9A0-063 Adobe 9A0-063 Adobe Acrobat Professional 8.0 ACE

9A0-063 Adobe 9A0-063 Adobe Acrobat Professional 8.0 ACE
http://www.TwPass.com
9A0-063
Adobe
9A0-063 Adobe Acrobat Professional 8.0 ACE
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-063
The 9A0-063 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-063 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-063 exam is very challenging, but with our 9A0-063 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-063 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-063 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-063 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-063 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-063 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-063 tested and verified before publishing
- 9A0-063 exam questions with exhibits
- 9A0-063 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-063 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-063 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-063 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-063 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-063 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-063
now!
9A0-063
QUESTION: 1
You want to decrease the magnification of a PDF document by one preset level by using the
Marquee Zoom tool. What should you do?
A. Shift-click the Marquee Zoom tool.
B. Click and drag up using the Marquee Zoom tool.
C. Click and drag up using the Marquee Zoom tool.
D. Control-click (Windows) or Option-click (Mac OS) the Marquee Zoom tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You are converting a document to PDF document. You plan to print the PDF document on an
imagesetter. You want all colors to be converted to CMYK. Which Adobe PDF Setting should
you choose?
A. Press Quality
B. PDF/X-3:2002
C. PDF/A-1b:2005 (RGB)
D. Standard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Which statement about security envelopes is true?
A. Security envelopes are only compatible with Acrobat 8 and Reader 8
B. Only PDF files can be protected with a security envelope
C. They contain the protected file as an attachment to the envelope PDF
D. Youcan not use a policy server or Adobe Document Center policy with them
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What does Total Ink Coverage preview display?
A. Spot colors that overlap process color areas
B. Areas that exceed the maximum amount of ink coverage allowed by a printer
C. The total percentage of a page covered by any ink
D. The percentage of a process-color ink in a solid-color object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You want to collaboratively edit a PowerPoint presentation. Which method should you use?
A. Attach the PowerPoint slides to a Shared Review
B. Conduct an e-mail-based review
C. Send the PowerPoint slides in a PDF Package
D. Collaborate via the Web with Adobe Acrobat Connect
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which three options are available for submitting data from a PDF form? (Choose three.)
A. XFDF
B. RTF
C. CSV
D. PDF
E. XLS
F. HTML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
.Which feature is enabled for a Participant in an Adobe Acrobat Connect session?
A. Screen Sharing
B. The Note pod
C. Polling pods
D. The Camera pod
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which feature or function of a PDF document is NOT compatible with PDF 1.3?
A. Tagged structure
B. PDF/X 1a compliance
C. JPEG Compression
D. Transparency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You have created a PDF document by scanning a text document. You want to convert the
image of the text to searchable text. Which command should you choose?
A. OCR Text Recognition > Find First OCR Suspect
B. OCR Text Recognition > Recognize Text using OCR
C. OCR Text Recognition > Find All OCR Suspects
D. Optimize Scanned PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which method for combining files should be used if you want each file to appear separately
with its own pagination?
A. OLE (Windows) or Publish and Subscribe (Mac OS)
B. PDF Package
C. Tagged PDF
D. Merged PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to edit the text attributes of a sentence in a PDF document. You have selected the
text by using the TouchUp Text Tool. Which command enables the viewing and editing of the
text attributes of the selected text?
A. Advanced > Document Processing > Full Text Index with Catalog
B. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) and choose Properties
C. Edit > Preferences
D. View > Toolbars > Properties Bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You have distributed a form via email. You have compiled a data set of the submitted forms.
You want to add another form to the existing data set. Which command should you choose?
A. Forms > Create New Form
B. Forms > Compile Returned Forms
C. Forms > Run Form Field Recognition
D. Forms > Track Forms
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What is the key difference between the Redaction tool and the Highlighter Comment tool?
A. The Highlighter tool creates a comment that CANNOT be removed.
B. Redaction removes the text below the mark that it leaves on the page.
C. The Redaction tool is only available for PDF/A files.
D. The Redaction tool only offers black as its color.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What does right-clicking (Windows) or control-clicking (Mac OS) on a toolbar allow you to
do?
A. Hide or show button labels on the toolbar
B. Create or delete new tools with JavaScript
C. Undock andredock the toolbar
D. Add or delete items from a toolbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What is another term for a Permissions password, used to set or change restricted features in a
PDF document?
A. user password
B. certifying password
C. Document Open password
D. master password
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which file format can be imported into a PDF document in order to add comments received
from a reviewer?
A. SWF
B. FLA
C. XMP
D. FDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You are using the default Trust Manager settings in Acrobat 8. Which file format will trigger a
message in Acrobat when you attempt to attach it to an existing PDF document warning you
that Acrobat wont open the file once attached?
A. ZIP
B. MP3
C. DOC
D. MOV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You have a Word document that contains a table of contents that was generated by using
paragraph styles. You want to create a PDF document that automatically creates links based on
the table of contents text. What should you do?
A. Choose File > Print > Adobe PDF
B. Create a PostScript file and open the PostScript file in Distiller
C. Click the Convert to Adobe PDF button
D. Choose Adobe PDF > Mail Merge to Adobe PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which feature is available in Adobe LiveCycle Designer only and NOT available when using
the Acrobat forms tools?
A. Automatic form field recognition
B. Creating forms that can be completed using Adobe Reader
C. Editing PDF forms created in Acrobat
D. Dynamic forms
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which command should you choose from an authoring application to create a PDF document
by using the Adobe PDF Printer?
A. Save as
B. New
C. Print
D. Export
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You have a multi-page PDF document. You want to crop all of the pages to the same
dimension. Which setting should you choose in the Crop Page dialog box?
A. All from the Page Range area
B. Constrain Proportions from the Margin Controls area
C. Show All Boxes from the Crop Margins area
D. Fixed Sizes from the Change Page Size area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You want to view the color separations plates for your document one at a time. Which feature
should you choose?
A. Preflight
B. Document Properties
C. Output Preview
D. Print
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You are converting a document to PDF document. You do NOT want the fonts embedded in
the document. Which Adobe PDF Setting should you choose?
A. PDF/X-3:2002
B. Smallest File Size
C. PDF/A-1b:2005 (RGB)
D. Standard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You are preparing your documents for long term archiving. Which Adobe PDF Setting should
you choose?
A. PDF/A-1b:2005
B. High Quality Print
C. PDF/X-1a:2001
D. Standard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You are preparing a document for long term electronic preservation. Which Adobe PDF setting
should you choose?
A. PDF/X-3:2002
B. Smallest File Size
C. Standard
D. PDF/A-1b:2005
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which items in a PDF document can be encrypted?
A. Attachments and meta data only
B. Attachments, meta data and contents only
C. Contents on specific pages and meta data
D. Attachments and contents only
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You want to insert two pages from one PDF document (called document1) into the middle of
another PDF document (called document2). Which technique should you use?
A. Open document1 and choose Document > Insert Pages
B. Click Combine Files and choose the option to Merge files into a single PDF
C. Open both documents and use the page thumbnails to drag the pages from one
document to another
D. Click Combine Files and choose the option to Assemble files into a PDF Package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
In the output preview, what does a Rich Black Color Warning show?
A. Areas that use a black that contains to dark a screen for the press conditions
B. Objects that are colored with inks other than black (such as text), but should use
black ink
C. Areas that use a mix of Cyan, Magenta, or Yellow inks along with black
D. Areas of the document that exceed the total ink allowed for a specified press
condition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You are adding a background image to your PDF document. You would like this image to
display when the document is viewed on screen, but NOT displayed when printed. Which
option in the Add Background dialog box should you select?
A. In the Source area, choose File
B. In the Source area, choose From Color
C. Click Page Range Options
D. Click Appearance Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which command should you choose to start Acrobat Distiller from within Acrobat?
A. File > Print Setup, then click the Properties button
B. Advanced > Print Production > Acrobat Distiller
C. Advanced > Acrobat Distiller
D. File > Create PDF > From Blank Page
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You are using the Combine Files dialog box to create a PDF document and combine several
different types of files. Some of the files are already in the PDF file format. Which conversion
setting will reduce the size of the PDF documents?
A. NONE of the conversion settings affects PDF documents
B. Default File Size
C. Smaller File Size
D. Larger File Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which statement about toolbars is true?
A. You can combine two toolbars together
B. You can add any tool to any toolbar
C. You can only dock default toolbars in the interface above the document window
D. You can hide tools on a toolbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
HOTSPOT You are editing a Preflight profile. In the Preflight: Edit Profile dialog box each
profile may contain one or more sets of inspection criteria attributes with a symbol next to the
criteria name. Which symbol indicates that the corresponding criteria will not be used in the
Preflight analysis of the PDF file?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which task can be performed by using Adobe LiveCycle Designer but CANNOT be performed
by using the Acrobat Professional Forms tools?
A. Use the Form Tracker to create a library of forms
B. Distribute the form and automatically collect responses to a data file
C. Calculate data in a field
D. Build a form directly from an XML Schema
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You are about to execute a preflight profile. Which action is true?
A. After running a preflightwithfixups, the file is automatically saved, but changes can
be reverted by selecting Undo from the Edit menu.
B. After running a preflightwithoutfixups, the file is automatically saved.
C. After running a preflight with orwithoutfixups, the file is never saved.
D. After running a preflightwithfixups, the file is automatically saved, and changes
cannot be reverted.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which tool on the Print Production toolbar can be accessed from the Output Preview dialog
box?
A. Add Printer Marks
B. Trap Presets
C. Ink Manager
D. Crop Pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You have saved a PDF document by using the Enable Usage Rights command Which two
features are available when the file is opened in Adobe Reader? (Choose two.)
A. Applying a password to a PDF document
B. Using commenting and drawing mark-up tools
C. Applying restrictions for printing and copying the PDF document
D. Saving the PDF document as a Microsoft Word document, retaining the layout,
fonts, formatting, and tables
E. Saving form data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You want to add the word Draft to each page of your document. Which command should you
choose?
A. Advanced > Print Production > Add Printer Marks
B. Tools > Advanced Editing >TouchUp Text Tool
C. Advanced > Document Processing > Set Document Actions
D. Document > Watermark > Add
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You want to create a separate archive of all the images in your PDF document. Which
command should you choose?
A. Tools > Advanced Editing >TouchUp Object Tool
B. File > Export > Image > JPEG
C. Document > Extract Pages
D. Advanced > Document Processing > Export All Images
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which type of form elements can be created by using the Form Field Recognition command?
A. List box
B. Send email button
C. Submit buttons
D. Radio buttons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which statement about creating a PDF document by using the Adobe PDF Printer is true?
A. Your source document must be converted manually to Postscript before printing with
the Adobe PDF Printer.
B. The current Distiller preference settings and Adobe PDF settings are used to convert
the file.
C. The Adobe PDF Printer creates tagged PDF documents.
D. If you are working with standard page sizes, you should create a custom page size
before printing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
When you choose Run Form Field Recognition a Recognition Report is generated. Which is a
feature of that report?
A. Links to detected form fields are generated
B. The report can be saved and reloaded for review at any time
C. Fields which were NOT generated are identified
D. The fields are automatically populated with sample data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which setting in the Images panel of the PDF Optimizer should be chosen to give better
compression results with images like photographs that have gradual transitions from color to
color? A.ZIP
A. JBIG2
B. JPEG
C. CCITT
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to export all the images in a PDF document to separate JPEG files. Which command
should you choose?
A. Advanced > Document Processing > Export All Images
B. File > Save As > JPEG
C. File > Export > Image > JPEG
D. Document > Extract Pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You have used the Distribute Form command to collect responses from a form into a PDF
Package. Which two formats can you export the collected data? (Choose two.)
A. XML
B. CSV
C. HTML
D. XLS
E. RTF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which option in the Combine Files dialog box applies the High Quality Print conversion
preset?
A. Default File Size
B. Larger File Size
C. Smaller File Size
D. Press Quality
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
HOTSPOT Exhibit: * Missing* Which tool should you use to touch-up an image or other
object in a PDF document?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
HOTSPOT You have created a PDF document in which you have summarized financial
information. You have been requested to show the source information document separately.
Which should you choose?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
A PDF document contains ten bookmarks. You want to change the appearance of one of the
bookmark names to bold and italic. Which two actions will display a dialog box allowing you
to edit the text attributes for the desired bookmark? (Choose two.)
A. Select the bookmark and right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) and
select Properties
B. Select the bookmark and choose File > Properties
C. Select the bookmark and choose View > Toolbars > Properties Bar
D. Double-click the bookmark name and choose Expand Current Bookmark from the
Options menu
E. Double-click the bookmark name and choose Highlight Current Bookmark from the
Options menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which two tasks can be performed by using the Form Field Recognition command? (Choose
two.)
A. Set borders and colors
B. Add actions
C. Create check boxes
D. Set default values
E. Create radio buttons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You are sending a PDF document for email review. What must you do to enable the document
for Reader commenting?
A. Choose Document > Enable for Commenting in Adobe Reader
B. Choose Advanced > Enable Usage Rights in Adobe Reader
C. Initiating an email-based review automatically enables the document for Reader
commenting
D. Choose Document > Examine Document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You want to attach a file to a PDF document. You would like the recipient to see a paper clip
icon at a specific location on a page that refers to the attached file. What should you do?
A. Click the Combine Files task button
B. Choose Document > Attach a File
C. Choose Tools > Comment & Markup > Attach a File as a Comment
D. Open the Attachments panel and click Add
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to export your PDF document to a file format that will retain the layout and allow
you to edit the text. Which format should you choose?
A. XML 1.0
B. JPEG
C. Word Document
D. TIFF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which information can you preview by Selecting Preview Separations from the Output
Preview dialog box?
A. Emulsion options
B. Resolution
C. One or more process plates
D. Halftone screens
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You want to locate words in your PDF document such that if you are searching for the word
hiking you would also find the words hikes and hiked. Which command should you choose?
A. Edit > Search, and choose the Proximity option
B. Edit > Find, and choose the Whole words only option
C. Edit > Search, and choose the Stemming option
D. Edit > Search, and choose the Whole words only option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You want to remove links to other documents from your PDF document. You want the links
that jump to locations within the PDF document to be retained. Which option should you
choose in the Discard User Data panel in the PDF Optimizer?
A. Discard external cross references
B. Discard file attachments
C. Discard all object data
D. Discard document information and metadata
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You are creating a PDF document from a Microsoft Word document. You want to
automatically include the metadata from the Word document in the PDF document. Which
option in the Acrobat PDFMaker dialog box should you select?
A. Prompt for Adobe PDF file name
B. Add Links to Adobe PDF
C. Convert Document Information
D. Add Bookmarks to Adobe PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You want to get feedback on a PDF document from several people. These people work in
different companies. You do NOT have a network folder that everyone can access. You would
like to have the comments aggregate automatically into the original PDF document. Which
command should you choose?
A. File > Export > Word Document
B. Comments > Send for Shared Review
C. Comments > Attach for Email Review
D. File > Attach to Email
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have a folder that contains PDF documents. You want to determine which documents
contain a reference to a particular topic. Which command should you choose?
A. Edit > Search
B. Advanced > Accessibility Full Check
C. Document > Examine document
D. Edit > Find
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You want a pop-up window to display automatically every time you use the Highlight Text
tool. What should you do?
A. Double-click on the highlighted text and choose Make Current Properties Default
from the popup Options menu
B. Choose Automatically open comment pop-ups for comments other than notes from
the Commenting Preferences
C. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS) on the highlighted text and choose
Open Pop- Up Note
D. Choose Automatically open pop-ups on mouse rollover from the Commenting
Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
In an email-based review, how will reviewers receive copies of the PDF document for review?
A. The PDF document will be sent as a separate file from the email.
B. The PDF document will be linked via a web link in the email.
C. The PDF document will be an email attachment.
D. The PDF document will be embedded directly in the body of the email.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You work an administrator at TestKing.com. You study the exhibit carefully. Exhibit:
Overprint preview is turned off You are using the Preflight dialog box to preflight a PDF
document. You see the Display Settings Alert icon in the top right of the dialog box. What
would cause this icon to display?
A. Overprint preview is turned off
B. the Profile you have selected does not includeafixup
C. the Profile you have selected includesafixup
D. Overprint preview is turned on
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You want to allow users to add a digital signature to your document by using Adobe Reader 8.
Which command should you choose?
A. Advanced > Security Settings
B. Advanced > Document Processing > Set Document Actions
C. Advanced > Sign & Certify > Place Signature
D. Advanced > Enable Usage Rights in Adobe Reader
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What is the difference between the Loupe tool and the Pan and Zoom tool?
A. The Pan and Zoom tool can only magnify up to 100%, the Loupe tool magnifies
starting at 100%
B. The Pan and Zoom tool can only display a low-resolution proxy image of the
document; the Loupe tool can render high-resolution images
C. The Loupe tool magnifies information in the document window, and the Pan and
Zoom controls what the document window displays
D. The Loupe tool allows you to change the view size by numerical percentage, and the
Pan and Zoom tool can only zoom visually
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
What is a Certified Document in Acrobat?
A. A PDF file that has a digital signature applied to it
B. A form file that has all of the required fields completed
C. Any document that has official data in it
D. A PDF/A or PDF/X file that has been confirmed with Preflight
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which do you need in order to set up a shared review?
A. A local folder on your hard drive
B. A shared network folder to which all reviewers have read and write access
C. A shared network folder to which all reviewers have read access
D. A shared network folder to which all reviewers have write access
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You have extracted pages from a PDF document by choosing the Document > Extract Pages
command. Which is included in the extracted pages?
A. Comments
B. Bookmarks
C. Articles
D. Security settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You want to convert multiple PDF documents into a single PDF document while maintaining
the individual identity of each document. You also want to select different security settings for
one of the PDF documents without applying those changes to the other documents. How
should you create the combined PDF document?
A. as a PDF collection
B. as a PDF document embedded in other files
C. as a Merged PDF
D. as a PDF package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You are using Microsoft Word. You want to create a PDF document from your Word
document by using a one-click procedure. Which option should you choose?
A. Adobe PDF printer
B. Acrobat Distiller
C. Acrobat Connect
D. PDFMaker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to distribute a document that contains sensitive information. You also specify that
users can NOT access the document after a certain date. Which security method should you
use?
A. certificate security
B. password security
C. a Security Envelope
D. AdobeLiveCycle Policy Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have received an email invitation to participate in a shared review. You have clicked the
link to the review document. Which two items appear in the Welcome to Shared Review
window? (Choose two.)
A. The project name
B. The path to the shared folder
C. The password to allow adding comments to the document
D. File names of the attached files
E. The email address of all the reviewers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are considering various options for a digital ID. Where are roaming IDs stored?
A. In the Windows certificate store
B. On a smart card
C. On a server
D. On a hardware token
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You are creating a form. Which task requires using Adobe LiveCycle Designer to create the
form instead of using the Acrobat forms tools?
A. Run automatic form-field recognition on existing PDFs.
B. Convert an existing electronic document to PDF, to be the basis of a form.
C. Use a scanned paper document in PDF format as the basis of a form.
D. Create and edit XML forms.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You have a 10 page document. You want to move pages 2, 4, and 5 to the end of the document.
What should you do?
A. In the Pages panel, click to select page 2. Shift-click to select pages 4 and 5. Choose
Edit > Cut. Click after page 10 and choose Edit > Paste.
B. In the Pages panel, click to select page 2. Ctrl-click (Windows) or Command-click
(Mac OS) to select pages 4 and 5. Choose Edit > Cut. Click after page 10 in the Pages
panel and choose Edit > Paste.
C. In the Pages panel, click to select page 2. Shift-click to select pages 4 and 5. Drag
one of the selected pages after page 10 and release the mouse.
D. In the Pages panel, click to select page 2. Ctrl-click (Windows) or Command-click
(Mac OS) to select pages 4 and 5. Drag one of the selected pages after page 10 and
release the mouse.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
A digital signature is comprised of two parts. One part is a private key that is used to add the
digital signature to documents. What is the other required part of a digital signature?
A. a smart card or security hardware token on which to store your private key
B. a graphic representation of your signature saved as a PDF file
C. a certificate containing your public key
D. a digital ID from a third party provider
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which task is performed first when you initiate a shared review?
A. specify a shared location to which you and all reviewers have read and write access
B. specify a shared location to which only you, the sender, has read and write access
C. select the PDF document to be reviewed, and then choose to post it on the network
and send an email invitation with a URL
D. select the PDF document to be reviewed, and then choose to send it as an email
attachment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
HOTSPOT You want to use the Combine Files command to include or convert a source file
that you have previously combined into different PDF packages. Which icon should you select?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Your PDF document has a bookmark. You want to change the view that displays when the
bookmark is clicked. What should you do?
A. Navigate to the new view and choose Document > Add Bookmark
B. Click on the bookmark in the Bookmarks panel. Navigate to the new view and
choose Options > Use Current Appearance as New Default.
C. Click on the bookmark in the Bookmarks panel. Navigate to the new view and
choose Options > Set Bookmark Destination.
D. Navigate to the new view. Click on the bookmark in the Bookmarks panel and
choose Options > Set Bookmark Destination.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Which feature works together with Redaction to make it easier to redact a file?
A. The Highlighter tool to allow you to redact a file based on comments others have
made
B. The PDF Optimizer to remove the text underneath redaction areas
C. Search, to allow you to search and redact repeated phrases in the document
D. Security, as a way to protect the redacted information from being discovered
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You have a document that you need to revoke because it has some incorrect information in it.
Which type of security policy allows you to do this?
A. All of the security option in Acrobat 8 allow this
B. AdobeLiveCycle Policy Server security
C. Password security
D. Public key certificate based security
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You want to send a PDF document out for a comment and review. You do NOT have access to
a remote server and several of the reviewers will be reviewing the document by using Adobe
Reader. Which type of review should you use?
A. Email-based review
B. With this criteria, you will need to enable commenting for Adobe Reader users and
manually track reviewer responses
C. Browser-based review
D. Shared review
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You are preparing a PDF document for distribution. You want to use the PDF Optimizer to
remove all non-essential elements. Which element can be removed by using the PDF
Optimizer?
A. Low resolution images
B. Empty document pages
C. Security settings
D. Fonts
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which file extension is used by default for customized Adobe PDF settings?
A. PDF
B. XML
C. FDF
D. JOBOPTIONS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You want to use the Output Preview dialog box to show the areas of your document that have a
total ink coverage of 280% or higher. Which should you choose?
A. Simulate Black Ink
B. Simulate Paper Color
C. Ink Manager
D. Total Area Coverage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
A service provider has given you an Adobe PDF Settings file optimized for jobs they will print.
Which file extension must the file have in order for it to be recognized as a customized settings
file?
A. .pdx
B. .pdf
C. .xml
D. .joboptions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
HOTSPOT You want to examine and make corrections to your PDF document for common
output problems, compatibility issues, and conformance to standards. Which should you
choose?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which is the earliest version of Acrobat that allows you to use OpenType fonts?
A. Acrobat 6 (PDF 1.5)
B. Acrobat 5 (PDF 1.4)
C. Acrobat 7 (PDF 1.6)
D. Acrobat 8 (PDF 1.7)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You are combining several multipage PDF documents by using the Combine Files command.
You want to specify which pages are added from a document. Which option or button should
you select?
A. Choose Pages
B. Reuse Files
C. Smaller File Size
D. Remove
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You are creating a PDF document and choose File > Print > Adobe PDF. Which option is
available for controlling the conversion of your source document to a PDF document?
A. Converting Word styles to bookmarks
B. Creating a tagged PDF document
C. Adding security to the PDF document
D. Converting links to PDF links
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which Print Production tool allows you to convert all of the spot colors in a document to
process colors?
A. Trap Presets
B. Ink Manager
C. Output Preview
D. PDF Optimizer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You are using the Review Tracker to send out an email review. You have sent out the initial
email. Which two Review Tracker features are available? (Choose two.)
A. Import Comments
B. Summarize Comments
C. Add Reviewers
D. Migrate Comments
E. Email All Reviewers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You have created an interactive form. What should you include on your form so that your users
can return the form data as an electronic file?
A. a signature field
B. a submit button
C. a print button
D. a bar code field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
HOTSPOT Which toolbar button will give you the option to create a PDF document from a
single file?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You are certifying a PDF document. Which statement is true?
A. The PDF document must not contain other signatures
B. Certifying signatures must be invisible
C. The PDF document must contain other signatures
D. Certifying signatures must be visible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You are using PDFMaker to create PDF documents. You do NOT want the PDF documents to
open automatically after they have been created. What should you do?
A. Turn off View Adobe PDF results by choosing Change Conversion Settings in just
one application, it will change for all applications
B. Turn off View PDF when using Distiller in the Distiller Preferences
C. Choose File > Print > Adobe PDF, click on Properties and turn off View Adobe PDF
results
D. Turn off View Adobe PDF results by choosing Change Conversion Settings in each
application you are using
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You are using Adobe PDFMaker to convert your Word document to a PDF document. You
want to modify the PDF conversion options specific only to converting Microsoft Word files.
Which command should you choose?
A. Open Acrobat Distiller and choose Settings > Edit Adobe PDF Settings
B. Within Microsoft Word, choose Adobe PDF > Change Conversion Settings
C. Open Acrobat Distiller and choose File > Preferences
D. Within Microsoft Word, choose Adobe PDF > Convert to Adobe PDF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
After running form field recognition on a PDF document you notice that one of the field names
is NOT correct. What should you do?
A. Lock the fields that are correct and re-run the recognition tool
B. Edit the name of the field with a form tool
C. Change the font in the original form document, recreate the PDF and re-run the
recognition tool
D. Delete the field and create it manually with the form tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You want to edit the text of a PDF document. Which command should you choose to convert
the PDF document into a document that you can edit?
A. File > Export > Word Document
B. File > Save As and choose PostScript from the format list
C. File > Export > XML 1.0
D. Document > Extract Pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Which image format can be used as a watermark?
A. TIFF
B. EPS
C. PNG
D. JPEG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You are creating a PDF document that will be downloaded from a server. Which option in the
Adobe PDF settings dialog box restructures the file for page-at-a-time downloading or byte
serving?
A. Resolution
B. Object Level Compression
C. Optimize for fast web view
D. Compatibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
HOTSPOT You want to use the Attachments panel to add an attachment to a PDF document.
Which icon displays the Add Attachment dialog box?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You are creating a Security Envelope. You have the option to select how you want to deliver
the envelope. Which two options are available? (Choose two.)
A. Send the envelope without attachments
B. Send the envelope unencrypted
C. Send the envelope later
D. Send the envelope encrypted
E. Send the envelope now
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You have a folder with several GIF, JPEG, and PDF files. You want to merge these files into a
single PDF document. You also want to choose the conversion settings. What should you do?
A. In Acrobat Distiller choose File > Open and select the appropriate documents
B. Drag the appropriate documents onto the Distiller window
C. In Adobe Acrobat, choose File > Create PDF > From Multiple Files and add the
appropriate documents
D. In Adobe Acrobat, choose File > Create PDF > From File and select all files from
the Open dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You are creating a custom Adobe PDF Setting in Distiller. When should you select the option
to Embed thumbnails?
A. Always
B. To generate a thumbnail preview of each page for users of Acrobat 4.0 and earlier
C. Never
D. To generate a thumbnail preview of each page for users of Acrobat 5.0 and later
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
Which statement about creating a PDF document by using Adobe PDFMaker is true?
A. Password-protected Excel files can be converted to PDF on Mac OS.
B. PossiblePDFMaker conversion settings are unified across all file types.
C. Acrobat Distiller must be open before usingAdobePDFMaker.
D. You can select a custom Adobe PDF Setting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
You would like the page numbers in the Page Navigation toolbar to correspond to the page
numbers on the document pages. Which should you choose?
A. Document > Header & Footer > Update
B. Number Pages from the Options menu in the Pages panel
C. Page Transitions from the Options menu in the Pages panel
D. Document > Header & Footer > Add
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You are setting up an email review. How should you add reviewers to an email review?
A. Choose File > Attach to Email
B. Send an Email to the reviewers with the network location of the PDF document
C. Click on the RSS button in the Review Tracker
D. Choose Send by Email for Review. You will be prompted for the email addresses of
the reviewers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You are initiating an email-based review. What functionality does the email-based review
wizard provide by default for Adobe Reader reviewers?
A. the ability to edit document content
B. the ability to electronically sign the document
C. the ability to insert a page in the document
D. the ability to use commenting tools to mark up the document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
HOTSPOT You work an administrator at TestKing.com. You study the exhibit carefully.
Exhibit: *Missing* You are navigating though a PDF document. You begin on page 2,
immediately go to page 3, then zoom in on page 3. Which button will take you to page 2 of the
PDF document?
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
Which can be done with the PDF Optimizer?
A. The document can be password protected to prevent changes
B. The entire document canberasterized to create an image
C. Fonts can be converted to outlines
D. Form fields can be flattened
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Form data created with the Adobe LiveCycle Designer is always stored as____, and a form
created with Acrobat Professional form tools exports data as_____?
A. XFA, XHTML
B. XML, FDF
C. FDF, TEXT
D. FDF, XFA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-063&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement