E20-822 EMC CLARiiON Solutions Expert Exam for Storage Administrators

E20-822 EMC CLARiiON Solutions Expert Exam for Storage Administrators
http://www.TwPass.com
E20-822
EMC
CLARiiON Solutions Expert Exam for Storage Administrators
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= E20-822
The E20-822 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The E20-822 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The E20-822 exam is very challenging, but with our E20-822 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the E20-822 exam on your FIRST TRY!
EMC E20-822 Exam Features
- Detailed questions and answers for E20-822 exam
- Try a demo before buying any EMC exam
- E20-822 questions and answers, updated regularly
- Verified E20-822 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- E20-822 tested and verified before publishing
- E20-822 exam questions with exhibits
- E20-822 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring EMC certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like E20-822 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This E20-822 test is an important part of EMC certifications. We have the resources to
prepare you for this. The E20-822 exam is essential and core part of EMC certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real E20-822 Test and save time and money while developing your skills to pass
your EMC E20-822 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your E20-822 now!
E20-822
QUESTION: 1
A customer runs its critical Oracle environment through a Fibre Channel connection to a CX340c. In order to leverage the existing iSCSI connections, management decides to allocate a
small amount of storage to support several Windows file servers. The customer needs to make
certain that the Oracle SLA is not impacted by the non-critical Windows file servers. Which
solution do you recommend?
A. Use Navisphere Quality of Service Manager to set limits on applications connected
through iSCSI
B. Change the write aside cache value for Windows LUNs
C. Use Navisphere Service Taskbar to assign a higher SLA to the Oracle environment
D. CX3-40c will automatically assign higher priority to FC connections over iSCSI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Click the Exhibit button. The application using LUN 21 performs mainly 16 kB I/O
operations. What is true of LUN 21?
A. Read performance would improve if read cache was increased from 250 MB to 500
MB
B. The application performs mainly read-modify-write-read operations
C. The read cache hit ratio is above 50%
D. The read I/O access pattern is largely random
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You are a storage administrator who has been tasked with sizing a database LUN for an
Exchange 2007 mailbox server. You have been provided with the following information
regarding basic capacity requirements: 450 users 200 MB mailbox size 2.5 MB mail sent\day
Deleted items retained for 14 days Deleted mailboxes retained for 30 days You have also been
provided with additional information regarding usage and maintenance processes: Online
maintenance takes 3 days to complete Approximately five mailboxes are deleted during an
average month Content indexing will not be performed Offline maintenance will be
performed on a separate LUN Which approximate LUN size will satisfy the listed
requirements and still allow for 20% yearly growth?
A. 145 GB
B. 175 GB
C. 355 GB
D. 455 GB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Click the Exhibit button. A customer is complaining that SAN Copy sessions from
CLARiiON-A to CLARiiON-B take substantially longer than from those to CLARiiON-C. All
hosts have 4 Gb/s HBAs. All Cisco equipment is base hardware configurations. Which
component is causing the issue?
A. 9020s
B. 9216
C. HBAs
D. Hosts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
A new CLARiiON arrives at a customer s site and an EMC Customer Engineer performs the
physical installation. The storage administrator is under a lot of pressure to have the array
online and in production by the end of the week. The storage administrator selects several
Windows and Solaris servers for the initial production rollout. The storage requirements have
been agreed upon and the storage administrator creates 30 LUNs of various sizes based upon
EMC best practices. The administrator works with the server team to install HBAs, update
settings, install EMC software, and then perform the necessary cabling and zoning
requirements. After the hosts successfully register with the CLARiiON array, the Windows
and Solaris administrators state each server has 30 LUNs allocated. What does the storage
administrator need to accomplish to ensure each server has access to the appropriate LUNs?
A. Create the appropriate storage groups
B. Disable Access Logix
C. Enable Access Logix
D. Fix the incorrect zones
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
A customer has set up a disaster recovery site 50 miles (81 km) away from their production
site. The customer is using MirrorView/S over IP with the Write Intent Log enabled. In
addition, they have a dedicated 45 Mb/s line with a latency of 2 ms. During the testing of the
automated solution for disaster recovery, an administrator accidentally disables the Write
Intent Log. What is the likely outcome of this error if a secondary image becomes fractured?
A. The fracture log will continue to maintain a log of changed blocks.
B. The fracture log will continue to persistently maintain a log of changed blocks.
C. The Write Intent Log will flush all records of changes.
D. The Write Intent Log will hold change records up to the point where it was disabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Click the Exhibit button. Based on the exhibit, what happened between 05:21 A.M. and 06:56
A.M.?
A. CLARiiON back-end port was disconnected
B. CLARiiON front-end port was disconnected
C. MirrorView connection failed
D. SAN Copy connection failed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
A customer has two 50 GB MirrorView/S mirrored LUNs between two CX3-40s without a
Write Intent Log. LUN1 is on SP A and LUN2 is on SP B. The two CX3-40s are connected
via dedicated Fibre Channel links. During the nightly maintenance window, the connection
between SP A on the local array and SP A on the remote array is lost for 2 minutes. SP B is
unaffected. When the customer logs in the next morning, they notice that LUN1 has a status of
"attention" and is still fractured. What caused this behavior?
A. Auto recovery is not possible on the CLARiiON
B. Missing Write Intent Log
C. Recovery policy is set to Manual
D. SP A set the affected front-end FC port administratively down
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
A customer has a 300 GB application LUN on which they would like to take a snapshot. The
LUN will later be presented to a backup host for testing. The production LUN stays idle during
the backup test. The testing process performed by the backup host is write intensive and will
change all the data on the LUN during the test period. What is the minimum required Reserved
LUN Pool size?
A. 220 GB
B. 420 GB
C. 620 GB
D. 820 GB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
A customer has an SQL database that initiates a clone for reporting nstance by accounting The
clone is mounted read-only on an alternate host. The production LUN is RAID 1/0 and is 750
GB in size. The SP event logs indicate that the clone LUN was trespassed during the
synchronization. What is the status of the clone?
A. Peer SP continues the operation but the clone is corrupt
B. Peer SP fractures the clone and will need manual resynchronization
C. Peer SP halts the operation and the clone is now corrupted
D. Peer SP will continue the synchronization and the clone remains usable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
A customer has decided to implement a DR solution using CLARiiON storage. The target
storage will be located 15 miles (24 km) from the source storage, which will be connected by
Fibre Channel. There is no IP connectivity to the DR site for CLARiiON management. The
site will require the use of a modem for management and monitoring. Which Event Monitor
architecture should be used?
A. Centralized
B. Distributed
C. Mixed
D. Out-of-band
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
A company has requested an independent consultant to develop and implement a security
model for the CLARiiON storage platform. The company has limited access to the
administrator role by removing rights for all accounts. However, they would like to keep the
single administrator role account for top level management. Management of user security
should not be done by the administrator role user. In addition, the storage object administrators
should not be able to change user security when using the Secure CLI. CLARiiON storage
systems are located in a protected data center with limited physical access. Which method
should be employed to manage user security?
A. Create a Security Administrator role user and create a Manager role user account for
storage object managers.
B. Create a Security Administrator role user, enable the CLI filter, and create a Manager
role user account for storage object managers.
C. Implement security using PKI certificates, create a Security Administrator role user,
and enable the CLI filter.
D. Implement security using PKI certificates, enable the CLI filter, and create a
Manager role user account for storage object managers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
A customer has recently upgraded their CLARiiON to FLARE R26. What software and
configuration changes must the storage administrator ensure are in place to take advantage of
the Asymmetric Active/Active features of the software?
A. PowerPath 5.0; and change all initiators to use Failover mode 2
B. PowerPath 5.0; disable ArrayCommPath, and change all initiators to use Failover
mode 4
C. PowerPath 5.1; and change all initiators to use Failover mode 4
D. PowerPath 5.1; disable Array CommPath, and change all host initiators to use
Failover mode 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
An AIX administrator requests an additional LUN for a development server. The server already
has existing LUNs allocated from the CLARiiON array. The storage administrator creates the
desired LUN size, masks it to the AIX host, and notifies the AIX administrator. The AIX
administrator runs cfgmgr to rescan new disks and notices the appropriate number of logical
hdisks. However, the AIX administrator is unable to add the logical hdisks to the desired
volume group. What should be done to ensure the new LUN is read/write ready?
A. Execute powermt check from the host to create the emcpower#
B. Execute powermt config from the host to create the hdiskpower#
C. Execute powermt load from the host to create the emcpower#
D. Execute powermt restore from the host to create the disk slices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
A customer wants to make local copies of their application data files for fast recovery in the
event of corruption. The copies should cause minimal disruption to the application. Their chief
scientist has a process of continual hardware updates and beta testing that often corrupts their
application data. What is the most efficient solution for this environment?
A. Create a script that takes a clone to use as a Gold Copy and create snapshots of the
clone for testing.
B. Create two scripts; one that takes a snapshot of the database every 4 hours for testing
and another that takes a clone to use as a Gold Copy.
C. Create a script to take a daily clone of the database for testing and take snapshots
every 4 hours for use as a Gold Copy.
D. Create a script that creates two clones; one as a Gold Copy and one for testing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Click the Exhibit button. The exhibit shows part of the etlun output from LUN 21. What can
be concluded from the output?
A. The I/O activity is not causing forced flushes
B. The information was captured from 10 (ten) 2-minute polling intervals
C. The number of 256 kB reads is identical to the number of 256 kB writes
D. The number of 8 kB reads is double the number of 8 kB writes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
A customer has a new development environment. They have purchased a oCLARiiON that will
be used for HP-UX-only systems. After completing the necessary cabling and zoning, they are
ready to configure their first host. The customer does not want to use PowerPath and would
like to use HP-UX native PVLinks for a multipathing solution. The storage administrator has
allocated storage and can see both paths when performing an ioscan on the host. However,
when the administrator attempts to pvcreate one side of the disks, the command times out and
returns an error. What is the problem?
A. The Auto-Assign is set to disabled
B. The default SP owner is incorrect
C. The failovermode option is set incorrectly
D. There is a zone misconfiguration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
A customer needs to double the size of an existing volume for a Windows 2003 basic disk
using the CLARiiON virtual LUN technology. The LUN participates in a MirrorView/S
relationship. The destination MirrorView/S LUN also belongs to a test server s storage group.
What does the storage administrator need to do to increase the size of the LUN?
A. 1. As long as the mirror is not in a synchronizing state, the virtual LUN migration
can be performed at any time. 2. Create the desired LUN size on the source and target
array. 3. Perform the virtual LUN migration on each. 4. Perform diskpart on the
Windows basic disk to extend the file system.
B. 1. As long as the mirror is not in a synchronizing state, the virtual LUN migration
can be performed at any time. 2. Create the desired LUN size on the source and target
array. 3. Remove the source and target LUNs from their storage groups and perform the
virtual LUN migration on each. 4. Perform diskpart on the Windows basic disk to
extend the file system.
C. 1. Break the MirrorView relationship and destroy the mirror. 2. Create the desired
LUN size on the source and target arrays and perform the LUN migration on the source
LUN. 3. Remove the target LUN from the storage group and proceed with the virtual
LUN migration on the target. 4. Perform diskpart on the Windows basic disk to extend
file system. 5. Re-create the mirror and start the MirrorView session.
D. 1. Stop the MirrorView session and create the desired LUN size on the source and
target arrays. 2. Perform the virtual LUN migration on the source LUN. 3. Remove the
target LUN from the storage group and proceed with the virtual LUN migration on the
target. 4. Perform diskpart on the Windows basic disk to extend file system. 5. Start the
MirrorView session.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
A large warehousing company has two CLARiiONs with two LUNs set up and each is
mirrored with MirrorView/A over DWDM. The two sites are less than 1 km away. The
company is currently running an OLTP database on a 300 GB RAID 1/0 4+4 LUN and its
logging on a 150 GB RAID 1/0 4+4 LUN. The I/O read/write ratio is 2:1 with a 2 kB average
I/O size. The customer notices that at peak times the latency becomes an issue as their users
start to complain about poor performance. What is your recommendation?
A. Check the fibre for faults
B. Upgrade the CLARiiON model
C. Use Incremental SAN Copy
D. Use MirrorView/S
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
A customer has a new cost-cutting policy in place and as a result will have data center
personnel present only during normal working hours; 8 A.M to 5 P.M. This means that
backups will be performed during normal office hours. Backups currently take 6 hours to
complete. You explain the benefit of SnapView in backup environments. The customer wants
a solution that will allow its backup to be run during work hours and will have minimal
performance impact on its application. The customer also wants to be able to recover from
corruption of its application data in a short time; preferably less than 1 hour. You recommend
the use of a clone but the customer wants to use a snapshot. You explain the performance
implications but the customer wants to see numerical proof. The customer database LUN sees
random 8 KB I/Os at a rate of 500 IOPS with the read/write ratio at 4:1. which calculations
should be presented to the customer as validation? Copy on First Write (COFW) Reserved
LUN Pool (RLP)
A. COFW during the day will cost one random 8 kB read of the production LUN and
one random 8 kB write to the RLP for each 8 KB of data written to the database.
Backup operations will cause additional sequential reads of the production LUN and
RLP.
B. COFW during the day will cost 100 random 8 kB reads/s of the production LUN and
200 64 kB writes/s to the RLP. Backup operations will cause additional sequential reads
of the production LUN and RLP.
C. COFW during the day will cost 100 random 64 kB reads/s of the production LUN.
The load on the RLP will be 100 64 kB writes/s and 200 8 kB writes/s. Backup
operations will cause additional sequential reads of the Production LUN and RLP.
D. COFW during the day will cost 100 sequential 64 kB writes/s of the production LUN
and 200 64 kB writes/s to the RLP. Backup operations will cause additional random
reads of the production LUN and RLP.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
A customer notices that an application LUN was assigned the wrong ALU. How can they
change the LUN ID?
A. Change the LUN ID from the LUN Properties page in Navisphere Manager
B. Expand the LUN by making it a metaLUN Base LUN and change the metaLUN ID
C. Use LUN Migration to transfer the data to another LUN on the same RAID group
D. Use SAN Copy to transfer the data to another LUN on the same RAID group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You are responsible for creating a disaster recovery solution for an Exchange 2007 server farm
hosting 6,000 mailboxes, running over multiple CLARiiONs. The customer considers their
messaging environment to be business-critical. Therefore, the customer wants the lowest
possible RTO in the event of a cutover to the DR site. The customer is also concerned about
vendor support and wants to ensure that whatever solution is chosen is fully supported by
EMC and Microsoft. The DR site is 1 km away with a measured latency of 10 ms. Which
replication solution best meets the requirements described above?
A. MirrorView/A
B. MirrorView/S
C. RecoverPoint/SE
D. RepliStor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
A storage administrator tries to automate the collection of NAR data from a CLARiiON CX380. When run on demand, the script runs correctly on both the production and development
systems. However, when implemented on the production system using CRON, it fails to
provide the NAR files as expected. What is a likely cause of this failure on the system running
the script?
A. Incorrect version of Java is installed
B. Incorrect version of the Navisphere CLI is installed
C. Navisphere security file is not created
D. Wrong version of CRON is installed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
A company purchased a CLARiiON with SnapView to support a production application that
processes and logs network security events for its customers. The RPO is 1 hour but the logs
should be recoverable for the last 3 hours for troubleshooting. The application must have
continuous up time and is fully utilized 24x7. Backups must have minimal impact on
performance. Which design meets these requirements?
A. Have one set of clones continuously synchronizing. Take nightly backups on a
second set of clones.
B. Synchronize the clones every 3 hours. Snap the clone prior to synchronization. Take
nightly backups using clones.
C. Take snapshots every hour and maintain four active snaps. Take nightly backups
using clones.
D. Take snapshots every hour and maintain three active snaps. Take nightly backups by
saving the most recent snapshot.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
A customer is planning to use a script to activate SnapView snapshots. The commands used
should return the drive letter of the activated snapshot. Which command should be used?
A. admhost activate -s session_name on the production host
B. admhost activate -s session_name on the backup host
C. naviseccli -h SP_name snapview -activatesnapshot session_name on the backup host
D. naviseccli -h SP_name snapview -activatesnapshot session_name on the production
host
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
A customer has two CX3-40s and would like to add a third into their existing domain. The
customer has created a Global Security Administrator role to manage the domain. When the
customer attempts to add the third array, an error is received. What is the likely cause of the
problem?
A. Must be an administrator role to manage domains
B. Security Administrators cannot manage domains
C. Security Administrators cannot manage more than two arrays in the same domain
D. The new array is running FLARE R24
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
A customer implemented MirrorView/A as part of a disaster recovery solution. The RPO for
the MirrorView/A LUNs is 2 hours. The customer has a new requirement for a local replica of
the data to be made available every 2 hours. There should be minimal performance impact. An
automated solution using Navisphere Secure CLI is proposed. How should the Navisphere
Secure CLI be used to make the data copies?
A. Make a snapshot of the primary image each time an update cycle starts.
B. Make two clones of the primary image and rotate every 2 hours.
C. Make two clones of the primary image and rotate every 4 hours.
D. Make two snapshots of the primary image and rotate every 2 hours.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
A storage administrator has attached a HP-UX host to a CLARiiON environment consisting of
three CLARiiON arrays. The HP-UX host has six HBAs installed. The administrator will not
be using PowerPath as the failover software. The administrator has run the following
command to add a path from an HBA to the storage group for the server: naviseccli address
cx1-spa storagegroup etpath name HPUX1 bauid
20:00:00:E0:8B:13:6A:92:21:00:00:E0:8B:13:6A:92 p a pport 0 ip 10.10.11.134 ost HPUX1failovermode 3 rraycompath 0 The command completes successfully; however, the host is not
showing the devices when oscan is run. How can the storage administrator fix this error?
A. Failovermode set to 0
B. Failovermode set to 1
C. Failovermode set to 2
D. Failovermode set to 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Click the Exhibit button. While performing a routine check of a CX3-40 with FLARE R26 the
storage administrator receives an error while trying to clear the logs. What is the cause of the
error?
A. Host agent is not running
B. The Privileged User List is empty
C. The user is logged in as a security administrator role
D. The user is logged in with a manager role
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
A customer is using MirrorView/S on a CX600 to remotely protect their production Exchange
database. Measured latencies on the database LUNs average 18-20 ms and log LUNs average
10-12 ms. Recently, the customer started offloading mail item recovery on the database to the
DR site for which they create snaps of the MirrorView secondary copy of the database. During
these times the database link latency increases and performance suffers greatly. What is the
best course of action to take in order to remedy this situation?
A. Increase the bandwidth between the sites
B. Move mail item recovery back to the SnapView clones on the production array
C. Move mail item recovery back to the SnapView snaps on the production array
D. Use SnapView clones at the remote site for mail item recovery
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
A customer has been performing MirrorView/S replication between different buildings in their
campus. An SP on the source CLARiiON failed and needed to be replaced. The failure caused
the mirrors on the failed SP to perform a full resynchronization. What can the customer do to
protect against full resynchronizations in the case of SP failures?
A. Add the write intent log to the consistency group
B. Enable persistence for the fracture log
C. Enable write cache for the write intent log
D. Enable write intent logging
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
A company is updating the technology in its Windows environment. The company is replacing
a 4-year-old Symmetrix with a new CLARiiON. The 20 servers that are currently directconnected to the Symmetrix will be replaced with new server hardware when the data is
migrated to the CLARiiON. SAN Copy was purchased for the migration. Server migration
will occur during scheduled outages over a 2-month period. Immediately after the migration
the new server and data must be verified prior to cutover. During that time the existing server
configuration must be preserved as a backout plan. What is the best way to configure SAN
Copy?
A. Locate two suitable FA ports on the Symmetrix, zone the FA ports to the
CLARiiON, and dedicate a new host to control SAN Copy.
B. Locate two suitable FA ports on the Symmetrix, zone the FA ports to the
CLARiiON, and zone a new server to the Symmetrix and the CLARiiON to manage
SAN Copy.
C. Locate two suitable FA ports on the Symmetrix, zone the FA ports to the
CLARiiON, and zone a new server to the CLARiiON to control SAN Copy.
D. Locate two suitable FA ports on the Symmetrix, zone the FA ports to the
CLARiiON, and zone an original server to the CLARiiON to control SAN Copy.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
A customer has purchased a CX3-40 to be dedicated to its Exchange 2007 environment.
According to design best practices, which array cache page size should be used?
A. 4 KB
B. 8 KB
C. 32 KB
D. 64 KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
A customer has the need to increase performance on their production OLTP LUN. Currently
they have a RAID 5 4+1 and are looking to increase their IOPS to greater than 1000. The
customer is not allowed any downtime and the change should have as little impact on current
performance as possible. Cost is also an issue. Which solution should be recommended to the
customer?
A. Add a RAID 5 4+1 LUN on a new/unused RAID group and create a striped
metaLUN with low build priority.
B. Add another five disks to the original RAID group, bind a new RAID 5 4+1 LUN,
and create a striped metaLUN with a low build priority.
C. Add another RAID 5 4+1 LUN on another RAID group and use the host LVM to
create a plaid.
D. Create a RAID 1/0 8+8 and use LUN migration with low build priority.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Click the Exhibit button. A customer uses multiple server preparation scripts; one for new
Exchange servers and one for recovery. These scripts are used to configure the CLARiiON
storage using the Navisphere Secure CLI. The customer calls and reports that they accidentally
ran the new server preparation script instead of the recovery script they intended to run. The
customer asks for a check to see if their data is still available from CLARiiON storage as they
cannot find their LUNs. The CLARiiON SP event logs show the data in the exhibit. Which
method can the customer use to correct the problem?
A. Rebind base and component LUNs, reform the metaLUN, place the metaLUN in SG
for the host, and recover the data from the backup.
B. Reform the metaLUN from the original base and component LUNs, place the
metaLUN in SG for the host, and recover the data from the backup.
C. Use CLARiiON recovery tools to recover the metaLUN, place the metaLUN in SG
for the host, and recover the data from the backup.
D. Use Navisphere Secure CLI tools to recover base and component LUNs, reform the
metaLUN, and place the metaLUN in SG for the host.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Click the Exhibit button. A customer is complaining that from time-to-time the server
connected to the CX3-40s loses connection to their LUNs on either the primary or remote side.
What should be recommended to the customer?
A. Implement FCIP-capable devices
B. Implement iFCP-capable devices
C. Implement Keepalives
D. Increase the buffer credits
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
A customer is using SAN Copy to transfer data between two sites 100 km apart. The sessions
have been experiencing some performance problems during the transfer. The customer
determined the network is not the bottleneck. The solution is configured as follows: Each
CLARiiON performs a push operation to the other Write cache is disabled on the remote
CLARiiON Throttle set to 5 Eight concurrent SAN Copy sessions What will provide the
greatest performance increase?
A. Change the default throttle rate from 5 to 1
B. Enable the default write cache settings on the remote CLARiiON
C. Increase the SAN Copy sessions to 16
D. Perform a pull operation for the data transfer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
One year ago, a customer installed CLARiiON storage to support an application. During
installation CLARalert was configured, tested, and found to work properly. During a routine
check, the customer s storage administrator found a fault with the array due to a disk failure.
However, the customer was not notified of the fault. What is a likely cause for this problem?
A. Corrupt navimon.cfg file
B. Corrupt navimon.conf file
C. Corrupt naviseccliMonitor.xml file
D. Corrupt navisphereMonitor.conf file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
A customer is using Replication Manager to create VSS replicas of their Exchange 2007
mailbox database residing on a CLARiiON array. Prior to log truncation but after creating the
replica, which process must take place in the execution sequence?
A. Check database consistency using ESEUTIL
B. Check database logical consistency using ISINTEG
C. Extract the database and log paths
D. Mount the replica to an alternate host
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Click the Exhibit button. What is true of LUN 3?
A. Disk crossings are excessively high
B. Disk utilization is above the best practices threshold
C. The host data is misaligned
D. The number of stripe crossings indicates a large I/O size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
A customer has a single RAID group with a RAID 1/0 6+6 LUN on a dedicated DAE2. This
LUN is active on SP A. They need to expand with the maximum possible increase in IOPS.
Scheduled downtime is not a problem. The customer has a new DAE2 with the same disks.
How should they proceed?
A. Add 12 disks to the current RAID group. Create a new LUN. Create a striped
metaLUN.
B. Back up the current LUN. Create a new RAID group and a new LUN on SP
B. Present it to the host and create a LVM plaid. Restore the data.
C. Create a new RAID group and create a new LUN on SP A. Create a striped
metaLUN.
D. Create a new RAID group and create a new LUN on SP
B. Create a concatenated metaLUN.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
The Navisphere Secure CLI will be used in the automation of SAN Copy scripts for a customer
s backup and recovery plan. The backup will be done once a week. The database will be
placed in hot backup mode and the file system, with the data files, will be flushed to disk. In
preparation for the testing process, a CLARiiON storage array has been configured to support
SAN Copy to a Symmetrix storage array. The Navisphere Secure CLI scripts function as
expected and the tests complete successfully. The customer prepares to break down the
environment and reconfigure it for production but finds that they cannot remove the storage
groups they created. Which task needs to be completed to be able to proceed?
A. Check for and remove SAN Copy connections to the target CLARiiON
B. Remove the LUNs from the storage group
C. Use Navisphere Secure CLI in engineering mode to force destruction of the storage
group
D. Use Navisphere Secure CLI to force destruction of the storage group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
A customer has several backup and restore scripts written in the Classic CLI. CLARiiONs at
the customer site are upgraded from R19 to R26. The scripts now fail. What must be done to
solve the problem?
A. Create a Secure CLI security file for the user who runs the scripts
B. Create an entry in the backup host agent.config for the user who runs the scripts
C. Create an entry in the Privileged User List for the user who runs the scripts
D. Install the latest version of the JRE on the backup host
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
A company has implemented a new storage system and will use SAN Copy to duplicate all
LUNs supporting a production database. The storage performance for the database is poor. The
administrator would like to avoid the added performance penalty of Copy on First Write
(COFW) normally associated with performing the Incremental SAN Copy operations. To
perform these operations, which option does the storage administrator have that will lessen the
impact on the database but will provide a consistent target?
A. Using the Navisphere UI, start a bulk incremental copy session.
B. Using the Navisphere UI, start a bulk incremental copy session. Once this function
completes, initiate a second incremental copy session to bring the target LUNs to
consistency with the source LUNs.
C. Using the Secure CLI, start a bulk incremental copy session using the nomark switch.
Once this function completes, initiate a second incremental copy session to bring the
target LUNs to consistency with the source LUNs.
D. Using the Secure CLI, start a bulk incremental copy session using the nomark
switch.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
A customer has a WIN2K3 server with dual QLogic HBAs and PowerPath 4.4.0 attached to an
older CLARiiON model. As part of a large migration effort to a new CLARiiON model, it has
been determined that several servers need to upgrade PowerPath according to the EMC
Support Matrix. The customer upgrades to PowerPath 4.5.1 and runs powermt display dev=all
to verify all paths. Two paths display as active and alive for each LUN and the other paths
display as unlicensed. The full license was installed during the initial PowerPath 4.4.0
installation. What will resolve the issue?
A. Change the disk priority back to the default value, 0
B. Change the policy back from Basic Failover to ClarOpt
C. Change the policy back from Least I/Os to ClarOpt
D. Reinstall the full license key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
A customer MirrorView/A promotion script has lines that perform the following operations: 1.
Flush the Primary Image buffers 2. Synchronize the Secondary Image 3. Wait until the
synchronization completes 4. Promote the Secondary Image What would you change to
ensure that the script still works in the event of a disaster?
A. Add a delay between steps 1 and 2 to allow the buffers to complete flushing
B. Add a step 5 to check that the Primary Image is demoted successfully
C. Change step 1 to flush the Secondary Image buffers
D. Change step 3 to check for the synchronized or consistent state
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
A customer uses a disk imaging utility to make additional copies of a W2K3 system used for
managing CLARiiONs. Secure CLI scripts run on the original machine but not on the cloned
machines. Running the addusersecurity command produces a message that indicates that the
security file has already been created. How should the customer solve the problem?
A. Add the new users to the agent.config file
B. Add the new users to the Privileged User List
C. Ensure that the use of Classic CLI is enabled on the CLARiiON
D. Remove and re-create the security file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
A storage administrator has a performance problem with a HP-UX host attached to a
CLARiiON. Navisphere Analyzer is enabled and statistics are being collected with default
settings. The storage administrator collects a CAP report from the CLARiiON and does a
health check. No problems are reported. What are the next steps in troubleshooting the
problem?
A. Review the CLARiiON SP event logs Retrieve the NAR files and review the
Performance Summary Re-create the problem and capture the iograph data
B. Review the CLARiiON SP event logs Retrieve the NAR files and review the
Performance Summary Re-create the problem and capture the iostat data
C. Review the CLARiiON SP event logs Retrieve the NAR files and review the
Performance Summary Re-create the problem and capture the perfmon data
D. Review the CLARiiON SP event logs Retrieve the NAR files and review the
Performance Summary Re-create the problem and capture the perfstat data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Click the Exhibit button. You are the SAN Administrator at a company. The company is
running multiple Exchange Server 2007 storage groups on a CLARiiON array that exclusively
uses 15k rpm 146 GB drives. You have been tasked with adding a third Exchange storage
group with one mailbox store to the existing server. The storage for this new Exchange
storage group must be allocated from the same CLARiiON currently running the other two
Exchange storage groups. All Exchange storage groups are presently exhibiting a 1:1
read/write ratio. The new storage group will require capacity identical to the existing Exchange
storage groups. The table below, as well as the exhibit, indicates the current utilization of the
array. In order to satisfy the capacity requirements (GB and IOPS), in which RAID group must
you create a database LUN for the new Exchange storage group?
A. 0
B. 10
C. 20
D. 30
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
A customer has a CLARiiON at a remote field office with a failing disk. The activity will
require enlisting the help of a facilities person at the remote site to physically remove the disk.
Remote assistance can be simplified by turning on the LEDs on the DAE that contains the
failing disk. The following command was issued to flash the LEDs: naviseccli -h
clar1212_spa flashleds -lun 15 on The remote field office reports that the command did not
turn on any lights. What is the likely cause of the problem?
A. Command has to be run against the SP with disk ownership
B. Command syntax is incorrect
C. Command will not work as the errors have not reached the low watermark
D. Engineering mode is required
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
A customer has been tasked with copying 50 LUNs between two CLARiiONs using SAN
Copy. The customer starts the sessions selecting all defaults. The resulting copies appear to be
taking an unexpectedly long time. Which settings should be increased to improve
performance?
A. Reserved LUN Pool Size, Concurrent sessions
B. Throttle Value, Concurrent sessions
C. Throttle Value, Reserved LUN Pool Size
D. Write cache, Reserved LUN Pool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
A customer has written a script to delete the oldest SnapView session. The customer complains
that despite the script they are still having problems with SnapView sessions failing due to lack
of space. The script uses Event Monitor and SNMP traps to automate the process. An error in
the script is the likely cause of the fault. Which parameter should be checked after deleting the
snap to ensure the new SnapView session will be successful?
A. Clone Private LUN Pool
B. Free space in the Reserved LUN Pool
C. Free space in the Source RAID group
D. Source data capacity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Your organization has implemented Replication Manager as a backup solution. When
configuring the replica for your Exchange Server cluster, you specified EX-MBX-CMS1A as
the registered host. Replication Manager cannot discover any Exchange databases. The table
below outlines the configuration of the Exchange Server cluster: Which host should have been
registered with Replication Manager?
A. EX-CMS1-CLUS_NODE_B
B. EX-CMS1-CLUS_NODE_A
C. EX-MBX-CMS01
D. EX-MBX-CMS1B
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
A customer has two 250 GB MirrorView/S mirrored LUNs between two dedicated CX3-40s.
The two CX3-40s have been connected via CNT FCIP routers over DWDM for more than a
year. The customer is running their annual DR test and the resynchronization operation is
taking substantially longer than last year with the same amount of data. No host LUN changes
and no other LUNs are currently active. What is the most likely cause?
A. Lack of buffer credits
B. LUNs are heavily fragmented
C. LUNs have the default prefetch value
D. No Write Intent Log
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
A CLARiiON storage array has been configured to support a large database. The configuration
consists of eight RAID 1/0 groups, each containing 10 LUNs. Storage has been configured as 2
TB metaLUNs and placed in a storage group. A performance analysis of the CLARiiON
storage array is performed to find the cause of less than expected performance. An incorrect
configuration is found. The LUNs used to create the metaLUNs when bound did not have
write cache enabled. Which Navisphere Secure CLI subcommand can be used to quickly fix
this issue?
A. chglun
B. chgrg
C. metalun
D. setcache
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
A customer has an OLTP and backup application running on their server. The customer wants
to control the bandwidth used by the backup application to 40 MB/s and their OLTP
application response time to 7 ms. Navisphere Quality of Service Manager (NQM) is
suggested as a solution. Which policies, I/O class, and control methods should be created?
A. A policy and I/O class for each application Set both control methods to Cruise
Control Run both policies together
B. A policy and I/O class for each application Set the backup control method to Limits
Set the OLTP to Limits Run both policies together
C. A policy to include two I/O classes Set both control methods to Limits Run the
policy
D. A policy to include two I/O classes Set the control method on the OLTP application
to Cruise Control Backup the application to Limits Run the policy
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
A customer notices they are running low on Reserved LUN Pool (RLP) space and all of the
RLP LUNs reside in the same RAID group. How should they increase the RLP space?
A. Add disks to the RAID group of the current RLP LUNs. Create new LUNs and stripe
the new LUNs to the existing RLP LUNs.
B. Add disks to the RAID group of the current RLP LUNs. Create new LUNs and
assign them to the RLP.
C. Add disks to the RAID group of the current RLP LUNs. Create new LUNs and
increase the size of the current LUNs by concatenating the new LUNs to the existing
LUNs.
D. Create a new RAID group. Create new LUNs and increase the size of the current
LUNs by concatenating the new LUNs to the existing LUNs.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
A company has an office fileshare on a WIN2K3 server connected to a CLARiiON. They have
a RAID 5 4+1 LUN for their primary data storage and find that during normal operation it
performs as expected. However, they have SAN Copy/I setup to sync twice a day to their
remote office. During these periods, there is a substantial drop in performance. The link
between the offices is a dedicated DWDM link. SAN Copy/I is not provided for DR/backup; it
is simply for data availability. What should be recommended to the customer?
A. Create a backup of the LUN, set the LUN Offset on the CLARiiON to 64 KB, and
restore the data
B. Create a backup of the LUN, use diskpart to create a 64 KB offset on the LUN, and
restore the data
C. Create a RAID 5 8+1 LUN and migrate
D. Upgrade the DWDM link
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
A customer is reporting a problem with a physical disk. Examining the SP Event Log shows
errors for LUN 16. Data is being gathered from a UNIX host used for storage management.
The host does not have the capability to run the Navisphere Web UI. To determine the
underlying disk structure, which Navisphere Secure CLI subcommand can be used to
determine if LUN 16 is being affected?
A. getdisk
B. getinfo
C. getlun
D. getrg
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
A storage administrator needs to change the Host ID for an existing LUN. The administrator
changes the ID from 4 to 6 and applies the change. The administrator then rechecks the ID to
verify that the change has been applied but notices the Host ID is still at 4. What will resolve
the issue?
A. Access Logix needs to be disabled and then re-enabled
B. Remove the FLARE LUN from the storage group, add it back, and then change the
Host ID
C. The Host ID cannot be changed once the LUN is masked to a storage group
D. Before changing the Host ID, the volume on the host needs to be unmounted first
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
A customer has a script that performs a clone reverse synchronization. The script worked
correctly when tested on a W2K development system. The script intermittently causes data
corruption on the Source LUN when run on the W2K3 production system. What should be
changed?
A. Indexing should be turned off on the Clone LUN
B. Indexing should be turned off on the Source LUN
C. The Recycle Bin feature should be enabled on the Clone LUN
D. The Recycle Bin feature should be enabled on the Source LUN
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
A customer has a SAN Copy session running and examines the Event Logs. They find an
event showing the source LUN trespassed to the other SP. What is the impact of the trespass?
A. Peer SP cannot restart the SAN Copy; the session will fail
B. Peer SP will automatically attempt to trespass the Source LUN
C. Peer SP will restart the session and the data is in a usable state
D. Peer SP will restart the session but the copy will be corrupt
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
A customer is running an environment that includes one production site and one disaster
recovery site. Each site is running the same CLARiiON model. MirrorView/S is being used
between the two sites to meet the client replication requirements for its call data records.
Twentyfive mirrors are configured using MirrorView/S with the Write Intent Log (WIL)
enabled. At the end of the month, the customer runs their bills. Lately, they have had increased
sales and are complaining of a 50% increase in response time from the system. This brings the
OLTP application to the limits of the available batch window. The client plans to replace the
current CLARiiON hardware with new hardware in the future. A consultant is asked to
examine the situation and determine what temporary actions will help improve the next batch
process run. The customer determines that the increase in response time is due to the write
cache saturation of the production site CLARiiON. Which action should the consultant
recommend to the customer?
A. Disable read cache of the affected LUNs to decrease the response time
B. Disable the Fracture Log to offload the write cache utilization
C. Disable the Write Intent Log to offload write cache utilization
D. Raise the low watermark to optimize write cache
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
A customer is implementing the Replication Manager/SAN Copy/RepliStor solution for DR of
their Exchange environment. In the process of configuring this solution they need to configure
the RM DR utility to run after the completion of the SAN Copy job. Which directory must the
IR callout script be saved to in order for it to invoke at the proper time?
A. C:\Program Files\EMC\Navisphere CLI
B. C:\Program Files\EMC\rm\client\bin
C. C:\Program Files\EMC\rm\server\bin
D. C:\Windows\System32
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
A customer complains that they have experienced data corruption because two hosts were
present in a single storage group. They do not understand why they failed to receive
notification of this potentially dangerous situation since alerting was previously configured on
the CLARiiON. In order to be notified of this condition, which level of alerting should have
been set up by the customer?
A. Critical
B. Error
C. Information
D. Warning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
A customer wants to use SAN Copy to migrate data from their DMX to a new CLARiiON.
Zones have been created between the DMX FA port and the CLARiiON SP port. The host that
owns the source volume only has storage allocated from the DMX; the Navisphere Agent is
installed and working properly. The source host is not visible when trying to create the session
within the SAN Copy wizard. What can the customer do to resolve this issue?
A. Restart the Navisphere Agent on the source host. After the host registers, enter the
host IP address directly into the SAN Copy session.
B. Retrieve the DMX FA port WWN and enter it directly into the SAN Copy session.
C. Retrieve the DMX volume WWN and enter it directly into the SAN Copy session.
D. Zone the DMX FA port to both CLARiiON SPs.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
A customer notices that a host is not registered with a CLARiiON. An attempt is made to
determine the host agent revision with the command: naviseccli -h host_name getagent The
command fails. What caused the failure?
A. Classic CLI commands are disabled on the CLARiiON
B. Classic CLI was not installed with the Secure CLI installation
C. Secure CLI commands are unable to address the hosts
D. The host agent is the wrong version
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
A customer plans to use a local copy of its 512 GB database for testing. The test host will use 4
KB random I/Os with a read/write ratio of 1:1. The LUN activity will be constant at 750 IOPS
and tests will run for 24 hours. The customer would like to use a snapshot for this activity.
The customer has written a script using SNMP traps to check for free space prior to the start of
the snapshot session. What specifically needs to be checked?
A. The clone Private LUN Pool will need to be approximately 2.1 times the size of the
production LUN.
B. The free space in the Source RAID group will need to be 2.1 times the size of the
production LUN.
C. The Reserved LUN Pool will need to be approximately 1.1 times the size of the
production LUN.
D. The Reserved LUN Pool will need to be approximately 2.1 times the size of the
production LUN.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
A customer script will test a MirrorView/S environment by promoting the secondary images
and assigning them to a test host. What should the script test before promoting the secondary
images?
A. Secondary images are consistent AND non-fractured OR secondary images are
synchronized
B. Secondary images are consistent AND non-fractured
C. Secondary images are consistent
D. Secondary images are synchronized
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Click the Exhibit button. A customer is complaining of poor I/O performance from Hosts 4
and 5 to the CLARiiONs. All hosts have 4 Gb/s HBAs. All Cisco equipment is base hardware
configuration. What should be recommended to the customer?
A. Replace the 9216
B. Replace the HBAs
C. Set Host ports on 9216 to AUTO speed
D. Set the ISL link ports to AUTO speed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
A workgroup administrator wishes to automate a solution to a process that is manually done
every day. That is, they have to make a local copy of a 256 GB production LUN for a single
test. It needs to be mounted to the backup UNIX host. The workgroup administrator requires a
solution with minimal disruption to the application. Which tasks should the automated
solution perform?
A. Create a snapshot of the production LUN and start a session, add the snapshot to the
backup host s storage group, and change the volume s label and mount.
B. Create an Incremental SAN Copy session of the production LUN, add the new LUN
to the backup host s storage group, and mount the volume.
C. Take the production LUN offline, perform a full SAN Copy, add the new copy to the
backup host s storage group, and restart the application.
D. Synchronize a clone of the production LUN, fracture the clone, add the new LUN to
the backup host s storage group, and change the volume s label and mount.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
A customer is running low on Reserved LUN Pool (RLP) space and all of the RLP LUNs
reside in the same RAID group. They are concerned about impacting the performance of the
existing RLP LUNs. How should the customer increase the RLP space?
A. Add disks to the RAID group of the current RLP LUNs. Create new LUNs and
assign them to the RLP.
B. Add disks to the RAID group of the current RLP LUNs. Create new LUNs and
increase the size of the current LUNs by concatenating the new LUNs to the existing
LUNs.
C. Create a new RAID group. Create new LUNs and assign them to the RLP.
D. Create a new RAID group. Create new LUNs and increase the size of the current
LUNs by concatenating the new LUNs to the existing LUNs.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
A customer uses CLARiiON storage to support a Windows application. The application grows
at a predictable percentage every year. The growth plan is to add new LUNs to the SG for the
host. Using metaLUNs for growth is proposed to the customer. To test the solution, the
customer attempts to grow a file system with the following command: naviseccli -address
cx1-spa metalun -expand -base 2 -lus 3 -name meta1 -type c -sq gb -cap 2000 -elszm 4 The
command completes successfully but testing reveals that performance has not increased as
expected. Which reason can be given to explain the performance problem?
A. The metaLUN has the wrong element size multiplier
B. The metaLUN has the wrong size qualifier
C. The metaLUN is concatenated
D. The metaLUN is striped
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
A customer was running a snapshot session when they noticed a SP failure. The Source LUN
was owned by the failed SP. What will happen to the session and the Reserved LUN Pool
(RLP) LUN?
A. Session continues and the RLP LUNs trespass. After repairing the failed SP, the RLP
LUN must be manually trespassed to the original owning SP.
B. Session continues and the RLP LUNs trespass. After repairing the failed SP, the RLP
LUN trespasses back to the original owning SP.
C. Session gets deactivated and the SP frees the allocated LUN. After fixing the failed
SP, the session will activate and the original RLP LUN will be allocated.
D. Session stops and a new RLP LUN will be allocated on the surviving SP upon fixing
the failed SP. The RLP LUN will trespass back to the original SP and the user must
manually restart the session.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
The clone restore script at a customer s site has lines that perform the following operations: 1.
Flush the clone buffers 2. Flush the Source LUN buffers 3. Take the Source LUN offline 4.
Start the reverse synchronization 5. Bring the Source LUN online What would you add to the
script to ensure more reliable operation?
A. A delay between steps 1 and 2 to allow the clone buffers to complete flushing
B. A delay between steps 2 and 3 to allow the Source LUN buffers to complete flushing
C. A delay between steps 3 and 4 to allow the Source LUN to transition to the offline
state
D. A delay between steps 4 and 5 to allow the reverse synchronization to start
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Click the Exhibit button. A failure has occurred in a DR environment. The error message is
displayed in the exhibit. What must be done to correct the failure?
A. Add more LUNs to the remote CLARiiON RLP. Restart the synchronization.
B. Destroy the mirror. Add a secondary of the correct size.
C. Enable write cache on the remote CLARiiON Write Intent Logs. Restart the
synchronization.
D. Increase the write cache size on the remote CLARiiON.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
A customer plans to expand a 4+1 R5 LUN by striping components from a 2+1 RAID group
and an 8+1 RAID group. LUN element sizes are all the default. Which Element Size
Multiplier value will achieve a stripe element size of 1 MB?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
A customer has a CLARiiON that is on the receiving end of a nightly SAN Copy session. They
have configured Event Monitor to alert them when the CLARiiON has a critical issue. At 3
A.M., the customer gets a page that the destination SP A has failed. The customer has a
business-critical pricing model that utilizes the copied data as the source for the application.
The data replication was within an hour of completion. What is the status of the SAN Copy
session?
A. The CLARiiON, on the destination side, will automatically restart the session once
the SP issue has been resolved.
B. The secondary SP, on the destination host, will continue the session.
C. The session needs to be restarted from the beginning.
D. The session will halt and will require a manual restart from the checkpoint.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are configuring two new CLARiiON LUNs for a DAS-to-SAN migration of your
Exchange databases and logs. In order to ensure maximum performance when creating
replicas, which allocation unit size should be used when formatting the volumes?
A. 8192
B. 16 KB
C. 32 KB
D. 64 KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
A CLARiiON storage array has been configured to support a host-based plaid. The
configuration consists of eight RAID 1/0 groups, each containing 10 LUNs. A performance
analysis of the CLARiiON storage array is performed and an incorrect configuration is found.
When bound, the LUNs did not have read cache enabled. From the Navisphere Secure CLI,
which subcommand can be used to quickly fix this issue?
A. chglun
B. chgrg
C. setcache
D. setlun
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Click the Exhibit button. What is true of LUN 1005?
A. It is an active Reserved LUN
B. It is an unused LUN performing sniffing
C. It is one of the Clone Private LUNs
D. It is one of the two Write Intent Log LUNs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Click the Exhibit button. A customer is complaining that from time-to-time their VMware
server hosts crash and all I/O halts on either the primary or remote side. What should be
recommended to the customer?
A. Implement FCIP-capable devices
B. Implement iFCP-capable devices
C. Implement Keepalives
D. Increase the buffer credits
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
A customer has a CLARiiON storage array in a production site and a mirror frame in a disaster
recovery site. The initial disaster recovery design used Navisphere Secure CLI SnapView
scripts and host scripts to create a snapshot, then SAN Copy the snapshot to the disaster
recovery site. This method required the database on the LUNs be placed in Hot Backup mode
to maintain consistency. The customer has chosen to use scripted MirrorView/S for disaster
recovery. Their storage administrator is configuring the frame for MirrorView. The SnapView
license is removed. What is the simplest way to configure the Write Intent Log?
A. Allocate the original Clone Private LUNs as Write Intent Log LUNs
B. Create new LUNs with a minimum of 200,000 blocks and allocate them as Write
Intent Log LUNs
C. Issue the change type command to convert Clone Private LUNs to Write Intent Log
LUNs
D. Issue the reset command to the Write Intent Log LUNs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
A customer needs to increase performance on their production OLTP LUN. Currently they
have a RAID 5 4+1 and are looking to increase their IOPS to greater than 1000. LUNs are not
allowed to go offline and the change should have as little impact on the current performance as
possible. Cost is not an issue. Which solution should you recommend to the customer?
A. Add a RAID 5 4+1 LUN on a new/unused RAID group and create a striped
metaLUN with low build priority.
B. Add another five disks to the original RAID group, bind a new RAID 5 4+1 LUN,
and create a striped metaLUN with a low build priority.
C. Add another RAID 5 4+1 LUN on another RAID group and use the host LVM to
create a plaid.
D. Create a RAID 1/0 8+8 and use LUN migration with low build priority.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
A customer was migrating an application LUN to a LUN owned by the peer SP. Halfway
through the migration the peer SP fails. What is the impact on the migration?
A. Halts and trespasses the destination LUN until the peer SP is repaired. User must
manually restart the migration.
B. Halts until the peer SP is repaired. Automatically restarts after the peer SP comes on
line.
C. Migration fails and sends a message to the event log.
D. Trespasses the destination LUN and continues without interruption.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
A large financial customer has a time-critical OLTP application running on a dedicated CX380. One of their internal administrators believes they modified something that could have
affected the production LUN. Since then the response time has increased significantly. What
action is the likely cause of the problem?
A. Decreased the high watermark to 75%
B. Enabled auto-assignment
C. Increased queue depth to 128
D. Increased the cache write aside value to 3076
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
A customer s SnapView environment will be implemented through the CLI. Which sequence
should be used when provisioning the Reserved LUN Pool (RLP)?
A. Bind identical LUNs and add them to the RLP with a "bind Reserved LUN"
command per LUN.
B. Bind identical LUNs with a "bind private LUN" command per LUN. Assign the
LUNs to the RLP with a "reserved -lunpool" command.
C. Bind identical LUNs with a "multi-LUN bind" command. Assign the LUNs to the
RLP with a "snapview -lunpool" command.
D. Bind identical LUNs with a "bind" command per LUN. Assign the LUNs to the RLP
with a "reserved -lunpool" command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
A customer has a large OLTP database and is doing a code migration. While logged in, they
check the SP logs and notice that one of the disks comprising a metaLUN is reporting a high
number of read errors. The customer decides to invoke a copy to hotspare operation from the
command line. The following command was executed: naviseccli clara4312_spa
copytohotspare -metaLUN 64 nitiate The command returns an error. What is wrong with the
command that was issued?
A. A copytohotspare command cannot be invoked until the low watermark threshold on
disk errors has been reached
B. A copytohotspare command requires the physical location of the hot spare
C. A copytohotspare command needs the physical location of the failing disk
D. There are no hot spares available
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
A customer keeps data on a 512 GB 4+4 RAID 1/0 LUN. The customer will use a SnapView
snapshot for backup purposes and keep the session active for the full 24-hour period between
backups. You investigate the environment and determine the following: The application
generates random 2 kB I/Os with a read/write ratio of 4:1. The average seek distance is 20 GB.
The application generates a throughput of 250 IOPS for 10 hours/day and is idle for the
remaining 14 hours. You need to estimate the size of the Reserved LUN Pool and the write
throughput of the Reserved LUN Pool. What is the best initial estimate?
A. 120 GB, fifty (50) 64 kB writes/second, one hundred (100) 8 kB writes/s
B. 150 GB, one hundred (100) 128 KB writes/second, fifty (50) 8 kB writes/s
C. 200 GB, two hundred (200) 2 KB writes/second, fifty (50) 8 kB writes/s
D. 512 GB, two hundred-fifty (250) 2 KB writes/second, two hundred (200) 64 kB
writes/s
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
A customer has attached a W2K3 host into their CLARiiON environment consisting of three
CLARiiON arrays. Which Navisphere application can be used to register the host to the storage
systems?
A. Navisphere Availability Utility
B. Navisphere Integrator
C. Navisphere Server Utility
D. Navisphere Service Taskbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
A storage administrator notices that the CLARiiON array is having performance issues. After
further investigation, the administrator determines several LUNs are trespassing back and forth
between SPs. What can be done to resolve the issue and avoid the ownership thrashing?
A. Change the arraycommpath setting to 0
B. Change the failover mode for the hosts to 4
C. Set the HBA path to "fixed" for a specific SP
D. Set the LUN path to "fixed" for a specific SP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Click the Exhibit button. A customer is running a CLARiiON storage array supporting
multiple servers. The LUN supporting the Exchange server needs to be expanded. The
customer has chosen to create a metaLUN from LUNs 1, 2, 3, and 11 with LUN 1 as the meta
base. The information shown in the exhibit is discovered when running the Navisphere Secure
CLI command to check the status of the metaLUN base and component logical units. Prior to
running the Navisphere Secure CLI command that will create the metaLUN, which action
should be taken?
A. Change the default owner of LUN 1 to SP B
B. Change default owner of LUN 11 to SP A
C. Trespass LUN 11
D. Trespass LUN 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
A customer performs an AIX migration from DMX to CLARiiON using SAN Copy. All
necessary steps have taken place to ensure communication between the DMX FA ports and the
CLARiiON SP ports and the SAN Copy sessions have been created. The storage administrator
starts the SAN Copy sessions and notifies the AIX administrator when complete. In addition,
the application owner performs some tests and finds that there are missing files and there
appears to be corruption. What does the customer need to do to ensure the migration is
successful and data corruption is avoided?
A. Mount Source and Destination LUNs before starting the SAN Copy session
B. Quiesce Source LUN writes
C. Unmount the Source LUN
D. Verify the Reserved LUN Pool has LUNs allocated and sufficient space
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
A customer is investigating a performance problem. Analyzer displays the values shown for an
application LUN: Average queue length: 1.0 Average busy queue length: 4.7 LUN
Utilization: 65% Average Seek Distance: 15 GB What can be concluded from these results?
A. The application has a high locality of reference.
B. The application is multi-threaded.
C. The disks are operating above the best practices threshold.
D. The I/O rate is constant over the observed interval.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
A customer has recently decommissioned a server and has decided to reuse it for another
purpose in a new data center. Due to a high priority business request, the server is moved over
and the operating system has not been reinstalled. As the storage administrator, you attach the
server via Fibre Channel to a new set of switches and a new CLARiiON. After attaching the
Fibre Channel cables and performing the zoning, the host is not seen in the Connectivity Status
screen on the new CLARiiON. A double check of the configuration reveals the zoning is
correct and is not the problem. What is the cause of the problem?
A. The failovermode has not been updated
B. The lpfc.conf has not been updated
C. The navimon.cfg has not been updated
D. The PowerPath configuration has not been updated
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
A customer has MirrorView/S replication between their primary site and DR site. The storage
administrator has been tasked with testing the data recovery at the DR site. I/O has been halted
to one of the test servers so the mirror state changes from Consistent to In-Sync. Once the
secondary LUN is In-Sync, the LUN is promoted to make the DR site the primary for this
server. What is the Recovery Policy set to at this point?
A. Attention Needed
B. Auto Recovery
C. Fractured
D. Manual
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
A customer has configured SnapView for two LUNs on a DR CLARiiON storage system.
When the client attempts to run the Navisphere Secure CLI command to create the snapshot
session, it fails. In the setup process for using SnapView, which step did the customer forget to
do?
A. Allocate LUNs to the Reserved LUN Pool
B. Allocate Write Intent Log
C. Enable Incremental Synchronization
D. Test IP link latency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
A customer has a problem with an Exchange environment. The environment is supported by
two CLARiiON storage frames supporting active mail on CLARiiON A and recovery data on
CLARiiON B. The storage is alternated so that production loads and backup loads are spread
across both storage frames. The customer has a RPO of 1 day with a retention period of 3 days.
The backup RAID group contains eight 146 GB drives containing a single RAID 5 LUN. The
customer needs to double the space that supports backups. Which method will provide the
increased space with the least impact to the Exchange system?
A. Add eight 146 GB disk drives Expand the RAID group to 2x storage space Expand
the LUN to 2x storage space Expand the partition on the host using diskpar
B. Add eight 300 GB disk drives Configure the RAID group with 2x storage space Use
Navisphere Secure CLI to migrate from old to new LUNs Expand the partition on the
host using diskpar
C. Add eight 300 GB disk drives Configure the RAID group with 2x storage space
Present the LUN to the host Host copy data
D. Add eight 300 GB disk drives Create the RAID group with 2x storage space Create a
clone of the original device Present to the host and reboot the host Use the new disk for
backups
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
A customer is using MirrorView/S on a CX3-40 to remotely protect their production Exchange
database. Measured latencies on the database LUNs average 15-20 ms and log LUNs average
10 ms. Recently, the customer started offloading mail item recovery on the database to the DR
site for which they create snapshots of the MirrorView secondary copy of the database. During
these times database performance suffers greatly. What is the best course of action to take in
order to remedy this situation?
A. Increase the bandwidth between the sites
B. Move mail item recovery back to the SnapView clones on the production array
C. Move mail item recovery back to the SnapView snapshots on the production array
D. Use SnapView clones at the remote site for mail item recovery
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
A customer is using Replication Manager to create VSS replicas of their Exchange 2007
mailbox database residing on a CLARiiON array. Which process must take place in the
execution sequence prior to checking database consistency using ESEUTIL but after creating
the replica?
A. Check database logical consistency using ISINTEG
B. Extract the database and log paths
C. Mount the replica to an alternate host
D. Truncate the transaction logs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
A company is updating the technology in its Windows environment. The company is replacing
a 4-year old Symmetrix with a new CLARiiON. The 20 servers that are currently directconnected to the Symmetrix will be replaced with new server hardware when the data is
migrated to the CLARiiON. SAN Copy was purchased for the migration. Server migration
will occur during scheduled outages over a 2-month period. Immediately after the migration
the new server and data must be verified prior to cutover. During that time, the existing server
configuration must be preserved as a back out plan. Automation scripts to do the SAN Copy
work are tested several times. It was discovered that after one test run, the SAN Copy sessions
for some of the LUNs on SP A did not complete correctly. Examination of the SP event log
shows LUN trespass occurred for the source LUNs. Why did the SAN Copy sessions fail to
complete?
A. SAN Copy was configured with the incorrect transfer option
B. SAN Copy was configured without the transfer option
C. Session transfer accidentally set to manual by the command
D. Session transfer is a manual process
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Your company has implemented Replication Manager as a backup solution. When configuring
the replica for your Exchange CMS, you specified 207.182.15.6 as the registered host.
Replication Manager cannot discover any Exchange databases. The table below outlines the
configuration of the Clustered Mailbox Server: Which IP address should have been registered
with Replication Manager?
A. 207.182.15.7
B. 207.182.15.10
C. 207.182.15.11
D. 207.182.15.15
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
A company has a 256 GB LUN that will be used as a snapshot Source LUN. They monitor
LUN performance before and after starting a SnapView session. The increase in 64 KB reads
on the LUN is double the number of host writes. What is true of this environment?
A. Host writes are 32 KB; the data is aligned
B. Host writes are 64 KB; the data is misaligned
C. Host writes are sequential and are 16 KB
D. Host writes are sequential and are 4 KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
A storage administrator has recently moved several CLARiiONs to a new data center. The
CLARiiONs have been turned off for some time and the administrator would like to clear the
logs. The administrator issues the following command to clear the logs but it fails. navicli -h
CLR2913_spa clearlog The following error is returned: Error returned from Agent Agent
denied request -- Caller not privileged. What is the problem?
A. Classic CLI has been disabled
B. Only a user with a manager role can clear the logs from the command line
C. The command syntax is incorrect
D. The SP logs are read-only and cannot be cleared unless in engineering mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
A customer needs to control their two most critical applications to stay within 10% of the stated
bandwidth of 40 MB/s in order to meet their service level agreements. Which Navisphere
Quality of Service Manager (NQM) I/O control method should be used?
A. Bandwidth Limit
B. Cruise Control
C. Fixed Queue Depth
D. Limit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
A customer at a secure location requires that Navisphere GUI be disabled. The customer has a
single LUN VMware instance and is complaining of new, rapidly degrading performance
issues. From the customer s documentation, the metaLUN assigned is number 44. The base
command is as follows: naviseccli -h clarA_spa metalun -list metalunnumber 44 Which
naviseccli subcommand can be used to ensure that the metaLUN is healthy?
A. -condition
B. -errors
C. -state
D. -verify
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
A customer has a single RAID group with a RAID 1/0 6+6 LUN on a dedicated DAE2. This
LUN is active on SP A. They need to expand with the maximum possible increase in IOPS.
The LUN may not go offline. The customer has a new DAE2 with the same disks. How should
they proceed?
A. Add 12 disks to the current RAID group. Create a new LUN. Create a striped
metaLUN.
B. Back up the current LUN. Create a new RAID group and a new LUN on SP
B. Present it to the host and create a LVM plaid. Restore the data.
C. Create a new RAID group and create a new LUN on SP A. Create a concatenated
metaLUN.
D. Create a new RAID group and create a new LUN on SP A. Create a striped
metaLUN.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=E20-822&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertising