9A0-146 Adobe Adobe® Dreamweaver CS5 ACE Exam

9A0-146 Adobe Adobe® Dreamweaver CS5 ACE Exam
http://www.TwPass.com
9A0-146
Adobe
Adobe® Dreamweaver CS5 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-146
The 9A0-146 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-146 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-146 exam is very challenging, but with our 9A0-146 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-146 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-146 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-146 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-146 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-146 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-146 tested and verified before publishing
- 9A0-146 exam questions with exhibits
- 9A0-146 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-146 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-146 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-146 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-146 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-146 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-146
now!
9A0-146
QUESTION: 1
For which server technology is Remote Development Services (RDS) a component?
A. ASP
B. ColdFusion
C. JSP
D. PHP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which two technologies does AJAX combine? (Choose two.)
A. ASP
B. Java
C. JavaScript
D. XML
E. XHTML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You have inserted a SWF file by using Dreamweaver and uploaded both the Web page and the
SWF file to your server. What must also be uploaded to the server to properly view the SWF
file over the Internet?
A. The Scripts folder
B. A Flash skin
C. The Flash player
D. A browser plug-in
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You upload an FLV file you are using on a Web page to your server. The movie does NOT
play when the page loads in the browser. What must be on the Web server in addition to the
FLV file in order for the movie to play?
A. The Flash player
B. A skin
C. A security certificate
D. A browser plug-in
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which action does NOT mitigate page weight?
A. Consolidating multiple CSS stylesheets into one.
B. Using nested tables instead of <div> elements.
C. Avoiding frame-based layouts.
D. Deleting excess whitespace from the code.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You have a Web page that uses a table-based layout and HTML <font> tags. The page loads
slowly in the browser. What can be done to reduce page load time?
A. Convert HTML formatting to CSS.
B. Convert the page to a .CFM file extension.
C. Remove all <table> tags.
D. Remove unnecessary hyperlinks from the page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You want to build a Website that follows the Web Accessibility Standards. What are three
things you can do to improve accessibility on your Web pages? (Choose three.)
A. Add Alt Text to images.
B. Add title information to SWF files.
C. Add labels for form tags.
D. Position content using tables.
E. Remove page titles.
F. Use CSS inline styles.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which panel or dialog box ensures that you will be prompted to add accessibility information
as you build your Web pages within Dreamweaver?
A. Dreamweaver Preferences
B. The Site Reports panel
C. The Tag Inspector panel
D. The Behaviors panel
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
All of the files in your Website are in a single folder on your local hard drive. What must you
do to see your Website files listed in the Files panel?
A. Define a local site.
B. Create all site files before opening Dreamweaver.
C. Create an images folder.
D. Create a root folder for Dreamweaver.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You want to create a new site from an STE file. Which command should you choose?
A. Site > Manage Sites and click Import.
B. Site > New Site.
C. File > Import.
D. File > Open.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You want to specify a local site folder in the Site Setup dialog box. What should you do?
A. Select the Site category and click Browse for Folder.
B. Select the Servers category and click Add New Server.
C. Select the Advanced Settings category and then select Local Info.
D. Select the Site category and type the site name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
Why should you never rename a file outside of Dreamweaver?
A. Dreamweaver will NOT be able to find the file.
B. The file will get corrupted.
C. Images in the file will disappear.
D. You may create broken links in your site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You are using the Files panel. What happens when you drag an HTML file from the site root
folder to a subfolder in the same site?
A. The file is copied to the subfolder.
B. The file is moved to the subfolder.
C. The file is deleted from the site.
D. Nothing. You cannot drag files within the Files panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You need to move Web pages into subfolders within your root folder. Where should you go to
move these files into subfolders to ensure that all Website links remain intact after this process?
A. The Insert menu within Dreamweaver
B. The Web server
C. The operating system
D. The Files panel within Dreamweaver
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Your company will be hosting your Website on a Web server within your department. You can
access the Web server from within your operating system. Which type of connection should
you use to upload files to the web server?
A. RDS
B. Local/Network
C. FTP
D. WebDAV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
When should you select Use Passive FTP to connect to a remote server?
A. when you want the remote server to establish the connection
B. when you want the local computer to establish the connection
C. when you want both the local computer and remote server to establish the connection
D. when you want a more secure connection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which two are methods for connecting to a remote server in the Site Setup dialog box?
(Choose two.)
A. HTTP
B. Secure FTP
C. RDS
D. ColdFusion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which statement about Dreamweaver�s Check In/Check Out system is NOT true?
A. A file CANNOT be opened by another user if it is currently checked out.
B. The Files panel displays the name of the person who has checked out the file.
C. Dreamweaver enables you to send an email automatically to the person who has
checked out the file.
D. Multiple users can check out files at one time.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You are working in a team environment, and want to add check-out capability on the Web
server. Which information does Dreamweaver require to enable this feature?
A. Check-out Name and Email Address
B. Testing Server Model and Email Address
C. Check-out Name and Root Folder
D. Production Server IP Address and Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
In which situation should you use a testing server?
A. To test Flash animations.
B. To test Spry widgets.
C. To test dynamic database-driven applications.
D. To test Dreamweaver behaviors.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Which category in the Site Setup dialog box lets you add your FTP information?
A. Advanced Settings
B. Site
C. Servers
D. Version Control
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Which page layout option allows you to draw boxes for page content and for which
Dreamweaver creates standards compliant HTML and CSS?
A. Spry Region
B. AP Div
C. Table
D. Insert Div Tag
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
You want to ensure that the mainnav div is located 10 pixels from the left and 150 pixels from
the top. What should you do?
A. Set Z-index to a positive number.
B. Set Visibility to Visible.
C. Set Position to Absolute.
D. Set Right and Bottom to 0 (zero).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Two static divs are visible on a page. Div First is defined before div Second in the code. You
want them to overlap by 20 pixels. Which property should you set when you create the CSS
rules?
A. On First, set the bottom margin to -20px.
B. On First, set the bottom padding to -20px.
C. On Second, set the top padding to -20px.
D. On Second, set the top margin to 20px.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You have created a CSS layout and would like to easily visualize the padding and margin for a
<div> tag when it is selected. Which should you select from the Visual Aids menu of the
Document toolbar?
A. CSS Layout Backgrounds
B. CSS Layout Box Model
C. CSS Layout Outlines
D. AP Element Outlines
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which table property is NOT supported by the CSS Rule Definition dialog box?
A. Border-style
B. Border-width
C. Border-collapse
D. Border-color
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
In Design view you want to see the margins that have been applied to a <div> tag. Which
should you use?
A. CSS Layout Box Model
B. AP Element Outlines
C. CSS Layout Backgrounds
D. CSS Layout Outlines
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
You want to view the various <div> tags within your document without background colors and
images. Which should you use?
A. CSS Layout Outlines
B. CSS Layout Backgrounds
C. CSS Layout Box Model
D. AP Element Outlines
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-146&q=1 When you select an image you notice a
circular arrow next to the Width and Height properties in the Property inspector (see exhibit).
What does this indicate?
A. The source image on the hard drive has changed and needs to be refreshed.
B. The image in the web page has different dimensions from the source image on the
hard drive.
C. The image will scale proportionately when you resize it.
D. The source image on the hard drive has been moved or renamed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
A banner image you created in Photoshop is 200 pixels wide, but its container on the page is
only 190 pixels wide. You want to cut off 10 pixels on the right side of the image. Which
action in the Property inspector is the most efficient way to begin this task?
A. Type 10 in H Space.
B. Click Update from Original.
C. Click Crop.
D. Click Edit Image Settings.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
You want a drop-down (select) form field which allows users to choose more than one item.
Which three options should you set? (Choose three.)
A. ID
B. Type is set to menu
C. Height
D. Type is set to list
E. Selections: Allow Multiple
F. List values
G. Initially Selected
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You want to close an open panel. What are two ways to perform this task? (Choose two.)
A. Click the panel Options menu, then choose Close Tab Group.
B. Double-click the panel tab.
C. Choose Window and select the name of the open panel.
D. Click Remove at the bottom of the panel.
E. Choose Window > Workspace Layout > Manage Workspaces.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
Which panel contains portions of HTML code that you can easily insert into your Web pages?
A. Components
B. Code Inspector
C. Snippets
D. Tag Inspector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You want to add a hyperlink to some text on your Web page. Which panel allows you to
convert text into a hyperlink while in Design view?
A. CSS panel
B. Files panel
C. Tag Inspector
D. Property inspector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
You want to ensure that your documents conform to XHTML 1.0 Transitional standards.
Which preference should be set?
A. Default attribute case set to <UPPERCASE>
B. Default tag case set to <lowercase>
C. Use shorthand for Font
D. Use shorthand for Margin and padding
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which category within Dreamweaver preferences should you select to change the text size for
Code view?
A. Code Format
B. Fonts
C. General
D. New Document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
You have positioned page elements using <div> tags but your page is NOT displaying
correctly. You have selected text inside a <div> tag, and cannot locate the ending </div> tag.
Which button can you click in the Coding toolbar to locate the closing </div>?
A. Collapse Full Tag
B. Highlight Invalid Code
C. Collapse Selection
D. Select Parent Tag
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Your Web page contains invalid code, and you want to learn more about the issue and how to
fix the code. You click the Highlight Invalid Code button in the Coding toolbar. Where does
the information display to assist you in correcting the problem?
A. In the Tag Inspector panel
B. In the Server Debug panel
C. In the Property inspector
D. In the Browser Navigation toolbar
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
You need to change two attributes of an image tag across your entire Website. You want to
store this command so it can be used again. What should you do in the Find and Replace
dialog box?
A. Select Use regular expression.
B. Set Search to Specific Tag.
C. Set Action to Set Attribute.
D. Click Save Query.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You need to replace all occurrences of the <b> tag with the <strong> tag. In the Find and
Replace dialog box you have selected Entire Current Local Site in the Find In menu. Which
other options should you choose?
A. Set the Search option to Specific Tag, type b in next field, set the Action to Change
Tag, type strong in next field.
B. Set the Search option to Source Code, type <b> in the Find field, type <strong> in
the Replace field.
C. Set the Search option to Text (Advanced), type <b> in the Find field, type <strong>
in the Replace field.
D. Set the Search option to Text, type b in the Find field, type strong in the Replace
field.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
In Code view you position your cursor in the content of a <div> tag. What are two methods for
selecting the entire <div>? (Choose two.)
A. Click the appropriate <div> in the tag selector.
B. Right click the <div> and choose Edit Tag.
C. Click the Balance Braces button on the Coding toolbar until entire <div> is selected.
D. Click Select Parent Tag button on the Coding toolbar until entire <div> is selected.
E. Click the Expand All button on the Coding toolbar.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You are creating a Dreamweaver template for an online store. Each product in the store will be
in a separate row of a multi-column table. What should you do in the template so that you can
add as many products as you want in the final Web page?
A. Add an Editable Optional Region for each product.
B. Turn the <tr> tag in the table into a Repeating Region.
C. Turn the <td> tag in the table into a Repeating Region.
D. Turn the <tr> tag in the table into a Repeating Region, then add an Editable Region
inside each <td> tag.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Immediately after making the footer an editable region in your template, you realize that it
should NOT be changeable. What should you do?
A. Set the editable region name to blank in the Property inspector.
B. Choose Insert > Template Objects > Optional Region.
C. Choose Modify > Templates > footer.
D. Choose Modify > Templates > Remove Template Markup.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You are working on a Web page named index.html that was created from the Dreamweaver
template master.dwt. Many sections of index.html are locked and CANNOT be edited directly.
What should you do to make index.html freely editable, with NO connection to master.dwt?
A. Open master.dwt and choose Modify > Templates > Detach from Template.
B. Open index.html and choose Modify > Templates > Detach from Template.
C. Open index.html and choose Modify > Templates > Update Current Page.
D. Open master.dwt and choose Modify > Templates > Update Current Page.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
When you apply a template to an existing page that contains content areas NOT supported by
the template design, which dialog box will open?
A. Editable Tag Attributes dialog box
B. Save as Template dialog box
C. Update Pages dialog box
D. Inconsistent Region Names dialog box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
You are the Web designer for a company with multiple departments. You want to create one
Dreamweaver template for all departments, but allow each department to add their own
department header image and CSS file to the pages they create from your template. What must
you do in the DWT file to allow each department to add their department header image and
CSS file?
A. Assign editable attributes to this template.
B. Use a nested template for the header area.
C. Add optional regions for each department.
D. Add repeat regions for each department.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You are creating a template and insert an image that is NOT in an editable region. Later, you
create a Web page from the template called index.html. In this file, the image is locked and
CANNOT be edited. You want to change the image, but keep the dimensions locked. What
should you do?
A. Select the image in index.html and choose Modify > Templates > Make Attribute
Editable.
B. Select the image in the template and choose Modify > Templates > Make Attribute
Editable.
C. In the template, put the image inside an Editable Optional Region.
D. Open index.html and choose Modify > Templates > Detach from Template.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
How do you copy a library item to another Website?
A. Right click the library item in the document and choose Copy to Site.
B. Right click the library item in the Assets panel and choose Copy to Site.
C. Select the library item in the document and choose Modify > Library > Copy to Site.
D. Select Library item in the Assets panel and choose Modify > Library > Copy to Site.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
You open a page that contains the library item that you would like to use on other pages within
your site. The library item does NOT appear in the Library category of the Assets panel or in
the Library folder of the site root folder. Which method will add the library item to the Assets
panel and allow you to use it elsewhere within the site?
A. Select the library item on the page and click the Recreate button in the Property
inspector.
B. Select the library item on the page and click the Detach from Original button in the
Property inspector.
C. Choose Modify > Library > Update Current Page.
D. Choose Recreate Site List from the Assets panel Options menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which three categories appear on the Assets panel? (Choose three.)
A. Spry
B. Library
C. Snippets
D. Shockwave
E. JavaScripts
F. Templates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You notice that the image logo.gif appears two times in the Assets panel site list of images.
Why is the file listed twice?
A. Two files with the same name are in different folders.
B. Two files of different sizes are in a folder.
C. You selected the wrong default images folder.
D. You added logo.gif to your Favorites list.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You have inserted a SWF animation on a page in your Website. Which property is NOT
available in the Property inspector for this file?
A. Width and Height
B. Volume
C. Wmode
D. Parameters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What determines how the movie controls look for Flash video files, and where are those
controls located?
A. A skin
B. Controls within the FLV file
C. Controls added from the Flash program
D. CSS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which action does Dreamweaver automatically perform when you insert an AP Div in your
page?
A. The AP Div is assigned a unique ID and its own CSS Rule.
B. The AP Div is assigned a unique Class and its own CSS Rule.
C. The AP Div is assigned a unique ID and an inline CSS style.
D. The AP Div is assigned a unique Class and an inline CSS style.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You have three AP divs of various widths and heights on your page. You want to stack them
vertically with the left edges aligned and with equal spacing between them. What should you
do?
A. Show the rulers, then create horizontal and vertical ruler guides before dragging the
divs into place.
B. Show the grid and choose Snap to Grid before dragging the divs into place.
C. Select each div in turn and type the same Left value in the Property inspector.
D. In the CSS Rule Definition for each div, set the appropriate Placement values.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
You select the AP div for MainLogo on a page. You enter 200px in the T field in the Property
inspector and press Enter/Return. Where is the top 200px property placed?
A. into a new CSS rule named #MainLogo
B. into an existing CSS rule named #MainLogo
C. into an inline CSS rule for the AP Div #MainLogo
D. into an HTML attribute for the AP Div #MainLogo
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You want to modify the font, size, and color of one phrase on a single Web page. Before
specifying the font properties, what must you choose in the CSS Property inspector to limit this
style to this one occurrence in this single Web page?
A. Targeted Rule
B. Font
C. Edit Rule
D. Page Properties
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
Which properties in the CSS Box Model add to the physical space needed for an element on
your Web page?
A. Margin, border, and padding
B. Border, margin, and content
C. Padding, margin, and content
D. Child elements, content, and background
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
You have inserted an <h1> and two <p> elements into a <div> that has been assigned a
background color. You want all the text to be pushed away from the left and right sides of its
container. What should you do?
A. Add left and right margins to the <div> element using a CSS rule.
B. Add left and right margins to the <body> element using a CSS rule.
C. Add left and right borders to the <body> element using a CSS rule.
D. Add left and right padding to the <div> element using a CSS rule.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which command lets you most easily create a stylesheet whose font sizes use accessible
measurements?
A. File > New, then click Page From Sample.
B. File > New, then click Blank Page.
C. File > New, then click Other.
D. Format > CSS Styles > New.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
You have created three separate stylesheets for your Web page, each for different media
(screen, print and handheld devices). The following code is in the head of your document:
<link href="screen.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <link
href="print.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="print" /> <link href="mobile.css"
rel="stylesheet" type="text/css" media="handheld" /> You want to see how your Web page
will look on handheld devices. What should you do?
A. Disable the print and screen stylesheets, then choose File > Preview in Browser.
B. Click mobile.css in the Related files toolbar, then select Live View.
C. Choose View > Live View Options > HTTP Request Settings.
D. Choose Handheld Media Type from the Style Rendering toolbar.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Given the following CSS rules: body { font-size:10px; } p { font-sizE. 20px; } h1 { font-sizE.
200%; } What size will the <h1> elements be displayed in the browser?
A. 10px
B. 15px
C. 20px
D. 40px
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which CSS selector lets you change the font properties for all text elements on a page?
A. p
B. h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, li
C. #page
D. body
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
You have written the following CSS: h2 { color: #FF0000; } .green { color: #00FF00; } In
your HTML, you have written: <h2 class=�green�>Sale!</h2> What will be the appearance
of this h2 element and why?
A. Red because the tag selector is more specific than the class selector
B. Red because the class selector is more specific than the tag selector
C. Green because the tag selector is more specific than the class selector
D. Green because the class selector is more specific than the tag selector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Given the following code: Which color will the <h1> element be displayed in the browser?
A. Red
B. Green
C. Orange
D. Blue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
You want to check your CSS visually. You set the Document window to Design view, then you
click Inspect mode. Which statement is true?
A. Live view is enabled.
B. The CSS Styles panel opens.
C. Live view and Live Code view are enabled.
D. The document window goes to Split view.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
In Design view with Inspect mode on, you hover over an area on your page. What changes in
the CSS Styles panel?
A. In All mode, Properties pane, the relevant CSS properties are highlighted.
B. In All mode, Rules pane, the relevant CSS properties are highlighted.
C. In Current mode, the relevant rule and CSS properties are displayed.
D. In Current mode, you must click Show List View to see the properties.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which report ensures that your site conforms to accessibility standards?
A. Combinable Nested Font Tags
B. Missing Alt Text
C. Redundant Nested Tags
D. Removable Empty Tags
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
You want to run a report to confirm that your Website conforms to accessibility standards.
What should you do?
A. Use HTML Reports within the Site Reports tab in the Results panel
B. Use the Validator within Dreamweaver Preferences
C. Use Link Checker within the Results panel
D. Use the Accessibility tab in Dreamweaver Preferences
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
In Dreamweaver Preferences, which item is NOT an option in the Accessibility category?
A. Form Objects
B. Alternate Text
C. Media
D. Frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
By default, which three elements require accessibility attributes when they are inserted on a
page? (Choose three.)
A. JPEG image
B. Flash SWF
C. jump menu
D. Flash video
E. radio buttons
F. templates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You want to ensure that your HTML code is written efficiently. Which site report should you
run?
A. Missing alt text
B. Design notes
C. Untitled documents
D. Removable empty tags
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You want to delete files in your image folder that are not being used. Which command should
you choose?
A. Site > Check Links Sitewide, then choose Orphaned Files.
B. Site > Check Links Sitewide, then choose Broken Links.
C. Site > Check Links Sitewide, then choose External Links.
D. Site > Reports and run the Removable Empty Tags report.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You have run the Check Links Sitewide report and are looking at the results in the Link
Checker panel. How can you open a file that has a broken link? (Choose two.)
A. Select the file in the Link Checker panel, then choose File > Open.
B. Double-click the file in the Link Checker panel.
C. Right-click the file in the Link Checker panel and choose Open File.
D. Right-click the file in the Link Checker panel and choose Check Links.
E. Select a broken link and then click the folder icon in the Link Checker panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which option is NOT available in the Show menu in the Link Checker report?
A. Internal Links
B. External Links
C. Orphaned Files
D. Broken Links
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
What must you do in Dreamweaver to preview ColdFusion pages in the browser?
A. Enable Cloaking
B. Define a Remote Server
C. Set up Version Control
D. Define a Testing Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
You are working on a dynamic Website and recently switched from the ASP JavaScript model
to the ASP VBScript model. What should you do in the Site Setup dialog box to update this
information?
A. Select Version Control.
B. Select Advanced Settings, and select the Local Info category.
C. Select Servers, double-click your server, and click the Basic tab.
D. Select Servers, double-click your server, and click the Advanced tab.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You are designing a form that is part of a dynamic application. What are two methods you can
use to pass parameters to the form? (Choose two.)
A. Template variable
B. Session variable
C. URL parameter
D. Spry tooltip
E. A snippet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What are two requirements for using the Bindings panel? (Choose two.)
A. Testing server is specified.
B. Document type is selected.
C. Dynamic form element is on the page.
D. Server side include is added first.
E. Live Code view is active.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You are using the Server Behaviors panel and would like to move to the first record of your
recordset. Which server behavior should you add?
A. Recordset
B. Recordset Paging
C. Update Record
D. Display Record Count
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You are creating a data-driven application by using a database. The site is set up and you have
connected successfully to the database. Which method will let you create a list of data from the
database?
A. Click the Plus (+) button in the Server Behaviors panel and select Recordset.
B. Click the Plus (+) button in the Bindings panel and select Get More Data Sources.
C. Click the Plus (+) button in the Databases panel and select Data Source Name.
D. Click the Plus (+) button in the Server Behaviors panel and select Show Region.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
On a ColdFusion page, you want to create a database query using the Recordset Builder. Which
Dreamweaver panel should you open to access the Recordset Builder dialog box?
A. Behaviors
B. Bindings
C. Components
D. Databases
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What must be present in your workflow to display dynamic data in Live view?
A. A testing server
B. A subversion server
C. A JavaServer page
D. Adobe BrowserLab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You have inserted a Flash animation (SWF) into your Web page. People who preview your
page may NOT have Flash Player installed. Which command should you choose?
A. View > Live View > Disable Plugins then choose File > Preview in Browser.
B. View > Live View > Disable Plugins then choose Live View.
C. View > Plugins > Stop All.
D. View > Visual Aids > Hide All.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Which statement about Live Code view is true?
A. It can be activated when in Design view.
B. The code is editable.
C. Variable placeholders are replaced with actual data.
D. It requires a data source connection.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
How is Live Code view different from Code view?
A. Live Code view shows the code after it has been processed by server, and Code view
shows the code before it has been processed by server.
B. Live Code view shows the code before it has been processed by server, and Code
view shows the code after it has been processed by server.
C. The code in Live Code view is editable, and in Code view it is not.
D. Live Code view requires a server binding, and Code view does not.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
Which action CANNOT be performed in Live Code view?
A. Edit errors in HTML code.
B. Troubleshoot CSS formatting on dynamic content.
C. Test JavaScript behaviors.
D. View code structures from websites live on the Internet.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-146&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement