50-653 Novell Certified Novell Administrator 5.1

50-653 Novell Certified Novell Administrator 5.1
http://www.TwPass.com
50-653
Novell
Certified Novell Administrator 5.1
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 50-653
The 50-653 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 50-653 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 50-653 exam is very challenging, but with our 50-653 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 50-653 exam on your FIRST TRY!
Novell 50-653 Exam Features
- Detailed questions and answers for 50-653 exam
- Try a demo before buying any Novell exam
- 50-653 questions and answers, updated regularly
- Verified 50-653 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 50-653 tested and verified before publishing
- 50-653 exam questions with exhibits
- 50-653 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Novell certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 50-653 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 50-653 test is an important part of Novell certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 50-653 exam is essential and core part of Novell certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 50-653 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Novell 50-653 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 50-653 now!
50-653
QUESTION: 1
Which is characteristic of a public access printer?
A. Has high security
B. Has a corresponding NDS object
C. Provides true plug-and-print capabilities
D. Offers a full range of network security options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which statements represent benefits of NDS? (Choose Two)
A. There is a permanent relation between a defined and physical resource
B. It is a global database providing central access to network data, resources and
services. 14
C. It is a standard method of managing, viewing and accessing the network.
D. It is a logical organization of network resources that is dependent on the physical
layout of the resources.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which type of directories require search drive mappings? (Choose Two)
A. Data Directories
B. PUBLIC directory
C. Archive directories
D. Application directories
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which is a characteristic of a controlled access printer?
A. Has low security
B. Provides plug-and-print capabilities
C. Allows for little administrative configuration
D. Offers a full range of event and status notification options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which of the following rights needs the inheritable right granted for inheritance to work?
A. Object rights
B. File system rights
C. All properties rights
D. Selected properties rights
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which NDPS component has a one-to-one relationship with servers that have NDPS installed?
A. NDPS Broker
B. NDPS Manager
C. NDPS Gateway
D. Printer Agent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
CORRECT TEXT Enter the maximum number of search drives NetWare supports?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which are features of Novell Distributed Printer services (NDPS)? (Choose Three)
A. Tight integration with NDS
B. Users capture the printer port
C. Automatic detection of new devices
D. Automatic printer driver download and installation
E. Administrators create and link print queues, printers and print servers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
After file compression is enabled and compressed files are saved to the disk, how can you
disable file compression?
A. Use VEREPAIR
B. Use SERVMAN
C. Use NWCONFIG
D. Use NetWare Administrator
E. Delete the volume and recreate it with file compression disabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which statements are true regarding directory map objects? (Choose Two)
A. Directory map objects allow the users to sort by container.
B. Multiple applications can be mapped to one directory map object.
C. A user can map to a directory map object without knowing the path to the volume
and directory.
D. Do not place a colon () at the end of the directory map object when using the MAP
command to map a drive to a directory map object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You created a public access printer in the CORP. NYC. EMA container. Who has access to this
printer object?
A. All NetWare users on this network.
B. Only users in the CORP. NY
C. EMA container
C. Only users who have specific NDS rights to the printer object.
D. Only users in the CORP. NYC.EMA container and the containers below it in the tree
E. Only users in the CORP. NY
C. EMA container plus any users who have specific NDS rights to the printer object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which statement is true regarding assigning the Write property right to the ACL (Access
Control List) property of any object?
A. This is a recommended guideline when implementing NDS security
B. This gives the user immediate rights to delete any object in the tree.
C. This gives the user immediate rights to create any object in the tree.
D. This gives the user the ability to grant anyone all rights to that object, including the
Supervisor right.
E. This gives the user immediate ability to place IRFs on any container to block rights
for any user (Including Admin) 17
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which utility do you use to create an Application object Template?
A. snApShot
B. Windows Explorer
C. Workstation Manager
D. Application Launcher
E. NetWare Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which is characteristic of a public access printer?
A. Has high security
B. Limits job event notification
C. Has a corresponding NDS object
D. Offers a full range of network security options.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which policy must be created prior to creating workstation objects in the NDS tree?
A. Remote control
B. Workstation import
C. NT computer printer
D. Novell client configuration.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which is a characteristic of a controlled access printer? 18
A. Has low security
B. Limits job event notification
C. Provides plug-and-print capabilities
D. Can be configured with a full range of printer configurations.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
When would the default login script not run? (Choose two)
A. User login script exist
B. Profile login script exist
C. Container login script exist
D. NO_DEAFULT is placed in a profile login script.
E. The default login script does not exist in SYS-LOGIN or SYS-PUBLIC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which NDPS components represents the physical printer and combines the functions
previously performed by the printer, print queue and print server objects in one intelligent,
simplified entity?
A. NDPS broker
B. NDPS manager
C. Printer agent
D. Printer gateway
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
If block suballocation is enabled and the block size is set to 16 KB, how much free disk space
would a 26 KB file require?
A. 16 KB + (20 X 512 -byte)
B. 26 KB
C. 32 KB 19
D. 16 KB + (10x 512-byte)
E. 16 KB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which line in the login script below contains a syntax error? 1. WRITE "Good
%GREETING_TIME%, %LOGIN_NAME%" 2. MAP ROOT S16=FS1_SYSPUBLIC 3. IF
NUMBER of "DBUSERS" THEN MAP S2=FS1_DATAAPPS\DB 4. PAUSE 5. FIRE
PHASERS 5
A. Line 1
B. Line 2
C. Line 3
D. Line 4
E. Line 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Cmerrill resides in the CORP container, is a trustee of the ACCT container, and is a member of
the ACCT profile. Cmerrill s user login script contains the MAP S1=FS1_ACCT\APPS
command. The ACCT container login script contains the MAP S1=FS1_DB\DATA command.
The ACCT container login script contains the MAP S1=FS1_DB\APPS command. The CORP
container login script contains the MAP S1=FS1_SYSPUBLIC command. Which directory
will be mapped to S1?
A. FS1_DB\DATA
B. FS1_SYSPUBLIC
C. FS1_DATA\APPS
D. FS1_ACCT\APPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which statement is true of a public access printer?
A. A public access printer has low security.
B. A public access printer has a corresponding NDS object.
C. A public access printer provides tighter administrative control
D. A public access printer offers a full range of event and status notification objects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
CMerrill resides in the CORP container, is a trustee of the ACCT container, and is a member of
the ACCT profile. Cmerrill s user login script contains the MAP S1=FS1_ACCT\APPS
command. The ACCT container login script contains the MAP S1=FS1_DB\DATA command.
The ACCT container login script contains the MAP S1=FS1_DB\APPS command. The CORP
container login script contains the MAP S1=FS1_SYSPUBLIC command. Which directory
will be mapped to S1?
A. FS1_DB\DATA
B. FS1_SYSPUBLIC
C. FS1_DATA\APPS
D. FS1_ACCT\APPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which line in the login script below contains a syntax error? 1. MAP ROOT
H=%HOME_DIRETORY% 2. IF MEMBER OF "USERS" THEN MAP Q=P 3. REM this is
a blank line 4. #NAL
A. Line 1
B. Line 2
C. Line 3
D. Line 4 21
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Identify three examples of leaf objects? (Choose Three)
A. VOLUME LIB-VOL25
B. The marketing department
C. Jmargaret
D. The marketing department s color printer
E. The country of Canada
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
What are the benefits of Application Launcher? (Choose Three)
A. It provides single-point application administration.
B. It provides centralized application maintenance and control.
C. It provides push-and-pull software distribution to workstations.
D. It allows for application integration for document management products.
E. Its helps administrators quickly locate and analyze common network problems.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which components have a one-to-many relationship with the NDPS Manager? (Choose Two)
A. Printers
B. NDPS Broker
C. NDPS Gateway
D. Printer Agent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which statement is true regarding the creation of the NDPS manager and printer agents? 22
A. The NDPS manager creates the printer agents.
B. The NDPS manager object and the printer agents are created simultaneously.
C. The NDPS manager object must be created before creating printer agents.
D. Printer agents must be created before the NDPS manager can be created.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which component of Application Launcher allows you to use NetWare Administrator to
distribute applications to users and adds additional items to the Tools menu in NetWare
Administrator?
A. snAppshot
B. Application Launcher Window
C. Application Launcher Explorer
D. Application Launcher Snap-in
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
CORRECT TEXT Which extension represents the certificate license files?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What functionality does the Help Requestor provide?
A. Provide access to online documentation
B. Provide assistance with hardware installation.
C. Provides assistance with printer configuration
D. Provides user with contact information for reporting workstation problems.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which symbols initiate the external execution of an EXE file in a login script? (Choose two)
A. *
B. #
C. @
D. % E.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which statement about NDS security is true?
A. NDS security does not use inheritance.
B. All rights flow from NDS to the file system
C. The supervisor object right cannot be blocked by an IRF
D. NDS security has two distinct sets of right object and property
E. NDS security is used to manage access to NDS objects, but not their properties. 2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
There are two key files used when utilizing UIMPORT. Which UIMPORT file describes how
data is imported into the directory?
A. Data
B. Control
C. Form
D. Import
E. Fields
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which roles can be assigned to a controlled access printer? (Choose Three)
A. User
B. Manager
C. Operator
D. Workstation
E. Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What is accomplished by adding NAL.EXE to a login script?
A. It creates an application object
B. It associates application objects
C. It makes Application Launcher Window available
D. It installs the application and completes the discovery
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
3 Property rights assigned using the Selected Properties option will not be inherited at a lower
level in the tree unless the ________ property right is granted?
A. Read
B. Write
C. Compare
D. Inheritable
E. Add/Remove self
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which utilities salvage and purge files? (Choose Two)
A. FLAG
B. FILER
C. NCOPY
D. RENDIR
E. NetWare Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which attribute prevents files from being migrated?
A. Co
B. Dc
C. Dm
D. Ec
E. Ic
F. Nc 4
G. HCSS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which Novell product will launch an application from server B when the primary application
server is down?
A. Monitor
B. Profiles
C. snAppshot
D. Application Launcher
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which statement is true regarding small block sizes?
A. Small block sizes are best for large database records.
B. Small block sizes should be used if you enable blocksuballocation.
C. The server will require less memory to track the File Allocation Table.
D. The server will require more memory to track the Directory Entry Table.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which statement is true of a public access printer?
A. A public access printer has high security
B. A public access printer has a corresponding NDS object
C. A public access printer provides plug-and-print capabilities
D. A public access printer provides tighter administrative control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
5 If NAL and Workstation Manager are not installed, then which method of registering
workstations can be used?
A. Z.E.N. work schedule
B. Login script
C. NetWare Application Launcher
D. Remote
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Identify the benefits provided by NDPS. (Choose Three)
A. Improves network performance
B. Allows for unidirectional communications
C. Reduces network printing problems
D. Allows administrators to create and configure printer objects manually
E. Reduces administration cost
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
In which policy package or packages is the search policy contained?
A. User policy package
B. Container policy package
C. Workstation policy package
D. User and workstation policy packages
E. Workstation and container policy packages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which statement is true?
A. Rights for directories and files are the same.
B. File system security and NDS security are dependent upon each other.
C. NDS security regulates who can access files and directories in volumes. 6
D. A user does not need file system rights to edit files within the directory as long as the
user has the RW NDS object right to the volume.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Which toolbar buttons are used in the remote control viewing window? (Choose Three)
A. Start button
B. Accelerated mode button
C. Full screen button
D. Navigation button
E. Application switcher button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
A user has received the supervisor right to the server object. As the network administrator of
your company, which of the following options would be worth checking to help determine
where this Supervisor right to the server is coming from? (Choose Two)
A. Check to see what effective rights [Root] has to the server object.
B. Check to see what effective rights the user object s has to the server object.
C. If the user is member of the group, check to see if that group has Supervisor rights to
volume SYS.
D. Check to see if any inherited Rights Filters have been placed on the container that the
server object resides in.
E. Check to see if that user has been granted explicit trustee assignment to the directory
map object 7 pointing to volume SYS on that server.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which utilities allow you to copy a directory structure while maintaining all NetWare
information? (Choose Three)
A. NetWare Administrator
B. NCOPY
C. FILER
D. DOS COPY command
E. NDIR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Application Launcher Explorer is an alternative to which Application Launcher component?
A. snAppShot
B. Application Launcher Window
C. Application Launcher snap-in
D. Application Launcher Directory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which statements describe Novell Distributed Print Services? (Choose Three)
A. Users can submit print jobs directly to printers
B. Plug-and-print access printing is not available
C. Reported events are limited only by a printer s capability.
D. Plug-and-print options are available for installing public access printers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
CORRECT TEXT Type the command to replace the directory path in the second search
position to equal FS1_SYSPUBLIC?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which rights are required to open and read a file? (Choose Two)
A. R
B. W
C. C
D. E
E. Microsoft
F. F
G. A
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which frame types are set as default by the NetWare 5 installation wizard? (Choose Two)
A. TCP/IP
B. IPX/SPX
C. Ethernet_II
D. Ethernet_Snap
E. Ethernet_802.2
F. Ethernet_802.3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
9 Which symbol initiates the external execution of an EXE file and allows the reminder of the
login script to execute while the external executable loads?
A. #
B. @
C. %
D. *
E. REM
F. BREAK
G. MAP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
CORRECT TEXT Type the command to map the next available drive letter to FS1_SYS?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
What does the following command do? NDIR/FO/AC AFT 5-3-95
A. Lists directories created on or after 5-3-95
B. Lists directories and files by user AFT created on 5-3-95
C. List only files created by user AFT on 5-3-95
D. Lists files accesses after 5-3-95
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
If you have an ASCII delimited file containing all users named and values, which utility would
be the fastest to use to add them to the NDS database?
A. NETADMIN
B. NetWare Administrator
C. UIMPORT 10
D. Console One
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which policy package must be applied if you want to configure a workstation to have the same
settings no matter who logs into the workstation?
A. User policy package
B. Group policy package
C. Container policy package
D. Workstation policy package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which statement is true regarding Application Launcher Snap-In?
A. It launches the executable.
B. It delivers applications to the Start menu.
C. It takes a snapshot of the current machine configuration.
D. It allows the administrator to create and properly display application objects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
The network administrator has just received a new Hewlett Packard printer and he wants
everyone on the network to access the printer without having to configure rights for the printer
object. How should the administrator configure the printer?
A. NDPS public access printer
B. NDPS controlled access printer
C. Queue-based public access printer
D. Queue-based controlled access printer 11
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Application Launcher Explorer is an alternative to which Application Launcher component?
A. snApShot
B. Application Launcher Window
C. Application Launcher snap-in
D. Application Launcher Directory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which statements regarding the [Root] object are true? (Choose Three)
A. It is another name for the NDS Directory tree.
B. There is always one [Root] object per Directory tree.
C. It contains the highest level of company information.
D. It represents the highest level in the Directory tree.
E. It holds only Country, Organization and Alias objects.
F. It holds only Country, Organization and Organizational Role objects.
G. It holds only Country, Organization and Organizational Unit objects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which is a service provided by the NDPS broker?
A. MHS services
B. Remote services
C. Bindery services
D. Resource management services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
12 What would be the most efficient login script to use if you have two users from two
different containers that need drive mappings to the DATA volume on FSI?
A. User
B. Profile
C. Default
D. Container
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which statement is true regarding peripheral devices?
A. They must contain a hard disk.
B. They must be attached to a server
C. They must be attached to a workstation
D. They can be attached to a workstation or server
E. They can be attached to a workstation, server, or directly to the network cabling.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
What are the advantages of the Application Launcher? (Choose Two)
A. Application Launcher can be administered using UIMPORT.
B. Application Launcher can be administered using Console One.
C. You can easily deliver new and updated applications o users.
D. It allows for a push deployment of memory upgrades for workstation.
E. If a user accidentally deletes program files associated with an application, launcherdelivered application, the application files and configuration settings can be restored.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
13 The server object resides in the CORP. NYC. EMA container but all the users reside in the
MKTG. NYC. EMA container. You installed a public access printer onto this system. Where
does the printer object for this printer reside?
A. NY
C. EMA
B. CORP. NY
C. EMA
C. MKT
G. NY
C. EMA
D. Public access printers do not exist in NDS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which actions are commonly performed through a login script? (Choose Two)
A. Connect to commonly used printers.
B. Print a document that is needed daily.
C. Map to applications that are used on a daily basis.
D. Create a Directory Map object that points to a frequently used directory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which are features of Novell Distributed Printer Services (NDPS)? (Choose Three)
A. Network traffic reduction
B. Print job scheduling options
C. Configurable event notification
D. Only unidirectional communications are provided
E. Administrators create and configure printer objects manually
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Identify the true statement regarding a user policy package object. (Choose Three)
A. it can be associated with workstation group objects.
B. It can be associated with individual workstation objects.
C. It can be associated with a user group object.
D. It can be associated with an individual user.
E. It can be associated with a container. 23
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which statements are true regarding Load Balancing on an application object? (Choose Two)
A. Load Balancing only works with windows applications.
B. Application Launcher distributes the load based on the server CPU use.
C. You should enable Load Balancing for servers on the same side of a WAN link.
D. Load Balancing works with three or less servers that hold the same application.
E. Load Balancing allows users to accept applications more quickly during peak times.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which NDPS component allows you to add printers?
A. NDPS Broker
B. NDPS Manager
C. NDPS Gateway
D. Printer Agent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What conditions must be met prior to login? (Choose Three)
A. Login script must be edited.
B. Users home directory created on volume SYS.
C. Valid user ID and Password
D. Live connection to the network.
E. Workstation with Novell client installed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which MAP command will insert the drive letter at the end of the PATH statement?
A. MAP N
B. MAP S1
C. MAP S16
D. MAP INS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which command will map drive letter N to a physical volume name for the data volume on the
file server FS1?
A. MAP N FS1_DATA
B. MAP N FS1\DATA
C. MAP N=FS1\DATA
D. MAP N=FS1_DATA
E. MAP INS=FS1_DATA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which utilities allow an administrator to assign trustees, grant rights, set the IRF and view
effective rights?
A. FILER, NetWare Administrator
B. NetWare Administrator
C. FILER
D. FILER, NetWare Administrator,ConsoleOne
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Which line in the login script below contains a syntax error? 1. WRITE "Good
GREETING_TIME, LOGIN_NAME" 2. MAP ROOT S16=FS1_SYSPUBLIC 3. IF
MEMBER of "DBUSERS" THEN MAP S2=FS1_DATAAPPS\DB 4. PAUSE 5. FIRE
PHASERS 5
A. Line 1
B. Line 2
C. Line 3
D. Line 4
E. Line 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
If you want the ability to automatically backup selected hard disks from a server, which
optional installation component would you install for the Novell Client?
A. NDPS
B. Novell Workstation Manager
C. Host resources MIB for the Novell Client
D. Novell Target Service Agent for Windows 95/98
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
If you want to enable the management console to poll SNMP clients for inventory information,
which optional installation components would you install for the Novell Client?
A. NDPS
B. Novell Workstation Manager
C. Host resources MIB for the Novell Client
D. Novell Target Service Agent for Windows 95/98
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
What symbol will execute an external program and allow the login script to continue to run?
A. #
B. @
C. !
D. ~
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which login script symbols initiates external execution of a COM file?
A. #, @
B. #, !
C. #, ~
D. @,!
E. @,~
F. !,~
G. A COM file cannot be executed from a login script.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which communication protocol will work with browser clients?
A. IPX
B. JAVA
C. HTML
D. TCP/IP
E. NetBeui
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
27 In the hierarchy of workstation components, which component layer is found at the top?
A. Application
B. Novell Client
C. Network Board Driver
D. Windows Operating System
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
CORRECT TEXT Enter the command you should enter in a container or a profile login script
if you do not have user login scripts and you want to ensure the default login script does not
run?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
If performance and fault tolerance are important, which volume creation methods should you
implement? (Choose two)
A. Duplex each hard disk.
B. Mirror each hard disk.
C. Create one volume per disk.
D. Create one volume to span multiple hard disks.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which utilities allow you to limit the amount of space a user had on an entire volume? (Choose
two)
A. NDIR
B. FILE
C. NCOPY
D. VOLDIR
E. ConsoleOne
F. NetWare Administrator 28
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which right is required to extend the NDS schema when installing ZENworks?
A. Admin object right to [Root]
B. Supervisor object right to [Root]
C. Supervisor object right to [Public]
D. Read and Compare rights to All Property Rights to [Root]
E. Read and Compare rights to All Property Rights to [Public]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
User object Certpaper has rights to the OPTIONS.DOC on FS1\HR in the NYC.CORP
container. However, when you check the file Access Control List user Certpaper does not
appear on the list. How did Certpaper get rights to the OPTIONS.DOC? (Choose two)
A. Certpaper was explicitly made a trustee of the OPTIONS.DO
C.
B. Certpaper was given Supervisor object rights to FS1 object.
C. Certpaper was given Write rights to the root directory of the volume SYS.
D. Certpaper was given Supervisor file system rights to the OPTIONS directory.
E. Certpaper was given Write property right to the Object Trustee (ACL) property of
FS1.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
What can a user do if their user account is locked due to mistyping their password too many
times?
A. Wait for the accountlock to expire on their user account.
B. Ask anyone with Read object right to their user object to unlock their account.
C. Ask anyone with Write object to their user object to unlock their account.
D. Ask anyone with Access Control object right to their user object to unlock their
account.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
What are two advantages of copying files with NetWare utilities? (Choose two)
A. Faster operation than otherfile management software.
B. Ability to copy files using NetWare Volume object names.
C. Notification when extended attributed or name space information cannot be copied.
D. Additional security, since the user must be granted rights to the NetWare utilities.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which rights are required to copy files from a directory? (Choose two)
A. Read
B. Write
C. Erase
D. Create
E. Modify
F. File Scan
G. Access Control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
User Certpaper has been made a trustee of the SALES.DOC file and granted all rights but
Supervisor. However, Certpaper cannot change an entry in the file. What could be a possible
cause for Certpaper s inability to change the file?
A. The SALES.DOC file is flagged with the Ro attribute.
B. Modify file rights are required to change an entry in a file.
C. Supervisor file rights are required to change an entry on a file.
D. The IRF for the SALES.DOC file has filtered all rights except Read and File Scan.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
If the user object MrBill resides in the OU=EDU.O=NOVELL context and the current context
is O=NOVELL, what is the most simple typeless relative distinguished name for the user
object Mr Bill?
A. MrBill.EDU
B. CN=MrBill..
C. CN=MrBill.OU=EDU
D. MrBill.EDU.NOVELL
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
The data processing department consists of 10 workstations and is staffed with different
temporary employees. You want to set up a policy to lock out network neighborhood and
other features on the desktop no matter who logs into the workstation. The data processing
and the education department are in the DATA.NYC.EMA container. What is the best policy
to implement?
A. User
B. Desktop
C. Container
D. Workstation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
What is the proper syntax for mapping a network drive using a physical volume name?
A. MAP M=Certpaper _SYS
B. MAP M=Certpaper \SYS
C. MAP M=Certpaper .SYS
D. MAP M=Certpaper -SYS 31
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Given the current context OU=CORP.OU=NYC.O=EMA and the relevant distinguished
name CN=Certpaper What is the correct distinguished name?
A. .CN=Certpaper
B. .CN=Certpaper.OU=NYC.O=EMA
C. .O=EMA.OU.NYC.CN=Certpaper
D. .O=EMA.OU=NYC.OU=CORP.CN=Certpaper
E. .CN=Certpaper.OU=CORP.OU=NYC.O=EMA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
A user calls and wants to recover a deleted file. Which utilities can you use to recover his file?
(Choose two)
A. COPY
B. FILER
C. ConsoleOne
D. DELETED.SAV
E. NetWare Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Corporate headquarters is in a different building than the other departments of EMA
Corporation. The workstations in headquarters have their context set to Certpaper
.NYC.EMA. Which login script command maps drive F to the SHARED directory on
FS1_DATA in the Certpaper container?
A. MAP F=FS1_DATA.OU.Certpaper .OU=NYC.O.EMA SHARED 32
B. MAP F=.FSI_DATA.OU=Certpaper .OU=NYC.O=EMA SHARED
C. MAP F=.FS1_DATA.OU=Certpaper .OU=NYC.O=EMA SHARED
D. MAP F=FS1_DATA.OU=Certpaper =OU.NYC.O=EMA SHARED
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
In the NDS tree, the Admin user object is associated with a user package that disabled the Chat
feature in an enabled Remote Management policy. The workstation used by Admin is
associated with a workstation package that enabled the Chat feature in an enabled Remote
Management policy. Which package takes precedence?
A. Whichever package comes first in the tree.
B. The user package disabling the Chat feature.
C. The workstation package enabling the Chat feature.
D. Whichever package is associated with the container.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
What are you required to use if you have a legacy application that cannot access NetWare
volumes by their volume names?
A. Drive mapping
B. UNC naming convention
C. Object name is displayed in My Computer
D. Object name as displayed Network Neighborhood
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which utility can you use to copy files while preserving NetWare attributes?
A. RENDIR
B. NWCOPY
C. ATTRIB
D. NetWare Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which NetWare system-created directory contains NetWare-related utilities executed by
network users?
A. SYS
B. MAIL
C. JAVA
D. LOGIN
E. UTILS
F. PUBLIC
G. SYSTEM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
What would be the most efficient login script to use if you have two users from two different
containers that need drive mapping to the DATA volume on FS1?
A. User
B. Profile
C. Default
D. Container
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You are the administrator of a network that has a group of consultants in different containers
who travel to the branch offices frequently. Which policy package should you create so the
desktop appears the same no matter which machine they log into?
A. User
B. Group
C. Container
D. Workstation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
A new network administrator asks you where he can find the NLM files that support the
RCONSOLE utility. In which directory would you suggest he look?
A. TEC
B. LOGIN
C. PUBLIC
D. SYSTEM
E. UTILITY
F. NETWARE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
If the central administrator is managing the file system, which rights must be granted?
A. Supervisor right to the [Root]
B. Supervisor object right to the server object
C. Inheritable rights to the server objects
D. Inheritable object rights to all objects 35
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Which rights are required to salvage deleted files?
A. Read right to the file and Create right to the directory.
B. File Scan right to the file and Read right to the directory.
C. Read and Create rights to the file and Read right to the directory.
D. Read right to the file and Read and File Scan rights to the directory.
E. Read and File Scan rights to the file and Create right to the directory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You can set rules on how the system searches in the tree for associated policy packages. What
is the default rule search order?
A. Object, Group, Container
B. Container, Group, Object
C. Group, Container, Object
D. Container, Object, Group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
Through which NDS object are users granted rights before they login and authenticate to the
NDS tree?
A. Group
B. [Root]
C. [Public]
D. Organization
E. Organizational Unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
36 What is a function of the Container Administrator in network administration?
A. Track user account intruders.
B. Write and maintain login scripts.
C. Issue the initial auditor password.
D. Manage partitioning and replication.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Which command will change your context from OU=EDU.OU=ORM.OU=NCS.O=NOVELL
to OU= Certpaper .OU=NCS.O=NOVELL?
A. CX OU=Certpaper
B. CX OU=Certpaper .
C. CX OU=NCS.
D. CX OU=Certpaper ..
E. CX OU=NCS..
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Given the following scenario You are the administrator for the EMA tree. You have
administrator NDS object rights for all objects in the tree. You purge all deleted files at the
beginning of each month. On the third week of the month of the Vice President of the
company requests that you salvage a file she deleted two weeks ago. When you go to salvage
the deleted files, they are no longer in the DELETED.SAV directory and you have not
manually purged them from the system. Why can t you salvage the deleted files? (Choose two)
A. The volume ran out of disk space.
B. The file was flagged for purge immediate.
C. You don t have sufficient file system rights to the root of that volume.
D. You don t have sufficient file system rights to the directory where the file was
created.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
Which method will allow you to search all documents that have not been accessed before
January 1, 2000?
A. Use FILER and search by access dates.
B. UseConsoleOne and search by access dates.
C. Use the NDIR command NDIR *.*/ACCESS BEF 01-01-00.
D. Use Network Administrator and search by access dates.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
Which statements about file system rights are true? (Choose two)
A. Users in the same profile will be granted the same file system rights.
B. Users who are not in the same container as the server must be granted file system
rights to the server explicitly.
C. Users in the same container as the SYS volume object will receive Read and File
Scan rights to the SYSPUBLIC directory of the server automatically.
D. By default users in the same container as the Server object receive the Read, File
Scan, and Access Control file system rights to all attached volumes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Which three tasks require the Create file system right? (Choose three)
A. Make a new file
B. Execute an EXE
C. Make a new directory
D. Salvage deleted files
E. Rename a file or directory 38
F. Change directory or file attributes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
Which container object is required?
A. Server
B. Volume
C. Country
D. Organization
E. Organization Unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which file attributes does the Read Only attribute include?
A. Ri, P
B. Ri, Rw
C. Rw, Di
D. Di,Ri
E. Sh, Sy
F. Di,Sy
G. Ri, Sh
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Which NDS objects can you assign rights to so all users throughout the tree will be assigned
the same rights? 39
A. Group
B. [Root]
C. Country
D. [Public]
E. Container
F. Organization
G. Organization Unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
Which default NetWare directory contains the NLMs necessary for server startup and
supervisory commands for network administrators?
A. ETC
B. NLM
C. SYS
D. LOGIN
E. UTILS
F. PUBLIC
G. SYSTEM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-653&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement