9A0-096 Adobe Adobe AfterEffects CS4 Exam

9A0-096 Adobe Adobe AfterEffects CS4 Exam
http://www.TwPass.com
9A0-096
Adobe
Adobe AfterEffects CS4 Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-096
The 9A0-096 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-096 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-096 exam is very challenging, but with our 9A0-096 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-096 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-096 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-096 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-096 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-096 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-096 tested and verified before publishing
- 9A0-096 exam questions with exhibits
- 9A0-096 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-096 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-096 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-096 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-096 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-096 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-096
now!
9A0-096
QUESTION: 1
In the Paint panel, what does the Flow attribute affect?
A. the maximum amount of paint applied
B. how quickly paint is applied or removed
C. the ratio between the short and long axes of a brush
D. how pixels in the underlying image are blended with the pixels painted
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You are interpolating between two keyframed mask shape paths by using the Smart Mask
Interpolation panel. Which option in the Smart Mask Interpolation panel lets you control how
Smart Mask Interpolation matches vertices one keyframe to another keyframe?
A. Quality
B. Matching Method
C. First Vertices Match
D. Bending Resistance
E. Add Mask Shape Vertices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
How can you find out the number vertices of a mask?
A. select the mask in the timeline and look in the Info panel
B. select the mask in the timeline, open the Mask properties and look under Mask Path
C. select the mask in the Composition panel, right-click on it, select Mask and select
Vertices at the bottom of the menu
D. select the mask in the Composition panel, go to Layer > Mask > Mask Shape to
bring up the Mask Shape dialog box containing the vertices information
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You have applied Motion Blur to an animating mask shape. Which option lets you control the
amount of blurring to the mask as it animates?
A. Mask Feather
B. Mask Expansion
C. Layer > Masks > Motion Blur
D. Composition Settings > Advanced > Shutter Angle
E. Composition Settings > Advanced > Shutter Phase
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What should you do to apply permanent motion blur to a mask?
A. select the mask, then choose Layer > Mask > Motion Blur > On
B. select the mask, then choose Layer > Mask > Motion Blur > Same As Layer
C. select the mask, then click the Motion Blur switch for the layer in the timeline
D. select the mask, then click the Composition Motion Blur switch in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
When pasting a mask path from an After Effects layer into the Position property for an object
in the Timeline panel, the size of the resulting motion path needs to be a different size than the
original mask path. Which action lets you resize the motion path?
A. apply the Free Transform Points command to the position keyframes
B. convert the roving keyframes created when pasting the path to the Position property
into Bezier keyframes
C. resize the mask path in a solid layer the size of the composition before pasting the
path into the Position property
D. set the Display > Motion Path section of After Effects Preferences to show all
keyframes before pasting the path into the Position property
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 You are working in a composition that has
the two layers shown in the exhibit. Layer 1 has a mask applied to it. You wish to animate the
position of Layer 2 using the mask path coordinates from Layer 1. What is the most efficient
process?
A. select Layer 2, then use the Parent drop-down menu option next to the layer in the
timeline to set its parent layer to Layer 1
B. select Layer 1, open the Mask attributes in the timeline, select the Mask Path and go
to Edit > Copy, then select Layer 2 and go to Edit > Paste
C. select Layer 1, open the Mask attributes in the timeline, select the Mask Path and go
to Edit > Copy, then select Layer 2, open the Transform attributes, select the Position
property, and go to Edit > Paste
D. open the Mask attributes for Layer 1 in the timeline, select Layer 2, open its
Transform attributes, and set an expression for the Position by pressing Option/ALT and
clicking the stopwatch, then drag the pick whip icon onto the Mask Path of Layer 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
When working in an After Effects Composition panel, you need to lock the current
composition viewer, split the current frame, and create a new composition viewer in the frame.
Which action performs this function in the Composition panel?
A. choose Maximize Frame from the Composition panel menu
B. press Ctrl+Alt+Shift+N (Windows) or Command+Option+Shift+N (Mac OS) on the
keyboard
C. lock the Composition panel and choose Maximize Frame from the Composition
panel menu
D. Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) drag the gripper area in the upper-left corner
of the Composition panel into the center of the work area
E. Ctrl (Windows) or Command (Mac OS) drag the group gripper in the upper-right
corner of the Composition panel into the center of the work area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
When previewing an After Effects composition that contains several nested compositions, a
Timeline panel different from the current Composition panel plays. What is causing this
scenario?
A. The Timeline panel is locked.
B. The Composition panel is locked.
C. The Maximize Frame command has been enabled for the Timeline panel.
D. The Maximize Frame command has been enabled for the Composition panel.
E. You have selected a nested composition in the Timeline panel with the mouse before
previewing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which tool lets you change the point from which transformations happen to a layer in the
Composition panel, without changing the layer s appearance or position?
A. Selection tool
B. Puppet Pin tool
C. Pan Behind tool
D. Convert Vertex tool
E. Unified Camera tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which action lets you motion sketch an animation with the Puppet Pin tool?
A. drag a Deform pin with the Puppet Pin tool
B. place Deform pins at different points in time in the Composition panel
C. place Puppet Overlap pins at different points in time in the Composition panel
D. drag a Deform pin with the Control key (Windows) or Command key (Mac OS)
E. drag a Puppet Overlap pin with the Control key (Windows) or Command key (Mac
OS)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which statement is true about typing the string Anchor in the Quick Search option of the
Timeline panel when no layers are selected?
A. No Anchor Point properties will be revealed.
B. All Anchor Point properties for all layers will be revealed.
C. Only keyframed Anchor Point properties will be revealed.
D. Anchor Point properties for hidden layers will not be revealed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which string do you need to type in the project s Quick Search field, to show footage items that
are left outside of the current project?
A. unused
B. missing
C. notshown
D. notpresent
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
How do you undo a change and all changes after it?
A. choose File > Revert
B. choose Edit > Undo [action]
C. choose Edit > History, and select the last change that you wish to undo
D. choose Edit > History, and select the first change that you wish to undo
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You have opened a project and identified that the same footage appears multiple times in the
Project panel, and you wish to remove all duplicate footage items from the project. What
should you do?
A. choose File > Collect Files
B. choose File > Reduce Project
C. choose File > Consolidate All Footage
D. choose File > Remove Unused Footage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 You create a Shape Layer, add a new path
and draw an open-ended line with the Pen tool. You add a stroke, set its width to 40 pixels, and
set its Line Cap option to Projecting Cap. What is the resulting effect to the ends of the stroke?
A. The stroke ends fade out to 0% opacity over 20 pixels on each end.
B. The stroke ends are rounded off with a 40 pixel diameter semicircle on each end.
C. The stroke ends are squared off at the exact points defining the start and finish of the
path.
D. The stroke ends are squared off with an additional 20 pixels beyond the points
defining the start and finish of the path.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You have a composition containing two layers. The bottom layer in the Timeline panel
contains a map. The top layer in the Timeline panel is comprised of a Shape Layer with a
stroked pen path. You wish to wipe on the stroked pen path with a Shape Layer path operator
to follow a road on the bottom layer. What lets you simulate an animated line on the Shape
Layer?
A. Zig Zag
B. Repeater
C. Trim Paths
D. Offset Paths
E. Wiggle Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
You wish to animate a path to create a write-on effect. Which path operator should you choose
from the Add pulldown menu next to the shape layer in the timeline?
A. Twist
B. Trim Paths
C. Offset Paths
D. Merge Paths
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
When applying the Wiggle Paths path operator to a shape group on a Shape Layer, which
option controls how far a path is bent?
A. Size
B. Detail
C. Points
D. Correlation
E. Spatial Phase
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 What should you do in order to create a
different wiggle motion for each one of the star shape duplicates of a single Shape Layer, that
already has the Repeater operator applied?
A. add a Wiggle Paths operator before the Repeater operator, then open the Wiggle
Paths settings and adjust the Size value
B. add a Wiggle Paths operator after the Repeater operator, then open the Wiggle Paths
settings and adjust the Wiggles/Second value
C. add a Wiggle Transform operator after the Repeater operator, then open the Wiggle
Transform settings and adjust the Transform values
D. add a Wiggle Transform operator before the Repeater operator, then open the Wiggle
Transform settings and adjust the Transform values
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
A composition contains a Shape Layer containing four separate parametric shapes, each with
different fill and stroke attributes. You have grouped the four parametric shapes into one
master group. Which statement is true about the fill and stroke attributes the four parametric
shapes will have in the master group?
A. The parametric shapes will retain their original fill and stroke attributes.
B. Attributes of the top parametric shape in the Timeline panel will be applied.
C. Attributes of the bottom parametric shape in the Timeline panel will be applied.
D. Current attributes of the Fill and Stroke options in the Tool panel will be applied.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which two statements are true about the creation of a new Shape Layer? (Choose two.)
A. Fill and Stroke will default to transparent until you modify them.
B. Fill and Stroke properties are set to the last fill and stroke used.
C. Fill will always default to solid red, and Stroke to 3 pixel white solid line.
D. Fill will always default to transparent, and Stroke to 3 pixel white solid line.
E. Fill and Stroke properties are set according to the swatch buttons in the Tools panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
How can you recognize the vertex designated as the first vertex of a path?
A. It appears as corner point in the Composition viewer.
B. It appears as the top-most vertex in the Composition panel.
C. It appears slightly larger than the other vertices in the Composition panel.
D. It appears as vertex #1 in the Info panel when that mask vertex is selected in the
Composition viewer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You have applied the Bevel and Emboss layer style to several text layers in an After Effects
composition and have enabled the Use Global Light option. Which two options in the Bevel
and Emboss layer style will be overridden by enabling the Use Global Light option? (Choose
two.)
A. Size
B. Angle
C. Depth
D. Altitude
E. Direction
F. Technique
G. Shadow Mode
H. Highlight Mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What should you do if you wish to apply an animated dashed Stroke effect to a Text Layer?
A. select the Text Layer and go to Layer > Effect > Stroke
B. go to Layer > Create Masks from Text, then select the resulting Shape Layer and go
to Effect > Generate > Stroke
C. go to Layer > Create Shapes from Text, then select the resulting Shape Layer and go
to Effect > Generate > Stroke
D. use the Character panel to define and apply the Stroke settings on the Text Layer,
then animate the Stroke properties in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You would like to animate the Fill and Stroke properties for a Text Layer in a composition.
Which option in the Timeline panel lets you keyframe the Fill and Stroke properties for a Text
Layer?
A. Transform
B. Source Text
C. Path Options
D. Inter-Character Blending
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You have formatted several letters on a Text Layer with the Character panel using the Fill Over
Stroke feature for some letters and the Stroke Over Fill feature for other letters. Which setting
in the Timeline panel preserves those features on the Type Layer when the All Fills Over All
Strokes option is selected from the Character panel?
A. Animate > Character Value
B. Fill & Stroke > Per Character panel
C. Inter-Character Blending > Overlay
D. Anchor Point Grouping > Character
E. Fill & Stroke > All Strokes Over All Fills
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You have created a Text Layer in a composition and have animated the Opacity property to
create a write on effect where the letters pop on without any transition in opacity. When
previewing the composition, you find that the text characters in the animation are gradually
fading up instead of popping on. Which options in the Timeline panel will you apply to
remove the gradual fading up of the text characters and have them pop on without a transition
in opacity?
A. Shape > Square > Smoothness = 0
B. Shape > Ramp Up > Smoothness = 0
C. Shape > Square > Smoothness = 100
D. Shape > Ramp Up > Smoothness = 100
E. Shape > Ramp Down > Smoothness = 0
F. Shape > Ramp Down > Smoothness = 100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What is the purpose of the Random Seed option under the Advanced section of a type Range
Selector s properties?
A. to determine the speed of change between the Ease High and Ease Low values of the
Range Selector
B. to randomize the order in which the animated property is applied to the characters
specified by the Range Selector
C. to calculate the order in which specific characters within that Range Selector are
affected by the text animator you apply
D. to determine the amount of time the animation takes to transition from one character
to another, when using the Square shape setting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You wish to create a text animation that will have the letters change color while letting the
words animate position, rotation, and scale. Which option in the Timeline panel will let you
create the text animation?
A. Advanced > Based On
B. Add > Selector > Range
C. Add > Selector > Wiggly
D. Add > Property > Character Offset
E. Add > Property > Per Character 3D
F. Add > Property > All Transform Properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Why would you use multiple Range Selectors for Text Layer animation?
A. to enable per-character 3D animations to the text
B. to animate both Tracking Type and Tracking Amount
C. to animate more than one property at the same time
D. to animate single or multiple properties simultaneously to different parts of the same
text layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Four overlapping masks with different Mask Opacity values have been created on one layer.
You have applied the Lighten blending mode to each mask. What will be the result in the
Layer panel?
A. Overlapping areas will build up Mask Opacity values and clip at 100%.
B. Only the shape with the lowest Mask Opacity value appears in the Layer panel.
C. Only the shape with the highest Mask Opacity value appears in the Layer panel.
D. Overlapping areas are only as opaque as the mask with the lowest Mask Opacity
value.
E. Overlapping areas are only as opaque as the mask with the highest Mask Opacity
value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which layer blending mode should you use when you wish to keep the lowest transparency
value where multiple masks intersect?
A. Darken
B. Lighten
C. Intersect
D. Subtract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You are working on a greenscreen layer that will use the Keylight effect to create a transparent
background behind an actor. During the shot, a boom microphone is visible at the top of the
frame above the actor. What should you do to remove the microphone?
A. create a garbage matte to hide the microphone
B. scale the layer so the microphone is no longer visible
C. use a second copy of the Keylight effect to key out the microphone
D. position the clip in the composition window so the microphone is not visible
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What are the most common uses of a garbage matte? (Choose two.)
A. to reduce noise and grain in the clip
B. to remove unneeded portions of a clip
C. to help solve lighting problems in the clip
D. to negate the need to use a hold-out matte
E. to reduce the time needed to calculate complex keying
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You have created a Text Layer at the top of a composition timeline containing multiple layers.
Which action enables the Text Layer to create transparency for all the layers below it in the
composition timeline?
A. apply the Stencil Alpha mode to the Text Layer
B. apply the Luminescent Premul mode to the Text Layer
C. apply the Track Matte mode to all layers below the Text Layer
D. precompose all the layers below the Text Layer and apply the Alpha Add mode to
the precomposed composition
E. precompose the Text Layer and all layers below and apply the Difference mode to
the precomposed composition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What is the most efficient way to show a video clip though a Text Layer?
A. place the Text Layer on top of the Video Layer, and then set the Video Layer to
Preserve Transparency mode, under the "T" column in the timeline
B. place the Video Layer on top of the Text Layer, and then set the Video Layer to use
the Stencil Alpha blending mode, under the "Mode" column in the timeline
C. place the Text Layer on top of the Video Layer, and then set the Video Layer to
Alpha Matte mode, under the "TrkMat" column in the timeline, using the Text Layer
above
D. place the Video Layer on top of the Text Layer, and then set the Text Layer to Alpha
Matte mode, under the "TrkMat" column in the timeline, using the Video Layer below
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You will be shooting footage on location against a green screen that will need to be keyed out
in After Effects. Which set of actions will help After Effects create a clean key from the
footage?
A. shoot compressed footage and then blur the footage before keying it in After Effects
B. shoot uncompressed footage and then blur the footage before keying it in After
Effects
C. shoot compressed footage and then sharpen the footage before keying it in After
Effects
D. shoot uncompressed footage and then sharpen the footage before keying it in After
Effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
What do you need to do in order to achieve the best keying results when working with green or
blue screen footage? (Choose three.)
A. use uncompressed footage
B. minimize the movement in the shot
C. use only close-ups or medium shots
D. shoot with a progressive-scan camera
E. light your backdrop color screen uniformly
F. keep your backdrop screen free of wrinkles
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
How can you save a selection of effects already applied to a layer, as an Animation Preset?
(Choose two.)
A. select the effects in the Effects Controls panel, and then choose Animation > Apply
Animation Preset
B. select the effects in the Effects Controls panel, choose Save As from the File menu,
and then change the file suffix to .ffx
C. select the effects in the Effects Controls panel, choose Save As from the File menu,
and then change the file suffix to .aet
D. select the effects in the timeline, and then choose Save Animation Preset from the
Effects & Presets panel options menu
E. select the effects in the timeline, drag them into the Effects & Presets panel and then
press Save in the resulting dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 The Effect Controls panel displays a
warning icon next to an effect name, an exclamation mark inside a yellow triangle. What does
it mean?
A. Your After Effects project is set to 16 or 32bpc, but the applied effect supports only
8bpc.
B. You applied effects which need to reference other layers, but you did not define
which other layers to use.
C. You applied the effect to a 3D layer, and its Effect controls conflict with similar
Transform controls for the layer itself in the timeline.
D. You opened a project that has effects applied to layers, but they are flagged as
missing because they are not installed on your system.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have placed a 2D layer in an After Effects 3D composition and have applied the Shatter
effect to the 2D layer. Which feature in the Shatter effect will let the 2D layer interact with the
lights in the 3D composition?
A. View
B. Render
C. Physics
D. Lighting > Light Type
E. Camera System > Comp Camera
F. Camera System > Camera Position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which three effects can use the native After Effects comp camera? (Choose three.)
A. Foam
B. Shatter
C. Basic 3D
D. Card Wipe
E. Card Dance
F. Particle Playground
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
When using effects in After Effects, you wish to control the display order and organization of
the Effects & Presets panel. Which option is not supported by the Effects & Presets panel?
A. alphabetical sorting
B. custom folder creation
C. sorting by effect categories
D. listing of effects for all color depths
E. listing of effects only in the current project color depth
F. sorting by Windows Explorer or Mac OS Finder folder structure
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
When you uncheck "Show Animation Presets" from the Options menu in the Effects & Presets
panel, which result do you get?
A. You will see all the available effects in the panel.
B. You will see only the effects that have associated animation presets.
C. The folder that contains the effects will be revealed in Windows Explorer (Windows)
or in Finder (Mac OS).
D. You will see only the available effects that work with the current color depth (bits
per channel) of your project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
A composition contains two layers, each with a different effect containing similar effect
properties. You have placed the Simulation > Shatter effect on one layer and the Simulation >
Card Dance effect on another layer. You wish to provide an even overall illumination of the
layers by using an expression to control a common effect property. Which option will the
expression reference to maintain an even overall illumination between both layers?
A. Light Color
B. Light Depth
C. Ambient Light
D. Light Intensity
E. Light Position
F. Diffuse Reflection
G. Specular Reflection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 What should you do to view an effect s
Control Origin Coordinates in the Composition panel?
A. select the effect and enter values for the X and Y coordinates of the Effect Control
Point in the timeline
B. select the effect name in the Effect Controls panel, and click the Effect Control Point
icon next to the coordinate you wish to view
C. select the effect name in the Timeline panel or in the Effect Controls panel, and view
the Control Origin Coordinates in the Info panel
D. double-click the layer to open it in the Layer Viewer, and from the View pulldown
menu, select the effect you wish to view the coordinates for
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which three formats are supported by the 3D Channel Effects? (Choose three.)
A. MA
B. RLA
C. RPF
D. PSD
E. RAW
F. PIC/ZPIC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
To add a blank composition marker during a RAM preview or audio-only preview without
interrupting playback, what should you do? (Choose two.)
A. deselect all layers before playback
B. select the desired layer before playback
C. press * on the numeric keypad during playback
D. press Alt (Option) + * on the numeric keypad during playback
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Where can you find the frame rate and frame size information embedded in Extensible
Metadata Platform (MXF) files?
A. go to Window > Metadata, look under Files and twirl down Basic
B. go to Window > Metadata, look under Files and twirl down EXIF Schema
C. go to Window > Metadata, look under Project and twirl down Dublin Core
D. go to Window > Metadata, look under Files and twirl down Dynamic Media
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 What does a small black square on a
marker indicate?
A. The marker contains XMP metadata.
B. The marker has an extended duration.
C. The marker contains Clip Notes comments.
D. The marker has cue-point data ready for Flash Video export.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which three video formats support the import of XMP metadata? (Choose three.)
A. P2
B. D5
C. DV
D. HDV
E. XDCAM
F. DVCPro
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
When working with a complex After Effects composition you are using the Render Multiple
Frames Simultaneously feature. After Effects posts an "Incompatible Preview mode.
Multiprocessing is off." message in the Info panel and temporarily disables the Render
Multiple Frames Simultaneously feature. Which After Effects feature or setting causes this
message to appear in the Info panel?
A. OpenGL previews are enabled.
B. The Disk Cache feature is enabled.
C. Live Update is disabled in the Timeline panel.
D. The Segment Movie Files At setting is to high.
E. Hardware Accelerate Composition, Layer and Footage Panels is not enabled.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
If After Effects displays an alert message indicating that it requires more memory to display or
render a composition, what should you try first to remedy this?
A. quit After Effects, restart your computer, and then launch After Effects
B. go to Preferences > Memory and Disk Cache, and select Enable Disk Cache
C. go to Edit > Purge > All in order to delete all the RAM Previews and cached frames
D. go to Preferences > Memory and Multiprocessing, and decrease the RAM to leave
for other applications
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
When importing footage into a project, After Effects creates new versions of the files to
increase overall performance for previews. Which option in the After Effects Preferences
dialog lets you control the versions of the files that After Effects creates to control previews?
A. Enable Disk Cache
B. Segment Movie Files At
C. Adaptive Resolution Limit
D. Conformed Media Cache
E. Output During > Previews
F. Render Multiple Frames Simultaneously
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
What is the benefit of Media Cache Processing inside After Effects?
A. It improves performance for previews.
B. It allows you to store RAM previews on the hard drive for later use.
C. It improves access speeds of audio and video files on slow systems.
D. It gathers your project asset files from different Adobe applications into the same
folder, so each Adobe application can read the same media files more efficiently from
one source.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
When working with After Effects on a multi-processor enabled computer, After Effects can
take advantage of the multiple cores of the processors during RAM previews and rendering.
Which feature can let After Effects access the individual processor cores of a multi-processor
computer?
A. Enable OpenGL
B. Enable Disk Cache
C. Conformed Media Cache
D. Render Multiple Frames Simultaneously
E. Hardware Accelerate Composition, Layer and Footage Panels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What are two reasons why a message would appear in the Info panel that states that After
Effects is temporarily disabling Render Multiple Frames Simultaneously? (Choose two.)
A. The project settings are set to 32bpc.
B. The composition contains a live Photoshop 3D layer.
C. The Color Management option is set to On in the project settings.
D. The project is set to use OpenGL for rendering of previews or final output.
E. The composition is not using one of After Effects built-in comp size presets.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You are working with a 3D composition containing multiple layers, each containing effects.
The layers must also accept and render lights and shadows. You need to preview the effects,
lights, and shadows with all of the 3D layers and also maximize memory usage in After
Effects. Which After Effects feature in this scenario lets you view the maximum quality
preview and optimize memory usage?
A. Timeline Work Area
B. Layer Quality switch
C. Timeline panel Draft 3D switch
D. Timeline panel Live Update switch
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
How much RAM should be installed for optimum performance when using After Effects CS4?
A. at least 512MB per processor core
B. at least 768MB per processor core
C. at least 1GB per processor core
D. at least 2GB per processor core
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
What is the main use for the Caps Lock key in After Effects?
A. It suspends composition preview updates.
B. It displays layers in Wireframe Preview mode.
C. It turns off shadow and light previews when working with 3D layers.
D. It temporarily disables the rendering of all effects on all layers in the timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have footage in a composition that zooms up, and you wish to match the zoom on a Text
Layer by using the After Effects Motion Tracking feature. In the Tracker panel, which Track
Type option lets you use the Scale option to match the zoom?
A. Raw
B. Transform
C. Parallel Corner pin
D. Perspective Corner pin
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
When are you likely to use two track points for the same layer at the same time?
A. to track parallel points of a clip
B. to track the perspective angle of a clip
C. to track both the scale and rotation in a clip
D. to track the position of two different areas in a clip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You wish to apply an effect point to footage by using the After Effects Tracker panel to track
motion in the footage. Which option has its settings determined by the frame-to-frame
movement of the area being tracked in the footage?
A. Attach Point
B. Motion Target
C. Search Region
D. Feature Region
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
When motion tracking a Video Layer, the area being tracked temporarily goes behind another
object. Which feature in the Motion Tracker Option dialog will enable After Effects to attempt
to follow the area being tracked as it temporarily goes behind the other object?
A. Adapt Feature
B. Extrapolate Motion
C. Subpixel Positioning
D. Adapt Feature On Every Frame
E. Enable Process Before Match > Enhance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Which option in the After Effects Tracker panel tracks skew and rotation, but also maintains
relative distances by not introducing perspective when tracking?
A. Raw
B. Transform
C. Parallel Corner pin
D. Perspective Corner pin
E. Adapt Feature on Every Frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
An After Effects composition contains a layer of Adobe Illustrator art you would like to map
onto a billboard contained in another layer of video footage. You have applied the Parallel
Corner pin feature in the Tracker panel to the Video Layer and have chosen the Adobe
Illustrator art as the Motion Target. Which option will occur in the composition?
A. The video layer will have the Corner pin effect applied.
B. Position, Scale, and Rotation keyframes will be applied to the Video Layer.
C. The layer containing the Adobe Illustrator art will have the Corner pin effect applied.
D. Position, Scale, and Rotation keyframes will be applied to the layer containing the
Adobe Illustrator art.
E. The Corner pin effect will be applied to both the Video Layer and the layer
containing the Adobe Illustrator art.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which would be a valid example of the expression shown?
A. wiggle(10)
B. wiggle(10, 20)
C. wiggle(10 fps, 20)
D. wiggle(10, 20, 1, .5, 5 seconds)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You wish to create a looping animation that uses two key frames, returning to the first
keyframe automatically upon exit of the second, for the infinite duration of the layer to which
the expression is applied. Which loop expressions should you use?
A. loopOut(type = "Offset", numKeyframes = 2)
B. loopOut(type = "Cycle", numKeyframes = 2)
C. loopInDuration(type = "Pingpong", duration = 2)
D. loopOutDuration(type = "Continue", duration = 2)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
When editing a transform property in the Timeline panel, you wish to temporarily disable an
expression you have used on the property. Which action in the Timeline panel will
temporarily disable the expression on the property?
A. enable the Caps Lock key on the keyboard
B. Shift click on the Show Post-Expression graph
C. click on the Enable Expression switch for the property
D. Alt key (Windows) or Option key (Mac OS) click on the Time Vary Stopwatch for
the property
E. using the Alt key (Windows) or Option key (Mac OS) click on the Enable Expression
switch for the property
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You have opened a composition and notice that the Position property on one of the layers in the
Timeline panel has a slash through the Enable Expression switch. Which option describes the
state of the Enable Expression switch for the Position property?
A. The Position property is the target of another expression.
B. An expression for the Position property has been disabled.
C. An expression has not been enabled for the Position property.
D. The Position property has keyframes applied and cannot contain an expression.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which array object is suitable for the Position property?
A. [0]
B. [50, 100]
C. [50,100,0]
D. [50, 100, 0, 0]
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 What is the purpose of the Graph button
near the expression Pick Whip tool?
A. It allows the expression to work in conjunction with actual keyframes.
B. It toggles between the Expression field and the Graph Editor in the timeline.
C. It displays the value or velocity after the expression is applied in the Graph Editor.
D. It temporarily disables the expression and displays the original value in the Graph
Editor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What should you do if you wish to render and save movies while you continue working in
After Effects?
A. select the Composition in the Project panel, go to Composition > Add to Render
Queue, choose an Output Module, and press Render
B. open Adobe Media Encoder CS4, choose File > Add After Effects Composition,
select the composition you require, define a Format and Preset, then press Start Queue
C. select the Composition in the Project panel, go to Composition > Add to Render
Queue. In the Render Settings, select the Multi-Machine Settings preset, and press
Render
D. go to Preferences > Memory & Multiprocessing, enable Render Multiple Frames
Simultaneously, then click OK, then select the Composition in the Project panel and
choose Composition > Add to Render Queue, and press Render
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
You have been asked to render a sequence of frames in 32bpc. Which two formats allow this?
(Choose two.)
A. RLE
B. TIFF
C. JPEG
D. Targa
E. Cineon
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You created guide layers from existing layers to use for reference in the Composition panel, to
help position and edit the dimensions of elements. What do you need to do if you wish to
visibly include the guide layers in your final output?
A. choose Composition > Make Movie, click Output Module in the Render Queue
panel, and choose Include Project Link
B. choose Composition > Make Movie, and choose Best Settings from the Render
Settings pulldown menu in the Render Queue panel
C. choose Composition > Make Movie, then choose Project Name And Dimensions
from the Output To pulldown menu in the Render Queue panel
D. choose Composition > Make Movie, click Render Settings in the Render Queue
panel, and choose Current Settings from the Guide Layers menu in the Render Settings
dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You have added a composition to the Render Queue, chosen an Output Module, and clicked
Render. How do you view how much time it is taking to render each frame of the
composition?
A. twirl down the Current Render in the Render Queue panel, and look under Rendering
> Layer
B. go to Preferences > Display and select "Show Rendering Progress in Info Panel and
Flowchart"
C. twirl down the Current Render in the Render Queue panel, and look under Frame
Times > Average
D. calculate the values between the "Estimated Remain" time and the starting time of
the render, and divide by the amount of frames in your comp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What is the purpose of Composition > Pre render?
A. to render a RAM preview of the composition
B. to render and save the RAM preview to disk
C. to render and create a Disk Cache preview of the composition
D. to add the composition to the render queue with the Post Render Action set to Import
and Replace usage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Upon rendering a composition, you would like After Effects to automatically replace a source
item in your project with the new render. What is the most efficient way to do this?
A. set the Post Action render to "Set Proxy" in the Output module and click OK, then
press Render, once the render is complete, press the little square icon next to the
composition in the Project panel
B. set the Post Action render to "None" in the Output module, click OK, and press
Render, once the render is complete, select the file you wish to replace in the Project
panel and choose File > Replace Footage > File
C. set the Post-Render Action to "Import & Replace Footage" in the Output Module and
click OK, then twirl down the Output Module in the Render Queue, and drag the pick
whip to the item to be replaced in the Project panel to specify it, then press Render
D. set the Post-Render Action to "Import" in the Output Module, click OK, and press
Render, once the render is complete, select the item you wish to replace in the timeline
panel, and drag the new footage from the Project panel while holding down ALT or
OPTION onto that layer in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
When you render a movie using the OpenGL render engine, which two features are supported?
(Choose two.)
A. Layer Styles
B. 2D motion blur
C. Particle effects
D. Intersecting 3D layers
E. Shininess property settings for 3D layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which footage items are preserved (passed through) in their source format when exporting to
Flash via the XFL format? (Choose two.)
A. GIF
B. FLV
C. PSD
D. PNG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which two features and data are preserved (passed through) when exporting a composition to
XFL format, for import to Adobe Flash CS4? (Choose two.)
A. PNG files
B. 3D layers
C. Layer Styles
D. Shape Layers
E. FLV video clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You have modified your Shift+RAM (alternate) preview settings for faster previews by
skipping one out of every two frames to preview at half resolution. How do you preview the
composition using the Shift+RAM preview settings?
A. press Shift + / on the numeric keypad
B. press Shift + 0 (zero) on the numeric keypad
C. press Alt + Shift + 0 (zero) on the numeric keypad
D. press Shift + . (period key) on the numeric keypad
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which time display units are the most efficient to use when working on an animation that you
intend to export for Adobe Flash?
A. frames
B. feet + frames
C. timecode base
D. non-drop frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
A rendered composition appears jerky and jumpy when played on an interlaced video monitor.
You have created a composition with a square graphic moving quickly across the screen as a
test composition. Which render setting should you test to help you determine the correct render
settings for interlaced footage?
A. Effects
B. Motion Blur
C. Field Render
D. Frame Blending
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
To determine if the original field order of a footage item was interpreted correctly, you open
the clip in the footage viewer from within the timeline, and step forward five frames. What
should you check for?
A. that frames are not duplicating
B. that you see vertical lines on the video
C. that you see horizontal lines on the video
D. that the movement of the content is consistent frame-by-frame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You have been asked to create footage to playback on several mobile devices. Which action
should you take when designing your project?
A. use long fades, pans, and zooms
B. add noise and motion to your composition
C. use a lower frame rate for your composition
D. shoot wide shots instead of close, tight shots
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You have been asked to prepare an animation that will be published on a mobile device.
Which three steps should you take to get the most efficient result? (Choose three.)
A. use cuts and fast transitions
B. use zooming in and out or fades and dissolves
C. preview the final movie using Adobe Device Central
D. use a lower frame rate for your composition (15-22 fps)
E. convert your project to 32bpc for maximum color space
F. work at half resolution to match the device s screen resolution
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
You are working on a cross-platform project. Which file type works with After Effects on the
Windows platform only?
A. Electric Image (IMG, EI)
B. Open Media Framework (OMF)
C. Portable Network Graphics (PNG)
D. Advanced Audio Coding (AAC, M4A)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You wish to move an After Effects project, with all of its assets, from Windows to Mac,
avoiding any errors or missing file warnings. What should you do? (Choose two.)
A. copy only the AEP project file
B. convert live text to Shape Layers first
C. avoid using WMV Clips in the original After Effects project
D. use the Collect Files feature, then open the resulting footage folder and verify that all
file extensions are included
E. convert all your movies to QuickTime format, then re-import and replace their usage
in the project, before exporting the project
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
What should you do in order to import the contents of a folder as a series of still images that
appear in the Project panel as a single footage item?
A. choose File > Import > File, locate the folder and click the Import Folder button
B. choose File > Import > File, locate the folder, Shift select all the files, and click Open
C. choose File > Import > Multiple Files > Locate the folder, Shift select all the files,
and click Open
D. choose File > Import > File, locate the folder, select the first image file in the list,
check the "Sequence" option, and click Open
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
To ensure that Adobe Illustrator files appear correctly in After Effects, what should you do
when saving the file from Illustrator?
A. choose File > Save and select Use Compression in the Illustrator Options dialog box
B. choose File > Save and select Include Liked Files in the Illustrator Options dialog
box
C. choose File > Save and select Embed ICC profiles in the Illustrator Options dialog
box
D. choose File > Save and select Create PDF Compatible File in the Illustrator Options
dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
You have imported a layered Photoshop file into your project as a single footage item with
merged layers, placed it in a comp and duplicated it. Now you wish to make changes to only
one instance of the footage in the composition by deleting one of the layers within it. What
should you do?
A. select the footage item in the Project panel and choose File > Replace Footage >
With Layered Comp
B. select the footage item in the Timeline panel, choose Layer > Convert To Layered
Comp, and double-click the resulting nested comp
C. delete the file from the Project panel, re-import the file and select "Import as
Composition", choose Open, then place it back in the timeline
D. delete the file from the Project panel, re-import the file and select "Import as
Composition-Cropped Layers", choose Open, then place it back in the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You use another application to modify a footage item that is used in a project. After you have
saved that file, the changes are not reflected in After Effects. What is the best way to update
the footage inside After Effects?
A. select the footage item in the Project panel and choose File > Reload Footage
B. save the project, then Select File > Open Recent Projects > Choose the first project in
the list
C. select the footage item in the Project panel and choose File > Replace Footage > File,
locate the file and choose Open
D. save the project, Quit After Effects and relaunch it, then Select File > Open Recent
Projects > Choose the first project on the list
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
What is a consequence of choosing the Editable Layer Styles option when importing a layered
Photoshop document?
A. It interferes with the intersection of 3D layers.
B. Vector masks are converted to After Effects masks.
C. After Effects imports each clipping group as a precomposition.
D. Photoshop layer groups are imported as individual compositions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
You have opened a project which has missing footage that appears as a placeholder. What
does After Effects do when you replace the placeholder with the correct source footage?
A. relinks all missing footage for the project
B. replaces the footage in the Project panel only
C. replaces the footage in all the compositions that use it
D. replaces the footage and sets it as a proxy for the comp
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Which format creates bitmap-only output that supports alpha channels when exporting After
Effects compositions to Flash?
A. FLV
B. F4V
C. M4V
D. SWF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
While in After Effects, you want to create a new, empty composition for Adobe Premiere using
Dynamic Link. Which menu command should you use?
A. stay in After Effects and choose File > Adobe Dynamic Link > New Premiere Pro
Sequence
B. stay in After Effects and choose File > Adobe Dynamic Link > Import Premiere Pro
Sequence
C. open to Adobe Premiere, and choose File > Adobe Dynamic Link > Import After
Effects Composition
D. open Adobe Premiere, and choose File > Adobe Dynamic Link > Replace With
After Effects Composition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
What happens when you insert a dynamically-linked composition into a Premiere Pro timeline,
and play it back within Premiere Pro?
A. You see a black frame until you render it or create a RAM preview inside After
Effects.
B. Premiere Pro must render the linked composition before generating real-time
playback.
C. Premiere Pro can play back the comp in real-time, without the need to render it inside
After Effects.
D. After Effects renders the linked composition on a frame-by-frame basis during
playback in Premiere Pro.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
You have opened a template project because you like several effects used in the project. What
would help you determine how the effects were created?
A. press F1
B. press UU
C. View > Show Layer Controls
D. Composition > Composition Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
What lets you open an unsaved version of a complete After Effects project containing all
footage items and compositions?
A. Template Project
B. Animation Preset
C. File > Collect Files
D. Composition Flowchart
E. File > Save As Command
F. File > Watch Folder Command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
You have imported a video clip of unknown size and duration. With the clip highlighted in the
Project panel, what should you do to create a composition that will automatically be the right
size and duration?
A. File > Add Footage to Comp
B. Composition > New Composition
C. File > New Comp from Selection>
D. Composition > Add to Render Queue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
You have a composition containing several layers you wish to combine into a new
composition. You also want all effects and keyframed properties to remain with the layers in
the new composition. What achieves this task and creates a new composition the same size as
the original composition?
A. Layer > Pre-compose > Leave All Attributes In
B. Layer > Pre-compose > Move All Attributes Into the New Composition
C. Apply the Layer > Preserve Transparency command to all layers and then use the
Layer > Pre-compose > Leave All Attributes In
D. Enable the Collapse Transformations Switch for the layers and then use the Layer >
Pre-compose > Leave All Attributes in command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
You use Device Central to create After Effects compositions that match specific mobile phone
models. An additional composition named Preview is also created. What is the main purpose
of this Preview composition?
A. to test Flash compatibility
B. to mimic the physical appearance of the mobile phone
C. to test the screen size, color depth, and sound capabilities of each mobile phone
model
D. to view your master composition in the context of several mobile devices at the same
time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
What is the purpose of the Preview composition created by Device Central?
A. to preview your content on each one of the mobile devices separately
B. to render and export all the compositions for several mobile devices simultaneously
C. to preview your master composition in the context of several mobile devices
simultaneously
D. to resize or move the nested Device Master composition within each device s
specific composition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
You wish to disable thumbnails in the Project panel to conserve system resources in a large
project. Which option in the After Effects Preferences dialog lets you complete this task?
A. General
B. Display
C. Previews
D. Appearance
E. Memory and Multiprocessing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
In order to navigate quickly, you want to set a representative frame that will be displayed as the
thumbnail picture in the Project panel. What should you do?
A. go to Preferences > Display, and check Disable Thumbnails in Project Panel
B. place the Current Time Indicator on the desired frame, go to Composition > Prerender
C. place the Current Time Indicator on the desired frame and press on the Take
Snapshot icon
D. place the Current Time Indicator on the desired frame, go to Composition > Set
Poster Time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
How do you quickly invoke the composition navigator flowchart?
A. press U
B. press F10
C. tap the Shift key
D. tap the space bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-096&q=1 You have clicked on the Composition
Navigator bar in the Mini-Flowchart, and you see a composition that displays the icon showed
in the exhibit to its right. What does this suggest?
A. That composition is the one you are currently viewing.
B. That composition is not nested within any other compositions.
C. That composition contains other compositions which are nested within it.
D. That composition has the Collapse Transformations switch selected for a nested
composition inside it.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You are working on a composition containing a multiple layered Photoshop document. You
modify the Photoshop layers within Photoshop, and then save it. Which three layer changes
will be reflected in the timeline when you return to After Effects? (Choose three.)
A. size
B. opacity
C. rotation
D. blending modes
E. color adjustment
F. additional layers inserted into the Photoshop file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
Several layers in a composition have different starting times. You would like to move the In
point of all the layers to the position of the current-time indicator. After selecting all the layers
to modify, which shortcut key should you use?
A. i
B. [
C. Alt (Option) + [
D. Alt (Option) + Home
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
What is the most efficient way to select all of the layers in a timeline that use the same color
label?
A. click the color label and choose Select Label Group
B. select one of the layers and choose Edit > Select All
C. select one of the layers and Shift-click all the layers with the same color label
D. select one of the layers, go to Layer > Solid Settings and choose Affect All Layers
That Use This Solid
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
What is an example of using the individual position properties that become available when you
have applied Animation > Separate Dimensions to a layer?
A. position keyframes with different types of easing
B. modifying rotation, scale, and position independently
C. an animation with smooth motion using roving keyframes
D. an animation with separate keyframes controlling X and Y motion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
What is the most efficient way to decompose a layer s keyframed position value into individual
X position, Y position, and (for 3D layers) Z position properties?
A. choose Animation > Separate Dimensions
B. use the Anchor Point to control separate dimensions
C. open the Position property and disable the X,Y,Z link icon
D. create an expression linked to separate dimensions sliders
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
What is a null object?
A. a layer with no animated attributes
B. a layer not visible in the current frame
C. a layer with no effects or presets applied
D. a layer that is invisible and used to parent other layers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
What are the three most common uses of null objects? (Choose three.)
A. as a guide layer
B. rendering 100px squares
C. being assigned as a parent layer
D. as hold audio amplitude keyframes
E. calculating distances between layers
F. applying expression controls effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
A black and white scanned logo is the top layer in a composition. To have the white areas of
the image become transparent and the black areas opaque, which transfer mode should you
choose?
A. Multiply
B. Screen
C. Overlay
D. Silhouette Luma
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Text created in After Effects is going to be used as a mask. It is the top layer in the
composition. Which transfer mode causes the underlying layers to appear inside the
letterforms?
A. Exclusion
B. Difference
C. Stencil Alpha
D. Silhouette Luma
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
When creating a new solid, if you enter the width and height to a value of "2e2"., what will the
resulting size be?
A. 2 x 2 pixels
B. 200 x 200 pixels
C. 25% of the comp size
D. 0.01% of the comp size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
A layer has an expression that creates random movement. To quickly test the results of the
expression over just a few frames, what should you do?
A. press space bar
B. press 0 on the number pad
C. press period on the number pad
D. press SHIFT + 0 on the number pad
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
When should you choose to use standard preview (spacebar)? (Choose two.)
A. when you wish to preview using only the Wireframe view
B. when you do NOT have enough memory for RAM preview
C. when your composition is larger than 2000 pixels x 2000 pixels
D. when you want to start the preview playback from the current time
E. when you only need to playback video and do NOT need to hear sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
In order to work faster, you have set a region of interest in the Composition viewer. What will
happen when you render the composition?
A. The output file will be automatically cropped to the region of interest.
B. The output file will not be affected, unless you set it to Crop in the output module
settings.
C. The output file will render at its original comp size, while pixels outside the crop area
will render as black.
D. The output file will render at its original comp size, while pixels outside the crop
area will be set as a premultiplied alpha channel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
When previewing an After Effects composition on an external video monitor, distorted
previews are occurring. Which setting in After Effects Preferences will correct the distorted
previews on the external video monitor?
A. Previews > check Enable OpenGL
B. Video Previews > select a different option from the Output Mode menu
C. Video Previews > select a different option from the Output Quality menu
D. Video Previews > check the Scale And Letterbox Output To Fit Video Monitor
option
E. Display > enable the Hardware Accelerate Composition, Layer, And Footage Panels
option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
You wish to preview your comp on an external video monitor. What should you do in order to
make sure that the video will be displayed on the external video monitor using the correct
aspect ratio?
A. go to Preferences > Video Preview, select "Previews" and "Mirror on Computer
Monitor"
B. go to Preferences > Video Preview, select "Scale and letterbox output to fit video
screen"
C. go to Preferences > Video Preview, select "More Accurate" from the Output Quality
pulldown menu
D. go to Preferences > Video Preview, select "Widescreen (16:9)" from the Video
Monitor Aspect Ratio pulldown menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
Which setting in the Composition and Layer panels determines how many pixels After Effects
renders?
A. Exposure
B. Resolution
C. Magnification
D. Panel Menu > View Options
E. Color Management Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
In order to speed up your previews by not rendering unnecessary pixels for the current zoom
level, what is the most efficient resolution to work with?
A. Half
B. Auto
C. Third
D. Quarter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
Which statement is true after the zero point for a composition has been changed?
A. The origin of layer space will be changed.
B. Anchor Point values for all layers will be changed.
C. The zero point for all compositions will be changed.
D. A second set of "X" and "Y" coordinates will appear in the Info panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
When you change the zero point (origin) for the rulers in the Comp view, what happens to the
values After Effects calculates and displays for layers in the timeline, such as their position and
Anchor Point properties?
A. After Effects will calculate from the top left of the comp.
B. After Effects will calculate from the center point of the comp.
C. After Effects will calculate according to the new origin of the comp for all layers.
D. After Effects will calculate according to the new origin of the comp only for 3D
layers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
Rolling the mouse scroll wheel forward and backward when using the Unified Camera tool has
the same result as using what?
A. the Track XY Camera tool
B. the Orbit Camera tool only
C. the Track Z Camera tool only
D. the Orbit and Track Z Camera tools
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Rolling the mouse wheel forward and backward when the Unified Camera tool is active has the
same result as doing what?
A. dragging with the Orbit Camera tool
B. changing the zoom size of the comp
C. dragging with the Track Z Camera tool
D. dragging with the Track XY Camera tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
To modify the material options of an imported Photoshop Live 3D object layer, what should
you do first?
A. right-click the 3D image layer and choose Edit > Edit Original
B. right-click the 3D image layer and choose Convert to Live Photoshop 3D
C. select the 3D image layer and choose Effects > 3D Channel > 3D Channel Extract
D. select the 3D image layer and reveal the Live Photoshop 3D effect using the Effect
Controls panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
You wish to keyframe the Position and Rotation values of a Photoshop Live 3D file that you
have imported into a project as a composition. Where are the Position and Rotation properties
that can be keyframed located?
A. the Photoshop Live 3D layer
B. a Null layer in the composition
C. the Camera layer in the composition
D. expressions on the Photoshop Live 3D layer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
What should you do to determine the current 3D orientation/location of your camera in the
Composition window, while viewing through the Active Camera?
A. select Top from the 3D view popup menu
B. activate the View Axis Mode at the top of the application window next to the toolbar
C. activate the World Axis Mode at the top of the application window next to the
toolbar
D. show a set of persistent 3D Reference Axes in the Composition window, from the
Grid and Guides Options button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
In order to set the softness of a shadow based on its apparent distance from the layer casting the
shadow, what should you do?
A. select the 3D layer, choose Effect > Radial Shadow, and raise the effect s Softness
value
B. double click the light layer in the timeline, activate Casts Shadows and raise the
Shadow Darkness value
C. select the 3D layer, twirl down its Material Options, enable Casts Shadows, and
increase the Diffuse setting
D. double click the light layer in the timeline, activate Casts Shadows, and increase the
Shadow Diffusion value
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
When working with a camera, you have changed the F-stop value in the Camera dialog box.
Which other option in the Camera dialog box will also change when the F-stop value is
changed?
A. Zoom
B. Aperture
C. Focal Length
D. Angle of View
E. Focus Distance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
What does the "Lock to Zoom" option do under the Enable Depth of Field setting in the
Camera Settings dialog box?
A. keeps the distance from the camera lens to the image plane in focus
B. ensures the distance from the camera position to the focal plane is in perfect focus
C. adjusts the size of the lens aperture to match the zoom value of the camera, even
when animated
D. ensures the Focus Distance value always matches the Zoom value of the camera,
even when animated
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
Which two operations would look most different when switching from low dynamic range (8
or 16bpc) to high dynamic range (32bpc) mode? (Choose two.)
A. blending modes
B. distortion effects
C. perspective effects
D. blur and glow effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
What are some of the benefits of using Color Management for your After Effects project?
(Choose three.)
A. You do not need to calibrate your computer monitor.
B. You have more control over how colors are blended within your project.
C. You have more control over color range using different gamma settings.
D. The colors in imported images appear as the creators of the images intended.
E. You always produce colors that are within the safe color range for PAL or NTS
C.
F. The movies that you create will look as you intend when viewed on devices other
than your computer monitor.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
You are unable to set a color profile for a selected footage item in the project window, because
the menu is grayed out. What do you need to do to enable color management and assign
profiles?
A. change the project Color Settings to 16 or 32bpc
B. enable Pixel Aspect Ratio Correction in the composition window
C. assign a Working Space to the project in the Project Settings dialog
D. choose a preset based on video resolution in the Composition Settings dialog
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
If a footage item does not have an embedded color profile, what is the most efficient way to
assign one?
A. select File > Interpret Footage > Main, then click the Color Management Tab and
assign a profile
B. right-click on the file in the Project panel, choose Reveal in Bridge, then select File >
Open With > Photoshop, then choose Edit > Assign Profile
C. right-click on the file in the Project panel, choose Reveal in Bridge, then select File >
Open in Camera Raw, click on the profile link below the image, then select a Color
Space
D. select the file in the Project panel, Choose Composition > Add to Render Queue,
click Output Module, select the Color Management Tab and choose an Output Profile
from the drop-down menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 141
You have enabled Color Management for an After Effects project. Which action keeps colors
within broadcast-safe limits when rendering a composition?
A. View > Use Display Color Management command
B. Project Settings > Color Settings > enable Linearize Working Space
C. Output Module Setting > Color Management > enable Preserve RGB
D. Project Settings > Color Settings > enable SDTV NTSC for the Working Space
E. Output Module Settings > Color Management > Output Profile > enable SDTV
NTSC 16-235
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=141
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 142
You have been asked to render a movie and ensure the colors are broadcast-safe. What should
you do?
A. avoid pure black, pure white values, and highly-saturated colors
B. choose File > Project Settings, and under Color Settings select Blend Colors Using
1.0 Gamma
C. choose Composition > Make Movie, click the Output Module and change the Video
Output > Depth to Thousands of Colors
D. choose File > Project Settings, and under Color Settings set the Depth to either 16 or
32bpc (float) using the drop-down menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 143
Which option in the Paint panel lets you control how quickly paint will be applied when
painting with a brush?
A. Flow
B. Mode
C. Opacity
D. Duration
E. Channels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-096&qno=143
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement