98-366 Microsoft Networking Fundamentals

98-366 Microsoft Networking Fundamentals

http://www.TwPass.com

98-366

Microsoft

Networking Fundamentals

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 98-366

The 98-366 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 98-366 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The 98-366 exam is very challenging, but with our 98-366 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 98-366 exam on your FIRST TRY!

Microsoft 98-366 Exam Features

- Detailed questions and answers for 98-366 exam

- Try a demo before buying any Microsoft exam

- 98-366 questions and answers, updated regularly

- Verified 98-366 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- 98-366 tested and verified before publishing

- 98-366 exam questions with exhibits

- 98-366 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring Microsoft certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 98-366 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This 98-366 test is an important part of Microsoft certifications. We have the resources to prepare you for this. The 98-366 exam is essential and core part of Microsoft certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 98-366 Test and save time and money while developing your skills to pass

your Microsoft 98-366 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 98-366 now!

98-366

QUESTION:

1

You are employed as a network designer at ABC.com. A ABC.com client has requested a network setup for his home office. The network has to be cost effective, and easy to extend and implement. Furthermore, the client wants his workstations connected by a single cable.

Which of the following network topologies should you use?

A. A star network topology.

B. A bus network topology.

C. A mesh network topology.

D. A ring network topology.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

You are employed as a network designer at ABC.com. You have recently designed a home office network for ABC.com that includes a switch. Which of the following are TRUE with regards to network switches? (Choose all that apply.)

A. It keeps track of the MAC addresses attached to each of its ports and directs traffic intended for a particular address only to the port to which it is attached.

B. It keeps track of the IP addresses attached to each of its ports and directs traffic intended for a particular address only to the port to which it is attached.

C. It operates at the Physical layer of the OSI model.

D. It operates at the Data-Link layer of the OSI model.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. As part of a training exercise, you have been asked to identify the layer that allows applications and a number of user functions access to the network. Which of the following options represents your response?

A. The document layer.

B. The application layer.

C. The system layer.

D. The Data-link layer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. You have been tasked with making sure that ABC.com�s network includes a server that converts NetBIOS names to IP addresses. Which of the following actions should you take?

A. You should consider adding a DHCP server to the ABC.com network.

B. You should consider adding a DNS server to the ABC.com network.

C. You should consider adding a Web server to the ABC.com network.

D. You should consider adding a WINS server to the ABC.com network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

You are employed as a network designer at ABC.com. ABC.com�s network is made up of two network segments, named Subnet A and Subnet B. DHCP clients are located on Subnet A.

A DHCP server, named ABC-SR07, is located on Subnet B. You need to make sure that

DHCP clients are able to connect to ABC-SR07. Which of the following actions should you take?

A. You should make sure that the RRAS service is configured.

B. You should make sure that the Web service is configured.

C. You should make sure that the DNS service is configured.

D. You should make sure that the DHCP relay agent service is configured.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a

FDDI network for ABC.com�s environment. Which of the following is TRUE with regards to a FDDI network? (Choose all that apply.)

A. An FDDI network cannot contain rings that are longer than 100 kilometers respectively.

B. An FDDI network can contain rings that exceed 100 kilometers respectively.

C. Each ring in a FDDI network can support a maximum of 500 nodes.

D. Each ring in a FDDI network can support a maximum of 50 nodes.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a

home network for a ABC.com client. You have decided to make use of 10BaseT cabling.

Which of the following options are TRUE with regards to 10BaseT cabling? (Choose all that apply.)

A. 10BaseT cables are made up of twisted pair cables that are a maximum of 100 meters in length.

B. 10BaseT cables are made up of twisted pair cables that are a maximum of 10 meters in length.

C. 10BaseT cables allows for the system to operate at 10 Mbps.

D. 10BaseT cables allows for the system to operate at 100 Mbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

You are employed as a network designer at ABC.com. A ABC.com customer has a small office network. The customer would like to create a virtual LAN on their network. Which of the following components should the customer have to proceed?

A. The customer should have a switch.

B. The customer should have a modem.

C. The customer should have a server.

D. The customer should have a switch.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based.

You have executed the NBTSTAT command with the �S parameter from the command-line on your workstation. Which of the following describes the reason for executing this command?

A. For the purpose of viewing the names registered locally by NetBIOS applications.

B. For the purpose of viewing the current NetBIOS sessions and their status, with the IP address.

C. For the purpose of purging the name cache.

D. For the purpose of viewing the NetBIOS sessions table converting destination IP addresses to computer NetBIOS names.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

You work as a technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. ABC.com users have reported that they are experience network

connectivity problems. You decide to run the ping �l command from the command-line.

Which of the following describes the purpose of using the ping -l command?

A. It allows you to specify a Time To Live for outgoing packets.

B. It allows you to specify the type of service.

C. It allows you to specify the amount of data to include in the ping.

D. It allows you to resolve addresses to host names.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

You are employed as a network technician at ABC.com. A ABC.com customer, named Andy

Reid, would like to connect his two home computers. You need to solve Andy Reid�s problem without the use of unnecessary hardware. Which of the following actions should you take?

A. You should make use of a hub and a UTP crossover cable with RJ-45 connectors.

B. You should make use of a hub and a UTP crossover cable with RJ-11 connectors.

C. You should make use of a UTP crossover cable with RJ-45 connectors.

D. You should make use of a UTP crossover cable with RJ-11 connectors.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

You are employed as a technician at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based. A

ABC.com client, named Weyland Industries, has requested the installation of a T3 internet connection for their offices. Which of the following is TRUE with regards to T3 internet connections?

A. T3 internet connections have a minimum transmission rate of 64 Mbps.

B. T3 internet connections have a minimum transmission rate of 56 Kbps.

C. T3 internet connections have a minimum transmission rate of 10 Mbps.

D. T3 internet connections have a minimum transmission rate of 128 Mbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. The ABC.com network connects to the internet via an

ISDN connection. Which of the following is TRUE with regards to the ISDN connection?

A. ISDN operates at a minimum speed of 128 Kbps.

B. ISDN operates at a maximum speed of 128 Mbps.

C. ISDN operates at a maximum speed of 128 Kbps.

D. ISDN operates at a minimum speed of 128 Mbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

You are employed as a network technician at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. You have been tasked with resolving an Internet name resolution problem. After pinging the DNS server address of ABC.com�s ISP, you find that the ISP server is down. You then decide to run the ping �t command from the command line.

Which of the following describes the purpose of this command?

A. It allows the ping command to keep sending Echo Request messages to the ISP server until interrupted.

B. It performs reverse name resolution on the ISP�s DNS server IP address.

C. It sends Echo Request messages with the Don t Fragment flag in the IP header set to

1.

D. It sends Echo Request messages a specified amount of times.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

You are employed as a senior administrator at ABC.com. You are responsible for running training exercises for trainee administrators. You are currently covering the layers of the Open

Systems Interconnect (OSI) model. You are explaining the Data-link layer. Which of the following best describes the Data-link layer of the OSI model?

A. The Data-link layer deals with the transmission and reception of the unstructured raw bit stream over a physical medium.

B. The Data-link layer controls the operation of the subnet.

C. The Data-link layer deals with error-free transfer of data frames from one node to another over the physical layer.

D. The Data-link layer makes sure that messages are conveyed error-free, sequentially, and with no losses or duplications.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

You are employed as a network designer at ABC.com. You have been instructed to design a

TCP/IP-based network. You need to configure the use of a suitable name resolution strategy that makes provision for Windows and Unix computers on the network. Which of the following actions should you take?

A. You should make use of DNS as the name resolution strategy.

B. You should make use of NetBIOS as the name resolution strategy.

C. You should make use of DHCP as the name resolution strategy.

D. You should make use of Peer Name Resolution Protocol as the name resolution strategy.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

You are employed as a network technician at ABC.com. ABC.com is planning to replace their existing network cabling. ABC.com has requested that the replacement cabling meet the following requirements: �It must be unaffected by electromagnetic interference (EMI). �It must be able to transmit data over vast distances. Which of the following actions should you take?

A. You should make use of Coaxial cable.

B. You should make use of fiber-optic cable.

C. You should make use of Shielded Twisted-Pair (STP) cable.

D. You should make use of Unshielded Twisted-Pair (UTP) cable.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

You work as a senior network technician at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based.

ABC.com has configured their network to support both IPv4 and IPv6. You are explaining the differences between IPv4 and IPv6 to a class of ABC.com�s trainee technicians. Which of the following statements are TRUE with regards to these differences? (Choose all that apply.)

A. IPv4 addresses are represented in a dotted-decimal format, while IPv6 addresses are represented in a colon-hexadecimal format.

B. IPv4 addresses are represented in a colon-hexadecimal format, while IPv6 addresses are represented in a dotted-decimal format.

C. IPv4 addresses make use of the last 32 bits of IPv6 addresses for interoperability.

D. IPv4 addresses make use of the first 32 bits of IPv6 addresses for interoperability.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

You work as a network designer at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based. You are designing a network that will have two subnets, named Subnet A and Subnet B, connected to a router. To save cost, ABC.com wants you to make use of an existing router that cannot be configured to support BOOTP. Subnet A will host a DHCP server, while Subnet B will have a

DHCP Relay Agent configured. Which of the following is TRUE with regards to the DHCP

Relay Agent? (Choose two.)

A. It is used to prevent broadcast traffic across the two subnets.

B. It is used to pass broadcast traffic across the two subnets.

C. It allows a remote access client to obtain an IP address on the intranet to which a

VPN server�s LAN adapter is connected, whether it is configured on the VPN server or not.

D. It allows a remote access client to obtain an IP address on the intranet to which a

VPN server�s LAN adapter is connected, if it is configured on the VPN server.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

You work as a senior network technician at ABC.com. You are in the process of connecting a

1000BASE-SX gigabit Ethernet in ABC.com�s office block. Which of the following

Statements are TRUE with regards to 1000BASE-SX?

A. It requires multi-mode fiber optic cable.

B. It requires single-mode fiber optic cable.

C. It can work over distances in excess of 70 Km.

D. The maximum length of a cable segment is 10 Km.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a

Ring network for ABC.com. Which of the following is an advantage of a Ring network?

A. A Ring network manages the connectivity between workstations without the need of a central node.

B. When you connect or remove devices on the Ring network, there are no interruptions.

C. A Ring network prevents the passing of data packets through an excessive number of nodes.

D. The number of nodes in a Ring network has no impact on communication delays.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a

Star network for ABC.com. Which of the following is an advantage of a Star network?

A. A Star network manages the connectivity between workstations without the need of a central node.

B. When you connect or remove devices on the Star network, there are no interruptions.

C. A Star network allows the passing of data packets through an excessive number of nodes.

D. Failure of the central hub has no impact on a Star network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

You are employed as a senior network administrator at ABC.com. You are responsible for holding training exercises for trainee administrators. You are explaining the purpose of a dual stack node on the network. Which of the following suitably represents this explanation?

A. It allows an IPv6 socket to communicate with an IPv4, and IPv6 peer at the transport layer of the OSI model.

B. It allows an IPv6 socket to communicate with an IPv4, and IPv6 peer at the physical layer of the OSI model.

C. It allows an IPv6 socket to communicate with an IPv4, and IPv6 peer at the data-link layer of the OSI model.

D. It allows an IPv6 socket to communicate with an IPv4, and IPv6 peer at the session layer of the OSI model.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

You work as a network designer at ABC.com. You have recently designed a network for a

ABC.com customer, using the fully connected mesh topology. Which of the following is

TRUE with regards to this kind of topology?

A. It the connectivity between workstations without the need of a central node.

B. It does not require the use of switching or broadcasting.

C. It prevents of data packets through an excessive number of nodes.

D. The number of nodes in a fully connected mesh network has no impact on communication delays.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

You are employed as a senior administrator at ABC.com. You are responsible for running training exercises for trainee administrators. You are currently covering the layers of the Open

Systems Interconnect (OSI) model. You are explaining the Transport layer. Which of the following best describes the Transport layer of the OSI model?

A. The Transport layer deals with the transmission and reception of the unstructured raw bit stream over a physical medium.

B. The Transport layer controls the operation of the subnet.

C. The Transport layer deals with error-free transfer of data frames from one node to another over the physical layer.

D. The Transport layer makes sure that messages are conveyed error-free, sequentially, and with no losses or duplications.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

You work as a technician at ABC.com. ABC.com provides networking services to external customers. A ABC.com customer, named Mia Hamm, has requested the configuration of a new internet connection. Mia Hamm would like her connection to support high-definition television, as well as voice over IP and general Internet access, over a single connection.

Which of the following options should you use?

A. ADSL

B. IDSL

C. HDSL

D. VDSL

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

You are employed as a network technician at ABC.com. You are in the process of expanding

ABC.com�s current LAN setup. You have been instructed to make sure that the cable used is fire safe, and that it emits less toxic fumes. Which of the following options should you use?

A. PVC cable.

B. Plenum rated cable.

C. Fibre-optic cable.

D. Carpet cable.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

You are employed as a network designer at ABC.com. You have been instructed to design a network strategy for ABC.com. The strategy should allow for the segregation of hosts and segments, while managing broadcast traffic.

A. You should consider making use of VLAN.

B. You should consider making use of NAP.

C. You should consider making use of WAN.

D. You should consider making use of DNS.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a wide area network (WAN) network strategy for ABC.com. You have been informed that the strategy should make use of the Frame relay protocol. Which of the following is TRUE with regards to the Frame relay protocol in this scenario?

A. Frame relay operates at the physical layer of the OSI model only.

B. Frame relay transmissions are broken into 128-byte packets.

C. Frame relay allows for high-speed data to be handled competently over the WAN.

D. Frame relay operates at the physical, data link, and network layers.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

You are employed as a technician at ABC.com. A ABC.com network user, named Mia Hamm, has reported that she is experiencing network issues from her Windows NT workstation. You want to view the workstation�s existing TCP/IP configuration. Which of the following actions should you take?

A. You should consider executing the Ping command from the command line.

B. You should consider running the Ipconfig command line utility.

C. You should consider running the ntdsutil tool from the command line.

D. You should consider running the Nslookup command from the command line.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

You are employed as a network administrator at ABC.com. ABC.com has its headquarters in

Dallas, and a new branch office Miami. The networks in both of these offices are connected to the internet. You have been instructed to devise a solution to allow the sharing of data and access to network resources in a secure manner. Which of the following actions should you take?

A. You should consider configuring a virtual private network (VPN) between the Dallas and Miami offices.

B. You should consider configuring a VLAN between the Dallas and Miami offices.

C. You should consider configuring a wireless LAN between the Dallas and Miami

offices.

D. You should consider configuring a virtual public network between the Dallas and

Miami offices.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

You are employed as a network technician at ABC.com. ABC.com is planning to replace their existing network cabling. ABC.com has requested that the cabling be replaced with Fiber-optic cable. Which of the following are benefits of using Fiber-optic cable? (Choose all that apply.)

A. It is the easiest to install.

B. It provides a higher resistance to crosstalk.

C. It is inexpensive.

D. It can transmit signals at very high speeds.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

You are employed as a network technician at ABC.com. ABC.com is planning to replace their existing network cabling. ABC.com has requested that the cabling be replaced with Fiber-optic cable. Which of following options best describe the construction of Fiber-optic cables?

A. Fiber-optic cable consists of a core made of solid copper surrounded by insulation.

B. Fiber-optic cable consists of a very thin cylinder of glass, called the core, which encircled by a concentric layer of glass, known as the cladding.

C. Fiber-optic cable consists of two insulated strands of copper wire twisted around each other.

D. Fiber-optic cable consists of two insulated strands of copper wire twisted around each other with foil for shielding.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

You are employed as a senior administrator at ABC.com. You are responsible for running training exercises for trainee administrators. You are currently covering the layers of the Open

Systems Interconnect (OSI) model. You are explaining the presentation layer. Which of the following best describes the presentation layer of the OSI model?

A. The presentation layer deals with the transmission and reception of the unstructured raw bit stream over a physical medium.

B. The presentation layer translate s data from a format used by the application layer into a common format at the sending station, then translate the common format to a

format known to the application layer at the receiving station.

C. The presentation layer deals with error-free transfer of data frames from one node to another over the physical layer.

D. The presentation layer makes sure that messages are conveyed error-free, sequentially, and with no losses or duplications.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

CORRECT TEXT You are employed as a senior administrator at ABC.com. You are responsible for running training exercises for trainee administrators. You are currently covering the layers of the Open Systems Interconnect (OSI) model. You are explaining the network layer. Which of the following best describes the network layer of the OSI model? E.The network layer deals with the transmission and reception of the unstructured raw bit stream over a physical medium. F.The network layer controls the operation of the subnet. G.The network layer deals with error-free transfer of data frames from one node to another over the physical layer. H.The network layer makes sure that messages are conveyed error-free, sequentially, and with no losses or duplications.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based.

ABC.com makes use of DNS for name resolution. You are hosting a training exercise for junior administrators. You are discussing AAAA DNS resource records. Which of the following statements regarding AAAA resource records are TRUE?

A. AAAA resource records return a 128-bit IPv6 address.

B. AAAA resource records return a 32-bit IPv4 address.

C. AAAA resource records declare the host that is the most authoritative for the zone.

D. AAAA resource records create a pointer that maps an IP address to a host name for reverse lookups.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com�s network is TCP/IP-based.

You have executed the NETSTAT command without parameters from the command-line on your workstation. Which of the following describes the reason for executing this command?

A. For the purpose of viewing all active TCP connections, as well as the UDP ports on which the workstation is listening.

B. For the purpose of viewing all active TCP connections, as well as the process ID

(PID) for each connection.

C. For the purpose of viewing statistics by protocol.

D. For the purpose of viewing all active TCP connections.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

You are employed as a network technician at ABC.com. You are connecting a new workstation to the network. The workstation includes a network adapter card that has a RJ-45 input. Which of the following actions should you take?

A. You should consider making use of thinnet coaxial cable with a RJ-45 connector.

B. You should consider making use of thicknet coaxial cable with a RJ-45 connector.

C. You should consider making use of fiber-optic cable with a RJ-45 connector.

D. You should consider making use of twisted-pair cable with a RJ-45 connector.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

You work as a network designer at ABC.com. ABC.com�s network is designed to have a combination of Bus, Star and ring network topologies. Which of the following describes this type of network topology?

A. Daisy chain network topology.

B. Hybrid network topology.

C. Tree network topology.

D. Mesh network topology.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

You work as a technician at ABC.com. ABC.com provides networking services to external customers. You are configuring a wireless home network for a ABC.com customer, named

Mia Hamm. Subsequent to manually configuring the wireless clients with the correct SSID, you disable SSID broadcast. Which of the following is a valid reason for doing that?

A. To prevent computers on Mia Hamm�s network from connecting to the wireless network without her knowing.

B. To allow Mia Hamm�s friend, who lives next door, access to her network.

C. To prevent wireless users in Mia Hamm�s surrounding area from discovering her

wireless network.

D. To prevent hackers from sniffing Wi-Fi protocol messages.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network is

TCP/IPbased. The ABC.com network contains a DNS server, named ABC-SR13. When the

ABC-SR13 fails, you are asked to resolve the issue as soon as possible. Which of the following options are TRUE with regards to the DNS server failing? (Choose two.)

A. ABC.com users will not be able to ping resources using IP addresses.

B. ABC.com users will not be able to connect to resources via their host names.

C. ABC.com users will still be able to connect to resources via their host names.

D. ABC.com users will still be able to ping resources using IP addresses.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

You are employed as a senior network technician at ABC.com. You are hosting a training exercise for new trainees. You are discussing what the purpose of CSMA/CD is in Ethernet standard networks. Which of the following best describes this purpose?

A. CSMA/CD forces computers to listen to the Ethernet before sending in order to make sure that no other host on the wire is sending.

B. CSMA/CD divides the Ethernet equally among all transmitting nodes within a collision domain.

C. CSMA/CD uses a token to allow a device permission to transmit over the Ethernet.

D. CSMA/CD allows computers to send data over the Ethernet whenever they want.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

You are employed as a network designer at ABC.com. You are in the process of designing a

Synchronous Optical Networking (SONET) fiber optic solution. You have been informed that the solution should allow for a maximum transmission data rate of 155.52 Mbps. Which of the following actions should you take?

A. You should consider making use of an OC-24 network line.

B. You should consider making use of an OC-1 network line.

C. You should consider making use of an OC-3 network line.

D. You should consider making use of an OC-12 network line.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

You are employed as a senior administrator at ABC.com. You are responsible for running training exercises for trainee administrators. You are currently covering the layers of the Open

Systems Interconnect (OSI) model. You are explaining the session layer. Which of the following best describes the session layer of the OSI model?

A. The session layer deals with the transmission and reception of the unstructured raw bit stream over a physical medium.

B. The session layer controls the operation of the subnet.

C. The session layer deals with error-free transfer of data frames from one node to another over the physical layer.

D. The session layer allows for two application processes on different workstations to establish, use and terminate a connection.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

You are employed as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network is

TCP/IPbased. You have been instructed to configure Dynamic Host Configuration Protocol

(DHCP) on ABC.com�s network. Which of the following options are TRUE with regards to

DHCP? (Choose two.)

A. DHCP provides support for NetBIOS over TCP/IP.

B. DHCP is used to find computers and services that have user-friendly names.

C. DHCP provides reliable IP address configuration, while reducing network administration.

D. DHCP provides reliable IP address configuration, but increases the need for network administration.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

You work as a technician at ABC.com. ABC.com provides networking services to external clients. One of ABC.com�s clients has requested an ISDN configuration. Which of the following is TRUE with regards to ISDN? (Choose all that apply.)

A. ISDN can be used over the client�s existing telephone network.

B. ISDN requires an upgrade to the client�s existing telephone network.

C. ISDN is capable of communicating at speeds of up to 128 Kbps.

D. ISDN is capable of communicating at speeds of up to 56 Kbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2003 installed and all workstations have Windows XP Professional installed. You have been instructed to implement a solution that speeds up the name resolution process. The strategy should also reduce the amount of name resolution traffic on ABC.com�s internet connection. Which of the following actions should you take?

A. You should consider installing a DNS server on ABC.com�s network.

B. You should consider installing a WINS server on ABC.com�s network.

C. You should consider installing a DHCP server on ABC.com�s network.

D. You should consider installing a RIS server on ABC.com�s network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

You work as a technician at ABC.com. ABC.com provides networking services to external customers. You are configuring a standard LAN for a ABC.com customer, named Andy Reid.

You want to make use of a cable that provides performance at 100 Mhz. Which of the following cable should you use?

A. Coaxial cable.

B. Cat 5 cable.

C. Cat 6 cable.

D. Cat 7 cable.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

You work as a network technician at ABC.com. You have received instructions to configure a

Peer-to-Peer network for ABC.com. Which of the following are regarded as advantages of this type of network? (Choose two.)

A. Shared resources of peer computers are directly accessible.

B. The sharing of content and resources can only be done from the center of the network.

C. The sharing of content and resources can be done from both the center and the edge of the network.

D. The sharing of content and resources can only be done from the edge of the network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

You work as a network technician at ABC.com. ABC.com has a wireless network configured in the Sales department. You have received an instruction to configure a wireless network for

ABC.com�s Sales department. You need to make sure that workstations of the Sales users are able to connect to the wireless network. Which of the following actions should you take?

A. You should consider configuring encryption, and a Service Set Identifier (SSID) on the workstations in the Sales department.

B. You should consider configuring authentication, and a Security Set Identifier (SSID) on the workstations in the Sales department.

C. You should consider configuring authentication, and a Service Set Identifier (SSID) on the workstations in the Sales department.

D. You should consider configuring encryption, and authentication on the workstations in the Sales department.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=98-366&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement