Electrolux ESF46010
electrolux
Lavatriçe, tharëse, larëse enësh 2008/2009
Kurseni kohë, përpjekje dhe energji
ndërsa ruani diçka më të rëndësishme.
Nëse do të zëvendësonim pajisjet e vjetra dhe të panevojshme që ekzistojnë kudo në EU (10 vjeçare ose më të vjetra), ne mund të reduktojmë nxjerrjen e CO2 me 22 milion ton.Pajisjet e reja janë më efikase
në energji dhe ne po përpiqemi ti bëjmë pajisjet tona akoma më efiçente.Kështu që çdo kush fiton.Ju do të keni një pajisje të re plot me
opsione që do tju ndihmojë dhe çdokush do ta shijojë këtë planet të
mrekullueshëm më gjatë.Mund të duket si një gjest i vogël –por thjesht
duke bërë shumë pak,ju realizoni shumë.
electrolux Linja e gjelbër
Po mendojmë për ju
- po mendojmë për ambientin
Kur bleni një pajisje, ju po mendoni për veten tuaj,po mendoni për tualetin ose kuzhinën e mrekullueshme që po projektoni dhe tani larja bëhet më e lehtë,tani nuk jeni të kufizuar të vendosni kohëzgjatjen e programit.Po mendoni se sa e lehtë do të jetë jeta juaj tani.Ju keni një nevojë që duhet
plotësuar –apo jo?Eshtë fakt që njerëzit me pajisje të vjetra mbi 10 vjet mund të kenë bashkarisht
një ndikim të madh mbi reduktimin e nxjerrjes së carbonit nëse ato do ti zëvendësojnë me të reja.Si
rezultat i shqetësimit tonë të gjatë për ambientin pajisjet e reja Electrolux kanë programe Eko dhe
për shkak të përparimeve që kemi arritur lavdërohemi me një kursim të rëndësishëm energjiendonjëherë deri në 40-60%.E gjitha kjo ndikon ekonomikisht dhe ekologjikisht-sa më shumë
energji kurseni aq më pak para harxhoni,dhe përfitimet ndikojnë mbi ambientin.Ka përfitime të tjera
gjithashtu .Shumë risi në produktet tona kanë ndikimin e tyre në ambient.Makina larëse me funksionin e menaxhimit të kohës ju lejon të programoni kohën e programit të larjes.E cila ju lejon gjithashtu të vendosni sa energji ose ujë dëshironi të konsumoni.Bashkë me Electrolux dhe pajisjet e
reja që kemi realizuar ,po mendoni për këdo rreth jush,planetin dhe më të rëndësishmen për brezat
e ardhshëm.Ju po mendoni për të tjerët –dhe kjo është diçka e mirë.
Thjesht duke bërë pak, ju realizoni shumë.
Electrolux ofron tani linjën e re të Gjelbër që njihet nga klasa me efiçente e energjisë
A++ dhe konsumi jashtëzakonisht i ulët i energjisë,deri në 37 litra për një cikël larje.
Kërkoni ne dyqane për modelet: EWF 10771W,EWT 13471 W, EDH 97950W (të
dhënat teknike janë në tabelat në fund të katalogëve).Do ti dalloni ato nga shenja e
pemës së gjelbër.
AAww
a
Mbrojtja e ambientit
Grupi Electrolux përpiqet të sigurohet që produktet e tij, shërbimet dhe tregtimi të
kontribuojnë në zhvillimin e pandërprerë. Për këtë arsye, dizajni i produkteve synon
të zvogëlojë impaktin negativ në mjedis nëpërmjet ciklit jetësor të produktit, zvogëlon konsumin e energjisë, shpërdorimi dhe ndotja vëzhgohet rregullisht për tu përmirësuar. Grupi i Electrolux ka drejtim proaktiv në lidhje me legjislacionin e mjedisit,
dhe inkurajon furnizuesit të pranojnë të njëjtat principe mjedisore si ato të ndjekura
nga Electrolux.Në 2007,Grupi Electrolux është nderuar nga Komisioni Europian për
përpjekjet e tij të vazhdueshme për të përmirësuar efiçencën e energjisë.
3
Ne po mendonim,
duhet ta vendosni ju kohën
e larjes jo makina larëse.
Makina larëse e re me funksionin e`Menaxhimit të kohës`
ju lejon ju të vendosni kohëzgjatjen e programit. Akoma më mirë,
ka një kazan të pjerrët dhe një derë të madhe për përdorim të
lehtë,me kapacitet 8 kg për ngarkesa të mëdha.Menaxhimi i kohës ju ndihmon të kurseni kohën në larjen e rrobave.
electrolux Time manager
Jeta moderne është plot tension.
Ka shumë gjëra për të bërë.Eshtë familja, miqtë dhe karriera.Janë filmat, teatri, koncertet dhe
galeritë ose ndoshta po lexoni libra ose frekuentoni palestrën.Si do ta gjeni kohën për të gjitha
gjërat që dëshironi të bëni? Te Electrolux ne kemi zgjidhjen nëse koha është problem për
ju.Makinat tona larëse janë aty për tju bërë jetën më të lehtë në mënyrë që ju të keni kohë për
gjërat që ju dëshironi vërtetë.Ne po mendonim për ju kur i realizuam ato.
Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë makinash larëse që i përshtaten nevojave dhe kërkesave tuaja.Ka makina larëse me hapje frontale me kapacitet 8 kg dhe shpejtësi centrifuge deri në 1400
rpm.Nëse hapësira është e kufizuar për ju,atëherë ne kemi një alternative të mrekullueshme.
Një makinë larëse me 45 cm thellësi ose me hapje nga sipër që është vetëm 40 cm e gjerë
dhe ju mund ta vendosni atë në çdo vend.
Time Manager –ju vendos ju në kontroll të kohës suaj.
Për ata që kërkojnë më shumë kohë për vete, ne kemi funksionin e menaxhimit të kohës në
makinat Electrolux. Ky funksion, ju lejon të vendosni ju për kohëzgjatjen e larjes së rrobave
dhe jo makinën. Ekrani LCD ju informon për mënyrën se si mund të lahen rrobat tuaja, thjesht
zgjidhni temperaturën, kohën dhe shtypni start.
Po mendonim që me të vërtetë është kaq e lehtë!
Vendosni kohën tuaj të larjes
5
6
electrolux veçoritë e makinave larëse
Përveç mundësisë së vendosjes së kohëzgjatjes së larjes Electrolux gjithashtu ofron një gamë
të gjerë veçorish të tjera, disa prej të cilave mund të shihen këtu:
A
Performanca A+A
Në ditët e sotme pastrimi nuk është mjaft i mirë. Në kohët moderne, duhet një makinë moderne
për të përballuar të gjitha pëlhurat dhe stofat moderne. Programet e veçanta kujdesen për të gjitha
rrobat, duke siguruar rezultatet më të mira në larje. Kjo performancë e rritjes së cilësisë së larjes,
e kombinuar me përdorimin minimal të energjisë, e bën Electrolux- makina larëse Top Performance
të vërtetë.
Me hapje nga lart – Hapje e Lehtë / Hapje e Lehtë Plus
Hapja e kazanit te makinat larëse me hapje nga lart dikur ishte një eksperiencë e vështirë. Me kazanet e rinj me hapje të lehtë, kjo i përket së kaluarës. Tani mund ta hapni kazanin me një gisht.
Sirtar Detergjenti Unik
Vendosja e sirtarit të detergjentit në pjesën e sipërme të hapjes ka bërë që mbushja me detergjent
të jetë më e lehtë.
Pastrimi i sirtarit nuk ka qënë më i lehtë sesa tani.
Tani e kemi bërë të lëvizshëm - vetëm tërhiqeni lart, ndani dy pjesët dhe pastrojeni - pa fiksime, pa
pickime gishtash.
Motor inverter
Motori i ri inverter në makinat tona larëse,lejon një performancë larje më të fuqishme,kohë më të
shkurtër larje dhe funksionim më të qetë gjatë ciklit të larjes dhe centrifugës.
Sprucim i menjëhershëm
Me teknologjinë e sprucimit të menjëhershëm,rrobat tuaja sprucohen me ujë gjatë ciklit të
larjes,Teknologjia është projektuar në mënyrë të veçantë për tu kujdesur për rroba delikate dhe që
nuk hekurosen,duke ju dhënë rrobave tuaja një larje më të lehtë.Makina gjithashtu përdor më pak
ujë,e cila do të kursejë paratë tuaja për energjinë,pasi do të duhet më pak ujë për tu nxehur.
Opsionet
Butonat që shtypen janë më të lehtë për të zgjedhur opsionet që dëshironi.Butonat tanë elektronikë me shtypje nuk ju lejojnë të zgjidhni ndonjë temperaturë,centrifugë ose opsion që nuk lejohet
me programin që ju zgjodhët.
Hekurosja e lehtë apo reduktimi i shpejtësisë rrotulluese ndihmojnë në reduktimin e rrudhave, duke
e bërë më të lehtë hekurosjen. Paralarja, larja e shpejtë (programi 14 minuta) ose larja intensive
mund të zgjidhen në varësi të papastërtisë së rrobave.
Cikli i natës
Të gjitha fazat e centrifugës janë përjashtuar,ky cikël larje është shumë i qetë dhe mund të zgjidhet
natën.Duke përdorur këtë opsion do të thotë që makina nuk do ta shkarkojë ujin e shplarjes së fundit,në mënyrë që mos të rrudhosen rrobat.
electrolux programet e makinave larëse
Mëndafsh
Programi i shkurtër 30° delikate për artikuj delikatë prej mëndafshi ose mëndafshi /sintetike (ju
mund të zgjidhni gjithashtu larje me ujë të ftohtë, për lloje të ndryshme rrobash).Shpejtësia e centrifugës është reduktuar automatikisht në 700 rpm.
Të brendshme
Programi i larjes me dorë 40° me një centrifugë finale më efiçente për të brendshme delikate.
Xhinse
Program për rroba me ngjyrë të errët .Program pambuku me 40° me 5 shplarje në mënyrë të veçantë për të shplarë mbetjet e detergjentëve në rroba dhe për të shmangur njollat gri që mund të
duken në to.
Batanije
Për një batanije ose çarçaf të vetëm.Ju mund të zgjidhni nivelin e temperaturës 30°C ose 40°C dhe
vendosni programin delikat me një nivel të lartë uji dhe shplarje me centrifuga të ndërmjetme për të
siguruar rezultate të mrekullueshme shplarje.Mbaron me një centrifugë të shkurtër 700 rpm.
Program 14 minuta
Programi më i shpejtë për një ngarkesë 3 kg në 30°C! Përdoret për rroba lehtësisht të papastra ose
për rroba të cilat kanë nevojë thjesht për rifreskim. (rroba të përziera ose sintetike).
Rroba sportive intensive
Speciale për rroba shumë të papastra sportive,gjithashtu me njolla bari.Program 40°C për sintetiket me paralarje në 30°C për rezultat maksimal.Mbaron me një centrifugë të shkurtër 900 rpm.
Programet me memorie
Përveç programeve elektronike,ju mund të vendosni programe individuale të përdorura shpesh
nga ju duke përfshirë hapat e nevojshëm (p.sh. pambuk 60°C,1200 rpm me paralarje dhe shplarje
ekstra).
7
8
electrolux makina larëse Icon 8 kg
Ne kemi vendosur standarte të reja për përdorim të lehtë,
kapacitet të lartë dhe dizajn superior
Makina Icon jep kapacitetin me të madh në një makinë larëse më përmasa standarte
që do të thotë proces më fleksibël dhe i shpejtë larje. Një tjetër përfitim i makinës Icon është
ngarkimi dhe nxjerrja e rrobave falë kazanit me aks të pjerrët dhe derës së madhe.
Kazan Electrolux 8 kg me të njëjtën thellësi si kazani 7 kg
por me një diametër më të madh, do të mbajë një ngarkesë të plotë prej 8 kg brenda të njëjtës masë kabineti
60 x 60 cm.
More laundry in
a standard size.
8kg
"Tendenca është drejt makinave të mëdha larëse për të
siguruar kapacitet të madh ngarkese të cilat shpesh
mund të duken të rënduar dhe të papërshtatshme."
Në mënyrë që të evitohet pamja e rënduar dhe e papërshtatshme ne krijuam propozimin Estetik i cili jep
përshtypjen e kapacitetit të madh në një paketë moderne
dhe tërheqëse.
Përveç masës që ka rëndësi, po ngjyra e zezë? Shikoni në faqen tjetër, versioni në të bardhë
është gjithashtu i disponueshëm.
electrolux makina larëse me derë nga përpara
EWN14991K
EWN14991W
• Dizajn modern i zi • Linja Icon • Menaxhimi më i
mirë i kohës • Kontroll elektronik • Ekrani grafik LCD
• Motor inverter • Xham transparent i derës
• Sprucim i menjëhershëm • Kontroll aktiv i balancës
• Reduktimi i shpejtësisë së centrifugës • Delikate,të
leshta, larje me dorë, mëndafsh,program i shpejtë 14 min, Batanije, • 2 programe memorie • Siguresa
e fëmijëve • Ekrani në gjuhën lokale
• Linja Icon • Menaxhimi me i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran LCD grafik • Motor inverter
• Derë e madhe më kasë transparente • Sprucim direct • Kontroll Balance Aktiv • Reduktim i shpejtësisë rrotulluese • Program i larjes me dorë • Delikate,
Leshi, Larje me dorë, Mëndafsh, Programi i shpejtë
- 14 minuta, Çarçafë • 2 programe të memorizueshme • Siguresë për fëmijët • Gjuhë lokale në ekran
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtësia maksimale e larjes:
1400 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1400 rpm
Konsumi i energjisë:
1,36 kWh
Konsumi i energjisë:
1,36 kWh
Konsumi i ujit:
64 l
Konsumi i ujit:
64 l
Klasa e efiçensës së energjisë:
A+
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: A
Klasa e performancës së centrifugës: A
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 60 cm
85 x 60 x 60 cm
(produkt shtesë nga kjo linjë modeli EWN10780W dhe
EWN10470W mund ta gjeni në faqe 34)
9
10
electrolux makina larëse me derë nga përpara
EWF16981W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran LCD grafik • Motor inverter
• Xham i madh i derës • Sprucim direct
• Kontroll Balance Aktiv • Reduktim i shpejtësisë rrotulluese • Program i larjes me dorë
• Programi i mëndafshit • Cikli Silence- i
Natës, hekurosje e lehtë, gjysëm ngarkes
• Siguresë për fëmijët • Gjuhë lokale në ekran
EWF14780W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran i madh i lehtë për tu lexuar
• Derë e madhe • Sprucim i menjëhershëm
• Kontroll Balance Aktiv • Xham i dyfishtë i
sigurimit të derës • Vonim i nisjes • Cikli i
Natës
• Hekurosje e lehtë, të brendshme, mëndafsh, xhinse dhe shplarje ekstra
Kapaciteti i larjes:
7 kg
Kapaciteti i larjes:
7 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1600 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1400 rpm
Konsumi i energjisë:
1,19 kWh
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i ujit:
45 l
Konsumi i ujit:
57 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 60 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWF14981W/12981W mund ti
gjeni në faqe 34/35)
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli
EWF12780W/12670W mund ti gjeni në faqe 35)
85 x 60 x 60 cm
electrolux makina larëse me derë nga përpara
EWF10771W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontrolli
elektronik • Ekrani i madh i lehtë për tu lexuar
• Motor inverter • Xham i madh i derës
• Sprucim i menjëhershëm • Kontroll aktiv i
balancës • Vonimi në nisje • Cikli i natës
• Hekurosje e lehtë,të brendshme, mëndafsh,
xhinse dhe shplarje plus.
EWF14470W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Derë e madhe • Xham i dyfishtë
i sigurimit të derës • Kontroll Balance Aktiv
o Xham i dyfishtë i sigurimit të derës • Vonim
i nisjes • Cikli i Natës • Hekurosje e lehtë
• Të brendshme, mëndafsh, xhinse
• Programe për të brendshme, mëndafsh,
xhinse
Kapaciteti i larjes:
6 kg
Kapaciteti i larjes:
6 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1000 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1400 rpm
Konsumi i energjisë:
0,90 kWh
Konsumi i energjisë:
1,02 kWh
Konsumi i ujit:
37 l
Konsumi i ujit:
54 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A++
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: C
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 60 cm
85 x 60 x 59 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWF12470W/10470W mund ti
gjeni në faqe 36)
11
12
electrolux makina larëse me hapje frontale
EWF12270W
• Kontroll elektronik • Derë e madhe
• Kontroll Balance Aktiv • Xham i dyfishtë
i sigurimit të derës • Ekran 3-shifror
• Funksion i vonimit të nisjes • Hekurosje
e lehtë, të brendshme, mëndafsh, xhinse dhe
shplarje ekstra
EWF12040W
• Kontroll elektronik • Xham i madh i derës
• Kontroll i balancës aktive • Tre hapa të
reduktimit të kohës (Të përditshme,lehtësisht
të papastra,super) • Funksioni i nisjes së vonuar • Shplarje plus,cikli i natës.
Kapaciteti i larjes:
6 kg
Kapaciteti i larjes:
5 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1200 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1200 rpm
Konsumi i energjisë:
1,02 kWh
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i ujit:
54 l
Konsumi i ujit:
49 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Klasa e performancës së centrifugës: C
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 59 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWF10240W mund ti gjeni në faqe
36)
85 x 60 x 59 cm
(produktet në vazhdim nga kjo linjë modeli EWF10040W dhe
EWF8040W mund ti gjeni në faqen 37)
electrolux makina larëse me derë nga sipër
EWT13931W
EWT13741W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran LCD • Hapje e lehtë plus
• Vetpozicionim i kazanit • Sprucim direct
• Motor inverter • Program për larjen me dorë
• Shplarje ekstra • Vonim i nisjes • Siguresë për
fëmijët • Batanije, Hekurosje e lehtë • program
14 min • Programe për të brendshme, mëndafsh, xhinse o Gjuhë lokale në ekran
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran i madh i lehtë për tu lexuar
• Hapje e lehtë • Vetpozicionim i kazanit
• Hapje e menjëhershme e kapakut • Sprucim
direct • Program për larjen me dorë • Cikli
i natës • Paralarje dhe shplarje ekstra • Vonim
i nisjes • Programe për të brendshme, mëndafsh, xhinse • Siguresë për fëmijët
Kapaciteti i larjes:
6 kg
Kapaciteti i larjes:
5 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Konsumi i energjisë:
1,02 kWh
Konsumi i energjisë:
0,75 kWh
Konsumi i ujit:
45 l
Konsumi i ujit:
39 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e efiçencës së energjisë:
A++
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 40 x 60 cm
85 x 40 x 60 cm
13
14
electrolux makina larëse me derë nga sipër
EWT13620W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontrolli
elektronik • Ekrani i lehtë për tu lexuar • Kazan
me vetë pozicionim • Hapje e menjehershme
e kapakut • Hapje e lehtë • Vonimi në nisje
• Cikli i natës • Program i larjes me dorë
• Paralarje dhe shplarje ekstra • Programi i të
brendshmeve, mëndafshit, të leshtat dhe xhinset • Siguresa e fëmijëve
EWT13420W
• Menaxhimi më i mirë i kohës • Kontroll
elektronik • Ekran LCD i mesëm • Hapje e
lehtë • Kontroll Balance Aktivo Vetpozicionim i
kazanit • Hapje e menjëhershme e kapakut
• Funksion i vonimit të nisjes • Cikli i natës
• Programe për të brendshme, Të leshta,
mëndafsh, xhinse
Kapaciteti i larjes:
5,5 kg
Kapaciteti i larjes:
5,5 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Konsumi i energjisë:
0,93 kWh
Konsumi i energjisë:
0,93 kWh
Konsumi i ujit:
46 l
Konsumi i ujit:
46 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 40 x 60 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWT10620W mund ti gjeni ne faqen 37)
85 x 40 x 60 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWT10420W mund ti gjeni ne faqen 38)
electrolux makina larëse me derë nga sipër
EWT13120W
• Menaxhim i kohës: Tre hapa për reduktimin
e kohës (Ditor, I lehtë dhe Super) • Kontroll
elektronik • Hapje e lehtë • Kapak i balancuar
• Kontroll aktiv i balancës • Funksion gjysëm
ngarkese • Funksion bllokim centrifuge
• Funksion Shplarje+ • Vonim i nisjes • Cikli i
natës • Programe për Të leshta hekurosje të
lehtë dhe xhinse
Kapaciteti i larjes:
5,5 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Konsumi i energjisë:
0,95 kWh
Konsumi i ujit:
46 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 40 x 60 cm
(produkte shtesë nga kjo linjë modeli EWT10120W/9120W mund ti gjeni ne faqen 38)
15
16
electrolux makinat larëse të ngushta
Ne ofrojmë një linjë të gjerë makinash larëse që përshtaten me nevojat dhe kërkesat tuaja.Të gjitha
modelet kanë një dizajn të bukur dhe një derë të gjerë për ngarkim të lehtë të rrobave tuaja.Kapaciteti i
larjes është 4, 5 kg me 45 cm thellësi të makinës.
Menaxhimi i kohës – përgjigja e nevojave të konsumatorëve modernë
Duke i ofruar konsumatorëve mundësinë për të reduktuar kohën
e larjes për tju përshtatur kohës së tyre të vlefshme, kjo makinë
ofron kontrollin e kohës tuaj.
Sprucim i menjëhershëm
– sistemi më i ri i larjes
• Funksioni i sprucimit është më efikas se zhytja e rrobave në ujë.
• Më pak ujë duhet për të larë dhe shplarë – pra duke kursyer
energji gjithashtu.
• Përshtatje më e mirë e konsumit të ujit për ngarkesën –akoma më
shumë ekonomike me ngarkesat e vogla ,përsa i përket energjisë
dhe ujit.
• Lagie e shpejtë e ngarkesës –redukton rrezikun e lënies njolla të
detergjentit në rroba.
• Perfekte edhe në programe me pak rrotullime të kazanit (veçanërisht i leverdishëm për të Leshtat dhe Larjen me dorë).
Opsionet shtesë
Butonat me shtypje e bëjnë të lehtë zgjedhjen e opsioneve që ju
kërkoni.Reduktimi i centrifugës dhe mbajtja e shplarjes ndihmojnë në reduktimin e njollave, dhe opsioni i hekurosjes së lehtë
ndihmon në hekurosje. Ju mund të zgjidhni gjithashtu temperaturën ose të vendosni vonimin e nisjes së programit.
electrolux makinat larëse të ngushta
EWS12710W
• Dizajn elegant • Kontroll elektronik
• Menaxhimi i kohës • Ekrani i madh LCD
• Kontroll i balancës • Sprucim i menjëhershëm • Hekurosje e lehtë • Shplarje ekstra
• Mëndafsh,Xhinse,Larje me dorë,Të
brendshme • Vonimi në nisje
EWS12610W
• Dizajn elegant • Kontroll elektronik
• Menaxhimi i kohës • Ekrani i madh LCD
• Kontroll i balancës • Hekurosje e lehtë
• Shplarje ekstra • Mëndafsh,Xhinse,Larje me
dorë,Të brendshme • Vonimi në nisje
Kapaciteti i larjes:
4,5 kg
Kapaciteti i larjes:
4,5 kg
Shpejtësia maksimale e centrifugës:
1200 rpm
Shpejtësia maksimale e centrifugës:
1200 rpm
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i ujt:
43 l
Konsumi i ujt:
45 l
Klasa e efiçensës së energjisë:
A
Klasa e efiçensës së energjisë:
A
Klasa e performancës në larje:
A
Klasa e performancës në larje:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 45 cm
(produktet shtesë: EWS10710W, do ti gjeni në faqen 39)
85 x 60 x 45 cm
(produktet shtesë: EWS 10610W do ti gjeni në faqen 39)
17
18
electrolux makina larëse të ngushta
EWS12410W
• Dizajn elegant • Kontroll elektronik
• Menaxhimi i kohës • Ekran mesatar LCD
• Kontroll i balancës • Cikli i natës,mbajtja e
shplarjes • Hekurosje e lehtë • Shplarje ekstra
• Mëndafsh,Xhinse,Larje me dorë,Të
brendshme • Alarm• Vonimi në nisje
EWS10010W
• Dizajn elegant • Kontroll elektronik • Tre
hapa të reduktimit të kohës (të përditshme,
lehtësisht të papastra dhe super) • Kontrolli i
balancës aktive • Cikli i natës,mbajtja e
shplarjes • Shplarje plus • Larja me dorë
• Vonimi në nisje
Kapaciteti i larjes:
4,5 kg
Kapaciteti i larjes:
4,5 kg
Shpejtësia maksimale e centrifugës:
1200 rpm
Shpejtësia maksimale e centrifugës:
1000 rpm
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i energjisë:
0,85 kWh
Konsumi i ujt:
45 l
Konsumi i ujt:
45 l
Klasa e efiçensës së energjisë:
A
Klasa e efiçensës së energjisë:
A
Klasa e performancës në larje:
A
Klasa e performancës në larje:
A
Klasa e performancës së centrifugës: B
Klasa e performancës së centrifugës: C
Dimensionet (L x Gj x Th):
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 45 cm
(produktet shtesë EWS 10410W do ti gjeni në faqen 39)
85 x 60 x 45 cm
(produktet shtesë EWS 8010W do ti gjeni në faqen 39)
electrolux makina larëse kompakte
EWC1350
• Përmasë kompakte • Kontroll elektronik
• Funksion i larjes ekonomike • Funksion i
larjes së shpejtë • Funksion i super shplarjes
• Kontroll Balance Aktiv • Me sistem antirrjedhje
Kapaciteti i larjes:
3 kg
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1300 rpm
Konsumi i energjisë:
0,57 kWh
Konsumi i ujit:
39 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
A+
Klasa e performancës së larjes:
B
Klasa e performancës së centrifugës: B
Dimensionet (L x Gj x Th):
67 x 49,5 x 51,5 cm
19
Po mendonim, përse mos ta lëmë
tharësen të ndihmojë në hekurosje?
Tharësja e re "Iron Aid" përdor avullin për të
hekurosur këmishat dhe lehtëson hekurosjen.
Cikli "rifreskim" freskon rrobat menjëherë duke
hequr aromat dhe rrudhat në pulovra, xhaketa,
rroba të leshta dhe madje edhe rroba me etiketën
"Vetëm Pastrim i thatë".Është gjithashtu një tharëse e veçantë, me programe të veçanta për rroba të leshta dhe mëndafshi.
electrolux Iron Aid
21
EDI97170W Iron Aid
Ky produkt krijon një kategori komplet të re brenda pajisjeve elektro-shtëpiake. Shikoni cilat janë
përfitimet e përdoruesit unik të tharëses Iron Aid:
• Injeksion avulli i fuqishëm, duke siguruar avullin të futet në zemrën e çdo fibre, efektin maksimal dhe
duke hequr si rrudhat ashtu edhe erërat.
• Kontroll i saktë i temperaturës dhe dozës dhe kohës së duhur të avullit, në varësi të përbërjes dhe
ngarkesës.
• Fluks ajri efektiv dhe jo fluks ajri gjatë nxjerrjes së avullit për të siguruar densitetin maksimal në kazan.
• Përdorim shtesë preçiz i elementit ngrohës i kombinuar me kontroll temperature të saktë për të krijuar
temperaturën e duhur për copën e trajtuar.
• Tharja efektive,rrotullimi mbrapsh çdo 30 sek për të siguruar heqjen e rrudhave.
• Gjenerator i integruar për programet IRON AID (tharje plus heqje-rrudhash ose vetem heqje-rrudhash)
dhe programet Refresh (rifreskim).
• Software shumë i sofistikuar, "truri" që kontrollon të gjitha parametrat - avullin, nxehjen, temperaturën,
lëvizjen dhe kohën - të gjitha me shumë saktësi.
• Sistem riqarkullimi të ujit, jo me mbushje manuale të kazanit me avull (kur përdoret rregullisht) • 9
programe tharje dhe 5 me avull • E pajisur me koshin e tharjes ajo lejon tharjen e rrobave të leshta
(dhe këpucët e sportit) dhe përdoret gjithashtu në programet e rifreskimit të rrobave të leshta.
• Ekran dixhital tregon vendosjet, opsionet, fazat e programit, dhe kohëzgjatjen e vonimit të nisjes
• Sinjal i zgjedhur për mbarimin e programit • Dritë paralajmëruese për mbushjen e rezervuarit, pastrimin e
filtrit (çdo cikël) dhe të kondesatorit (çdo 80 cikle) • Dritë e brendshme në kazan
Kapaciteti i tharjes:
7 kg
Konsumi i energjisë:
3,92 kWh
Klasa e efiçencës së energjisë:
B
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 58 cm
22
electrolux makina larëse -tharëse dhe tharëse
Tharëse me pompë nxehëse
Tharësja me më shumë efiçensë energjie me klasë A
• Në një tharëse normale ajri freskues mund të thithë shumë energji nga tharësja kur dy lëvizjet e ajrit takohen në kondensator,ku ajri i tharjes freskohet për të lënë lagështinë dhe si pasojë ajri i freskët ngrohet.
• Për të arritur një tharje të shpejtë ju mund të
- rrisni temperaturën e tharjes
- të keni një kondensator të madh,ku më shumë ajër i freskët mund të kalojë,në mënyrë që të japi freski dhe kondensim të
shpejtë.
• Të dyja zgjedhjet me sa duket kanë kufizimet e tyre praktike.
• Kondensatori në një pompë ngrohje nuk ftohet nga ajri i brendshëm.Në vend të saj nxehtësia,ajri i lagësht i tharjes ftohet
vazhdimisht nga qarku freskues i pompës së ngrohjes.
• Qarku freskues i pompës së ngrohjes kërkon shumë energji për lagështinë të avullojë.Atëherë harxhon shumë energji nga
ajri i tharjes,më shumë së një tharëse e thjeshtë do të ishte e aftë të harxhonte.
• Në një mënyrë është si të kesh një kondensator më të madh.Dhe me nje kondensator të madh mund të reduktoni temperaturën e tharjes dhe akoma të keni rezultate të njëjta tharje.
• Në fakt,temperatura e tharjes në një tharëse me pompë nxehëse është vetëm 50-55 °C,me fjalë të tjera disa 20-25 °C
më pak se një tharëse tradicionale,dhe akoma kondensatori (tharja) është aq e shpejtë si në tharëset normale,falë kapacitetit të freskimit (kondensimit) të lartë.
- Kjo do të thotë që proçesi i tharjes do të jetë gjithmonë shumë delikat.
- Gjithashtu se tharësja me pompë ngrohje është veçanërisht e përshtatshme për tharjen e tekstileve sensitive.
Parimi i tharëses me pompë nxehëse është vazhdimisht rreth efiçensës maksimale dhe minimale të humbjeve të energjisë.Konsumimi i energjisë mund të reduktohet:
- në 50% të tharëses së rregullt me kondensator
- 30 % më poshtë kërkesës për klasë A.
EDH97950W
• Tharëse me kondesim me teknologjinë e
pompës nxehëse • E lehtë në përdorim
(ekrani dhe butonat) me ekran LCD të madh
• Kontroll elektronik • Derë rrumbullake me
hapje të madhe • Dritë e brendshme
• Funksioni i vonimit të nisjes • Hekurosje e
lehtë, xhinse, mikse • Than gjithashtu edhe
rroba delikate si të leshta dhe mëndafsh
• Funksioni kundra-rrudhave
Kapaciteti i tharjes:
7 kg
Konsumi i energjisë:
2,4 kWh
Klasa e efiçensës së energjisë:
A
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 58 cm
electrolux makina larëse - tharësë dhe tharëse
EDC77570W
• Tharëse me kondesim • Ekran LCD mesatar,i lehtë për tu përdorur • Kontroll elektronik
• Derë katrore me hapje të madhe • Dritë e
brendshme • Funksion i vonimit të nisjes
• Hekurosje e lehtë, xhinse, mikse • Varëse
rrobash për rroba të leshta dhe sportive •
Funksion anti-rrudhë • Sinjalizues
EWW16781W
• Larëse-tharëse • Time manager • Kontroll
elektronik • Sprucim direkt • Ekran LCD i
madh • Cikli i natës, Shplarje ekstra • Për
bebet, Intensive për sport • Cikël i shkurtër
• Funksion i hekurosjes së lehtë, Të brendshme, Mëndafsh, Leshi, Xhins • Opsion i vonimit
të nisjes • Motor inverter për funksionim më
të qetë dhe jetëgjatësi më të madhe
Kapaciteti i tharjes:
7 kg
Kapaciteti i larjes:
7 kg
Konsumi i energjisë:
3,92 kWh
Shpejtësia Max. e centrifugës:
1600 rpm
Klasa e efiçencës së energjisë:
B
Konsumi i energjisë:
1,19 kWh
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 58 cm
Konsumi i ujit:
109 l
Klasa e efiçencës së energjisë:
B
Klasa e performancës së larjes:
A
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63 cm
(produkt shtesë: EWW12470W mund ta gjeni ne faqen 41)
produkte shtesë: EDC77550, 67550W/46130W dhe EDE 56160/36150
mund ti gjeni ne faqen 40/41)
23
24
electrolux larëse të enëve
electrolux opsionet e lavastoviljeve
Program Automatik
Me këtë program lavastovilja kujdeset për ciklin e larjes së enëve. Ai di ngarkesën dhe nivelin e papastërtisë së enëve dhe ciklin përkatës të larjes. Ju optimizoni konsumin e ujit
dhe të energjisë përmes adaptimit të ciklit dhe temperaturës së larjes.
AAA
Në ditët e sotme pastrimi nuk është mjaft i mirë. Në kohët moderne, duhet një makinë moderne për të përballuar të gjitha pëlhurat dhe stofat moderne. Programet e veçanta kujdesen për të gjithë tiganet dhe tenxheret, duke siguruar rezultatet më të mira në larje.Makinat
larëse të enëve të klasës së re të energjisë AAA kanë konsumin më të ulët të energjisë dhe
janë më efiçentet në larjen dhe tharjen e enëve. Kjo top performancë i bën makinat larëse
të enëve Electrolux Top Performance të vërtetë.
Ekran
Me opsione ekrani të ndryshme jeni gjithmonë të informuar për programin që përdorni, fazën e
programit, kohëzgjatjen e programit dhe ju mund të zgjidhni ta nisni programin tani ose më
vonë. Ka 3 lloje të ndryshme ekranesh:
Ekran LCD
Teknologjia e fundit e bën më të lehtë dhe të shpejtë veprimin mbi lavastoviljen përveç
dhënies së gjithë opsioneve të mundshme të lavastoviljes. Duke përdorur ekranin LCD ju
do të udhëhiqeni përmes programit në një mënyrë të lehtë dhe llogjike, grafikët e qartë të
kombinuar me tekst ju japin një pamje të përgjithshme të shpejtë. Elektronika më moderne
do tju tregojë kohën (në minuta) derisa programi i zgjedhur të mbarojë ose në rast se nuk
doni që programi të nisë menjëherë ju mund të zgjidhni vonimin e nisjes deri në 19 orë. Të
gjitha opsionet e tjera mund të përdoren në një mënyrë të rehatshme të shpejtë dhe të
saktë.
Ekran me dritë në sfond
Ju do ta keni të lehtë të përdorni grafikët me ndriçim që ju informojnë për programin e
zgjedhur. Elektronika moderne do tju tregojë kohën(në minuta) derisa programi i zgjedhur
të mbarojë ose në rast se nuk doni që programi të nisë menjëherë ju mund të zgjidhni vonimin e nisjes deri në 19 orë. Për më shumë ju do të gjeni treguesit LED nëse po përdorni
funksionin Multitab ose lavastovilja ka nevojë për kripë dhe ndihmues shplarje dhe nëse
programi tashmë ka mbaruar.
Ekran LED
Ju zgjidhni programin duke shtypur një buton, programi i zgjedhur tregohet me një LED
(dritë) sipër butonit. Një ekran do tju japë mundësinë të vononi nisjen deri në 9 orë. Për më
shumë ju do të gjeni treguesit LED nëse po përdorni funksionin Multitab ose lavastovilja ka
nevojë për kripë dhe ndihmues shplarje dhe nëse programi tashmë ka mbaruar.
25
26
electrolux opsionet e lavastoviljeve
Koshat FlexiForm
Një koncept revolucionar për koshat jua lehtëson jetën. Koncepti I ri është zhvilluar për tju
përshtatur saktësisht nevojave tuaja.
Koshi i poshtëm
Nga ju varet përdorimi i koshit të poshtëm. Mund të vendosni elementë të ndryshëm të koshit për ta
mbushur me tiganë dhe tenxhere të mëdhaja të përmasave të ndryshme. Ju mund të vendosni
koshin e thikave në vende të ndryshme, dhe adaptoni masën e koshit të thikave sipas nevojave tuaja.
Koshi i sipërm
Edhe koshi i sipërm është gjithashtu shumë fleksibël. Rafti i filxhaneve jo vetëm që mund të
lëvizet por gjithashu mund të vendoset në lartësi të ndryshme. Ky raft përshtatet gjithashtu si
mbajtëse për gotat e verës. Për më shumë disa lavastovilje janë të pajisura me një mbajtëse
të veçantë për gotat e verës. Elementë të ndryshëm të koshit të sipërm mund të lëvizen, për
tju dhënë hapësirën e nevojshme. Dhe nëse preferoni mund të vendosni një pjesë të koshit të
thikave në koshin e sipërm.
Koshi i thikave i vogël
Koshi i thikave i vogël siguron një ngarkesë të shpejtë të lugëve ,pirunëve dhe thikave.
Program i shpejtë
Të gjitha lavastoviljet tona janë të paisura me këtë program. Duke përdorur këtë program
enët do të lahen në vetëm 30 min me një temperaturë prej 60°C … me performancën më të
mirë në larje (klasa-A).
Multitab
Zhvillimet e reja në detergjentë kërkojnë zhvillime të reja në teknikat e larjes. Electrolux
Multitab nxjerr më të mirën nga tabletat e detergjentëve Multitab. Kombinimi i të gjithë fuqisë
kimike me menaxhimin optimal të ujit, siguron rezultate larje më efiçente dhe më të mira.
Siguria
Për sigurinë tuaj të gjitha lavastoviljet tona janë të pajisura më një sistem anti-rrjedhje. Ky system konsiston në një tavë me një pajisje presioni. Në rast të humbjeve të ujit, tava mbushet
me ujë dhe proçedura e larjes së enëve ndalon menjëherë. Për më shumë një pjesë e madhe
e lavastoviljeve tona janë të pajisura me system sigurie të dyfishtë të quajtur Aqua Control.
Ajo është një valvul e cila ndodhet në tubin e furnizimit me ujë ndalon hyrjen e ujit në rastet e
një rrjedhje uji në tub: (shih ikonën në të majtë).
Inox kundër shenjave
Modelet tona të inox-it nuk tregojnë shenjat e gishtave. Një trajtim i veçantë i sipërfaqes së
inox-it bën të mundur që mos të duken shenjat e gishtave.
Ngarkesë e lehtë
Majat e buta sigurojnë një ngarkesë të shpejtë dhe të sigurt.Në të njëjtën kohë ato parandalojnë gotat të kthehen dhe të kërcasin.
electrolux larëse të enëve
ESF 68010
Ekrani i madh LCD bën që lavastovilja të përdoret shpejtë dhe lehtë. Grafika dhe animacionet u
janë adaptuar llogjikës dhe nevojave të klientëve, dhe janë të lehta të kuptohen. Kur zgjidhni
programme/opsione, lavastovilja jep informacion dhe instruksion të plotë dhe ju udhëheq në
zgjedhjen tuaj. Nga lavastovilja ka feedback të vazhdueshëm rreth programit të zgjedhur, zgjedhja e detergjentit, informacion i mirëmbajtjes së nevojshme dhe paralajmërimet në rastet e përdorimit jo korrekt.
• Ekran LCD • 6 programe/5 temperatura (intensive 70°C, AUTO 45-70°C, Bio 50°C me paralarje, I shpejtë 60°C, Gota 45°C, Mbajtje & Shplarje) • AAA • Kosha FlexiForm (ngarkesë e
rregullueshme, mbajtëse të lëvizshme, mbajtëse filxhani të rregullueshmë, mbajtëse për gotat e
verës, kosh i thikave i ndashëm) • Funksion Multitab • Dritë e brendshme • Opsion i vonimit të
nisjes deri në 19 orë • Tregues të tjerë: on/off, Program i zgjedhur • Sistem antirrjedhje dhe
Aqua Control
FlexiForm
Basket
Konsumi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i ujit:
14 l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
43 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
12
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63,5 cm
27
28
electrolux lavastovilje 60 cm
ESF66710
• Dritë e brendshme me teknologji të lartë
• Ekran me dritë në sfond • 5 programe / 4
temperatura (intensive 70°C, Auto 45-70°C,
Biologjike 50°C me paralarje, i shpejtë 60°C,
mbajtje & shplarje) • Kosha me lartësi të rregullueshme (përshtatje për ngarkesë të plotë,
skarë mbledhëse, lartësi e rregullueshme e rafteve të filxhanëve, ngarkesë e lehtë, kosh i
vogël i thikave) • Deri në 19 orë me opsionin e
vonimit të nisjes • Tregues të tjerë : Multitab,
vonimi në nisje, fundi i programit, programi i
zgjedhur, programi në vazhdim, Mbajtja e
shplarjes, kripë • Sistemi antirrjedhje dhe PEX.
ESF66720/ESF66720X*
• Dritë e brendshme me teknologji të lartë
• Ekran me dritë të mbrapshme • 5 programe
/ 4 temperatura (intensive 70°C, Auto 4570°C, Biologjike 50°C me paralarje, i shpejtë
60°C / gota 45 °C) • AAA • Kosha me lartësi
të rregullueshme (përshtatje për ngarkesë të
plotë, skarë mbledhëse, lartësi e rregullueshme e rafteve të filxhanëve, ngarkesë e lehtë,
kosh i vogël i thikave, skarë e gotave të verës)
• Deri në 19 orë me opsionin e vonimit të nisjes • Tregues të tjerë: Multitab,vonimi në nisje,
fundi i programit, programi i zgjedhur, programi në vazhdim, Mbajtja e shplarjes, kripë
• Sistemi antirrjedhje dhe Aqua Control.
FlexiForm
Basket
FlexiForm
Basket
Konsumimi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumimi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i ujit:
12 l
Konsumi i ujit:
12 l
Niveli i zhurmës (EN 704 -3):
47 db(A)
Niveli i zhurmës (EN 704 -3):
45 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
12
Vendet:
12
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63,5 cm
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63,5 cm
* Model inox
electrolux lavastovilje 60 cm
ESF66030X*
• Dritë e brendshme Hi-tech - e ndritshme dhe efiçente • Ekran me ndriçim në sfond • Sipërfaqe
kundër shenjave • 5 programe/5 temperatura
(intensive 70°C, AUTO 45-70° C, Bio 50°C me
paralarje, I shpejtë 60°C, Gota 45°C) • AAA
• Kosha FlexiForm (ngarkesë e rregullueshme,
mbajtëse të lëvizshme, mbajtëse filxhani të rregullueshmë, mbajtëse për gotat e verës, kosh i thikave
i ndashëm) • Funksion Multitab • Dritë e brendshme • Opsion i vonimit të nisjes deri në 19 orë
• Tregues të tjerë: Multitab, vonim i nisjes, fundi i
programit, Program i zgjedhur, ndihmues i shplarjes, kripë • Sistem antirrjdhje dhe Aqua Control
ESF65010
• E lehtë për përdorim - ekran 1 shifror • Ekran
për vonim nisje deri në 9 orë • 5 programe/
4 temperatura (intensive 70°C, AUTO 45-70° C,
Bio 50°C me paralarje, I shpejtë 60°C, Mbajtje
dhe shplarje) • AAA • Kosha FlexiForm (ngarkesë e rregullueshme, mbajtëse të lëvizshme,
mbajtëse filxhani të rregullueshmë, kosh i thikave i ndashëm) • Funksion Multitab
• Tregues të tjerë: Multitab, vonim i nisjes, fundi i
programit, Program i zgjedhur, programi në
veprim, ndihmues i shplarjes, kripë • Sistem
antirrjedhje dhe Aqua Control
FlexiForm
Basket
FlexiForm
Basket
Konsumi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i ujit:
15 l
Konsumi i ujit:
16 l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
45 db(A)
Niveli i zhurmës (EN704-3):
47 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
12
Vendet:
12
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63,5 cm
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 63,5 cm
* ESF 66020: modeli i bardhë korespondues pa dritë të brendshme
29
30
electrolux larëse enësh 60 cm
ESF63020X
• Tabela më e mirë për produktin: AAA
• Sipërfaqe kundër shenjave • 5 programe/
4 temperatura (intensive 70°C, AUTO 50-65°C,
Bio 50°C me paralarje, I shpejtë 60°C,
Mbajtje dhe shplarje) • Kosha (lartësi e rregullueshme, mbajtëse filxhani të lëvizshme)
• Opsion i vonimit të nisjes 3-6-9 orë
• Tregues të tjerë: on/off, OK/nisje, faza e larjes, faza e tharjes, vonim i nisjes, fundi i programit,ndihmues i shplarjes, kripë • Sistem
antirrjedhje dhe Aqua Control
ESF63020 / ESF63021
• Tabela më e mirë për produktin: AAA
• 5 programe/4 temperatura (intensive 70°C,
AUTO 50-65°C, Bio 50°C me paralarje, I
shpejtë 60°C, Mbajtje dhe shplarje) • Kosha
(lartësi e rregullueshme, mbajtëse filxhani të
lëvizshme) • Opsion i vonimit të nisjes
(ESF 63020) / gjysëm ngarkesë (ESF 63021)
• Tregues të tjerë: on/off, OK/nisje, faza e larjes, faza e tharjes, fundi i programit,ndihmues
i shplarjes, kripë • Sistem antirrjedhje
Konsumi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i energjisë:
1,05 kWh
Konsumi i ujit:
18 l
Konsumi i ujit:
18 l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
49 db(A)
Niveli i zhurmës (EN704-3):
49 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
12
Vendet:
12
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 61 cm
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 60 x 61 cm
electrolux lavastovilje 45 cm
ESF46010
• E lehtë për përdorim me ekran • 5 programe/5 temperatura (intensive 70°C, AUTO
45-70° C, Bio 50°C me paralarje, I shpejtë
60°C, gota 45°) • AAA o Kosha të rregullueshëm (mbajtëse të lëvizshme, mbajtëse filxhani
të lëvizshme) • Funksion Multitab
• Opsion i vonimit të nisjes deri në 19 orë
• Tregues të tjerë: Multitab, vonim i nisjes,
programi i zgjedhur, programi në veprim, fundi
i programit, ndihmues i shplarjes, kripë
• Sistem antirrjedhje dhe Aqua Control
ESF45012S
• E lehtë për përdorim me ekran 1 shifror
• Metalixato • 5 programe/5 temperatura
(intensive 70°C, AUTO 45-70° C, Bio 50°C
me paralarje, I shpejtë 60°C, gota 45°C)
• AAB • Kosha të rregullueshëm (mbajtëse të
lëvizshme, mbajtëse filxhani të lëvizshme)
• Opsion i vonimit të nisjes deri në 9 orë
• Tregues të tjerë: Multitab, vonim i nisjes,
programi i zgjedhur, programi në veprim, fundi
i programit, ndihmues i shplarjes, kripë
• Sistem antirrjedhje dhe Aqua Control
Konsumi i energjisë:
0,80 kWh
Konsumi i energjisë:
0,80 kWh
Konsumi i ujit:
13 l
Konsumi i ujit:
13 l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
47 db(A)
Niveli i zhurmës (EN704-3):
49 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
9
Vendet:
9
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 45 x 63 cm
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 45 x 63 cm
31
32
electrolux larëse enësh 45 cm
ESF43020
• Tabela më e mirë për produktin: AAA • 5
programe/4 temperatura (intensive 70°, NORMAL 65°, Bio 50° me paralarje, I shpejtë 60°,
Mbajtje dhe Shplarje) • Kosha të rregullueshëm, mbajtëse filxhani të lëvizshme
• Opsion i vonimit të nisjes 3 orë • Tregues të
tjerë: on/off, ok/nisje, faza e larjes, faza e tharjes, vonim i nisjes, fundi i programit, ndihmues
i shplarjes, kripë • Sistem antirrjedhje
Nëse hapësira është problem në kuzhinën tuaj, një lavastovilje kompakte ose
45 cm mund të bëjë punë
Konsumi i energjisë:
0,80 kWh
Konsumi i ujit:
14 l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
49 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e tharjes:
A
Vendet:
9
Dimensionet (L x Gj x Th):
85 x 45 x 63 cm
Oferta e produkteve tona është fokusuar në hapësirën dhe vendndodhjen
që ju keni të disponueshme në kuzhinë
p.sh vendosja poshtë lavapjatës.
electrolux larëset e enëve kompakte
ESF2440
• Ekran që tregon deri në 19 orë vonimin e
nisjes • 5 programe/4 temperatura (intensive
70°C, NORMAL 65°C, Eco 55°C, E shpejtë
50°, Mbajtje dhe Shplarje) • AAB • Tregues të
tjerë: faza e larjes, faza e tharjes, vonim i nisjes, fundi i programit, ndihmues i shplarjes,
kripë • Sistem antirrjedhje
ESF2410
• 5 programe/5 temperatura (intensive 70°C,
NORMAL 65°C, Eco 55°C, E shpejtë 50°C,
Gota 40°C) • ACB • Tregues të tjerë: program
LED, ndihmues i shplarjes • Sistem antirrjedhje
Konsumi i energjisë:
0,63 kWh
Konsumi i energjisë:
0,57 kWh
Konsumi i ujit:
7l
Konsumi i ujit:
8l
Niveli i zhurmës (EN704-3):
48 db(A)
Niveli i zhurmës (EN704-3):
48 db(A)
Klasa e energjisë:
A
Klasa e energjisë:
A
Klasa e larjes:
A
Klasa e larjes:
C
Klasa e tharjes:
B
Klasa e tharjes:
B
Vendet:
6
Vendet:
5
Dimensionet (L x Gj x Th):
44,7 x 54,5 x 48 cm
Dimensionet (L x Gj x Th):
46 x 45 x 48 cm
33
34
electrolux makina tharëse
Model
EWN14991W/K
EWN10780W
EWN10470W
EWF16981W
EWF14981W
Shpejtësia Max. e centrifugës (rpm/min)
1400
1000
1000
1600
1400
Ngarkesa Max. (kg)
8
7
6
7
7
Konsumi i ujit (l)
64
57
46
45
45
Konsumi i energjisë (kWh)
1,36
1,19
1,02
1,19
1,19
Klasa e energjisë
A+
A+
A
A+
A+
Performanca e larjes
A
A
A
A
A
Performanca e tharjes së centrifugës
A
C
C
A
B
Sprucim direkt
+
+
+
+
+
ABC
+
+
+
+
+
Ekran
LCD Grafik
LCD i madh
Ekran LCD mesatar
LCD Grafik
LCD Grafik
Nisje e vonuar
+
+
+
+
+
Pozicionim i kazanit
-
-
-
-
-
Hapje e lehtë
-
-
-
-
-
Kapak i balancuar
-
-
-
-
-
Sirtar detergjenti
-
-
-
-
-
Derë e madhe
+ ikona e derës
+ ikona e derës
+ ikona e derës
+
+
Instruksion me zë
+
+
+
+
+
Gjuhë lokale në ekran
+
-
-
+
+
Pajisje antirrjedhje
+
+
+
+
+
Cikli i natës
+
+
+
+
+
Hekurosje e lehtë
+
+
+
+
+
Menaxhim i kohës/3 hapa për
TM
TM
TM
TM
TM
Mbajtje e shplarjes
+
+
+
+
+
Shplarje plus
+
+
+
+
+
Rregullim i shpejtësisë rrotulluese
+
+
+
+
+
Të veçanta
Program14 minuta,
Të brendshme,
"Të brendshme,
Njolla, Mëndafsh,
Njolla, Mëndafsh,
Carçafë, 2 programe
mëndafsh, Xhins
mëndafshi, të leshta.
Larje me dorë
Larje me dorë
të memorizueshme;
Kazani i pjerrët
"Xhinse,batanije,
reduk. e kohës
Dritë e brendshme
larje me dorë "Rroba
Kazani i pjerrët
fëmijësh,sportive
"W -versioni i bardhë
intensive" Kazani i
K-versioni në ngjyrë të
pjerrët
zezë"
Inverter Motor
+
-
-
+
+
Kabinet HEC
+
+
+
+
+
Kazan carboran
+
+
+
+
+
Pesha (kg)
77,4
77,4
71,9
75,7
75,7
Dimensionet (L x Gj x Th) (cm)
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
electrolux makina larëse
EWF12981W
EWF14780W
EWF12780W
EWF12680W
EWF12670W
EWF10670W
EWF10771W
1200
1400
1200
1200
1200
1000
1000
7
7
7
6
6
6
6
45
57
52
62
54
54
37
1,19
1,19
1,19
1,19
1,02
1,02
0,9
A+
A+
A+
A+
A+
A+
A++
A
A
A
A
A
A
A
B
B
B
B
B
C
C
+
+
+
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
LCD Grafik
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
-
-
+
+
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
TM
TM
TM
TM
TM
TM
TM
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Njolla, Mëndafsh,
Mëndafsh,
Mëndafsh,
Mëndafsh,
Mëndafsh,
Mëndafsh,
"Të leshta,larje me
Larje me dorë
Larje me dorë
Larje me dorë
Larje me dorë
Larje me dorë
Larje me dorë
dorë, të brendshme"
Mëndafsh,xhinse
+
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
75,7
75,7
75,7
74,7
64,8
63,8
75,7
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
85x60x60
35
36
electrolux makina larëse
Model
EWF14470W
EWF12470W
EWF10470W
EWF12270W
EWF10240W
Shpejtësia Max. e centrifugës (rpm/min)
1400
1200
1000
1200
1000
Ngarkesa Max. (kg)
6
6
6
6
6
Konsumi i ujit (l)
54
54
54
54
49
Konsumi i energjisë (kWh)
1,02
1,02
1,02
1,02
0,85
Klasa e energjisë
A+
A+
A+
A+
A+
Performanca e larjes
A
A
A
A
A
Performanca e tharjes së centrifugës
B
B
C
B
C
Sprucim direkt
-
-
-
-
-
ABC
+
+
+
+
+
Ekran
LCD i mesëm
LCD i mesëm
LCD i mesëm
3-shifror
3-shifror
Nisje e vonuar
+
+
+
+
+
Pozicionim i kazanit
-
-
-
-
-
Hapje e lehtë
-
-
-
-
-
Kapak i balancuar
-
-
-
-
-
Derë e madhe
+
+
+
+
+
Instruksion me zë
-
-
-
-
-
Gjuhë lokale në ekran
-
-
-
-
-
Pajisje antirrjedhje
+
+
+
+
+
Cikli i natës
+
+
+
+
+
Hekurosje e lehtë
+
+
+
Menaxhim i kohës/3 hapa për
TM
TM
TM
Ditor/I lehtë/Super
Ditor/I lehtë/Super
Mbajtje e shplarjes
+
+
+
+
+
Shplarje plus
+
+
+
+
+
Rregullim i shpejtësisë rrotulluese
+
+
+
+
+
Të veçanta
Të brendshme,
Të brendshme,
Të brendshme,
Leshi, Larje me dorë
Leshi, Larje me dorë
Mëndafsh, Xhins
Mëndafsh, Xhins
Mëndafsh, Xhins
Inverter Motor
-
-
-
-
-
Kabinet HEC
+
+
+
+
+
Kazan carboran
+
+
+
+
+
Pesha (kg)
64,8
64,8
63,8
64,8
64,8
Dimensionet (L x Gj x Th) (cm)
85x60x59
85x60x59
85x60x59
85x60x59
85x60x59
Sirtar detergjenti
reduk. e kohës
electrolux makina larëse
EWF12040W
EWF10040W
EWF8040W
EWT13931W
EWT13741W
EWT13620W
EWT10620W
1200
1000
800
1300
1300
1300
1000
5
5
5
6
5
5,5
5,5
49
49
49
45
39
46
46
0,85
0,85
0,85
1,02
0,75
0,93
0,93
A+
A+
A+
A+
A++
A+
A+
A
A
A
A
A++
A
A
B
C
D
B
B
B
C
-
-
-
+
+
-
-
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
LCD Grafik
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
+
+
+
+
-
-
-
+
+
+
+
-
-
-
+
+
+
+
Në kapak
Në kapak
Në kapak
Në kapak
+
+
+
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
-
-
-
+
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
+
+
+
+
TM
TM
TM
TM
Ditor/I lehtë/Super
Ditor/I lehtë/Super
Ditor/I lehtë/Super
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Leshi, Larje me dorë
Leshi, Larje me dorë
Leshi, Larje me dorë
Batanije,
"Xhinse,të brendsh-
Të brendshme,
Të brendshme,
Mëndafsh, Xhins,
me, mëndafsh"
Mëndafsh, Xhins,
Mëndafsh, Xhins,
Njolla Siguresë, Të
"Larje me
Njolla Siguresë
Njolla Siguresë
leshta, program 14
dore,sportive inten-
Të leshta
Të leshta
minuta
sive "
Të leshta
-
-
-
+
+
-
-
+
+
+
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
64,3
64,8
62,8
63,5
64,5
63,5
63,5
85x60x59
85x60x59
85x60x59
85x40x60
85x40x60
85x40x60
85x40x60
37
38
electrolux makina larëse
Model
EWT13420W
EWT10420W
EWT13120W
EWT10120W
EWT9120W
Shpejtësia Max. e centrifugës (rpm/min)
1300
1000
1300
1000
900
Ngarkesa Max. (kg)
5,5
5,5
5,5
5,5
5,5
Konsumi i ujit (l)
46
46
46
49
49
Konsumi i energjisë (kWh)
0,93
0,93
0,93
1,04
1,04
Klasa e energjisë
A+
A+
A+
A
A
Performanca e larjes
A
A
A
A
A
Performanca e tharjes së centrifugës
B
C
B
C
C
Sprucim direkt
-
-
-
-
-
ABC
+
+
+
+
+
Ekran
LCD i mesëm
LCD i mesëm
-
-
-
Nisje e vonuar
+
+
+
+
+
Pozicionim i kazanit
+
+
+
+
+
Hapje e lehtë
+
+
+
+
+
Kapak i balancuar
+
+
+
+
+
Sirtar detergjenti
Në kapak
Në kapak
Në kapak
Në kapak
Në kapak
Derë e madhe
-
-
-
-
-
Instruksion me zë
-
-
-
-
-
Gjuhë lokale në ekran
-
-
-
-
-
Pajisje antirrjedhje
+
+
+
+
+
Cikli i natës
+
+
+
+
+
Hekurosje e lehtë
+
+
+
+
+
Menaxhim i kohës/3 hapa për
TM
TM
Ditor-I lehtë-Super
Ditor-I lehtë-Super
Ditor-I lehtë-Super
Mbajtje e shplarjes
+
+
+
+
+
Shplarje plus
+
+
+
+
+
Rregullim i shpejtësisë rrotulluese
+
+
+
+
+
Të veçanta
Të brendshme,
Të brendshme,
Delikate
Delikate
Delikate
Mëndafsh, Xhins,
Mëndafsh, Xhins,
Xhins, Të leshta
Xhins, Të leshta
Xhins, Të leshta
Të leshta
Të leshta
Inverter Motor
-
-
-
-
-
Kabinet HEC
-
-
-
-
-
Kazan carboran
+
+
+
+
+
Pesha (kg)
63,5
63,5
63,5
63,5
59,5
Dimensionet (L x Gj x Th) (cm)
85x40x60
85x40x60
85x40x60
85x40x60
85x40x60
reduk. e kohës
electrolux makina larëse
EWS12710W
EWS10710
EWS12610W
EWS10610W
EWS12410W/
EWS10010W/
10410W
8010W
EWC1350
1200
1000
1200
1000
1200/1000
1000/800
1300
4,5
4,5
4,5
4,5
4,5
4,5
3
43
43
45
45
45
45
39
0,85
0,85
0,85
0,85
0,85
0,85
0,57
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
B
B
B
B
C
B/C
C/D
B
+
+
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
LCD i madh
LCD mesatar
-
-
+
+
+
+
+
+
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
-
+
+
+
+
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
-
+
+
+
+
+
-
-
TM
TM
TM
TM
TM
Ditor-I lehtë - Ekstra I shpejtë
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
-
Të brendshme,
Të brendshme,
Të brendshme,
Të brendshme,
Të brendshme,
Delikate,
Larje e shpejtë
Mëndafshi,Larje me
Mëndafshi,Larje me
Mëndafshi, Larje
Mëndafshi, Larje
Mëndafshi,Larje me
Larje me dorë,
dorë, Xhins
dorë, Xhins
me dorë, Xhins
me dorë, Xhins
dorë, Xhins
Të leshta
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
65,7
64,7
65,7
64,7
65,7/64,7
63,2/62,7
54
85x60x45
85x60x45
85x60x45
85x60x45
85x60x45
85x60x45
67x49,5x51,5
39
40
electrolux makina tharëse
Model
EDI97170W
EDH97950W
EDC77570/
EDC67550W
EDC46130W
77550W
Tharëse me kondesim
+
+
+
+
+
Tharëse me ventilim
-
-
-
-
-
Ngarkesa max. (kg)
7
7
7
7
6
Konsumi i energjisë (kWh)
3,92
2,4
3,92
3,92
3,7
Klasa e energjisë
B
A
B
B
C
Ekrani
Ekrani i madh LCD
Ekrani i madh LCD
Ekran mesatar LCD
-
-
Kontroll elektronik
+
+
+
+
+
Kthim mbrapsh
+
+
+
+
+
Dritë e brendshme
+
+
+
-
-
Tharje
+
+
+
+
-
Delikate
+
-
+
+
+
Tregues i mbushjes
+
+
+
+
+
së rezervuarit
+
+
+
+
+
Tregues për kondesatorin
+
+
+
+
+
Alarm
+
+
+
+
-
Antirrudhë
+
+
+
+
+
Ftohje
+
+
+
+
+
Nisje e vonuar
+
+
+
+
-
Varëse për tharjen
+
-
+/-
-
-
Programe të veçanta
Mëndafsh, Koha,
Hekurosje e
Kondicionim, Heku
Kondicionim, Heku
-
Lesh/Këpucë
lehtë,mikse
rosje e lehtë, Xhinse, rosje e lehtë, Xhinse,
Rimbushje automati-
Mix
Mix, Koha
ke e kazanit të ujit dhe
avullit X
Programe e hekurit (përf. Freskim)
+
-
-
-
-
Pesha (kg)
40
59,5
43,5
42,7
39,5
Dimensionet (LxGjxTh) (cm)
85x60x58
85x60x58
85x60x58
85x60x58
85x60x58
electrolux tharëse dhe larëse tharëse
EDC3150
EDE56160W
EDE36150W
Model
EWW16781W
EWW12470W
+
-
-
Shpejtësia maksimale e centrifugës
1600
1200
-
+
+
Ngarkesa maks e larjes (kg)
7
6
3,4
6
6
Ngarkesa maks e tharjes (kg)
3,5
3
2,78
3,3
3,3
Konsumi i ujit (L)
104
104
D
C
C
Konsumi i energjisë kWh
1,19
1,02
-
-
-
Klasa e energjisë
B
C
-
+
-
Performanca në larje
A
A
+
+
+
Sprucim i menjëhershëm
+
-
-
-
-
ABC
+
+
-
-
-
Ekrani
Ekran LCDi madh
Ekran LCDi mesatar
+
+
-
Vonimi në nisje
+
+
+
-
-
Derë e madhe
+
+
-
+
-
Pajisja antirrjedhje
+
+
-
-
-
Menaxhuesi i kohës
+
+
-
+
-
Speciale
Hekurosje e lehtë,cikël i
Hekurosje e lehtë,cikël i
-
-
-
shkurtër,mëndafsh,Larj
shkurtër,mëndafsh,Larj
+
+
-
e me dorë,Të leshta
e me dorë,Të leshta
-
+
-
dhe xhinse
dhe xhinse
-
-
-
-
Për bebet, Kondi-
-
cionim,
Hekurosje e lehtë,
Pajisje antirrjedhje
+
-
Tharje e shpejtë
Motor inverter
+
+
Kazan karboran
+
+
-
-
-
Pesha (kg)
80,5
77
32
31,5
31,5
Dimensionet (L x Gj x Th) cm
85x60x60
85x60x60
68,6x59,5x42
85x60x58
85x60x58
41
42
electrolux larëse enësh
Model
ESF68500
ESF66030X
ESF 66020
ESF65010
ESF63020X
ESF63020
ESF63021
Kapaciteti
12
12
12
12
12
12
12
Nr i programeve
6
5
5
5
5
5
5
Nr i temperaturave
5
5
4
4
4
4
4
Funksioni Multitab
+
+
+
+
-
-
-
Konsumi i energjisë (kWh)
1,05
1,05
1,05
1,05
1,05
1,05
1,05
Konsumi i ujit (l)
14
15
15
16
18
18
18
Klasa e energjisë
A
A
A
A
A
A
A
Klasa e larjes
A
A
A
A
A
A
A
Klasa e tharjes
A
A
A
A
A
A
A
Zhurma (db)
43
45
45
47
49
49
49
Intensiv 70°C
+
+
+
+
+
+
+
AUTO 45-70°C
+
+
+
+
-
-
-
Normal 65°C
-
-
-
-
+
+
+
Bio 50°C paralarje
+
+
+
+
+
+
+
I shpejtë 60°C
+
+
+
+
+
+
+
Gota 45°C
+
+
+
-
-
-
-
Shplarje & Ruajtje
+
-
-
+
+
+
+
Dritë e brendshme
+
+
-
-
-
-
-
Kontroll elektronik
+
+
+
+
+
+
+
Ekran LCD
+
-
-
-
-
-
-
Ekran multifunksional
-
+
+
+
-
-
-
LED për ndihmuesin e
-
+
+
+
+
+
+
Tragues LED për kripën
-
+
+
+
+
+
+
Ngarkesë e lehtë
-
-
-
-
-
-
-
Sistem antirrjedhje
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Aqua Control
Aqua control
Aqua control
Aqua control
Aqua control
-
-
-
Kosha
FlexiForm
FlexiForm
FlexiForm
FlexiForm
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Tipi tharjes
Tharje turbo
Tharje aktive
Tharje aktive
Tharje aktive
Tharje aktive
Tharje aktive
Tharje aktive
Nfjyra
E bardhë
Inox
E bardhë
E bardhë
Inox
E bardhë
E bardhë
Dimensionet (L x Gj x Th) cm
85x60x63,5
85x60x63,5
85x60x63,5
85x60x63,5
85x60x61
85x60x61
85x60x61
shplarjes
electrolux larëse enësh
ESF46010
ESF45012S
ESF43020
ESF2440
ESF2410
ESF66710
ESF66720
ESF66720X
9
9
9
6
5
12
12
12
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
4
4
5
4
4
4
+
+
-
-
-
+
+
+
0,8
0,8
0,8
0,63
0,57
1,05
1,05
1,05
13
13
14
7
8
12
12
12
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
C
A
A
A
A
A
A
B
B
A
A
A
47
49
49
48
57
47
45
45
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
+
+
+
-
-
+
+
+
-
-
-
+
+
+
55°
55°
+
+
+
+
+
+
50°
50°
+
+
+
+
+
-
-
40°
-
+
+
-
-
+
+
-
+
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
-
-
-
-
-
+
+
+
+
+
-
+
-
-
-
-
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
-
+
+
+
-
-
-
-
-
+
+
+
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Me çelës
Aqua control
Aqua control
Aqua control
-
-
-
Aqua control
Aqua control
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Standart
Standart
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Të rregullueshëm
Tharje turbo
Tharje e mbetur
Tharje e mbetur
Tharje e mbetur
Tharje e mbetur
Tharje aktive
Tharje aktive
Tharje aktive
E bardhë
Metalixato
E bardhë
E bardhë
E bardhë
E bardhë
E bardhë
Inox
85x45x63
85x45x63
85x45x63
44,7x54,5x48
46x45x48
85x60x61
85x60x61
85x60x61
43
Albania
Rruga: Kavajës
Ish parku i autobuzave, Tiranë
Tel/Fax: 0355 42 270448
Tel: 0355 42 261450
Teksti dhe numrat e paraqitur në këtë katalog janë subjekt I
gabimeve në printim.
Falë zhvillimeve teknike gjatë vitit, ndryshime të vogla në gamë
janë të mundshme.
Inovator Dizenjimi i Mendimit.
A ju kujtohet hera e fundit kur keni hapur nje dhuratë që ju ka bërë të thoni
"Oh! Si e dije? Kjo ishte ajo çfarë doja! Kjo është ndjesia që dizenjatorët te
Electrolux-I kërkojnë të zgjojnë te çdo njeri që zgjedh të përdore një nga
produktet tona. Ne i kushtojmë kohë, njohuri dhe vëmendje për të
parashikuar dhe krijuar modelin e pajisjes që klientët tanë kërkojnë dhe
kanë nevojë.
Ky lloj kujdesi në mendim do të thotë inovacion me mprehtësi. Jo dizenjim
për hir të dizenjimit, por dizenjim për hir të klientit. Për ne, dizenjim me
mendim do të thotë bërje e pajisjeve më të lehta në përdorim dhe detyra
më të pëlqyeshme për performim, duke i lehtësuar klientët për të pasur
eksperiencën e fundit të luksit të shekullit 21. Qëllimi jonë është ta bëjmë
këtë më të kapshme për më shumë njerëz, në të gjithë botën.Premtimi
Thinking of you" nga Electrolux shkon përtej kërkesave të konsumatorëve
të sotshëm.Do të thotë gjithashtu se ne jemi të përkushtuar të realizojmë
pajisje të sigurta për ambientin –tani dhe për brezin e ardhshëm.
Electrolux. Thinking of you.
Ndani më shumë nga mendimet tona në www.electrolux.com
Ky katalog është përgatitur mbi baza të informacionit të
vlefshëm nga Global Servis në datën e printimit. Nëse ju
vëreni ndonjë deklaratë të gabuar ose gabim lidhur me
specifikimet ose përshkrimet të thëna këtu mund të korrigjohen në faqen tonë www.electrolux.com.al e cila në
çdo kohë do të përmbajë informacione të rifreskuara në
lidhje me përshkrimet e produkteve të bëra këtu.
Katalogu jonë u krijua me shumë mundime nga ana jonë
por me siguri që përmban gabime. Nëse gjeni gabime
të tilla, ju lutem na informoni menjëherë. Specifikimet më
korrekte lidhur me produktet ju do ti gjeni në faqen tonë
www.electrolux.com.al
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement