PW0-205 CWNA Wireless LAN Analysis

PW0-205 CWNA Wireless LAN Analysis

http://www.TwPass.com

PW0-205

CWNA

Wireless LAN Analysis

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= PW0-205

The PW0-205 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The PW0-205 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.

The PW0-205 exam is very challenging, but with our PW0-205 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the PW0-205 exam on your FIRST TRY!

CWNA PW0-205 Exam Features

- Detailed questions and answers for PW0-205 exam

- Try a demo before buying any CWNA exam

- PW0-205 questions and answers, updated regularly

- Verified PW0-205 answers by Experts and bear almost 100% accuracy

- PW0-205 tested and verified before publishing

- PW0-205 exam questions with exhibits

- PW0-205 same questions as real exam with multiple choice options

Acquiring CWNA certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like PW0-205 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.

This PW0-205 test is an important part of CWNA certifications. We have the resources to prepare you for this. The PW0-205 exam is essential and core part of CWNA certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real PW0-205 Test and save time and money while developing your skills to pass

your CWNA PW0-205 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your PW0-205 now!

PW0-205

QUESTION:

1

Which features of a wireless LAN protocol a nalyzer allow troubleshooters to monitor network events that are happening while the troubleshooters are not watching the analyzer user interface?

A. Trending Analysis

B. Event Triggers

C. Node Statistics

D. Notifications

E. Alarms

F. Peer Map

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

2

Company.com is having throughput problems on their 802.11b wireless LAN. A wireless administrator has noticed in the wireless client station utilities that the MAC CRC Error count is higher on stations with problems than those cli ent stations without problems. A high MAC

CRC Error count is NOT attributable to which of the following?

A. Collisions due to dense population of client station adapters

B. Overlapping access point coverage on a single channel

C. High multipath conditions due to bounced signals

D. 2.4 GHz ISM band interference from sources such as wireless phones

E. Co-located PCF and DCF mode access poin ts that are using non-overlapping 2.4

GHz channels

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

3

Which of the following parameters accurately describe the Beacon Interval field in the Beacon

Management frame?

A. Value can range from 1 to 32,768

B. 4-octet length

C. Measured in time units of 1 us

D. Indicates the desired time interval between TBTTs

E. Measured in time units of 1024 us

F. Indicates the exact time inte rval between beacon transmissions

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

4

Beacon Management frames carry channel inform ation. Channel information can be used by protocol analysts to determine which channel is actually being used when beacons are being received on channels where they ar e not expected. This situation is often due to crosschannel interference. In an 802.11b Beacon Management fr ame, what information element carries the current channel information?

A. Supported Rates

B. DS Parameter Set

C. Traffic Indication Map

D. Capability Information

E. CF Parameter Set

F. Service Set Identifier

D. Access points send Beacon Management fr ames only on the 802.11b channel in the

2.4 GHz ISM band for which the access point is configured.

E. Client stations send Probe Request frames on all 802.11b channels in the 2.4 GHz

ISM band in a consecutive manner until they receive at least 3 Probe Response frames.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

5

Which is true of the Associ ation Identifier (AID) used in 802.11 wireless LANs?

A. The AID has a maximum value of 2048, and is used to uniquely identify a wireless client station associated with an access point.

B. The AID has a maximum value of 2007, and resides in the duration/ID field of a PS-

Poll frame only.

C. When bit 16 of the field is zero, the value in bits 15-0 represent the remaining duration of a frame exchange.

D. The least significant 8 bits of this field are us ed by the wireless client station to identify which bit in a TIM indicates that the access point has frames buffered for the wireless client station.

E. The AID is used by the access point in DCF mode to reduce duplicate transmissions when sending multicasts.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

6

Referencing this decode of an 802.11b frame, choose the statement that could be true.

Exhibit:

A. This frame was the first fragment in a series of 3 fragments (as part of a fragment

burst) sent from a wireless client station to a station on the wired network.

B. This frame was sent from one access poi nt to another access point along a wireless distribution system.

C. This frame was sent from a wireless client statio n to request information about

BSSs within range.

D. This frame was sent from a wireless client station to an access point for the purpose of managing the access point s configuration.

E. This frame was sent to a wireless client station from a node on t he wired segment and WEP was not used.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=6

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

7

Given the 802.11 frame decode shown, whic h of the following statements are true. Exhibit:

A. The frame in the decode is an MMPDU.

B. The frame is a layer 2 broadcast.

C. The frame is the last fragment in a sequence of 3 fragments.

D. The MSDU was successfully encrypted with WEP

E. The 44 ec duration value is sufficient to cover the SIFS and ACK to follow

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

8

In order to get a visual representation of conver sations happening across a wireless LAN, a

Peer Map like the one shown can be used. Which of the following is true of most peer maps?

Exhibit:

A. Peer maps can be configured to displa y MAC layer or Network layer addressing.

B. Peer maps can be used to display the se curity mechanisms used between each pair of network nodes.

C. Peer maps can show how much data is trav ersing a peer connection relative to other connections.

D. Peer maps can be configured to show relati ve amounts of movement across a wireless LAN.

E. Peer maps can be used to identify modulation for each peer connection.

F. Peer maps can be used to quickly identify acce ss points in a wireless LAN by using protocol filters.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

9

An 802.11e compliant Data frame, also called an MPDU, may have a maximum header size of how many octets?

A. 28

B. 30

C. 34

D. 36

E. 40

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=9

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

10

In an 802.11b PLCP header, what does the 16-bit length field indicate?

A. The size in octets of the MPDU being transferred in the PPDU

B. The length of time in kilomicrosec onds it will take to transmit the PSDU

C. The length of time in microseconds it will take to transmit the MPDU

D. The size in bits of the entire PPDU frame

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

11

Which of the following must be true before an 802.11 station may transmit a frame on the RF medium using DCF mode?

A. The Network Allocation Vector must be equal to zero.

B. A time period of at least PIFS must have passed.

C. The station must have received a PS-Poll frame from the access point.

D. The Backoff Timer must be equal to zero.

E. A time period of at least DIFS must have passed.

F. All collision arbitration must be completed on the RF medium.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

12

What is an advantage of being able to fragm ent MSDUs and MMPDUs on a wireless network?

A. Increased throughput in a clean RF environment

B. Increased throughput due to inte rference from other 802.11 stations.

C. Increased throughput in an 802.11b/g mixed mode environment.

D. Decreased retransmission over head in a noisy RF environment.

E. Decreased translation time between 802. 3 and 802.11 networks at the access point.

F. Decreased number of 802.11 control and man agement frames required for transmission.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=12

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

13

How long, in microsecond s, is the Slot Time mandated fo r use in the BSS by an 802.11g access point when both 802.11b and 802.11g client stations are associated to it?

A. 2 us

B. 5 us

C. 9 us

D. 10 us

E. 20 us

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=13

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

14

As a wireless LAN consultant, you have been contac ted by one of your customers to go to their premises to troubleshoot a problem with a single wireless client station (Station-Z).

Your customer informs you that other wireless client stations are not having problems with wireless connectivity, and that Station-Z is configured in the same manner as all other wireless client stations on the network. Station-Z is showing an unusually high retransmissi on count in its client utilities. Using a wireless protocol analyzer, where and how would you begin troubleshooting this problem?

A. Position the analyzer half way between Station-Z and the access point. Analyze the distance between Station-Z and the access point.

B. Position the analyzer near Station-Z. Analyz e Station-Z transmissions and acknowledgements. Look for RF and obstacle-induced interference.

C. Position the analyzer near the access point. S ee if Station-Z frames are reaching the access point and if so, analyze their signal strength.

D. Position the analyzer near Station-Z. Analyze t he frames Station-Z is receiving, looking for corrupted frames.

E. Position the analyzer half way between Stati on-Z and the access point. Analyze the data rate at which frames are sent and how long they take to be received.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=14

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

15

When an 802.11i-compliant wireless LAN securi ty solution is being used with IPSec/ESP, what will a wireless LAN protocol analyzer see as the security mechanism in use?

A. TKIP or CCMP

B. IPSec/ESP

C. Unknown protocol

D. Both WEP and IPSec/ESP

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=15

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

16

An 802.11b client station sends a single 600 byte MSDU to anothe r 802.11b client station while operating as part of an unsecured infrastructure BSS. Due to thresholds set on all client stations and the access point, all MPDUs over 300 bytes in length invoke the RTS/CTS protocol. How many individual CTS frames are transmitted on the wireless medium as part of the entire process of moving the 600 byte MSDU betwe en the two client stations?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

17

Given the frame capture and the decode shown, after which beacons in the list shown (as referenced by the frame number in the leftmost column) would multicast traffic have been sent in this infrastructure BSS if multicast traffic had been present? Exhibit:

A. frame number 49A.frame number 49A.frame number 49

B. frame number 50B.frame number 50B.frame number 50

C. frame number 51C.frame number 51C.frame number 51

D. frame number 53D.frame number 53D.frame number 53

E. frame number 54E.frame number 54E.frame number 54

F. frame number 55F.frame number 55F.frame number 55

G. frame number 57G.frame number 57G.frame number 57

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=17

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

18

Errors at the PLCP layer are common in wireless LANs. Which of the following is NOT a common PLCP error type?

A. PLCP CRC Errors

B. PLCP Format Errors

C. PLCP Length Errors

D. PLCP Overrun Errors

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=18

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

19

On an 802.11 wireless LAN operating in DCF, wh en the last frame received contains errors, which of the following timing intervals are used?

A. Superframe

B. Extended Interframe Space

C. Slot Time

D. Contention-free Repetition Interval

E. DCF Interframe Space

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

20

There are many differences between analyzing wireless and wired networks. In a wireless network, there is no guarantee one wireless client station can he ar another station s transmissions. With no corrective actions or co rrective mechanisms implemented, this hidden node situation may cause which measurable statistics parameter to be incremented in a wireless protocol analyzer?

A. Duration length

B. Retransmission Count

C. Contention Window

D. Slot Time

E. Fragment Interval

F. DTIM Interval

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=20

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

21

There are many wireless LAN scanners on th e market such as NetStumbler, Kismet,

MacStumbler, and others that can aid in finding the SSID of wireless LANs. In order to defeat the efforts of these scanners, some administrators co nfigure their access points to stop broadcasting SSIDs in Beacons and not to respond to Prob es with null (empty) SSID fields.

Describe how wireless LAN protocol analyzers can circumvent this so-called "security" solution.

A. Wireless LAN protocol analyzer software puts th e radio card driver into RF Monitor mode. This mode is recognized by access poi nts as privileged, allowing them connectivity when it would otherwise be denied.

B. Wireless LAN protocol analyzers send specialized Probe Requests to which 802.11 compliant access points are required to respond with a Probe Response containing the

SSID information.

C. Wireless LAN protocol analyzers use a special driver, used to operate the card in promiscuous mode. Promiscuous mode is a special mode allowing the radio card to see raw data frames, instead of the filtered data frames t hat standard mode radio cards see.

D. Wireless LAN protocol analyzers analyze all frames on a wireless LAN. Frame types other than Beacons and Probe Responses carry the SSID information.

E. Wireless LAN protocol analyzers using cards from the same manufacturer as the access point will always be able receive t he SSID due to the proprietary chipset protocol extensions.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=21

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

22

Access points act as translational bridges (por tals), bridging traffic between 802.11 and 802.3 networks. What two specifications are used most often by access points to perform this frame translation?

A. 802.1H

B. 802.11d

C. RFC 2002

D. RFC 1042

E. 802.3z

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=22

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

23

Which of the following information will a wirele ss LAN protocol analyzer capture if it can only capture Data Link information?

A. Source IP Address

B. Null Function Data frames

C. TCP SYN datagram

D. Short Interframe Spaces

E. Sequence Control fields

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

24

Given the 802.11 Beacon Management frame deco de shown, determines which statement is true. Exhibit: F. 802.11g stations associating to 802.11b access points must use the

DSSS preamble length specified by the access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=24

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

25

An Announcement Traffic Indicati on Message (ATIM) frame is used by stations operating in an IBSS to notify other stations of t heir intention to transmit data. Wh ich fixed fields and information elements does the ATIM frame include?

A. SSID and Supported Rates

B. Capability Information and Timestamp

C. Challenge Text and Authentication Algorithm

D. IBSS Parameter Set and Status Code

E. The ATIM contains no fixed fields or information elements

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=25

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

26

Given the 802.11 frame decode shown, whic h of the following statements are true. Exhibit:

205-a-54.JPG

A. This screenshot was taken from a Probe Response frame.

B. No mobile stations in this BSS have traffic queued at the access point

C. The TIM is also a DTIM

D. The Beacon Interv al is 100 milliseconds

E. This screenshot was captured in an Ad Hoc (IBSS) network

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

27

James is a sales associate for Company.com. Si tting at his desk, James can use the wireless

LAN with no problems. James takes his laptop downstairs to Company.com Engineering department. James finds that he cannot connect to the Internet or the company intranet, but his wireless LAN card utilities shows that he is as sociated to the wireless network. Engineers are reporting no network connectivity problems over the wireless LAN. When using a protocol analyzer, what will you most likely find as the cause of the problem?

A. Company.com administrator has configured di fferent security mechanisms for the

Sales and Engineering departments.

B. James has a static IP configured on his la ptop, and he has now roamed across a layer

3 network boundaries.

C. An ARP storm is consuming the wireless medium bandwidth making network connectivity almost impossible.

D. Company.com administrator has configured pr otocol filters on the Engineering

department access points.

E. Someone has placed a rogue DHCP server on the Engineering network.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=27

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

28

During Contention-Free operation, a pollable client station is a llowed to send which of the following frame types to the Point Coordinator? A. Null Function B. Data + CF-Poll

C. Data + CF-Ack D. CF-Ack + CF-Poll E. Data + CF-Poll + CF-Ack

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=28

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

29

Some protocol analyzers have the ability to c apture only MAC frame headers (sometimes called packet slicing), and others have the ability to update the capture display without saving the frames permanently (sometimes called stumbli ng mode). What are advantages of using these two features of a wireless protocol analyzer?

A. Analyzers with a small amount of frame buffer memory can be used.

B. Analyzers can use DRAM to store captured fram es instead of storing files on a hard drive.

C. Capturing, analyzing, and discarding headers a llows more CPU cycles for real-time decoding and analysis.

D. Analyzers can be left running for long periods of time without running out of frame buffer space.

E. Analyzers can capture traffic on more channel s simultaneously due to decreased overhead per channel.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=29

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

30

In an 802.11 wireless LAN frame with either long or short preambles, the PLCP Header consists of multiple fields. Which of the following are valid PLCP Header fields?

A. Sync

B. Signal

C. FCS

D. MSDU

E. SFD

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

31

Referencing the screenshot of an 802.11b Data frame, what does the "Version" field mean?

Exhibit:

A. Version = 0 shows whether 802.1h or RFC1042 frame translation is being used between the wired and wireless sides of the access point.

B. Version = 0 shows which type of fragmentati on is being used on the wireless segment. It can be either standard or compressed.

C. Version = 0 shows which version of 802.11 MAC header is in use. It can be either

Standard or SNAP.

D. Version = 0 shows that the first revisi on of the 802.11 frame format is in use.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

32

Which of the following physical layer parameters are implemented differently in OFDM systems and HR/DSSS systems?

A. Slot Time values

B. RTS/CTS implementation

C. PLCP Preamble format

D. DCF medium access

E. MPDU FCS algorithm

F. Available PPDU payload value

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=32

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

33

When the ToDS bit is set to 1 and the FromDS bit is set to 0 in the Frame Control field of an

802.11 Data frame, what might this indicate about the infrastructure and the wireless conversation?

A. A wireless client station could be sending data to a wired station through an access point.

B. A wireless client station must be sending data to a wireless station where the frame has to traverse a Wireless Dist ribution System (WDS).

C. A wireless client station must be sending data di rectly to the access point for the purpose of managing the access point.

D. A wireless client station could be sending data to a wireless client station across an access point.

E. A wireless client station could be sending data directly to another wireless client station as part of an IBSS.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=33

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

34

Company.com is using a single 802.11g access point in their New York branch office. There are ten 802.11g wireless client stations currentl y on the network, each used by XYZ full-time employees. XYZ has hired a consultant to work on some accounting problems, and he is using an 802.11b radio card in his laptop. How might th is affect XYZ wireless LAN throughput?

A. There will be no affect on the wireless LAN th roughput capacity since the access point talks to each station at the highest rate at whic h the station is capable of transmitting.

B. The network throughput capacity will remain unchanged, but the 802.11b client station will slow access down for the 802.11g stations.

C. The network throughput capacity will be greatly decreased, and each 802.11g client station must begin using 20 us slot times.

D. The network thro ughput capacity w ill decrease slightly since the only change will be that the 802.11b client station will transmit at 11 Mbps instead of 54 Mbps.

E. The network throughput capa city will greatly de creased due to mandatory use of

DSSS-OFDM modulation.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=34

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

35

Before accurate statistical troubleshooting with a wireless protocol analyzer can be performed on a wireless LAN, which of the following must be completed?

A. Traffic injection analysis

B. Operational traffic policy

C. Directional traffic filtering

D. Baseline traffic analysis

E. Quality of Service (QoS) design

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=35

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

36

Given the screenshot shown, choose the statement that accurately describes what is being seen by this protocol analyzer. Exhibit: B. The station NIC might not be able to talk to the access point because Europe and the U.S. use different channel sets. C. No compatibility problems would arise because the wireless NIC is ca pable of operating on any channel specified by the 802.11b access point. D. The NIC would not see the access point at all because European 802.11b radios use HyperChannel encoding at the physical layer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=36

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

37

In the graphic, there are three active 802.11b access points. These access points are on channels 1, 6, and 11. In the graph to the left, signals on ch annels 1, 6, and 11 are shown in green bars above their channel number. What do the brown bars on channels 2, 3, 5, 7, 10, and

12 represent? Exhibit:

A. Transmission echoes (multipath)

B. Channel harmonics (resonant frequencies)

C. Cross channel interference

D. Stations associated to the channel 1, 6, & 11 access points

E. Transmissions on adjacent chann els by DSSS access points that ar e not part of this wireless LAN system

F. Unassociated stations sending probe request frames trying to locate an access point with which to associate

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=37

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

38

While analyzing a small office wireless network, you notice WEP is in use. In your protocol analyzer, where would you look to view the W EP Initialization Vector (IV) information?

A. In any Data frame Frame Control field.

B. It is not possible to view the IV information because it is encrypted.

C. In any Data frame Sequence Control field.

D. In any MPDU frame body.

E. In any PPDU header Service field.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=38

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

39

Which two of the following sets of 802.11 c ontrol frames have the same frame format and address positions?

A. RTS and ACK

B. CTS and ACK

C. RTS and CTS

D. CF-End+CF-ACK and CF-End

E. RTS and CF-Poll

F. PS-Poll and CF-End

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=39

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

40

What is indicated when the ToDS and FromDS bi ts are set to 1 in the Frame Control field?

A. The frame is being transmitted from a wi red station to a wireless client station.

B. The frame is being transmitted from one wirele ss client station to another wireless station within the same BSS

C. The frame is being transmitted from a wi reless client station to a wired station.

D. The frame is being transmitted between two acce ss points over a wireless distribution system.

E. The frame is being transmitted from a wireless client station to an access point where the frame terminates at the access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

41

In the analyzer trace shown, the TBTT is nominally 100 Kilomicroseconds. Why does the difference between the times Beacons are sent vary? Exhibit:

A. The access point must compete to gain acce ss to the RF medium in order to transmit a beacon.

B. The DCF Interframe space is nominally 50 , but typically varies by as much as 10

(?0%) causing delays in beacons.

C. This trace is taken of an 802.11b/g mixed mode network where both 802.11b and

802.11g nodes are active on the network. T he access point is changing slot times from short to long as needed.

D. Beacon frames vary in size, and therefore so me take slightly longer to send than others.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=41

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

42

Shown is a screenshot of a wireless protocol analyzer displaying the decode information for a single 802.11 encrypted data + CF-Poll frame. Th e network on which this information was captured was operating in DCF mode using WEP, and th is particular frame was sent from a client station (STA) to an access point (AP). As a prot ocol analyst, how would you explain the existence of this frame on the wireless medium given the information in the decode?

Exhibit:

A. The 802.11 network is using both version 1 and version 2 protocols simultaneously.

This unexpected frame is from the version 2 protocol set.

B. The frame was sent by a clie nt station that does not comply with IEEE 802.11b standard to an access point that is certified.

C. The access point is operating as a repeater, and clients must poll repeater access points in order to transmit data frames through them.

D. The frame was misinterpreted based on insu fficient information received by the analyzer due to frame corruption.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=42

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

43

Which of the following steps must be taken prior to use of a wireless LAN protocol analyzer?

A. Configure the wireless LAN card client utilitie s for RF Monitor mode.

B. Load special firmware into the wireless LAN card being used for analysis.

C. Install a special driver for the sp ecific wireless LAN card being used.

D. Load the wireless LAN protocol interpre ter engine provided by the manufacturer.

E. Disable all installed network adapters ex cept for the wireless LAN card in use.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=43

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

44

A. Decrease the output power on all access points and stations throughout the ESS to form smaller cells in case there is a hidden node. B. Enable support of short preambles on all access points near the break room. C. Change the DTIM interval in all access points near the break room to a shorter interval. D. Change the fragmentation threshold value on all access points near the break room to a smaller value. E. Set all supported data rates on the access points near the break room to Basic

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=44

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

45

Company.com has two access points (AP-1 and AP -2) connected to an Ethernet hub. Which of the following describes how the ac cess points will handle a frame sent from a wired node to a wireless station associated to AP-1?

A. AP-1 will check its association table and bro adcast the frame onto the wireless medium. AP-2 will check its association table and drop the frame.

B. AP-1 will check its association table and bro adcast the frame onto the wireless medium. AP-2 will check its switching table and forward the frame to AP-1.

C. AP-1 will automatically forward the frame onto the wireless medium. AP-2 will notify the wired node that it does not have an asso ciation ID for the station.

D. AP-1 and AP-2 will automatically forward the fr ame onto the wireless medium regardless of any other criteria.

E. AP-1 and AP-2 will both issue ARP frames onto the wireless medium, and if they receive a reply, they will broadca st the data frame onto the wireless medium.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=45

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

46

Which of the following is true regarding frame acknowledgement in an 802.11 wireless LAN?

A. ACK frames following Data fragments set the NAV of competing stations for duration equal to two SIFS plus the next Data fragment and its ACK.

B. A client station reassociation request fram es are only acknowledged with a reassociation response from the acce ss point when roaming in a wire less LAN secured with 802.1X/EAP.

C. Probe request acknowledgement (sending of a probe response) is configurable in the access point and is always linked to SSID br oadcast configuration in Beacons.

D. Beacon frames are acknowledged by all c lient stations configured for PCF mode.

E. Frame fragments are acknowledged individually (with an ACK frame)

F. In PCF mode, WEP-Data frames are only ackn owledged by client stat ions, never by access points.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

47

The following screenshots show an Associat ion Request frame and an Association Response frame that were exchanged between an 802.11b ac cess point and an 802.11 b client station.

Why did the association process fail? Exhibit: Exhibit:

A. Basic: 2, 1 Mbps - Supported: 11, 5.5 Mbps

B. Basic: 11, 5.5 Mbps - Disabled: 2, 1 Mbps

C. Basic: 11, 5.5, 2 Mbps - Supported 1 Mbps

D. Basic: None - Supported: 11, 5.5, 2, 1 Mbps

E. Basic: 11 Mbps - Supported: 5.5, 2, 1 Mbps

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=47

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

48

In the frame decode shown, 1, 2, 5.5, and 11 Mbps are all show n as supported data rates. 1 and 2 Mbps are shown with (basic) beside them. What does (basic) mean in this context?

Exhibit:

A. Basic rates are those rates required by the a ccess point to participate in a Basic

Service Set.

B. The highest data rate set to basic is automat ically used to send broadcast traffic such as Beacon Management frames.

C. Basic rates are optional data rates, often used for assuring connectivity for those stations that are at a significant distance from the access point.

D. Basic rates are only used for multicast traffic, and do not affect unicast traffic.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=48

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

49

In the 802.11b frame decode shown, why does the pr otocol analyzer not show "(basic)" beside

5.5 and 11 Mbps data rates? Exhibit:

A. Only two data rates may be configured as "bas ic" rates, and the administrator has chosen to select 1 and 2 Mbps as basic rates.

B. 5.5 and 11 Mbps data rates are not supported on this access point.

C. 5.5 and 11 Mbps data rates are required data rates on this access point.

D. 5.5 and 11 Mbps data rates are not required by this BSS

E. 5.5 and 11 Mbps data rates may only be used when a ll client stations asso ciated to the access point are connected at a data rate of at least 5.5 Mbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=49

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

50

Referring to the diagram, match label boxes A and B with their appropriate name. Exhibit:

A. A = Contention-Free Period, B = Contention Period

B. A = ATIM Window, B = Data Window

C. A = Congestion Control Period, B = Arbitration Window A. DIFS-RTS-SIFS-

CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK

B. DIFS-RTS-ACK-CTS-ACK-DATA-SIFS-ACK

C. DIFS-RTS-CTS-SIFS-ACK-DATA-SIFS-ACK

D. EIFS-RTS-CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK

E. PIFS-RTS-SIFS-CTS-SIFS-DATA-SIFS-ACK

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=50

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

51

Determine which of the following statements is true using the information in the analyzer trace shown. Exhibit:

A. This analyzer trace displays one PING Request / PING Reply packet exchange between two wireless client stations through an access point

B. This analyzer trace displays two PING Request / PING Reply packet exchanges

between two wireless client stations through an access point.

C. This analyzer trace displays two PING Re quest / PING Reply packet exchanges between two wireless client stations that are part of an IBSS.

D. This analyzer trace displays one PING Request / PING Reply packet exchange between a wireless client station and a wired station through an access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=51

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

52

How does an access point operating in DCF mode no tify a client station operating in Power

Save mode of multiple multicast frames queued at the access point?

A. The access point sets the Beacon DTIM to indi cate that it has queued multicast traffic for the client station.

B. The access point sends the client station a CF-Poll frame with the AID subfield set to the station MAC address.

C. The access point responds to the client station PS-Poll frame with the AID subfield set to a value equal to the number of queued multicast frames.

D. The access point sets the More Data subfield in the Frame Control field of each Data frame to 1 until the last multicast frame is delivered.

E. The access point sets the Duration field of eac h Beacon to a value equal to the amount of time it will take to send all of the queued mu lticast frames to the client station.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=52

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

53

What 802.11 MAC layer function is illu strated by the following diagram? Exhibit:

A. Sequential Acknowledgements

B. Fragment Bursting

C. PCF mode polling

D. CP Regulated Spacing

E. Sequential Fragmentation

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=53

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

54

An administrator decides to optimize wireless LAN performance by adjusting the fragmentation threshold on each access point to a value much lo wer than the default of 2346 bytes. She notices that when wireless client statio ns are doing prolonged data transfer s from a wired server, that downstream performance is better than it was before her adjustments.

One problem she has not yet solved is why performance in the upstream direction has not been improved due to these adjustments. As a wireless protocol analyst, which of the

following explanations would you give to the administrator?

A. Fragmentation thresholds settings are only effe ctive in the downstream direction

(toward the wireless client stations) as sp ecified by the I EEE 802.11 standard.

B. Fragmentation thresholds are uniquely set on eac h wireless client station and access point and affect only transmissions from that node in particular.

C. When configuring fragmentation threshold va lues, it s important to enable RTS/CTS also in order to get effective bi-directional results.

D. The administrator must enable client fragmentati on support by configuring the access point to broadcast a special messa ge to the clients in each beacon. This message will automatically notify the wireless client stations to use the same fragmentation threshold value used by the access point.

E. World Mode (also known as Multi-Domain Op eration) must be enabled for fragmentation to be bi-directional due to regulatory requirements in most countries.

F. Fragmentation is only supported bi-directionally when Antenna Diversity is enabled on both wireless client stations and the access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

55

According to the information found in this screen shot of an 802.11b Probe Response frame, how many bits should stations use in their PPDU pr eambles when they begin transmitting data in the BSS? Exhibit: 205-a-38.JPG

A. 192 bits A process called preauthentication is specifi ed by the 802.11 standard. Preauthentication is implemented by many vendors, and involves a client station perfor ming what tasks? A. Authenticating with an Independent Basi c Service

Set and an Extended Service Set simultaneously.

B. Authenticating to additional Basic Service Sets while maintaining an association to only one access point at a time.

C. Reauthenticating with an Extended Service Set in approximately half of the time required by the association.

D. Associating to multiple Basic Service Sets simultaneously.

E. Reassociating to the Extended Service Set thro ugh another access point just before it drops its connection with the existing access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=55

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

56

A process called preauthentication is specifi ed by the 802.11 standard. Preauthentication is implemented by many vendors, and involves a client station perfor ming what tasks?

A. Authenticating with an Independent Basi c Service Set and an Extended Service Set simultaneously.

B. Authenticating to additional Basic Service Sets while maintaining an association to only one access point at a time.

C. Reauthenticating with an Extended Service Set in approximately half of the time required by the association.

D. Associating to multiple Basic Service Sets simultaneously.

E. Reassociating to the Extended Service Set thro ugh another access point just before it drops its connection with the existing access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=56

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

57

As a consultant for the Company.com, you have been asked to go to a customer site to troubleshoot a problem with intermittently slow throughput on an indoor wireless LAN. You take your wireless protocol analyzer along as a troubles hooting tool. Which of the following events will the protocol analyzer allow you to see th at you would likely not see without it?

A. Intermittent narrowband RF interference

B. An abnormally high amount of data rate changes on a particular station

C. The wireless LAN medium is saturated due to too many bandwidth-intensive applications

D. A single station repeatedly di sconnecting from the access point

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=57

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

58

What is the duration, in microseconds, of the Slot Time specified by the 802.11a standard?

A. 5 us

B. 9 us

C. 10 us

D. 20 us

E. 50 us

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=58

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

59

When operating in 802.11b/g mixed mode, the 802.11g standard calls for optional use of two protection mechanisms: RTS/CTS and CTS-to-Sel f. Which is true regarding use of these two protection mechanisms?

A. RTS and CTS frames use Short Interframe S paces (SIFS), and CTS-to-Self frames use PCF Interframe Spaces (PIFS).

B. Use of RTS/CTS introduces more latency th an CTS-to-Self due to an increased

number of frames introduced into the wireless medium.

C. RTS and CTS frames get relayed through the access point, whereas the CTS-to-Self frames do not.

D. A CTS-to-Self frame sent by a client stati on may reach fewer nodes than the

RTS/CTS frame exchange.

E. All client stations in a ba sic service area (BSA) hear RTS, CTS, and CTS-to-Self frames, so either the RTS/CTS mechanism or CTS-to-Self me chanism can be used with equal effectiveness.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=59

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

60

Using the wireless protocol analyzer trace shown, a wired station (00:C0:9F:07:66:26) is sending a Ping Request to an 802.11b wireless client st ation (00:0C:30:52:93:6A). What is the best explanation as to why the Ping Request is being sent from the access point to the wireless client station at 11 Mbps while the Ping Reply is being sent from the wireless client station to the access point at 5.5 Mbps? Exhibit:

A. Transmission and reception rates are confi gured independently on each client station and announced to the access point in probe requests.

B. The client station is moving further from the access point and has slowed its transmission rate to signal to the access point that it should do the same.

C. An RF interference source is located near the client station causing it to slow its transmission rate in order to successfully communicate with the access point.

D. Another client stati on is sending data to the same access point at a data rate of 5.5

Mbps, causing all client stations in its immediate area to transmit at the same rate.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=60

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

61

Which of the following frame types can be used by an access point to set the NAV value on all associated stations to zero w hen sent to a broadcast address?

A. Data + CF-ACK

B. CF-Poll

C. RTS

D. Null Function

E. CF-End + CF-ACK

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=61

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

62

Which of the following is true regarding frame acknowledgement in an 802.11 wireless LAN?

A. Broadcast frames are acknowledged by all c lient stations participating in PCF mode.

B. Data frames are not acknowledged if the Layer 4 protocol is TCP because TCP has its own ACK frames. UDP datagrams are always acknowledged.

C. Multicast frames are acknowledged by client stat ions participating in the multicast data stream only.

D. PS-Poll frames may be acknowledged either with an ACK frame or with a Data frame

E. Directed management frames such as authe ntication and association requests are always acknowledged.

F. Data frame retransmissions are not acknowledged if they are fragmented.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=62

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

63

An 802.11 Authentication frame includes informat ion used to initiate a multi-frame exchange between a client station and an acce ss point that ultimately results in the verification of the identity of the client station. Wh ich of the following are fixed fiel ds in the Authentication frame?

A. Contention-free parameter set

B. Transaction sequence number

C. Supported rates

D. Algorithm number

E. Challenge text

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=63

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

64

An 802.11g compliant wireless client station se nds a Data frame to a wired station that is connected to a Fast Ethernet switch. The 802. 11g Data frame has a payload (MSDU) of 1600 bytes. Which option below most accurately desc ribes how the access point handles this Data frame?

A. The access point drops the frame.

B. The access point fragments the frame into two standard 802.3 frames and forwards both fragments to the destination station.

C. The access point removes the 802.11 header and replaces it with an 802.3

LLC/SNAP header that allows it to forward the frame to the destination station.

D. The access point removes the 802.11 header and replaces it with an RFC 1042 compliant 802.3 header. It then forwards the frame to the destination station.

E. The access point uses 802.1h frame translation to compress the 802.11 frame payload into the 802.3 frame payload.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=64

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

65

Wireless LAN protocol analyzers often have a set of features for recording statistics and reporting information trends. What tasks do organizations most often use these features to perform?

A. Measuring the baseline throughput across partic ular access points in the wireless

LAN network after installation.

B. Analyzing the number and type of wirele ss LAN attacks over a period of time

C. Identifying rogue access points and stations on the wireless network and generating alarms that can be read by a centralized console.

D. Troubleshooting conversations between wi reless nodes and other nodes (both wired and wireless) on the network.

E. Analyzing the average thr oughput of a single user across an ESS over a period of time.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=65

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

66

Which of the following information elements are contained in an 802.11 Probe Request frame?

A. Capability information B. SSID C. Status code D. Association ID E. Supported rates

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=66

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

67

A wireless LAN protocol analyzer utilizing a radi o card compliant with IEEE 802.11a,

802.11b, and 802.11g standards will be able to perform which of the following tasks?

A. Recognize and decode 802.11-compliant FHSS access point transmissions in the 2.4

GHz ISM band.

B. Recognize and decode all 802.1 1g frames regardless of the m odulation used at the physical layer.

C. Recognize and decode 802.11a, 802.11b, and 802.11g transmissions simultaneously.

D. Recognize and decode transmiss ions from 900 MHz Pre-DSSS syst em in order to report an intrusion to a centralized security console.

E. Recognize, decrypt, and decode unicast dat a frames encrypted with WPA-compliant

802.1X/EAP between stati ons and access points when an ap propriate username and password combination is entered into the analyzer software.

F. Recognize and decode all protection mech anisms sent by a transmitter using CCK.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=67

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

68

Which statement accurately describes why the Tra ffic Indication Map (TIM) information element is not shown in this Beacon Management frame? Exhibit:

A. This model of access point does not support 802.11 compliant Power Save mode.

B. This Beacon frame is using a DTIM instead of a TIM.

C. Beacons transmitted by 802.11 I BSS networks do not include TIMs.

D. This Beacon was captured on channel 2 but was transmitted on channel 1. This caused a loss of information elements within the Beacon.

E. Beacons only contain TIMs when the Power M anagement bit in the Frame Control field of the MAC header is set to 1

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=68

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

69

In the 802.11b analyzer trace shown, what explains why the Probe Request frame and Probe

Response frame are transmitted at different data rates? Exhibit:

A. 802.11b client stations always send Probe R equest frames at 1 Mbps regardless of configuration. The access point is required to s end Probe Response frames at its highest basic rate, which in this case is 2 Mbps.

B. An RF interference source is located near th e client station sending the Probe

Request frame causing it to slow its transmission rate in order to successfully communicate with the access point.

C. The client station output power is set at appr oximately half of the access point output power. The higher output power of the ac cess point allows it to successf ully transmit frames at higher data rates than the client station.

D. The client station sends a Probe Request frame, which includes its supported rates list, using any one of its supported rates, which in this case is 1 Mbps. The access point sends a Probe Response frame, which includes its supported ra tes list and the basic rates list, using any supported rate common to both client stat ions, which in this case is

2 Mbps.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=69

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

70

When using a wireless protocol analyzer, it is common to see Beacon Management frames

(Beacons) being sent several times per second. Which of the following statements is true regarding Beacons?

A. Beacons can be disabled for security purposes.

B. The BSSID and Source Addr ess are always the same.

C. The Destination address is always FF:FF:FF:FF:FF:F

F.

D. The Receiver address and t he BSSID are always the same.

E. The reason Beacons are transmitted so often is that they are unicast frames destined to each associated station.

F. The 802.11 standard specifies that all Beacon s must contain a DTIM information element.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=70

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

71

Given the screenshot shown, choose the statement that accurately describes what is being seen by this protocol analyzer. Exhibit: 205-a-60.JPG

A. Four access points are on the same channel in the same physical area.

B. Four wireless stations are operati ng as two separate Ad Hoc networks.

C. One access point is operating in PCF mode. Th e screenshot is not displaying CF-

Poll frames that have been filtered out.

D. Three wireless stations are participating in an Ad Hoc wireless LAN.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=71

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

72

Choose the correct pairing of IEEE 802.11 st andards with their specification of supported preamble lengths.

A. 802.11 -long preamble support mandatory, short preambles not supported

B. 802.11b -long preamble support mandatory, short preamble support optional

C. 802.11a -long preamble support mandatory, short preamble support mandatory

D. 802.11g -long preamble support mandatory, short preamble support mandatory

E. 802.11b -long preamble support mandatory, short preamble support mandatory

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=72

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

73

In a DCF 802.11g network, when is the Power Management subfield of the Frame Control field set to a value of 1?

A. Only in management frames sent by a client station immediately prior to entering a low power state (dozing) those are part of a frame exchange sequence.

B. On any Data frame sent by the access point subsequent to a PS-Poll frame.

C. On any frame transmitted by a client station operating in Power Save mode.

D. Only in the PS-Poll frame sent from a client station operating in Power Save mode to an access point after the client station awakens from a low power state (dozing).

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=73

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

74

The PLCP Protocol Data Unit (PPDU) consists of which three parts?

A. PSDU

B. Header

C. Preamble

D. Trailer

E. FCS

F. MSDU

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=74

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

75

An 802.11 data frame has multiple address fiel ds. How many address fields are there and how are they used?

A. Two address fields, used for SA, DA

B. Three address fields, used for SA/TA, DA/RA, BSSID

C. Four address fields, us ed for SA, DA, BSSID/TA, RA

D. Five address fields, used for SA, DA, TA, RA, BSSID/HA

E. Six address fields, used for SA, DA, TA, RA, BSSID, HA

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=75

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

76

When using a protocol analyzer to capture conver sations over a wireless LAN, you may often see that the traffic is encrypted. Most wireless LAN protocol analyzers have a feature that allows the analyst to save and reload the captured frames into memory at a later time. Using this functionality, what tasks can be performed?

A. When 802.1X/EAP-MD5 is being used as th e wireless LAN security mechanism, the authentication response frame can be replayed fr om a saved trace file at a later time to successfully authent icate a hacker.

B. If a user name and password for an 802.1X /EAP-TTLS security implementation can be obtained through social engineering tactics, the user name and password can be entered into the analyzer to decrypt the frames from a saved trace file.

C. An analyst can search through the captured frames looking for a RADIUS EAPoL frames that will disclose the user password.

D. Encrypted frames may be decrypted offline, afte r they are captured, by entering a

WEP key or WPA-PSK passphrase into the analyzer.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=76

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

77

Which is true of an 802.11 stat ion use of the Power Management subfield in the Frame

Control field?

A. This subfield is a 2 bit field that is used by a station to announce its power management mode to the access point.

B. This subfield is only used by a station part icipating in an IBSS to announce to its peers its intention to power down.

C. This subfield must contain the same value fo r all frames transmitted by the station during a single frame exchange.

D. A value of 11 in this subfield indicates that the station is in the active mode and will be available for future communication.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=77

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

78

Company.com has an 802.11b/g mixed mode deploy ment, and they are currently experiencing random throughput problems around the entire network. When the network was originally installed, there were both 802.11b and 802.11g stat ions on the network, but throughput levels were acceptable at any given time. To troublesh oot this issue, you have deployed a distributed wireless protocol analyzer, and it has noted a si gnificantly greater percentage of 1 Mbps Data traffic being sent in random places across th e network as compared with the initial baseline testing. When the network was installed, you considered only a minimal amount of 1 Mbps

Data traffic acceptable. What could be causing this problem, and how would the analyzer know about the 1 Mbps traffic?

A. Due to changes in the office environment, some client stations are moving further away from the access points than when the baseline tests were performed. The analyzer views the SIGNAL field in the PLCP header to see the frames transmission rates.

B. A wireless network management system has updat ed all access points to allow only use of the long slot time. The analyzer views the SERVI CE field in the PLCP header to see the frames?transmission rates.

C. A new 802.11g station has a minimum transmission rate set at 1 Mbps. The analyzer views the Start Frame Delimiter (SFD) field in the PLCP header to see the frames? transmission rates.

D. An access point configured for 802.11b/g mixed mode has been reconfigured to send downstream traffic in a round-robin fashion when protection is enabled. The analyzer views the length of the preamble to determine the transmission rate of associated stations.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=78

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

79

In compliance with the 802.11g standard, access po ints may provide which services to increase overall network performance in an OFDM-only environment?

A. Short PLCP Preamble support

B. Short Slot Time

C. Fast Sleep Recovery

D. Downstream QoS

E. Arbitrary Beacon Spacing

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=79

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

80

Which 802.11g specification calls for the use of PLCP preambles and headers using DBPSK or DQPSK modulation and data payl oads using OFDM modulation?

A. OFDM-CCK

B. ERP-PBCC

C. DSSS-OFDM

D. ERP-OFDM

E. ERP-DSSS/CCK

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=80

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

81

Given one screenshot of a fragment burst and ano ther screenshot of one of the data frames decoded, determine which statements are true. Exhibit:

A. The RTS/CTS threshold value on the transmitter is set to 500 bytes.

B. The frame decode shown is of the second fragment in the sequence.

C. The duration value of 508 usec is exactly enough to reserve the medium on behalf of the SIFS and ACK to follow this fragment

D. The transmitter of this frame is allo wed to change its power management mode to

Active.D.The transmitter of this frame is allowed to change its power management mode to Active.

E. This fragment is a retransmission.E.This frag ment is a retransmission.E.This fragment is a retransmission.

F. The sequence number of 169 shown in the de code is unique to the communication between the transmitting station and the access point.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=81

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

82

The 802.11 series of standards calls for use of a Traffic Indication Map (TIM) and a Delivery

Traffic Indication Message (DTIM). Which of the following is true regarding the TIM and

DTIM in an infrastructure BSS?

A. The TIM is a field in the Beacon Management fr ame that holds a map of every client station associated to an access point. It is used for broadcast traffic delivery.

B. The TIM and DTIM are both part of the Beac on management frame and are both sent in every Beacon for the purpose of announcing the modula tion type and supported rate set of the access point.

C. The DTIM parameters are part of each Beac on s TIM Information Element, and they are used to indicate queued broadcast/multicast data to c lient stations using power management features in the BSS.

D. The DTIM is used in 802.11a and 802.11g Be acons whereas the TIM is used only in

802.11b Beacons. The DTIM purpose is to allow for higher rates of Beacon broadcasting and thus raise overall data rates in OFDM based systems.

E. A DTIM period of 0 means that every TIM is a DTIM.

F. The first Beacon sent during a CFP must contain a DTIM

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=82

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

83

Which of these functions specifically relate to 802.11b/g mixed mode operation when both

802.11b and 802.11g client stations are active on the network?

A. CTS-to-Self frames

B. PS-Polling frames

C. Null Function Data frames

D. Fragmentation Thresholds

E. CF-End frames

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=83

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

84

What are the primary mechanisms used by an 802.11 BSS during a contention-free period to cause stations that are not the Point Coordinator to defer?

A. CF Parameter Set elements in the Beacons

B. The Pseudorandom Backoff Timer in each station

C. Point Coordination Function Interframe Space (PIFS)

D. Null Function data frames using SIFS

E. Contention-Free Polling List broadcasts

F. All frames transmitted during the CF P have a Duration field value of 32,768

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

85

This screenshot displays a frame capture of a single PING Request and PING Reply communication between two wireless client statio ns across a Wireless Distribution System

(WDS). Which packet number s have both the FromDS and ToDS bits set to 1? Exhibit:

A. 1

B. 3

C. 5

D. 7

E. 9

F. 11

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=85

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

86

Many of the newest enterprise-cl ass access points and wireless LAN switches support 802.1Q

VLAN tagging. When analyzing a wireless LAN network using 802.1Q tagging, where can the

VLAN tag number be seen?

A. In the Sequence Control field of the MSDU

B. In the PLCP header Service field

C. In the Frame Control field of the MPDU header

D. In the Ethernet header on the wired port of the access point

E. In the Beacon Management frame Capabilities fixed field

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=86

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION:

87

Given the displayed wireless protocol analyz er trace, which of the following is true? Exhibit:

A. 00:40:96:A1:9A:F9 is a client station perf orming a successful 802. 1X/EAP reauthentication.

B. 00:0D:ED:A5:4F:70 is a client station sending unicast data frames to a network node on the wired LAN.

C. Both 00:40:96:A1:9A:F9 and 00:0D:ED:A5:4F: 70 are operating in Ad Hoc mode using WPA- compliant 802.1X/EAP authentication.

D. FF:FF:FF:FF:FF:FF is the access point, and data encrypted with st atic WEP is being sent from a wired station to the wirele ss station 00:40:96:A1:9A:F9.

E. 00:40:96:A1:9A:F9 is a station sending encr ypted broadcast data using an encryption key generated by the authenticator.

Answer:

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=PW0-205&qno=87

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;

- TwPass offers over

2500

Certification exams for professionals.

- More than

98,800

Satisfied Customers Worldwide.

- Average

99.8%

Success Rate.

- Over

120

Global Certification Vendors Covered.

- Services of Professional & Certified Experts available via support.

- Free 90 days updates to match real exam scenarios.

- Instant Download Access!

No Setup required.

- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.

- Verified answers researched by industry experts.

- Study Material

updated

on regular basis.

- Questions / Answers are downloadable in

PDF

format.

- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)

-

No authorization

code required to open exam.

-

Portable

anywhere.

-

Guaranteed Success

.

- Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.

http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement