9A0-097 Adobe Adobe® Premiere Pro CS4 ACE Exam

9A0-097 Adobe Adobe® Premiere Pro CS4 ACE Exam
http://www.TwPass.com
9A0-097
Adobe
Adobe® Premiere Pro CS4 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-097
The 9A0-097 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-097 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-097 exam is very challenging, but with our 9A0-097 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-097 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-097 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-097 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-097 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-097 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-097 tested and verified before publishing
- 9A0-097 exam questions with exhibits
- 9A0-097 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-097 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-097 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-097 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-097 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-097 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-097
now!
9A0-097
QUESTION: 1
You are using a device controller that generates its own timecode. You want to replace
unreadable timecode recorded on the tape with the controller s timecode in Adobe Premiere
Pro. Which of the following steps will you take to accomplish the task?
A. Go to capture options in the Preference dialog box > Abort Capture on Dropped
Frames.
B. Go to capture options in the Preference dialog box > Report Dropped Frames.
C. Go to capture options in the Preference dialog box > Generate Batch Log File Only.
D. Go to capture options in the Preference dialog box > Use Device Control Timecode.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You want to add a zoom effect to a slide. What will be the resulted affect of this effect on the
image?
A. Flipped image
B. Rolling image
C. Cropped image
D. Change in the image s magnification
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
What characteristics of the audio tracks are determined when you map the audio channels in
clips?
A. Format
B. effects
C. Length
D. Type and number
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which of the following options will you select in Adobe Encore s Project panel to check the
DVD transcoded state of the asset?
A. DVD Transcode Settings
B. Blu-ray Transcode Settings
C. Blu-ray Transcode Status
D. DVD Transcode Status
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which of the following tabs in the New Sequence Dialog box allows you to control the number
of video tracks and the number and type of audio tracks for the new sequences you create?
A. General
B. Audio Settings
C. Sequence Presets
D. Tracks
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which of the following tools in Flowchart moves the manually placed items in the Flowchart?
A. Move tool
B. Edit tool
C. Selection tool
D. Direct Select tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which of the following components of Onlocation records and plays back video clips?
A. Image Viewer and Recorder
B. Field Monitor
C. Digital Video Recorder
D. Sureshot
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which of the following steps will you take to apply an effect to a clip?
A. Right click on the clip and select Insert Effect.
B. Drag the effect to the last clip in the Timeline.
C. Drag the effect to a clip in the Timeline panel.
D. Right click on the effect in the Effect panel and select Send to a Clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Which of the following steps will you take to replace a clip with another?
A. Drag a clip from the Project panel or Source Monitor onto a clip in the Timeline
panel.
B. Drag a clip from the Project panel or Source Monitor onto the last clip in the
Timeline panel.
C. Drag a clip from the Project panel or Source Monitor onto an empty space in the
Timeline panel.
D. Remove the unwanted clip and copy the clip from the source and paste on the place
of first clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which of the following options in the Build panel does restrict the number of copies that can be
made of your disc?
A. SSC
B. CGMS
C. CSS
D. Macrovision
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which of the following steps will you take to import a file as an asset in Encore?
A. Choose Settings > Import as > Asset.
B. Choose File > Asset.
C. Choose File > Import As > Asset.
D. Click Import Asset button.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
For which of the following elements of a Premiere Pro project can you specify locations under
scratch disk tab in the New Project dialog box? Each correct answer represents a complete
solution. Choose all that apply.
A. Preview Audio
B. Edited Sequences
C. Preview Video
D. Captured Audio
E. Captured Video
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Which of the following options in the Flowchart gives the visual clues about elements and
links?
A. Type icons
B. Link lines
C. Info badges
D. Thumbnails
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which menu item is related to the layer set that links to the previous submenu when chapter
indexes are created?
A. Next button
B. Button name
C. Chapter button
D. Previous button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
In which format the closed captions are exported?
A. TXT
B. WMV
C. DOC
D. SCC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You want to edit a project containing add-on plug-ins on more than one computer. Which of
the following steps will you take to edit the project properly?
A. Install the plug-ins on all the computers.
B. Install the plug-ins on the main computers.
C. Remove unused plug-ins from all computers.
D. Copy the plug-ins to all the computers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which of the following is an interface standard that is used in Premiere Pro to control the
devices?
A. RFC 3102
B. Compliance 508
C. ISO 9001
D. IEEE 1394
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which of the following components of Onlocation checks the basic settings of the camera?
A. Sureshot
B. Image Viewer
C. Field Monitor
D. Digital Video Recorder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which of the following features of Adobe Encore allows you to check for broken links,
orphaned menus and timelines, and other common problems in your project?
A. Project settings
B. Disc Panel
C. Build DVD
D. Check Project
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Which of the following features in Encore provides assistance for the hearing impaired?
A. Closed caption
B. Timeline
C. Project panel
D. Workspace
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What does a motion menu contain?
A. Videos
B. MP3 files
C. Still images
D. Animated elements
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
You are creating a point text in your Adobe Premiere project. You want to specify a place
where you want to begin typing from. Which of the following characteristics do you need to
insert?
A. Insertion point
B. Modify point
C. Start point
D. End point
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You are using Windows on your computer. By default, Adobe Premiere Pro uses a 24p
pulldown scheme to play back 24p DV footage. Which of the following steps will you take to
disable the pulldown scheme?
A. Select a clip in the project panel > Properties > Remove 24p DV Pulldown and then
Click OK.
B. Right-click a 24p clip in the Project panel, Select Modify > Interpret Footage >
Frame Rate > Remove 24p DV Pulldown and then Click OK.
C. Select a clip in the project panel > Remove 24p DV Pulldown and then Click OK.
D. Select a clip in the Project panel > Modify > Properties > Frame Rate > Remove 24p
DV Pulldown.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What is the color of a broken link in the Flowchart?
A. Red
B. Solid Black
C. Green
D. Blue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which of the following methods of creating menus allows you to design menus in Photoshop
and import them as menu assets into your project?
A. Assets from projects
B. Predesigned menus
C. Photoshop
D. Predesigned buttons and backgrounds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which of the following aspect ratios are used in the Onlocation Field Monitor? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose two.
A. 16.9
B. 4.3
C. 1.4
D. 20.12
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which of the following Fast Color Corrector effects in Premiere Pro controls the hue rotation?
A. Balance Magnitude
B. White Balance
C. Hue Balance And Angle
D. Hue Angle
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You want to roll the edit point between two clips in a Timeline. Which of the following footage
editing tools will you use?
A. Razor tool
B. Slip tool
C. Ripple Edit tool
D. Rolling Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
You want the Project Manager will not include, or copy the media you did not use in the
original project. Which of the following options will you select in the Project manager dialog
box?
A. Create New Trimmed Project
B. Exclude Unused Clips
C. Include Preview Files to the Project
D. Collect Files and Copy to New Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which of the following methods is used to change speed and the duration of a video portion in
a whole clip?
A. Ripple edit
B. Interpreting
C. Time remapping
D. Rolling edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which of the following options in the Adobe Media Encoder conforms the output to the NTSC
standard or to the PAL standard?
A. Frame Rate
B. Frame Dimensions
C. TV Standard
D. Profile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which of the following options in device control shows the number of frames to adjust the
timecode embedded in the captured video?
A. Timecode Offset
B. Remained frames
C. Uncaptured roll
D. Preroll
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You want quick access to all your assets that you have used in your project while editing your
project. Which of the following components of Premiere Pro will provide you this facility?
A. Media browser
B. Timeline
C. Workplace
D. Device controller
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
Which of the following is NOT a roll/crawl timing option for titles?
A. Preroll
B. End off Screen
C. Start Off Screen
D. Stop At Screen
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which of the following characteristics do you need to specify when you set transition to a
slide?
A. Width of the transition
B. Length of the transition
C. Size of the transition
D. Duration of the transition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You want to make one or more incisions in clips in a Timeline. Which of the following footage
editing tools will you use?
A. Razor tool
B. Slip tool
C. Slide tool
D. Rolling Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which of the following methods of creating menus allows you to compose a menu using any
visual asset that you import into your project?
A. Photoshop
B. Predesigned buttons and backgrounds
C. Predesigned menus
D. Assets from projects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which of the following options in the Adobe Media Encoder sets dimensions, in pixels, of the
output frame?
A. Frame Dimensions
B. TV Standards
C. Frame Rate
D. Profile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which of the following is a track that combines audio signals routed to it from specific audio
tracks or track sends in the same sequence?
A. Subtrack
B. Effect
C. Submix
D. Audio subfile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Which of the following are correct about the transitions? Each correct answer represents a
complete solution. Choose three.
A. When you paste a single-sided transition to a double-sided location, the transition
becomes double-sided.
B. When you paste a double-sided transition to a single-sided location, the transition
becomes single-sided.
C. When you paste a double-sided transition to a single-sided location, the transition
becomes double-sided.
D. When you paste a double-sided transition to a double-sided location, the transition
remains double-sided.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which of the following options of Adobe Encore allows audio clip or clips to continue playing
until the slide show ends?
A. Loop Audio
B. Fit Slideshow To Audio Duration
C. Scale And Apply Matte
D. Scale And Crop Edges
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which of the following methods can you use to bring the media files into an Adobe Premiere
Pro project? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Digitizing
B. Importing
C. Capturing
D. Exporting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What is the effect of HDV on video created by Adobe Premiere Pro?
A. Reduced picture quality
B. Increased color
C. Increased resolution
D. 64k color display
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which of the following additional equipments are required for your computer if you want to
use full range features of Premiere Pro? Each correct answer represents a part of the solution.
Choose all that apply.
A. Camcorder or VTR
B. Device controller
C. Television monitor
D. Modem
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Which of the following options in audio preferences specifies how Adobe Premiere Pro will
mix source channels to 5.1 audio tracks.?
A. Set the Default Track Format to 5.1
B. Set Linear Keyframe Thinning
C. Set Minimum Time Interval Thinning
D. Set the 5.1 Mixdown Type
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which of the following features of Adobe Encore allows you to build a project to DVD and
Blu-ray whether a different format is selected in the New Project or the Project Settings dialog
box?
A. Check Project
B. Build DVD
C. Project settings
D. Disc Panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Which of the following benefits are related to native HDV?
A. Low consumption of bandwidth
B. 3D Effect compatibility
C. Low consumption of resources
D. High-definition production
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Up to how many cameras can you use while working with multi-camera editing technique?
A. Five
B. Seven
C. Four
D. Six
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which of the following options can you set under the General tab in the New Project dialog
box? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Capture audio location
B. Audio and Video display format
C. Capture format
D. Action and Title safe areas
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which of the following statements is true about the Track Matte Key effect?
A. It removes transparent areas in a clip that correspond to the luminance levels of
another clip.
B. It creates blur areas in a clip that correspond to the luminance levels of another clip.
C. It removes shadows in a clip that correspond to the luminance levels of another clip.
D. It creates transparent areas in a clip that correspond to the luminance levels of
another clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which of the following options will you select in Adobe Encore s Project panel to check the
DVD setting used to encode the asset?
A. DVD Transcode Status
B. Blu-ray Transcode Status
C. Blu-ray Transcode Settings
D. DVD Transcode Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which of the following statements is correct about the button routing?
A. It is the button-to-button path on which the cursor follows when it is moved by the
arrow buttons of a remote control.
B. It is a button, which creates a path to the destination of the final output of the project.
C. It is a button, which shows the path on which the final output of the project goes to
the destination.
D. It is a button-to-button path on which a moving image follows when it is moved by
the arrow buttons of a remote control.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You are working on a project in Adobe Premiere Pro. You want to determine the tracks, which
will be affected when you perform an insert, ripple delete, or ripple trim operation by enabling
Sync Lock on those tracks. Which of the following components of Premiere Pro will help you
doing this?
A. Sync lock
B. Video lock
C. Track lock
D. Audio lock
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which of the following physical components is necessary to write to DLT?
A. DLT drive
B. Hard drive
C. Floppy drive
D. CD-writer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which of the following statements is true about tittles?
A. Titles are pre-added to the Project panel automatically and are not saved as part of
the project file.
B. Titles are added to the effects panel automatically and are saved as part of the project
file.
C. Titles are added to the Project panel automatically and are saved as part of the project
file.
D. Titles are automatically created and removed from the Project panel automatically.
These tittles are saved as part of the project file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
At which of the following frame rates does Premiere Pro play back 24p DV footage while
using 24p pulldown scheme?
A. 28.97 fps
B. 26.97 fps
C. 29.97 fps
D. 27.97 fps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You want to map the source audio channels so that one or more groups of six channels are
placed into separate 5.1 surround audio tracks. Which of the following steps will you take to
accomplish the task?
A. Select the Set the 5.1 Mixdown Type option.
B. Seelect the 5.1 option.
C. Select the Set Minimum Time Interval Thinning option.
D. Select the Set Linear Keyframe Thinning option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which of the following Adobe products will help you to create motion menus? Each correct
answer represents a complete solution. Choose two.
A. Flex
B. After Effects
C. Encore
D. Acrobat
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have shot a clip in 24p, which has a timebase of 30 fps and 30 fps timecode. What
timecode will Adobe Premiere Pro will show for that clip?
A. 24fps
B. 30fps
C. 12fps
D. 15fps
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which of the following options in Adobe Encore proportionally scales the slide until it fills the
frame, cropping any area that exceeds the frame?
A. Scale And Apply Matte
B. Fit Slideshow To Audio Duration
C. Loop Audio
D. Scale And Crop Edges
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which of the following steps will you take to access the Effect Controls panel?
A. Select Window > Effect Controls, or click the Effect Controls tab.
B. Select Window > Settings > Controls > Effects.
C. Select Window > Effects > Click Video Effects.
D. Select Window > Settings > Click Effects.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have recorded clip from DVR. The clip has correct focus and you want to remonitor the
live feed from the camer a. Which of the following steps can you take to accomplish the task?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Open new recording window.
B. Click the Stop button.
C. Press ctrl+F7.
D. Press F7.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which of the following effects can you use to overlay a timecode display on your video?
A. Timecode
B. Auto-out
C. Auto-in
D. Blur
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which of the following options in the Flowchart denotes the type of item?
A. Info badges
B. Type icons
C. Link lines
D. Thumbnails
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which of the following is a television standard that supports closed captions?
A. H.264
B. PAL
C. SSC
D. NSTC
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Where is the asset and its timeline placed when you import an asset as a timeline?
A. Timeline
B. Project panel
C. Library
D. Workspace
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You want to create a new version of your current project that refers only to the footage you
used in some selected sequences. Which of the following options will you select in the Project
Manager Dialog box to accomplish the task?
A. Collect Files and Copy to New Location
B. Create New Trimmed Project
C. Include Preview Files to the Project
D. Exclude Unused Clips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which of the following video formats can be imported to a DVD project? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply.
A. H.264
B. MPEG-2
C. AVI
D. FLV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which of the following steps will you take to remove the time remapping effects? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose all that apply.
A. Click the triangle next to Time Remapping to open it.
B. Click the Toggle Animation button next to the word Speed, to set it to the off
position.
C. Click the Effect Controls tab to make this panel active.
D. Click the Remove button in the effect control panel after selecting the remapped
frame.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to pan an image in a slide, what does it mean?
A. Changing image magnification
B. Disappearing image
C. Rolling image
D. Moving across the image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which of the following options will you select in Adobe Encore s Project panel to check the
Blu-ray transcoded state of the asset?
A. Blu-ray Transcode Status
B. Blu-ray Transcode Settings
C. DVD Transcode Settings
D. DVD Transcode Status
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You are optimizing the scratch disk performance. Which of the following steps will you take if
you have only one hard disk on your computer?
A. Leave all scratch disk options at their default settings.
B. Defragment the hard disk.
C. Create one more drive for Premiere Pro projects.
D. Create separate folder for each file type of the project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You want to make changes for sequence settings from the New Sequence dialog box and you
do not want to set the presets for the sequence. Which of the following tabs will you use in the
New Sequence dialog box?
A. Sequence presets
B. Tracks
C. Audio settings
D. General
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which menu item is related to the layer set that links to the chapter in a timeline or slide show
when chapter indexes are created in Photoshop?
A. Chapter button
B. Previous button
C. Button name
D. Next button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which of the following components shows the video image from the camera or a recorded clip
while creating a Premiere Pro project?
A. OnLocation Digital Video Recorder
B. Onlocation Field Monitor
C. OnLocation SureShot
D. Onlocation Image Viewer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
You want to trim the In or Out point of a clip in a Timeline. Which of the following footage
editing tools will you use?
A. Razor tool
B. Slip tool
C. Rolling Edit tool
D. Ripple Edit tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What is the color of a selected object link in the Flowchart?
A. Blue
B. Solid Black
C. Red
D. Green
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Which of the following options related to Premiere Pro is described in the following statement?
"These are two-directional controls that change the curve of the line segment between the
handle and the next point on either side."
A. Bezier handles
B. Workspace
C. Workflow
D. Effect panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are setting video export options in Adobe Premiere Pro. For which of the following
formats can the Bitrate Level be set? Each correct answer represents a complete solution.
Choose all that apply.
A. H.264 Blu-ray
B. MPEG-2 Blu-ray
C. MPEG-4 Blu-ray
D. FLV
E. F4V
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which of the following types of formats do NOT support closed captions? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose two.
A. WMV
B. Blu-ray
C. H.264
D. Flash
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which of the following options are available as presets in each DV format section under the
Sequence Presets tab? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that
apply.
A. Widescreen 32kHz
B. Standard 48kHz
C. Full screen 32kHz
D. Widescreen 32kHz
E. Standard 32kHz
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which of the following features of Premiere Pro allows you to change the words spoken in a
clip to text?
A. Transcribe to text
B. Analyze speech
C. Text to speech
D. Speech to text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which of the following options in the Adobe Media Encoder specifies whether Adobe Media
Encoder will use the Baseline, Main, or High profile?
A. Frame Dimensions
B. Frame Rate
C. Profile
D. TV Standards
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which of the following is true about nesting sequences? Each correct answer represents a part
of the solution. Choose two.
A. You cannot set a nested sequence s In and Out points.
B. A nested sequence clip s initial duration is determined by its destination.
C. You cannot nest a sequence containing a 16-channel audio track.
D. You cannot nest a sequence within itself.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
How many lines does OnLocation Field Monitor display to provide a full-resolution view of
720P HDV and DVCPro video?
A. 360
B. 7200
C. 720
D. 180
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
You want the effects that you approved in the original project remain approved in the new
project. Which of the following options will you select in the Project Manager dialog box to
accomplish this task?
A. Create New Trimmed Project
B. Include Preview Files to the Project
C. Exclude Unused Clips
D. Collect Files and Copy to New Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which of the following steps are required to load a template for a new title? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose three.
A. Select the template, and then click OK.
B. Click the triangle next to a category name to expand it.
C. Change the tittle template path.
D. Choose Title > New Title > Based On Template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which of the following formats is used by Panasonic Cameras?
A. XDCAM
B. HDV
C. AVCHD
D. P2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which of the following are the benefits of the nested sequences?
A. It saves sequences in a local folder.
B. It applies different settings to copies of a sequence.
C. It copies sequences automatically.
D. It compresses sequences files.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which of the following components of Encore provides a graphic interface that lets a user
complete many common authoring tasks?
A. Flowchart
B. Import dialog box
C. Project panel
D. Workspace
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-097&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement