E20-340 EMC CLARiiON Solutions Implementation

E20-340 EMC CLARiiON Solutions Implementation
http://www.TwPass.com
E20-340
EMC
CLARiiON Solutions Implementation
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= E20-340
The E20-340 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The E20-340 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The E20-340 exam is very challenging, but with our E20-340 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the E20-340 exam on your FIRST TRY!
EMC E20-340 Exam Features
- Detailed questions and answers for E20-340 exam
- Try a demo before buying any EMC exam
- E20-340 questions and answers, updated regularly
- Verified E20-340 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- E20-340 tested and verified before publishing
- E20-340 exam questions with exhibits
- E20-340 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring EMC certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like E20-340 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This E20-340 test is an important part of EMC certifications. We have the resources to
prepare you for this. The E20-340 exam is essential and core part of EMC certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real E20-340 Test and save time and money while developing your skills to pass
your EMC E20-340 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your E20-340 now!
E20-340
QUESTION: 1
Refer to the exhibit. emc&c=E20-340&q=1 Which slots contain CR8 core blades?
A. 5 and 8
B. 6 and 7
C. 1 and 2
D. 4 and 10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
How many CLARiiON arrays are qualified to be in a single domain?
A. 128
B. 48
C. 100
D. 96
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Refer to the exhibit. emc&c=E20-340&q=1 A customer has a two-fabric SAN with hosts and
a single CX4-480 cabled redundantly to both switches SPA port 0 is plugged in to port 0 of
Switch A According to EMC best practice, which SP port should be plugged in to port 0 of
Switch B?
A. A1
B. A2
C. B0
D. B1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
A new customer has expressed interest in upgrading, their FCIP infrastructure. Currently their
regional office supports over 180 users. They would like to obtain storage media encryption
capability and eventually add RecoverPoint. Which solution would you recommend?
A. MDS-9509 with an MDS 48-port FC module
B. MDS-9509 with the storage services node
C. MDS-9506 with the storage services module
D. MDS-9506 with the multi-services switching module
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
A customer has a domain and for security reasons, management and CLI features can only be
performed from the SAN team workstations. How would IP filtering be configured?
A. SPA IP addresses
B. Management stations IP addresses
C. SAN team workstation IP addresses
D. DNS IP addresses
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
A customer would like to configure NTP using Unisphere. What is the minimum polling time
allowed for NTP?
A. 60 minutes
B. 15 minutes
C. 30 minutes
D. 10 minutes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which two scenarios can be implemented in iSCSI FC SAN?
A. Single server connected to both a CLARiiON FC and a CLARiiON iSCSI storage
system.
B. NIC and iSCSI HBA connections mixed in the same sever.
C. Servers with iSCSI HBAs and servers with NICs connected to the same iSCSI
storage system.
D. Servers with HBAs and servers with iSCSI HBAs connected to the same storage
system.
E. A and B
F. B and D
G. C and D
H. A and C
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
A SAN administrator has just received a request to free storage�. storage group However, they
still receive an error when attem�. What is the cause?
A. Not all SAN Copy connections have been removed.
B. Not all snapshots have been removed.
C. All LUNs have been trespassed.
D. Not all LUNs have been removed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which is a valid clone ID?
A. 0010000000000000
B. 0200000000000000
C. 1000000000000000
D. 0000000000000020
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
On a Windows server with PowerPath installed, how is I/O routed to the
A. I/O is balanced across active optimal paths for a given LUN
B. I/O is balanced across active paths using the First In. First Out a
C. I/O load balances across non-optimal paths for a given LUN.
D. I/O is sent across all paths using the round-robin algorithm.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
A customer would like to extend their CX4 cache after purchasing Flash drives. Which
Unisphere dialog should be used to configure this feature?
A. Storage SP Properties, Cache tab
B. Storage System Properties, FAST Cache tab
C. Storage SP Properties, SP Memory tab
D. System Properties, SP Cache
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which optional software is commonly installed to provide full
A. Adapter Firmware Upgrade
B. Emulex Configuration Utility
C. Navisphere Agent
D. PowerPath
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What is the maximum number of disk drives that can be configured in a pool on a CX4-480?
A. 16
B. 475
C. 480
D. 32
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Use the calculator. A customer has an application that processes large graphics files. Size of
the original data, and overwrites the temporary files with final The remaining temporary data
is then deleted. The 800 GB data LU begins, and is removed after processing ends. If the
original data for a given run was 250 GB in size, how much space
A. 255 GB
B. 755 GB
C. 510 GB
D. 375 GB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You are implementing Unisphere security on a CX4 CLARiiON with FLARE 30. The
customer has requested that all certificates be validated when naviseccli is used. What level of
certificate validation does EMC recommend be set for naviseccli?
A. Low
B. Medium
C. High
D. Ignore
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
DRAG DROP emc&c=E20-340&q=1 A CX4 has a storage group configured with LUNs and
registered Solaris HBAs. What is the correct sequence of steps to mount the newly allocated
LUNs?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
According to EMC best practices what is the recommended cache page size for Microsoft
Exchange?
A. 16 KB
B. 32 KB
C. 64 KB
D. 8 KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Refer to the exhibit. emc&c=E20-340&q=1 What is the correct order of the management
module components?
A. A-GbE Management LAN; B-GbE Service LAN; C-Service Port COMl; D-SPS Port
COM2; E-NMI Button
B. A-GbE Service LAN; B-GbE Management LAN; C-Service Port COM1; D-SPS
Port COM2; E-NMI Button
C. A-SPS Port COM; B-NMI Button; C-Service Port COM1; D-GbE Service LAN; EGbE Management LAN
D. A-GbE Service LAN; B-GbE Management LAN; C-SPS Port COM2; D-Service
Port COM1; E-NMI Button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which Connectrix B-series switch provides a maximum of 8 Gb/s connectivity per port?
A. DS-4900B
B. DS-5300B
C. DS-5000B
D. ED-48000B
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
What is the function of the SWAT Utility?
A. Creates a detailed configuration sheet with analysis against the most current OSSM
B. A script that is run on the system to collect detailed system information
C. Retrieves data and compares it to a template for load-balancing connections
D. An offline analysis tool that matches the submitted configurations against the latest
support matrices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
A customer is unable to connect to a CX4 after assigning an IP address to their iSCSI HBA.
What needs to be configured in order to ma connection?
A. iSCSI security
B. Initiator network parameters
C. iSCSI.conf file
D. Initiator registration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
CORRECT TEXT A customer has activated a snapshot on a host -----------a complex
simulation using the data on it. They now wish to use the simulation result on a different host
without affecting the --------LUN. How can they achieve this? A n s w e r: Take a snapshot of
the results and present to the other host A n s w e r: Clone the results and present to the other
host A n s w e r: Copy the results over the LAN to the additional host A n s w e r: De-active the
snapshot and active to the other host
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
After installing a new CX4 array the customer realizes the array is visible to all clients on their
subnet. The customer would like to limit the number of hosts that can manage the array. Which
Unisphere feature should be used to accomplish this?
A. IP Filtering
B. Firewall security integration
C. Secure Administrator role access
D. Public Key infrastructure certificate generation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which access restrictions are enabled if IP address filtering is configured on a CLARiiON?
A. Specific management clients
B. iSCSI ports
C. iSCSI ports, and ESRS communications
D. Unisphere service ports
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which command can be used to view information about iSCSI initiators on a Linux host-----
A. iscsi-iname
B. iscsid
C. iscsi-Is
D. iscsi-device
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
How many front- end ports are required to provide failover between SPs for eight directattached hosts on a CX4?
A. 2
B. 16
C. 4
D. 8
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Refer to the exhibit emc&c=E20-340&q=1 What is true of the clone?
A. It is the second clone assigned to the source LUN
B. The source LUN has been modified by its owning host.
C. The clone will not be fractured after a reverse synchronization
D. The source LUN for this clone is LUN 1000.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
A SAN administrator has just received a request to free storage for new servers. In Unisphere
all hosts have been disconnected from the storage group. However, they still receive an error
when attempting to destroy the storage group. What is the cause?
A. Not all SAN Copy connections have been removed.
B. Not all snapshots have been removed.
C. All LUNs have been trespassed.
D. Not all LUNs have been removed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
The Access Logix ACL entries consist of the CLARiiON SP port WWN and which other two
elements?
A. LUN UID and Host HBA WWPN
B. Host SID and CLARiiON serial number
C. LUN HLU and Host HBA WWN
D. LUN UID and Host HBA WWN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
A customer has purchased an MDS-9124 and is going to use 17 ports on this switch. How
many port licenses are required to enable the customer to connect all their devices?
A. 1
B. 2
C. 0
D. 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
A customer has finished configuring the zoning on their MDS switch. What would be the result
of the following command?
A. VSAN 100 is named ActiveZS
B. Activates the zoneset named ActiveZS on VSAN 1 00
C. Creates and activates VSAN 100
D. Create the zoneset named ActiveZS on VSAN 100
E. zoneset activate name ActiveZS vsan 100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which EMC utility should be used to gather information from a Windows host?
A. HEAT
B. EMCGrab
C. EMCReports
D. SWAT
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
What must be installed on a Windows host for the Unisphere Server Utility to ---
A. Unisphere Client
B. Microsoft iSCSI initiator
C. Microsoft Windows 2008 or later
D. Unisphere Host Agent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which failover software is strongly recommended for a host attached to a CLARiiON?
A. PowerParh
B. MPIO
C. DMP
D. ALUA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
A customer is using the Emulex HBA utility to configure server connections. ------will persist
should a reboot or configuration change take place. Which HBAnywhere option allows this?
A. Driver Parameters
B. Adapter Details
C. Target Mappings
D. General
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
After installing an Emulex HBA, the customer would like to verify the correct driver version is
configured on the HBA. Which HBAnyware menu option will confirm this?
A. Firmware
B. Statistics
C. General
D. Driver Parameters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What is the maximum number of storage systems supported per domain by Unisphere?
A. 100
B. 120
C. 40
D. 80
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
A customer is trying to discover target ports using a subnet scan. The Unisphere Server Utility
continuously fails to discover target ports. What would cause the discovery process to fail?
A. The host is not configured for high availability.
B. The host is not zoned to target ports.
C. CHAP is enabled on all target ports.
D. Target port speeds are incorrectly
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Use the calculator. What is the extent size for a clone LUN of 1024 GB?
A. 256 KB
B. 1024KB
C. 128 KB
D. 512KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
How is LUN visibility and ownership characterized in an ALUA-aware environment?
A. LUNs are visible through one SP and owned by both SPs
B. LUNs are visible through both SPs; LUN is owned by both SPs.
C. LUNs are visible through both SPs. LUN is owned by one SP.
D. LUNs are visible through and owned by only one SP.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What does the acronym "CHAP" refer to?
A. Challenge Handshake Authentication Protocol
B. Challenge Handshake Authorization Protocol
C. CLARiiON Handshake Authentication Protocol
D. Consistent Host Application Protocol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You are at customer site to perform a CLAR11ON model conversion. Which utility would you
have used to plan your course of action?
A. CAP
B. SWAT
C. HEAT
D. CPG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which option software is commonly installed to provide full high availability from a Windows
host system to a CLRiiON array?
A. Adapter Firmware Upgrade
B. Emulex Configuration Utility
C. Navishephere Agent
D. PowerPath
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Refer to the exhibit. emc&c=E20-340&q=1 By default how many hosts will see HLU1?
A. 1
B. 4
C. 2
D. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which EMC utility should be used to gather information from a UNIX host?
A. EMCGrab
B. EMCReports
C. SWAT
D. HEAT
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
A customer has a multi-path environment using ESX 4x native failover software connected to a
CX4. What are the correct settings for this environment?
A. ArrayCommPath: Enabled FailOverMode: 2 Policy: Fixed only
B. ArrayCommPath: Enabled FailOverMode: 4 Policy: Fixed or Round Robin
C. ArrayCommPath: Enabled FailOverMode: 2 Policy: Fixed and Round Robin
D. ArrayCommPath: Enabled FailOverMode: 4 Policy: Round Robin only
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Refer to the exhibit. emc&c=E20-340&q=1 Which port is configured during array
initialization?
A. C
B. E
C. B
D. A
E. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
What is the purpose of the Element Size Multiplier in the Unisphere Expand Storage Wizard?
A. Sols the exact element size of the private information on the LUN
B. Specifics the relative importance of making additional LUN capacity available to the
host
C. Enabled or disables Auto-assign for the metaLUN you are creating
D. Sets the stripe element size for a metaLUN component
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which initiator failover mode should be set in order to have a host interact with ALUA on the
CLARiiON?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What is the result of configuring an iSCSI Linux driver on a host with multiple NICs within the
same subnet?
A. All NICs will be used and IP traffic will be balanced across them
B. All NICs will be in standby mode until activated
C. Only a single NIC will be used
D. Each NIC will be given a unique initiator name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Security is a major concern for a customer who purchased a CX4, so they implemented LDAP
authentication. During a LUN migration from LUN 6 to LUN 7 the following start command
failed due to a wrong scope value. Naviseccli migrate �start �source 6 �dest 7 �rate low
�user myname �scope 3 �password mypass Which scope value should have been used?
A. 2
B. 0
C. 4
D. 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
What is the purpose of the ArrayCommPath selling in a CLARiiON storage system?
A. It is the CLARiiON module that supports ALUA functions.
B. It indicates the failover mode for the selected initiator � 0, 1, 2, 3, or 4.
C. It sets the parameters for the entire storage system on a per-host basis
D. It enables LUNZ if LUNO is not assigned to a host.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What CLARiiON software controls visibility to LUNs in a CLARiiON storage system?
A. Volume Configuration Management
B. Access Logix
C. Storage group
D. PowerPath
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which criterion must be met before executing the storagepool �destroy command with
naviseccli?
A. Complete removal of all LUNs from the pool
B. Complete removal of large LUNs from the pool
C. Complete removal of unused LUNs from the pool
D. Complete removal of empty LUNs from the pool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
A customer has just finished configuring an Emulex HBA on a Linux server and has made
several driver changes to the modprobe.conf file. Which command should be run to ensure
proper loading of the new drivers?
A. mkinitrd
B. modprobe
C. modinfo lpfc
D. module_upgrade
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Your customer is setting up a Connectrix ED-48000B switch to be used with both
RecoverPoint and invista. Which .application blade is required?
A. PB-48k 16IP
B. PB-48k-18i
C. PB-48k-AP
D. PB-48k-10G-6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which hardware component is used to offload iSCSI and TCP processing from the host CPU?
A. NIC TCP Off-load Engine (TOE)
B. NIC
C. Dual NICs
D. iSCSI host bus adapter (HBA)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
The local administrator cannot browse to the array using Unisphere. Which CLI command will
display only the failed components?
A. naviseccli �h spa_ip getcrus
B. naviseccli �h spa_ip gelog
C. naviseccli �h spa_ip faults �list
D. naviseccli �h spa_ip spcollect
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
A customer has installed a new CX4 and is using ALUA SCSI communications with a
Windows 2008 server and PowerPath. The server is using two LUNs on the array and they are
both owned by SPA. Which statement describes how I/O is handled when a host has two paths
to each SP, and there are no faults in this environment?
A. I/O will flow to the owning SP over the optimal paths.
B. I/O will flow to each SP and load balance all paths.
C. I/O will flow on only one path to each SP even if multiple paths are defined.
D. I/O flows to the owning SP and then will use the CMI bus for additional I/O.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
What happens to the source LUN when a LUN migration completes?
A. The LUN is given a new LUN I
D.
B. The LUN is removed from its storage group.
C. The LUN is moved to the private LUN folders.
D. The LUN is destroyed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
For security reasons, you are customizing the X.509 certificate s subject on a CX4-960. What
must be the subject s organization unit name?
A. Fully qualified domain name
B. The host name
C. Storage processors IP
D. CLARiiON
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which utility must be used for FLARE 30 to upgrade array-based software?
A. Unisphere Service Manager
B. NST DAE Installation Utility
C. Navisphere Installation Utility
D. Navisphere Server Utility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
What does a security scope of 1 represent when used with naviseccli?
A. Replication
B. LDAP
C. Local
D. Global
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What is the hard-coded Ethernet IP address of the SPB service port on a CX4?
A. 128.221.1.251
B. 128.122.2.251
C. 128.122.2.250
D. 128.221.1.250
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
An existing CLRiiON array running release 26 FLARE code is being converted to a CX4 and
release 30 FLARE code. You discovered clone LUNs are in use existing array. What must be
done before the conversion?
A. Change the CPL size from 128 MB to 256 M
B.
B. Change the CPL size from 128 MB to 512 M
B.
C. Change the CPL size from 256 MB to 128 M
B.
D. Change the CPL size from 128 MB to 1 GB.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which module is required for the Connectrix MDS Storage Media Encryption feature?
A. 18/4 multi-services module
B. 14/2 multi-services module
C. 32-port SSM module
D. 8-port multi-services IPS module
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
What do drives 0_0_0 to 0_0_4 in a CX4 contain?
A. FLARE and vault
B. Linux OS and metadata
C. DART and vault
D. Enginuity and metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
A customer has a CX4 series CLARiiON and is experiencing a problem with SPA. Upon
arrival you notice that the SPA Fault LED is amber and flashing at a rate of four times a
second. What is the boot state of SPA?
A. POST Starting OS
B. OS Booted
C. Executing BIOS
D. FLARE Driver Complete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Refer to the exhibit. Which port has a fixed IP and subnet mask?
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
A customer has requested onsite assistance because they are currently unable to communicate
with SPA. You arrive onsite and connect to the GbE Service LAN. What IP address do you use
to connect to SPA?
A. 128.221.1.250
B. 192.168.1.250
C. 128.221.1.251
D. 192.168.1.251
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
What software is used to assign IP addresses when installing a new CLARiiON?
A. Unisphere Initialization Utility
B. Unisphere Server Utility
C. Unisphere Service Manager
D. Unisphere Client
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
When working with FLARE 30, which tool is required when upgrading FLARE or performing
a DAE upgrade?
A. Unisphere Service Manager
B. Unisphere Server Utility
C. Unisphere Initialization Utility
D. NDU Upgrade Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which Unisphere drop-down menu item allows the user to organize LUNs?
A. Folders
B. LUNs
C. Storage Groups
D. Pools/RAID Groups
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
How should the disks be configured when setting up Read-Only FAST Cache?
A. Individual Drive
B. RAID 1
C. RAID 1/0
D. RAID 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
While performing an NDU what must be done to bypass a rule check?
A. Enable Engineering mode.
B. Log in as a Global user.
C. Log in as a Local User.
D. Verify FLARE code is committed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Refer to the exhibit. Which naviseccli command is executed to generate the output?
A. getresume
B. faults
C. spportspeed
D. setstats
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What is the maximum number of storage groups that can be created for a CX4-480 with
FLARE release 30?
A. 512
B. 256
C. 1024
D. 2048
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You have set up and are using ALUA and PowerPath with your CLARiiON CX4-480 array.
You have just experienced a front-end path failure. Which driver will route the I/O to the SP
owning the LUNs through the CMI channel?
A. Upper redirector
B. CLARiiON Management Interface
C. ArrayCommPath
D. Channel redirector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What are the requirements for a metaLUN stripe expansion? A- All participating LUNs must
be the same size and RAID type.. B-All participating LUNs must be owned by the same SP.
C-All participating disks in any of the LUNs must be the same type. D-All participating disks
must belong to the same disk array enclosure.
A. A and C
B. B and C
C. A and D
D. C and D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which is a result of a LUN migration?
A. The source LUN is automatically destroyed after copy completes.
B. The destination LUN will be the same RAID group type.
C. The destination LUN will have a new unique LUN I
D.
D. The source LUN will require manual trespass.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Where does the physical WWN seed name reside on a CLARiiON?
A. Resume PROM
B. PSM LUN
C. SP HBA PROM
D. Vault drives
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Refer to the exhibit. By default how many hosts will see HLU0?
A. 5
B. 4
C. 1
D. 2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
While installing a B-series DCX 48000 switch it is important to understand which ports use a
specific ASIC. A single ASIC is responsible for how many ports in a DCX 48000 switch?
A. 24
B. 12
C. 18
D. 48
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
How many FCIP tunnels can be managed on a MDS Gigabit Ethernet port?
A. 3
B. 1
C. 2
D. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You are on a customer site to install a CLARiiON array. Which utility would you have used to
plan your course of action?
A. CPG
B. HEAT
C. SWAT
D. CAP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
A customer has heard that the maximum number of LUNs has changed on their model of
CLARiiON with the introduction of the latest code. Which document will help them
understand the implications of a code upgrade?
A. FLARE Operating Environment Release Notes
B. CLARiiON Best Practices for Fibre Channel Storage white paper
C. CLARiiON Open Systems Configuration Guide
D. CLARiiON Fibre Channel Storage Fundamentals white paper
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
What can be found on the first DAE in a CX4?
A. The FLARE operating environment and Vault for the array on disks 0-4
B. The STAR operating environment and Vault for the array on disks 0-3
C. The DART operating environment and Vault for the array on disks 1-5
D. The Enginuity operating environment and Vault for the array on disks 1-4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
During the discovery phase of the Array Initialization Utility, what do you use to identify the
array you want to configure?
A. Serial number
B. MAC address
C. World Wide Name
D. Controller/target/LUN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
What is a characteristic of disk-drive Spin Down?
A. Spin Down is only available on CX4.
B. Drives 0-4 are eligible for Spin Down.
C. Drive Spin Down is available for thin LUNs.
D. Drive Spin Down is available for all drives.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
A customer currently has four CLARiiON arrays installed. They would like you to implement
ESRS. What monitoring environment is a prerequisite for installing ESRS?
A. Centralized Monitoring
B. Distributed Monitoring
C. Storage Processor Email Monitoring
D. Host Based SNMP Monitoring
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
What communication protocol does Unisphere use?
A. SSL
B. SFTP
C. UDP
D. SSH
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which statement accurately describes DAE3P enclosures?
A. Supported on CX3 and CX4 series arrays
B. Support the 2 Gb/s LCC card
C. Contain 14 disk drives
D. Support FC, ATA, Flash drives, and SATA-II drives
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What connectivity rules should be applied when configuring storage processor management
ports on a CX4?
A. Both ports must be on the same subnet.
B. Both ports must be connected via CAT 5 cabling.
C. Both ports must be connected via 10/100 Ethernet.
D. Both ports must be directly connected to the host.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
What is used to identify the array when first starting the Unisphere Initialization Utility?
A. Serial number of the array
B. WWN seed of the SPE
C. IP address of the service port
D. Serial number of the management module
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which Unisphere dialog allows users to configure the amount of write and read cache for SPB?
A. Storage System Properties, SP Memory tab
B. Storage System Properties, SP Cache tab
C. SPB Properties, General tab
D. Storage System Properties, General tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
An array has just experienced a complete loss of power to one of their racks, causing an SP to
fail. Once power is restored, although data can still be accessed, latency in retrieving data has
increased. Which setting is most likely causing this to happen?
A. Verify priority
B. Rebuild priority
C. Initial verify
D. Compression
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
What role should be applied to allow only SnapView operations?
A. Local Replication
B. Replication
C. Replication and Recovery
D. Monitor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
The Access Logix ACL entries consist of the LUN UID and which other two elements?
A. Host HBA WWN and CLARiiON SP port WWN
B. Host HBA WWPN and CLARiiON SP port WWPN
C. Host SID and CLARiiON serial number
D. Host HBA WWN and CLARiiON serial number
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
A customer has a vSphere 4.x server and wants to ensure that ALUA is configured correctly.
What is the correct failover mode setting for this host?
A. 4
B. 3
C. 2
D. 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
What functionality does single initiator zoning enable?
A. Controls the HBA discovery/login process
B. Maximizes state change notification in the fabric
C. Allows HBAs to force a state change reset on other HBAs
D. Isolates host I/O from SCSI control commands
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
A host is connected to a CX4 via a Fibre Channel HBA through a Brocade switch. The LUNs
assigned to the host are out of space. The customer would like to use the iSCSI cards in the
array for the additional storage required. Which solution do you recommend for adding the
new storage to this host?
A. Use existing Fibre Channel only
B. Add a TOE iSCSI card for iSCSI attach
C. Use the existing network port for iSCSI attach
D. Add an iSCSI HBA with CHAP security
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which utility is recommended for the alignment of disks in a Linux environment?
A. fdisk
B. diskpart
C. diskpar
D. format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
What does apm00091601607 represent in the IQN iqn.1992-04.com.emc:cx.apm00091601607
of an iSCSI port in a CLARiiON array?
A. Serial number of the CLARiiON array
B. Serial number of the iSCSI I/O module
C. WWNN of the CLARiiON array
D. WWPN of the CLARiiON array port
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
In which directory does the initiatorname.iscsi file reside on a Linux host?
A. /etc/
B. /proc/scsi/scsi
C. /proc/scsi
D. /sbin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
A user with a CX4-480 tries to clone a Fibre Channel source LUN. The operation fails. What
could be the cause of the failure?
A. No free LUN of the correct size
B. One CPL is 1024 MB and the other is 2048 MB in size
C. Insufficient free space in the reserved LUN pool
D. The fracture log has reached capacity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
A customer is using MV/A in a remote data center to protect a LUN. They also use the same
source LUN for an ISC job to distribute the content of their parts catalogue to 27 regional
offices. What is the maximum number of snapshots of the source LUN they can take if they
need to use a SnapView Recovery Session?
A. 5
B. 8
C. 7
D. 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Use the calculator. A customer has an application that processes very large medical image
files. The application reads raw graphical data, writes temporary files that are 200% of the size
of the original data, and writes final data that is the same size as the original data. The
temporary data is then deleted. The 1000 GB data LUN has a single clone, which is fractured
before processing begins, and is resynchronized after processing ends. If the original data for a
given run was 250 GB in size, how much data is written to the clone when it is
resynchronized?
A. 750 GB
B. 500 GB
C. 250 GB
D. 1000 GB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Refer to the exhibit. Which statement describes the state of the clone?
A. It has been modified by its owning host.
B. It cannot be incrementally synchronized.
C. It contains exactly the same data as the source LUN.
D. It uses the same drive type as the source LUN.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
While backing up data using SnapView snapshots you notice that the customer s host machine
OS does not have a native command to clear host buffers. Which command would you use to
clear the buffers on that host?
A. admsnap flush
B. naviseccli purge
C. naviseccli flush
D. admsnap purge
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
On a ED-DCX-4S-B midsize backbone director you will find four ICL ports. What are these
ports used for?
A. To connect two DCX chassis
B. To provide 10G FC and FICON connections
C. To allow FCIP communications
D. To provide ISL connections
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Which Connectrix B-series switch serves as a platform for EMC Invista and EMC
RecoverPoint?
A. AP-7600B
B. MP-7500B
C. DS-5000B
D. DS-4900B
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
A new switch is received and needs to be connected into an existing SAN. What port type is
used for the ISL trunking feature?
A. E_port
B. F_port
C. FL_port
D. G_port
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-340&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertising