9A0-148 Adobe Adobe® Flash CS5 ACE Exam

9A0-148 Adobe Adobe® Flash CS5 ACE Exam
http://www.TwPass.com
9A0-148
Adobe
Adobe® Flash CS5 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-148
The 9A0-148 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-148 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-148 exam is very challenging, but with our 9A0-148 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-148 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-148 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-148 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-148 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-148 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-148 tested and verified before publishing
- 9A0-148 exam questions with exhibits
- 9A0-148 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-148 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-148 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-148 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-148 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-148 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-148
now!
9A0-148
QUESTION: 1
You have a requirement for an AIR 2 project that will support accessibility. Which class is
designed to address this need?
A. MakeAccessible
B. AccessibilityImplementation
C. Address503C
D. JAWS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Which Flash player version should be used to incorporate AIR, drop shadows, and accessibility
features?
A. Flash Player 10.
B. Flash Player 9.
C. Flash Player 8.
D. Flash Player 7.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
You want to create a desktop application that contains a local embedded SQL database. Which
technology should you use?
A. Flash Player 10 swf application
B. Flash Player 10 projector application
C. AIR 1.1 application
D. Any version of the Flash Player will meet this requirement
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
You want to distribute a component that you have built. Which library option allows you to do
this?
A. Convert to Compiled Clip
B. Export SWC File
C. Export Flash Movie
D. Component Definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
Which publish file format would be best for a dynamic Flash movie being delivered off the
desktop?
A. Flash (.swf)
B. AIR (.air)
C. Flash Lite
D. Quicktime
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
You have a requirement to make a mobile phone application for the Android 2.2 (FroYo)
operating system. What are your options?
A. Applications can be created either for AIR or for any version of the Flash Player 9 or
higher
B. Applications must be created for the AIR runtime, the Flash Player is not supported
C. Android does not allow Flash applications although Flash CS5 has the capability to
create Android apps
D. Applications can be created either for AIR or for any version of the Flash Player 10.1
or higher
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You are using the new XFL file format. What would be a major benefit of using this approach?
A. The XFL format allows you to use your Flash based graphics in other Adobe design
tools
B. XFL creates a folder with all of your file assets that could then be edited without the
need for the Flash IDE
C. XFL converts your project to a single XML file that contains all of your assets and
code
D. XFL is based on the ZIP standard and holds all of your Flash based code and
timeline information
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
Which statement about vector graphics is true?
A. Vector graphics perform better than bitmap graphics in Flash animations.
B. Flash Player 6 was the first Flash Player to support vector graphics.
C. Vector graphics describe images by using lines and curves.
D. Vector graphics are not supported in the Flash Player
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
You want to import a resolution-independent image asset directly into Flash CS5. Which image
asset type should you use?
A. AI
B. JPG
C. SVG
D. PSD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
You want to use the same static graphic multiple times in an animation. Which image asset
type should you use to optimize the animation?
A. Vector
B. Bitmap
C. SVG
D. Tween
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
You�ve saved a file in the XFL file format. Which statement is true?
A. The XFL file will no longer be able to be edited in the Flash IDE
B. The file you would edit in a text editor will not have the name of the original Flash
project
C. Saving to the new XFL format dramatically reduces the size of your file
D. Your file will be saved with your coding and timeline information but without assets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
You are saving a Flash document in Flash CS5. Which statement about Flash CS5 Documents
(FLA) and Flash CS5 Uncompressed Documents (XFL) is true?
A. Both document types are binary files, but the XFL document type has a larger file
size.
B. The XFL document type creates a folder with all sub files that make up the Flash file.
C. The XFL document is a zipped version of the FLA document.
D. The FLA is a binary document, the XFL document type is not.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You have created a custom component in your Library panel. You would like this component
to have parameters exposed in the Properties panel when it�s added to the stage. Which option
in the Library panel allows you to add parameters to a custom component?
A. Convert to Compiled Clip
B. Export SWC File
C. Properties
D. Component Definition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
You want to change the property of a symbol from a graphic to a movie clip using the Library
panel. What should you do?
A. Right-click (Ctrl-click) on the symbol within the Library�s preview window and
choose Properties.
B. Click on the New Symbol icon found at the bottom of the Library panel.
C. Click on the Properties icon found at the bottom of the Library panel.
D. Click on the Options submenu and select Rename.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
You have created a rectangle primitive with rounded corners with different corner radii on each
corner. What will result if you lock the corners in the rectangle options?
A. Once you have unlocked the corners, you must continue with that design method
B. Unlocking the corners will make any future changes happen keeping the current
percentages
C. Once you have unlocked the corners, your rectangle will adjust to the default squared
corners
D. Once you have unlocked the corners, all corners will adjust to match the top left
corner radius
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
You want to select all of the bones in an inverse kinematics armature. What should you do?
A. double-click a bone with the Selection tool
B. double-click a bone with the Bone tool
C. Control+click (Windows) or Command-click (Mac OS) a bone with the Selection
tool
D. Control+click (Windows) or Command-click (Mac OS) a bone with the Bone tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
What benefit would importing or exporting an FXG file give you?
A. The FXG format is not currently supported in Flash
B. It allows the ability for a graphic to be used across different companies software tools
C. The FXG format creates a non-editable file which can then be used in several Adobe
tools
D. The FXG format is designed to allow editing in the design tools of the CS5 suite and
text editors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which statement about the Text Layout Framework is true?
A. Requires Flash Player 10 or higher and supports OpenType, True Type and
PostScript fonts
B. Requires Flash Player 9 or higher and Type 1 or Postscript Fonts
C. You can now create ligature spacing with the Flash text tool
D. You can create columns, span text, use ligatures
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
You want text to flow from one field into another field automatically. Which type of text field
must be used?
A. Classic Text
B. TLF Text
C. Outlines
D. It is not possible to flow text between text fields.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
You have a dynamic text field containing dynamic text on the stage. You have the text field
rotated 30 degrees. When you test the SWF, the text in the text field disappears. What is
causing the text to disappear?
A. Dynamic text fields cannot be rotated.
B. You must embed the font if you want to rotate a dynamic text field.
C. Text fields cannot be rotated beyond 20 degrees
D. The text field must be converted to a MovieClip before it can be rotated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
You have a Flash CS5 project requiring the use of your corporate font. How would you assure
that you have access to your corporate fonts in dynamic text if you don�t know whether the
new Text Layout Framework or Classic Text would be used?
A. Fonts would have to be embedded in ActionScript
B. Fonts would need to be embedded on a per instance basis
C. Use the Font Embedding dialogue to add the font characters needed for the document
D. You must embed all font characters if you need to work with both text types
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What is a benefit of converting a bitmap to a movie clip instead of a graphic symbol?
A. Symbol instances can be reused without increasing file sizes
B. You can use display and filter options
C. The original bitmap is no longer required
D. Access to set Brightness, Tint and Alpha settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which statement about converting a shape to a symbol is true?
A. The new symbol is automatically added to the Library.
B. Only a single shape can be converted to a symbol at one time.
C. The registration point of the new symbol is non-editable.
D. The new symbol is added to the Stage by dragging it from the Library.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
Which is a benefit of using a Button component over creating your own?
A. Access to advanced AS3 capabilities
B. 9-Slice Scaling is available
C. Button components are smaller in file size
D. Allows differently skinned buttons in a single document
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
You have been experimenting with all the UI components in your current project to see what
they would look like if used. What should be your first priority when moving forward with the
components you have chosen to use?
A. Delete any components not being used from the stage
B. Delete all components not being used from the library
C. Assign instance names to the components you will be using
D. Delete unused instances from stage give instance names to used instances
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
You are editing a component skin. What can you do to assure the visual results are what you
desire?
A. Edit the skin and Preview at 100%
B. Edit the skin at as high a resolution as possible
C. Choose Edit>Maintain Fidelity
D. Edit the skin at 100% and Preview at highest magnification
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
You have a TextArea component on the stage named myTextArea and a TextFormat object
that sets color, font size and alignment named myTextFormat. What is the correct ActionScript
to apply the TextFormat style to the Text Area?
A. myTextFormat.setStyle(�textFormat�, myTextArea);
B. myTextFormat.setStyleDefinition(�textFormat�, myTextArea);
C. myTextArea.setStyle(�textFormat�, myTextFormat);
D. myTextArea.setStyleDefinition(�textFormat�, myTextFormat);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What is the purpose of bitmap caching?
A. It is designed to benefit the rendering of complex vectors
B. It is designed to benefit the rendering of complex bitmaps
C. It allows for the optimization of bitmap images
D. It is no longer required in Flash Player 10 using AS3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
Which is a best practice when it comes to managing file size of external bitmap files?
A. Compress the bitmap file size and dimensions outside of Flash and then bring it onto
Flash.
B. Bring the bitmap file into Flash and then reduce the JPEG quality within the Publish
Settings dialog box.
C. Bring the bitmap file into Flash and then reduce the dimensions using the Free
Transform tool.
D. Bring the bitmap file into Flash and then select Modify > Bitmap > Trace Bitmap.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
You want to draw a rectangle with rounded corners. What should you do?
A. Selecting the Rectangle Primitive tool and, while dragging on the stage, press the
down-arrow before releasing the mouse button.
B. Clicking on the stage with the Deco tool and, while dragging on the stage, watch the
corner radius change until you achieve the desired effect.
C. Selecting the Rectangle tool, selecting Round from the Cap drop-down menu and
then dragging on the stage.
D. Selecting the PolyStar tool, dragging on the stage and changing the Star Point Size to
zero.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which tool should you use to create a dotted grid within your document?
A. Paint Bucket tool.
B. Rectangle tool.
C. Rectangle Primitive tool.
D. Deco tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
Which tool should you use to create a sporadic dotted fill within your document?
A. Paint Bucket tool.
B. Brush tool.
C. Spray Bush tool.
D. Pen tool.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You want to use a MovieClip in the Library to create a symmetrical pattern on the stage. Which
tool can be used to create this pattern?
A. Deco Tool
B. Spray Brush
C. 3D Translation Tool
D. Bone Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You want to use ligatures in your document. Which two statements about ligatures is true?
(Choose Two)
A. They are available for both Classic and TLF Text
B. They are only supported in TLF Text
C. This is a new feature of the Classic Text solution
D. They replace character pairs bases on context
E. They can be used in any Flash CS5 project regardless of the player targeted
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What is required to use TLF features for your document?
A. You must use Type 1 or Postscript fonts
B. Only Open Type and True Type Fonts are supported
C. Flash 9.0.23 player or above is required
D. TLF can only be used for web projects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
You have created a static text field on the Stage and want to improve the legibility of the 8pt
Arial text within it. What should you do?
A. Select the text and select Readability from the Anti-Alias drop-down menu.
B. Select the text and select Bitmap Text from the Anti-Alias drop-down menu.
C. Do nothing. The optimum anti-alias setting will be chosen automatically.
D. Select the text and select Auto from the Kerning drop-down menu.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which statement about custom stroke styles is true?
A. You can change the Jiggle to Wild on the Hatched type.
B. You can alter the Rotation of any stroke type.
C. You can save your custom stroke style.
D. Selecting a custom stroke style will not increase file size.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
You would like to animate a logo onto the stage following a path, increase it in size and then
make it disappear. Which approach should you take?
A. You must use a motion tween
B. You must use a shape tween
C. You can use a motion tween or a classic tween
D. You must use a frame by frame animation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 Based on the graphic in the exhibit, what
can you tell about what is occurring on the animation layer?
A. This is a motion tween applied correctly
B. This is a classic tween applied incorrectly
C. This is a shape tween applied correctly
D. This is a motion tween applied incorrectly
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
You have created a new Motion Tween and want to reuse it with different graphics. What
should you do? (Choose two).
A. Select your Motion Tween on the Timeline, open the Motion Presets panel and click
the Save Preset button.
B. Right-click your Motion Tween and click Save as Motion Preset.
C. Right-click your Motion Tween, click Motion Path then Switch keyframes to roving.
D. Drag your Motion Tween to the Default Presets folder in the Motion Presets panel.
E. Select your Motion Tween on the Timeline, choose Insert > Classic Tween and click
Save as Motion Preset.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
You have created a new Motion Tween and applied a default Motion Preset. How should you
edit the tween? (Choose two).
A. Place the playhead on the timeline and drag your symbol on the stage.
B. Open the Motion Editor and make adjustments to the tween.
C. Right click the preset in the Motion Presets panel and choose Edit.
D. Choose Modify > Motion Preset.
E. Drag your tween into the Library.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Your client is concerned about accessibility to their video assets by third parties. How should
you protect their video assets?
A. Serve the video using progressive download
B. Serve the video using Progressive download from an HTTPS connection
C. Stream the video from Flash Media Server
D. Stream the video from Flash Media Server with RTMPE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which statement about sound in Flash is true?
A. Event sounds play independently of the timeline and may continue to play even after
the timeline stops progressing.
B. Event sounds play independently of the timeline, and will not continue to play if the
timeline stops progressing.
C. Streaming sounds can play longer than the length of frames that the sound occupies.
D. If an animation can t keep pace with a streaming sound, the sound will stop playing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
You want to test the playback of a video on the stage with an FLVPlayback component without
compiling your movie. What should you do?
A. Interact with the FLVPlayback as if it were in a SW
F.
B. Extend the timeline frames for the instance.
C. Publish the SWF using the debug player.
D. This is not possible without publishing the FLA.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You have a video object that you want to stream to a video feed. Which ActionScript objects
should you use?
A. Video and Sound
B. MovieClip and Loader
C. NetStream and Video
D. NetStream and NetConnection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What statement about applying a filter to a Text object is true?
A. You must convert Text to a Movie Clip instance first
B. Filters are not supported for Text Objects
C. Filters convert the text to a bitmap to render filters
D. Filters are non-destructive and can be altered
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
You have a MovieClip named myMoveClip and have defined an array of filters called arrFilter.
Which ActionScipt will apply this array of filters to myMovieClip?
A. myMovieClip.filters.push(arrFilter);
B. myMovieClip.filters.shift(arrFilter);
C. myMovieClip.filters = [arrFilter];
D. myMovieClip.filters = arrFilter;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Which two statements about the Text Layout Framework are true? (Choose two.)
A. TLF text can have 3D Rotation applied directly to it.
B. TLF text can flow across multiple text containers.
C. TLF text is supported by All Flash Player versions after 5.0.
D. TLF text is also referred to as Classic text.
E. TLF text does not support multi-column layouts.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
Which statement about right-to-left text in the Flash Player is true?
A. You must use TLF text.
B. You must use Classic text.
C. Flash does not support right-to-left text.
D. You can publish to any version of Flash Player.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
You are adding cue points from the Cue Points panel in the Properties inspector. What type will
they be?
A. ActionScript cue points.
B. Encoded cue points.
C. Event cue points.
D. Navigation cue points.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You want to get a specific cue point Object by name in ActionScript 3. Which method of the
FLVPlayback should be used?
A. findCuePoint( )
B. getCuePointByName( )
C. findCuePointByName( )
D. getCuePoint( )
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You�ve placed an instance of the FLVPlayback component on the stage and successfully
loaded your source video file. You�ve used the Live Preview feature to locate a point in your
video where you want to place a cue point. What should you do?
A. Open the Properties panel and click the plus-sign in the Cue Points dialog box to add
a new cue point.
B. Type the name of your new cue point in the Value field of cuePoints in the
Component Parameters dialog box.
C. Click the position on the progress bar and choose Add Cue Point.
D. Type the name of your new cue point in the Cue Point search bar.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
Which statement about cue points is true?
A. Parameters can be added to ActionScript cue points in the Property inspector.
B. ActionScript cue points can be accessed by other applications in addition to Flash.
C. Cue points can only be added using the ActionScript panel.
D. ActionScript cue points alter the metadata of the video.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which statement about the Code Snippets panel is true?
A. The Code Snippets panel is compatible with ActionScript 2.0.
B. You cannot add code snippets unless you have an Actions layer in your timeline.
C. The existing code snippets can be edited.
D. You cannot import code snippets.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
You�ve placed a symbol on the Stage and want the user to be taken to a certain URL when the
symbol is clicked but don�t want to type any ActionScript code. What should you do?
A. Click the symbol, open the Code Snippets panel, choose Click to go to Web Page
and replace the default URL in the Actions panel with your own.
B. Click the symbol, open the Code Snippets panel, choose Click to go to Web Page.
C. Click the symbol and type your URL in the Instance name field.
D. Click the symbol, open the Code Snippets panel, choose Key Pressed Event and
replace the default URL in the Actions panel with your own.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 What is the result for the code shown in
the exhibit?
A. The numerical month of the current year will be assigned to the text field
B. It will generate an implicit coercion error
C. The name of the month will be assigned to the text field
D. The numerical month will be assigned to the text field offset by 1
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 What will occur if you choose the Motion
Editor in this Flash CS5 project?
A. You will be able to edit either the OvalAnimation or SquareAnimation layer
B. You will be requested to select a tween span
C. You will be able to edit the LogoGraphic Layer
D. The Motion Editor is not available which is why it is dark grey in the screen capture
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
You�ve created text on frame 1 and want it to morph into different text that you�ve put on
frame 20. What should you do?
A. Select each text box, select Modify > Break Apart twice, click one of the
intermediary frames and select Insert > Shape Tween.
B. Select each text box, select Modify > Break Apart twice, click one of the
intermediary frames and select Insert > Motion Tween.
C. Select frames 1 through 20 on the main timeline and select Insert > Classic Tween.
D. Select frames 1 through 20 on the main timeline and select Insert > Shape Tween.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
On the timeline, what does a series of frames with a black dot at the beginning keyframe with a
black arrow and blue background indicate?
A. classic tween.
B. pose layer.
C. shape tween.
D. motion tween.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 Based on the graphic in the exhibit, which
steps are required to use the Motion Editor?
A. Choose Modify>Motion Editor from the Menu
B. Select the Logo Graphic layer and choose Motion Editor
C. Select the Oval Animation and Choose the Motion Editor tab
D. Right Click (Ctrl + Click on Mac) on the Logo Graphic, Choose Motion Editor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 What is the result for the code shown in
the exhibit?
A. It will fail since the Document class needs to extend the Movie Clip Class
B. It will instantiate for the document without a trace appearing
C. It will instantiate for the document with the trace appearing on the stage
D. It will instantiate for the document with a trace appearing in the output window
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
You have created a 24 frame Motion Tween, converted it to a 3D Tween and now want to spin
your graphic 360 degrees on the Y axis. What should you do?
A. Open the Motion Editor, select the last frame and enter a value of 360 for Rotation
Y.
B. Open the Motion Editor, select the last frame and enter a value of 360 for Skew Y.
C. Open the Motion Editor and change the Y value to 360.
D. Open the Motion Editor, click the Ease button and apply the Sine Wave Filter.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
Which statement about the Motion Editor is true?
A. The Motion Editor allows you to add filters to your tween and adjust filter settings.
B. The Motion Editor is used with both motion tweens and classic tweens.
C. The Motion Editor cannot be used to make Color Effect changes.
D. The Motion Editor is used only to edit Motion Presets.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 You�ve applied a motion preset and after
applying it, realize that you have created it off the page. Assuming you wanted fidelity with
the original motion preset, which approach would allow you to correct the placement of your
animation?
A. You will have to remove the preset and start over. Presets can not be altered.
B. Use the Selection tool to move the image at the start of the animation sequence.
C. Use the Selection tool to move the image at the end of the animation sequence.
D. Use the Free Transform tool to select the solid line and move appropriately.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Overriding a method of a super class is an example of which concept?
A. Creating interfaces
B. Polymophism
C. Using private methods
D. Using private classes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
How can you set a document class for a Flash file?
A. Enter the class path for the document class in the Advanced ActionScript 3.0
Settings dialog.
B. Include the class file in the Flash file s library as a compiled clip.
C. In the Advanced ActionScript 3.0 Settings dialog, set the Source Path to the
document class file.
D. Select the first frame in the file s timeline. Open the Actions panel. Import the class,
using the full class path for the document class file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
You have created an ActionScript 3 document class for a Flash movie that has symbols with
instances names already laid out on the stage. What must you do in order to be able to declare
those child symbols as properties inside the document class file?
A. Unselect the Automatically Declare Stage Instances checkbox in the ActionScript
settings dialog.
B. In the Properties panel for each symbol on the stage, select the Export for
ActionScript checkbox.
C. In the Flash Publish Settings dialog, select the Permit Debugging checkbox.
D. Do nothing. Simply declare each instance as a property in the document class.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
You load the flowing XML with a URLLoader object named myLoader: <products> <product
id=�001� name=�Widget� price=�19.95� /> </products> What is the return type of the
statement: myLoader.data.product
A. null
B. XML
C. XMLList
D. undefined
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Which ActionScript 3.0 classes should you use to load and play an AAC/AAC+ audio file such
as an .m4a file?
A. NetStream
B. Sound
C. SoundChannel
D. AdvancedSound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
You want to use the Code Snippets panel to insert code that will be executed as soon as the
playhead reaches a certain point in a movie. Which should you select in order to correctly apply
the code?
A. The frame in the timeline where you want the code to execute.
B. The symbol on the stage you want the code to execute on.
C. No selection is needed to execute the code snippet.
D. The entire ActionScript code layer in the Timeline panel.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
You are creating a custom code snippet in the Create New Code Snippet dialog that will be
applied to instances of symbols. How do you create the snippet to dynamically include the
symbol instance name?
A. Use instance_name_here where the name of the instance should be inserted.
B. Use the class path for the instance s class where the name of the instance should be
inserted.
C. Select a symbol instance on the stage and click the Auto-fill button.
D. Include a note in the Tooltip field telling users what to replace with the instance
name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
You regularly use third-party code libraries. You have been manually typing your code which
is complicated because of the large number of classes, methods and properties. What method is
available to address this issue in Flash CS5.
A. In the Actions Panel, Select Import third-Party Code
B. Place code package in the root of the project. Datatype will auto-complete import
statement
C. Importing the entire class package will make code accessible
D. FlashBuilder 4 can be used as the code editor and it will allow you to use third-Party
Code.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
You declare a variable myClip in your Actions panel: var myClip:MovieClip = new
MovieClip(); As you are working with myClip in your Actions panel, you are NOT receiving
any code hinting for its properties or methods. What is one reason code hinting may NOT be
working?
A. The MovieClip class does not have any properties or methods
B. You need to import flash.display.MovieClip
C. Code hinting is not supported in the Actions panel.
D. myClip is an invalid variable name.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
You want to test your javascript communications through the ExternalInterface class while
testing your files locally. Which steps must you take to do this?
A. Set ExternalInterface.allowCommunication = true
B. ExternalInterface must be tested from a server
C. Set ExternalInterface.localTesting = true
D. Set allowScriptAccess tag in javascript to �always�
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
Which method of the ExternalInterface class allows you to call a JavaScript function from
ActionScript?
A. send()
B. addCallback()
C. js()
D. call()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Which technique would help optimize your Flash content and improve performance?
A. Use of components
B. Use of symbols
C. Use of embedded fonts
D. Use of external functions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Which option allows you to experience a DSL Internet connection while testing a Flash movie?
A. List Variables
B. Simulate Download
C. Simulate Connection
D. Connection Speed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You want to create a Flash CS5 project utilizing multi-touch and an accelerometer for a mobile
phone project. How can you check the performance of your application?
A. Flash CS5 does not support multi-touch and accelerometer
B. Create for version 9 player and above, test on the phone
C. Create for Flash Lite 4.0 player, test on Device Central
D. Use the Accelerometer and Mutli-touch Panels in Device Central
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
How should you trigger a debug session in Device Central from Flash CS5?
A. Choose Debug > Debug Movie > in Device Central
B. Press Control + Shift + Enter (Windows) or Command + Shift + Enter (Macintosh)
C. Choose File > Publish
D. Choose Command > Test Movie > in Device Central
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
You want to debug your ActionScript 3 code and have created a breakpoint. You run the Flash
Debugger which has stopped at your breakpoint and you want to continue running through the
code one line at a time. What should you do?
A. Click the Step In button in the Debug Console.
B. Double click in the Variables panel.
C. Press the enter key.
D. Click the Continue button in the Debug Console.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
You are debugging an application in Flash CS5 and want to view the properties of a MovieClip
called myMC at a certain point in the application. What is the most efficient way to do this?
A. Set a breakpoint on the line where you want to see myMC s properties and view
them by expanding myMC in the Variables panel in the Debugger.
B. Set a breakpoint on the line where you want to see myMC s properties, and then look
for values of the myMC MovieClip in the Output panel.
C. Loop through myMC s properties using a for �in loop and trace each of the
properties out to the Output panel
D. Trace myMC using trace( myMC ); to show the values in the Output panel in the
Debugger
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You are creating an AIR app and would like to create the initial values for placement, skin,
icons and a description. Where should you make these entries?
A. Create New Adobe Air 2 FLA then File> Adobe Air 2 Settings
B. Create New AS3 FLA then File>Publish Settings>Air tab
C. Create New AS3 FLA then File> Adobe Air 2 Settings
D. These must be edited in the Adobe Air Descriptor file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
Using Flash CS5, how can you specify a code-signing certificate for your AIR application?
A. Choose File > Publish. In the Application & Installer Settings dialog s Signature
panel, specify a certificate and password
B. Choose File > Adobe AIR 2 Settings. In the Application & Installer Settings dialog,
add the certificate in the Included Files field
C. Load a certificate file in the application s constructor using either Loader or
URLLoader
D. Copy and paste a certificate file into the zipped AIR package
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
You have audio on your timeline. In the Properties panel, you have set the sync of each audio
file to start. You want to adjust the sound quality in your Publish Settings. Which option in the
Publish Settings will affect your audio?
A. JPEG Quality
B. Audio Stream
C. Audio Event
D. Include XMP
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
You are loading an image into a SWF using the Loader class load method and are including a
LoaderContext instance as a parameter. Under which circumstance should you set the
LoaderContext instance s checkPolicyFile property to true?
A. You are accessing the bitmap data of an image loaded from a domain outside the
SWF s domain
B. You are loading an image hosted on a web server outside of your network.
C. You are loading an image from a domain outside the SWF s domain.
D. You are loading a PNG or JPEG image hosted on a web server outside of your
network.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which method can be used to specify a cross domain policy file with a different name or file
location than the default?
A. Security.loadPolicyFile
B. URLLoader.load
C. Security.allowDomain
D. ApplicationDomain.getDefinition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You want to take advantage of hardware acceleration while using fullscreen mode for video
Which statement about hardware acceleration is true?
A. Hardware acceleration works only on Windows 7 and Snow Leopard
B. They must have a DirectX 7 compatible video card with 4MB or more of Ram
C. The fullScreenTakeOver property must be set to false to allow it
D. All machines can now take advantage of hardware acceleration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
You want to use hardware acceleration during Flash s full screen mode. What must you do
before entering full screen mode?
A. Set the stage s fullScreenSourceRect property to a Rectangle defining the area to
show as full screen
B. Set the stage s displayState property to
StageDisplayState.FULL_SCREEN_INTERACTIVE
C. Set the stage s quality property to StageQuality.BEST
D. Set the Capabilities class hasScreenBroadcast property to true.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which scale mode will allow an SWF to scale without distorting the aspect ratio?
A. Exact fit
B. Show all
C. No scale
D. Maintain
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which statement about Motion Presets is true?
A. They can only be used for x and y movement
B. They are only supported in Flash Player 10
C. They are not supported in Flash CS4
D. They can be exported and shared between users
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-148&q=1 What are two benefits based on the code
sample shown in the exhibit? (Choose two.)
A. Provides for loosely coupled components
B. The clone function allows you to use the constructor multiple times
C. By extending the Events class, allows the addition of properties
D. Simplifies the event to give more streamlined
E. All code relied on is in this one class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which statement about an Interface is true?
A. It is where the navigation is located on the stage.
B. Lists methods and their implementation.
C. Lists properties available across all classes in a project.
D. Interfaces are implemented by classes to assure availability of methods
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which statement about an Interface is true?
A. To use, you must create an interface for each class
B. You can use inheritance to define interfaces
C. Interfaces define methods, properties and their implementation
D. You instantiate interfaces like you would any other class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-148&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement