74-679 Microsoft Microsoft Windows Server 2008 Hosted Environments, Configuring and Managing

74-679 Microsoft Microsoft Windows Server 2008 Hosted Environments, Configuring and Managing

http://www.TwPass.com

74-679

Microsoft

Microsoft Windows Server 2008 Hosted Environments, Configuring and Managing

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 74-679

The 74-679 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 74-679 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 74-679 exam is very challenging, but with our 74-679 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 74-679 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 74-679 Exam Features

- Detailed questions and answers for 74-679 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 74-679 questions and answers, updated regularly

- Verified 74-679 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 74-679 tested and verified before publishing

- 74-679 exam questions with exhibits

- 74-679 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 74-679 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 74-679 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 74-679 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take

advantage of the Real 74-679 Test and save time and money while developing your skills to pass your Microsoft 74-679 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 74-679 now!

74-679

QUESTION:

1

You have an Active Directory Domain Services (AD DS) domain that is set at the Windows

Server 2003 functional level. You recently upgraded the operating systems on all domain controllers and file servers to Windows Server 2008. You need to make the shared file services redundant and prevent users from viewing directories that they do not have access to. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Open the Active Directory Domains and Trusts snap-in. Raise the forest functional level to Windows Server 2008. B. Open the Active Directory Users and Computers snap-in.

Raise the domain functional level to Windows Server 2008. C. Open the Active Directory Sites and Services snap-in. Configure all domain controllers as global catalog servers. D. Run the dfsutil property abde enable \\<domain-namespace-root> command. E. Run the dfsutil property abde enable \\<forest-root> command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You configure a virtual machine environment to test security updates. You plan to install several updates. One of the updates cannot be uninstalled. You need to be able to return the test environment to its original state after you install and test the updates. What should you use? A. Microsoft Update B. a

Hyper-V snapshot C. Windows Server Update Services D. Windows Update Stand-alone

Installer

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

Your company hosts a Web application on a single server. The Web application is encrypted with SSL encryption that uses a trusted third-party certificate. You install two new servers, and you configure all three servers to use Network Load Balancing. You need to configure the certificates for the servers. What should you do?

A. For each of the three servers, request a certificate so that the common name matches the servers host name.

B. For each of the new servers, request a certificate so that the common name matches the external domain name for the application.

C. For each of the new servers, request a certificate so that the friendly name matches the servers host name.

D. Export the existing SSL certificate without the private key, and import it into each of the new servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You plan to deploy a Windows Server 2008 shared hosting environment. You have a Windows

Web Server 2008 server named Server1. Your company will use Active Directory-Integrated

DNS for name resolution. You need to install Active Directory Domain Services (AD DS) on

Server1. What should you do first? A. Install the DNS Server server role on Server1. B. Install

Windows Server 2008 Standard on Server1. C. Run the Adprep /forestprep command on

Server1. D. Run the Adprep /domainprep command on Server1.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

Your shared hosting Web servers are joined to an Active Directory Domain Services (AD DS) domain and are located in an organizational unit (OU) named Web Servers. You create local user accounts on your Web servers that will be used by IIS Manager. You need to ensure that the password policy for these user accounts is consistent across all Web servers. What should you do? A. Create a Group Policy object that defines the password settings, and link it to the

Web Servers OU. B. Create a fine-grained password policy that defines the password settings, and apply it to a global security group that contains all user accounts. C. Create a fine-grained password policy that defines the password settings, and apply it to the user accounts. D. Modify the Default Domain Controllers Policy password settings.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment that uses Active Directory

Domain Services (AD DS). You use Windows Server Update Services (WSUS) to update software on your servers. Your WSUS environment uses centralized management. Each Web server is a member of a single management group. Several updates are released. You need to prevent only one of the updates from being installed on the Web servers. What should you do?

A. Delete the update from the WSUS server. B. Turn off Windows Update services on the Web servers by using Group Policy. C. In the WSUS Administrative Console, set the update status

to Declined. D. In the WSUS Administrative Console, set the update status to Not Approved.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You have a Web server that runs Windows Server 2008. The server has one physical disk that is partitioned into two volumes. Volume C is 20 GB in size, and is 95 percent full. Volume D is

125 GB in size, and is 10 percent full. There is no additional space available to be allocated on the disk. You need to allocate additional space to volume C without affecting data that is stored on either volume. You open the Disk Management snap-in. What should you do next? A. Use

Convert to Dynamic Disk on C, and then create a spanned volume for C. B. Use Extend

Volume on C, and then use Shrink Volume on D. C. Use Delete Volume on D, and then use

Extend Volume on C. D. Use Shrink Volume on D, and then use Extend Volume on C.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You have multiple Windows Server Update Services (WSUS) servers. You need to provide weekly reports that describe security update activity for all servers. What should you do? A.

Configure each server as a replica server, and generate roll-up reports from any replica server.

B. Configure each server to roll up reports from replica servers, and generate roll-up reports from any replica server. C. Configure one server as an upstream server and all others as replica servers. Then, generate roll-up reports from the upstream server. D. Configure one server as an upstream server and all others as replica servers. Then, generate roll-up reports from any replica server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You use Hyper-V to host virtual machines on several Windows Server 2008 servers. You need to configure dynamic placement of virtual machines based on resource availability. What should you do? A. Use the Hyper-V Manager console. B. Use System Center Virtual Machine

Manager. C. Use Reliability and Performance Monitor on each Hyper-V server. D. Use

Resource Monitor on each Hyper-V server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

Your shared hosting Web servers are joined to an Active Directory Domain Services (AD DS) domain and are located in an organizational unit (OU) named Web Servers. You create and configure a Group Policy object (GPO) named Secure Web Servers that defines user settings.

You link the Secure Web Servers GPO to the Web Servers OU. You need to ensure that the user settings defined by the GPO are applied when any user logs on to a Web server. What should you do? A. Configure the GPO Link option as Enforced on the Web Servers OU. B.

Select the Block Inheritance option on the Web Servers OU. C. Select the Loopback Policy option on the Secure Web Servers GPO. D. Select the Loopback Policy option on the Default

Domain Policy GPO.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You are deploying a new

Windows Server 2008 server for shared application files. You need to limit the amount of disk space that each application can use. What should you do? A. Install the Application Server role.

B. Install the Windows Deployment Services role. C. Install the File Server Resource Manager role service. D. Install the Windows Server 2003 File Services role service.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

Your company hosts virtual machines on Windows Server 2008 servers by using Hyper-V.

You plan to create a failover cluster that has two virtual machines. You need to create the clustered shared storage. What should you do? A. Provision a new share on a network-attached storage device. B. Provision a new iSCSI volume on a storage device. C. Provision a new virtual disk on the Hyper-V server for each virtual machine. D. Provision a new virtual disk on a shared storage device.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You use Hyper-V to host virtual machines on a Windows Server 2008 server. You need to ensure that all virtual machines start automatically whenever the physical server is restarted.

What should you do? A. Install Hyper-V Integration Services on each virtual machine. B.

Modify the properties of each virtual machine by using the Hyper-V Manager console. C.

Modify the service properties of the Hyper-V Virtual Machine Management service. D. Create a custom task in the Windows Task Scheduler.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

Your company has a single Active Directory Domain Services (AD DS) forest with a single domain. All domain controllers in the forest run Windows Server 2008. The functional level of the forest is set to Windows 2000, and the functional level of the domain is set to Windows

2000 native. Your customers authenticate by using AD DS domain accounts. You need to implement fine-grained password policies to apply different password policies and account lockout policies to customer accounts. What should you do first? A. Raise the forest functional level to Windows Server 2003. B. Raise the domain functional level to Windows Server 2008.

C. Create a Password Settings object in the System container of the domain. D. Create a

Password Settings container in the System container of the domain.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You use Hyper-V to host virtual machines on several Windows Server 2008 servers. You build a new failover cluster, configure it for Hyper-V, and create a virtual machine. You need to make the new virtual machine highly available. What should you do? A. Use the Hyper-V

Manager console to enable the Automatic Start feature. B. Use the Hyper-V Manager console to disable the Automatic Start feature. C. Use the Failover Cluster Management console to configure a new service. D. Use the Failover Cluster Management console to create a new service dependency.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You use Hyper-V to host virtual machines on several Windows Server 2008 servers. You need to create a Hyper-V failover cluster that will support more than eight cluster nodes. Which operating system should you choose for the cluster nodes? A. Windows Server 2008 32-bit

Datacenter Edition B. Windows Server 2008 64-bit Standard Edition C. Windows Server 2008

64-bit Enterprise Edition Server Core D. Windows Server 2003 R2 64-bit Enterprise Edition

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment with 100 servers. You need to configure your environment so that operating system updates for the servers will be downloaded and installed by using the least amount of bandwidth. What should you do? A.

Configure a single server with Windows Deployment Services. B. Configure a single server with Windows Server Update Services, and then configure each server to install updates from the Windows Server Update Services server. C. Configure each server to install updates from the Internet automatically, with the same installation time. D. Configure each server to install updates from the Internet automatically, with staggered installation times.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to support a highly available Web application and ensure that it can continue to function in the event of a server failure. You need to accomplish these goals by using the minimum number of hardware components. What should you do? A. Install two separate IIS sites on a single server, with a single IP address. Then configure host headers. B. Install an IIS site on each of two servers, with a single IP address. Then configure host headers. C. Install an IIS site on each of two servers, and configure Network Load Balancing. D. Install an IIS site on each of two servers, and configure the sites application pools for automatic recycling.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. Web site folders are protected

by using NTFS security and local user accounts. In the local audit policy settings, the Audit logon events policy is configured to audit both successful and failed logon events. You need to find out whether a certain user logged on to a Web site on a specific day and time. Which log should you examine? A. the System Event log on the IIS server B. the Security Event log on the IIS server C. the System Event log on any domain controller D. the Security Event log on any domain controller

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You need to migrate a customers Web site from a Windows Server 2003 server to a Windows

Server 2008 server. Which tool should you use ? A. User State Migration Tool B. Microsoft

Deployment Toolkit C. Microsoft Web Deployment Tool D. Windows Deployment Services

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A customer uploads an ASP script. An attempt to access the script generates the following error message: "An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator." The customer requests more verbose error information so that she can troubleshoot the problem.

You need to fulfill the customers request. What should you do? A. Set the ASP Enable

Buffering behavior property to False. B. Set the ASP Send Errors To Browser debugging property to True. C. Set the custom error page for Status code 500 to the customers ASP script.

D. Set the custom error page for Status code 503 to the customers ASP script.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A shared hosting customer reports that he is experiencing intermittent problems with his Web site. You are unable to reproduce the problem. You need to identify the module that is causing the problem. What should you do? A. Configure IIS to log site requests. B. Configure Failed Request Tracing. C.

Use IIS Manager to monitor worker processes. D. Use IIS Manager to view a list of currently executing requests.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You perform a regular system state backup. You need to include scheduled system state backups in a batch script. What should you do? A. Schedule the wbadmin start systemstatebackup command. B. Schedule the wbadmin start backup command with the -vssFull switch. C. Schedule the robocopy command with the /S switch to copy the \Windows\System32 directory. D. Schedule the robocopy command with the /E switch to copy the \Windows\System32 directory.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment with 10 servers. You need to generate a report of all failed authentication attempts in the past 24 hours from an IP address to a specific URL. Which tool should you use? A. Event Viewer B. IIS Manager C. LogParser D. netstat

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A customer reports that sensitive information was inadvertently posted on a Web page. You need to find out whether the Web page was accessed, when it was accessed, and the IP address of computers that accessed it. What should you examine? A. the Security log B. the Application log C. the HTTP protocol logs D. the Failed Request Tracing logs

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You are migrating a customers Web site from a Windows Server 2003 server to a Windows

Server 2008 server. The customers Web site uses an ASP.NET application that defines an

HttpModule in the web.config file. You need to ensure that the customers Web site and application function properly on the Windows Server 2008 server. What should you do? A.

Install the IIS Metabase Compatibility role service. B. Install the IIS 6.0 Management

Capability role service. C. Set the managed pipeline mode for the application pool to Classic.

D. Set the managed pipeline mode for the application pool to Integrated.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A customer requests a report of all failed Web site requests. You need to collect the requested information. What should you do? A. In IIS Manager, configure Failed Request Tracing. B. In IIS Manager, configure the

Error Pages setting to display detailed errors. C. Run the logman command to create a Data

Collector Set. D. In Reliability and Performance Monitor, create a Data Collector Set.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You have a Web site that contains a large number of static files in a single directory structure.

Some subdirectories contain files, and some are empty. All the subdirectories are necessary for the proper operation of the Web site. You need to make identical copies of the Web site on multiple Web servers, with the least amount of administrative effort. Which command should you use? A. the robocopy command with the /E switch B. the robocopy command with the /S switch C. the wbadmin start backup command with the -include switch D. the wbadmin enable backup command with the -include switch

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. The Web servers use a shared configuration. You need to back up the IIS configuration files. What should you do? A. Run the appcmd add backup command. B. Run the xcopy "%windir%\system32\inetsrv\config"

"C:\Backup" command. C. On each Web server, back up the

%windir%\system32\inetsrv\config\redirection.config file. D. Back up the configuration files

from the path that is specified in the redirection.config file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You plan to install a newly developed application on your production servers. You install the application on a test server.

You need to find out whether additional memory is required to run the application. On the test server, what should you do? A. Use the Reliability and Performance Monitor to graph the

Memory\Pages/Sec performance counter. B. Use the Reliability and Performance Monitor to graph the Paging File\% Usage Peak performance counter. C. Use Windows Task Manager to graph the Physical Memory Usage History performance counter. D. Use Windows Task

Manager to graph the Paged Kernel Memory performance counter.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A customer reports that some of the pages of her Web site function slowly, but she is not sure which pages they are. The customers application pool identity is AppPool1. You enable Failed Request Tracing for the

Web site, and you specify a maximum of 10 trace logs. You need to grant the minimum permissions that are necessary to support this configuration. What should you do? A. Grant the network service account the Write permission to the log directory. B. Grant the network service account the Full Control permision to the log directory. C. Grant AppPool1 the Read permission to the log directory. D. Grant AppPool1 the Modify permission to the log directory.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to monitor system resources including hardware, software, and device drivers. What should you do? A. Review the system and application logs in the Event Viewer. B. Use Reliability and Performance

Monitor. C. Enable performance logging. D. Use Resource Monitor.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

You have a Windows Server 2003 R2 shared hosting environment. The environment includes

Web sites that require FrontPage Server Extensions. You install a Windows Server 2008 server. You need to support the existing Web applications on the new server. What should you do on the new server? A. Install the IIS Management Service role service. B. Install the

Windows Process Activation Service feature. C. Install the Windows Server 2003 File Services role service. D. Install the IIS 6 Management Compatibility role service.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. A customer has a Web site named Contoso and an application pool named Contoso. The customer reports that some pages of her Web site are functioning slowly, but she is not sure which pages they are. You need to find out which pages are functioning slowly. Which command should you run? A. appcmd list wps / appPool.name:" Contoso " B. appcmd list requests / appPool.name:" Contoso " C. appcmd list appPools / appPool.name:" Contoso " /debug D. appcmd list appPools / appPool.name:" Contoso " / config

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

You deploy a Windows Server 2008 shared hosting environment. Another administrator performs a backup of the initial Web server configuration. You change the Web server configuration. The configuration change affects your shared hosting customers. You plan to restore the initial Web server configuration, but you do not know the name of the initial backup job. You need to find out the name of the initial backup job. Which command should you run?

A. appcmd list backups B. appcmd list backup "Initial" C. dir %windir%\system32\inetsrv D. dir %windir%\system32\inetsrv\ config

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. Each shared hosting customer has a dedicated application pool. A customers application pool is using excessive resources on one Web server. You need to monitor worker processes and requests that are currently running.

What should you use ? A. netstat B. logparser C. IIS Manager D. Reliability and Performance

Monitor

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

Your company hosts Web applications on several Windows Server 2008 servers. Several of the applications are not functioning properly. Some users report that they receive an "ASP 500 error" message. You need to monitor and log application errors and failed authentication attempts. What should you do first? A. Run the Web Capacity Analysis Tool (WCAT). B.

Enable Failed Request Tracing and configure a rule. C. Configure the .NET error pages to display detailed error messages. D. Use the Reliability and Performance Monitor to define a data collection set.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

Your company has a Web site that requires user authentication. The Web site has a single virtual directory. On the Web site, you disable Anonymous authentication and enable Basic authentication. You remove the existing authorization rules from the virtual directory. You need to ensure that only members of a specified group are able to access the virtual directory.

What should you do? A. On the virtual directory, add an authorization rule for all users. Select the Apply this rule to specific verbs check box, and specify the verb GET. B. On the virtual directory, add an authorization rule for the specified group. Ensure that the Apply this rule to specific verbs check box is cleared. C. On the Feature Delegation page of IIS Manager, for

Authentication C Basic, select Reset All Delegation. D. On the Feature Delegation page of IIS

Manager, for Authentication C Basic, select Custom Site Delegation.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You deploy a Web server that runs Windows Server 2008 with IIS 7.0. You need to configure the Web server so that each user authenticates by using an individually assigned certificate.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution.

Choose two.) A. In the SSL module of IIS Manager, configure IIS to accept client certificates.

B. In the Authentication module of IIS Manager, enable user authentication. C. Install the

Windows Authentication role service, and use it to configure user authentication. D. Install the

IIS Client Certificate Mapping Authentication role service, and use it to configure and map individual certificates.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You deploy several Windows Server 2008 servers as shared hosting Web servers. On each

Web server, you configure the Management Service to use IIS Manager credentials, you add an

IIS Manager user, and you create a content directory. On a Web server named Web1, you need to configure least privileged user access for the content directory. What should you do? A.

Grant the NT Service\WMSVC account the Read, Write, and Execute permissions. B. Grant the NT Service\WMSVC account the Read, Modify, and Execute permissions. C. Grant the

Web1\IUSR account the Read, Write, and Execute permissions. D. Grant the Web1\IUSR account the Read, Modify, and Execute permissions.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You deploy several Windows Server 2008 servers as shared hosting Web servers. You have a file server with a content directory. The Web servers and the file server are joined to your companys Active Directory Domain Services (AD DS) domain. You need to configure site permissions and the access control list (ACL) for the content directory. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Create a domain user account and grant the account the IIS Manager permission. B. Create an IIS

Manager account on each Web server and grant each account the IIS Manager permission. C.

Grant the domain user account the Read, Write, and Execute permissions on the content directory ACL. D. Grant the IIS Manager account the Read, Write, and Execute permissions on the content directory ACL. E. Grant the NT Service\WMSVC account the Read, Write, and

Execute permissions on the content directory ACL.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

Your company hosts Web sites for multiple customers. Each customer has a unique set of site administration rules. Several customers request the ability to use custom error pages. You need to ensure that each sites administrator is able to use custom error pages but is not able to make changes to other restricted features. What should you do? A. Create an IIS Manager user as a site administrator for each Web site. B. Create a customized IIS Manager snap-in for each customer. Instruct the administrators to display the Error Pages feature and specify paths to their custom error pages. C. In IIS Manager, select the server, select the Error Pages feature, and then specify paths to the error pages that are requested by each administrator. D. In the

Feature Delegation feature of IIS Manager, configure the default delegation state for error pages as Read/Write. Instruct the administrators to specify paths to their custom error pages in their web.config files.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You have a Windows SharePoint Services shared hosting environment. Each content database in the environment hosts multiple site collections. Some site collections in a database are growing faster than expected, and you expect the database to reach its size limit quickly. You need to ensure that users can continue to create site content. What should you do? A. Create a new site collection and move the existing content to the new site collection. B. Create a new content database and move the existing content to the new database. Configure the site collection to use the new database. C. Split the content database by running the Stsadm mergecontentdbs command, and move one part of the split collection to another database. D.

Change the content database status from Ready to Offline.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to host several Web sites on a single server, using a single IP address and standard HTTP protocols and ports. What should you do? A. Create a site binding for each site. Specify the protocol, port 80, and a host header. B. Create a site binding for each site. Specify the protocol, a variable port number, and a host header. C. Create a unique URL for each site. Redirect site users to the correct Web sites by comparing site requests with existing subfolders. D. Create a unique Web application for each site. Redirect site users to the correct Web sites by configuring a unique URL for each

Web application.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

Your company hosts Windows SharePoint Services (WSS) sites for several customers. Each customer is assigned a SharePoint site collection. WSS is configured to use Active Directory account creation mode from a single Active Directory Domain Services (AD DS) domain. You need to ensure that each customer can create a maximum of 25 user accounts. What should you do? A. Set the connection limit on the customers site collections to 25. B. Set the connection limit on the customers SharePoint sites to 25. C. Create a user quota template for the virtual server. Set the user quota to 25. D. Create a user quota template for each site collection. Set the user quota to 25.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You have a Windows Server 2008 Web server that hosts several Web pages. You generate an

SSL certificate. You import the certificate into the personal certificate store on the Web server.

You need to assign the certificate to a new Web site to test SSL access. What should you do?

A. Add a new HTTPS binding to the Web site, and apply the certificate. B. On the server, in the Server Certificates feature of IIS Manager, import the certificate. C. On the Web site, in the

Machine Key feature of IIS Manager, generate a new unique key for the site. D. Publish the certificate to Active Directory Domain Services (AD DS). Then, add the certificate to your computer as a trusted publisher.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. Your SQL Server back-end database is located behind a firewall. You need to ensure that your Web servers can connect to the database. Which TCP port should you open? A. 443 B. 1433 C. 1733 D. 8080

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You have a customer site that is secured by an SSL certificate issued by a trusted root certification authority. When external users attempt to access the site, they receive a certificate error. You verify that the date range on the certificate is valid. You need to ensure that external users are able to access the site without receiving an error. What should you do? A. Use the

Complete Certificate Request action in IIS Manager to complete the installation of the SSL certificate. B. On your Web server, create and install a domain certificate that uses the common name that is specified in the SSL certificate. C. On your Web server, create and install a selfsigned certificate that uses the common name that reflects the URL that users are accessing. D.

Generate a new certificate request and ensure that the common name reflects the URL that users are accessing. Install the new certificate on your Web server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

Your company uses Active Directory Domain Services (AD DS) to host customers user accounts. You are preparing a Microsoft SQL Server 2008 database to support hosted Web applications. You install SQL Server 2008 and select Mixed Mode SQL Server Authentication.

You create a SQL Server account that is associated with a customers domain account. The customer reports that he is unable to connect to SQL Server from a Web application. You need to ensure that the customer is able to connect to SQL Server from the Web application. What should you do first?

A. Enable the sa account.

B. Add the customer s SQL Server account to the Domain Administrators group.

C. Run the Surface Area Configuration Wizard.

D. Run the SQL Server Error And Usage Reporting tool.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

Your company provides hosted FTP services on a Windows Server 2008 server. Several customers require FTP access to their own folders on the FTP server. You need to restrict access to each folder, and you need to ensure that customers are not able to access other customers data. You install FTP for IIS 7.0. What should you do next? A. Install and configure

WebDAV for IIS 7.0, and create a folder for each user. B. Configure a separate FTP access

URL for each customer. C. Configure the FTP site to require SSL, and publish a unique certificate for each user. D. Configure the FTP user isolation settings to start users in the user

name directory, and disable global virtual directories.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

You have a Windows Server 2008 hosting environment. You need to automate the creation of

Windows SharePoint Services sites. What should you do? A. Create a script that includes the

<PS IIS:\Sites> New-Item c:\newsites.txt CphysicalPath c:\inetpub\wwwroot> command. B.

Create a script that includes the stsadm -o createsite -url <newsiteurl> command. C. Create a script that includes the %windir%\system32\inetsrv\AppCmd Add Sites /in < sites/xml command. D. Use the Create Sites function in the WSS Central Administration Console.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

You create an FTP site. You allow permissions for the site as shown in the following table. microsoft&c=74-679&q=1 You need to ensure that only members of the Administrators group can upload files to the FTP site. What should you do? A. Empty the IIS 7.0 credential token cache. B. Enable WebDAV extensions. C. Enable FTP over SSL. D. Ensure that the Special permissions for the FTP Users group do not include Write permissions.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to configure your content directories to allow anonymous access from the built-in IIS identities. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) A. Copy the content to each server by running the xcopy /o command. Then, configure security on each server by adding the IUSR_MachineName account to the metabase.xml file.

B. Copy the content to each server by running the xcopy /o command. Then, configure security on each server by adding the IUSR_MachineName account to the access control list (ACL). C.

Configure security settings on one Web server by adding the IIS_IUSRS group to the access control list (ACL). Then, copy the content to each of the other servers by running the xcopy /o command. D. Configure security settings for the IUSR account on one Web server. Then, copy the content to each of the other servers by running the xcopy /o command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

You are preparing to install a Microsoft SQL Server 2008 database to support hosted Web applications for 12 customers. Each customer on the shared server requires an individual instance of SQL Server. You need to install the minimum edition of SQL Server 2008 that supports 12 instances. Which edition should you install? A. SQL Server 2008 Express Edition

B. SQL Server 2008 Standard Edition C. SQL Server 2008 Enterprise Edition D. SQL Server

2008 Web Edition

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. Many of the sites that you host include SQL Server databases. You need to back up a customers database, including transactional logs, with the least amount of disruption to users. What should you do? A. Take the database offline during off-peak hours, and then perform a complete backup of the offline database. B. Take the database offline during off-peak hours, and then perform a differential backup of the offline database. C. Perform a complete backup of the online database. D. Copy the database to a staging server, and then perform a complete backup of the copy.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

Your company provides hosted services on multiple Windows Server 2008 servers. You install security updates on the servers. After you restart the servers, you notice that the FTP services have started automatically. You need to ensure that the FTP services are always unavailable on all servers. What should you do? A. Run the sc \\<ftp server name> stop "FTP Publishing

Service" command. B. Run the wmic /node: <ftp server name> service where caption="FTP

Publishing Service" call StopService command. C. Create a Group Policy object (GPO) user policy that disables the FTP services on all servers. Apply the GPO user policy to all servers.

D. Create a Group Policy object (GPO) machine policy that disables the FTP services on all servers. Apply the GPO machine policy to all servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. Your company hosts several

Web sites for a customer. You need to ensure that the customer can add content to the Web sites by using Windows Explorer, Microsoft Office FrontPage 2003, and Microsoft Visual

Studio 2005. What should you do? A. Install FrontPage Server Extensions and enable them at the site level. B. Add a URL authorization rule at the site level. C. Install WebDAV for IIS 7.0.

Enable and configure WebDAV at the site level. D. Disable Anonymous authentication at the site level.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

Your company uses Terminal Services to allow remote access to an internal application. Users report that they cannot access the application through Terminal Services from remote networks that allow only standard HTTP and HTTPS traffic. You need to ensure that all users can access the internal application. What should you do? A. Create a Group Policy object (GPO) that adds an exception for port 3389. B. Install, enable, and configure Terminal Services Gateway, and instruct all users to connect through it. C. Install, enable, and configure Terminal Services Web

Access, and instruct all users to connect through it. D. Install, enable, and configure Terminal

Services Remote Programs, and publish the internal application.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. All your Web servers have the

ASP.NET role service installed. The ASP.NET security policy trust level is configured to run all applications with M edium trust, with the default web_mediumtrust.config file specified in the root web.config file . A customer uploads an ASP.NET application that attempts to query a

Microsoft Access database that resides in his application s directory hierarchy. The customer s application throws a SecurityException error message stating that the request for the permission of type System.Data.OleDb.OleDbPermission failed. You need to ensure that the application will run . What should you do?

A. In the root web.config file, set the trust level to High.

B. In IIS Manager, at the site level, add a connection string that uses the Access ODBC driver.

C. In the web_mediumtrust.config file, add OdbcPermission to the SecurityClasses collection.

D. In the web_mediumtrust.config file, add OleDbPermission to the SecurityClasses collection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

Your company hosts Web sites for multiple customers. User and group objects for all customers are stored in Active Directory in a single organizational unit (OU). You create an administrative account and multiple security groups for each customer. The security groups are assigned specific permissions to the customers site. You need to ensure that customers have permissions to administer access to only their sites. What should you do? A. For each customer, add their administrative account to each of their security groups. B. For each customer, set the adminDescription attribute of each of their security groups to their administrative account. C. For each customer, grant their administrative account the right to modify the membership of each of their security groups. D. For each customer, grant their administrative account the right to modify group membership within the OU.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

You are deploying several Windows Server 2008 servers as shared hosting Web servers. Each

Web server will run multiple application pools. You need to isolate the application pools and ensure that each site uses the corresponding application pools configured identity for anonymous access. What should you do? A. Run the appcmd set config section:anonymousAuthentication /username:"" --password command. B. Run the appcmd set config -section:anonymousAuthentication /username:"IUSR" --password command C. Remove the anonymousAuthentication element from the applicationHost.config file. D. Remove the basicAuthentication element from the applicationHost.config file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You plan to secure your Web

servers by using URLScan. You need to test your planned security settings without affecting users. What should you do? A. Configure EnableLogging=0 in the URLScan.ini file. B.

Configure EnableLogging=1 in the URLScan.ini file. C. Add RejectResponseUrl=/~* to the

URLScan.ini file. D. Remove RejectResponseUrl=/~* from the URLScan.ini file.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

You have a Windows Server 2008 64-bit Edition shared hosting environment. A customer informs you that 32-bit applications are not functioning on his Web site. You need to ensure that all customers can run 32-bit applications. What should you do? A. Run the appcmd set config -section:anonymousAuthentication /username:"" --password command. B. Run the appcmd set config -section:applicationPools applicationPoolDefaults.enable32BitAppOnWin64:only command. C. Run the appcmd set config -section:applicationPools -applicationPoolDefaults.enable32BitAppOnWin64:true command. D. Run the appcmd set config -section:applicationPools applicationPoolDefaults.managedPipelineMode:integrated command.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You notice that the shared Web services consume excessive memory resources over time. You need to ensure that the Web service memory allocation is controlled, without affecting other resources. What should you do? A. Enable processor affinity for each application pool. B. Enable process orphaning for each application pool. C. Schedule the iisreset.exe command to run every 24 hours. D.

Schedule each application pool to recycle when its memory usage reaches a set value.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

You create a baseline policy for your Windows Server 2008 environment by using the Security

Configuration Wizard (SCW). You need to automate the deployment of the baseline SCW policy to all new servers. What should you do? A. Using the SCW, save the baseline SCW policy to the system root of your standard Windows Deployment Services image. B. Using the

SCW, save the baseline SCW policy to each server deployment point. C. Use the Scwcmd command-line tool to register the baseline SCW policy on all new servers. D. Use the Scwcmd command-line tool to transform the baseline SCW policy into a Group Policy object (GPO).

Apply the GPO to all new servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

You are deploying a Windows Server 2008 hosting environment. You need to use a scalable solution to install operating systems on the Web servers. What should you use? A. the Network

Load Balancing feature B. the Application Server role C. the Windows Deployment Services role D. the Failover Clustering feature

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to provide PHP capability with the best available performance and reliability. Which IIS role service should you install? A. ASP.NET B. CGI C. ISAPI Extensions D. ISAPI Filters

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

You are deploying a Windows Server 2008 hosting environment. You need to deploy and configure a custom .NET FrameworkCbased application that uses Web services built with

Windows Communication Foundation. What should you use? A. the Network Load Balancing feature B. the Application Server role C. the Windows Deployment Services role D. the

Failover Clustering feature

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

You deploy several Windows Server 2008 servers as shared hosting Web servers. You install the role services that are necessary for PHP support. You make a request to a PHP page and receive a 404 error. You need to ensure that your Web servers can process PHP requests. What should you do? A. Install the ASP role service. B. Create a handler mapping for PHP. C.

Rename the php.ini file as php.config. D. Configure IIS to use one application pool per Web site.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to configure IIS role services for a Web server. Which utility should you use? A. adsutil B. appcmd C. dsmod D. servermanagercmd

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

You have a Windows Server 2008 Standard Edition Server Core hosting environment. You need to provide ASP.NET capabilities for a customers Web site. What should you do first? A.

Install the ASP.NET role service for IIS. B. Install the .NET Framework on the server. C.

Move the Web site to a Windows Web Server 2008 server. D. Move the Web site to a

Windows Server 2008 Enterprise Edition Server Core server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

Your company uses Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) 2.1 to ensure that your

Windows Server 2008 servers are updated with the latest security updates. All servers are online and accessible. You run MBSA to scan your network, and you receive the following error message: Windows Update Agent is not supported on this operating system. You need to ensure that you can successfully run MBSA. What should you do? A. Configure the servers to use static IP addresses. B. Start the Remote Registry service on the servers. C. Reinstall the

Windows Update Agent on the servers. D. Turn off anti-virus and anti-spyware software on the servers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

You have a Windows Server 2008 shared hosting environment. You need to reduce bandwidth consumption of large .iso image file transfers for all Web sites. Which command should you run? A. appcmd set config / section: httpRedirect / enable d:fals e B. appcmd set config / section:urlCompression / doStaticCompression: t rue C. appcmd set config / section: http

Compression / directory:C :\Windows\Temp D. appcmd set config / section:urlCompression / doDynamicCompression: true

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

You have a Windows Server 2008 hosting environment. You need to configure a server that supports Windows SharePoint Services version 2.0. What should you use? A. the Application

Server role B. the Hyper-V role C. the Network Load Balancing feature D. the Web Server role

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

You are deploying a Windows Server 2008 hosting environment. You need to create scripts that will manage the automated deployment of operating systems to the Web servers. Which command-line tool should you use? A. NTDSUTIL.exe B. WDSUTIL.exe C. DSDBUTIL.exe

D. KTMUTIL.exe

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=74-679&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement