Sony | KD-43XF7596 | Sony KD-43XF7596 XF75 | LED | 4K Ultra HD| Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV) Водич за брзо поставување и почеток


				            
Download PDF

advertising