Sony | MDR-EX110LP | Sony MDR-EX110LP Слушалки за во уво MDR-EX110LP Упатства за употреба

Мерки на претпазливост
Висок тон може да ви го оштети
слухот. Заради безбедност во
сообраќајот, не ги носете додека
возите автомобил или точак.
Стерео слушалки
Јастучињата одржувајте ги чисти.
Да ги чистите, измијте ги со благ
раствор на детергент.
Инсталирајтеги јастучињата
цврсто. Ако јастучето
несакајќи се откачи и остане
во увото може да предизвика
повреда.
Спецификации
Тип: Затворен, динамичен
Драјвер: 9 mm, своден тип
Капацитет на приемна моќ: 100 mW (IEC*)
Импенданса: 16 Ω на 1 kHz
Осетливост: 103 dB/mW
Опсег на фреквенција: 5 Hz – 24,000 Hz
Кабел: 1.2 m, Лиц кабел (Y-тип)
Приклучок: L-форма позлатен стерео мини
приклучок
Маса: Приближ. 3 g без кабел
Испорачани додатоци
Јастучиња: SS (црвени) (2), S (портокалови) (2),
M (зелени) (фабрички прикачени на уредот)
(2), L (светло сино) (2) / Прилагодувач на кабел
(намотување на кабел до 50 cm) (1)
* IEC = International Electrotechnical
Commission
Дизајнот и спецификациите се предмет на
измена без претходна најава.
Заменски јастучињата може да купите во
најблиската продавница на Sony.
4-461-596-41(1)
©2014 Sony Corporation
MDR-EX110LP
Download PDF

advertising