Proform PFICVU49608 EMOTION 2 VIBRATION Owner Manual

Proform PFICVU49608 EMOTION 2 VIBRATION Owner Manual

Típusszám: PFICVU49608.1

Sorozatszám: ___________

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

Sorozatszám címkéje

KÉRDÉSE VAN?

Cégünk fontosnak tartja a vásárlók maximális megelégedettségét. Ha kérdése van, vagy ha egy alkatrész hiányzik vagy sérült, forduljon hozzánk az alábbi számon:

08457 089 009

vagy írjon az alábbi címre: ICON Health & Fitness, Ltd.

Customer Service Department Unit 4 Revie Road Industrial Estate Revie Road Beeston Leeds, LS118JG UK vagy e-mail: csuk@iconeurope.com

! FIGYELEM!

A gép használata előtt olvassa el a kézikönyvben található összes óvintézkedést és utasítást. Őrizze meg a kézikönyvet, hogy később is tájékozódhasson belőle.

Termékeinkről további információt kaphat webhelyünkön: www.iconsupport.eu

TARTALOM

FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK ...................................................................................................................2

ELŐKÉSZÜLETEK

...................................................................................................................................... 3 ÖSSZESZERELÉS ..................................................................................................................................... 4 ÚTMUTATÓ A GYAKORLATOKHOZ ........................................................................................................... 9 A GYAKORLATOK RÉSZLETES ISMERTETÉSE .................................................................................... 10 ALKATRÉSZEK ÁBRÁJA .....................................................................................................................12

ALKATRÉSZLISTA ................................................................................................................................13

ALKATRÉSZEK AZONOSÍTÁSÁT SEGÍTŐ ÁBRA

................................................................................... 14 HIBAELHÁRÍTÁS ...................................................................................................................................... 14 CSEREALKATRÉSZEK RENDELÉSE ...............................................................................................Hátlap

1

FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK

!

FIGYELEM!

A SÉRüLÉSEk ELkERüLÉSE ÉRDEkÉBEN A VIBRáCIóS PAD MűkÖDTETÉSE ELŐTT OLVASSA EL AZ ALáBBI FONTOS óVINTÉZkEDÉSEkET ÉS BIZTONSáGI INFORMáCIókAT.

1. A gép tulajdonosa felelős biztosítani, hogy a vibrációs pad használói ismerjék az összes óvintézkedést és biztonsági szabályt.

2. A vibrációs padot csak a kézikönyvben foglaltaknak megfelelően használja.

3. Ne működtesse a vibrációs padot addig, amíg az nincs megfelelően összeszerelve.

4. A vibrációs padot bent, pára- és pormentes helyen tartsa. Ne tartsa a vibrációs platformot garázsban vagy fedett teraszon, illetve víz közelében.

5. A vibrációs padot vízszintes felületen helyezze el. A padló vagy a szőnyeg védelme érdekében tegyen lábtörlőt vagy hasonló anyagot a vibrációs pad alá.

nem javasolt a vibrációs padon edzeni. Ha a felsorolt körülmények bármelyike fennáll az Ön esetében, forduljon orvoshoz a vibrációs pad használata előtt.

• Térd- vagy csípőimplantátum • Pészméker • Újonnan beültetett csavar, csap, szegecs, spirál stb.

• Akut sérv, discopatia vagy spondilitis • Súlyos szív- vagy érrendszeri betegség • Akut trombózis • Tumor • Súlyos migrén • Epilepszia • Súlyos cukorbetegség • Nemrég keletkezett műtéti seb • Újonnan keletkezett gyulladás • Terhesség 6. Rendszeresen vizsgálja meg és szorítsa meg a vibrációs pad összes alkatrészét.

14. A vibrációs pad használata nem javasolt napi 15 percnél tovább és heti 3 alkalomnál gyakrabban.

7. Soha ne engedjen háziállatot vagy 12 éven aluli gyermeket a vibrációs pad közelébe.

8. A vibrációs padot 115 kg-nál nehezebb személy ne használja. 9. Soha ne engedje, hogy egyszerre egynél több személy álljon a vibrációs padra.

10. Mindig megfelelő edzőruhában és sportcipőben használja a vibrációs padot. Ne viseljen olyan laza ruházatot, amely beakadhat a vibrációs padba.

11. A vibrációs padot egyenes háttal használja, ne görbítse be a hátát. A vibrációs padon úgy álljon, hogy kissé behajlítja a térdét, és a súlyát egyenletesen ossza el a talpán.

12. Ha edzés közben fájdalmat érez vagy szédülni kezd, azonnal hagyja abba az edzést, és tartson pihenőt.

13. Az alábbi lista a teljesség igénye nélkül olyan körülményeket sorol fel, amelyek esetében 15. A vibrációs padról való lelépéskor legyen óvatos – másképp fogja érezni az izmait a vibrációs padon való edzés után.

16. A tápkábel csatlakoztatásánál fontos szempont, hogy semmilyen más eszköz ne legyen a vibrációs paddal ugyanazon az áramkörön.

17. Ne módosítsa a tápkábelt, és ne próbálja más szabványú dugaszolóaljzatba átalakítóval csatlakoztatni. A tápkábelt tartsa távol a fűtött vagy meleg felületektől. Ne használjon hosszabbítót.

18. Működés közben soha ne hagyja őrizetlenül a vibrációs padot. 19. Soha ne helyezzen és ne ejtsen semmilyen tárgyat a vibrációs pad nyílásaiba.

20. VESZÉLYES! A vibrációs pad tisztítása, illetve a kézikönyvben ismertetett karbantartási és beállítási eljárások megkezdése előtt mindig húzza ki a tápkábelt. A kézikönyvben ismertetett eljárásokon kívüli szervizmunkákat csak a hivatalos szervizképviselet munkatársa végezheti.

! FIGYELEM! A kézikönyvben ismertetett, illetve bármilyen más edzésprogram megkezdése előtt konzultáljon orvossal. Ez különösen fontos 35 év feletti, valamint egészségügyi problémákkal rendelkező személyes esetében. A használat előtt minden utasítást olvasson el. Az Icon Health & Fitness semmilyen felelősséget nem vállal a termék használata során bekövetkezett vagy abból eredő személyi sérülésekért és anyagi károkért.

ŐRIZZE MEG EZT AZ ÚTMUTATáST!

2

ELŐkÉSZüLETEk

Gratulálunk, hogy a forradalmi PROFORM® EMOTION 2 vibrációs padot választotta! A vibrációs pad olyan, a teljes testet rezgető funkciókkal rendelkezik, amelyek hatékonyabbá és élvezetesebbé teszik az edzést.

Saját érdekében figyelmesen olvassa el a kézikönyvet a PROFORM® EMOTION

2

vibrációs pad használata előtt.

Ha a kézikönyv elolvasása után még kérdései lennének, a hátlapon elolvashatja, hogyan léphet kapcsolatba a vevőszolgálattal (A VEVŐSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE). A kapcsolatfelvétel előtt jegyezze fel a termék típus- és sorozatszámát, hogy minél hatékonyabban segíthessünk. A típusszám és a sorozatszám megtalálható a vibrációs padon elhelyezett címkén (a címke helyéről a kézikönyv előlapján tájékozódhat).

Karpihentető Kezelőpanel Felső oszlop Alsó oszlop Alsó (segéd-) kezelőpanel Fellépő Talapzat

3

1 4 2 5 3 6

ÖSSZESZERELÉS

A könnyebb összeszerelés érdekében

A kézikönyv azt hivatott biztosítani, hogy szinte bárki sikeresen összeszerelhesse a vibrációs padot. A legtöbbeknek az összeszerelés zökkenőmentesen megy, ha megfelelő mennyiségű időt szentelnek rá.

Az összeszerelés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el az alábbi információkat és utasításokat:

• Az összeszereléshez két személy szükséges.

• Helyezze az összes alkatrészt egy szabad területre, és távolítsa el a csomagolóanyagokat. Az összeszerelés befejezése előtt ne dobja ki a csomagolóanyagokat.

• A kis alkatrészek azonosításában a 6. oldalon található ALKATRÉSZEK AZONOSÍTÁSÁT SEGÍTŐ ÁBRA segíthet.

• Az egyes alkatrészek összeszerelés során húzza meg mindegyiket.

• Az összeszereléshez az alábbi eszközökre lehet szükség (nem tartozékok): egy állítható franciakulcs egy gumikalapács egy csillagfejű csavarhúzó Az összeszerelést megkönnyíti, ha van csőkulcskészlete, villáskulcs- vagy csillagkulcskészlete, illetve racsniskulcskészlete.

1. Helyezze el az alsó oszlopot (B) úgy, hogy az alsó kezelőpanel a pad felé nézzen. Mialatt a másik személy az alsó oszlopot a talapzat közelében (A) tartja, helyezze a oszlophuzalt a talpon megjelölt aljzatba.

Ezután illessze az alsó oszlopot (B) a talapzatba (A).

1 Fellépő B Alsó kezelőpanel A Oszlophuzal Aljzat

4

2. Rögzítse az alsó oszlopot (B) a talapzatban (A) négy M8-as, 48 mm-es csavarral (E) és négy M8-as rugós alátéttel (F).

2 E F A E F

3. Helyezze a kerék alkatrészt (D) az ábra szerinti helyzetbe.

Ezután rögzítse a kerék alkatrészt a talapzathoz (A) három M5-ös, 14 mm-es csavarral (G).

3 D A G B

4. Miközben a másik személy a felső oszlopot (C) az alsó oszlop (B) közelében tartja, csatlakoztassa a felső huzalokat az alsó huzalokhoz. Ezután illessze a felső oszlopot az alsó oszlophoz.

4 C Felső huzal Alsó huzal B H

5

Start/Stop gomb Start/Stop gomb

KEZELŐPANEL KÉPE

TIME SPEED-DOWN SPEED-UP MODE

Alapállapot

5. Illessze a bal oszlopfogantyút (J) a talapzaton (A) megjelölt nyílásba. Rögzítse a bal oszlopfogantyút a felső oszlophoz (C) két M6-os, 20 mm-es csavarral (L) és két M6-os rugós alátéttel (M).

Ugyanígy szerelje fel a jobb oszlopfogantyút (I) is.

5 L M M J A Nyílás

6. Rögzítse a felső fogantyút (K) a jobb és a bal oszlopfogantyúhoz (I, J) két műanyag alátéttel (N), két M8-as alátéttel (O), két M8-as rugós alátéttel (F) és két M8-as sapkás anyával (P).

Gondoskodjon róla, hogy a vibrációs pad összes alkatrészének rögzítőelemei megfelelően meg vannak húzva.

6 K J N O F P C I I

6

KEZELŐPANEL KÉPE

TIME SPEED-DOWN SPEED-UP MODE

KEZELŐPANEL KÉPE

A KÉZI ÜZEMMÓD HASZNÁLATA 1. kapcsolja be a gépet.

Ennek módját az ezen az oldalán található, A BEKAPCSOLÁS MÓDJA című rész ismerteti.

2. Válasszon kézi edzést.

Minden bekapcsoláskor automatikusan a kézi üzemmód van kiválasztva.

Ha már választott Alapállapot edzést, térjen vissza kézi üzemmódba úgy, hogy a MODE gombot addig nyomogatja, amíg a kijelzőn a fenti ábrán látható kép meg nem jelenik.

TIME SPEED-DOWN SPEED-UP MODE

3. Válassza ki a vibrálási menet hosszát.

A TIME gomb többszöri megnyomásával válassza ki a 9:30, 12:00 és 14:30 lehetőségek valamelyikét. A kijelző a kiválasztott időtartamot fogja mutatni.

A kEZELŐPANEL FUNkCIóI

A kezelőpanelen számos, az edzést hatékonyabbá és élvezetesebbé tevő funkció beállítható. Például egy gombnyomással megváltoztathatja a vibrálási szakaszok hosszát és a vibrálás frekvenciáját. A kezelőpanel ezen kívül háromféle edzésprogramot kínál. A gép minden edzésprogramban automatikusan változtatja a vibrálási szakaszok hosszát és a vibrálás frekvenciáját, miközben Ön a test adott izmait megmozgató gyakorlatsorozatot hajt végre. A vibrációs padon ezen felül egy kényelmesen elérhető alsó kezelőpanel is helyet kapott, amelyen az alsó testhelyzetekben is könnyen megváltoztathatja a beállításokat.

A BEkAPCSOLáS MóDJA FONTOS! Ha a vibrációs pad hidegben volt, a melegszik. Ellenkező esetben károsíthatja a

Dugja a tápkábelt a vibrációs platform talapzatán lévő csatlakozóaljzatba. Ezután dugja a tápkábel dugaszolóját egy 220 V-os hálózati dugaszolóaljzatba. Ezután keresse meg a vibrációs padon a tápkábelaljzat közelében lévő kétállású főkapcsolót. Gondoskodjon róla, hogy a főkapcsoló a bekapcsolt állásban legyen. Alapállapot

EDZÉSI TESTTARTÁS

A 16. oldalon kezdődő edzési útmutatóból számos, a vibrációs padon végezhető gyakorlat helyes testtartását megismerheti. A vibrációs padon úgy álljon, hogy kissé behajlítja a térdét, és a súlyát egyenletesen ossza el a talpán.

7 4. Válassza ki a kívánt vibrálási frekvenciát.

A SPEEDUP és a SPEEDDOWN gombbal válassza ki a kívánt vibrálási frekvenciát (sebességet). A kijelző a kiválasztott frekvenciát fogja mutatni.

5. Indítson egy vibrálási menetet.

Nyomja meg a kezelőpanelen vagy az alsó kezelőpanelen a start/stop gombot a vibrálási menet indításához. Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb Start/Stop gomb A választott menethossztól függően a vibrációs pad 30, 45 vagy 60 másodpercig vibrál. A vibrációs padon ezután automatikusan 30 másodperces pihenő következik. Vibrálási menet hossza 9:30 12:00 14:30 Vibrálási időszakok hossza (másodperc) 30 45 60 Pihenők hossza (másodperc) 30 30 30 A vibrálási menet végéig vibrációs szakaszok és pihenőszakaszok váltják egymást. Megjegyzés: időszakok kezdetét. A kezelőpanel többszöri sípszóval jelzi a vibrációs 5 L M M J A Nyílás 6 K C I 5 L M M J A Nyílás 6 K C I J N O F P I J N O F P I

Ha kívánja, módosíthatja a vibrálási frekvenciát a vibrálási menet során a SPEEDUP és SPEEDDOWN gombokkal.

6. Ha kívánja, állítsa le vagy szüneteltesse a vibrálási menetet.

Nyomja meg a kezelőpanelen vagy az alsó kezelőpanelen a start/stop gombot a vibrálási menet leállításához/szüneteltetéséhez. A start/stop gomb újbóli megnyomásával folytathatja a vibrálási menetet.

7. Ha kívánja, indítson újabb vibrálási meneteket.

A 2–5. lépések megismétlésével tetszőleges számú további vibrálási menetet indíthat. FONTOS! A vibrációs pad használata nem javasolt napi 15 percnél tovább és heti 3 alkalomnál gyakrabban. Ha ez a mód van kiválasztva, a vibrációs pad az alábbiak szerint vibrál: Vibrálási frekvencia Vibrálási időszakok hossza (másodperc) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 60 45 45 30 45 30 30 45 60 30 60 Pihenők hossza (másodperc) 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 Vége

8. Ha végzett, kapcsolja a főkapcsolót a kikapcsolt („OFF”) állásba, és húzza ki a tápkábelt.

EDZÉSI MÓDOK HASZNÁLATA EDZÉSPROGRAM kIVáLASZTáSA 1. kapcsolja be a gépet.

Ennek módját a 7. oldalán található, A BEKAPCSOLÁS MÓDJA című rész ismerteti.

2. Válasszon egy edzésprogramot.

Előre beállított edzésprogram kiválasztásához nyomogassa a MODE gombot addig, amíg a kívánt edzésprogram meg nem jelenik.

Ha ez a mód van kiválasztva, a vibrációs pad az alábbiak szerint vibrál: Vibrálási frekvencia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Vibrálási időszakok hossza (másodperc) 60 45 30 45 30 30 30 30 30 30 30 45 45 30 30 30 Pihenők hossza (másodperc) 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 Vége Ha ez a mód van kiválasztva, a vibrációs pad az alábbiak szerint vibrál: Vibrálási frekvencia Vibrálási időszakok hossza (másodperc) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 60 30 30 30 30 30 45 30 45 30 30 30 45 45 30 30 Pihenők hossza (másodperc) 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 Vége

3. Indítson egy vibrálási menetet.

Nyomja meg a kezelőpanelen vagy az alsó kezelőpanelen a start/stop gombot a vibrálási menet indításához.

Megjegyzés: Ha edzésprogram van kiválasztva, a SPEEDUP és a SPEEDDOWN gomb nem működik.

4. Ha kívánja, állítsa le vagy szüneteltesse a

Lásd: 6. lépés, 7. oldal.

5. Ha végzett, kapcsolja ki a gépet.

Ha befejezte a vibrációs paddal való edzést, kapcsolja a főkapcsolót a kikapcsolt („OFF”) állásba, és húzza ki a tápkábelt.

8

1 B Alsó kezelőpanel 1 Fellépő Fellépő B Alsó kezelőpanel Oszlophuzal A Aljzat Oszlophuzal A Aljzat 1 Fellépő B Alsó kezelőpanel A Oszlophuzal Aljzat

ÚTMUTATó A GYAkORLATOkHOZ

Single Leg Squat Calf Raise Squat Step Up / Step Down Crunch Sit Crunch with Twist Leg Lift Scissor Kicks Calf Stretch Hamstring Stretch Groin Stretch Shoulder Stretch Calf Massage Hamstring Massage Quad Massage I T band Massage Bent Knee Press Up Press Up Tricep Dips Bicep Curl Front Raise

9

Lateral Side Raise

A GYAKORLATOK RÉSZLETES ISMERTETÉSE

CALF RAISE

Testhelyzet: Helyezze két lábát a fellépő közepére, és emelje meg a sarkait. Kissé behajlított térddel és egyenes háttal, előre nézve tartsa meg a helyzetet. A has megfeszül.

Érintett területek: sípcsont és vádli.

SqUAT (LOVAGLó POZíCIó)

Testhelyzet: Helyezze két lábát a fellépő közepére úgy, hogy vállszélességre legyenek egymástól. A térd kb. 80 fokban behajlik (látnia kell a lábujjait és a lábfeje egy részét). Egyenes háttal tartsa meg a helyzetet. Súlya nagy részét lábfeje elülső részére helyezze.

Érintett területek: comb, sípcsont és vádli.

SINGLE LEG SqUAT

Testhelyzet: Lépjen az edzést végző lábával a fellépőre. Helyezze a másik lábát a vibrációs pad mellé. A fellépőn lévő láb az ábrán látható módon behajlik (legalább 90 fokban). A kézpihentető fogásával biztosítható az egyenes derék és hát. Tartsa meg a testhelyzetet úgy, hogy az álla kissé felfelé néz.

Érintett területek: comb.

BICEPS CURL

Testhelyzet: Lépjen fel a fellépőre, fogja meg a kötelet, és feszítse meg a karjával. Kissé hajlítsa be a térdét, és kissé tolja hátra a csípőjét. Tartsa egyenesen a hátát, és tartsa a fejét kissé felfelé.

Érintett területek: csuklyás izom, bicepsz, alkar, comb és sípcsont.

LATERAL SIDE RAISE

Testhelyzet: Fogja meg a kötelet, és kissé emelje meg oldalra a karjait. A térd kb. 20–30 fokban behajlik. A csípő és a has megfeszül.

Érintett területek: csuklyás izom, deltaizom, sípcsont és vádli.

PRESS UP

Testhelyzet: Helyezze két kezét a fellépő közepére, egymástól vállszélességre. Lábát egyenes térddel tartsa nyújtva. A könyökét 90 fokban hajlítsa be, majd nyújtsa ki a kiindulási helyzetbe.

Érintett területek: deltaizom, mellizom, alkar és tricepsz.

TRICEP DIPS

Testhelyzet: Helyezze két kezét a fellépő közepére, egymástól vállszélességre úgy, hogy hátával a föld felé néz. Az ujjai a lábak felé nézzenek. Helyezze két lábát a géphez közel, emelje fel a sarkát, és csak a karjával és a talpa elülő részével tartsa meg a testét.

Érintett területek: csuklyás izom, deltaizom, alkar, tricepsz és mellizom.

10

CRUNCH SIT

Testhelyzet: Helyezzen egy kis méretű szőnyeget vagy egy törölközőt a fellépőre, és üljön rá. Emelje fel a két lábát (összezárva és kissé behajlítva), és mozduljon a felsőtestével a térde felé (csípőszélességben felteheti a lábát a fellépőre).

Érintett területek: hasizom.

PELVIS STABILIZATION

Testhelyzet: Helyezzen szőnyeget a padlóra. Helyezze lábujjait a fellépőre, a két lábát egymás mellett tartva. Tartsa a testét egyenesen.

Érintett területek: hasizom.

AbDOMINAL bEND

Testhelyzet: Üljön a fellépőre, tegye hátra mindkét kezét, és a fellépőbe kapaszkodva tartsa meg magát. A lábát kb. 45 fokos szögben hajlítsa be.

Érintett területek: hasizom.

HIP MASSAGE

Testhelyzet: Nézzen a géppel szembe. Helyezzen szőnyeget vagy törölközőt a fellépőre, üljön rá, és helyezze el lábait a gép két oldalán. Fogja meg a fogantyúkat. Tartsa egyenesen a hátát.

Érintett területek: fenék

SHOULDER PRESS

Helyezze mindkét kezét a fellépő közepére, egymástól vállszélességre úgy, hogy ujjai előre néznek. A lábát helyezze a gép közelébe, és tartsa meg a testét a lábával és a kezével.

Érintett területek: mellizom.

SIDE LUNGE

Testhelyzet: Helyezze az egyik lábát a fellépő közepére, fogja meg a fogantyút, és hajlítsa be a térdét kb. 60-90 fokban. Tartsa egyenesen a hátát. Tartsa meg ezt a testhelyzetet úgy, hogy az álla kissé felfelé néz.

Érintett területek: comb.

FRONT RAISE

Testhelyzet: Helyezze az egyik lábát a fellépő közepére, fogja meg a fogantyút, és kissé hajlítsa be a térdét. Tartsa egyenesen a hátát. Tartsa meg ezt a testhelyzetet úgy, hogy az álla kissé felfelé néz.

Érintett területek: deltaizom.

11

ALkATRÉSZEk áBRáJA – PFICVU49608.1 típusszám 12

ALkATRÉSZLISTA – PFICVU49608.1 típusszám

Alkatrészszám LEÍRÁS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 fő kezelőpanel címkéje egyhornyú menetmetsző csavar kezelőpanel felső része fő kezelőpanel áramköri lapja nagy csillagfejű menetmetsző csavar bal fogantyú bal fogantyú borítása kerekfejű csavar tömítő kerek dugaszoló vibrációs lap gumialátét tengelyfedő tengely (6202) excenter elem nagy csillagfejű menetmetsző csavar hatlapfejű csavar motor a motor kerek gumitömítője hatlapfejű csavar kerek tömítő motor tömítőblokkja PVC tömítő talapzat nagy tömítő rugós tömítőgyűrű hatlapú anya rugós tömítőgyűrű hatlapú anya tömítő rugós tömítőgyűrű csillagfejű csavar nagy csillagfejű menetmetsző csavar tápellátási áramköri kártya vas talplemez nagy csillagfejű menetmetsző csavar áramkörikártya-tartó nagy csillagfejű menetmetsző csavar speciális csavar MENNY. Alkatrészszám LEÍRÁS 1 6 40 41 gumitalp hatlapú anya 1 1 4 42 43 44 rugós tömítőgyűrű nagy csillagfejű menetmetsző csavar kerék 1 1 4 4 2 1 9 1 1 1 1 4 1 4 4 1 1 1 1 4 6 6 8 9 9 4 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 tömítő rugós tömítőgyűrű anya keréktengelyek transzformátortartó vezetéktartó nagy csillagfejű menetmetsző csavar transzformátor etilénvinil acetát tömítése transzformátor a transzformátor és annak talapzata közti gumiszűrő nagy csillagfejű menetmetsző csavar huzal nagy csillagfejű menetmetsző csavar tápcsatlakozás hatlapú anya kapcsoló tápellátási alkatrészek biztosító rövid vezeték vezetékillesztő nagy csillagfejű menetmetsző csavar fogantyúborítás hosszúvezeték-csoport cső alsó része kezelőpanel alsó része kezelőpanel címkéjének alsó része csillagfejű menetmetsző csavar átviteli vezetékcsoport 1 1 4 1 11 3 73 74 75 76 77 csavar cső felső része jobb fogantyú borítása jobb fogantyú felső fogantyú MENNY.

9 4 4 3 1 2 2 2 1 1 1 12 1 1 1 12 1 2 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 2 4 1 1 1 1 1 1

13

ALkATRÉSZEk AZONOSíTáSáT SEGíTŐ áBRA

A gép kis alkatrészeinek azonosítását az alábbi rajzok segítik.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egyes kis méretű alkatrészeket már gyárilag elhelyeztek. Ha egy alkatrészt nem talál, ellenőrizze, hogy nincs-e gyárilag elhelyezve.

M6-os rugós alátét (M) M8-as rugós alátét (F) M8-as alátét (O) M8-as sapkás anya (P) M5-ös, 14 mm-es csavar (G) M6-os, 16 mm-es csavar (H) M6-os, 20 mm-es csavar (L) M8-as, 48 mm-es csavar (E)

PART IDENTIFICATION CHART

See the drawings below to identify small parts used in assembly.

Note: Some small parts may have been preattached. If a part is not in the hardware kit, check to see if it has been preattached.

M6-os rugós alátét (M) M8-as rugós alátét (F) M8-as alátét (O) M8-as sapkás anya (P) M5-ös, 14 mm-es csavar (G) M6-os, 16 mm-es csavar (H) M6-os, 20 mm-es csavar (L) M8-as, 48 mm-es csavar (E)

HIBAELHáRíTáS

Rendszeresen vizsgálja meg a vibrációs pad összes alkatrészét. Az elhasználódott alkatrészeket azonnal cserélje. A vibrációs pad külső felületei nedves ronggyal és enyhe, nem szemcsés tisztítószerrel tisztíthatók; a vibrációs pad tisztításához ne használjon oldószereket.

A vibrációs paddal kapcsolatos legtöbb probléma megoldható az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával. Azonosítsa a hibát, és kövesse az ismertetett hibaelhárítási lépéseket. Ha további segítségre van szüksége, hívja a kézikönyv borítóján található telefonszámot. PROBLÉMA: A gép nem kapcsol be. MEGOLDÁS

: a. Ellenőrizze, hogy a tápkábel be van-e dugva túlfeszültség-levezetőbe, és hogy a túlfeszültség-levezető megfelelő földelésű dugaszolóaljzatba van-e bedugva (11. oldal). Csak olyan egyaljzatos túlfeszültség levezetőt használjon, amely megfelel a 11. oldalon lévő specifikációnak. FONTOS: A vibrációs pad nem kompatibilis a földzárlat-megszakítóval ellátott aljzatokkal. b. Ellenőrizze a vibrációs pad talpán, a tápkábelaljzat közelében lévő kétállású főkapcsolót. Ha a kapcsoló az ábrán mutatott módon kiemelkedik, a megszakító lekapcsolt. A megszakító visszakapcsolásához várjon 5 percet, majd nyomja vissza a kapcsolót. b Lekapcsolt Alaphelyzet

PROBLÉMA: A gép működés közben kikapcsol. MEGOLDáS:

a. Ellenőrizze a főkapcsolót (megszakítót) (lásd a fenti ábrát). Ha a megszakító lekapcsolt, várjon 5 percet, majd nyomja vissza a kapcsolót. majd dugja vissza.

6

b. Ellenőrizze, hogy be van-e dugva a tápkábel. Ha a tápkábel be van dugva, húzza ki, várjon 5 percet, c. Ha a vibrációs pad továbbra sem működik, hívja a kézikönyv borítóján található telefonszámot.

14

6 15 15

b Lekapcsolt Alaphelyzet

CSEREALKATRÉSZEK RENDELÉSE

Ha cserealkatrészt szeretne rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot a kézikönyv borítóján szereplő elérhetőségeink valamelyikén. Ahhoz, hogy hatékonyabban segíthessünk Önnek, hívás előtt jegyezze fel az alábbi információkat: – A termék típusszáma (PFICVU49608.1) – A kívánt alkatrész száma és leírása (lásd az alkatrészlistát) – A vásárlást igazoló dokumentum Nyomtatva Kínában © 2008 Icon Health & Fitness, Inc.

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement