http://www.ipass4sure.com
PW0-070
CWNP
Certified Wireless Technology Specialist
http://www.ipass4sure.com/exams.asp?examcode=PW0-070
The PW0-070 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The PW0-070 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The PW0-070 exam is very challenging, but with our PW0-070 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the PW0-070 exam on your FIRST TRY!
CWNP PW0-070 Exam Features
- Detailed questions and answers for PW0-070 exam
- Try a demo before buying any CWNP exam
- PW0-070 questions and answers, updated regularly
- Verified PW0-070 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- PW0-070 tested and verified before publishing
- PW0-070 exam questions with exhibits
- PW0-070 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring CWNP certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like PW0-070 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This PW0-070 test is an important part of CWNP certifications. We have the resources to
prepare you for this. The PW0-070 exam is essential and core part of CWNP certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real PW0-070 Test and save time and money while developing your skills to pass
your CWNP PW0-070 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your PW0-070 now!
PW0-070
QUESTION: 1
Which of the following security policies will you implement to keep safe your data
when you connect your Laptop to the office network over IEEE 802.11 WLANs?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Using portscanner like nmap in your network.
B. Using personal firewall software on your Laptop.
C. Using an IPSec enabled VPN for remote connectivity.
D. Using a protocol analyzer on your Laptop to monitor for risks.
Answer: B, C
QUESTION: 2
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has an
802.11b wireless network. You have configured an internal antenna with the wireless
access point (WAP). You want to increase the range of the WAP. Which of the
following steps will you take to accomplish the task?
A. Install a wireless bridge on the network.
B. Install an external antenna.
C. Install a router on the network.
D. Install one more internal antenna.
Answer: B
QUESTION: 3
You work as a Network Administrator for McRoberts Inc. You are configuring a
wireless network for the company. You decide to use 802.11b wireless access points
(WAPs) for the network. Which of the following could affect the range of the network?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. The 5-500GHz interference
B. The 2.4GHz interference
C. A long length of antenna extension cable
D. A very high number of wireless users
Answer: B, C
2
http://www.ipass4sure.com
PW0-070
QUESTION: 4
Which of the following is an advantage of using wireless IEEE 802.11g over IEEE
802.11b?
A. Wireless standard 802.11g has a greater range of distance than 802.11b
B. Wireless standard 802.11g is easier to implement than 802.11b
C. Wireless standard 802.11g is faster than 802.11b.
D. Wireless standard 802.11g supports Windows XP and 802.11b does not.
Answer: C
QUESTION: 5
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a
Windows-based network. You have to configure a wireless LAN on your network. Two
separate buildings in front of each other are to be connected wirelessly. Which of the
following steps will you choose to accomplish the task?
A. Lay underground fiber optic cable backbone between the two buildings. Configure
Ethernet network including network of both building.
B. Configure one Wireless Access Point (WAP) in each building.Place one outdoor
Yagi-Uda antenna in each building facing towards each other.
C. Configure one WAP in each building.Place one outdoor Omni antenna in each
building.
D. Configure one WAP in each building.Place one outdoor Yagi-Uda antenna in one
building. Place one outdoor Omni antenna in the other building.
Answer: B
QUESTION: 6
You work as a Network Administrator for WebTech Inc. The company has a TCP/IPbased wireless network.The company's management tells you to implement multipleinput multiple-output (MIMO) transmission technology for wireless communication.
Which of the following standards supports MIMO technology?
A. 802.11a
B. 802.11b
C. 802.11n
D. 802.11
3
http://www.ipass4sure.com
PW0-070
Answer: C
QUESTION: 7
Which of the following organizations provides a seal of approval to interoperable
devices?
A. IEEE
B. FCC
C. ETSI
D. Wi-Fi Alliance
Answer: D
QUESTION: 8
Fill in the blank with the correct value.The 802.11g wireless standard applies to wireless
LANs and provides transmission speeds of up to Mbps.
Answer:
54
QUESTION: 9
Which of the following units measure relative RF power?Each correct answer represents
a complete solution. Choose all that apply.
A. Decibel Relative to a Milliwatt (dBm)
B. Decibel (dB)
C. Milliwatt (mW)
D. Decibel isotropic (dBi)
E. Decibel dipole (dBd)
F. Watt (W)
Answer: B, D, E
QUESTION: 10
Place the characteristics under their corresponding types of antenna used in Wireless
LAN (WLAN)?
4
http://www.ipass4sure.com
PW0-070
Answer:
5
http://www.ipass4sure.com
PW0-070
QUESTION: 11
In an 802.11b wireless network, which of the following two channels can be used so that
there is no interference among the access points?Each correct answer represents a
complete solution. Choose all that apply.
A. Channel 1 and channel 8
B. Channel 1 and channel 5
C. Channel 6 and channel 11
D. Channel 3 and channel 9
Answer: C, D
QUESTION: 12
Two RF signals, shown below, are operating at the same frequency of 2.142 MHz, but
with different amplitudes. Which of the following statements is true about these two
signals?
A. The signal with a higher amplitude (Signal A) has less power than the signal with a
lower amplitude (Signal B).
B. Both signals have the same power.
C. The power of the two signals depends on the medium through which they are
propagating.
D. The signal with a higher amplitude (Signal A) has more power than the signal with a
lower amplitude (Signal B).
Answer: D
6
http://www.ipass4sure.com
Pass4sure Certification Exam Features;
-
Pass4sure offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All certification exams offered;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp
View list of All Study Guides (SG);
http://www.ipass4sure.com/study-guides.asp
View list of All Audio Exams (AE);
http://www.ipass4sure.com/audio-exams.asp
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.ipass4sure.com/samples.asp
To purchase Full version of exam click below;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp
3COM
CompTIA
Filemaker
ADOBE
ComputerAssociates Fortinet
APC
CWNP
Foundry
Apple
DELL
Fujitsu
BEA
ECCouncil
GuidanceSoftware
BICSI
EMC
HDI
CheckPoint Enterasys
Hitachi
Cisco
ExamExpress
HP
Citrix
Exin
Huawei
CIW
ExtremeNetworks
Hyperion
and many others.. See complete list Here
IBM
IISFA
Intel
ISACA
ISC2
ISEB
ISM
Juniper
Legato
Lotus
LPI
McAfee
McData
Microsoft
Mile2
NetworkAppliance
Network-General
Nokia
Nortel
Novell
OMG
Oracle
PMI
Polycom
RedHat
Sair
SASInstitute
SCP
See-Beyond
Google
Sun
Sybase
Symantec
TeraData
TIA
Tibco
TruSecure
Veritas
Vmware