9A0-901 Adobe Flash Lite 1.1 Mobile Developer Certification Exam

9A0-901 Adobe Flash Lite 1.1 Mobile Developer Certification Exam
http://www.TwPass.com
9A0-901
Adobe
Flash Lite 1.1 Mobile Developer Certification Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-901
The 9A0-901 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-901 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-901 exam is very challenging, but with our 9A0-901 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-901 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-901 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-901 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-901 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-901 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-901 tested and verified before publishing
- 9A0-901 exam questions with exhibits
- 9A0-901 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-901 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-901 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-901 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-901 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-901 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-901
now!
9A0-901
QUESTION: 1
What is the value of myVar in the following command? myVar =_capCompoundSound A:1 if
Flash Lite can process compound sound, 0 if it cannot B:1 if Flash Lite can process compound
sound, undefined if it cannot C:depends on the number of sounds the device can play
simultaneously D:depends on the number of sounds the installed version of Flash Lite can play
simultaneously
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
Given the pictured device, what labeled keys are unavailable for access from Flash Lite 11
content? adobe&c=9A0-901&q=1 A:F, D, E B:A, C, B C:E, B, A D:A, D, E E:B, F, E
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
When writing code for a "Key Catcher" button, what code snippet would listen for the righthand soft key on the handset? A:on(keyPress "<Soft2>") { } B:on(keyPress "<Right>") { }
C:on(keyPress "<PageUp>") { } D:on(keyPress "<PageDown>") { }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What results from the following commands? adobe&c=9A0-901&q=1 A:test1swf is placed on
top of test2swf B:test2swf is placed on top of test1swf C:test1swf and test2swf exist on the
same level D:test1swf is replaced with test2swf on the same depth E: the second
loadMovieNum returns a compile time error
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What is the likely cause of a Flash Lite error 3 - "corrupt SWF data" when attempting to load
sampleswf using loadMovieNum? A:The SWF file contains Flash 4 fscommands B:The SWF
file was published with Flash 4 settings C:The SWF file was published as Flash Lite 11 content
D:Optimize Flash Lite 11 in the Publish settings was used E:The SWF file was published with
Flash 5 or greater settings FThe SWF file loaded was published as Flash Lite 10 content
GImages cannot be embedded in movies loaded with loadmovienum or loadmovie commands
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
What method CANNOT be used to transfer a Flash Lite 11 file to a mobile device, even if the
device supports the capability? A:USB B:SMS C:MMS D:811a/b/g E:Bluetooth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
While in emulator mode, what happens when the content type of a Flash Lite application is
switched from "Standalone player" to "Wallpaper" in the device publish settings? A:stage size
changes immediately B:extra code is added to the ActionScript layer C:frame rate of the
document is adjusted to fit the new content type requirements D:list of available devices
displays the supported devices for the new content type
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What is the best solution to make small text readable on mobile devices? A:Embedding the font
B:Usage of pixel fonts C:Setting the textfield rendering property to "Anti-alias for animation"
D:Setting the textfield rendering property to "Bitmap text (no Anti-alias)"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
What features are supported by Flash Lite 11? (Choose THREE) A:Video playback B:Bitmap
images C:Flash Remoting D:Audio streaming E:Frame-based animation FInput and dynamic
device text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What is the default frame rate for Flash Lite 11 documents? A:10 B:12 C:24 D:30
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
What will the following code return as a final value for the variable totalResult?
adobe&c=9A0-901&q=1 A:11 B:"11" C:"101" D:empty string
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
What is the error message displayed in the output window when the line of code shown is
included in a Flash Lite 11 application? status = fscommand2( "GetNetworkStatus" ); A:must
export movie as Flash 5 to use this action B:currently targeted Flash Player does not use
ActionScript 20 C:currently targeted Flash Player does not support the fscommand2 action
D:fscommand2 command is not supported in the emulator; test it on the device
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
Can a Flash Lite application play MP3 audio embedded into a SWF file MovieClip? A:No,
Flash Lite supports only MIDI audio format B:No, Flash Lite supports only MP4 audio format
C:Yes, Flash Lite supports any type of audio format D:Yes, but only if the mobile phone
supports MP3 audio format
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
When deploying a game for use on Symbian phones with the Flash Lite 11 player pre-installed,
what freely available tool can be used to create an installer (sis file)? A:unsisexe B:makesisexe
C:sismakerexe D:mromizeexe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What file type is used to install games and applications to Symbian handsets? A:ZIP B:MSI
C:SIS D:TAR
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
Which transmission protocol provides the fastest data transfer rate for Flash Lite? A:GSM
B:GPRS C:CDMA-1 D:3G/EDGE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
When playing a game written for the Symbian standalone Flash Lite 11 player, what happens to
the game application when a user receives a call? A:Exits B:Automatically pauses until the call
is terminated C:Carries on playing while the call is in progress D:The game restarts when the
call is terminated
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
What does the file extension SIS refer to when packaging Flash Lite applications for
deployment on a device? A:Small installation system B:Small information system C:Scalable
installation system D:Symbian installation system E:Symbian information system FScalable
information system
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
What unique code is used to distinguish each Symbian based application installed on a device?
A:UID B:IMEI C:SymbianID D:SID E:SSID FDeviceID
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
What does GPRS stand for in the mobile industry? A:General Packet Radio Services B:General
Packet Radar Systems C:General Packet Radio Systems D:General Packet Radar Services
E:Global Positioning Radio Services FGlobal Positioning Radio Systems
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What does GSM stand for in the mobile industry? A:Global System for Mobile B:Global
Service for Mobile C:Geographic Service for Mobile D:Geographic System for Mobile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
How can a Flash Lite device s ability to dynamically load data be determined?
A:_capLoadData B:getNetworkStatus() C:getNetworkRequestStatus()
D:getNetworkConnectStatus()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
Which is a network operator that owns it s infrastructure? A:Nokia B:Samsung C:Handango
D:Amp d Mobile E:NTT DoCoMo FSony Ericsson
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What features of a phone can be accessed directly with Flash Lite 11? (Choose THREE)
A:Camera B:Bluetooth C:Signal Level D:Battery Level E:Device Video FTime and Date
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What panel is used to assign an instance name to a MovieClip on the stage? A:Info B:Library
C:Movie Explorer D:Property Inspector
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
What ActionScript method is NOT supported in Flash Lite 11 for adding new elements to the
stage? A:loadMovie() B:loadMovieNum() C:duplicateMovieClip() D:attachMovie()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
Can desktop Flash UI components be used in a Flash Lite application? A:Yes, but only AS 10
components B:No, desktop Flash UI components cannot be used C:Yes, any desktop Flash UI
components can be used D:Yes, but only the Button, ComboBox, CheckBox and RadioButton
UI components
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
Given the stage displayed What is the most likely use of the selected blue box off stage if it is a
button symbol? adobe&c=9A0-901&q=1 A:store and access configuration variables
B:keycatcher handler for catching device keys C:store and access persistent data within the
application D:used when a duplicateMovieClip is used later on in the timeline E:target and
store variables issued by a loadVariables command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
After creating a custom button named "mybutton" on the Stage, a yellow outline around the
button appears when it is selected How can this be disabled? A:_focusrect = false; B:_focus =
false; C:focusrect = false; D:mybutton_focusrect = false; E:mybuttonfocusrect = false;
Ffscommand( "setFocusRect", "false" ); Gfscommand2( "setFocusRect", "false" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
When a button receives focus, how is the outline surrounding the button defined? A:bounding
box of the button s visible keyframes B:exact shape of the contents in the "hit" keyframe
C:exact shape of the contents in the "up" keyframe D:bounding box of the contents in the "hit"
keyframe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
A button has keyframe content for its "up", "over", and "hit" keyframes The "down" state has
no keyframe What is displayed when the user activates the button s "down" state? A:nothing
B:content of the "up" keyframe C:content of the "hit" keyframe D:content of the "over"
keyframe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
What is the best method for ensuring that elements on a layer are NOT part of the published
SWF file? A:set the layer to be a guide layer B:move those elements off of the stage area
C:turn the layer to hidden in the layer properties D:reduce the alpha transparency of those
elements to zero
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
When should a gradient be converted to a raster graphic instead of a vector for performance in
Flash Lite? A:always B:when the gradient needs to look smoother C:when there are more than
3 colors in the gradient D:when the shape with the gradient fill has many points and is not a
simple geometric object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What method of code looping offers the best performance for Flash Lite? A:a for loop B:a
while loop C:a forin loop D:a timeline loop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What are possible causes of an animation playing slowly or stuttering on a target device when
the animation plays fine on the developer s PC? (Choose THREE) A:background is a bitmap
B:use of many timeline layers C:animation of a complex vector background D:Tweening the
alpha property of a MovieClip E:several smaller animations play at the same time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
Why use bitmap graphics in a Flash Lite application? (Choose TWO) A:Bitmaps scale without
quality loss B:Bitmap background can speed up animation above it C:Bitmaps are much
smaller in file size than vector graphics D:Bitmaps display complex graphics without hurting
performance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What are device fonts? (Choose TWO) A:_sans B:_typewriter C:_arial D:_tahoma E:_times
Farial Gsans
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
What is wrong with the following code? _cap4WayKeyAS=2; A:_cap4WayKeyAS cannot
accept a positive value B:_cap4WayKeyAS requires a list as an assignment; eg
localList="left,right,up,down"; _cap4WayKeyAS= localList; C:_cap4WayKeyAS must be
assigned to a string; eg _cap4WayKeyAS="2"; D:_cap4WayKeyAS is a part of capabilities and
should be used as a read-only or as a test condition
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
What is the best and most efficient way to flip content 90 degrees and provide a landscape
mode for an application? A: _root_rotate = 90; B:_rootrotation = 90; C:tellTarget( " " ) {
_rotation = 90; } D:fscommand2( "setDisplayMode", "portrait" ); E:fscommand2(
"setDisplayMode", "landscape", 90 ); Fenclose everything in a movieclip and then apply
_rotation = 90;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What install file format is used for the Mobile Device Profile updates provided periodically by
Adobe? A:FLA B:MXP C:MDP D:SWF file E:ZIP and DMG FEXE and Mac executable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
The project is to build a Symbian-based Flash Lite 11 application that contains a full screen
animation that will be deployed and used in the USA: The device does not support wallpaper or
screensaver types What content type should be used based on the selections available?
adobe&c=9A0-901&q=1 A:Browser B:Animation C:Multimedia D:SMIL Player E:Standalone
Player
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
When creating animated ringtones for the APAC market (Japan i-mode), what selection should
be set for content type in the device settings of the mobile emulator? A:Browser B:Standalone
player C:Ring-tone D:standby Screen E:Wakeup Screen FChaku Flash GMultimedia
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
The following code is in the first frame under the label "yi" and is written for an application to
be used by phones that support Chinese and Korean languages What happens when the SWF
file is tested on a phone that supports international English? adobe&c=9A0-901&q=1 A:stops
on the frame where the code executes B:goes to the "hangul" frame and executes the Korean
version C:fails through default language which, in this instance, is simplified Chinese (zh-CN)
D:runs to the first label, discovers it does not have the necessary font resources and then
continues to the next frame until it finds the required character set for the phone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
The code shown below has executed and the file dogswf has loaded loadMovieNum("dogswf",
2); What block of code will load variables into the dogswf file? A:urlPath = "myvariablestxt";
loadVariables(urlPath, 2); B:urlPath = "myvariablestxt"; loadVariablesNum(urlPath, 2);
C:urlPath = "myvariablestxt"; dogloadVariablesNum(urlPath, 2); D:urlPath = "myvariablestxt";
loadVariablesNum(urlPath, dogswf);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
Given that different mobile devices support Flash Lite 11 and utilize a range of sound formats,
what is the best option to prepare sound for the player? A:Publish a different version of the
application for each set of capabilities B:Design around the possibility that sound may not work
to minimize the impact on the UI C:Create a FLS file to package the different sound formats
into a single file to import to the library D:Test the device s capabilities and place a flag on the
first screen if the device does not support the selected sound formats E:Test the device s
capabilities in the player on the device and place each sound format in a different location on
the timeline as required by the device profile
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
A MovieClip instance, "contentMC" is placed on the main timeline A variable called,
"myIndex" is defined within the timeline of contentMC: What code placed in a keyframe on the
main timeline correctly refers to the myIndex variable? A:contentMC:myIndex
B:/contentMC/myIndex C:thiscontentMC:myIndex D:eval("/contentMC/myIndex")
E:_level1contentMC:myIndex
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
When using a dynamic text field in a Flash Lite application, what will result in the smallest file
size for the exported SWF file? A:using pixel fonts B:using device fonts C:using a font size of
less than 8 points D:using an anti-aliased font, but only embedding required characters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
A file is used as an event sound The sound used is a placeholder and is 0 bytes The sound
playback needs to occur using the device sound available on the targeted device Where should
the filename be entered in the sound properties dialog? A:under proxy sound B:under target
sound C:under device sound D:under instance sound E:under placeholder sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
What method is best to playback a video in Flash Lite so that the movie will play back on all
devices and run inside of the Flash Lite application? A:Drag a video object onto the stage and
specify a 3GP file B:Create an FLV and then load it at runtime via the loadMovie command
C:Import a sequence of JPG s and simulate the movie by adjusting the frame rate D:Embed an
FLV in a SWF file and then load it at runtime via the loadMovie command E:Use a getURL
and target a local 3GP file for playback within an external video player FUse the Flash Lite
Video bundler provided by Adobe and then load the SWF file using a load command
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What does a green soundwave represent in the timeline when embedding sounds within a Flash
Lite application? A:device sound B:native sound C:corrupt sound D:missing sound E:large
sound Fshort sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
How is text assigned to a dynamic text field in Flash Lite? A:There is no dynamic text in Flash
Lite 11 B:Use createTextField, then set the instanceNametext property C:Create a dynamic text
field on the stage, set the instance name in the property inspector, and set the instanceNametext
property D:Create a dynamic text field on the stage, set the Var: property in the property
inspector, and assign a value to the var property with ActionScript
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
How is an embedded image within a MovieClip with a width of 100 and a height of 100, scaled
to 50% of its original size? A:test_mcscale = 50; B:test_mc_width = 50; test_mc_height = 50;
C:test_mc_xscale = 50; test_mc_yscale = 50; D:test_mc_width = 100; test_mc_height = 100;
E:test_mc_xscale = 150; test_mc_yscale = 150; FsetProperty( "test_mc", "_width", 50 );
setProperty( "test_mc", "_height", 50 );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What happens when this code is executed? (Choose TWO) retval = fscommand2(
"GetDeviceID", "ID" ); A:ID contains the IMEI string for the phone B:An error occurs, there is
a compile time syntax problem C:ID contains the unique phone number for the device D:retval
comes back with a numerical value E:Flash player crashes Fretval contains the IMEI string
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
What do the left and right softkeys do by default on a Symbian OS-based device while the
Flash Lite Player is running? A:left brings up the menu, right quits the application B:right
brings up the menu, left quits the application C:left does nothing, right quits the application
D:right does nothing, left quits the application E:left is assigned to <Left> device key and right
is assigned to <Right> device key FA run-time error occurs, soft keys must be defined GA
compile-time error occurs, soft keys must be defined
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
A "press any key" mechanism needs to be used several times in an application What is the most
efficient way to create the "press any key" mechanism in Flash Lite 11, so that any device key
will allow a user to proceed to the next frame within an application? A:on( anyKeyPress ) {
nextFrame(); } B:on( keyPress"<ALL>" ) { nextFrame(); } C:set a keylistener object to catch
all events D:status = fscommand2( "anykey", nextFrame() ); E:define all the on keypress events
for each key, assign nextFrame to each FUse a keypress event with all the events separated by
commas, use nextFrame()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
How can a defined custom softkey event be set back to the original settings of the OS before
the Flash Lite content issues the setSoftKeys command? A:status = fscommand(
"resetSoftKeys" ); B:status = fscommand2( "setSoftKeys", reset ); C:status = fscommand2(
"setSoftKeys", "<LSK>", "<RSK>" ); D:status = fscommand2( "setSoftKeys", null, null );
E:status = fscommand2( "setSoftKeys" ); Fstatus = fscommand2( "resetSoftKeys" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
An application contains "key catcher" code to listen for one of the handset soft keys The code
is not being executed when the key in question is pressed The code is attached to a button, and
reads as follows: adobe&c=9A0-901&q=1 What is the most likely reason why this code fails?
A:first line should read onKeyPress("<PageUp>") { B:"keyPress" should be entirely lowercase
("keypress") C:forgot to use the "SetSoftKeys" fscommand2 command D:angle brackets should
be removed from the string "<PageUp>"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
A Flash Lite 11 application requires a user to "key in" a phone number (using the device keys
available) What command and syntax is used so that 5555555555 could be entered into the
application correctly? A:fscommand2("InputTextType","phone", "Number");
B:fscommand2("InputTextType", "phone",""Numbers"); C:fscommand2("InputTextType",
"phone", "Numeric"); D:fscommand2("SetInputTextType", "phone", "Number");
E:fscommand2("SetInputTextType", "phone", "Numeric");
Ffscommand2("SetInputTextType", "phone", "Numbers");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
What occurs when executing the code? (Choose THREE) status = fscommand2("SetSoftKeys",
"Menu", "Start"); A:when the right soft key is pressed, the movie goes to the label "Start"
B:status is either 0 (supported) or -1 (not supported) C:when the left soft key is pressed, the
frame at the label "Menu" is called D:labels for the soft keys are set to "Menu" and "Start"
E:application receives PageUp and PageDown key press events when the soft keys are pressed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
What is the result of the following command? trace( mynumber + 20 ); A:0 B:20 C:NAN
D:undefined E:an empty string Fa compile time error occurs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
An application is NOT running in full screen mode When the softkeys are set, what is the
purpose of the last two parameters in the following command? retVal = fscommand2(
"setSoftKeys", "quit", "access" ); A:setting left and right device keys B:defining keys used to
quit and access the menu in Flash Lite C:defining text labels for the PageDown and PageUp
virtual softkeys D:defining the frame labels to jump within the timeline for PageDown and
PageUp keys
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
How is a fscommand2 different from fscommand? (Choose THREE) A:fscommand2 executes
immediately B:fscommand2 always prompts a user before executing C:fscommand2 returns a
numerical value D:fscommand2 is limited to only Symbian-based devices E:fscommand2
executes only on a device Ffscommand2 executes at the end of a frame it is put on
Gfscommand2 must be run on the very first frame of a MoveClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
How is a number stored in the variable "mynumber" rounded? A:int( mynumber ); B:round(
mynumber ); C:Number( mynumber ); D:Mathround( mynumber ); E:mynumber =
fscommand( "round", "mynumber" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What are two ways to add externally based ActionScript into Flash Lite 11 content? (Choose
TWO) A:import B:#include C:loadMovie D:attachMovie E:fscommand2( "include" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
What methods can be used to accomplish localizing text content in Flash Lite 11? (Choose
THREE) A:Use a runtime shared library B:fscommand2( "SetLanguage", "english" );
C:fscommand2( "GetLanguage", "language" ); D:embedding the content within localized text
strings E:loadVars using an external text file containing the localized text FloadMovie() with
external SWF files containing the localized content GloadVariables using an external text file
containing the localized text
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
What ways are valid for accessing the current frame number within a MovieClip called
"my_mc"? (Choose TWO) A:my_mccurrentframe B:my_mc:_currentframe
C:my_mc_currentframe D:eval( my_mccurrentframe ) E:getProperty( "my_mc",
"currentframe" )
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
The root holds a MovieClip named "parent_mc" This parent MovieClip holds a child
MovieClip named "child_mc", which contains a script on a frame labeled "compute" How can
this line of script be executed from the root timeline using the call function?
A:/parent_mc/child_mc:compute B:_rootparent_mcchild_mccompute()
C:eval("/parent_mc/child_mc/compute") D:eval("/parent_mc/child_mc/:compute")
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
What is the return value of fscommand2("GetDateMonth") when the Month is December?
A:number greater than -1 if the command is supported B:"December" or 0 if it is not supported
C:"Dec" or 0 if it is not supported D:12 or -1 if it is not supported E:11 or -1 if it is not
supported
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
What is the correct syntax for dialing a phone number through ActionScript?
A:fscommand2("dial") B:getURL("tel:12345678"); C:getURL("dial:12345678");
D:getTel("number:12345678");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
A MovieClip has the instance name "library_mc" Several frame labels are defined within this
MovieClip, one of which is named "dataload" This is a function clip What syntax is used to run
the ActionScript contained on the frame named "dataload" within library_mc?
A:library_mcdataload(); B:library_mccall( "dataload" ); C:call( "library_mc:dataload" );
D:gotoAndPlay("library_mc:dataload"); E:tellTarget( "library_mc" ) { dataload();} FtellTarget(
"library_mc/dataload" ) { play();}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
Can an fscommand2("Quit"); command be used to quit an application running on a Flash Lite
11 mobile phone browser? A:yes, but only on Symbian phones B:no, the fscommand2("Quit",
true); is the correct syntax C:yes, this command can be used to quit a Flash Lite application
running in the browser D:no, this command cannot be used to quit a Flash Lite application
running in the browser
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
What information does the following command retrieve from the mobile phone?
fscommand2("GetDeviceID", "id"); A:mobile phone number B:SIM id from the mobile phone
C:IMEI number from the mobile phone D:does not retrieve information from the mobile phone
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What is the proper command to enable the Soft Key input on the device to be trapped and
enabled by Flash? A:fscommand2("setSoftKeys"); B:fscommand("setSoftKeys",
"label1,label2") C:fscommand2("enableSoftKeys", "label1", "label2")
D:fscommand("enableSoftKeys", "label1", "label2") E:fscommand2("setSoftKeys", "label1",
"label2") Ffscommand("setSoftKeys", "label1", "label2")
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What is most likely to happen after the execution of the following methods on a call action?
adobe&c=9A0-901&q=1 A:Only loads the external movie "movie1swf" and ignores the SMS
Editor B:Only loads the SMS Editor and ignores the external movie "movie1swf" C:Loads the
external movie "movie1swf" and throws an error "Problem with Content - 9" D:Loads the
external movie "movie1swf" and launches the SMS Editor with the number and message filled
out in the content field
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
What common practice is used to notify a Flash Lite application when dynamic data is
successfully loaded after being requested from a valid URL? A:getNetworkStatus fscommand2
B:sendAndLoad and checking a variable C:GetNetworkConnectStatus fscommand2
D:GetNetworkRequestStatus fscommand2 E:append a variable at the end of the file to be
loaded Fcheck the _status propery of the MovieClip in which the data is loaded Gcheck the
_loaded property of the MovieClip in which the data is loaded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
What is returned when the following Flash Lite 11 capabilities are run and the device does
NOT support a feature? A:-1 B:0 C:1 D:true E:false Fvariable is undefined
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
A variable called encoded_string returned from a recent LoadVariables call which has the value
of "Hello%2C%20how%20are%20you%3F" What will convert, "Hello, how are you?" and
assign it to a variable called, "normal_string"? A:status = fscommand2( "decode",
encoded_string, "normal_string" ); B:status = fscommand2( "escape", encoded_string,
"normal_string" ); C:status = fscommand( "unescape", encoded_string, "normal_string" );
D:status = fscommand2( "unescape", encoded_string, "normal_string" ); E:status =
fscommand2( "urldecode", encoded_string, "normal_string" ); Fstatus = fscommand2(
"endecode", encoded_string, "normal_string" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
When doing multiple data loads over the course of a timeline using the loadVariables
command, data is loaded into a single MovieClip called "data_mc" What command will release
any loaded variables in that MovieClip before loading a new set of variables? A:data_mc =
null; B:data_mcunLoadMovie(); C:unLoadMovie( "data_mc" ); D:unLoadVariables(
"data_mc" ); E:status = fscommand2( "unload", "data_mc" ); Fstatus = fscommand2(
"FreeMemory", "data_mc" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What programming construct emulates the reading and writing of arrays in Flash Lite? A:call()
B:eval() C:Array() D:[] (square brackets)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
What code snippet allows for a child SWF situated in a fixed location on the handset to be
loaded from a different folder than the one currently being displayed? A:loadMovie("subswf",
"mc"); B:loadMovie("c:/documents/flash/subswf", "mc");
C:loadMovie("file://c:/documents/flash/subswf", "mc");
D:loadMovie("file:///c:/documents/flash/subswf", "mc");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
How many loadVariables or loadMovie calls can be invoked in a frame? A:None B:One
C:Two D:Any number
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
Does Flash Lite 11 support https protocol? A:Flash Lite supports https protocol B:Flash Lite
only supports WAP protocol C:Flash Lite does not support https protocol D:Flash Lite supports
https protocol but it can be used only if the mobile phone supports the protocol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What type of images can be loaded into a Flash Lite 11 application using the loadMovie
function? A:any type of images B:only load jpg images C:only load png images D:only load
images embedded into a SWF file MovieClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
What format must a variable be in to be read from a remote server? A:any format B:XML
format C:PHP variable format (eg $myVar=5) D:name/value pair format (eg &myVar=5)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
What is the advantage of using a container MovieClip to store values that will be uploaded to a
remote server? A:GET or POST can be used to upload all variables in the MovieClip
B:ActionScript in the MovieClip can validate the data before it is sent to the server
C:ActionScript in the MovieClip can track the status of the connection with the server D:It is
more efficient to use the Escape() function to encode all of the values to be uploaded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
What type of external data access methods are available in Flash Lite? A:Flash Remoting
B:XML Objects C:LoadVars Objects D:loadVariables
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
A static textfield in a Flash Lite 11 application at the stage coordinates, x = 102, y = 201,
contains the text string: "Hello World" The pixel font renders blurry and is not legible on the
test device What must be done in order to fix the problem without changing the font? A:use a
dynamic text field B:embed fonts for the textfield C:set a variable for the textfield D:set x and y
values to absolute integer values E:move the x to 105 and the y coordinate to 205
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
A compiler message is displayed for a Flash Lite 11 animation with several multiple nested
MovieClips "Problem with content: 2 Stack Limit Reached" What does this message mean?
A:player has run out of CPU B:unassigned instance names exist in the MovieClips C:exceeded
the number of nested MovieClips allowed D:too much animation, reduce or optimize the
animation E:too many graphics within the MovieClips you have on stage Ftoo much
ActionScript within the MovieClips you have on stage GMovieClip has become recursive and
is calling other MovieClips on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
A phone supporting SMS is selected in the device profile of the mobile emulator What does the
command trace(_capSMS); return when run? A:1 B:0 C:nothing D:undefined E:A syntax error
occurs FA compile time error occurs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
An application needs to run on two different devices Each device requires different, optimized
ActionScript to run What command is needed to detect the device that the content is being run
on so different sets of ActionScript run properly? A:$device B:$version C:_deviceid
D:_devicename E:fscommand2( "DeviceID", "ID" ); Ffscommand2( "GetDevice",
"devicename" ); Gfscommand2( "DeviceName", "devicename" );
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
What does the error, "Content Error 11" indicate when testing content in a mobile emulator?
(Choose TWO) A:application has requested an invalid URL B:application contains a corrupt
JPG image C:application is trying to display too much image data at once D:emulator has
found an infinite ActionScript loop in the SWF file
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
What is the result of the code? adobe&c=9A0-901&q=1 A:error occurs B:only the data loads
C:only the movie loads D:movie and the data both load
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What is the default quality setting when publishing Flash Lite 11 content? A:Low B:Medium
C:High D:Best
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
Why use "device fonts" in a Flash Lite 11 application over embedding fonts with textfields?
A:supports HTML text B:supports font scaling C:allocates less space in SWF file D:are the
same and consistent across all devices
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
What is the order of the method statements to execute from the fastest to the slowest method in
a Flash Lite 11 player? A:hardcoded ActionScript, while loop, for loop B:while loop,
hardcoded ActionScript, for loop C:for loop, while loop, hardcoded ActionScript D:hardcoded
ActionScript, for loop, while loop E:for loop, hardcoded ActionScript, while loop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
What most closely matches the version string set for Flash Lite 11 content on an actual device
and within the mobile emulator when using the $version variable? (Choose TWO) A:11 B:1,1
C:5,2,15,0 D:52150 E:FL 7,1,14,0 FFL 71140
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
When loading a large set of dynamic data into a Flash Lite application from a single query, the
message "Problem with content errors: Error 1 - Out of Memory" consistently occurs when
testing on the device How can this issue be avoided without sacrificing functionality? (Choose
TWO) A:use a getURL() B:load data using multiple queries C:use loadVars instead of
loadVariables D:use an HTTP GET instead of an HTTP POST E:shorten the query string in
terms of number of characters used for variable names Fput the data in its own SWF file and
load that into a main SWF file, then load the data
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
A complete copy of a Flash Lite application (gameswf) is sent to the messaging inbox of a
Symbian-based phone using Bluetooth What happens next? A:The file is renamed to
_temp00$swf on the device B:The Messaging Inbox overwrites the file automatically C:The
content is moved automatically to the Drafts folder D:An error occurs; content cannot be
overwritten in the Inbox E:The Messaging Inbox renames the file with the date and time
attached
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
What things need to be done before a connection can be made from a desktop to the device
when publishing Flash Lite 11 content to a Bluetooth enabled Symbian OS-based device?
(Choose TWO) A:Nokia PCSuite must be installed and used B:Device and desktop must be
paired using a unique PIN C:Device and desktop must be within 2 feet of each other
D:Bluetooth must be enabled on both device and desktop E:all other bluetooth devices must be
shutoff in the area Fdevice and desktop bluetooth device must be touching G"publish to
Bluetooth" must be enabled and checked within the Publish Panel in Flash
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
A Flash Lite 11 animation ported from a desktop version that uses both sound and animated
graphics returns an "out of memory" error when the movie first loads The cause has been
narrowed down to background sound being used What actions would alleviate this problem?
(Choose TWO) A:simplify the sound used B:use a device proxy sound C:use a compressed
sound instead of raw sound D:publish with 11 optimization in the publish settings panel
E:break audio into "segments" and move into separate MovieClips Fuse the Sound Bundler
provided by Adobe to optimize using proxy sounds
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
What is NOT a wireless method of transferring Flash Lite content to a device? A:OTA B:MMC
C:WiFi D:Infrared E:Bluetooth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
Why is it considered bad practice to apply very detailed gradients to vector shapes in Flash Lite
development? (Choose TWO) A:Most Flash Lite enabled devices do not support gradient
colors B:Vector shapes with gradients cannot be resized to fullscreen size on the device
C:Advanced display settings on the mobile device can block gradient colors from being
displayed D:Gradients demand a high amount of CPU processing to be rendered which may
affect the mobile device performance E:Mobile devices have a lower screen resolution
compared to desktop computers, so colors can look different from the originally intended
colors
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
What actions will most significantly improve content performance on a device? (Choose TWO)
A:grouping drawn objects B:reducing the vector graphics nodes C:using more raster images
than vectors D:avoiding alpha transparencies and gradients E:using only the colors present in
the default color palette
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
What type of imported image is most appropriate in a long animation? A:vector image with
multiple grouped shapes B:flattened vector image with all shapes ungrouped C:bitmap
optimized in an external application (eg, Fireworks) D:bitmap that is completely optimized
through the Flash export settings
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
What is an appropriate solution to an animation stuttering during playback? A:decrease the
frame rate of the FLA B:increase the frame rate of the FLA C:have less movie clips on the
stage D:have less ActionScript in the FLA E:reduce number of simultaneous motion tweens
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
An "invalid license" error message results when attempting to run and test Flash Lite 11
content on a device that has a production version of the Flash Lite 11 player installed What is
the most likely cause of this error? A:player is corrupt B:new version of the player is available
C:player is missing a file containing the UID number D:player installed UID does not match
the device s UID E:player installed IMEI does not match the device s IMEI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
An "Asteroids" style game is running very slow on the handset The asteroids are made up of
many vector lines and move around the screen as time passes What is the most effective action
to prevent the animation from appearing jittery? A:Increase the FPS of the movie B:Decrease
the FPS of the movie C:Convert the asteroids to bitmaps D:Place each asteroid on its own layer
on the timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
Where is Flash Lite 11 content stored by default on a Symbian device? A:\swf\ B:\flash\ C:
\flash\swf D: \docs\flash E:\documents\flash F \documents\flash11
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-901&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement