9A0-128 Adobe Adobe Captivate 4 ACE

9A0-128 Adobe Adobe Captivate 4 ACE
http://www.TwPass.com
9A0-128
Adobe
Adobe Captivate 4 ACE
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-128
The 9A0-128 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-128 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-128 exam is very challenging, but with our 9A0-128 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-128 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-128 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-128 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-128 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-128 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-128 tested and verified before publishing
- 9A0-128 exam questions with exhibits
- 9A0-128 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-128 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-128 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-128 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-128 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-128 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-128
now!
9A0-128
QUESTION: 1
Which of the following buttons will allow you to select a color that will appear as the
background if you publish your project as a full-screen EXE file? A. Style B. HTML
background color C. Color D. Texture
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
You want to export project preferences. Which of the following files does contain preferences?
A. .flv B. .swf C. .cpr D. .mp3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
In which of the following modes does the Edit Timing option NOT work? A. Survey mode B.
Sequence mode C. Question pools mode D. Random mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You have placed the zoom area on the second layer of the timeline. Now, where will the Zoom
Destination Area dialog box appear? A. On the second layer B. On the top layer C. Will be
disappeared D. Below all objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
You are working on a Captivate project and you have inserted a text animation. You want to set
the amount of time, in Flash frames, between the letters in animated text you specified to
appear. Which of the following steps will you take to accomplish the task? A. Select Change
Font B. Set Display for (time) C. Set Transparency D. Set the Delay (frames) options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Using recording settings from the Recordings category of the Preferences dialog box which of
the following objects can you hide? Each correct answer represents a part of the solution.
Choose all that apply. A. Recording window B. System tray icon C. Desktop D. Task icon
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which of the following properties can you set from the Skin menu settings dialog box? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Menu font B. Menu
color C. Position D. Aspect ratio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which of the following statements is true about importing and exporting text captions? A. If
you export text captions to a DOC file, that DOC file cannot be imported back to the original
project. B. If you export text captions to a DOC file, that DOC file can only be imported back
to the original project. C. If you export text captions to a DOC file, that DOC file automatically
adjusts its resolution according to the project. D. If you export text captions to a DOC file, that
DOC file cannot be re-edited.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You want to maintain the height-to-width ratio of a highlight box during a resize. Which of the
following options will you select? A. Constrain proportion B. Adjust ratio C. Fill outer area D.
Link height and width
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You want to insert a rollover slidelet into a slide. You want that the slidelet continues to be
displayed even when you move the mouse away from the rollover slidelet area. Which of the
following options will you select in the Rollover slidelet properties dialog box? A. Stick
Slidelet B. Fill Transparency C. Navigate D. Show Border
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which of the following options allows you to provide extra details for an area or object on a
slide with the help of another slide which appears when a user moves his mouse over that area?
A. Rollover slidelet B. Rollover caption C. Rollover click box D. Rollover image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Which of the following options of printed word output will you use, to create your project as a
Word document that lists a summary of the steps taken in the project? A. Handouts B.
Storyboard C. Step-by-step guide D. Lessons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You want to create a slide in which you want to create a statement to which users specify their
level of agreement. Which of the following slides will you use to accomplish the task? A.
Sequence slide B. Random Question slide C. Rating Scale (Likert) slide D. Hot Spot slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which of the following objects of the Timeline indicates how the currently displayed slide
appears in the project? A. Playhead B. Object C. Hide button D. Lock button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which of the following tabs of Rollover Image dialog box allows you to set transition effect of
the image? A. Options B. Audio C. Rollover image D. Size and position
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You want to publish your project as a handout. Which of the following options in the Publish
dialog box will you select to do this? A. Slide notes B. Caption text C. Include mouse path D.
Print
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
You want to insert a caption into a slide and you want it to appear when a user moves the
mouse over the hot area at runtime. Which of the following objects will you use to accomplish
this task? A. Highlight box B. Rollover caption C. Text entry box D. Rollover slidelet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which of the following options allows you to provide extra details for an area or object on a
slide with the help of another slide which appears when a user moves his mouse over that area?
A. Rollover slidelet B. Rollover image C. Rollover click box D. Rollover caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Your Adobe Captivate project contains FLV files. You are trying to play these FLV files on the
video player but the flash videos do not play correctly. What could be the most likely reason of
the issue? A. FLV files do not have any metadata. B. The video player is not compatible. C.
FLV files do not have correct extension. D. FLV files are not saved properly.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You are opening a new project from the start page. You want to see all of the slides within a
project at a glance. Which of the following views will help you? A. Branching view B. Edit
view C. Timeline view D. Storyboard view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You want to use a button on a slide in your Captivate project. You want that user can see the
text on the button only and the frame of the button should be hidden. Which of the following
types of button will you use for your project? A. Transparent highlight button B. Transparent
image button C. Transparent caption button D. Transparent text button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which of the following are static contents in a Captivate project? Each correct answer
represents a complete solution. Choose three. A. FLV files B. Buttons C. Bitmaps D. Project
properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which of the following components of Adobe Captivate allow you to add playback controls
that you can use with your projects? A. Skins B. Caption C. Highlight box D. Text entry box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You want to show some useful information by using an image. This information is related with
a subject shown on the slide. You want that when you move your mouse on the subject, the
image appears itself. Which of the following objects will you use do this? A. Rollover image B.
Text entry box C. Text caption D. Rollover caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You want to record an audio file for a text entry box. You have selected the Audio tab of the
text entry box. Now, which of the following options will you select to record a new file for the
text entry box? A. Library B. Edit C. Import D. Record New Audio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
For what purpose is the section 508 used? A. Security B. Stability C. Accessibility D.
Scalability
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You are editing a slide which has mouse movements. You want to change the mouse pointer.
Which of the following steps will you take to do this form the Timeline? A. Right click on the
slide > select Mouse > select Project Pointers > choose the pointer. B. Right click on the object
(slide) in the timeline > select Mouse movement > select Pointer. C. Right click on the object
(slide) in the timeline > select Mouse > select Project Pointers > select the pointer. D. Right
click on the object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select project pointers >
select the pointer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Which of the following is correct about editing audio files in Adobe Captivate? A. You cannot
cut a portion of a file. B. You can split the audio. C. You can insert period of silence. D. You
can change the file format of the file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What is correct about survey type questions? A. There is only one wrong answer. B. There is
only one correct answer. two choices are same,instead of one-you mean multiple I guess.pl
amend. C. There are multiple wrong answers. D. There are multiple correct answers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You are working on a Captivate project. You are inserting an animation and want to play the
animation as long as the duration of the slide lasts. Which of the following options in the
Option tab will you select to accomplish the task? A. Duration of animation B. Rest of slide C.
Rest of project D. Specific time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You want Adobe Captivate to record mouse movement in a better fashion. Which of the
following options will you use if you want to ensure that the project has smoother mouse
movement? A. Uncheck Show Mouse option B. Disable Hardware Acceleration C. Enable
Hardware Acceleration D. Check Show Mouse option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which of the following options in the Animation tab provides a list of key information about
the animation file you have selected to insert in your project? A. Library B. Transparency C.
Import D. Statistics
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Mark is working on a Captivate project. He is inserting an animation and wants it to play only
once during the entire project. Which of the following options in the Option tab will he select to
accomplish the task? A. Duration of animation B. Rest of slide C. Rest of project D. Specific
time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You are creating a slide with a simple quiz. You want the answer in text and also that when a
user enters the correct answer, the project moves ahead. Which of the following will be
appropriate resource for this task? A. Highlight box B. Click box C. Text entry box D. Text
caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You are working on a project in Adobe Captivate. You want to see all the links between the
slides in your project. You also want to make changes in some of the links. Which of the
following views will help you to accomplish your task? A. Storyboard view B. Timeline view
C. Branching view D. Edit view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which of the following tasks can you perform from the Questions Pool Manager dialog box?
A. Create new question template. B. Create survey questions. C. Create sequence questions. D.
Assign a point value to the questions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You are working on a project. You have many text captions and need to edit the text on all of
them; you want to edit these captions in Microsoft word. Which of the following steps will you
take to accomplish the task? A. Copy all text captions and paste them into a DOC file. B.
Convert text captions into doc format. C. Go to Samples folder and open caption files with
Microsoft Word. D. Import the text captions into a doc file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
In Adobe Captivate, boxes are inserted into a slide to enable users to participate actively in the
learning process. Following is a list of boxes that are used in a Captivate slide along with their
functions. Match the appropriate functions with their related boxes: adobe&c=9A0-128&q=1
A. <img alt="" src="http://www.TwPass.com/Exams/images/Adobe/9A0128_MaskImg_4.png" />
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You are working on a project which is based on a simulation. You want to create an Adobe
Captivate SWF file that can be uploaded on a Website. You want to assure that the screen area
of your project can incorporate into a window on a website. Which of the following recording
options will you select to record the simulation so that you can easily incorporate the
simulation into the window? A. Custom size B. Full screen C. Application D. Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You insert a background audio in your project. You want Captivate to automatically reduce the
volume of the background audio in the slides which have voice over narration. Which of the
following options will you select from recording options to accomplish this task? A. Lower
background audio volume on slides with additional audio B. Stop audio at the end of project C.
Loop audio D. Fade in and Fade out
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which of the following options in Adobe Captivate allows streamlined coordination between
Adobe Captivate and eLearning publishing and management systems? A. AICC B. LMS C.
SCROM D. PENS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Which of the following types of widgets in Captivate is used to display information only? A.
Question widget B. Interactive widget C. Static widget D. Slide widget
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
You have inserted a caption in a slide. This caption appears at the same time when the slide
appears. You want a slight delay so that the caption appears for two more seconds after the
slide. What will you do to accomplish the task? A. Drag the caption so that its left edge aligns
with 2s (a 2-second delay) in the header. B. Drag the slide so that its left edge aligns with 2s (a
2-second delay) in the header. C. Move the caption to the right of the slide. D. Drag the slide to
the right of caption.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to create the final executable file of your project on a CD. Which of the following
steps will you take to do this? A. Go to the publish dialog box > select the Flash Player
Version. B. Go to the publish dialog box > select the Full screen option. C. Go to the publish
dialog box > select the Zip files option. D. Go to the publish dialog box > select the Generate
autorun for CD option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
For what purposes is Section 508 used? A. Stability B. Security C. Accessibility D. Scalability
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You have many text captions and need to edit the text on all of them. You do not want to
navigate slide to slide, to edit each text caption. Which of the following is the best way to do it?
A. Select each caption one by one, and edit from the Text Caption dialog box. B. Import text
captions. C. Copy all captions at a time and paste in the text editing application. D. Create a
DOC file externally and paste all captions in it.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
Under which of the following tabs in a question s dialog box can you assign a time limit to the
question? A. Reporting B. Question C. Options D. time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
You have many text captions and need to edit the text on all of them. You do not want to
navigate slide to slide to edit each text caption. Which of the following is the best way to do it?
A. Select each caption one by one and edit from the Text Caption dialog box. B. Import text
captions. C. Create a DOC file externally and paste all captions in it. D. Copy all captions at a
time and paste in a text editing application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which of the following options of printed word output will you use to create your project as
Word document that lists a summary of the steps taken in the project? A. Step-by-step guide B.
Lessons C. Handouts D. Storyboard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which of the following buttons will allow you to select a color that will appear as the
background if you publish your project as a full-screen EXE file? A. Style B. Color C. Texture
D. HTML background color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Which of the following steps will you take to align an object to the playhead, in the Timeline?
A. Click an object on the Timeline and drag it to the next object. B. Click an object on the
Timeline and drag it to the left side of the Timeline. C. Right-click an object on the Timeline
and select Sync with Playhead. D. Right-click an object on the Timeline and select Show for
rest of slide.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You are working on a project in Adobe Captivate. You double-click a slide in Storyboard view.
Which of the following views will appear for the project? A. Edit view B. Storyboard view C.
Branching view D. Timeline view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which of the following components of Adobe Captivate allows you to precisely adjust the
sequence of all captions? A. New Caption dialog box B. Rollover caption C. Rollover image D.
Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which of the following features in Adobe Captivate makes the projects accessible to people
with disabilities? A. 508 compliance B. Text caption C. Rollover caption D. Rollover image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which of the following is the correct step to set quiz reporting? A. Select Quiz > Pool B. Select
Quiz > Quiz Preferences C. Select Quiz > Sequence D. Select Quiz > Random
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which of the following panels in the Adobe Captivate allows a user to re-use an object in a
project? A. Library panel B. Design template C. Image edit D. Comments E. Widget
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You are working on a Captivate project. You are inserting an animation and want to play the
animation for the length of the project. Which of the following options in the Option tab will
you select to accomplish the task? A. Specific time B. Duration of animation C. Rest of project
D. Rest of slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
In which of the following views can you move a question slide from the main project to a
question pool? A. Main view B. Edit view C. Storyboard view D. Branching view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which of the following options can you set in the Output options section of the Publish dialog
box? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Generate
autorun for CD B. Zip files C. Flash Player Version D. Title E. Full screen
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
In Adobe Captivate, you can change the size of a zoom area by entering a number or using the
arrows to set the size of the area on the slide. What is the other way to resize a zoom area? A.
Double click the zoom area. B. Hold and drag the double-headed arrow on the frame of the
zoom area. C. Right click on the zoom area and select resize. D. Resize the zoom area form
The Timeline by dragging its right end.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Which of the following is true about the New Text Animation dialog box? A. Once you click
the Apply button, no changes can be made to the animation. B. If you change the settings in
this dialog box, you cannot change them again. C. You cannot change the text in the dialog box
after inserting it into the slide. D. If you change the settings in the dialog box, the settings
become the default settings.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which of the following can be used to prevent the recording from distracting feedback caused
by the sound generated by the external speakers? A. Headphones B. Recording area C.
Microphone preamplifier D. Recording software
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You are creating a project that has fifteen questions in the slide. You want to surprise users by
asking questions without any sequence. Which of the following options will you use in your
Captivate project? A. Image slide B. Random Question slide C. Animation slide D. Powerpoint
slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Which of the following tabs will you select in the Skin Editor Dialog box to set information
about your project? A. Border B. Playback controls C. Info D. Menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
After inserting a video in your project you are setting video options for the video. You want to
enter time to play the Flash video for a specified time interval. Which of the following options
will allow you do this? A. Rest of slide B. Rest of project C. Duration of file D. Specific time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
How many transition effects are available to select from the options tab of the Zoom Area
properties dialog box? A. Three B. Two C. Four D. One
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
In which of the following file formats will you publish the project if you want to insert your
project in a Microsoft PowerPoint presentation? A. .SWF B. .MP3 C. .ASF D. .FLV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You have placed the zoom area on the second layer of the timeline. Now, where will the Zoom
Destination Area dialog box appear? A. On the second layer B. On the top layer C. Will be
disappeared D. Below all objects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which of the following types of FLV files can you include in your Adobe Captivate project?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Flash Running
Time Video B. Progressive Download Video C. Flash Video Streaming Service D. Streaming
Video
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which of the following precautions should you take while inserting a text caption in a slide, in
a Captivate project? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that
apply. A. Do not use animation in the slide. B. Do not change the font color of the text caption.
C. If the caption on the slide is strictly text, use the transparent caption style. D. Use commonly
used fonts.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which of the following options under the Rollover Slidelet tab of the Rollover Slidelet dialog
box can be used to change the color of the rollover slidelet from the pop-up menu? A. Fill
Color B. Fill Transparency C. Border Color D. Show Border
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which of the following features in Adobe Captivate makes projects accessible to people with
disabilities? A. Compliance of Section 508 B. Text caption C. Rollover caption D. Rollover
image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You are working on a project, which is based on a software simulation. In this simulation,
multiple windows are opened on the screen. So you have to work on multiple windows at the
same time. You want to record all the actions that you will perform on the screen. Which of the
following recording options will help you in doing this? A. Full screen B. Application C.
Window size D. Custom size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You have associated an audio file with a highlight box. You want to see the name of that file.
Which of the following tabs will you select to do this? A. Size and Position B. Highlight Box
C. Audio D. Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
In Cpativate, the Timeline allows you to view step by step progress of the project. You can
resize the Timeline according to your preferences. Following image shows a partial view of the
Timeline. In this figure there is an icon which allows you to set view of the Timeline. Identify
that icon in the following image. adobe&c=9A0-128&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
In Adobe Captivate, you can change the size of a zoom area by entering a number or using the
arrows to set the size of the area on the slide. What is the other way to resize a zoom area? A.
Double click the zoom area. B. Hold and drag the double-headed arrow on the frame of the
zoom area. C. Right click on the zoom area and select resize. D. Resize the zoom area from the
Timeline by dragging its right end.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
What will you do to show border in your project? A. Resize the highlight box B. Resize the text
entry box C. Draw a rectangle box D. Check the Show borders check box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You have inserted a click box in a slide of your project. You want that when a user moves his
mouse over the click box, a suggestion appears. Which of the following objects will you select
from the click box properties dialog box? A. Success caption B. Hint caption C. Suggestion
box D. Failure caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
You are creating a project which has some images. You want to insert an image that works as a
slide. Which of the following objects will you insert to do this? A. Animation slide B. Rollover
image C. Image slide D. Image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which of the following dialog boxes allows you to add a border to your project? A. Skin editor
B. Menubuilder C. Zoom Area D. New Text Caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which of the following are the types of printed word outputs? Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply. A. Step-by-step guide B. Templates C. Handouts D.
Lessons E. Storyboards
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Which of the following IDs can you assign to a question under the reporting tab? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose all that apply. A. Source ID B. Objective ID C.
Interaction ID D. Destination ID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
You are importing PowerPoint slides into your project. You have selected a presentation to
import. You want to remove some slides from the presentation in the initial phase of importing
the presentation. Which of the following steps will you take without making changes in the
original presentation? A. Import the presentation, remove slides from the edit view in Adobe
Captivate. B. Open the presentation file before importing and remove the slides from there. C.
Uncheck the include checkbox option of the slides if you don t want to include the checkboxes
in the presentation. D. Import the presentation, in Timeline, and drag all slide objects that you
do not want to include to the end.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which of the following is correct about editing audio files in Adobe Captivate? A. You can
split the audio. B. You can change the file format of the file. C. You cannot cut a portion of a
file. D. You can insert period of silence.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which of the following options in the Library toolbar allows you to view the list of slides on
which the selected object is used? A. Properties B. Usage C. Edit D. Update
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
In which of the following modes does the Edit Timing option NOT work? A. Random mode B.
Question pools mode C. Sequence mode D. Survey mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which of the following options of the rollover image properties dialog box allows you to set
the image quality? A. Pixel B. Color view C. Preview D. Transparency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
In which of the following types of questions can you add multiple answers? A. Matching
questions B. Multiple choice questions C. Fill in the blanks D. True/false
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which of the following areas of the timeline allows you to lock or hide an object? A. The left
of the bar that represents the object layer B. The docking area of the timeline C. The objects
that appear on the timeline D. The area which shows length of the slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which of the following components of Adobe Captivate allows you to configure a menu for
your project? A. Timeline B. Highlight box C. Skin Editor D. Menubuilder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
In which of the following file formats can you send your project through email? A. Project file
B. .XML C. .SWF D. .DAT E. Windows executable file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You want to adjust volume of a slide which includes an audio file. You need to select the Edit
Timing option form Audio but it is inaccessible. Which of the following can be the reasons?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. You are working
in question pools mode. B. You have disabled the edit timing function. C. You are working on
random question slides. D. You have not installed a proper sound card on your computer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
You are creating a tutorial on Microsoft Word and you want to record actions that are to be
performed on it. You have selected full screen recording option to record a simulation of Word.
But you notice in preview that Captivate has recorded all the actions performed on the desktop
screen rather than recording actions performed only on Word. What step is required to correct
this problem? A. Select Application recording option. B. Select Custom size recording option
and readjust the size. C. No changes required, preview shows all actions recorded on the
desktop. D. Select Custom size recording option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Which two options are available for published file format in the Media options section in the
Publish dialog box? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. .AVI B. .SWF C. .EXE D. .FLV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which of the following are the types of printed word outputs? Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply. A. Lessons B. Templates C. Step-by-step guide D.
Handouts E. Storyboards
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Which of the following options will you select in the Highlight Box properties dialog box if
you want to change the border color of a Highlight box? A. Frame color B. Fill transparency C.
Frame width D. Fill color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Which of the following options in the Edit Audio dialog box allows you to remove a desired
part of an audio file? A. Cut selection B. Paste selection C. Remove selection D. Delete
selection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
How many caption styles in Captivate contain captions with directional callouts so that you can
select a caption that points in the most appropriate direction? A. One B. Two C. Three D. Four
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
You are working on a project that is based on a software simulation. You want Adobe
Captivate to provide tooltips as captions. Which of the following steps will you take to
accomplish the task? A. Create captions during recording. B. Capture images of tooltips and
insert them in the slide. C. Select the full screen recording option. D. Convert tooltips to
captions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which of the following tasks can you perform from the Questions Pool Manager dialog box?
A. Create sequence questions. B. Assign a point value to the questions. C. Create a new
question template. D. Create survey questions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
Which of the following panels in the Adobe Captivate allows a user to re-use an object in a
project? A. Design template B. Image edit C. Widget D. Comments E. Library panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Which of the following options of printed word output will you use to create your project as
Word document that lists a summary of the steps taken in the project? A. Step-by-step guide B.
Lessons C. Handouts D. Storyboard
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which of the following options allows you to provide extra details for an area or object on a
slide with the help of another slide which appears when a user moves his mouse over that area?
A. Rollover click box B. Rollover caption C. Rollover slidelet D. Rollover image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
Which of the following IDs can you assign to a question under the reporting tab? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose all that apply. A. Interaction ID B. Source ID
C. Objective ID D. Destination ID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
You have added a text caption into a slide and you want to increase the duration of its display.
Which of the following steps will you take to accomplish the task? A. Right click on the text
caption > select text caption > select properties > select options in the dialog box > set the time
in the timing area. B. Right click on the text caption > select properties > select text caption tab
> reset timing. C. Right click on the text caption > select Rollover caption > select properties >
reset timing. D. Right click on the text caption > select properties > select Size and Position in
the dialog box > set timing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which of the following playback controls can you add to the skin of your project? Each correct
answer represents a part of the solution. Choose all that apply. A. Insert B. Rewind C.
Play/Pause D. Forward
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
You want to insert a rollover slidelet into a slide. You want that the slidelet continues to be
displayed even when you move the mouse away from the rollover slidelet area. Which of the
following options will you select in the Rollover slidelet properties dialog box? A. Show
Border B. Stick Slidelet C. Navigate D. Fill Transparency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You want to maintain the height-to-width ratio of a highlight box during a resize. Which of the
following options will you select? A. Link height and width B. Adjust ratio C. Constrain
proportion D. Fill outer area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
You want Adobe Captivate to record mouse movement in a better fashion. Which of the
following options will you use if you want to ensure that the project has smoother mouse
movement? A. Uncheck Show Mouse option B. Check Show Mouse option C. Enable
Hardware Acceleration D. Disable Hardware Acceleration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
You want to insert a caption into a slide and you want it to appear when a user moves the
mouse over the hot area at runtime. Which of the following objects will you use to accomplish
this task? A. Rollover caption B. Rollover slidelet C. Highlight box D. Text entry box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
You insert a background audio in your project. You want Captivate to automatically reduce the
volume of the background audio in the slides which have voice over narration. Which of the
following options will you select from recording options to accomplish this task? A. Loop
audio B. Stop audio at the end of project C. Lower background audio volume on slides with
additional audio D. Fade in and Fade out
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
In which of the following file formats will you publish the project if you want to insert your
project in a Microsoft PowerPoint presentation? A. .ASF B. .FLV C. .SWF D. .MP3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
In which of the following types of questions can you add multiple answers? A. Multiple choice
questions B. Fill in the blanks C. Matching questions D. True/false
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
Which of the following tabs of Rollover Image dialog box allows you to set transition effect of
the image? A. Rollover image B. Audio C. Size and position D. Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
In which of the following views can you move a question slide from the main project to a
question pool? A. Storyboard view B. Branching view C. Main view D. Edit view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Which of the following options will you select in the Highlight Box properties dialog box if
you want to change the border color of a Highlight box? A. Fill color B. Fill transparency C.
Frame color D. Frame width
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
In Cpativate, the Timeline allows you to view step by step progress of the project. You can
resize the Timeline according to your preferences. Following image shows a partial view of the
Timeline. In this figure there is an icon which allows you to set view of the Timeline. Identify
that icon in the following image. adobe&c=9A0-128&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which of the following buttons will allow you to select a color that will appear as the
background if you publish your project as a full-screen EXE file? A. HTML background color
B. Texture C. Color D. Style
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
You have associated an audio file with a highlight box. You want to see the name of that file.
Which of the following tabs will you select to do this? A. Size and Position B. Highlight Box
C. Audio D. Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
You are working on a project, which is based on a software simulation. In this simulation,
multiple windows are opened on the screen. So you have to work on multiple windows at the
same time. You want to record all the actions that you will perform on the screen. Which of the
following recording options will help you in doing this? A. Full screen B. Window size C.
Application D. Custom size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
Which of the following tabs will you select in the Skin Editor Dialog box to set information
about your project? A. Border B. Menu C. Playback controls D. Info
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
Which of the following options under the Rollover Slidelet tab of the Rollover Slidelet dialog
box can be used to change the color of the rollover slidelet from the pop-up menu? A. Fill
Color B. Show Border C. Fill Transparency D. Border Color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
You are working on a project in Adobe Captivate. You want to see all the links between the
slides in your project. You also want to make changes in some of the links. Which of the
following views will help you to accomplish your task? A. Storyboard view B. Edit view C.
Branching view D. Timeline view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Under which of the following tabs in a question s dialog box can you assign a time limit to the
question? A. Question B. Options C. Reporting D. time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
In which of the following file formats can you send your project through email? A. .XML B.
.SWF C. Windows executable file D. Project file E. .DAT
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
You want to use a button on a slide in your Captivate project. You want that user can see the
text on the button only and the frame of the button should be hidden. Which of the following
types of button will you use for your project? A. Transparent highlight button B. Transparent
text button C. Transparent image button D. Transparent caption button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
Which of the following precautions should you take while inserting a text caption in a slide, in
a Captivate project? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that
apply. A. Use commonly used fonts. B. If the caption on the slide is strictly text, use the
transparent caption style. C. Do not use animation in the slide. D. Do not change the font color
of the text caption.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Which of the following options of the rollover image properties dialog box allows you to set
image quality? A. Transparency B. Color view C. Pixel D. Preview
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
You are working on a project which is based on a simulation. You want to create an Adobe
Captivate SWF file that can be uploaded on a Website. You want to assure that the screen area
of your project can incorporate into a window on a website. Which of the following recording
options will you select to record the simulation so that you can easily incorporate the
simulation into the window? A. Full screen B. Application C. Custom size D. Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
How many caption styles in Captivate contain captions with directional callouts so that you can
select a caption that points in the most appropriate direction? A. Two B. One C. Three D. Four
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
Which of the following options in the Library toolbar allows you to view the list of slides on
which the selected object is used? A. Update B. Edit C. Properties D. Usage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
You are working on a project. You have many text captions and need to edit the text on all of
them; you want to edit these captions in Microsoft word. Which of the following steps will you
take to accomplish the task? A. Copy all text captions and paste them into a DOC file. B.
Convert text captions into doc format. C. Import the text captions into a doc file. D. Go to
Samples folder and open caption files with Microsoft Word.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
You are creating a project which has some images. You want to insert an image that works as a
slide. Which of the following objects will you insert to do this? A. Image B. Rollover image C.
Animation slide D. Image slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
You want to show some useful information by using an image. This information is related with
a subject shown on the slide. You want that when you move your mouse on the subject, the
image appears itself. Which of the following objects will you use do this? A. Rollover image B.
Text entry box C. Text caption D. Rollover caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
You want to reuse some media objects from another Adobe Captivate project. Which of the
following assets of Adobe Captivate will allow you to do this? A. Library B. Timeline C.
Collections D. Menu Builder
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
You are creating a tutorial on Microsoft Word and you want to record actions that are to be
performed on it. You have selected full screen recording option to record a simulation of Word.
But you notice in preview that Captivate has recorded all the actions performed on the desktop
screen rather than recording actions performed only on Word. What step is required to correct
this problem? A. Select Application recording option. B. Select Custom size recording option.
C. No changes required, preview shows all actions recorded on the desktop. D. Select Custom
size recording option and readjust the size.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
Which of the following tasks can you perform from the Questions Pool Manager dialog box?
A. Create survey questions. B. Create new question template. C. Create sequence questions. D.
Assign a point value to the questions.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
You are editing a slide which has mouse movements. You want to change the mouse pointer.
Which of the following steps will you take to do this form the Timeline? A. Right click on the
object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select Pointer. B. Right click on the
slide > select Mouse > select Project Pointers > choose the pointer. C. Right click on the object
(slide) in the timeline > select Mouse movement > select project pointers > select the pointer D.
Right click on the object (slide) in the timeline > select Mouse > select Project Pointers > select
the pointer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
For what purpose is the section 508 used? A. Scalability B. Accessibility C. Stability D.
Security
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
Which of the following objects of the Timeline indicates how the currently displayed slide
appears in the project? A. Lock button B. Playhead C. Object D. Hide button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 141
Which of the following options will you check in the preference dialog box (Category >
Recording > Settings) if you want to hide the red rectangle that is displayed during recording?
A. Hide recording window B. Hide Adobe Captivate system tray icon C. Hide Adobe Captivate
task icon D. Hide new windows inside recording area
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=141
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 142
Which of the following file extensions is used by Robodemo 5? A. .txt B. .pm C. .fcz D. .dwt
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 143
Which of the following options available in the preference dialog box (Category > Recording >
Settings) enables you to record audio? A. Sound B. Narration C. Audio recording D. Audio
settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=143
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 144
Which of the following views provides you a visual representation of all links between the
slides in a project, and lets you quickly edit those links? A. Edit view B. Playhead view C.
Branching view D. Storyboard view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=144
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 145
Which of the following modes will you use to test how well the user has understood a
procedure? A. Demonstration mode B. Custom mode C. Assessment mode D. Training mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=145
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 146
Which of the following tabs will you select in the New Text Caption dialog box to set the
position of the caption in pixel? A. Size and Position B. Options C. Audio D. Text Caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=146
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 147
Which of the following options in the image properties dialog box of an inserted image allows
you to cut the desired area of an image? A. Resize B. Crop C. Adjust D. Cut
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=147
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 148
Which of the following menus will you choose in Captivate to add a text caption in a slide? A.
Edit B. Preferences C. Quiz D. Insert
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=148
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 149
Which tab of the image properties dialog box allows you to specify the duration for displaying
an image in a slide? A. Image B. Audio C. Size and position D. Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=149
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 150
Which of the following CANNOT be changed in a text caption while adding in a slide? A.
Brightness B. Style C. Size D. Font
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=150
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 151
Which of the following objects in the Timeline contains the mouse movement? A. Pointer B.
Cursor C. Mouse D. Ball
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=151
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 152
How can you adjust the length of the ruler in the timeline? A. By inserting more objects in the
timeline B. By resizing the timeline window C. By changing the zoom level D. By increasing
the duration of an object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=152
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 153
Which of the following options will you use to set the zoom level so that all objects will fit
within the current Timeline width? A. Ctrl+W B. Ctrl+T C. Ctrl+B D. Ctrl+C
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=153
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 154
In which of the following views does the Timeline appear docked? A. Branching view B.
Storyboard view C. Timeline view D. Edit view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=154
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 155
Which of the following provides the ability to lock or hide individual object layers on a slide?
A. Timeline B. Caption C. Highlight box D. Playhead
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=155
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 156
Which of the following objects in a slide works like a highlighter pen to highlight an area? A.
Highlight box B. Animation C. Audio D. Caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=156
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 157
What is the range of setting transparency in a highlight box? A. 0 to 100% B. 0 to 200% C. 0 to
110% D. 0 to 150%
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=157
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 158
Which of the following options in Rollover Slidelet dialog box (Rollover slidelet > If User
Clicks Inside the Rollover Slidelet > Navigation) allows you to directly go to a specific slide by
clicking inside the Rollover Slidelet? A. Move to slide B. Go next C. Jump to slide D. Go to
pre-specified slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=158
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 159
By using which of the following options can you change the rollover area? A. By double
clicking at the middle of the rollover area. B. By clicking one of the handles and dragging it. C.
By relocating the rollover area. D. By inserting bigger image or more texts.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=159
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 160
What will happen if a slidelet times out while an audio or movie file from the slide is running?
A. The slide will be disappeared. B. The file will not stop running. C. The file will stop
running. D. The project will stop running.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=160
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 161
Which of the following tabs of the New Text Entry dialog box allows you to set transition for
the text entry box? A. Options B. Text entry box C. Reporting D. Audio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=161
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 162
Which of the following options sends the selected object to the background? A. Set back B. Go
back C. Send to Back D. Background
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=162
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 163
Which of the following boxes can be used to demonstrate an application s functionality with
the help of a mouse click? A. Animation box B. Text entry box C. Highlight box D. Click box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=163
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 164
Which of the following options allows you to select a color for the button border? A. Frame
color B. Use color C. Border color D. Fill color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=164
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 165
Which of the following boxes enables users to type an answer for a question and shows the
prompt result? A. Highlight box B. Text entry box C. Click box D. Caption box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=165
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 166
Which of the following slides is useful when you want to create a slide from scratch? A. Image
slide B. PowerPoint slide C. Blank slide D. Animation slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=166
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 167
Which of the following is a configurable SWF object created in Flash? A. Mouse B. Widget C.
Video D. Button
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=167
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 168
On which of the following hosted computers will the FLV files not play in Adobe Captivate
project? A. Windows 2003 web Server B. Windows Vista C. Windows 7 D. Windows XP
Professional
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=168
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 169
In what format are the buttons, sounds, and animations contained in the Adobe Captivate
gallery? A. .SWF B. .GIF C. .FLA D. .AVI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=169
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 170
Which of the following components are necessary to play a FLV file in an Adobe Captivate
project? A. Compressed audio B. Metadata C. Clear video D. Full screen
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=170
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 171
You do not want to preview the project while the audio file is being recorded. Which of the
following recording options will you select? A. Without preview B. Rest of slide C. No
preview D. This slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=171
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 172
For getting best quality audio, at what level, should you adjust the recording level of line in
from control panel before recording? A. 50% B. 25% C. 10% D. 100%
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=172
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 173
Which of the following dialog boxes in Adobe Captivate allows you to view audio details? A.
Advanced Audio Management B. Audio Details C. Microphone Calibration D. Audio Format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=173
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 174
Which of the following options does NOT exist in the Record Audio dialog box? A. Preview B.
Continuous Play C. Preview Pane D. Record
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=174
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 175
Which of the following steps will help you to set the microphone or recording device to the
correct recording level? A. Calibrating the recording devices B. Setting line in to the highest
level C. Manually set the recording level D. Installing dedicated audio card
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=175
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 176
In which of the following file formats can you insert a project into a PowerPoint presentation?
A. .ASF B. .WAV C. .SWF D. .MP3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=176
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 177
Which of the following is a dynamic content in a Captivate project? A. Images B. FLV files C.
Slides D. Buttons
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=177
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 178
What is the default language for Flash playbars? A. French B. English C. German D. Spanish
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=178
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 179
Which of the following allows you to create a single, central location for other users to access
multiple projects? A. Caption B. Timeline C. Slidelet D. Menubuider
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=179
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 180
Which of the following is a playback control button which can NOT be used as a skin in a
project? A. Pause B. Play C. Insert D. Stop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=180
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 181
Which of the following options under the border tab in the Skin Editor dialog box will you
select to set the color of the border of your project? A. Texture B. Background C. Style D.
Color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=181
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 182
What are Playback controls in skins? A. .JPEG files B. A series of bitmap images C. .MPEG
files with metadeta D. .EXE files for publishing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=182
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 183
Which of the following options is useful to share content over email where the learner doesn t
have access to the content through the Flash Player in a browser? A. Send PENS Notification
B. Export PDF C. Export HTML D. Zip Files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=183
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 184
Which of the following options will you use to make your project accessible to visually
impaired users? A. Play Tap Audio For Recorded Typing B. ActionScript Version C. Include
Audio D. Enable Accessibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=184
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 185
Which of the following options sets the number of slides that should print on each page? A.
Use tables in the output B. Use preset C. Use templates in the output D. Use default
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=185
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 186
In which of the following processes can you reduce the size of the published Flash (.SWF) file
with the quality of the published file getting compromised? A. Publishing process B. Creating
Closed caption C. Creating question slide D. Video creation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=186
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 187
Which of the following printed word output types is used to create and publish your project as a
lesson? A. Handouts B. Storyboard C. Lessons D. Step-by-step guide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=187
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 188
What are the 508 compliant features for disabled users? A. Software assistance B. Error
correction C. Automatic language translation D. Audibility and visibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=188
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 189
For what purpose are the 508 compliant Adobe Captivate SWF files used? A. For management
B. For security C. For Information D. For accessibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=189
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 190
Which of the following buttons allows you to add closed captions to the slides? A. Video B.
Files C. Preferences D. Audio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=190
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 191
Which of the following can be used for aiding hearing-impaired users? A. Highlight box B.
Closed captions C. Menubuilder D. Timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=191
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 192
Which of the following types of question slides allows a user to decide the behavior of the
slide? A. Matching B. Hot spot C. Sequence D. Widget
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=192
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 193
Which of the following options includes the Question Pool Manager? A. Slide B. Audio C.
Project D. Quiz
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=193
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 194
Which of the following options will you use to make your project accessible to visually
impaired users? A. Play Tap Audio For Recorded Typing B. ActionScript Version C. Include
Audio D. Enable Accessibility
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=194
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 195
Which of the following options will you select in the quiz settings that shows your progress
every time you take the test? A. Show progress B. Show result C. Show points D. Show marks
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=195
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 196
You have two templates for LMS in the quiz preferences dialog box. One is Default; what is
the other one? A. Preset B. Previous C. GoTo D. Custom
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=196
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 197
You want to insert a caption into a slide and you want it to appear when a user moves the
mouse over the hot area at runtime. Which of the following objects will you use to accomplish
this task? A. Highlight box B. Rollover caption C. Rollover slidelet D. Text entry box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 198
Which of the following objects of the Timeline indicates how the currently displayed slide
appears in the project? A. Lock button B. Playhead C. Hide button D. Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=198
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 199
You have associated an audio file with a highlight box. You want to see the name of that file.
Which of the following tabs will you select to do this? A. Highlight Box B. Size and Position
C. Options D. Audio
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=199
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 200
You are working on a project, which is based on a software simulation. In this simulation,
multiple windows are opened on the screen. So you have to work on multiple windows at the
same time. You want to record all the actions that you will perform on the screen. Which of the
following recording options will help you in doing this? A. Custom size B. Full screen C.
Window size D. Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=200
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 201
You have inserted a caption in a slide. This caption appears at the same time when the slide
appears. You want a slight delay so that the caption appears for two more seconds after the
slide. What will you do to accomplish the task? A. Drag the caption so that its left edge aligns
with 2s (a 2-second delay) in the header. B. Drag the slide so that its left edge aligns with 2s (a
2-second delay) in the header. C. Drag the slide to the right of caption. D. Move the caption to
the right of the slide.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=201
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 202
In Cpativate, the Timeline allows you to view step by step progress of the project. You can
resize the Timeline according to your preferences. Following image shows a partial view of the
Timeline. In this figure there is an icon which allows you to set view of the Timeline. Identify
that icon in the following image.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=202
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 203
You want to show some useful information by using an image. This information is related with
a subject shown on the slide. You want that when you move your mouse on the subject, the
image appears itself. Which of the following objects will you use do this? A. Rollover image B.
Text entry box C. Rollover caption D. Text caption
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=203
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 204
You are opening a new project from the start page. You want to see all of the slides within a
project at a glance. Which of the following views will help you? A. Edit view B. Branching
view C. Storyboard view D. Timeline view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=204
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 205
You are working on a project in Adobe Captivate. You want to see all the links between the
slides in your project. You also want to make changes in some of the links. Which of the
following views will help you to accomplish your task? A. Edit view B. Branching view C.
Timeline view D. Storyboard view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=205
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 206
You are creating a project which has some images. You want to insert an image that works as a
slide. Which of the following objects will you insert to do this? A. Image B. Animation slide C.
Rollover image D. Image slide
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=206
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 207
Which of the following options will you select in the Highlight Box properties dialog box if
you want to change the border color of a Highlight box? A. Fill transparency B. Fill color C.
Frame color D. Frame width
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=207
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 208
You are working on a project in Adobe Captivate. You double-click a slide in Storyboard view.
Which of the following views will appear for the project? A. Storyboard view B. Branching
view C. Edit view D. Timeline view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=208
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 209
You are working on a project that is based on a software simulation. You want Adobe
Captivate to provide tooltips as captions. Which of the following steps will you take to
accomplish the task? A. Convert tooltips to captions. B. Select the full screen recording option.
C. Create captions during recording. D. Capture images of tooltips and insert them in the slide.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=209
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 210
You are creating a tutorial on Microsoft Word and you want to record actions that are to be
performed on it. You have selected full screen recording option to record a simulation of Word.
But you notice in preview that Captivate has recorded all the actions performed on the desktop
screen rather than recording actions performed only on Word. What step is required to correct
this problem? A. Select Custom size recording option and readjust the size. B. No changes
required, preview shows all actions recorded on the desktop. C. Select Application recording
option. D. Select Custom size recording option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=210
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 211
You are editing a slide which has mouse movements. You want to change the mouse pointer.
Which of the following steps will you take to do this form the Timeline? A. Right click on the
object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select Pointer. B. Right click on the
object (slide) in the timeline > select Mouse movement > select project pointers > select the
pointer C. Right click on the slide > select Mouse > select Project Pointers > choose the
pointer. D. Right click on the object (slide) in the timeline > select Mouse > select Project
Pointers > select the pointer.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=211
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 212
Which of the following tasks does the Adobe Captivate perform while recording slides in the
training mode? A. It adds click boxes at places where the user must click the mouse. B. It adds
text that is typed manually during the recording. C. It adds highlight boxes to highlight those
areas where the mouse is clicked. D. It adds text captions using the labels of the controls in the
application.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=212
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 213
Which of the following views appears when you double-click a slide in the Storyboard or
Branching view? A. Branching view B. Edit view C. Playhead view D. Storyboard view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=213
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 214
What is the default storage location for projects in Adobe Captivate? A. My Documents\New
projects B. My Documents\My Adobe Captivate Projects C. My Documents\My Captivate
project D. My Documents\Projects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=214
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 215
Which of the following modes allows achieving the highest level of customization in Adobe
Captivate? A. Assessment node B. Demonstration mode C. Training mode D. Custom mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=215
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 216
Which of the following views provides you a visual representation of all links between the
slides in a project, and lets you quickly edit those links? A. Playhead view B. Branching view
C. Storyboard view D. Edit view
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=216
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 217
Which of the following options in the image properties dialog box of an inserted image allows
you to cut the desired area of an image? A. Resize B. Adjust C. Crop D. Cut
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=217
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 218
Which of the following menus will you choose in Captivate to add a text caption in a slide? A.
Quiz B. Edit C. Preferences D. Insert
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=218
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 219
Which of the following properties of an inserted image you can change in the image tab of
image properties dialog box? A. Height B. Transparency C. Duration D. Length
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=219
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 220
Which of the following CANNOT be changed in a text caption while adding in a slide? A.
Style B. Font C. Brightness D. Size
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-128&qno=220
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement