50-663 Novell Integrating Novell eDirectory and Active Directory

50-663 Novell Integrating Novell eDirectory and Active Directory
http://www.TwPass.com
50-663
Novell
Integrating Novell eDirectory and Active Directory
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 50-663
The 50-663 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 50-663 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 50-663 exam is very challenging, but with our 50-663 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 50-663 exam on your FIRST TRY!
Novell 50-663 Exam Features
- Detailed questions and answers for 50-663 exam
- Try a demo before buying any Novell exam
- 50-663 questions and answers, updated regularly
- Verified 50-663 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 50-663 tested and verified before publishing
- 50-663 exam questions with exhibits
- 50-663 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Novell certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 50-663 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 50-663 test is an important part of Novell certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 50-663 exam is essential and core part of Novell certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 50-663 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Novell 50-663 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 50-663 now!
50-663
QUESTION: 1
Which groups are created by default when a Windows 2000 server is installed? (Choose 3.)
A. Users
B. Guests
C. Backup Operators
D. Domain Operators
E. Network Operators
F. Server Administrators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
CORRECT TEXT You would like to run the default Microsoft Management Console. Enter
the command that you would use in the Open box to start this utility.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which statements about Windows 2000 native mode are true? (Choose 2.)
A. Native mode allows backward compatibility.
B. After you make the switch to native mode, it cannot be undone.
C. After you make the switch to native mode, you can switch back to mixed mode at
any time.
D. You can switch to native mode if there are Windows NT domain controllers within
the domain. 2
E. Native mode allows you to take advantage of all features and capabilities of Active
Directory.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Your network environment includes 1 Windows 2000 server, 5 Windows 2000 workstations, 5
Macintosh computers, and 2 printers. You need to share company records that are stored on
the server. Which file system would you choose during a Windows 2000 Server installation?
A. HPFS
B. NTFS
C. OS/2
D. FAT-16
E. FAT-32
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What is the primary mechanism supporting the Kerberos v5 protocol?
A. Key Generation Center
B. Key Distribution Center
C. Ticket Granting Service
D. Key Distribution Control
E. Mutual Authentication Center
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
What is required before eDirectory can be installed on Windows 2000? (Choose 2.)
A. NTFS
B. ConsoleOne
C. eDirectory manager
D. SLP Directory agent
E. Administrative rights 3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which objects displayed in ConsoleOne can be modified and allow you to add eDirectory
users to an Active Directory group? (Choose 2.)
A. Group
B. Server
C. Organization
D. eDirectory User
E. Organizational Unit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which are features of Windows 2000 Advanced Server? (Choose 2.)
A. It supports up to 4 GB RAM.
B. It supports multiple processors.
C. It provides clustering technologies.
D. It supports Windows 95 device drivers.
E. It supports RAID technology for software virus protection.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
When would Windows 2000 Server be a good choice over Windows 2000 Professional?
(Choose 2.)
A. When a web server is needed
B. When Terminal services are needed
C. When plug-and-play support is needed
D. When local security for files is needed
E. When multiple processors exist in a machine
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which statement defines the Windows 2000 Advanced Server term "scaling up"?
A. An increase in accessibility of a server via the LAN
B. Increasing the client access license count for a server
C. Distributing the load of network requests through server technology
D. The increased performance and capacity gained by adding processors and memory to
a server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which 2 advantages are provided by Windows 2000 Advanced Server over Windows 2000
Server? (Choose 2.)
A. Higher performance server capability
B. Internet Information Server 5.0 included
C. The ability to link servers to handle larger loads
D. Enhanced Microsoft Management Console functions
E. The ability to handle up to 10 processors and up to 8 GB RAM
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
What is the maximum RAM capacity of Microsoft Windows 2000 Datacenter Server?
A. 1 GB
B. 16 GB
C. 32 GB
D. 64 GB
E. 128 GB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
When compared to Windows 2000 Advanced Server, Windows 2000 Datacenter Server
provides which advantages? (Choose 3.) 5
A. The Process Control tool
B. Support for up to 128 GB RAM
C. 4-node clustering and load balancing services
D. Support for Physical Address Extension (PAE)
E. Support for all Pentium III Coppermine Processors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which statements are true regarding the process of logging in to Windows 2000 Server?
(Choose 2.)
A. The login process cannot be disabled.
B. A password for the Administrator user is required.
C. The Ctrl + Esc keystroke initiates the login process.
D. The Ctrl + Alt + Del keystroke initiates the login process.
E. The login process must be manually enabled when the workstation is connected to a
network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
When a user logs in to Windows 2000 Professional, which component verifies that the
username and password are correct?
A. WinLogon
B. WinVerify
C. Local security database
D. HKEY_CURRENT_USER
E. Security Accounts Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which are advantages of the mandatory Windows 2000 Professional login process? (Choose
2.)
A. It requires users to have passwords. 6
B. It allows users to have individual configurations.
C. It allows an individual to be a member of multiple groups.
D. It allows multiple users to be simultaneously logged in to the same Windows 2000
Professional machine.
E. It allows users to secure files on the local Windows 2000 Professional machine so
other local users can t access those files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which are advantages of the mandatory Windows 2000 Professional login process? (Choose
2.)
A. Users can have more than one account.
B. Users can have individual configurations.
C. Users are required to enter a password to access files.
D. Users can better share files with others on the network.
E. Users can better administer their NetWare file system rights.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which default user accounts are created on a Windows 2000 server? (Choose 2.)
A. Guest
B. Administrator
C. Backup Operator
D. Account Operator
E. Domain Administrator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Erica needs guest access to a Windows 2000 server. What do you need to do to allow Erica to
log in using the Guest account?
A. Create the Guest user account.
B. You do not need to do anything. 7
C. Enable the Guest user account, which was created by default.
D. Create a user account for Erica and assign temporary rights to the Guest account.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which tasks can a Windows 2000 administrator perform by default? (Choose 3.)
A. Set up printing
B. Manage the file system
C. Create users and groups
D. Partition Active Directory containers
E. Create groups but not users in all domains
F. Perform administration tasks in all domains
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which tasks can a Windows 2000 administrator perform by default on a Windows 2000
server? (Choose 3.)
A. Format a floppy disk
B. Manage security policies
C. Create shared directories
D. Merge eDirectory partitions
E. Perform administration tasks in all domains
F. Create partitions of Active Directory containers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which statement is true regarding the initial user account on a Windows 2000 Professional
workstation?
A. When this account is created, it cannot be deleted.
B. This account is manually created by the administrator.
C. This account can only be created on a Windows NT server.
D. This account must be created in order to create additional user accounts. 8
E. This account is created automatically if Windows 2000 Professional is installed as a
member of a workgroup.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which groups are created by default when a Windows 2000 server is installed? (Choose 3.)
A. Guests
B. Network Users
C. Administrators
D. Backup Operators
E. Domain Operators
F. Server Administrators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
When installing Windows 2000 Professional, which of the following are members of the
Administrators local group by default? (Choose 2.)
A. Guests
B. Power Users
C. Administrator
D. Backup Operators
E. The initial user performing the installation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which groups are created during the installation of Windows 2000 Professional, but do not
contain members until specified? (Choose 2.)
A. Users
B. Guests
C. Power Users
D. Replicators 9
E. Administrators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which groups are created during the installation of Windows 2000 Professional, but do not
contain members until specified? (Choose 2.)
A. Users
B. Guests
C. Power Users
D. Administrators
E. Backup Operators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which group is only installed during the installation of Windows 2000 Professional or a
member server?
A. Users
B. Guests
C. Replicators
D. Power Users
E. Administrators
F. Backup Operators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which Registry subtree holds information about the active hardware profile?
A. HKEY_USER
B. HKEY_CURRENT_USER
C. HKEY_CLASSES_ROOT
D. HKEY_LOCAL_MACHINE
E. HKEY_CURRENT_CONFIG 10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which statement is true regarding the HKEY_CURRENT_CONFIG subtree in a Windows
2000 Registry?
A. It holds information about software configurations.
B. It contains all configuration data about the computer.
C. It holds information about the active hardware profile.
D. It holds data about the current user logged in to the workstation.
E. It contains security information about all users in the directory database.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
What Registry editor supports full editing of the Windows 2000 Registry?
A. REGEDIT
B. REGEDT32
C. REGEDIT64
D. Registry Manager Console (RMC)
E. Microsoft Management Console (MMC)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What Registry editor has better search capabilities of the Windows 2000 Registry?
A. REGEDIT
B. REGEDT32
C. REGEDIT64
D. Registry Manager Console (RMC)
E. Microsoft Management Console (MMC)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
11 What is the name of the hierarchical database that stores configuration data about hardware
and the Windows 2000 environment?
A. WIN.INI
B. Registry
C. SYSTEM.INI
D. Active Directory
E. Directory Services
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which Windows 2000 Registry component closely resembles a file in a file system?
A. Key
B. Hive
C. HKey
D. Value
E. Subkey
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What Windows 2000 utility do you use to create volumes?
A. My Computer
B. User Manager
C. Server Manager
D. Disk Management
E. Network Neighborhood
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What utility has a snap-in that is used to manage Active Directory domains and trusts?
A. My Computer 12
B. Server Manager
C. Disk Management
D. My Network Places
E. Microsoft Management Console
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which of the following are valid Windows 2000 user names? (Choose 2.)
A. ..
B. M.J.
B.
C. Brian * Jones
D. Cindy
C. Balkman
E. Aaron "A" Mundell
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
When creating a user name in Windows 2000 there is a restriction on the number of characters
that are allowed. What is the correct number of characters?
A. 0-15
B. 0-20
C. 0-26
D. 1-15
E. 1-20
F. 1-26
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which are benefits of ZENworks for Desktops 3? (Choose 2.)
A. Workstation Imaging
B. Workstation Inventory
C. Workstation File System Backup
D. Workstation Disk Fault Tolerance 13
E. Workstation Performance Monitoring
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which ZENworks for Desktops 3 policy allows you to create user accounts on Windows 2000
workstations as the user logs into eDirectory, so the user does not require user accounts to be
preconfigured on every workstation they log into?
A. NT User System
B. User Extensible
C. Dynamic Local User
D. NT Windows 2000 Group
E. Desktop Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Provided all sound files are available on all workstations, which ZENworks for Desktops 3
policy lets a user who logs into different workstations keep the same sound scheme no matter
which workstation he/she logs into?
A. NT User System
B. User Preferences
C. Dynamic Local User
D. Computer Extensible
E. NT Desktop Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which ZENworks for Desktops 3 policy lets a user who logs into different workstations keep
the same color scheme no matter which workstation he/she logs into?
A. NT User System
B. User Preferences
C. Dynamic Local User 14
D. Computer Extensible
E. NT Desktop Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which ZENworks for Desktops 3 policy do you use to configure roaming profiles?
A. NT User System
B. User Extensible
C. User Preferences
D. Dynamic Local User
E. NT Desktop Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which statements are true regarding the User Policy packages in ZENworks for Desktops 3?
(Choose 2.)
A. There is not a Remote Control policy for Win95-98.
B. The Dynamic Local user policy is for Windows 95-98 and Windows NT machines
only.
C. The capabilities of the NT User System policy are now part of User Extensible
policies.
D. Do not configure the same settings in both the NT Desktop Settings policy and User
Extensible policies.
E. The Windows 2000 Group policy does for Windows 2000 what the NT User System
policy does for Windows NT.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What needs to be taken into consideration when deciding whether to use the Volatile User
option of a Dynamic Local User policy?
A. The network administrator must have access to all workstations to deploy this policy.
B. The unique Security Identifier (SID) is associated with an eDirectory user so it
cannot be re-used. 15
C. Users lose their profile on the local workstation when they log out, so all desktop
settings can be lost.
D. If users save files to their home directory on the network they can no longer access
those files if they log out and back in.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
For a Workstation Package Scheduled Action policy to run, what component must be installed
on the workstation?
A. ConsoleOne
B. Policy Manager
C. Application Explorer
D. Application Launcher
E. Workstation Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What can be accomplished using a Workstation Package RAS Configuration policy?
A. Scheduling a virus scan program to run on the workstation once every day
B. Configuring a set of phonebook entries on the workstation for remote access
C. Setting the wallpaper for a workstation to be the same no matter who logs in
D. Configuring the context and tree name to use when logging in to a workstation
E. Allowing printing access to a printer local to the workstation no matter who logs in
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What can be accomplished using a Workstation Package Restrict Login policy?
A. Configuring parameters that restrict file system access
B. Setting password restrictions for users logging in to associated workstations
C. Configuring parameters that specify when users can log in to associated workstations
D. Configuring the context and tree name to use when logging in to associated
workstations 16
E. Configuring a list of users to include or exclude from login access to associated
workstations
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
When configuring a Workstation package, policies are available under 3 categories WinNT2000, Win95-98, and General. What policies can be configured under the General policies
category? (Choose 2.)
A. Help Desk
B. Client Config
C. Remote Control
D. Workstation Imaging
E. Computer Extensible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which ZENworks for Desktops 3 workstation policy is used to set dial-up networking
parameters?
A. Remote Control
B. Computer System
C. Scheduled Action
D. RAS Configuration
E. Computer Extensible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You are upgrading your Windows NT servers to Windows 2000. Which are valid reasons for
staying in mixed mode? (Choose 2.)
A. You need greater scalability.
B. You need improved manageability.
C. You might need backward compatibility.
D. Your network needs additional group support. 17
E. Some application servers cannot be upgraded.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which are types of domain modes in Windows 2000? (Choose 2.)
A. Multi mode
B. Mixed mode
C. Group mode
D. Native mode
E. Member mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
When a Windows 2000 domain is running in mixed mode, all Windows NT BDC servers are
known as _____.
A. Member servers
B. Domain emulators
C. Back-level domain controllers
D. Down-level domain controllers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which are advantages of switching from a mixed-mode to a native-mode Windows 2000
domain? (Choose 2.)
A. Improved security
B. Improved manageability
C. Greater scalability of BDCs
D. Efficiency of legacy applications
E. The ability to switch between native and mixed modes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which are characteristics of the NetBEUI protocol? (Choose 2.)
A. Not routable
B. IPX/SPX-based
C. Self-configurable
D. Provides DHCP support
E. Allows connection to the Internet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which statements best describe the NWLink protocol? (Choose 2.)
A. It is not routable.
B. It is self-configurable.
C. It is a transport protocol.
D. It provides DHCP support.
E. It offers access to the Internet.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which statements are true regarding the NWLink protocol? (Choose 2.)
A. It is not routable.
B. It is a transport protocol.
C. It provides support for DHCP.
D. It provides access to NetWare and eDirectory services.
E. It is required for access to Windows 2000 domain controllers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Which protocols are included with Windows 2000 but are not installed by default? (Choose 2.)
A. DLC 19
B. UDP
C. LDIF
D. TCP/IP
E. Banyan
F. AppleTalk
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You have been assigned to promote your member server to a domain controller. Which utility
do you use to complete this assignment?
A. Security Account Manager (SAM)
B. Active Directory Sites and Services
C. Active Directory Users and Computers
D. The Active Directory installation wizard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have been assigned to demote your domain controller to a member server. Which utility
do you use to complete this assignment?
A. DCPROMO
B. Security Account Manager (SAM)
C. Active Directory Sites and Services
D. Active Directory Users and Computers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which server roles are available for Windows 2000 servers? (Choose 3.)
A. Member Server
B. Domain Emulator
C. Primary Emulator
D. Domain Controller
E. Standalone Server 20
F. Secondary Domain Controller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
In which situations would you choose NTFS over FAT for Windows 2000 Professional?
(Choose 2.)
A. You need support for OS/2 files.
B. You need to support long filenames.
C. You need support for Macintosh files.
D. You need to assign both file and folder level permissions.
E. You are creating the system partition on a RISC computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
In which situations would you choose NTFS over FAT for Windows 2000 Professional?
(Choose 2.)
A. You need to boot with Windows 98.
B. You need to support long filenames.
C. You need support for Macintosh files.
D. You need to assign both file and folder level permissions.
E. You are creating the system partition on a RISC computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
In which situation should you use FAT over NTFS for Windows 2000 Professional?
A. When you need file-level security
B. When you need support for OS/2 files
C. When you need to grant permissions on folders
D. When you need to support the DOS 8.3 filename
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which are advantages of using NTFS? (Choose 2 of the 3 correct
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which file system is installed by default for Windows 2000 if you use a hard disk larger than
2.0 GB and smaller than 20.0 GB?
A. RAW
B. NTFS
C. CDFS
D. FAT-16
E. FAT-32
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
What is the file size limitation for a file on a Windows NTFS partition?
A. 10 exabytes
B. 16 exabytes
C. 10 terabytes
D. 16 gigabytes
E. 16 terabytes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which of the following are benefits of Active Directory? (Choose 3.)
A. Scalability 22
B. Partitioning
C. Extensibility
D. Filtered Replicas
E. Information Security
F. Container Rights Inheritance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
The first domain in a domain tree is the _____ domain.
A. Top
B. Root
C. Tree
D. Child
E. Forest
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
The Active Directory global catalog contains information about what?
A. Every object in the directory
B. Every object in a specified domain
C. Only filtered objects in the directory
D. All object information provided through LDAP
E. All object information accessible through MMC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
By default, which replica placement strategy is used by Active Directory?
A. A full replica is created on all domain controllers.
B. The first domain controller contains a full copy; the next 2 get read-only copies.
C. The first domain controller contains a full copy; the next 2 get read-write copies.
D. The first domain controller contains a full copy; all additional domain controllers are
installed in emulation mode. 23
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Within Active Directory, what does a domain define?
A. A tree boundary
B. The site boundary
C. A security boundary
D. A geographical boundary
E. An organizational boundary
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which of the following is a Windows 2000 relationship established to allow users in one
domain to authenticate to another domain?
A. Domain table
B. Domain trust
C. Domain forest
D. Shared namespace
E. Shared parent-child domain relationship
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What resource access is provided to each domain when a two-way trust relationship is initially
established?
A. No access is allowed.
B. Full access is provided to all resources.
C. Administrators can grant access to resources.
D. The same access is automatically granted for the new trusted domain that is allowed
in the original domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What must you install and configure on your Windows 2000 server for Active Directory and
associated client software to run correctly?
A. DNS
B. LSP
C. NLSP
D. LDAP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
At the conclusion of the installation of Active Directory you are prompted to enter a password.
What is this password used for in subsequent sessions?
A. To allow Administrator login to network resources
B. To allow authentication to Directory Services restore mode
C. To perform a backup and restore of the file system
D. To allow the creation of Active Directory user accounts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Under what circumstance would you need to reset a computer account in Active Directory?
A. When a computer is deleted and then recreated
B. When a computer crashes and needs to be rebuilt
C. When a computer is put into groups for administration
D. When a computer is out for service and then brought back
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Under which circumstances would you temporarily disable a computer account in Active
Directory? (Choose 2.)
A. When a computer is out for service 25
B. When a computer crashes and needs to be rebuilt
C. When a computer needs new permissions assigned
D. When a computer must be deleted and then recreated
E. When a computer needs to be put into groups for administration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Which utility do you use to allow a Windows 2000 computer to use a different DNS name?
A. Configure Your Server
B. Computer Management
C. Active Directory Sites and Services
D. Active Directory Domains and Trusts
E. Active Directory Users and Computers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Your Windows 2000 server was assigned a new SID. What must you do next?
A. Reset the computer account
B. Delete the computer account
C. Disable the computer account
D. Modify the computer account properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which are the 2 main classes of groups in Windows 2000? (Choose 2.)
A. User
B. Security
C. Internet
D. Intranet
E. Extranet
F. Distribution 26
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Print Operators, Backup Operators, and Account Operators are classified as which type of
Security group in Windows 2000 Active Directory?
A. Built-In
B. System
C. Predefined
D. Operations
E. Built-In System
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
What type of Security group does Everyone, Network, and Creator Owner belong to in
Windows 2000 Active Directory?
A. Built-In
B. System
C. Operations
D. Predefined
E. Built-In System
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What type of Security group do DHCP Administrators, Domain Admins, and Enterprise
Admins belong to in Windows 2000 Active Directory?
A. Built-in
B. System
C. Operations
D. Predefined
E. Built-in System
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
_____ is the process of making a group a member of another group to meet business needs.
A. Nesting
B. Filtering
C. Grouping
D. Replicating
E. Partitioning
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
What Active Directory group scope cannot be converted to any other group scope?
A. Local
B. Global
C. Security
D. Universal
E. Domain Local
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Group Scope in Windows 2000 Active Directory includes which of the following? (Choose 3.)
A. Tree scope
B. Alias scope
C. Global scope
D. Universal scope
E. Container scope
F. Domain Local scope
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
28 When considering the proper use of a group or organizational unit for effective
management of your Windows 2000 environment, what are key differences between the two?
(Choose 2.)
A. You can be a member of several groups, but only one OU.
B. You can be a member of several groups and several OUs.
C. Group policies apply only to groups, not organizational units.
D. Group policies apply only to organizational units, not groups.
E. You can delegate control of groups to OUs but not the other way around.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
What are the default access rights for a new folder share in Windows 2000?
A. No access
B. Read-only
C. Full control
D. Read and File Scan only
E. Read, Browse, and File Scan
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
What file system is not limited to a single file protocol and can support the mapping of servers,
shares, and files, regardless of the file client being used, provided that the client supports the
native server and share?
A. DFS
B. NFS
C. NTFS
D. FAT16
E. FAT32
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Distributed Files System (DFS) is recommended for which of the following conditions?
(Choose 2.) 29
A. When a user needs access via UNC names directly
B. When uninterrupted access to shared resources is required
C. When the company has data stored on multiple network shares
D. When a redundant copy of your files needs to be migrated to other servers for backup
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
What enhancements or results do you gain by installing Windows 2000 and using the NTFS
file system?
A. Network user access rights are unaffected by NTFS.
B. Network user access rights are limited to the folder level.
C. NTFS allows for file level security on both local and network files and folders.
D. NTFS eliminates the need for individual file level security, and all access rights are
set at the folder level.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Read and Write file permissions are available when using Windows 2000 with NTFS. Which
file permissions rights are also available? (Choose 3.)
A. Modify
B. Browse
C. Create
D. File Scan
E. Full Control
F. Read & Execute
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which items are transmitted from the KDC after a username and password are verified?
(Choose 2.)
A. Session key
B. Service ticket 30
C. Session ticket
D. Ticket-granting ticket
E. Ticket-granting service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which Kerberos v5 service is responsible for authentication to the domain controller in
Windows 2000 domains?
A. Session key
B. Service ticket
C. Ticket-granting ticket
D. Ticket-granting service
E. Key Distribution Center
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
The Windows 2000 _____ group has permissions to configure Kerberos policies.
A. Everyone
B. Administrators
C. Domain Admins
D. Cert Publishers
E. Domain Controllers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Windows 2000 has 2 valid access control lists. Which list determines access requests for
auditing?
A. System Access Control List (SACL)
B. Manager Access Control List (MACL)
C. Session Access Control List (SACL)
D. Discretionary Access Control List (DACL) 31
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Windows 2000 has 2 valid access control lists. Which one determines who can access an
object?
A. System Access Control List (SACL)
B. Manager Access Control List (MACL)
C. Session Access Control List (SACL)
D. Discretionary Access Control List (DACL)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
A _____ relationship is one where trust flows within the natural structure of a domain tree and
within the structure of a forest.
A. Boundary trust
B. Transitive trust
C. Nontransitive trust
D. Nonboundary trust
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
A _____ always maintains a one-way trust relationship in Windows 2000.
A. Boundary trust
B. Transitive trust
C. Nonboundry trust
D. Nontransitive trust
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
If a Windows 2000 domain trust relationship is lost, what must you do to reestablish it? 32
A. Verify or reset the trust.
B. Delete and recreate the trust.
C. Click the Refresh button in the Trusts tab of the Properties window.
D. Press the F5 key while in the Active Directory Domains and Trusts utility.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
What service must be configured on a Windows 2000 workstation before Windows 2000 user
policies can be applied?
A. DNS
B. DHCP
C. SMTP
D. IMAP4
E. eDirectory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which are possible states of a group policy? (Choose 2.)
A. Ready
B. Enabled
C. Complete
D. Incomplete
E. Configured
F. Not Configured
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which are possible states of a group policy? (Choose 2.)
A. Ready
B. Enabled
C. Disabled
D. Complete 33
E. Incomplete
F. Configured
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
With Active Directory installed, if you configure policies in any parent container above an OU
and you do not want the policy to have effect in the OU, what must you do?
A. Mark the Block ACL inheritance box in the properties of the parent container.
B. Nothing. Policies do not flow down to children containers in Active Directory.
C. Open the OU properties, select the Group Policy tab, and mark the Block Policy
inheritance box.
D. Open the parent container properties, select the Group Policy tab, and mark the
Block Policy inheritance box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
Which are possible states of an auditing policy? (Choose 2.)
A. Failure
B. Enabled
C. Disabled
D. Success
E. Incomplete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which are possible states of an auditing policy? (Choose 2.)
A. Failure
B. Enabled
C. Disabled
D. Incomplete
E. Not defined 34
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which statements about eDirectory are true? (Choose 2.)
A. eDirectory 8.5 runs on all Microsoft Windows operating systems.
B. eDirectory runs on NetWare, Windows NT/2000, Linux, Solaris, and Tru64.
C. Only one Organizational Certificate Authority can exist in an eDirectory tree.
D. eDirectory does not have a single utility that will manage users, objects, schema,
partitions, and replicas.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
When you are using the installation wizard to install eDirectory on a Windows 2000 server and
you need to set the LDAP port for clear text communication, what are the correct actions to set
this LDAP port?
A. Accept the default port value of 389 and make no other changes.
B. Change the default port value to a different valid port and make no other changes.
C. Accept the default port value and then change the Active Directory LDAP clear
communication port.
D. Accept the default port value and then disable the Active Directory LDAP clear
communication port.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
CORRECT TEXT You have migrated to eDirectory and need to force the backlink to run on
your NetWare server. Enter the full dstrace command that accomplishes this task.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
What underlying integration functionality is Account Management 2.1 based on? 35
A. HTML
B. DirXML
C. NetWare
D. eDirectory
E. Windows 2000
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Which components are part of Account Management 2.1? (Choose 3.)
A. DirXML
B. eDirectory
C. Password filter
D. Active Directory
E. Time syncronization
F. Password synchronization service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
What DirXML component is a driver that communicates with an application s native
interface?
A. eDirectory
B. DirXML engine
C. Application shim
D. Publisher channel
E. Subscriber channel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
What can eDirectory and Active Directory synchronize using Account Management 2.1?
(Choose 2.)
A. User objects
B. Workstations 36
C. Group objects
D. Organizational unit objects
E. Access control and permissions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
Which statements are true regarding filtered replicas? (Choose 2.)
A. Filtered replicas are configured using NDS Manager.
B. You cannot change a full replica into a filtered replica.
C. All filtered replicas need to reside on the same server.
D. A filtered replica can be configured to filter to the attribute level.
E. An eDirectory server must hold the master replica for a partition with filtered
replicas.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
Which statement is true regarding filtered replicas?
A. A filtered replica cannot be modified.
B. There can be only one filter per server.
C. A filter can only be applied to one filtered replica.
D. There can only be one filtered replica per partition.
E. A filter can only be created on the server that holds the master replica of a partition.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
What does eDirectory use to significantly improve query performance of a Windows 2000
domain?
A. Index servers
B. Server objects
C. Domain objects
D. Active Directory
E. Domain identification 37
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
Which statements about administering Windows 2000 domains using eDirectory are true?
(Choose 2.)
A. You can only have one index server per eDirectory tree.
B. Each Windows 2000 domain is represented by a domain object in ConsoleOne.
C. Domain objects must be created in eDirectory after Account Management
installation.
D. You can place eDirectory users anywhere in the tree and still provide them access to
domain resources.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which eDirectory utility is used to configure Index servers?
A. NetAdmin
B. ConsoleOne
C. NDS Manager
D. Account Manager
E. Microsoft Management Console
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Which eDirectory utility is used to configure Domain Identification?
A. NetAdmin
B. ConsoleOne
C. NDS Manager
D. Account Manager
E. Microsoft Management Console
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
38 Which are benefits of using ConsoleOne installed on a local workstation to administer
users, groups and domains? (Choose 2.)
A. Saves time
B. Saves money
C. Prevents data loss
D. Prevents data corruption
E. Saves network resources
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
Which of the following Active Directory group management activities can be accomplished
using ConsoleOne? (Choose 3.)
A. Set a user s primary group
B. Set a user s secondary group
C. Delete an Active Directory group
D. Create an Active Directory group
E. Add an eDirectory group to an Active Directory group
F. Delete an eDirectory group from an Active Directory group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
Which of the following Active Directory group management activities can be accomplished
using ConsoleOne? (Choose 3.)
A. Configure group identification
B. Set a user s secondary group
C. Add eDirectory users to an Active Directory group
D. Add an eDirectory group to an Active Directory group
E. Delete eDirectory users from an Active Directory group
F. Delete an eDirectory group from an Active Directory group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
39 What happens when you delete an Active Directory organizational unit in ConsoleOne
after Account Management is installed?
A. All users and subcontainers within that container are deleted.
B. The container is deleted from eDirectory, not Active Directory.
C. You cannot use ConsoleOne to delete an Active Directory organizational unit.
D. The container cannot be deleted unless there are no objects or subcontainers below it.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which are components of the password synchronization service in Account Management for
Windows 2000? (Choose 2.)
A. LDIF
B. Filters
C. PSS.DLL
D. Replicas
E. Novell Password Synhcronization Service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
What must be running to ensure that password changes between eDirectory and Active
Directory are functioning properly?
A. ConsoleOne
B. The Password Filter Service
C. Microsoft Management Console
D. The Novell Password Synchronization Service
E. The Microsoft Password Synchronization Service
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
What must be on the domain controller so a password change in eDirectory takes effect in
Active Directory? 40
A. An object filter
B. A password filter
C. An eDirectory admin object
D. A password encryption object
E. A password syncronization object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
Which components should you familiarize yourself with when diagramming your eDirectory
tree? (Choose 3.)
A. Schema
B. WAN topology
C. Information flow
D. Partition continuity
E. Network resources
F. Time synchronization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which operations are performed in a basic eDirectory health check? (Choose 2.)
A. Check partition continuity
B. Check eDirectory schema
C. Check external references
D. Check time synchronization
E. Check unknown eDirectory objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
Which utilities can you use to check partition continuity? (Choose 2.)
A. DSVIEW
B. DSMAINT
C. DSTRACE 41
D. DSBROWSE
E. NDS Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Which utility can you use to view eDirectory version information?
A. DSMAINT
B. MONITOR
C. DSMERGE
D. NDS Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
Which utility can you use to verify time synchronization?
A. DSVIEW
B. DSMAINT
C. DSREPAIR
D. ConsoleOne
E. DSBROWSE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
When troubleshooting eDirectory on Windows 2000, which log files are most important?
(Choose 2.)
A. SCHEMA.LOG
B. INSTALL.LOG
C. DSINSTALL.LOG
D. EDIRINSTALL.LOG
E. MODSCHEMA.LOG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
eDirectory will not start on Windows 2000 because another service did not start. Where can
you get more information about this error?
A. MONITOR
B. DSREPAIR
C. Event Viewer
D. DSSTART.LOG
E. MODSCHEMA.LOG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
Which DSREPAIR switch allows you to remove a corrupted server from a replica ring without
removing all replicas from the server?
A. -A
B. *B
C. -DA
D. -XK2
E. -XK3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
Which DSREPAIR switch, when used properly, removes all replicas from a corrupted server?
A. -A
B. *B
C. -DA
D. -XK2
E. -XK3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
43 You need to look at all added or modified classes and attributes in your eDirectory tree.
Which log file shows this information?
A. SCHEMA.LOG
B. INSTALL.LOG
C. DSINSTALL.LOG
D. EDIRINSTALL.LOG
E. MODSCHEMA.LOG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=50-663&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement