MPMan MPQC1008 Space Grey Android Tablet Handleiding

MPMan MPQC1008 Space Grey Android Tablet Handleiding

Deze handleiding bevat belangrijke voorzorgsmaatregelen en informatie voor correct gebruik. Zorg ervoor dat u de handleiding vó ó r gebruik zorgvuldig heeft doorgelezen om ongelukken te voorkomen.

Plaats het product niet in een warme, natte of stoffige omgeving en laat het, vooral in de zomer, niet achter in een auto met gesloten ramen. Vermijd het vallen, stoten of hard schudden van het product, want dit kan tot schade of defecten leiden. Stel het volume bij gebruik van een oortelefoon naar behoren in om oorproblemen te voorkomen. Als u gebruik maakt van een hoofdtelefoon, steek de straat dan niet over en bestuur geen voertuigen om verkeersongelukken te voorkomen. Zorg ervoor dat u de meegeleverde opladers en accessoires gebruikt. Zorg ervoor dat u het product oplaadt in de volgende situaties, - Als het batterijpictogram aangeeft dat de batterij bijna leeg of leeg is. - Als het systeem automatisch uitschakelt en na het herstarten opnieuw erg snel uitschakelt. - Als de knoppen op het product niet naar behoren reageren. - Als het pictogram wordt getoond aan de rechterbovenkant van het scherm.

Specificaties Hardware

10.1

” High Definition TN LCD Touchscreen (1024x600 pixels) Capacitief multi-touch (5 touch-punten) CPU : Quad core cortex RK3126 Processor RAM : DDR3 512MB (3D accelerator mogelijk voor 3D-games) WiFi (IEEE802.11 b/g/n) voor internetverbinding USB-host voor OTG-functie

Software

Android 5.1 Google-browser WiFi-verbinding eBook-functie (alle eBook-formaten worden ondersteund door applicaties) Afspelen van 1080P HD-bestanden G-sensor MicroSD-kaartsleuf herkent tot 32GB Ingebouwde luidspreker & ingebouwde MIC VOIP-telefoonfunctie met WiFi-verbinding Mogelijk om met applicaties MS Office bestanden te openen/bewerken Video : AVI, RM/RMVB, FLV, MPG4-1, MPEG-2 etc. Audio : MP3, WMA, AAC, WAV etc. 5V-netadapter Compatibel met toetsenbord, muis Foto : JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF Afmetingen : 260.1 x 149.5 x 9.5 mm

Benaming Belangrijke opmerking

- Als het apparaat is bevroren of vastgelopen, druk dan op de reset-knop (een klein gaatje) aan de linkerkant van de MicroSD-kaartsleuf. U kunt het apparaat ook geforceerd laten uitschakelen door de power-knop langer dan 10 seconden ingedrukt te houden - Als de prestaties afnemen na het gebruik van een aantal applicaties, dan wordt aanbevolen om draaiende applicaties te sluiten in het instellingenmenu. - Gebruik ”File Manager” in het hoofdmenu om naar bestanden te zoeken.

Opladen

- Zorg ervoor dat u de netadapter (5V) die is meegeleverd in de verpakking gebruikt, anders kan het apparaat beschadigd raken en is het mogelijk dat het product niet meer werkt. - Kijk naar het batterijpictogram ( ) in de statusbalk om de status van het opladen te controleren. - Het duurt ca. 5-6 uur om een lege batterij volledig op te laden. Laad niet langer dan 10 uur op om het apparaat te beschermen.

Opmerking

Het apparaat is uitgerust met een processor die hoge prestaties levert. De processor kan warm worden in het geval het apparaat lang wordt gebruikt of tijdens het opladen, maar dit is geen probleem.

1. In-/uitschakelen

Druk lang op de power-knop om het apparaat aan/uit te zetten. Het kan een minuut duren voordat het apparaat is opgestart. Druk kort op de power-knop om het scherm aan/uit te zetten. (De standbymodus. Raadpleeg paragraaf 3. hieronder)

2. Bureaublad

Nadat het apparaat is ingeschakeld wordt het bureaublad getoond met snelkoppelingen en de notificatiebalk.

3. Standbymodus(scherm is uitgeschakeld) / Het scherm ontgrendelen

Druk kort op de power-knop om het scherm aan/uit te zetten (standbymodus aan/uit). Veeg, nadat het apparaat is gewekt uit de standbymodus, het slotpictogram omhoog om het scherm te ontgrendelen.

4. Systeeminstellingen

1.Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. 2.Druk op de notificatiebalk aan de bovenkant. 3. Druk op het instellingenpictogram . 4.Het instellingenmenu verschijnt.

Wi-Fi Bluetooth

Schakel Wi-Fi in. Het apparaat zoekt automatisch naar beschikbare WiFi-signalen. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken.

Display

Schakel Bluetooth in. Het apparaat is zichtbaar voor Bluetooth apparaten in de buurt als Bluetooth is ingeschakeld.

Geluid & Notificaties

Stel alle instellingen naar wens in.

Stel alle instellingen naar wens in.

Opslag Batterij

Controleer het geheugen van het apparaat en de status van de MicroSD-kaart.

Apps

Controleer het batterijverbruik.

Apps – Verwijderen

Beheer applicaties die draaien of zijn gedownload.

Druk op een applicatie om de applicatie te beheren. Druk op “uninstall” om de geselecteerde applicatie te verwijderen.

Locatie

De locatiedienst van Google – Laat apps gegevens gebruiken van bronnen als Wi-Fi en mobiele netwerken om uw geschatte locatie te bepalen.

Beveiliging

Beheer de beveiligingsopties op het apparaat.

5. Het apparaat aansluiten/loskoppelen op/van de computer

Sluit het apparaat aan op de computer. De opties “Connected as a media device” (verbonden als media-apparaat) of “Connected as a USB storage” (verbonden als USB-opslag) worden getoond, zoals in de onderstaande schermafbeelding.

6. Applicaties (.apk-bestanden) installeren op het apparaat Methode 1.

1. Verbind het apparaat met het internet. Zie paragraaf [Wi-Fi] hierboven om verbinding te maken met het internet. Sluit het apparaat aan op de PC 2. Open de “Play store ” en zoek naar de applicaties die u wilt installeren. 3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Methode 2.

1. Zoek met uw computer naar applicaties (.apk) die u wilt installeren op het apparaat. 2. Download de bestanden (.apk) op uw computer. 3. Sluit het apparaat aan op uw computer. Zie hierboven in de paragraaf [Het apparaat aansluiten/loskoppelen op/van de computer.] 4. Kopieer en plak de .apk-bestanden naar het apparaat en koppel het apparaat los van uw computer. 5. Open de “File manager” en zoek naar het .apk-bestand dat u heeft gekopieerd op het apparaat. 6. Druk op het bestand om het te installeren en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Opmerking

U mag alleen applicaties voor volwassenen downloaden als u ten minste 18 jaar oud bent, of ten minste de volwassen leeftijd heeft bereikt in het rechtsgebied waar u zich bevindt of waar u applicaties voor volwassenen downloadt. Als u niet aan deze eisen voldoet, dan heeft u geen toestemming om applicaties voor volwassenen te downloaden. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor problemen, met inbegrip van juridische kwesties over schendingen door eigen beslissingen van de eindgebruiker, die ontstaan.

7. De achtergrond veranderen en widgets gebruiken

Druk op het bureaublad op een willekeurige lege plek en houd uw vinger op het scherm. Selecteer vervolgens “WALLPAPERS” of “WIDGETS” WALLPAPERS Selecteer een van de achtergrondcategorieën. Selecteer de gewenste achtergrond en druk op “Set wallpaper”. WIDGETS Druk op de gewenste widget en houd deze voor 1 seconde ingedrukt. Sleep de widget daarna naar het bureaublad.

8. Snelkoppelingen maken op het bureaublad

1. Druk op het Apps-pictogram op het bureaubladscherm. 2. Druk op de applicatie waarnaar u een snelkoppeling wilt maken en houd deze 1 seconde ingedrukt. 3. Sleep de snelkoppeling van de applicatie vervolgens naar het bureaubladscherm.

Specificaties

OS CPU SDRAM Display Multi-touch scherm Ingebouwd flashgeheugen Audiopoort USB-poort Oplaadpoort IO-poorten Luidspreker G-Sensor Camera Wi-Fi HDMI-poort MicroSD OTG-poort Knoppen Stroom Batterij Afmetingen Oplaadtijd (met oplader) Android 5.1 Quad core cortex RK3126 DDR3 512MB (3D accelerator mogelijk voor 3D-games) 10.1" TN 1024 x 600 capacitief touchpaneel 5 touch-punten 8GB / 16GB 3.5ø oortelefoon 1 x 5pin micro-USB (2.0 high speed) 5V 2A N/A MicroSD-kaart Same as USB port Power, VOL+, VOL-, Reset Frequentierespons : 20Hz – 20k Hz, N/S : >90% Yes 0,3MP (voorkant), 0,3MP (achterkant) 802.11b/g/n Adapter 5V -2A 3,7V Li-Polymeer 260.1 x 149.5 x 9.5 mm 5~6 uur

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.mpmaneurope.com

Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement