be changed to 255.255.255.0.

C. The IP address should be changed to 192.168.15.254.

D. The preferred DNS server should be changed to 192.168.1.3.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You work as a desktop technician at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You receive reports from users with portable computers saying that their computers are connecting to a nearby shopping center wireless network when they are in a certain part of the building. How can you ensure that the portable computers connect to the company network when they are in range of the company wireless network?

A. You should enable SSID broadcasting for the company wireless network.

B. You should apply a Wireless Network Policy to specify the company wireless network as the preferred network.

C. You should configure the company wireless network as an Ad Hoc network.

D. You should configure the Network authentication for the company wireless network to Open.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

7 You work as the network administrator at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008.

Most of the client computers now run Windows 7 Professional having recently been uABCraded from Windows XP Professional. However, some of the portable client computers still run Windows XP Professional. ABC management has asked you to implement a VPN

server to enable users to access company network resources from home. To this end, you install a server named ABC-VPN1 that runs Windows Server 2008. ABC-VPN1 will be configured as a VPN server to provide remote access to the network. You need to ensure that

Windows 7 and Windows XP client computers can establish a VPN connection with ABC-

VPN1. The VPN must be as secure as possible. How should you configure the VPN?

A. Configure ABC-VPN1 to accept PPTP connections.

B. Configure ABC-VPN1 to accept L2TP connections.

C. Configure ABC-VPN1 to use IKEv2.

D. Configure ABC-VPN1 to accept DirectAccess connections.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

You work as a desktop technician at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You receive reports from users that their computers now take longer to start up than they used to. As part of your troubleshooting process, you need to determine what applications run when the computer starts. How would you determine what applications run when a computer starts?

A. Run Task Manager and look at the Applications tab.

B. Run MSConfig and look at the Startup tab.

C. Run Services.msc and look at the startup properties of the services.

D. Open a command prompt and run the NET START command. 8

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You work as a desktop technician at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. The network contains a Windows Server 2008

Web server that hosts multiple websites for ABC.com customers. A user named Mia Hamm has a Web Statistics application running on her client computer. The application analyzes the web server logs every day between 3pm and 5pm. Mia Hamm reports that her computer runs slowly between 3pm and 5pm. You discover that the processor usage on her computer is between 90 and 100 percent while the Web Statistics application is analyzing the web server logs. How can you reduce the impact of the web server log analysis on Mia Hamm�s computer?

A. You should add more RAM to Mia�s computer.

B. You should configure the application to run with Elevated Privileges.

C. You should change the priority setting of the application to Low.

D. You should change the priority setting of the application to High.

E. You should increase the size of the virtual memory on Mia�s computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. The ABC.com network policy currently states that no client computer is allowed to run unnecessary services. 9 ABC.com has supplied the Sales users with new portable computers. The Sales computers have all unnecessary services disabled. The Sales users have also been issued with mobile broadband adapters that plug into their laptops. The broadband adapters use the Global System for Mobile

Communications (GSM) technology. ABC.com wants you to make sure that the portable computers are able to connect to the GSM network. What service needs to be enabled on the laptops to enable to the broadband adapters to work?

A. You should enable the Internet Connection Sharing (ICS) on the laptops.

B. You should Remote Access Connection Manager service on the laptops.

C. You should enable the WLAN AutoConfig service on the laptops.

D. You should enable the Secondary Logon service on the laptops.

E. You should enable the WWAN AutoConfig service on the laptops.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a Windows 7 desktop computer named ABC-Tech01. Other desktop technicians also use ABC-Tech01. You are concerned about the safety of confidential data stored on the hard drive of ABC-Tech01. You create an Encrypting File System (EFS) recovery key and certificate so you can encrypt the confidential data. You want to ensure that you can open all files on the computer that are encrypted using EFS. How would you ensure that you can open the encrypted files?

A. Add a data recovery agent in the local computer policy.

B. Add your user account to the Backup Operators group on ABC-Tech01.

C. Add your user account to the local Administrators group on ABC-Tech01.

D. Take ownership of the encrypted files.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You work as the network administrator at ABC.com. The network consists of a single Active

Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers now run Windows 7 Professional having recently been uABCraded from

Windows XP Professional. All servers and network printers have static IP addresses. All client computers are desktop computers configured as DHCP clients. Users in the Sales department use a custom legacy accounts application. The accounts application doesn�t work properly in

Windows 7. You use the Microsoft Application Compatibility Toolkit to create an application shim for the accounts application. What is the first step to ensuring that the application shim is applied next time the application is run?

A. Run Windows Installer.

B. Run the Compatibility Database Installer tool (sdbinst.exe).

C. Uninstall the accounts application.

D. Change the compatibility mode of the accounts application.

E. Run the application with elevated privileges.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. The client computers run a mix of Windows 7 Enterprise and Windows Vista. You are in the process of migrating the client computers from Windows Vista to Windows 7. You receive a modified Windows 7 image to deploy to client computers. You deploy the image to a test computer. You want to view the detailed activation and license information of the test computer. What program or command can you run the view the required information? 11

A. System Information

B. Net View

C. ImageX

D. Slmgr.vbs

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. ABC.com contains a Research and

Development department. All Research and Development computer and user accounts are located in an organizational unit (OU) named R&D. The computers in the Research and

Development department contain sensitive information. ABC company security policy states that users must not be able to use removable devices on the computers in the Research and

Development department. How would you apply the company security policy?

A. Configure a group policy object to apply the Prevent installation of removable devices setting.

B. Ensure no users have local administrative rights on the Research and Development department computers.

C. Disable User Account Control on the computers in the Research and Development department.

D. Configure a group policy object to apply the Prevent redirection of USB devices setting.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a desktop computer named

ABC-Tech01 to perform your day to day administrative duties. 12 You want to be able to remotely run commands on ABC.com client computers to improve your efficiency. You attempt to run Windows Remote Management (WinRM) commands on a remote computer but you are unsuccessful. What do you need to do to enable you to run commands on remote computers?

A. Run Winrm qc on the remote computers.

B. Run Winrm qc on ABC-Tech01.

C. Install the Telnet client on the remote computers.

D. Install the Telnet client on ABC-Tech01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. A user plugs his portable mp3 player into his computer and installs a third-party program that consists of a media player and drivers for the mp3 player. Other users who use the computer complain that all media files now open using the third-party software. How can you configure the computer to use Windows Media

Player to open media files? (Choose two. Each answer represents a complete solution)

A. Uninstall the third-party software using Programs and Features in Control Panel.

B. Open Windows Media Player. Click File > Open then browse to a media file.

C. Open Folder Options in Control Panel and configure the appropriate settings.

D. Configure the Set your default programs settings in the Default Programs applet in

Control Panel.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active 13 Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows

Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You are in the process of deploying new client computers using a Windows 7 image. You start a test computer using

Windows PE (Windows Preinstallation Environment). You need to add a device driver to

Windows PE. Which tool should you use to add a device driver to Windows PE?

A. ImageX.exe.

B. Device Manager.

C. Drvload.exe

D. PEimg.exe.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. IPv6 is the only protocol in use in the

ABC.com network. IPv4 is no longer in use on the network. The network administrator has assigned you the task of configuring DNS. A new Windows Server 2008 computer named

ABC-WEB1 has been configured to host the company intranet web site. You need to configure a record in DNS to enable users to access the company intranet web site using the

URL http://intranet.ABC.com. How should you configure DNS?

A. Create an A record named intranet in the ABC.com zone.

B. Create an MX record named intranet in the ABC.com zone.

C. Create an AAAA record named intranet in the ABC.com zone.

D. Create an A record named intranet.ABC.com in the ABC.com zone.

E. Create an AAAA record named intranet.ABC.com in the ABC.com zone.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

14 You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. The network contains a Windows

Server 2008 computer named ABC-VPN01. ABC-VPN01 is configured as a VPN server. You use a portable laptop computer named ABC-Tech01. When you are away from the office, you

connect to the office network by using a VPN connection to ABCVPN01. You discover that when you are connected to ABC-VPN01 using a VPN connection, you are unable to browse to

Internet Web sites. You are able to access Internet Web sites at other times. How can you access Internet Web Sites when you are connected to ABC-VPN01?

A. Connect to ABC-VPN01 using DirectAccess.

B. Configure the VPN connection to have a static IP address in the VPN connection properties.

C. Disable the Use default gateway on remote network setting in the VPN connection properties.

D. Modify the Default Connection setting in the Internet Options in Control Panel.

E. Enable the Use default gateway on remote network setting in the VPN connection properties.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a desktop computer named

ABC-Tech01 and a portable laptop computer named ABCTech02. Both computers run

Windows 7 Enterprise. You want to test Windows 7 Ultimate. You have a Virtual Hard Disk

(VHD) on a portable external hard drive. The VHD has Windows 7 Ultimate installed. You want to boot ABC-Tech02 from the VHD. You plug the external hard drive into ABC-Tech02 and restart the computer. However, the computer starts from the internal hard drive. How can you start the computer from the VHD?

A. Open Disk Management and format the external hard drive. 15

B. Use Bcdedit.exe to modify the boot sequence.

C. Modify the boot.ini file.

D. Run msconfig.exe.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. Some client computers run Windows 7 Enterprise and the rest run Windows XP

Professional. You are in the process of migrating the Windows XP Professional client computers to Windows 7 Enterprise. All Windows 7 computer users have been issued with

USB Flash drives that are protected by BitLocker To Go. A user named Mia Hamm works in the Sales department and uses a Windows 7 computer named ABC-Sales07. One day the motherboard on ABC-Sales07 fails. You assign Mia a temporary computer and name it ABC-

Sales07temp. Mia will use ABC-Sales07temp until a permanent replacement can be sourced.

ABC-Sales07temp runs Windows XP Professional. Mia reports that she is unable to access the contents of her USB drive using ABC-Sales07temp. How can you enable Mia to access her

USB drive using ABC-Sales07temp?

A. Open Disk Management on ABC-Sales07temp and import the USB drive.

B. Add Mia Hamm to the local administrators group on ABC-Sales07temp.

C. Plug the USB drive into a Windows 7 computer then disable BitLocker To Go for the USB drive.

D. Open Disk Management on ABC-Sales07temp and initialize the USB drive.

E. Log on as a Data Recovery Agent on ABC-Sales07temp.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

16 You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. The network contains 20 servers that run

Windows Server 2008 and 200 client computers that run Windows XP Professional. You are planning to migrate the Windows XP Professional client computers to Windows 7 Enterprise.

As part of the planning process, you need to find out which of the applications currently installed on the client computers will run on Windows 7 and which applications are incompatible. What tool provides the easiest way to find out the required information?

A. Windows Software Update Services (WSUS)

B. Windows Deployment Services (WDS)

C. Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT)

D. Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA)

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a desktop computer named

ABC-Tech01. You have a Virtual Hard Disk (VHD) on a portable external hard drive. The

VHD has Windows 7 Ultimate installed. You need to copy some files to the VHD file. You connect the external hard drive to ABC-Tech01 and use Windows Explorer to copy the files to the external hard drive. You discover that the files are on the external hard drive but they are not part of the VHD file. How can you add the files to the VHD file?

A. Open Disk Management and import the VHD file.

B. Open Disk Management and initialize the external hard drive file.

C. Right click on the VHD and select Extract. Specify a location to extract the files to.

D. Use the Diskpart utility to attach the VHD file. 17

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. All client computers in the network use

IPv6 IP addresses that are configured automatically. How can you identify the IPv6 address of a specific computer?

A. Log in to the computer and run the Net View command.

B. Log in to the computer, double click on the network connection and click Details.

C. Log in to the computer and run the Systeminfo command.

D. From a remote computer, run the Net View command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. ABC.com contains a Sales department.

Some of the Sales staff are based full time in the office and use desktop computers. ABC also employs Sales staff who work mainly out of the office and use portable laptop computers. The roaming Sales staff use DirectAccess connections to connect to a server in the office named

ABC-SRV10. ABC.com hires a new Sales person named Mia Hamm. Mia will be a roaming

Sales person and so will work mainly out of the office. She will need to be able to use

DirectAccess to connect to ABC-SRV10. You are configuring a new Windows 7 Enterprise laptop computer for Mia. 18 What do you need to do to enable the computer to connect to

ABC-SRV10 using a DirectAccess connection?

A. Install a computer certificate on ABC-SRV10.

B. Configure a new VPN connection on the laptop.

C. Join the domain and install a computer certificate on the laptop.

D. Configure a static IP address on the laptop.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. The ABC.com network consists of a main office and a branch office. The two offices are connected using a VPN connection. All servers on the network run Windows Server 2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. The main

office contains a file server named ABC-File01. Users in the branch office access files on

ABC-File01. To improve performance for the branch office computers, you have enabled

BranchCache in the branch office. BranchCache runs in host mode on a server named ABC-

Cache01. You notice that the performance of ABC-Cache01 is slower than usual. To troubleshoot the issue, you need to temporarily prevent the branch office computers connecting to ABC-Cache01 to retrieve cached content. How can you temporarily disable the

BranchCache connections?

A. Run the Netsh branchcache Set Localcache command from a command prompt on

ABCCache01.

B. Run the Netsh branchcache Set Service command from a command prompt on ABC-

Cache01.

C. Run the Netsh branchcache Reset command from a command prompt on ABC-

Cache01.

D. Run the Netsh branchcache flush command from a command prompt on ABC-

Cache01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. A user named Mia Hamm works as a web site developer for ABC.com. Mia is working on a new corporate web site for ABC.com.

The new web site is on a web server named ABC-Webdev. Mia needs to be able to test the web site using the URL www.ABC.com. She needs www.ABC.com to point to the test web site on ABC-Webdev. However, you are unable to modify the DNS record for www.ABC.com because that would affect other users. You instruct Mia to modify the hosts file on her computer knowing that the setting in the hosts file will override the setting in DNS. Mia reports that after modifying the hosts file using Notepad, she is unable to save the changes. She is prompted with a Save As dialog box. You verify that Mia is a member of the local

Administrators group on her computer. What should you do next to enable Mia to save changes to the hosts file?

A. Instruct Mia to start Notepad by using elevated privileges.

B. Instruct Mia to use Wordpad to modify the hosts file.

C. Instruct Mia to remove the Read only attribute from the hosts file.

D. Instruct Mia to ask a member of the Domain Admins group to modify the hosts file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. The network contains a file server named ABC-File01. ABC-File01 hosts multiple shared folders which are accessed by company users in all ABC.com company departments. 20 ABC-File01 contains a share named Finance which is accessed my members of the Finance department. The Finance share contains sensitive information. Due to the confidential nature of the information in the Finance folder, you enable auditing so that each user�s access to the folder is logged. After configuring the Finance folder to be audited, what else do you need to do to ensure that each user�s access to the folder is logged?

A. Configure the sharing properties of the Finance folder.

B. Configure the appropriate settings in Event Viewer.

C. Configure the Audit Account Logon setting either in the local security policy or in a group policy that applies to ABC-File01.

D. Configure the Audit object access setting either in the local security policy or in a group policy that applies to ABC-File01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You want to install Windows 7

Enterprise on a new computer. You want to automate the installation by using an answer file.

What is the easiest way to install Windows 7 using an answer file?

A. Rename the file to unattend.xml. Boot the computer to the Windows 7 DVD then specify the path to the answer file.

B. Rename the file to autounattend.xml. Boot the computer to the Windows 7 DVD then specify the path to the answer file.

C. Store the answer file on a USB disk and rename the file to unattend.xml. Then boot the computer to the Windows 7 DVD

D. Store the answer file on a USB disk and rename the file to autounattend.xml. Then boot the computer to the Windows 7 DVD

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You want to install Windows 7 on a new computer. You have a virtual hard disk (VHD) that contains a Windows 7 Enterprise installation. You configure the computer to start from the VHD. How can you configure the

Windows 7 installation to run the out-of-box-experience (OOBE) portion of Windows Setup

when the computer is started from the VHD?

A. Copy boot.wim from the Windows 7 installation media to the VH

D.

B. Copy install.wim from the Windows 7 installation media to the VH

D.

C. Start the computer using Windows PE then run Diskpart.exe.

D. Use ImageX to mount the Windows 7 image and apply install.wim from the

Windows 7 installation media to it.

E. Use ImageX to mount the Windows 7 image and apply boot.wim from the Windows

7 installation media to it.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a desktop computer named

ABC-Tech01 to perform your day-to-day administrative tasks. You connect to network file servers and other client computers using Remote Desktop Connections. The network contains a file server named ABC-File01. ABC-File01 hosts multiple shared folders which are accessed by company users in all ABC.com company departments. When you connect to ABC-File01 using a Remote Desktop connection, the desktop from ABCFile01 is displayed. 22 How can you prevent the desktop of ABC-File01 being displayed when you connect to it using a

Remote Desktop connection?

A. Modify the Remote Desktop Connection options on ABC-File01.

B. Modify the Remote Desktop Connection options on ABC-Tech01

C. Modify the Display settings on ABC-File01.

D. Modify the Display settings on ABC-Tech01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a desktop computer named

ABC-Tech01 to perform your day-to-day administrative tasks. You have a Virtual Hard Disk

(VHD) that has Windows 7 Ultimate installed. You want to start ABC-Tech01 from the

Virtual Hard Disk to view the extra features of Windows 7 Ultimate. How can you boot ABC-

Tech01 to the VHD?

A. Run Diskpart.exe and mount the VH

D.

B. Make the VHD the active partition using Disk Management.

C. Run ImageX and mount the VH

D.

D. Run ImageX and apply the VH

D.

E. Modify the Boot Manager settings in Bcdedit.exe.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. 23 The network contains a Web server named ABC-Web1. ABC-Web1 hosts the company Intranet web site. The Intranet web site contains in-house applications that have been developed by ABC.com developers. One of the applications is named ABCApp and runs as a service on ABCWeb1. ABCApp uses a dedicated domain user account to log on to the domain. One day you log on to the company

Intranet web site and notice that ABCApp isn�t running. On troubleshooting the issue, you notice an error in the event log saying, �Logon failure: unknown user name or bad password�. How can you resolve the problem with ABCApp?

A. Configure the logon hours for the service account.

B. Enable the service account and configure the account to never expire

C. Reset the password for the service account and configure the ABCApp service with the new password. Configure the password to never expire.

D. Configure the ABCApp service to use the Local System Account.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You work as the administrator of the ABC.com network consisting of a single Active Directory domain spread over two sites, a main office and a branch office. The two offices are connected by a WAN connection. Company policy states that all servers must be located in the main office. All servers on the network run Windows Server 2008 R2 and all client computers run

Windows 7 Enterprise. The main office contains a Web server named ABC-Web1. ABC-

Web1 hosts the company Intranet web site. You receive complaints from users in the branch office that it takes a long time do access the Intranet Web site. How can you improve the performance for branch office accessing the Intranet Web site?

A. Configure a VPN between the main office and the branch office.

B. Enable Universal Group Caching.

C. Enable BranchCache in Distributed Cache Mode at the branch office.

D. Enable DirectAccess on ABC-Web1. 24

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You receive a call from a user named

Mia Hamm reporting that she is unable to log on to her computer. When you attempt to log on to her computer, you receive the following error message: �"The system cannot log you on to the domain because the systems computer account in its primary domain is missing or the password on that account is incorrect." You open Active Directory Users and Computers and discover that the domain computer account for Mia�s computer is missing. How can you enable Mia to log on to her computer?

A. Create a new computer in Active Directory for Mia�s computer.

B. Add Mia�s computer to a workgroup then rejoin it to the domain.

C. Add a host record in DNS for Mia�s computer.

D. Create a new user account in Active Directory for Mia. Instruct Mia to log in using the new account.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7. ABC.com has recently purchased 50 new computers comprising of desktop computers, laptop computers and tablet computers. 25 You deploy Windows 7 to all the new computers using a Windows 7 image. After the deployment, you test the computers and discover that the pen interface does not work on the tablet computers. What do you need to do to enable the pen interface on the tablet computers?

A. Open Device Manager and enable the pen interface.

B. Download the latest pen interface drivers.

C. Enable the Tablet PC Components.

D. Run the Add/Remove Hardware Wizard.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. The ABC.com network consists of a main office and a branch office. The two offices are connected using a VPN connection. You are using a desktop computer named ABC-Tech01 in the main office. You receive reports from a user in

the branch office that his computer is running slowly. The user reports that Task Manager is showing that his processor usage is high when his computer is running slowly. How can you view what processes are using the most processing power on the branch office computer from

ABC-Tech01.

A. Open Task Manager on ABC-Tech01 and select Resource Monitor.

B. Run the Systeminfo command on ABC-Tech01.

C. Run Performance Monitor on ABC-Tech01.

D. Run the Net Use command on ABC-Tech01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Professional. ABC.com contains a Development department. The Development department users create custom software applications for use by

ABC.com staff and customers. The developers create a custom application named ABC-App1.

All ABC.com domain users require ABC-App1 to be installed on their computers. The settings for ABC-App1 are stored under the Local User portion of the registry. ABC.com users install the application by copying the application from a network share, running the application installer then manually configuring the registry. You receive reports from a number of users that ABC-App1 is not functioning correctly. You discover that the registry settings are not configured correctly. How can you ensure the ABC-App1 functions correctly on user computers and that future installations function correctly?

A. Log in to each computer as Administrator and configure the correct registry settings.

B. Configure the correct registry settings under the user logins.

C. Configure the local security policy on the computers with a custom administrative template that contains the correct registry settings.

D. Deploy a Group Policy Object to the computers with a custom administrative template that contains the correct registry settings.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All client computers on the ABC.com network run

Windows 7 and all servers run Windows Server 2008 R2. The ABC.com network contains an

IIS Web server named ABC-SR01. ABC-SR01 hosts the company Intranet web site.

ABC.com has recently opened a new branch office. There are currently no servers in the new branch office. ABC.com users in the new branch office connect to the ABC.com network using a cellular network to access data on the company Intranet. The pay per bandwidth usage cost is

excessive due to the amount of data downloaded from the Intranet web site. During the course of the day you receive instruction from ABC.com to ensure the network bandwidth usage cost of 27 accessing the data is decreased. How can you minimize the bandwidth usage of the

WAN link?

A. You should configure a VPN between the branch office and the main office using the cellular network.

B. You should have Branch Cache mode configured in Distributed Mode.

C. You should install a Windows Server 2008 computer in the branch office and configure DFS to replicate data between the new server and ABC-SR01.

D. You should have Branch Cache mode configured in Hosted Mode.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Professional. ABC.com contains a Development department. The Development department users create custom software applications for use by

ABC.com staff and customers. The developers create a custom application named ABC-App1.

All ABC.com domain users require ABC-App1 to be installed on their computers. ABC.com company security policy states that domain users must not have administrative rights on their computers. To comply with this security policy, all user accounts are members of the Domain

Users group only. A user named Mia Hamm attempts to install ABC-App1. The installation fails and displays an error message saying administrative rights are required to install the application. How can you install the application using the least amount of administrative effort whilst complying with the company security policy?

A. Log in to each client computer with an administrative account and install the application.

B. Deploy a Group Policy Object (GPO) that publishes the application.

C. Disable User Account Control on the client computers. 28

D. Instruct the users to right click on the application installer and select �Run as

Administrator�.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You work as the administrator of the ABC.com network consisting of a single Active Directory domain spread over two sites, a main office and a branch office. The two offices are not connected by a direct network connection. Company policy states that all servers must be located in the main office. All servers on the network run Windows Server 2008 and all client computers run Windows 7 Enterprise. All servers have static IP addresses. A server named

ABC-DHCP01 assigns IP addresses to the client computers in the main office. Client computers in the branch office use static IP addresses. ABC.com contains a Sales department.

Users in the Sales department use portable laptop computers. Sales users will now spend time working in both the main office and the branch office. When the Sales users travel to the branch office, they take their laptop computers with them. The Sales users report that when they connect their laptops to the branch office network, they are unable to access network resources. You need to configure the Sales user�s laptops so that they can access branch office resources when in the branch office and main office resources when in the main office.

How should you configure the Sales user�s laptops?

A. Configure a static IP address for the TCP/IP properties.

B. Configure the TCP/IP properties to automatically obtain an IP address.

C. Configure a static IP address under the alternate configuration tab of the TCP/IP properties.

D. Configure the laptops to use DirectAccess.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All 29 client computers run Windows 7 Enterprise. You receive a new Windows 7 desktop computer named ABC-Tech01. You will perform network and server administration from ABC-Tech01. You discover that the server administration tools do not appear in the start menu. How can you manage the servers using management tools on ABC-Tech01?

A. Configure the start menu by selecting the display administrative tools option.

B. Install Windows Software Update Services on ABC-Tech01.

C. Add your user account to the local Administrators group on ABC-Tech01.

D. Install the Remote Server Administration Tools (RSAT) package on ABC-Tech01.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. ABC.com contains a server named

ABC-SRV1. Users connect to ABC-SRV1 using DirectAccess connections. A user named

Mia Hamm works in the Sales department. You are configuring a new Windows 7 Enterprise laptop computer for Mia. You install a computer certificate on Mia�s laptop. What else do you need to do to enable the laptop to establish DirectAccess connections?

A. Join the laptop to the domain.

B. Configure a new VPN connection on the laptop.

C. Install a computer certificate on ABC-SRV1.

D. Enable Network Discovery on the laptop.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You receive a new Windows 7 desktop computer named ABC-Tech01. You perform network administration from ABC-Tech01. A user named Mia Hamm uses a desktop computer named Sales01. What command should you run on ABC-Tech01 to verify that the Windows Remote Management (WinRM) service is started on Sales01?

A. Winrs CR:Sales01 query

B. Winrs CR:ABC-Tech01 query

C. Winrm id Cremote:Sales01

D. Winrm id Cremote:ABC-Tech01

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a Windows 7 desktop computer named ABC-Tech01. You perform network administration from ABC-Tech01. A user named Mia Hamm uses a desktop computer named Sales01. How can you ensure that you can remotely execute commands from your computer to Sales01?

A. On ABC-Tech01, run the Winrm id Cremote:Sales01 command.

B. On Sales01, run the Winrm id Cremote:ABC-Tech01 command.

C. On ABC-Tech01, run the Winrm quickconfig command. 31

D. On Sales01, run the Winrm quickconfig command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. You use a Windows 7 desktop computer named ABC-Tech01. You perform network administration from ABC-Tech01. You

use Remote Desktop to connect to a server named ABC-SRV01. You want to be able to see the C: drive of ABC-Tech01 when you are connected to ABC-SRV01 using a Remote Desktop connection. How can you see the C: drive of ABC-Tech01 when you open Windows Explorer on ABC-SRV01 in a Remote Desktop connection?

A. From ABC-SRV01, map a drive to ABC-Tech01.

B. From ABC-Tech01, map a drive to ABC-SRV01.

C. Configure the Network Connection on ABC-Tech01.

D. From the Remote Desktop Connection options, modify the Local Resources configuration settings.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

You work as a desktop technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single

Active Directory domain named ABC.com. All servers on the network run Windows Server

2008. All client computers run Windows 7 Enterprise. ABC.com contains a Development department. Users in the Development department write custom applications and create web sites for customers. Mia Hamm works as a Graphics Designer in the Development department.

She uses a memory intensive graphics application to create graphics for the web sites. 32

Mia complains that her computer runs slowly when she is using the graphics application. You note that her computer has 4GB of RAM consisting of four 1GB modules. How can you improve the performance of Mia�s computer?

A. Decrease the frequency of the monitor connected to Mia�s computer.

B. Configure the processor priority of the graphics application to Real Time.

C. Replace the four memory modules with a single 4GB memory module.

D. Decrease the virtual memory on Mia�s computer.

E. Increase the virtual memory on Mia�s computer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

You work as the administrator of the ABC.com network consisting of a single Active Directory domain spread over two sites, a main office and a branch office. The two offices are connected by a slow WAN connection. All servers on the network run Windows Server 2008 and all client computers run Windows 7 Enterprise. The main office contains two domain controllers named ABC-DC1 and ABC-DC2. The main office domain controllers are configured as

Global Catalog servers. The branch office contains a domain controller named ABC-DC3.

Users in the branch office report that it takes a long time to log on to their computers. How can you reduce the time it takes to log on to the branch office computers?

A. Configure BranchCache in Hosted Mode on ABC-DC3.

B. Configure ABC-DC3 as a Global Catalog server.

C. Enable Universal Group Membership caching on ABC-DC3.

D. Configure DirectAccess on ABC-DC1.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=70-682&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement