9A0-154 Adobe Adobe® Premiere Pro CS5 ACE Exam

9A0-154 Adobe Adobe® Premiere Pro CS5 ACE Exam
http://www.TwPass.com
9A0-154
Adobe
Adobe® Premiere Pro CS5 ACE Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-154
The 9A0-154 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-154 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-154 exam is very challenging, but with our 9A0-154 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-154 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-154 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-154 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-154 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-154 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-154 tested and verified before publishing
- 9A0-154 exam questions with exhibits
- 9A0-154 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-154 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-154 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-154 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-154 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-154 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-154
now!
9A0-154
QUESTION: 1
You are working on project that originated on film. You are going to convert your video edits
back to film edits. In which setting in the New Project dialog box should you choose?
A. Video Display Format > Timecode
B. Video Display Format > Feet + Frames 35mm
C. Audio Display Format > Milliseconds
D. Capture Format > DV
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 Where would you find the option that
allows you to report the time in your project solely as a running count of frames?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
When creating a New Sequence, how many total mono audio tracks can be created?
A. 16
B. 64
C. 99
D. 100
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What happens when you drag an asset to the New Item button at the bottom of the Project
panel?
A. The New Sequence dialog box opens allowing you to change settings for the new
sequence.
B. The New Sequence dialog box opens allowing you to change settings for all
sequences in your project.
C. A new sequence is created with the same settings as the asset.
D. A new sequence is created and all sequences in the project take on the settings of the
asset.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What can be determined by selecting an available preset in the New Sequence dialog box?
A. the type of Sequences for the entire project
B. the type of Sequences for any imported Sequences for the project
C. the type of Sequence for all captured footage
D. the type of Sequence for the new Sequence only
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
Which function can be performed in the Project Manager dialog box?
A. Consolidating the files associated with a project.
B. Editing the sequences in a project.
C. Trim the media files and save into the current project.
D. Move or delete clip markers in a project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
You need to move an existing project and all its files to a new external hard drive. The project
is NOT complete and you need access to all files and video that have been imported into the
project. The new file names should match the original file names. Which option in the Project
Manager dialog box should you select?
A. Create New Trimmed Project
B. Collect Files and Copy to New Location
C. Exclude Unused Clips
D. All three options must be checked
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
You want to archive a project that includes only your used assets. Which option in the Project
Manager dialog box should you choose?
A. Create New Trimmed Project
B. Exclude Unused Clips
C. Include Handles
D. Include Preview Files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
When using the Project Manager to Collect files and Move them to a new location, which is not
a valid choice?
A. Include Handles
B. Include Preview Files
C. Include Audio Conform Files
D. Rename Media Files to Match Clip Names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
Which Preferences category controls the default duration for imported still images?
A. Media
B. General
C. Capture
D. Memory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Which Preferences category controls how much RAM is allocated for Premiere Pro?
A. General
B. Device Control
C. Memory
D. Player Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
What happens when you select Default scale to frame size in the General category of
Preferences dialog box?
A. The sequence will be automatically adjusted to fit the frame size of the clips
B. Clips will be automatically scaled to fit the frame size of the sequence
C. The Scale setting will be set to 100%
D. The Scale setting will NOT be manually adjustable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
You use a Panasonic P2 video camera or a Sony XDCAM video camera. Which format is used
to record the digital video and audio data from these video cameras?
A. MXF
B. QuickTime
C. AVI
D. MP4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
Which command should you choose to substitute a high-resolution asset for a low-resolution
copy?
A. File > Import
B. File > Adobe Dynamic Link
C. Clip > Replace Footage
D. Clip > Synchronize
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
Which two features are true for editing in native tapeless formats, such as DSLR Cameras, Red,
XDCAM etc? (Choose two.)
A. You don t need to transcode.
B. They have to be backed up before use.
C. You need a supported video card for the Mercury Engine to work.
D. You can edit directly from the card.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which is true when working with tapeless formats such as DSLR cameras, AVCHD, XDCAM,
RED, and P2?
A. Assets must be copied to a hard drive from the camera or storage card before editing
or previewing
B. Assets are transcoded or rewrapped into an different format before editing
C. Assets can be edited directly without transcoding or rewrapping
D. Assets are imported via the Capture dialog
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
Which statement about importing a native tapeless asset, such as AVCHD, is true?
A. Transferring an AVCHD asset takes longer than capturing.
B. Capturing an AVCHD asset preserves all of its metadata.
C. You can add an AVCHD asset to a project without capturing it.
D. Native tapeless and non-tapeless AVCHD assets cannot be combined in the same
project.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
Which is an advantage of using the Media Browser instead of the Import dialog box to import
files into a Premiere Pro project?
A. The Media Browser allows you to import files directly from storage cards and copy
them to a local hard drive simultaneously.
B. The Media Browser allows you to import more than one file at a time, while the
Import file dialog box does not.
C. Unlike the Import dialog box, the Media Browser can be left open, and docked, like
any other panel.
D. You can double-click a file in the Media Browser to open it in the Timeline.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
Which is an advantage of using the Media Browser to import files into a Premiere Pro project?
A. The Media Browser assembles the relevant files into coherent clips, and does not
import irrelevant non-media files sometimes found in the folders of tapeless media.
B. The Media Browser imports all files found in the folders of tapeless media,
regardless of file type.
C. When you import a clip Premiere Pro will automatically create an archive copy.
D. The Media Browser allows you to retain all metadata when capturing tape-based
media into Premiere Pro.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 When capturing footage from a DV tape,
which button on the Capture panel shown should you press to enable Scene Detect?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 Which button on the Capture panel shown
should you press to enable manual recording?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What does the shuttle control in the Capture panel allow you to do?
A. Navigate to nearby frames.
B. Begin a manual capture.
C. Change the speed of the tape as you play it.
D. Shuttle to the nearest scene, and then stop.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Where can the Preroll of a deck be adjusted?
A. Preferences > Capture
B. Preferences > Device Control
C. Capture Panel> Settings Tab
D. Preferences > Device Control and Capture Panel> Settings tab
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What s the basic workflow for a batch capture?
A. Select offline clips, Log any additional clips, File > Batch Capture
B. Log Clips/Import Batch list, select offline clips, File>Batch Capture
C. Select clips, Select Capture setting, File > Batch Capture
D. Import clips, Select offline clips, File > Batch Capture
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which statement about batch capturing clips in Adobe Premiere Pro is true?
A. If an offline clip has its own capture settings, Adobe Premiere Pro uses those clip
settings when capturing it.
B. Even if an offline clip has its own capture settings, Adobe Premiere Pro will override
and use the settings specified in the Batch Capture dialog box by default.
C. If an offline clip has its own capture settings, Adobe Premiere Pro will bypass the
Batch Capture dialog box and start capturing immediately.
D. You can only batch capture from DV tapes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
Which device control status means that Premiere Pro sees your device but cannot control the
tape?
A. Offline
B. Online
C. Detected
D. Uncontrolled
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Which two methods can Premiere Pro capture using device control? (Choose two.)
A. DV
B. HDV
C. USB2
D. USB3
E. Ethernet
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What is the maximum number of angles you can edit using a multi-camera sequence?
A. 2
B. 4
C. 9
D. 16
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
During a multi-camera edit using the Multi-Camera Monitor, what should you do to record
audio from the selected camera to the audio track?
A. In the Multi-Camera Monitor, click the Record On/Off Toggle button
B. Select the video and audio tracks in the nested sequence, and then choose Clip >
Multi?Camera > Enable
C. Select Audio Follows Video in the Multi-Camera Monitor panel menu
D. Deselect Audio Follows Video in the Multi-Camera Monitor panel menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
Which editing method does Premiere Pro use while synchronizing a multi-camera edit?
A. Slip
B. Insert
C. Overlay (Overwrite)
D. Rolling
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
How do you create a multi-camera target sequence?
A. Synchronize the original clips into the multicam target sequence
B. Nest the sequence of synchronized clips into a new sequence
C. Group the sequence of synchronized clips
D. Synchronize the original clips then copy and paste them to the target sequence
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
You want to move an Out point of the first clip and the In point of the following clip. Which
tool should you use?
A. Ripple Edit
B. Rolling Edit
C. Slip Edit
D. Slide Edit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
You are editing a clip that is between two other clips in the timeline. You want to drag the
entire clip earlier in the sequence keeping it the same length with the same In and Out points.
Which editing tool should you use?
A. Ripple Edit Tool
B. Rolling Edit Tool
C. Slip Edit Tool
D. Slide Edit Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
You have edited several clips together in a sequence to match the duration of a voiceover. You
want to reposition the edit point without changing the overall duration of the sequence. Which
tool should you use?
A. Slip Tool
B. Razor Tool
C. Rate Stretch Tool
D. Rolling Edit Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
Which tool allows you to modify which portion of a clip is used without modifying its duration
or position on the timeline?
A. Slip Tool
B. Slide Tool
C. Ripple Edit Tool
D. Rolling Edit Tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Which dialog box allows you to remove 24p DV pulldown?
A. Clip > Modify > Interpret Footage
B. Clip > Modify > Timecode
C. Sequence > Sequence Settings
D. Clip > Source Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Which method, used to capture 23.976 progressive-scan imagery in standard definition, is
supported by Premiere Pro?
A. 24p
B. 24pA
C. 1080p
D. 1080i
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Which statement about nested sequences is true?
A. All sequences nested together must have the same timebase.
B. All sequences nested together must have the same frame size.
C. A nested sequence appears as multiple linked video/audio clips.
D. Any changes you make to a source sequence are reflected in any nested instances
created from it.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Which statement about nested sequences is true?
A. You can nest a sequence within itself.
B. You cannot nest a sequence containing a 16-channel audio track.
C. A nested sequence clip�s initial duration includes empty space at the beginning of
the source sequence, but not empty space at the end.
D. Trimming a nested sequence affects the length of the source sequence.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What happens when you change the effects on a clip in a sequence that is nested into multiple
sequences?
A. The changes will occur in all the sequences where the clip is nested
B. The changes will occur only in the original clip
C. The changes will occur in all the sequences where the clip is nested only after
rendering
D. The changes will occur in all the sequences where the clip is nested only after renesting
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
Which statement about the Time Remapping effect is true?
A. you can only apply a single speed change to an entire clip
B. the audio portion of the clip is changed by the effect
C. you can vary the speed throughout the clip
D. time remap effects cannot be keyframed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
You have a clip that you want to start playing at normal speed, then gradually change to slow
motion, then gradually change back to normal speed. Which effect should you use?
A. Effects > Video > Timecode
B. Effects > Time > Posterize Time
C. Clip > Speed/Duration
D. Effect Controls > Time Remapping >Speed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Which statement about time remapping is true?
A. Time remapping allows you to speed up or reverse a clip, but not in the same clip.
B. Time remapping changes the speed of the audio track.
C. You can apply time remapping only to instances of clips in a Timeline panel, NOT to
master clips.
D. You cannot speed up faster than 200%.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What happens when you lengthen a clip in a sequence by slowing its speed using Speed
Change in the Timeline?
A. it overwrites any adjacent clips
B. the clip will grow and ripple everything down the timeline
C. the clip will grow until it touches the edge of any adjacent clip, then store any
additional frames in the tail of the lengthened clip
D. the clip will grow until it touches the edge of any adjacent clip, and discards any
additional frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
You want to perform an insert edit where all the clips to the right of the edit on Video 1 and
Audio 1 to shift to the right, but you want to leave all the clips on Audio 2 in place. What
should you do?
A. Enable Sync Lock on Video 1 and Audio 1.
B. Enable Sync Lock on Video 1 and Audio 2.
C. Enable Sync Lock on Video 2 and Audio 1.
D. Enable Sync Lock on Video 2 and Audio 2.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 You want to prevent a voiceover audio
track from being modified as you perform insert edits. In the Sequence panel shown, which
toggle box should you click?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
How are the sync lock and track lock functions different?
A. A track that is sync locked can still be edited where a track that is track locked
cannot
B. A track that is sync locked cannot be edited where a track that is track locked can
C. A track that is sync locked can be unlinked where a track that is track locked cannot
D. A track that is sync locked cannot be unlinked where a track that is track locked can
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 In the Effect Controls panel shown, which
icon should you click in order to be able to directly manipulate and adjust motion effect
properties in the Program Monitor window?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
With the intrinsic effects, which one has it s own separate reset button?
A. Scale
B. Position
C. Opacity
D. Rotation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
Which keyframe interpolation method creates a uniform rate of change between keyframes?
A. Linear
B. Bezier
C. AutoBezier
D. Hold
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
You have animated a graphic using position keyframes. You want the graphic to move at a
constant speed and then slow to a stop. What keyframe interpolation method should you apply
to the last position keyframe?
A. Temporal interpolation > Ease In
B. Temporal interpolation > Ease Out
C. Spatial interpolation > Linear
D. Spatial interpolation > Bezier
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
You notice a light color tint in the highlights of a video clip. Which control of the Fast Color
Corrector effect lets you specify an area to remove the tint?
A. Auto White Level
B. Input White Level
C. White Balance
D. Black level eye dropper
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
You want to make the shadow values in a clip darker. Which control of the Fast Color
Corrector effect should you use?
A. Input Black Level
B. Input White Level
C. Output Black Level
D. Output White Level
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
Which option of the Fast Color Corrector effect simultaneously makes the highlights in a clip
appear brighter and shadows appear darker?
A. Auto Black Level
B. Auto White Level
C. Auto Contrast
D. White Balance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
Which function in the Fast Color Corrector effect would be useful for removing a color cast?
A. Saturation
B. Auto White Level
C. White Balance
D. Input Levels
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
Which statement about the Effects Control panel is true?
A. adjusting the location of the cut and the transition at the same time
B. changing the default transition for all transitions currently in the sequence
C. lengthening the duration of all transitions currently in the sequence at one time
D. switching a double-sided transition to a single-sided transition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
You have applied a transition between two clips. You want to see the original end of the first
clip unaffected by the transition. What option in the Effect Controls tab should you choose?
A. Alignment: Center at Cut
B. Alignment: Start at Cut
C. Alignment: End at Cut
D. Alignment: Custom Start
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
In which does the Mercury Playback Engine natively work?
A. in 32 bit
B. in 64 bit
C. on a PC
D. on a Mac
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Which statement about the Mercury Playback Engine is true?
A. It accelerates any video card.
B. It supports CUDA.
C. It supports DirectCompute.
D. It supports OpenCL only.
E. It requires a firmware upgrade to work on you existing video card.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
Which is used to support the advantages of the Mercury Playback Engine?
A. Increased hard drive speed and RAID hard drive configurations.
B. Multi-threading and multi-processing.
C. Legacy video cards.
D. Hard drive caching.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
How many modes are supported by the Mercury Playback Engine?
A. 1 ModE.Hardware GPU/CUDA
B. 1 ModE.Software 64 bit Playback
C. 2 Modes: 32 & 64 bit Playback
D. 2 Modes: 64 Bit Software playback and Hardware GPU/CUDA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
Which statement about the Mercury Playback Engine is true?
A. It is hardware based only.
B. It is software based only.
C. It can use both software and hardware acceleration simultaneously.
D. It can be switched between hardware and software acceleration, but CANNOT use
both simultaneously.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
You have created a line of point text for a title. What happens when you drag the right corner
handle?
A. the text wraps
B. the origin point of the text is repositioned
C. the text scales
D. the text reflows into a hidden text box
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What should you do in the Text Properties panel if you want to make the characters in your title
narrower?
A. Set the Aspect property greater than 100.
B. Set the Aspect property less than 100.
C. Set the Tracking property greater than 0.
D. Set the Tracking property less than 0.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 In the Titler window you have a series of
boxes as shown in screen A. What command should you apply so they look like screen B?
A. Title > Align Objects > Horizontal Left
B. Title > Align Objects > Horizontal Right
C. Title > Distribute Objects > Horizontal Left
D. Title > Distribute Objects > Horizontal Right
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 In the Titler window shown, which
attributes of the number 2 were modified between text block A and text block B?
A. Font size and tracking
B. Font size and leading
C. Font size and baseline shift
D. Font size and underline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
Which statement about creating a static title is true?
A. You can only have one title at a time open in the Titler.
B. Titles open in the Source Monitor, not the Titler.
C. You can create a new title based on the title currently open in the Titler.
D. Clicking a title in the Project panel opens it in the Titler for editing.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Which statement about creating a static title is true?
A. Adobe Premiere Pro saves all titles as independent files separate from the project
file.
B. Commands for working with titles are found under the Clip and Sequence menus.
C. You can load only one title at a time into the Titler.
D. If you want to use a title in another project, you must first open its project and export
the title using the File > Export > Title command.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Where can a Rolling title have its timing adjusted - such as starting off screen or easing into
it�s motion?
A. Title Menu > Roll/Crawl Options
B. Title Panel> Panel Menu
C. Neither A nor B
D. Both A and B
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
Which text tool should you use to create the text box for a rolling title?
A. Type tool
B. Vertical Type tool
C. Area Type tool
D. Path Type tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
What happens to the current content in the Titler when you apply a new template?
A. The template s content replaces any content currently in the Titler.
B. The template s content merges with the content currently in the Titler.
C. The current content in the Titler remains unchanged.
D. The current content is moved to a separate title.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
Which statement about creating Title Templates is true?
A. Templates can t be modified.
B. Individual elements can be rotated.
C. The background video has to be visible.
D. Photoshop has to be the start point for templates.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
Which statement about the audio mixer is true?
A. Once a track is created, you can�t change the number of channels it uses.
B. You cannot rename the tracks in the audio mixer.
C. You can mix as many tracks of audio in a sequence as your computer system can
handle.
D. An audio track must be created before an audio clip can be added to a sequence.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
Which audio preference specifies the time in the Audio Mixer for an effect property to return to
its initial value?
A. Linear keyframe thinning
B. Minimum time interval thinning
C. Automatch Time
D. Default track format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
For which scenario would you create a submix track in the audio mixer?
A. you want to fix distortion across multiple tracks
B. you want to apply many different audio effects to a single clip
C. you want to apply the same effect to many clips in a single track
D. you want to apply the same effect to several tracks at once
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
To what do the titles of the audio tracks in the audio mixer panel correspond?
A. Only the track titles in the audio mixer panel
B. The track titles in the audio mixer panel and the timeline audio tracks
C. The audio mixer tracks, the audio tracks on the timeline and linked video tracks
D. The titles are temporary each time the audio mixer is opened
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 Which submenu option in the Source
panel was used to change the way information is displayed in the current time display and the
duration display as shown?
A. Audio Waveform
B. Display Both Fields
C. Show Audio Time Units
D. Playback Settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
You are viewing the Timeline in audio units. How far ahead does the Current Time Indicator
move when you click the Step Forward button?
A. one audio sample
B. one frame
C. one second
D. one wavelength
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
Where is text captured by the transcribe to text feature stored?
A. an attached text file
B. embedded back into the original media file
C. as XMP metadata
D. as a plaintext RTF file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
Which improves the accuracy of speech to text conversion in Premiere Pro?
A. a reference script
B. using timecode based editing
C. the amount of RAM in your machine
D. looped playback
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
An audio recording has several participants. You are using Speech analysis to transcribe the
text automatically. What should you do to create separate speech metadata for each person?
A. in the Analyze Content dialog box, select Face Detection
B. in the Analyze Content dialog box, select Identify Speakers
C. in the Analyze Content dialog box, un-select Face Detection
D. in the Analyze Content dialog box, add a Reference Script
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
You have a mono clip you want to add to an existing timeline. There are no mono tracks on the
timeline. You want to add the clip to the timeline without creating any new tracks, and the
audio should play from both the left and right channels. You have the clip selected in the
Project panel. What should you do?
A. Clip > Audio Options > Breakout to Mono
B. Clip > Modify > Audio Channels > Mono
C. Clip > Modify > Audio Channels > Stereo
D. Clip > Modify > Audio Channels > Mono as Stereo
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
By default, track output is routed to which track?
A. the master track
B. the LFE effects track
C. the submix track
D. the mono track
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
Which statement about working with 5.1 audio in Premiere Pro is true?
A. Your editing system must support 5.1 audio.
B. 5.1 audio can only be edited using Audio Time Units.
C. A mono track can be panned to any speaker.
D. 5.1 audio CANNOT be part of a submix.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
Click the Exhibit button. adobe&c=9A0-154&q=1 Which icon allows you to adjust the LFE
(subwoofer) channel level in a 5.1 surround mix?
A. A
B. B
C. C
D. D
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
Which is the best format to choose in the Export Settings dialog box to create a video on Apple
iPod and 3GPP cell phones?
A. FLV | F4V
B. H.264
C. QuickTime
D. MPEG2
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
You want to create a self-contained video file that matches the frame rate, frame size, and
codec of your sequence settings. Which option in the Export Settings dialog box should you
choose?
A. Match Sequence Settings
B. QuickTime
C. Use Maximum Render Quality
D. Use Previews
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
Which Format setting in the Export Settings dialog box would be most appropriate for use
when you want to display video on a cell phone with the Android OS?
A. MP3
B. QuickTime
C. Microsoft AVI
D. H.264
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
Which bitrate encoding method produces the highest image quality with the smallest file size?
A. CBR
B. VBR, 1 Pass
C. VBR, 2 Pass
D. Use Maximum Render Quality
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
Which Format Option in the Export Settings dialog box should you select when creating video
content for playback in Flash Player?
A. QuickTime
B. P2 Movie
C. FLV | F4V
D. Targa
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Which file format CANNOT be exported from Adobe Media Encoder?
A. QuickTime
B. AVI
C. MPEG-2
D. DivX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
Which is an option for export using Premiere Pro, but NOT Adobe Media Encoder?
A. JPG
B. TGA (Targa)
C. QuickTime
D. XML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
Which button should you click in the Export Settings dialog box to cause Adobe Media
Encoder to immediately render and export the selected item?
A. Queue
B. Export
C. OK
D. Add
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
You have added an interlaced DV NTSC clip to Adobe Media Encoder. You want to make sure
the output is non-interlaced. In the Video panel of Export Settings, which setting should you
apply?
A. set Frame Rate to 24
B. set Field Order to None (Progressive)
C. choose Use Frame Blending
D. set Profile to Baseline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
You are encoding H.264 Blu-ray and MPEG-2 DVD video in the Adobe Media Encoder.
Which setting in the Video panel of the Export Settings will produce higher quality video but
take longer to encode?
A. Field Order: None
B. Field Order: Lower
C. Bitrate Encoding: CBR
D. Bitrate Encoding: VBR, 2 Pass
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-154&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement