9A0-064 Adobe Adobe Flash Lite 2.0 Mobile Developer Exam

9A0-064 Adobe Adobe Flash Lite 2.0 Mobile Developer Exam
http://www.TwPass.com
9A0-064
Adobe
Adobe Flash Lite 2.0 Mobile Developer Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-064
The 9A0-064 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-064 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-064 exam is very challenging, but with our 9A0-064 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-064 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-064 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-064 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-064 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-064 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-064 tested and verified before publishing
- 9A0-064 exam questions with exhibits
- 9A0-064 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-064 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-064 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-064 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-064 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-064 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-064
now!
9A0-064
QUESTION: 1
After creating a custom button named "mybutton" on the Stage, a yellow outline around the
button appears when it is selected. How can this be disabled?
A. _focusrect = false;
B. _focus = false;
C. focusrect = false;
D. my button._focusrect = false;
E. mybutton.focusrect = false;
F. fscommand( "setFocusRect", "false");
G. fscommand2( "setFocusRect", "false");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which version of Flash Lite best supports right to left rendering of text, in Text fields using
languages such as Arabic and Hebrew?
A. Flash Lite 1.1
B. Flash Lite 2.0
C. Flash Lite 2.1
D. Text Fields in Flash Lite do NOT support right to left rendering of text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
When a button receives focus, how is the outline surrounding the button defined?
A. bounding box of the button s visible keyframes
B. exact shape of the contents in the "hit" keyframe
C. exact shape of the contents in the "up" keyframe
D. bounding box of the contents in the "hit" keyframe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
When sending an MMS message from Flash Lite how is an image attached?
A. Using the Image class
B. Using the getURL() method
C. Using the loadMovie() method
D. The user must attach the image manually
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
On the BREW platform, Flash Lite is able to access the SMS system of the phone. How is the
message sent?
A. The SMS message is sent as an email message.
B. Flash Lite is not able to send SMS messages from BREW.
C. The SMS system is started and prefilled but the user must still click send.
D. The SMS message is sent silently from the Flash Lite player, without any additional
user interaction.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
What are device fonts? (Choose two.)
A. arial
B. _arial
C. sans
D. _times
E. _tahoma
F. _typewriter
G. sans
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
What method of code looping offers the best performance for Flash Lite?
A. a for loop
B. a while loop
C. a for...in loop
D. a timeline loop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What is the best and most efficient way to flip content 90 degrees and provide a landscape
mode for an application?
A. _root._rotate = 90;
B. _root.rotation = 90;
C. tellTarget("") {_rotation = 90;}
D. fscommand2( "setDisplayMode", "portrait");
E. fscommand2( "setDisplayMode", "landscape", 90 );
F. enclose everything in a movieclip and then apply _rotation = 90;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which sound features are supported for creating wallpapers in Flash Lite 2?
A. All of the above
B. The sound object
C. None of the above
D. Timeline based Sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which two does the Sound object allow on a mobile device? (Choose two.)
A. Control the volume of a sound
B. Delete portions of a sound clip.
C. Control the envelope of a sound
D. Alter the sampling rate of a sound
E. Set the left right balance of a sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
In what form are the types of video (VideoMimeTypes) a device supports returned?
A. As a String
B. As an Array
C. As an Object
D. As a numeric code
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
An XMLSocket() would be BEST suited for
A. An application where the data source rarely changes.
B. A low latency, near continuous communication application
C. A game that only needed name value pairs for high scores.
D. A high latency application that deals with large amounts of data.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
The childNodes properly of the XMLNode object is what type of Object?
A. XML
B. Array
C. String
D. Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What is the correct ActionScript syntax for animating a MovieClip instance, my_mc,
horizontally across the stage?
A. my_mc.onEnterFrame = function(){if_y<= Stage.width{_y+1};
B. my_mc.onEnterFrame = function(){if _x <= Stage.width{_x+1};
C. my_mc.onEnterFrame = function(){if _x <= Stage.width{this._x++};
D. my_mc.onEnterFrame = function(){if _x <= Stage.width{this._y++};
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which method creates a MovieClip with the instance name of myMovie?
A. myMovie = new MovieClip (my_mc, 1);
B. this.attachMovie(my_mc, myMovie, 1)
C. myMovie.duplicateMovieClip(my_mc, 1);
D. myMovie.createEmptyMovieClip(my_mc, 1)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
What is true when using the duplicateMovieClip method?
A. The _visible property is set to true upon duplication
B. A duplicated MovieClip can have a different parent than the source clip
C. Two movie clips can exist at the same depth provided they have different instance
names.
D. A MovieClip that has a depth of 4 will appear to be in front (or on top) of a clip with
a depth of 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
In order to target as many devices as possible, for example, one device supports MIDI and
another includes MFI, what is the BEST way to include multiple sound formats in a Flash Lite
SWF?
A. Use the sound bundler
B. Export all sound as MP3
C. Export all sound as ADPCM
D. Import all sounds and use the System.capabilities object to test
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Examine the following code: var keyListener: Object = new Object();
keyListener.onKeyDown = function():Void { // code runs if any hotspot is pressed trace("A
hotspot was pressed!"); } Key.addListener(keyListener); In the code above, what would be
known as the broadcaster?
A. Key
B. keyListener
C. onKeyDown
D. None of the above
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
What assigns the my_mc MovieClipss height to the value of 100 if the variable myProperty =
_height?
A. my_mc.my Property = 100;
B. my_mc[myProperty] = 100;
C. my_mc.my Property = 100;
D. my_mc[myProperty] = 100;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Where are variables that are loaded via a LoadVars object referenced?
A. within an Array
B. directly in a text field
C. on the timeline where they are loaded
D. in the properties of the LoadVars object where they are loaded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What defines a class named Car that receives additional properties and methods from a
superclass named Vehicle?
A. class Car uses Vehicle {}
B. class Car inherits Vehicle {}
C. class Car derives Vehicle {}
D. class Car extends Vehicle {}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What method loads external JPGs into a MovieClip instance?
A. getURL()
B. loadMovie()
C. loadlmage()
D. loadMovieNum()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
A phone supporting SMS is selected in the device profile of the mobile emulator. What does
the command trace(_capSMS); return when run?
A. 1
B. 0
C. nothing
D. undefined
E. A syntax error occurs
F. A compile time error occurs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Your are using the attachMovie method. What happens when you attach two MovieClips at the
same depth?
A. The second MovieClip replaces the first
B. Both MovieClips are unloaded and a run time error is created
C. The second attempt to attach a MovieClip produces a run time error
D. The first MovieClip remains in place and the constructor of the second MovieClip
calls the getNextHighestDepth( ) method as a replacement for the value of 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What happens when this code is executed? (Choose TWO) retval = fscommand2(
"GetDevicelD", "ID");
A. Flash player crashes
B. retval contains the IMEI string
C. ID contains the IMEI string for the phone
D. retval comes back with a numerical value
E. ID contains the unique phone number for the device
F. An error occurs, there is a compile time syntax problem
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which two classes natively support the length property in Flash Lite 2.0/2.1? (Choose two.)
A. XML
B. Array
C. String
D. XMLNode
E. LoadVars
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
An event object is generated:
A. Whenever a user event, such as mouse press, occurs.
B. Event objects are generated when any type of event occurs.
C. Whenever a system event, such as XML data being loaded, occurs.
D. Event objects are only generated when custom events are dispatched.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
How does the mobile emulator in the Flash 8 authoring tool test device video?
A. The video is tested using MPEG4.
B. The video is tested using the FLV format.
C. The video is tested using the device capabilities, in the XML profile for the device.
D. The video is tested using QuickTime, which means it, may work in the emulator and
not on the device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You have selected a device in the Flash Lite emulator and you have ActionScript that loads in
an image. However, this image type is unsupported in the device you have selected. What
happens when you test the application in the emulator?
A. You cannot test image loading in the emulator.
B. The emulator loads the image and displays an error message in the output panel
C. The emulator does not load an image but does not display an error message either.
D. The emulator loads the unsupported image format but it does not work when the file
is transferred to the device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which is a network operator that owns it s infrastructure?
A. Nokia
B. Samsung
C. Handango
D. Amp d Mobile
E. NTT DoCoMo
F. Sony Ericsson
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
An application needs to run on two different devices. Each device requires different, optimized
ActionScript to run. What command is needed to detect the device that the content is being run
on so different sets of ActionScript run properly?
A. $device
B. Sversion
C. _deviceid
D. _devicename
E. fscommand2( "DevicelD", "ID");
F. fscommand2( "GetDevice", "devicename");
G. fscommand2( "DeviceName", "devicename");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
What unique code is used to distinguish each Symbian based application installed on a device?
A. UID
B. IMEI
C. SymbianID
D. SID
E. SSID
F. DevicelD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
What does the file extension SIS refer to when packaging Flash Lite applications for
deployment on a device?
A. Small installation system
B. Small information system
C. Scalable installation system
D. Symbian installation system
E. Symbian information system
F. Scalable information system
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
How does the emulator in the Flash authoring tool handle testing device video?
A. Using Flash Video (FLV) files.
B. Using the capabilities of Quicktime.
C. Using the native video capabilities of the testing device.
D. Using the video capabilities in the Nokia multimedia tools.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
When attempting to access a network connection from the Flash Lite player, what happens on a
BREW player versus a Nokia player?
A. Flash Lite 2.0/2.1 players do not display warning messages when a network
connection is made.
B. Both players will display warning messages to the end user each time a network
connection is made.
C. Both players will display warning messages to the end user only the first time a
network connection is made.
D. The Nokia player will display a warning message to the end user explaining a
network connection will be made, while the BREW player will not.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What file type is used to install games and applications to Symbian handsets?
A. ZIP
B. MSI
C. SIS
D. TAR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
An application that you have written is attempting to load 100kb of XML data from an external
source into the Flash Lite player. However, the device has only allocated 30kb to handle
incoming data streams. What happens?
A. The data is automatically displayed in 30kb chunks.
B. The 100kb of data is displayed but the application runs very slowly.
C. The Flash Lite player displays an out of memory error to the user.
D. The Flash Lite player displays an an unable to load data error to the user.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Does Flash Lite support https protocol?
A. Flash Lite supports https protocol
B. Flash Lite only supports WAP protocol
C. Flash Lite does not support https protocol
D. Flash Lite supports https protocol but it can be used only if the mobile phone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Click the Exhibit button. Which labeled keys are unavailable for access from Flash Lite
content? adobe&c=9A0-064&q=1
A. D, E, F
B. A, B, C
C. A, B, E
D. A, D, E
E. B, E, F
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What does GSM stand for in the mobile industry?
A. Global System for Mobile
B. Global Service for Mobile
C. Geographic Service for Mobile
D. Geographic System for Mobile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You are creating an application. When should you use a graphic symbol instead of a MovieClip
symbol?
A. when you have multiple nested MovieClips that contain
B. when you have a static background with NO ActionScript
C. when you have multiple frames of ActionScriptActionScript
D. when you have an animation that is independent of the main timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
What actions will most significantly improve content performance on a device? (Choose two)
A. grouping drawn objects
B. reducing the vector graphics nodes
C. using more raster images than vectors
D. avoiding alpha transparencies and gradients
E. using only the colors present in the default color palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which format or protocol should you use for loading asynchronous structured data into Flash
Lite?
A. XML
B. AMF
C. XMLSocket
D. Webservices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You have written an application that loads XML data from the same directory as the SWF file.
You want to move the file and the data together to a Symbian OS phone as a package. What
should you do?
A. Zip the materials together and upload the file.
B. Build an SIS file for bundling the materials and upload the file.
C. Upload all of the files separately into the same directory on the phone.
D. XML files must reside on a server. The Symbian OS does NOT support cross
domain policies so access to the data would be blocked.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Flash Lite can consume XML from
A. A dynamic PHP URL.
B. Adynamic ASP URL
C. The file system of the device
D. All of the above
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
In the BREW environment, how is an image automatically attached to an MMS message?
A. Using the Image class
B. Using attachMovie() method
C. Using the loadMovie() method
D. It is not possible to automatically attach an image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Which method or properly should you use to determine the language set for a mobile OS?
A. _capLang
B. setDefaultl_ang()
C. loadLanguageXML()
D. capabilities.language
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which type of layer does NOT exporte any content or add bytes to the final SWF file when
publishing?
A. Guide layers
B. Normal layers
C. Mask layers
D. Any empty layer that does not contain media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You have created a complex vector image using the MovieClip drawing tools. The code for
drawing the image adds approximately 512 bytes to your final file size. The vector image is the
basis for a game sprite. When you test the file you notice that the animation is very slow. You
want to improve the animation performance of the sprite in your game. What should you do?
A. Set the _quality property to LOW.
B. Set the property _highquality of the MovieClip to 0.
C. Reduce the number of lines and fills to improve performance.
D. Generate the graphic and capture it as a bitmap. Then reimport the image into the
library. Remove the code from your application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What is the most highly processor intensive animation technique?
A. Alpha effects
B. Motion tween
C. onEnterFrame
D. Brightness effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You are optimizing content for a mobile device. Which statement is true?
A. Try to use corners instead of curves.
B. Use shape outlines as much as possible.
C. Try to overlap tweens as much as possible.
D. Use the scaling tool to modify the size of bitmap images.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
How can a Flash Lite device s ability to dynamically load data be determined?
A. _capLoadData
B. getNetworkStatus()
C. getNetworkRequestStatus()
D. getNetworkConnectStatus()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Consider the following statement on a Nokia device: capable = System.capabilities.hasMMS;
If the device does not support MMS, what would the value of the capable variable be?
A. 1
B. -1
C. false
D. notCapable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
What does GPRS stand for in the mobile industry?
A. General Packet Radio Services
B. General Packet Radio Systems
C. General Packet Radar Services
D. General Packet Radar Systems
E. Global Positioning Radio Services
F. Global Positioning Radio Systems
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which is a network operator that owns it s infrastructure?
A. Nokia
B. Samsung
C. Handango
D. Amp d Mobile
E. NTT DoCoMo
F. Sony Ericsson
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You have selected a device in the Flash Lite emulator and you have ActionScript that loads in
an image. However, this image type is unsupported in the device you have selected. What
happens when you test the application in the emulator?
A. You cannot test image loading in the emulator.
B. The emulator loads the image and displays an error message in the output panel
C. The emulator does not load an image but does not display an error message either.
D. The emulator loads the unsupported image format but it does not work when the file
is transferred to the device.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
An application that you have written is attempting to load 100kb of XML data from an external
source into the Flash Lite player. However, the device has only allocated 30kb to handle
incoming data streams. What happens?
A. The data is automatically displayed in 30kb chunks.
B. The 100kb of data is displayed but the application runs very slowly.
C. The Flash Lite player displays an out of memory error to the user.
D. The Flash Lite player displays an an unable to load data error to the user.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What file type is used to install games and applications to Symbian handsets?
A. ZIP
B. MSI
C. SIS
D. TAR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
What unique code is used to distinguish each Symbian based application installed on a device?
A. UID
B. IMEI
C. SymbianID
D. SID
E. SSID
F. DevicelD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Does Flash Lite support https protocol?
A. Flash Lite supports https protocol
B. Flash Lite only supports WAP protocol
C. Flash Lite does not support https protocol
D. Flash Lite supports https protocol but it can be used only if the mobile phone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
When attempting to access a network connection from the Flash Lite player, what happens on a
BREW player versus a Nokia player?
A. Flash Lite 2.0/2.1 players do not display warning messages when a network
connection is made.
B. Both players will display warning messages to the end user each time a network
connection is made.
C. Both players will display warning messages to the end user only the first time a
network connection is made.
D. The Nokia player will display a warning message to the end user explaining a
network connection will he made, while the BREW player will not.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Click the Exhibit button. Which labeled keys are unavailable for access from Flash Lite
content? adobe&c=9A0-064&q=1
A. D, E, F
B. A, B, C
C. A, B, E
D. A, D, E
E. B, E, F
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
How does the emulator in the Flash authoring tool handle testing device video?
A. Using Flash Video (FLV) files.
B. Using the capabilities of Quicktime.
C. Using the native video capabilities of the testing device.
D. Using the video capabilities in the Nokia multimedia tools.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What does the file extension SIS refer to when packaging Flash Lite applications for
deployment on a device?
A. Small installation system
B. Small information system
C. Scalable installation system
D. Symbian installation system
E. Symbian information system
F. Scalable information system
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
An application needs to run on two different devices. Each device requires different, optimized
ActionScript to run. What command is needed to detect the device that the content is being run
on so different sets of ActionScript run properly?
A. $device
B. Sversion
C. _deviceid
D. _devicename
E. fscommand2( "DevicelD", "ID");
F. fscommand2( "GetDevice", "devicename");
G. fscommand2( "DeviceName", "devicename");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
A phone with an English operating system is attempting to load in Chinese text from an
external XML file. What would you need to do to get the player to interpret the text in the
native language? Assume the correct fonts are installed and the text is Unicode.
A. Be sure the System.useCodePage property is set to true.
B. Be sure the System.useCodePage property is set to false
C. The text cannot be displayed on the device in this scenario.
D. Unicode text is only supported with the LoadVars class not XML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
What is the best method for ensuring that elements on a layer are NOT part of the published
SWF file?
A. set the layer to be a guide layer
B. move those elements off of the stage area
C. turn the layer to hidden in the layer properties
D. reduce the alpha transparency of those elements to zero
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
What functionality is supported for capturing user input when developing ringtones and
wallpapers in Flash Lite 2?
A. Using an input text field
B. Using the soft keys (RSK and LSK) of the device
C. Using the numeric buttons of the device
D. It is NOT possible to capture user input when developing ringtones and screensavers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
What is the best and most efficient way to flip content 90 degrees and provide a landscape
mode for an application?
A. _root._rotate = 90;
B. _root.rotation = 90;
C. tellTarget("") {_rotation = 90;}
D. fscommand2( "setDisplayMode", "portrait");
E. fscommand2( "setDisplayMode", "landscape", 90 );
F. enclose everything in a movieclip and then apply _rotation = 90;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
What ActionScript command is used to dial a phone number in Flash Lite 2?
A. getURL()
B. loadMovie()
C. FSCommand
D. FSCommand2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
What is NOT a sound editing feature in the Flash 8 authoring tool?
A. Changing the sound envelope of a sound
B. Modifying the start and end points of a sound
C. Changing the beats per minute (bpm) of a sound file
D. Switching the sound time units from seconds to frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
What method of code looping offers the best performance for Flash Lite?
A. a for loop
B. a while loop
C. a for...in loop
D. a timeline loop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
How can you determine the type of device that a user has?
A. Using the FSCommand
B. Using the getDevice() method
C. Using the getPlatform() method
D. Using the System.capabilities object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
When using a dynamic text field in a Flash Lite application, what will result in the smallest file
size for the exported SWF file?
A. using pixel fonts
B. using device fonts
C. using a font size of less than 8 points
D. using an anti-aliased font, but only embedding required characters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
On the BREW platform, Flash Lite is able to access the SMS system of the phone. How is the
message sent?
A. The SMS message is sent as an email message.
B. Flash Lite is not able to send SMS messages from BREW.
C. The SMS system is started and prefilled but the user must still click send.
D. The SMS message is sent silently from the Flash Lite player, without any additional
user interaction.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
A button has keyframe content for its "up", "over", and "hit" keyframes. The "down" state has
no keyframe. What is displayed when the user activates the button s "down" state?
A. nothing
B. content of the "up" keyframe
C. content of the "hit" keyframe
D. content of the "over" keyframe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What method of the Key class is used to determine what key a user pressed on a mobile
device?
A. Key.getKey()
B. 54Key.enter()
C. Key.getCode()
D. Key.getKeyCode()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What is the best way to check and be sure the data from a SharedObject has loaded from the
device and is ready for use?
A. Use the onLoad() event handler
B. Use the onData() event handler.
C. The getlocal() method automatically does this for you.
D. Create a custom listener using the addListener method
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
The following events are invoked when the XML has been received from the server (Choose
two.)
A. result
B. onData
C. onLoad
D. onResult
E. complete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Your are using the attachMovie method. What happens when you attach two MovieClips at the
same depth?
A. The second MovieClip replaces the first
B. Both MovieClips are unloaded and a run time error is created
C. The second attempt to attach a MovieClip produces a run time error
D. The first MovieClip remains in place and the constructor of the second MovieClip
calls the getNextHighestDepth() method as a replacement for the value of 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
What code creates an object named person with two properties, name and age?
A. person = {name:Fred, age:24};
B. person = (name=Fred, age=24);
C. person = new Array (name:Fred, age:24);
D. person = new Object(name=Fred, age=24);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Given the following code: var circle: TextField; circle.onSetFocus=function () { // } Which
two lines of code will write the name of the instance with focus to the output window?
A. trace(this._target); trace(this._event);
B. trace (this._proto_); trace(this ._instance);
C. trace(this.type); trace(this._name);
D. trace(this._target); trace(this._name);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which function should you use to create an animation?
A. eval()
B. getTimer()
C. targetPath()
D. setlnterval()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which event in the LoadVars class is fired when the last byte of data has been retrieved from a
server?
A. loaded
B. onLoad
C. onDataLoad
D. getTotalBytes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
How is a fscommand2 different from fscommand? (Choose Three.)
A. fscommand2 executes immediately
B. fscommand2 returns a numerical value
C. fscommand2 executes only on a device
D. fscommand2 always prompts a user before executing
E. fscommand2 is limited to only Symbian-based devices
F. fscommand2 executes at the end of a frame it is put on
G. fscommand2 must be run on the very first frame of a MoveClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
What do the left and right softkeys do by default on a Symbian OS-based device while the
Flash Lite Player is running?
A. left does nothing, right quits the application
B. right does nothing, left quits the application
C. left brings up the menu, right quits the application
D. right brings up the menu, left quits the application
E. A run-time error occurs, soft keys must be defined
F. A compile-time error occurs, soft keys must be defined
G. left is assigned to <Left> device key and right is assigned to <Right> device key
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
What happens when this code is executed? (Choose TWO) retval = fscommand2(
"GetDevicelD", "ID");
A. Flash player crashes
B. retval contains the IMEI string
C. ID contains the IMEI string for the phone
D. retval comes back with a numerical value
E. ID contains the unique phone number for the device
F. An error occurs, there is a compile time syntax problem
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which event is supported by the Key class in Flash Lite 2.0/2.1?
A. onkeyup
B. onListener
C. onKeyDown
D. CAPSLOCK
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Consider the following FSCommand2: requeststatus =
fscommand2("GetNetworkRequestStatus"); If the server returns a 404 error, what would the
value of requeststatus be?
A. -1
B. 1
C. 2
D. 6
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which is used to create frame rate independent script based animations?
A. while
B. setlnterval
C. enterFrame
D. gotoAndPlay
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Where must ActionScript classes be located?
A. In components
B. In external files
C. Top layer of the timeline
D. Frame 1 of the root timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which two classes natively support the length property in Flash Lite 2.0/2.1? (Choose two.)
A. XML
B. Array
C. String
D. XMLNode
E. LoadVars
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
If you attempt to play a video object on a device that does not support the video format, what
must you do?
A. You must convert the video to FLV format
B. The video must be bundled within the SWF
C. The video must be loaded from an external URL
D. Nothing, the video will not play on the device and an error message should be
displayed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
What is returned when the following Flash Lite capabilities are run and the device does NOT
support a feature? _capMMS _capLoadData _capEmail
A. -1
B. 0
C. 1
D. true
E. false
F. variable is undefined
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You are creating an application. When should you use a graphic symbol instead of a MovieClip
symbol?
A. when you have multiple nested MovieClips that contain
B. when you have a static background with NO ActionScript
C. when you have multiple frames of ActionScriptActionScript
D. when you have an animation that is independent of the main timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
What actions will most significantly improve content performance on a device? (Choose two)
A. grouping drawn objects
B. reducing the vector graphics nodes
C. using more raster images than vectors
D. avoiding alpha transparencies and gradients
E. using only the colors present in the default color palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Why is it considered bad practice to apply very detailed gradients to vector shapes in Flash Lite
development? (Choose two.)
A. Most Flash Lite enabled devices do not support gradient colors.
B. Vector shapes with gradients cannot be resized to fullscreen size on the device.
C. Advanced display settings on the mobile device can block gradient colors from being
displayed.
D. Gradients demand a high amount of CPU processing to be rendered which may
affect the mobile device performance.
E. Mobile devices have a lower screen resolution compared to desktop computers, so
colors can look different from the originally intended colors.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
What is wrong with the following code? _cap4WayKeyAS=2;
A. _cap4WayKeyAS cannot accept a positive value
B. _cap4WayKeyAS requires a list as an assignment; e.g. localList = "left, right, up,
down"; _cap4WayKeyAS = localList;
C. _cap4WayKeyAS must be assigned to a string; e.g. _cap4WayKeyAS = "2";
D. _cap4WayKeyAS is a part of capabilities and should be used as a read-only or as a
test condition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
In order to transfer a Flash file to a BREW device, the application file must be in the following
A. DLL
B. BAR
C. SWF
D. MOD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which type of layer does NOT exporte any content or add bytes to the final SWF file when
publishing?
A. Guide layers
B. Normal layers
C. Mask layers
D. Any empty layer that does not contain media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You want to determine if a device has SMS capabilities. Which property should you use?
A. _capHasSMS
B. System.capabilities.hasSMS
C. System.capabilities.hasMessaging
D. System.capabilities.hasConnection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
What is the default quality setting when publishing Flash Lite content?
A. Best
B. High
C. Low
D. Medium
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
What is the value of myVar in the following command? myVar =_capCompoundSound
A. 1 if Flash Lite can process compound sound, 0 if it cannot
B. 1 if Flash Lite can process compound sound, undefined if it cannot
C. depends on the number of sounds the device can play simultaneously
D. depends on the number of sounds the installed version of Flash Lite can play
simultaneously
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which ActionScript method should you use to access the SMS, MMS, and dialing capabilities
for the OS of a phone?
A. getURL()
B. getProperty()
C. setProperty()
D. FSCommand2()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
Which command should you use to determine if a mobile device has network access?
A. FScommand2("GetNetworkStatus");
B. System.capabilities.getNetworkStatus;
C. FSCommand2("GetNetworkConnectionName", "myConnectionName");
D. System.capabilities.GetNetworkConnectionName;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
When playing a game written for the Symbian standalone Flash Lite player, what happens to
the game application when a user receives a call?
A. Exits
B. Carries on playing while the call is in progress
C. The game restarts when the call is terminated
D. Automatically pauses until the call is terminated
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
When attempting to load XML that contains white space, such as tabs and returns, what does a
developer need to do?
A. XML used by Flash Lite cannot contain white space
B. Set the whiteSpace properly of the XML object to true.
C. Set the ignoreWhite property of the XML object to true.
D. White space does not make a difference when using XML in Flash Lite.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
What is the most highly processor intensive animation technique?
A. Alpha effects
B. Motion tween
C. onEnterFrame
D. Brightness effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-064&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement