9A0-086 Adobe Adobe InDesign CS4 Exam
http://www.TwPass.com
9A0-086
Adobe
Adobe InDesign CS4 Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-086
The 9A0-086 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-086 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-086 exam is very challenging, but with our 9A0-086 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-086 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-086 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-086 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-086 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-086 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-086 tested and verified before publishing
- 9A0-086 exam questions with exhibits
- 9A0-086 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-086 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-086 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-086 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-086 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-086 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-086
now!
9A0-086
QUESTION: 1
You want to create text along the edge of an oval frame that you ve drawn with the Ellipse
tool.What should you do?
A. right+click (Ctrl+click with a one button mouse) the ellipse with the Type on a Path
tool and choose Content > Text from the contextual menu
B. click the edge of the ellipse with the Type on a Path tool
C. double-click the edge of the ellipse with the Direct Selection tool
D. Shift+click the edge of the ellipse with the Type tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You have created a new object style. In the Stroke pane of the New Object Style dialog box,
you choose a 2-point red stroke. In the Paragraph Styles pane , you choose a paragraph style
called "Heading". What happens when you select a graphic frame with a JPEG image in it and
assign this object style?
A. The frame is converted to an empty text frame with a 2 -point red stroke and the
graphic is deleted.
B. The frame is converted to a text frame with a 2-point red stroke and the graphic is
converted to an inline object.
C. The frame is assigned a 2-point red stroke and the graphic remains.
D. The frame remains the same and this object style is not applied.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You have a long story threaded across multiple columns on multiple pages. You want to
ensure that a column of text does not begin with a single last line of a paragraph (widow), or
end with a single first line of a paragraph (orphan).Which feature lets you control this?
A. Paragraph Rules from the Paragraph panel menu
B. Justification from the Paragraph panel menu
C. Advanced Type pane of the Preferences dialog box
D. Keep Options from the Control panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You have selected a table and you want to use Quick Apply to choose a table style.What
should you do so that Quick Apply only displays table styles?
A. press Ctrl+Enter (Windows) or Command+Enter (Mac OS) and then type "t:"
B. press Ctrl+Enter (Windows) or Command+Enter (Mac OS) and then Alt-t
(Windows) or Option-t (Mac OS)
C. choose Window > Type & Tables > Table Styles, and then click on the Quick Apply
button in the Table Styles panel
D. open the Quick Apply window and Option-click (Mac OS) or Alt-click (Windows)
on any table style in the list
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You want to apply an opaque gradient fill at an angle, from the lower-left corner to the upperright corner of a square frame.Which feature do you use to accomplish this?
A. New Gradient Swatch dialog box
B. Gradient panel
C. Effects panel
D. Gradient Feather tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Using the Preflight panel, you want to locate any imported color bitmapped image with an
effective resolution under 250 ppi. What should you do?
A. create a new Preflight profile with a Color Image Mi nimum Resolution setting of
250 ppi
B. create a new Preflight profile with a Color Image Maximum Resolution setting of
250 ppi
C. edit the Basic profile using a Color Image Minimum Resolution setting of 250 ppi
D. edit the Basic profile using a Color Image Maximum Resolution setting of 250 ppi
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You select a color in the Swatches panel and open the Swatches panel menu. New Mixed Ink
Swatch is disabled (grayed out).Why do this happen?
A. You must first select the Gradient Swatch tool in the Tool panel.
B. You must select two swatches in the Swatches panel to create a mixed ink swatch.
C. You must have at least one spot color swatch to create a mixed ink swatch.
D. You need to first select an object on the page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You want to place crop marks 4 mm from the trim edge when printing.What should you do?
A. select the All Printer s Marks checkbox in the Marks and Bleed pane of the Print
Dialog Box, and set the Offset field to 4 mm
B. deselect the Use Document Bleed Settings checkbox in the Marks and Bleed tab of
the Print Dialog Box, and manually enter 4 mm for all four sides
C. choose File > Document Setup, click the More Options button, and enter 4 mm as the
Slug value
D. choose File > Print Booklet and enter 4 mm in the Creep field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You frequently enter text directly into InDesign via the Story Editor, and you often type so
quickly that you type "Acme,Inc" instead of "Acme, Inc."What should you do?
A. You choose Edit > Spelling > Dynamic Spelling, which will alert you to every
instance of the typo by placing a squiggly red underline beneath it.
B. You choose Edit > Spelling > Dictionary to open the Dictionary dialog, enter
"Acme,Inc" in the Word field, and click the Add button
C. You open the Autocorrect pane of the Preferences dialog box and select the
EnableAutocorrect checkbox. You then click the Add button, enter the incorrect and the
correct spellings and click OK.
D. You apply to the comma in "Acme,Inc" a character style with a kerning value high
enough to push the "Inc" a full space to the right.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What should you do to prevent a master page item from being overridden on a document
page?
A. right-click (Ctrl+click with a one-button mouse) the item on the master page and
from the contextual menu, select Lock Position
B. create a new layer, move the item to that layer and drag the layer to the bottom of the
layer stack
C. right-click (Ctrl+click with a one-button mouse) the item on the master page and
from the contextual menu, deselect Allow Master Item Override s
D. create a new master page for that one item only and base the other master pages on
that
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You have a Photoshop image selected on your page.Which panels allow you to access to the
image s embedded XMP metadata?
A. Links panel and Attributes panel
B. Links panel and Info panel
C. Info panel and Attributes panel
D. Info panel and Tags panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You import a QuickTime movie into your InDesign document.Which two features in the
Export Adobe PDF dialog box will enable the movie to p lay in Acrobat? (Choose two.)
A. PDF/X3:2002 in the Standard pop -up menu
B. Interactive Elements checkbox
C. Acrobat 5 in the Compatibility pop -up menu
D. Optimize for Fast Web View checkbox
E. Create JDF File Using Acrobat
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You have created a table and want to set the space above the table.What should you do?
A. select the first row of the table and then adjust the Space Above field in the Control
panel
B. place your cursor in the table, choose Table > Table Options > Table Setup, and use
the Table Options dialog box to adjust table spacing
C. select the table, choose Window > Text Wrap, and use the Text Wrap panel to adjust
space above
D. select the table and increase the Top Cell Inset field in the Table panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You have created a table long enough to flow over two pages of your document. You want the
data in the first row to be duplicated on the second page.What should you do?
A. insert your cursor in the first row of the table and choose Table > Convert Rows > To
Header
B. select the first row of the table and from the Notes panel menu choose Convert to
Note
C. create a header cell style in the Cell Styles panel and apply it to the first row of the
table
D. select the first row and choose Table > Cell Options > Rows and Colum ns
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Options, and choose Custom in the Position pop-up menu. Finally, you select the frame with
the Selection tool and click the Wrap Around Object Shape button in the Text Wrap
panel.Which statement is true about the text wrap?
A. Text wrap is disabled for anchored objects when you choose Custom from the
Position pop -up menu.
B. The text wrap affects all lines of text in all stories on this page.
C. The text wrap has no effect on its own line of text or text in the previous paragraph.
D. The text wrap affects all lines in this story, but has no effect on stories in other text
frames.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You have created a condition in the Conditional Text panel. You want to apply that condition
to all text that has the "Teacher s Edition" paragraph style applied to it.What should you do?
A. choose Create New Set from the Set pop -up menu in the Conditional Text panel
B. create a character style with the condition applied and apply it to the paragraph style
as a nested style
C. edit the paragraph style definition to include the condition
D. use Find/Change to find text in the "Teacher s Edition" paragraph style and apply the
condition to it
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You have an XML file, a DTD, and a completed InDesign file from a previous XML project.
You want to use the same XML tags and structure in a new InDesign document.Which method
should you use to reproduce the tag names in the new InDesign file?
A. select Load Tags from the Tags Panel menu; select the previous InDesign file and
click Open to load the XML tags
B. open the previous InDesign file; select all the tag names in the Tags panel; press
Command-C (Mac OS) or Ctrl-C (Windows) to copy them; open the new InDesign file;
while the Tags panel is open, press Command-V (Mac OS) or Ctrl-V (Windows)
C. select Load Tags from the Structure panel menu; select the DTD file; click Open
D. select Import XML from the File menu; select the DTD; click Open
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
In which layered Photoshop file format does InDesign CS4 allow you to control layer visibility
?
A. PDF
B. PSD
C. TIFF
D. PSB
E. EPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You place a graphic on a master page and apply a text wrap to it. You want the text wrap to
apply to text on master pages only.What should you do?
A. select the graphic on the master page and choose Apply to Master Page Only from
the Text Wrap panel menu
B. select the graphic on the master page, right-click (Ctrl+click with a one button
mouse), and choose Allow Master Item Overrides from the contextual menu
C. select Text Wrap Only Affects Text Beneath i n the Composition pane of the
Preferences dialog box
D. with the graphic selected, select the Invert checkbox in the Text Wrap panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You want to apply trapping to your file while creating a PostScript file.What should you do?
A. in the Output pane of the Print dialog box, click the Ink Manager button, and select
the Trapping Sequence field
B. in the Output pane of the Print dialog box, select Separations from the Color pop-up
menu and select Application Built-In in the Trapping pop-up menu
C. in the Output pane of the Print dialog box, select Composite CMYK from the Color
pop-up menu, and select the Simulate Overprint checkbox
D. choose Window > Output > Trap Presets, and select Assign Trap Preset from the
Trap Preset panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You want to create a new user dictionary file that you can share with others in your
workgroup.Which dialog box in InDesign enables you to do this?
A. Find/Change dialog box
B. Dictionary dialog box
C. Check Spelling dialog box
D. Preferences dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You place an Excel file into your InDesign document as a linked table (it appears in the Links
panel) and apply a table style to it. You then apply some "local" formatting by changing the
font of text inside some cells. The data in the Exc el document changes and you click Update
Link in the Links panel.What happens?
A. All local formatting is retained but the table formatting is lost.
B. All local formatting is lost but the table formatting is retained.
C. The table style is set to [None].
D. The table is converted to tabbed text.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You have a graphic casting a large drop shadow next to a text frame.Which setting should you
choose from the Highlight pop-up menu in the Flattener Preview panel to indicate if there will
be any po tential printing problems with the text?
A. Outlined Text
B. Rasterized Complex Regions
C. Affected Graphics
D. Transparent Objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You have no text frames on a master page.Which two conditions must be met for Smart Text
Flow to automatically add pages to your document as you type in a text frame? (Choose two.)
A. The story must be threaded across at least two frames on two pages.
B. The Preserve Facing-Page Spreads checkbox must be selected in the Type pane of
the Preferences dialog box.
C. The text frame must have only one column.
D. The Limit to Master Text Frames checkbox must be deselected in the Type pane of
the Preferences dialog box.
E. The story must be in a text frame that extends to the page margins.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You have three documents open and you want to arrange the document windows without
having them snap together as a tabbed window.Which two actions should you take to achieve
this? (Choose two.)
A. choose Window > Arrange > Consolidate All Windows
B. Shift+double-click the title bar of any of the docked documents
C. hold down the Ctrl key (Mac OS and Windows) while dragging the document
window.
D. choose Window > Workspace > Advanced
E. deselect the Enable Floating Document Window Docking checkbox in the Interface
panel of the Preferences dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You have several paragraphs automatically numbered using InDesign s Bullets and
Numbering feature. You want to rearrange the order of those paragraphs in the story while
keeping the numbering sequential.What should you do?
A. one at a time, highlight each of the paragraphs to be moved with the Direct Selection
tool and drag it to its new position in the story
B. highlight the numbered paragraphs with the Type tool, choose Type > Bulleted &
Numbered Lists > Convert Numbering to Text, and then use Edit > Cut and Edit > Paste
to rearrange paragraphs
C. highlight the numbered paragraphs with the Type tool, choose Type > Bulleted &
Numbered Lists > Convert Numbering to Text and then double -click the
SortParagraphs.jsx script in the Scripts panel
D. with the text cursor in the story, choose Edit > Edit in Story Editor, then, one at a
time, highlight each of the paragraphs to be moved with Type tool, and drag it to its new
position in the story
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You select a JPG image and choose Edit > Edit Original but the wrong program launches (for
example,Preview or Pictures and Fax Viewer opens instead of Photoshop).What should you
do?
A. select the image, right-click (or Ctrl-click with a one-button mouse), and choose edit
With from the context menu
B. select the image, choose File > Open and choose the proper application to launch
C. select the image in the Links panel and choose Go to Link from the panel menu
D. select the image with the Direct Selection tool, then choose File > File Info and
change the value in the Creator field of the IPTC pane
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
In InDesign, you want to colorize a bitmapped image that has been saved in the Grayscale
mode in Photoshop. Which two image file formats support this? (Choose two.)
A. PSD
B. BMP
C. PDF
D. TIFF
E. Photoshop EPS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You have a multi-page document. You want to create a header that displays "page X of Y" in
which X is the current page number and Y is the total number of pages in the document. You
create a text frame on the master page and enter the text "page X of Y".What should you
replace the "X" and "Y" with?
A. for X, Option-click (Mac OS) or Alt-click (Windows) on the current page in the
Pages panel. For Y,Option-click (Mac OS) or Alt-click (Windows) on last page in the
Pages panel
B. for X, type {page}, and for Y type {endpage}
C. for X, use the Type > Insert Special Character menu. For Y, use the Type > Text
Variables menu
D. for X, use the Type > Insert Special Character menu. For Y, choose Layout >
Numbering & Section Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You have three text frames drawn on a page. You want to position them on the page with
identical horizontal spacing between them.What should you do?
A. select two frames and drag them until the Smart Spacing indicator appears
B. select one frame and drag it until the Smart Spacing indicator appears
C. select all three frames, choose Object > Group, then press the Distribute Horizontal
Centers button in the Align panel
D. select all three frames and choose Align to Selection from the Align panel pop -up
menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You have a text frame filled with the Paper color. You want the background of the text frame
to be 50% transparent, but the text itself to remain at fully opaque. After selecting the frame,
what should you do?
A. in the Effects panel, select the Isolate Blending checkbox then set the Opacity field to
50%
B. in the Effects panel, click Fill then type 50% in the Opacity field
C. select the text frame with the Direct Selection tool, choose Object > Effects >
Transparency, and change the Opacity field to 50%
D. in the Color panel, type 50 into the % field, then select the text with the type tool and
make sure the % field is set to 100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You have created a table style and want to have it applied when you place an Excel file.You
choose File > Place and select the Show Import Options checkbox.Which option should you
choose from the Table pop-up menu in the Formatting section of the Import Options dialog
box?
A. choose Formatted Table
B. choose Unformatted Table
C. choose Formatted Only Once
D. choose Unformatted Tabbed Text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You have created a table and want to add rows to it.What should you do?
A. place the text cursor in the text frame and double -click directly under the last row in
the table
B. place the cursor in the text frame, click down on any horizontal row border then
Alt+drag (Windows) or Option-drag (Mac OS) down
C. select the entire table and choose New Cell Style from the Cell Styles panel menu
D. click anywhere in the table with the text tool then choose Table > Cell Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You are creating a template for a document and will later flow text into it. The template must
be set up so that every instance of your company s name appears in a character style called
"Company". What should you do?
A. create a new GREP Style within each of the template s paragraph styles
B. create a new Nested Style within each of the template s paragraph styles
C. edit the Advanced Character Formats pane of the Character Sty le dialog box
D. Click the Add button in the Autocorrect pane of the Preferences dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You are designing a document that will be exported in the SWF format. You convert a frame
to a button by choosing Object > Interactive > Convert to Button. Which feature in the Actions
pop -up menu in the Buttons panel will work properly in the final SWF?
A. Open File
B. Movie (Play Movie)
C. Go to Anchor
D. Go to Next View
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You are designing an interactive PDF in InDesign. When a user clicks on an image on page 1
of the PDF, you want them to be taken to page 10.After selecting the graphic frame, which
feature should you use to accomplish this?
A. Hyperlinks panel
B. Buttons panel
C. Page Transitions panel
D. Bookmarks panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You have a document in which some text is formatted using nested styles. All character and
paragraph styles have corresponding XML tags in the Tags panel.What happens when you use
the Map Tags to Styles feature?
A. XML tags are applied to paragraphs, but text formatted by nested styles is ignored.
B. XML tags are applied to paragraphs using matching paragraph styles, but text
formatted by character or nested styles is ignored.
C. An error alert appears because InDesign cannot map XML tags to styles in
documents that use nested styles.
D. XML tags are applied to all paragraphs using matching paragraph and character
styles, including text formatted by nested styles.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You have created an ad for a glossy magazine and now find out that it will also be used in a
newspaper, which prints with an Ink Limit of 240%.How do you find potential areas of over saturation in your document?
A. choose Ink Limit from the View pop-up menu in the Separations Preview panel and
set the value to 240%
B. choose Ink Manager from the Swatches panel and select the Use Standard Lab
Values for Spots checkbox
C. choose View > Overprint Colors then choose View > Proof Colors
D. choose Edit > Color Settings and change the CMYK working space to U.S. Web
Uncoated v2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You are sending a document to a colleague to work on and you want to ensure the colleague s
work adheres to specifications saved in a preflight profile.What should you do?
A. select a profile from the Preflight panel and click the Embed Selected Profil e button
B. choose Edit > Assign Profile and choose both an RGB and CMYK Profile
C. choose Edit > Convert to Profile and select from the Destination Space pop -up
menus
D. select a profile from the Preflight panel and choose Enable Preflight for All
Documents from the flyout menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You want to know how many words are in a story threaded through multiple text frames. To
accomplish this, you choose Show Options in the Info panel menu.What do you do next?
A. select the first text frame in the stor y with Selection tool
B. triple-click the first paragraph in the story with the Type tool
C. choose the Type tool, and make sure the text cursor is flashing inside one of the text
frames
D. double-click any corner handle of the last text frame in the story
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What do you do to insert a discretionary hyphen character into a word?
A. type a regular hyphen, then select it and choose Keep Options from the Control panel
menu
B. choose the character you want from the Type > Insert Special Character menu
C. find the character in the Glyphs panel and drag it into the text frame
D. type Option-Shift-hyphen (Mac OS) or Alt-Shift-hyphen (Windows)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have a multi-layer document. You lock one layer.Which statement is true?
A. The locked layer will not print.
B. Objects on the locked layer can be selected but cannot be modified.
C. Objects on the locked layer are viewable but cannot be selected.
D. Text on the locked layer can be selected with the Type tool but the text frame cannot
be resized.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-086&q=1 While setting type in the OpenType font
Caflish Script Pro you decide that, rather than the single-loop,open-tail lowercase "g" you want
to use the alternate version comprised of two loops.What should you do after selecting the "g"
character in the text frame?
A. choose Type > Insert Special Character > Other > Non -joiner
B. choose Type > Glyphs, click the "g" in the Glyphs panel to see available alternates,
and then click on the alternate
C. choose Type > Character Styles, then click the New Character Style button in the
Character Styles panel
D. choose OpenType > Titling Alternates from the Control panel menu
E. Choose OpenType > Proportional Oldstyle from the Control panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You have used the Type on a Path tool to add a line of text along a curved path. You want each
character of the text to remain upright, without any rotation or skewing.Which setting should
you choose from the Type on Path Option dialog?
A. Stair Step
B. Rainbow
C. 3D Ribbon
D. Gravity
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You have created an object style that defines an object s fill and stroke, then assigned this style
to several frames in your document. You change the fill color of one of the frames in the
Swatches panel. You now want to change all of the other objects to match the modified
object.After selecting the modified object, what should you do?
A. Alt+click (Windows) or Opt+click (Mac OS) the object style name in the Object
Styles panel
B. choose Redefine Style from the Object Styles panel menu
C. choose Duplicate Object Style from the Object Styles panel menu
D. choose Copy to Group from the Object Styles panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-086&q=1 In the dialog box shown in the exhibit,
what does the red "u" next to the sym bols indicate?
A. The character is unidentified and may appear as missing
B. The bullet character may change depending on the current font
C. The symbol is based on a Unicode character
D. The font for this character is currently not installed on this compu ter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You have several documents in a Book panel. Each document has two conditions listed in the
Conditional Text panel: A and B. In the first document, condition A is visible, and condition B
is hidden. How should you update the other documen ts to match this same display?
A. while the Book panel is open in InDesign, choose Show from the Indicators pop-up
menu in the Conditional Text panel
B. deselect all documents in the Book panel, make document A the style source, and
click the Synchronize Styles and Swatches button
C. select the two conditions in the Conditional Text panel, then drag them on top of the
other open documents
D. deselect all documents in the Book panel, then choose Update all Cross-References
from the Book panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You have placed a large Photoshop graphic on your page and scaled it down 50%. You select
the graphic with the Selection tool and check to see that Show Options is selected in the Info
panel menu. Which two will the Info panel display? (Choose two.)
A. the current resolution of the graphic
B. the link status of the graphic
C. the original height and width of the graphic
D. the graphic s color space
E. the layer the graphic is currently on
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
In which two Illustrator file types does InDesig n CS4 allow you to control layer visibility?
(Choose two.)
A. PDF files saved as CS3 compatible or later
B. AI files saved as CS3 compatible or later
C. EPS files saved as CS3 compatible or later
D. FXG files saved as CS3 compatible or later
E. SVG files saved as CS3 compatible or later
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You are working on several documents and notice some are being preflighted and some are
not.How would you set InDesign to preflight all documents?
A. close all documents and choose Edit > Assign Profiles
B. close all documents and choose File > Preflight
C. choose Enable Preflight for All Documents from the Preflight panel menu
D. choose Profile Options from the Preflight panel menu and select Use Working
Profile from the When Opening Documents section
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You have created a character style and you want to apply it to every em dash in a paragraph
whenever you apply a paragraph style called "Body".What should you do?
A. in the GREP Style pane of the Paragraph Style dialog box, click New GREP Style,
choose the character style in the Apply Style pop -up menu, place the cursor in the To
Text field and type [mdash]+
B. in the GREP Style pane of the Paragraph Style dialog box, click New GREP Style,
choose the character style in the Apply Style pop -up menu, place the cursor in the To
Text field and choose Hyphens and Dashes > Em Dash from the @ pop -up menu
C. in the Find Format field of the Find/Change dialog box, choose Hyphens and Dashes
> Em Dash from the @ pop-up menu, then click the GREP tab, click the Specify
Attributes to Change button, and choose the character style
D. open the Glyphs panel, choose Alternates for Selection from the Show pop -up
menu, select the font in the Font pop-up menu, select the em dash character, and choose
Add to Glyph Set from the panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You create a document that you want to distribute electronically so you built it using RGB
images and swatches. However, when you export a PDF, the colors are all converted to
CMYK.What could cause this?
A. You have selected PDF/X-1a:2001 in the Standard pop-up menu in the Export
Adobe PDF dialog box.
B. You have selected PDF/X-3:2003 in the Standard pop-up menu Export Adobe PDF
dialog box.
C. In the Color Settings dialog box, you have chosen Convert to Working Space from
the RGB pop-up menu in the Color Management Policies section.
D. You have selected the All Spots to Process and Use Standard Lab Values for Spots
checkboxes in the Ink Manager dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You are creating a one-page color flyer and your design includes multiple fonts, colors,
images, and drop shadows. Your final output will be printed on an desktop inkjet printer.What
can you do to maximize the color saturation and quality before you print?
A. select the Simulate Paper Color checkbox in the Co lor Management pane of the
Print dialog box
B. choose Edit > Color Settings and choose your printer s ICC profile from the RGB or
CMYK pop-up menus
C. create a new Transparency Flattener Preset in which you select the Clip Complex
Regions checkbox
D. choose Edit > Transparency Blend Space > RGB
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
You have a multi-layer document and all layers are currently visible. You want to hide all but
one layer.What should you do?
A. open the Layers panel and Command-click (Mac OS) or Ctrl-click (Windows) the
Show layer icon for the layer you want to remain viewable
B. select the layer you want to remain viewable then choose Lock Others from the
Layers panel menu
C. open the Layers panel and Option-click (Mac OS) or Alt-click (Windows) the Show
layer icon for the layer you want to remain viewable
D. open the Layers panel and Shift+double-click the show layer icon for the layer you
want to remain viewable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You want to export a long story as TXT (Text Only) or XML. The story includes a list that
was automatically numbered using the Bullets and Numbered Lists feature.What should you
do so that the numbers remain in the exported document?
A. select the list and choose Type > Bullets & Numbered Lists > Apply Numbers
B. choose Type > Bullets & Numbe red Lists > Define Lists, and click the New button
C. make sure the numbering has been applied with a paragraph style, then export the file
normally
D. select the list and choose Type > Bullets & Numbered Lists > Convert Bullets and
Numbering to Text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You have 15 facing-pages documents in a book panel, each one a chapter in a book. The
chapter title is on the first page of every document. You want to add the chapter title as a
running head at the top of every odd-numbered page.What should you do?
A. for each file, create a text variable and place it in a text frame on the master page
B. open the Numbering & Section Options dialog box for each file and change the
Section Prefix field
C. choose Layout > Table of Contents Styles, click Edit, then select the Run-in
checkbox
D. choose File > Document Setup and click the More Options button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You have selected the text in cell. You want to select the cell itself in order to change its fill
color in the Swatches panel. What should you do?
A. press Tab
B. press Alt+c (Windows) or Opt+c (Mac OS)
C. press Escape
D. press Enter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You are creating a catalog of products, with many items per page. You want to make a running
header at the top of the page that automatically shows the n ames of the first and last items
listed on each page. Which feature should you use?
A. Section Marker
B. Cross-Reference
C. Text Variables
D. Nested Line Styles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have a paragraph style called "body text" in your document, and you find that many
paragraphs set to this style are too loose (too much space between words) and end with a short
word on the last line. Which pane of the Paragraph Style Options dialog box should you use to
fix this?
A. Justification
B. Hyphenation
C. Keep Options
D. Indents and Spacing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
You want to place the second artboard of a native Illustrator file into InDesign.What should
you do?
A. open the AI file in Illustrator, view the second artboard, and then drag and drop it
into InDesign
B. open the AI file in Illustrator, view the second artboard, and then copy/paste it into
InDesign
C. use the Preview panel in Adobe Bridge to view the second artboard, then drag and
drop it into InDesign
D. select the Show Import Options checkbox in the Place dialog box. Enter the page
number in the Range field of the Place dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You need to make a PostScript file that will be distilled using Acrobat Distiller on a different
computer,but you do not know if that machine has all the necessary fonts.What should you do
to ensure all fonts are available in the PostScript file?
A. choose Type > Find Font and select the Redefine Style When Changing All
checkbox
B. in the Glyphs panel, choose the font, then choose Add to Glyph Set in the panel
menu
C. in the Graphics pane of the Print dialog box, select the Download PPD Fonts
checkbox and choose Complete from the Download pop -up menu
D. in the General pane of the Print dialog box, choose Device Independent in the PPD
pop -up menu and set the Sequence pop-up menu to All Pages
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have a new multipage document set up as single (non-facing) pages. You use File >
Document Setup to convert the document to facing pages, but the master pages remain nonfacing single pages. You want to have facing page ma ster pages.What should you do?
A. Alt-click (Windows) or Option-click (Mac OS) the master page icon in the Pages
panel and drag it to the Create New Page button
B. select the master page in the Pages panel, choose Master Options from the panel
menu, then change the Number of Pages field to 2
C. deselect Allow Document Pages to Shuffle from the Pages panel menu
D. Shift+double-click the master page icon in the Pages panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are creating a two-color document, using a spot color and Black ink . You want some
objects to be filled with darker shades of the spot color.What should you do?
A. choose New Mixed Ink Group from the Swatches panel menu
B. choose New Color Swatch from the Swatches panel menu
C. adjust the color using the tint bar or slid ers in the Color panel
D. select the object and double -click on the Fill icon in the Tools panel to open the
Color Picker
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You are working on a two-color document using spot colors. You have created a mixed ink
group with ten swatches and applied each of them to different objects on your page. No
process colors have been applied to any objects in the document.How many colors are listed in
the Separations Preview panel?
A. Two: only the two Spot Color Swatches
B. Four: one for each process col or (Cyan, Magenta, Yellow and Black)
C. Six: the two spot color swatches plus the four process colors
D. Ten: one for each of the swatches
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which file format can be imported into an InDesign document and included in an exported
interactive PDF file?
A. MP3
B. AIFF
C. XFL
D. DNG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
The Pages panel is displaying a transparency icon, indicating that there is a transparent object
somewhere on the first page of your document.How can you find out where on the page this
object is?
A. double-click on the Transparency visual indicator next to the page thumbnail in the
Pages panel
B. choose Spread Flattening > None (Ignore Transparency) from the Pages panel menu
C. select Transparent Objects from the Highlight pop -up menu in the Flattener Preview
panel
D. switch color modes in the Edit >Transparency Blend Space > menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
The photographer who provided photos for your layout made edits to them in Photoshop with
the History Log preference enabled. You want to view a list of these edits in InDesign. What
should you do?
A. double-click the image in the Links panel to open Link Info
B. choose Show Options in the Info panel menu
C. select the image, then choose File Info from the Info panel menu
D. select the image, choose File > File Inf o, then click the History tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You place an Excel file into your InDesign document as a linked table (it appears in the Links
panel). You then select the first row, merge the cells together, and convert it to a header row.
The data in the Excel file changes and you click Update Link in the Links panel.Which
statement is true?
A. After updating the link, you must redefine the header row and re -merge the cells.
B. After updating the link, the cells are still merged but the header row must be re
defined.
C. After updating the link, you must manually reapply the table style.
D. Excel file must remain open while updating the link.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You are creating a document for both electronic and print distribution and you have placed the
photos for each version on separate layers. You want to preflight both versions to ensure image
resolution is correct.What should you do?
A. You create a preflight profile for each version and choose Layer Options from the
Layers panel for each layer.
B. You create a new preflight profile to check both versions by entering the desired
minimum image resolution for each version, separated by a forward slash, in the Color
Image Minimum Resolution field.
C. You create a preflight profile for each version. In the Preflight Profiles window, you
Shift+click on all desired profiles and select Embed Profile from the Preflight Profile
menu.
D. You create a preflight profile for each version. You then change layer visibility and
select the desired profile to update Preflight panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to build a table of contents for a book, and you want the TOC to include the
paragraphs that are styled with the "chapter head" paragraph style. However, you want to
apply different formatting to the chapter heads in the finished TOC.What should you do?
A. select "chapter head" in the Paragraph Styles panel, choose Style Options from the
panel menu, and edit the Advanced Character Formats pane to reflect the TOC
formatting
B. make a new character style that reflects the TOC for matting and add it as a nested
line style inside the "chapter head" paragraph style
C. make a new character style that reflects the TOC formatting, choose Layout > Table
of Contents, select "chapter head" in the Other Styles list, and choose the character style
from the TOC Style pop-up menu
D. Make a new paragraph style that reflects the TOC formatting, choose Layout > Table
of Contents, select "chapter head" in the Include Paragraph Styles list and choose the
new paragraph style in the Entry Style pop-up menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have a Rich Text Format (RTF) document that you want to import into your InDesign
document. The text in the RTF file is formatted with paragraph and character styles but you
want it formatted with the styles in your InDesign document, which are named
differently.What should you do?
A. after placing the RTF document into InDesign, choose Map Styles to Tags from the
Tags panel menu
B. after placing the RTF document into InDesign, choose Map Tags to Styles from the
Tags panel menu
C. select the Import Options checkbox in the Place dialog box, then choose Remove
Styles and Formatting from Text and Tables in the Import Options dialog box
D. select the Import Options checkbox in the Place dialog box, then select Customize
Style Import in the Import Options dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You have ten documents in a book panel. You make a change to the definition of a color
swatch in the third document and you want the Swatches panel in all the other documents to be
updated, too.What should you do?
A. click on the third document in the Book panel to select it in the panel, then choose
Synchronize Selected Documents in the Book panel menu
B. click in the Style Source column next to the third document in the Book panel, click
in the blank area below the document names, then click the Synchronize button at the
bottom of the panel
C. double-click on the third document in the panel to open and select it, then choose
Load Swatches from the Swatches panel menu
D. open all the documents listed in the Book panel as a single tabbed document
window, make the third document active, then drag the swatch from the Swatches panel
over the document window title bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-086&q=1 You have a multi-line paragraph in a text
frame. You want the baseline of the first line of text to sit along the top edge of the text
frame.How do you accomplish this?
A. select the text frame and choose Fixed from the Offset pop -up menu in the Baseline
Options tab of the Text Frame Options dialog box
B. select the text frame and select Use Custom Baseline Grid in the Text Frame Options
dialog box
C. select the first line of text and adjust the Baseline Shift field in the Character panel
D. select the first paragraph in the story and choose Only Align First Line to Grid from
the Paragraph panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You have three paragraph styles in a document: A, B, and C. Paragraph style A is defined so
that Next Style is set to B. The Next Style setting in paragraph style B is set to C. You have
three paragraphs selected on the page, and you want to apply the three paragraph styles to
them.What should you do?
A. edit the Drop Cap and Nested Styles pane of paragraph style A
B. Option-click (Mac OS) or Alt-click (Windows) on paragraph style A
C. right-click (two-button mouse) or Ctrl-click (Mac OS with one-button mouse) on the
first selected paragraph
D. right-click (two-button mouse) or Ctrl-click (Mac OS with one-button mouse) on
paragraph style A
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You create a six-color document using CMYK, a spot color and spot varnish. You want to
confirm that the spot varnish is overprinting in the correct places instead of knocking out
colors behind it.What should you do?
A. select Separations from the View pop-up menu in the Separations Preview panel,
then click the visibility icon to the left of the spot varnish color
B. choose View > Proof Setup > Custom to choose your output profile, then choose
view Proof Colors
C. choose Ink Manager from the Swatches panel, select the spot varnish ink, and choose
OpaqueIgnore from the Type pop-up menu
D. choose Ink Manager from the Swatches panel, select All Spots to Process, and click
OK
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You want to rotate the contents of a graphic frame 90 degrees counter-clockwise without
rotating the frame.What should you do?
A. Alt-click (Windows) or Option-click (Mac OS) the graphic frame with the Selection
tool and then click the Rotate 90 Counter-clockwise button
B. select the graphic with the Direct Selection tool and then click the Rotate 90 Counter
- clockwise button
C. select the graphic with the Selection tool and then choose Rotate Spread View from
the Pages panel menu
D. select the graphic with the Rotate tool and then click the Rotate 90 Counter clockwise button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Someone has sent you a CMYK Photoshop (PSD) file for you to place in your InDesign
document. You know that the image has an embedded CMYK ICC profile different than your
document s CMYK profile.What do you do so InDesign honors the embedded profile when
you print?
A. select the Preserve CMYK Numbers checkbox in the Color Management pane of the
Print dialog box
B. select Show Import Options in the Place dialog box, then select Use Document
default from the Profile pop-up menu in the Color tab of the Import Options dialog box
C. after placing the image, choose Object > Image Color Settings
D. after placing the image, choose Utilities > XMP File Info from the Links panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
When an exported XHTML version of an InDesign file is viewed in a web browser, you want
the images to display with the same cropping and scaling modifications as in InDesign.What
should you do?
A. You select the images in the Links panel and choose Embed from the Links panel
menu. You then choose File > Export for Dreamweaver, choose Optimized in the Copy
Images pop-up menu in the Images pane, and click the Export button.
B. You choose File > Export for Dreamweaver, select the Formatted checkbox in the
Images pane, and click the Export button.
C. You choose File > Export for Dreamweaver, choose Automatic from the Image
Conversion pop-up menu in the Images pane, and click Export button.
D. You relink each image to a new original that matches the scaling and cropping
applied in InDesign. You then choose File > Export for Digital Editions and click the
Export but ton.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are creating a document that will be exported as an interactive PDF for on-screen
viewing. You want the word "Click" to change color when the viewer s cursor hovers over
it.While the text frame is selected, what should you do?
A. You click the Convert Object to a Button button in the Buttons panel, then click the
[Rollover] state. You then select the text with the Type tool and pick a color in the
Swatches panel.
B. You click the Convert Object to a Button button in the Buttons panel, choose On
Roll Over from the Event pop-up menu, and then click a color in the Swatches panel.
C. You create a duplicate text frame and change the fill color of the word "Click" in one
of the two frames. You use the Align panel to align the two frames in the same position,
choose Object > Group, and then choose Object > Interactive > Convert to Button.
D. You duplicate the word "Click" inside the text frame and change the color of one of
the two. You open the Conditional Text panel, and create a condition called Rollover.
You then apply this condition to the duplicate word.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You double-click on the Fill icon at the bottom of the Tool panel to open the Color Picker
dialog box. You pick a color and click OK to apply it to the currently-selected frame. Now you
want to use that same color to fill more frames in your document.What should you do?
A. choose Add to Swatches from the Color panel menu
B. choose Duplicate Swatch from the Swatches panel menu
C. choose Ink Manager from the Swatches panel menu
D. use the Direct Selection tool to drag from the first colored frame to another
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Click on the Exhibit button adobe&c=9A0-086&q=1 You are importing a Microsoft Word
document into InDesign and using the Style Mapping feature to control how the paragraph
styles will be imported. You want to use the InDesign document s definition for the "Heading
1" style.Which option would you select from the pop -up menu shown in the exhibit?
A. [Auto Rename]
B. [Redefine InDesign Style]
C. New Paragraph Style
D. Heading 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You have imported a mix of RGB and CMYK images from Photoshop, and used only CMYK
swatches in your InDesign document. You want to export a PDF/X -1a-compliant file to send
to your print provider. Which setting in the Export Adobe PDF dialog box should you choose
in order to maximize the quality of the image color but maintain your 100% Black text?
A. Convert to Destination (Preserve Numbers)
B. Simulate Overprint
C. Use Standard Lab Values for Spots (in Ink Manager dialog box)
D. Create JDF File Using Acrobat
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You are creating a document that will be exported from InDesign as a SWF file. You want to
create a page-curl effect so that the viewer will see the page "turning" when they press the
right or left arrows on their keyboard.What should you do?
A. In the Export SWF dialog box, you deselect the Include Page Transitions checkbox
and select the Include Interactive Page Curl checkbox.
B. You select the pages you want to affect in the Pages panel, choose Directional
Feather from t he Effects panel, then export the SWF with default export settings.
C. You choose "Uncover" from the Transition pop-up menu in the Page Transitions
panel, click the Apply to All Spreads button, then deselect the Include Buttons
checkbox in the Export SWF d ialog box.
D. You choose Layout > Pages > Page Transitions > Choose, select "Page Turn (SWF
Only)", and click OK. You then select the Include Page Transitions checkboxes in the
Export SWF dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You have three documents open. All three are docked into one tabbed document window. You
want to view all three side-by-side.What should you do?
A. choose File > Browse in Bridge
B. choose Window > Arrange > Cascade
C. choose Window > Workspace > Printing and Proofing
D. choose Window > Arrange > Consolidate All Windows
E. choose from the Arrange Documents pop -up menu in the Application Bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You want to create a new XML tag in the Tags panel.Which naming rule applies?
A. XML tag names must be capitalized.
B. Letters or numbers can be used anywhere in an XML tag name.
C. The first character of an XML tag name cannot be a number.
D. Proper names cannot be used for XML tags names.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You have placed a PDF graphic that contains a spot color in your document. You want to
change the spot color to a different spot color for this document only, not altering the file on
disk.What should you do?
A. You double-click the spot color in the Swatches panel and choose the new color in
the Swatch Options dialog box.
B. You choose Ink Manager from the Swatches panel menu, select the color you want
to change, and choose the new color from the Ink Alias pop -up menu.
C. You select the two colors in the Swatches panel and choose Merge Swatches from
the panel menu.
D. You choose the Object tab in the Find/Change dialog box. You set the Find Object
Format field to the color you want to change and the Change Object Format field to the
new color. You then click Change All.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-086&q=1 Both paragraphs in this text fram e are
formatted with the same size, leading, and indents.The leading in the second paragraph is
correct.What could you do to correct the leading in the first paragraph?
A. select that paragraph and change the Space After setting in the Paragraph panel or the
paragraph mode of the Control panel
B. change the Snap to Zone field in the Guides & Pasteboard pane of the Preferences
dialog box
C. select the Apply Leading to Entire Paragraphs checkbox in the Type pane of the
Preferences dialog box
D. change the Increment Every field in the Baseline Grid section of the Preferences
dialog box to match the leading of the text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You open a document that someone else has created. The Swatches panel contains only the
default set of colors, but the document creator obviously applied many other colors to objects
throughout the document.What do you do to determine whether these additional colors are
based on RGB or CMYK values?
A. choose Window > Output > Separations Preview
B. select each object and open the Color Picker dialog box
C. choose Swatch Options from the Swatches panel menu
D. choose Add Unnamed Colors from the Swatches panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You want to export a document in order to open it in Adobe Flash and apply animations and
other interactive features.What should you do?
A. use File > Export to export a SWF file
B. use File > Export to export a XFL file
C. use File > Export to export a PDF file
D. use File > Export to export an IDML file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
What should you do to apply a Bevel an d Emboss effect to one word inside a text frame?
A. select the word, click Text in the Effects panel, then choose Effects > Bevel and
Emboss from the Effects panel menu
B. select the word, choose New Character Style from the Character Styles panel menu,
and choose Advanced Character Formats
C. select the word, choose Type > Create Outlines, select the outlines with the Selection
tool and choose Object > Effects > Bevel and Emboss
D. select the word, then choose Bevel and Emboss from the fx pop -up menu in the
Effects panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
You have created a new document and want to use all of the master pages from a previously
created document.What should you do?
A. with the master page selected in the Pages panel, open the Paragraph Styles panel
menu and cho ose Load All Text Styles
B. with both the new and previously created documents open and visible on screen and
the previously created document in focus, choose Apply Master to Pages from the Pages
panel menu
C. from the Pages panel menu, choose Load Master Pages
D. with a master page icon selected in the Pages panel, choose Duplicate Spread from
the Pages panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You add several documents to a Book panel. The documents each contain text, graphics,
styles,transparency, multiple master pages , and other document formatting. Which feature can
be synchronized across all the documents in the book?
A. master pages
B. page size
C. Optical Margin Alignment
D. display settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which formatting feature becomes disabled when text in a text frame is affected by another
object s text wrap settings?
A. Inset Spacing
B. Align to Baseline Grid
C. Vertical Justification
D. First Baseline Offset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
When you apply a table style to an unformatted table in your document, you want all the text
in that table to change to a specific paragraph style you have created in the Paragraph Styles
panel.How should you do this?
A. choose the paragraph style in the Based On pop -up menu in the General pane of the
Table Style dialog box
B. create a cell style that includes the paragraph style in its definition, then select that
cell style in the Body Rows pop-up menu of the Table Style dialog box
C. select the table style in the Table Styles panel and the paragraph style in the
Paragraph Styles panel, then choose New Style Group from the Table Styles panel
menu
D. name the table style exactly the same name as the paragraph style to create a link
between the two
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which keyboard shortcut can be used to trigger the Edit Original command?
A. Cmd/Ctrl+double-click the placed file
B. Shift+double-click the placed file
C. Cmd/Crtl+Shift+double-click the placed file
D. Option/Alt+double-click the placed file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You are designing a document that will be exported as an interactive PDF. You want the final
PDF document to see a "Dissolve" transition when the viewer switches from one page to the
next.What should you do?
A. export the PDF, open in Acrobat Professional, and apply page transitions by
choosing Advanced >Document Processing > Page Templates
B. choose File > Document Presets > Define, then click the Edit button
C. choose Page Transitions > Choose from the Pages panel menu
D. double-click on your document master page and choose Gradient Feather from the
Effects pop-up menu in the Effects panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
You have imported Photoshop images saved in the RGB color mode. Your printer tells you to
provide a CMYK PDF for output.What should you do?
A. choose Edit > Transparency Blend Space > Document CMYK
B. choose Edit > Color Settings, then choose Convert to Working Space from the RGB
pop-up menu in the Color Management Policies section
C. in the Export Adobe PDF dialog box, choose Convert to Destination (Preserve
Numbers) from the Color Conversion pop-up menu, then the proper ICC pro file from
the Destination pop-up menu
D. in the Output pane of the Export Adobe PDF dialog box, click the Ink Manager
button and select both the All Spots to Process and the Use Standard Lab Values for
Spots checkboxes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
You are creating a preflight profile that will alert you if any graphics are placed using spot
colors.What should you do?
A. in the Color tab of the Preflight Profile window, select the Spot Color Setup
checkbox and then select the Predefined Spot Colors Must Use Lab Values checkbox
B. in the Color tab of the Preflight Profile window, first select the Color Spaces and
Modes Not Allowed checkbox and then select the Spot Color checkbox
C. define a Print Preset with the All Spots to Process checkbox selected in the Ink
Manager
D. define an Adobe PDF Preset with the All Spots to Process and Use Standard Lab
Values for Spots checkboxes selected in the Ink Manager
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
You have added several automatic footnotes at the bottom of a column of text. You want to
change the formatting of the Rule Above the first footnote.What should you do?
A. select the rule with the Direct Selection tool and open the Stroke panel
B. choose Paragraph Rules from the Control panel or Paragraph panel menu
C. choose Type > Document Footnote Options
D. edit the paragraph style applied to the footnote
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You have created a document in InDesign with text threaded across multiple pages, drop
shadows,placed images, and other object and text formatting. You choose File > Export for
Dreamweaver .What can successfully be exported?
A. object styles as CSS "div class" tags
B. drop shadows as JPG or GIF images
C. non-standard fonts as text converted to outlines
D. position of text on the page as CSS absolute position tags
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
You want to use the Map by Name function in the Map Tags to Styles dialog.What is required
to do this?
A. XML tags and paragraph and character style names must match exactly, including
case, and not include any spaces.
B. Paragraph and character styles must be sorte d alphabetically before mapping to
XML tags.
C. All paragraph and character styles must be used at least once within the document.
D. There must be the same number of paragraph and character styles as there are XML
tags in the Tags panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which two features give you the option to display the current resolution for a bitmapped image
that you have selected with the Selection tool? (Choose two.)
A. Attributes panel
B. Info panel
C. Control panel
D. Links panel
E. Object > Image Color Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You want to change the character formatting for the footnote reference numbers in your main
story so that they appear in a different font.After you create a new character style, what should
you do?
A. choose the character style in the Foot note Options dialog box
B. create three new nested styles in the paragraph style definition: None up to 1 Digit,
the character style for one character, and then Repeat
C. create a new GREP Style in the paragraph style definition that applies the character
style to any digit (\d)
D. choose the character style in the Bullets and Numbering pane of the Paragraph Style
Options dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You have built a table of contents, selecting the Include Book Documents checkbox to gather
all the headings across multiple documents in a book. Now you re -arrange the order of the
chapters in the Book panel.What do you need to do to ensure the page numbers in your table of
contents are updated properly?
A. choose Layout > Update Table of Contents
B. choose Layout > Table of Contents Styles, then click the Load button
C. choose Synchronize Options from the Book panel menu, make sure TOC Styles is
selected, then click the Synchronize button
D. save and close the document that contains the TOC, then open it again by
doubleclicking on it in the Book panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You have a file in CSV format and want to use the data to create multiple business cards.What
should you do?
A. in a text frame on a master page, type the data field labels as they appear in the da ta
source file. Then choose Select Data Source in the Data Merge panel
B. choose Select Data Source from the Data Merge panel and then click the Quick
Apply button in the Control Panel
C. create a text frame on the master page and then choose Window > Work space >
[Advanced]
D. choose Select Data Source from the Data Merge panel menu and drag the data field
labels from the Data Merge panel into a text frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
You have many images placed in your InDesign document. You want to copy three of them to
a new folder in order to email them to a co -worker.After you select the images in the Links
panel, what should you do?
A. choose Utilities > Copy Link(s) To from the Links panel menu
B. choose File > Package
C. choose File > Export
D. choose Utilities > Copy Full Path from the panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You open a Book panel that contains 12 documents and then open the first document in the
book. The last page of the document is blank, so you select it in the Pages panel and delete it.
However, the page immediately appears again.Which dialog box should you open to stop the
page from reappearing after you delete it?
A. choose Page Transitions > Choose from the Pages panel menu
B. choose Layout > Numbering & Section Options
C. choose File > Document Setup and click the More Options button
D. choose Book Page Numbering Options from the Book panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Click the Exhibit button adobe&c=9A0-086&q=1 You are creating a new gradient swatch and
you want it to blend from cyan to another color you have already created in your Swatches
panel.How can you set the second color to the desired swatch?
A. drag the swatch over the stop color in the Gradient Ramp
B. double-click on the gradient stop in the Gradient Ramp
C. Command-click (Mac OS) or Ctrl-click (Windows) on the swatch in the Swatches
panel
D. choose Swatches from the Stop Color pop -up menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You create a multi-lingual document with a different language on each layer. You want to
export a layered PDF so the reader can choose the language from within a single PDF
document.What should you do?
A. have all layers visible in the Layers panel, and in the Export Adobe PDF dialog box,
select the Interactive Elements checkbox
B. in the Export Adobe PDF dialog box, choose PDF/X -3 from the Adobe PDF Presets
pop -up menu
C. in the General pane of the Print dialog box, choose All Layers from the Print Layers
pop -up menu, then choose Adobe PDF in the Printer pop -up menu
D. in the Export Adobe PDF dialog box, choose Acrobat 6 (or later) from the
Compatibility pop-up menu and select Create Acrobat Layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You have placed a graphic in your document with dimension of 6 inches wide and 8 inches
tall. You want to resize the graphic and its frame to exactly 3 inches wide and 4 inches
tall.What should you do?
A. select the graphic with the Direct Selection Tool and with Constrain proportions for
width and height enabled type "3i" in the Width field and press Enter
B. select the graphic with the Selection Tool and with Constrain proportions for width
and heigh t enabled,type "4i" in the Height field and press Enter
C. select the graphic with the Direct Selection Tool and with Constrain proportions for
width and height enabled, type "50%" in the Height field and press Enter
D. select the graphic with the Selecti on Tool and with Constrain proportions for scaling
selected, type "3i" the Scale X Percentage field and press Enter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You want to create a cross-reference to a Text Anchor. You have selected the paragraph that
you want to target.You now want to create a text anchor for the selected text. What should you
do?
A. choose New Hyperlink Destination from the Hyperlinks panel menu
B. choose New Bookmark from the Bookmarks panel menu
C. choose Window > Extensions > Connections to open the Connections panel
D. apply a text anchor character style from the Character Styles panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
You have used Edit > Menus to make several menu commands invisible. Now you want to use
Quick Apply to choose one of those menu commands.What should you do?
A. press Ctrl+Enter (Windows) or Command+Enter (Mac OS), type "m=" and then type
the first few letters of the menu command name
B. press Ctrl+Enter (Windows) or Command+Enter (Mac OS), check to see that Show
Hidden Menu Commands is selected in the Quick Apply m enu, and then type the first
few letters of the menu command name
C. hold down Command and Option (Mac OS) or Ctrl and Alt (Windows), click the
menu title in which the feature normally appears, then choose Edit > Quick Apply
D. hold down the Shift key, cho ose Edit > Menus, click OK, and then choose Edit >
Quick Apply
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-086&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement