9A0-144 Adobe � Illustrator CS5 ACE Exam

9A0-144 Adobe � Illustrator CS5 ACE Exam
http://www.TwPass.com
9A0-144
Adobe
Adobe� Illustrator CS5 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-144
The 9A0-144 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-144 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-144 exam is very challenging, but with our 9A0-144 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-144 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-144 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-144 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-144 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-144 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-144 tested and verified before publishing
- 9A0-144 exam questions with exhibits
- 9A0-144 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-144 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-144 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-144 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-144 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-144 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-144
now!
9A0-144
QUESTION: 1
Which mode opens the complex paths in an object without affecting other paths and enables
the user to edit the object without affecting other objects? A. Isolation Mode B. Blending mode
C. CYMK Color mode D. RGB Color mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which of the following options of the Stroke panel converts to a bevel join when the length of
a stroke point (join) is greater than or equal to four times the stroke weight? A. Miter Limit B.
Caps & Joins C. Dashed Line D. Align Stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is working on a document in which he wants to justify the last line with the right margin.
Select the appropriate alignment and justification option that Mark will use to accomplish the
task. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Which of the following are the options of the Type Orientation command? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Vertical B. Horizontal C. Landscape
D. Portrait
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which of the following tracing options is used to specify a value to generate a black and white
tracing result from the original image? A. Threshold B. Palette C. Max colors D. Blur
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
wants to print a composite proof of a document to examine the results of color trapping done
manually in the document. Which Overprint setting on the Advanced pane of the Print dialog
box would Mark select to accomplish the task? A. Preserve B. Discard C. Print as Bitmap D.
Simulate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
Which of the following are the methods that can be used to enter into Isolation Mode? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Select the File option
and choose Isolate Selected Group. B. Double-click a group using the Selection tool. C. Select
Control Panel > Isolate Selected Group. D. Right-click (Windows) or Control-click (Mac OS)
the group and choose Isolate Selected Group.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
In the image of the Swatches panel given below, click on the option which allows you to edit
the name of the selected swatch. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
Mark works as the Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He has text in an Illustrator document. Which of the following is the appropriate method for
separating the text content in a text file? A. Copy the text in the Illustrator file and paste it to a
new notepad document. B. Choose File > Save As and select .TXT from the format drop-down
menu. C. Choose File > Export and select .TXT from the format drop-down menu. D. Text in
Illustrator can not be copied to a notepad file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He wants to group all workspace elements in a single, integrated window that allows him to
treat the application as a single unit. Which of the following will Mark use to accomplish the
task? A. Control panel B. Application frame C. Tools panel D. Application bar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
While working on an Illustrator document, you selected multiple image files. All the files have
different metadata. Which of the following statements is true when you choose the File > File
Info command? A. The File Info dialog box displays where different values exist for a text
field. B. The File Info dialog box displays the values for last selected file. C. The File Info
dialog box displays the values for first selected file. D. The File Info dialog box does not
display any value.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is working on document in which he wants to replace multiple spaces with one space after a
period. How will Mark accomplish the task? A. By using the Smart spaces option B. By using
the Replace In option C. By using the En, Em Dashes option D. By using the Smart Quotes
option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Choose and reorder the correct steps to change the opacity of an artwork. adobe&c=9A0144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which of the following options of the Color Management policy preserves color numbers
while opening files and importing images, but still allows a user to use color management to
view colors accurately in Adobe applications? A. Convert To Working Space B. Off C.
Preserve Embedded Profiles D. Preserve Numbers
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You are working with the Illustrator file that includes Artboards. How will these Artboards
appear in the printed media? A. All the Artboards are printed in one page. B. Illustrator prints
Artboards as pages. C. Illustrator asks about the Artboard that you would like to print. D.
Illustrator prints the active Artboard.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which of the following commands works on an entire Live Paint group, but not on individual
faces and edges? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A.
Object > Slice > Make B. Object > Rasterize C. Object > Hide D. Object > Envelope Distort E.
Object > Blend > Make
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
How can you customize the working stage and panels to fit with printing tasks? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Use Workspace Switcher in
the Menu Bar to set the desired workspace. B. Choose Edit > Workspace > Printing. C. Choose
Window > Workspace > Printing. D. Choose Select > Workspace > Printing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which of the following file formats is a vector-based graphics file format for creating scalable,
compact interactive Web graphics for the Web? A. SVG B. WMF C. FXG D. SWF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
How could you maximize the workspace by displaying the panels in only icons? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Choose Edit > Collapse to
Icons. B. Choose Window > Workspace > Collapse to Icons. C. Right click on the panel dock
and select Collapse to Icons. D. Click the double arrows at the top of the dock.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
In the image given below, a graph (Fig.a) is created for two sets of data values. Below the
graph, there are nine graph tools. Click on the appropriate tool, which has been used to create
the given graph (Fig.a). adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which of the following displays an on-screen preview of how the colors of a document will
look when reproduced on a particular output device? A. Saturation B. Relative Colorimetric C.
Perceptual D. Soft proofing
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is creating a web graphic in Illustrator. Which of the following allows a user to view the
document just the way it will appear when printed? A. Pixel Preview mode B. Outline mode C.
Preview mode D. Overprint Preview mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You are working with three open and tabbed documents. You want to view all the three
documents at the same time on your monitor. Where do you find the feature that will enable
you to lay out the document windows as a grid? A. The Navigator panel B. The Application bar
C. The Pathfinder panel D. The Control panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
You were trying to create a clipping mask using an object as a mask for an image. But it did not
work. What could be the reason for this error? Each correct answer represents a complete
solution. Choose all that apply. A. The mask is not on the same layer with the image. B. You
did not select both the object and the image. C. The mask is not filled with color. D. The object
that is used as a mask is not a vector object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
A user can edit the eraser tool options by double clicking the Eraser tool in the Tools panel.
Which of the following options exist in the Eraser tool? Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply. A. Thickness B. Roundness C. Angle D. Diameter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which of the following options of the Symbols panel removes the direct connection of the
instance from its source symbol and converts the instance into an editable vector artwork? A.
Symbol Options B. Symbol Libraries Menu C. Place Symbol Instance D. Break Link to
Symbol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Fill in the blank with the appropriate term. The mode selects the base color or blend color as
the resulting color, whichever one happens to be darker. A. Darken blend
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Choose the correct statements about the GIF format. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which of the following formats cannot be used to export multiple Artboards? A. PNG B. JPEG
C. WMF D. SWF E. PSD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which of the following are the methods used to convert a selected corner point to a smooth
point and vice versa? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that
apply. A. By using the Convert Anchor Point tool. B. By clicking the Convert Selected Anchor
Points To Smooth button. C. By adding the Anchor Point tool. D. By deleting the Anchor Point
tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Choose and reorder the correct steps to stretch parts of a path without distorting its overall
shape. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Choose and reorder the correct steps to load character and paragraph styles from another
Illustrator document. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Fill in the blank with the appropriate term. The command (Layer > Flatten Image) is used to
collapse all the layers into a single image. A. Flatten Image
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
In a document, you are required to select all unlocked and unhidden text objects that have been
tagged as Flash Dynamic Text. Which of the following commands allows you to accomplish
the task? A. Select > Objects > Text Objects B. Select > Objects > Flash Input Text C. Select >
Objects > Flash Dynamic Text D. Select > Objects > Stray Points
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
Which of the following actions will Mark perform to place a text file from a Word Processor to
an illustrator file? A. Choose File > Check In. B. Choose File > Save for Microsoft Office. C.
Choose File > Open, and select a text file. D. Choose File > Place, and select a text file to place
it on the page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which of the following options of Rasterization determines how the transparent areas of vector
graphics are converted into pixels? A. Color Model B. Resolution C. Create Clipping Mask D.
Background
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which of the following Artistic effects is used to make an image appear as if stroked with a
colored pastel chalk on a textured background? A. Smudge Stick B. Sponge C. Underpainting
D. Rough Pastels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
has created a document having a number of guides to be used in the organization. But due to
some reasons, he wants to delete some of them in the document. Which of the following
methods would Mark apply to accomplish the task? Each correct answer represents a complete
solution. Choose all that apply. A. Select the guides and choose Edit > Clear. B. Select the
guides and press Backspace or Delete. C. Select the guides and Edit > Select guides > Delete.
D. Select the guides and Edit > Cut.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Choose the correct statements about AutoCAD files. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is working on an illustrator document, which has several layers. He wants to convert the
selected layer into a nonprinting template layer, which automatically locks and dims the
contents of the layer. Which of the following options will Mark use to accomplish the task? A.
Print B. Template C. Preview D. Show
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
The Color Guide panel enables a user to generate variations (harmonies) of the currently
selected color. You have selected a color from the color palette. In the Color Guide panel,
select the appropriate symbol from where you can know that the selected color is the base
color. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is working on a document in which he wants to use a type of graph tool which creates
graphs that plot data points as paired sets of coordinates along the x and y axes. Select the
appropriate graph tool that Mark will use to accomplish the task. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which of the following offers content creators an easy method to embed meaningful
information about their projects and provides industry partners with standards-based building
blocks to develop optimized workflow solutions? A. TIFF B. XMP C. IIM D. Exif
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is working on an Illustrator document. Mark has been assigned the task to embed an EPS file
that was created in Photoshop CS4 version. After embedding the file, Mark finds that some
data is missing in the file. Which of the following is a valid reason for the data loss after the file
is embedded? A. The EPS file supports only embedded format and not linked. B. Illustrator
does not support EPS files created in Photoshop CS4 version. C. The EPS file contains data
that Illustrator does not recognize. D. There is an error in the embedded process.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Choose and reorder the correct steps to delete character or paragraph styles in a document.
adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Which of the following statements are true about the Recolor Artwork icon? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. It is used to color or edit the
object colors using color groups. B. It is used to create or edit color groups for a more precise
color process for the artwork. C. It is used to change the color mode of the object. D. It is used
to edit the object color only.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You are working on a document that has multiple Artboards. There is an object on the scratch
area just beside one of the Artboards. You want to include that object into the nearby Artboard.
What will you do to accomplish the task? Each correct answer represents a complete solution.
Choose all that apply. A. Use the Eyedropper tool to move the object into the Artboard. B. Use
the Artboard tool to resize the Artboard. C. Use Hand tool to drag the object into the Artboard.
D. Use the Selection tool to drag the object into the Artboard.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Fill in the blank with the appropriate term. The refers to the information that can be stored in
each pixel of the image. A. bit depth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You are designing a logo for a company. You have typed the name of the company on it. You
want the first character of the name to be lower than the others. Which of the following actions
will you take to accomplish the task after selecting the first character? A. Enter a negative value
for baseline shift in the Character panel. B. Enter a positive value for tracking in the Character
panel. C. Enter a negative value for kerning in the Character panel. D. Enter a higher value for
leading in the Character panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which of the following options of Live Paint Bucket is used to outline the face or edge when
the cursor is over them? A. Cursor Swatch Preview B. Highlight C. Paint Fills D. Width
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
Drag and drop the file formats in their appropriate specifications. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
Which of the following Artistic effects is useful in eliminating banding in blends and visually
unifying elements from various sources? A. Neon Glow B. Cutout C. Film Grain D. Fresco
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which of the following are the ways to switch to a different preference set? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Object > Preferences > use the
Next or Previous button. B. Go to the Preferences button on the control panel and use the Next
or Previous button. C. Edit > Preferences > use the Next or Previous button. D. Right-click on
the screen and select the Preferences option.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which of the following file formats is used for lossless compression and for display of images
on the web? A. PNG B. DXF C. DWG D. WMF
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Symbols can be created from all of the following Illustrator objects except for which one? A.
Groups of objects B. Mesh objects C. Groups of graphs D. Raster images
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Fill in the blank with the appropriate term. Menus display commands that are significant to the
active tool, the selection, or the panel. A. Context-sensitive
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is working on a document in which he wants to remove a special brush stroke from a selected
object or group of objects and replace it with the default 1-pt black stroke. How will Mark
accomplish the task? A. By using the Remove Brush Stroke option B. By using the Brush
Libraries Menu option C. By using the Delete Brush option D. By using the Options of
Selected Object option
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which of the following are the ways in which Smart Guides can be used? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. While moving an object B. While
removing an object C. While creating an object with the pen or shape tools D. While
transforming an object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is working on a document in which he wants to use fractions. Choose the symbol that Mark
will use to accomplish the task. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which of the following steps will a user take to view a different type of information? A.
Choosing the Selection Only option from the panel menu B. Choosing Save from the panel
menu C. Clicking the Artboard tool, choosing Document from the panel menu, and then
clicking to select the artboard to view D. Selecting an option from the panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
has two Illustrator files and would like to add the content of one file to another. Which of the
following methods could help to accomplish the task? Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply. A. Copy the content of the first file and paste it on the
other file. B. Drag the content of the first file and drop it to the other file. C. Import the content
of the first file to the second file. D. Choose File > Place and locate the first file and place it to
the second file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. Mark is asked to create a new
Illustrator file that will be sent to the color separation printing process. Which of the following
color modes will Mark select while creating the document? A. CMYK B. CIE C. RGB D.
YUV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which of the following information are included in metadata of the Adobe Illustrator file? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Author name B. File
extension C. File content D. File name
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You are preparing an artwork. You have made an object using a custom brush from the
Brushes panel. You want to change the stroke of that object without updating the original
brush. In the Brushes panel given below, click on the option button that allows you to
accomplish the task? adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Which of the following options exist in the Check Spelling dialog box? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Ignore B. Change C. Close D. Start
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is working on a document and wants to create or edit Spelling Custom Dictionary. How will
Mark accomplish the task? A. By choosing Object > Edit Custom Dictionary B. By choosing
Type > Edit Custom Dictionary C. By choosing Select > Edit Custom Dictionary D. By
choosing Edit > Edit Custom Dictionary
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which of the following tools adjusts the beginning and ending points and angle of gradients
within the selected objects? A. Smooth B. Live Paint Bucket C. Gradient D. Eraser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Maria works as a Web Designer for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. She
is designing a page layout for her Website in Illustrator. Maria wants to separate the layout into
various parts so that she can specify independent compression settings to each part. Which of
the following tasks will Maria perform to accomplish the task? A. Draw grids from the Grid
command. B. Draw slices with the Slice tool. C. Draw lines with the Pen tool. D. Drag guides
from rulers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which of the following Live Paint commands adds additional objects to a Live Paint group? A.
Object > Live Paint > Merge B. Object > Live Paint > Gap Options C. Object > Live Paint >
Release D. Object > Live Paint > Make
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which section of the Preferences dialog box enables you to select options (leading, baseline
shift, tracking, etc.) for the type used in the document? A. General B. Type C. Unit D. User
Interface
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Which of the following features in Illustrator do not work on Live Paint groups? Each correct
answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Flares B. Symbols from the
Symbols panel C. Blob Brush tool D. Graphs E. Gradient meshes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which of the following menu features of the Swatches panel allows a user to adjust the view of
swatches within the panel by their types, such as color, gradient, pattern, or color groups? A.
Swatch Options B. Swatch Libraries menu C. Edit or Apply Color Group D. Show Swatch
Kinds menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which of the following statements is correct for the Direct Selection tool? A. It selects points
or path segments within an object. B. It selects the entire object. C. It selects points or path
segments freehand within an object. D. It selects objects and groups within a group.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which of the following steps will you take to remove stray anchor points? A. Choose Object >
Path > Simplify B. Choose Object > Simplify > Stray Points C. Choose Select > Path > Stray
Points D. Choose Select > Object > Stray Points
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Graphic images that can be processed by a computer is typically divided into two different
categories. Such images are either bitmap graphics or vector graphics. These graphics look
alike at a quick glance but the difference appears on magnification. Spot the Vector graphic by
close inspection of the two graphics given below. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which of the following are the benefits of using layers? Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply. A. Objects can be repurposed for artwork variations.
B. The stacking order of objects can be organized. C. Items can be made hidden until they are
not needed. D. Items can be locked that are not to be repositioned or changed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which of the following commands in Illustrator do not work on Live Paint groups? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Object > Slice B.
Object > Expand C. Object > Snap to Grid D. Object > Outline Stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
Choose the correct statements about Desktop Color Separation (DCS). adobe&c=9A0144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Fill in the blank with the appropriate word. The panel allows a user to move, scale, rotate, or
shear a selected object or objects from a reference point chosen by him. A. Transform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
In the image given below, where will you click to apply an effect to a specific attribute of an
object? adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
Which of the following intents is used to compare the extreme highlight of the color space of
the source to the destination color space and shift all colors accordingly? A. Perceptual B.
Relative Colorimetric C. Saturation D. Absolute Colorimetric
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He is working on a document in which he wants to set the amount of space between lines of
text. Select the appropriate drop down menu to accomplish the task. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Which of the following Artistic effects is used to paint an image in a coarse manner using short,
rounded strokes as if hastily applied? A. Paint Daubs B. Neon Glow C. Palette Knife D. Fresco
E. Plastic Wrap
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which of the following are temporary snap-to guides that appear when a user creates or
manipulates objects or Art boards? A. Smart Guides B. Info panels C. Guides D. Color Guide
panels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
What is the best method to save a manually created workspace? A. Choose Window > Save
Current Workspace. B. Choose Edit > Save Workspace. C. Choose Edit > Save Current
Workspace. D. Choose Window > Workspace > Save Workspace.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which of the following steps can be used to duplicate a symbol instance on an Artboard which
has been scaled and rotated? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all
that apply. A. Select the symbol instance and choose Edit Symbol from the Symbol panel
menu. B. Select the symbol instance and Alt-drag the symbol instance to the desired location
on the Artboard. C. Select the symbol instance and choose the Duplicate Symbol option from
the Symbol panel menu. D. Select the symbol instance and copy and paste the symbol instance.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
In a document, you are required to select all the clipping masks only. Which of the following
commands allows you to accomplish the task? A. Choose Select > Same > Style. B. Choose
Select > Object > Direction Handles. C. Choose Select > Object > All on Same Layers. D.
Choose Select > Object > Clipping Masks.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
In which of the following ways can keyboard shortcuts be customized? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. By using Context-sensitive menus
display commands B. By using Menu Commands C. By using Tools D. By using Feather
commands
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which of the following are the ways in which a linked file can appear in the Links panel? Each
correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Up-to-date B.
Modified C. Transparency D. Embedded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
You are working on a document, which has multiple Artboards. You need to add objects to one
of the Artboards and specify their location using the rulers. How can you set a specific ruler for
each Artboard in the document? A. Double-click the document rulers. B. Right-click on the
Artboard and select Show Artboard Rulers. C. Choose Rulers from the Select menu. D.
Double-click the Artboard to access its properties and rulers.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
He has created a graphic for the specific series of the Nokia mobile. Before saving the graphic,
he wants to see the preview on the mobile. Choose and reorder the steps that Mark will take to
preview the graphic. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
You have created a symbol using the Symbols panel and placed its instances in different
locations in your artwork. Now you want to change the original symbol but every time you edit
the original symbol, its instances in the artwork also changes. You do not want the symbol
instances in the artwork to be changed. To avoid the symbol instances to be changed, where
should you click in the symbols panel after selecting each instance in the artwork?
adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What is the best method to rotate an object without affecting the object fill pattern? A. Choose
Edit > Lock the Fill. B. Choose Transform Object Only from the Transform panel menu. C.
Use the Transform Effect Dialog box. D. Rotate the object and apply the pattern again.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Choose and reorder the correct steps to create a new text are a. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
Which of the following tools is used while creating Web graphics or while splitting one image
into smaller ones when saving out? A. Knife tool B. Eraser tool C. Scissors tool D. Slice tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Which variation of the Color Guide menu is used to decrease the saturation towards gray in
variations on the left and increase the saturation towards gray in variations on the right? A.
Show Tints/Shades B. Show Warm/Cool C. Show Soft/Hard D. Show Vivid/Muted
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
Fill in the blank with the appropriate term. The command searches for certain fonts in a
document and replaces them with fonts specified by a user. A. Find Font
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
Which of the following options of the Text Wrap command specifies the space between the
text and the wrap object? A. Resize B. Invert Wrap C. Spacing D. Offset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
Which of the following preferences are used to display guide lines that are generated along the
center and edges of geometric objects, art board, and bleeds? A. Transform Tools B. Alignment
Guides C. Object Highlighting D. Construction Guides
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which of the following options of the Blend tool allows Illustrator to auto-calculate the number
of steps for the blend? A. Orientation B. Specified Steps C. Smooth Color D. Specified
Distance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
In a line of text, you are required to change the first letter of all the words from lower case to
upper case. Which of the following options will enable you to accomplish the task? A. Use
Paragraph panel for changing case. B. Select Type > Change Case and then select Title Case.
C. Select Type > Area Type Options. D. Use Character panel for changing case.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
wants to export an artwork on each layer of an Illustrator document to a separate SWF file
which results in multiple SWF files, each containing a single frame with the artwork from a
single Illustrator layer. Which export option from the export SWF Options dialog box allows
Mark to accomplish the task? A. AI Layers To SWF B. AI Artboards To SWF Files C. AI File
To SWF File D. AI Layers To SWF Symbols E. AI Layers To SWF Files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
Which of the following ways can be used to reset all preferences to default settings in
Windows? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. Press
and hold Option+Command+Shift. B. Press and hold Alt+Control+F1. C. Press and hold
Alt+Control+Shift. D. Remove or rename the AIPrefs file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
How can you create a key object, so that all the other objects on the Artboard are distributed
around it? A. Select the object sub-layer and set it as a key object. B. While the objects are
selected, click the object to make it a key object. C. Right-click the object and set it as a key
object. D. Select the object and choose Object > Key Object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
All of the following are the states that help to select the Knockout Group option except for
which one? A. Positive B. Off C. Neutral D. On
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Which of the following is the default rule for Illustrator? A. Even-odd fill rule B. Nonzero
winding fill rule C. Equation winding rule D. Null winding rule
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
Which of the following are the methods to exit from Isolation Mode? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Right-click (Windows) or Controlclick (Mac OS) and choose Exit Isolation Mode. B. Choose Control panel > Exit Isolation
Mode button. C. Select the File option and choose Isolate Selected Group. D. Using the
Selection tool, double-click outside of the isolated group.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
You are working on a document in which you want to create a square end for the path stroke
line. Which option of the Stroke panel would you set to accomplish the task? A. Butt Cap B.
Round Cap C. Miter Join D. Projection Cap
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
wants to save a copy of his open file in the desired location with the desired file name keeping
the original file open. Which of the following save commands will Mark use to accomplish the
task? A. File > Save A Copy B. File > Save As C. File > Save For Microsoft Office D. File >
Save
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
Choose and reorder the correct steps to create character or paragraph styles. adobe&c=9A0144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
"While creating an object, it is the center point; but a user can change this center point to any of
the object sides to be the reference while rotating, scaling, skewing, or flipping the object."
Which of the following is described in the above stated sentence? A. Snap to Point B. Scaling
point C. Default reference point D. Anchor point
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
You are working with three different projects. For each project, you require different panels at
different locations. What will you do to preserve your panels configurations so that you can
access them any time? A. Use the Window > Panel configuration command. B. Choose Save
Current from the workspace switcher in the Application bar. C. Use the Edit > Preferences >
General command and select the Save Panel Locations check box. D. Use the Window >
Workspace > Save Workspace command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
Which of the following Symbolism tools is used to move symbol instances closer together or
farther apart? A. Symbol Sizer B. Symbol Sprayer C. Symbol Spinner D. Symbol Scruncher
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
Which of the following graph tools is used to create graphs that compare sets of values at given
points in time or in particular categories and is displayed in a circular format? A. Pie B.
Stacked Column C. Area Graph D. Radar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
You want to save a copy of your open file in the desired location with the desired file name
keeping the original file opened. Which of the following save commands will you use to
accomplish the task? A. File > Save A Copy B. File > Save As C. File > Save D. File > Save
For Microsoft Office
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 116
Which of the following steps will you take to display the Separations Preview panel? A. Select
> Separations Preview B. Effect > Separations Preview C. Window > Separations Preview D.
View > Separations Preview
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 117
Which of the following steps will you take to convert vector objects to guides? A. View >
Guides > Clear Guides B. View > Guides > Release Guides C. View > Guides > Make Guides
D. View > Guides > Lock Guides
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 118
Which of the following actions will you take to activate the Snap to Point option in order to line
up parts of graphics with each other? Each correct answer represents a complete solution.
Choose all that apply. A. Use Selection and Anchor Display. B. Use the Navigator panel. C.
Choose View > Snap To Point. D. Use the Twist Dialog box.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 119
Select the option in the image given below, which enables the user to select the objects with
similar attributes. adobe&c=9A0-144&q=1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 120
Which of the following panels enables the user to create columns of text that align perfectly,
regardless of the current font or font size? A. Symbols panel B. OpenType panel C. Tabs panel
D. Glyphs panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 121
Which of the following steps can be used to set Overprint Preview mode? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Alt+Ctrl+Y B. Alt+Shift+Ctrl+Y C.
View > Overprint Preview D. Window > Overprint Preview
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 122
Mark works as the Illustrator Artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
Mark is publishing Illustrator content for Web. What is the best format for displaying the
Illustrator content properly on Web? A. AI B. PSD C. PNG D. JPEG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 123
Which of the following methods would a user choose to fill a selected object with color
swatch? Each correct answer represents a part of the solution. Choose all that apply. A. Drag
and drop the color swatch from the Swatches panel to the object. B. Select the object and
choose fill color swatch from the Control panel. C. Select the object and click color swatch in
the Swatches panel. D. Double click the Fill icon in the Tools panel, click the Color Swatches
button and then choose the color swatch.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 124
Which of the following options of the Print dialog box sets printing options for paths, fonts,
PostScript files, gradients, meshes, and blends? A. Advanced B. Color Management C. General
D. Graphics
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 125
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5.
Mark is working on a document in which he wants to remove Live Paint group settings from a
group of objects and slice shapes into individual objects. How will Mark accomplish the task?
A. By using the Object > Live Paint > Make command B. By using the Object > Live Paint >
Release command C. By using the Object > Live Paint > Merge command D. By using the
Object > Live Paint > Expand command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 126
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is designing a document in which he wants to use such a type of paintbrush that can stretch an
object or brush shape evenly along the length of a path. Which of the following types of
paintbrushes would Mark use to accomplish the task? A. Calligraphic Brush B. Scatter Brush
C. Pattern Brush D. Art Brush
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 127
All of the following are the options of the Find and Replace command except for which one?
A. Remove case B. Find Whole Word C. Searches Backwards D. Match Case
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=127
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 128
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. He has created an Illustrator
document. He wants to apply a template file to this new document. Which of the following
methods will Mark use to apply the template file to a new document file? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Choose File > New and choose
template from the presets drop down menu. B. From the welcome screen, choose Create New >
From Template. C. Choose File > New and click the template button in the dialog box. D.
Choose File > New from Template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=128
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 129
Which of the following selects paths and anchor points by dragging the cursor around the path
or line segment? A. Lasso tool B. Reflect tool C. Rotate tool D. Scale tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=129
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 130
Which of the following tracing options is used to specify the sharpness of a turn in the original
image that is considered a corner anchor point in the tracing result? A. Path Fitting B. Vector C.
Raster D. Corner Angle
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=130
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 131
Which of the following features of the Layers panel indicates whether items in the layers are
visible or hidden or whether they are template layers or outline layers? A. Visibility column B.
Target column C. Selection column D. Edit column
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=131
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 132
A blending mode can be selected from the Transparency panel. Which of the following are the
three elements that a blending mode contains? Each correct answer represents a complete
solution. Choose all that apply. A. Blend Color B. Base Color C. Resulting Color D. Panel
Color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=132
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 133
Mark works as an Illustrator artist for company.com Inc. The company uses Illustrator CS5. He
is creating an Illustrator document. He wants to use a high quality image that is supported by
the Web so that he can use the image as the background. He does not want to lose image
quality and data upon publishing the document. Which of the following image files should
Mark import to accomplish the task? A. GIF B. JPEG C. PNG D. BMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=133
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 134
Which of the following tools is used to allow a user to create a variable width stroke and save
the variable width as a profile that can be applied to other strokes? A. Smooth B. Width C. Pen
D. Eraser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=134
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 135
Which of the following are the steps to edit a clipping mask object? Each correct answer
represents a complete solution. Choose all that apply. A. Select the clipping set and choose
Object > Clipping Mask > Edit Mask. B. Enter the object in Isolation Mode. C. Click Edit
Clipping Path and Edit Contents buttons on the Control panel. D. In the Layers panel, select
and target the clipping path.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=135
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 136
You work as a Graphics Designer for company.com Inc. You are using the Adobe Illustrator
CS5 version for designing wallpapers for cell phones. Which of the following methods is
suitable for you to choose the correct mobile document settings? A. Mobile document setting
B. Mobile screen C. Device Central D. Mobile simulator
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=136
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 137
Which of the following options of the Brushes panel is used to access the Stroke Options dialog
box for any selected object, and change the stroke of that object without updating the original
brush? A. New Brush B. Remove Brush Stroke C. Brush Libraries Menu D. Options of
Selected Object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=137
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 138
In the image of Layers panel given below, which of the following layers is a template layer?
adobe&c=9A0-144&q=1
A. C
B. B
C. A
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=138
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 139
Which of the following hyphenation options specifies the minimum number of characters at the
beginning of a word that can be broken by a hyphen? A. Words Longer Than B. Hyphen Limit
C. After First D. Before Last
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=139
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 140
QUESTION NO: 140 Which of the following steps will you take to remove Stray anchor
points? A. Select > Object > Delete Stray Points B. Select > Object > Stray Points C. Choose
Object > Path > Simplify D. Choose Object > Path > Remove Stray Points
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-144&qno=140
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement