9A0 311

9A0 311
http://www.TwPass.com
9A0-311
Adobe
Certified Macromedia Flash 8 Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-311
The 9A0-311 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-311 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-311 exam is very challenging, but with our 9A0-311 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-311 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-311 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-311 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-311 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-311 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-311 tested and verified before publishing
- 9A0-311 exam questions with exhibits
- 9A0-311 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-311 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-311 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-311 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-311 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-311 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-311
now!
9A0-311
QUESTION: 1
What is the best compression format for longer stream sounds?
A. MP3
B. RAW
C. ADPCM
D. Speech
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
What publish setting causes the bandwidth profiler to be inaccurate?
A. Gif
B. Compress Movie
C. Protect From Import
D. Generate Size Report
E. Export Device Sounds
F. Flash with SCORM Tracking
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
What video codec(s) are displayed through the Flash Player and controlled through
ActionScript?
A. DivX
B. On2 VP6
C. Sorenson Spark
D. Sorenson Spark and On2 VP6
E. Sorenson Spark, On2 VP6, and DivX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
What audio format is NOT supported?
A. .WAV
B. .MP3
C. .AIFF
D. .WMA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What is the function of trace()?
A. Send string values to the Output Panel
B. Discover who has downloaded your movie
C. Initiate the automatic debugging procedure
D. Determine which function the code will run next
E. Automatically output the values of key depressions
F. Determine what objects are present on the stage at any one time
G. Determine which symbols have been clicked or selected in run mode
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
What is the advantage of the progressive video download?
A. The frame rate of the video file can be different from the frame rate of the SWF file.
B. It uses less of the client s memory and disk space than the streaming video download.
C. To play the progressively downloaded video, the entire movie must be downloaded
before the video will start to play.
D. Delivery of media is more secure than streaming video, because media does not get
saved to the client s cache when streamed.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
What is NOT an advantage of using Publish Profiles?
A. Publishes in several media formats
B. Ensures file sizes are kept as small as possible
C. Ensures a consistent standard that ensures files are published uniformly
D. Creates an in-house use that differs from the way files are published for a client
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What is NOT a sound editing feature?
A. Changing the sound envelope of a sound
B. Modifying the start and end points of a sound
C. Changing the beats per minute (BPM) of a sound file
D. Switching the sound time units from seconds to frames
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
What video format is NOT supported?
A. .MPEG
B. .DivX
C. .MOV
D. .AVI
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What must be done to step through code when Debugging an application in the IDE? (Choose
TWO)
A. Use Breakpoints
B. use #include "NetDebug.as"
C. press "Ctrl"+"Tab"+"Enter"
D. press "Ctrl"+"Shift"+"Enter"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
Page 3 of 14 What are the three main ways of presenting video using Flash?
A. Embedded, progressive, filtered
B. Embedded, On2 VP6, streaming
C. Embedded, progressive, streaming
D. Embedded, progressive, stand-alone
E. Embedded, progressive, Soresson Spark
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
How is declining image quality prevented when publishing to a SWF, if bitmap images are
optimized prior to importing them into Flash?
A. Re-import the bitmaps in an uncompressed format.
B. Do nothing. Bitmaps aren t compressed when the SWF is published.
C. Convert bitmaps to symbols so that they are not compressed by Flash.
D. In Publish Settings, under the Flash Tab, set the JPEG Quality slider to 100.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What should be kept to a minimum in any Flash file in order to enhance playback
optimization? (Choose TWO)
A. Layers
B. Gradients
C. Device Fonts
D. Graphic symbols
E. Alpha Transparency
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What are correct statements concerning text fields? (Choose TWO)
A. Embedded font outlines are shared by text fields using the same font.
B. Font outlines for input text fields are embedded in the SWF file by default.
C. Font outlines for static text fields are embedded in the SWF file by default.
D. Font outlines for dynamic text fields are embedded in the SWF file by default.
E. Individual font outlines are embedded into the SWF file for each text field in the
FLA file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
What Flash elements can be assigned instance names? (Choose THREE)
A. Layers
B. Frames
C. Buttons
D. Tweens
E. Text Boxes
F. MovieClips
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
What method loads external JPG images into a MovieClip instance?
A. getURL();
B. loadMovie();
C. loadImage();
D. loadMovieNum();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
What type of graphic formats are calculated mathematically and have the ability to scale
without losing their quality?
A. GIF
B. JPEG
C. Vector
D. Bitmap
E. Scanned
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
How is the Object Drawing Mode used?
A. Merges drawn shapes when they are overlapped
B. Centers drawn objects in the authoring environment
C. Draws shapes and automatically converting them into graphic symbols
D. Draws shapes as separate objects that do not automatically merge together when
overlaid
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
When importing a FreeHand or Illustrator file that contains a gradient fill with more than eight
colors, what is used to simulate the appearance of a gradient fill?
A. Target Path
B. Radial Path
C. Clipping Path
D. Gradient Path
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
What must be true in order to enable bitmap caching on a movie clip symbol? (Choose TWO)
A. Complex vector artwork, nested animation, and its position changes in time
B. Complex vector artwork, no nested animation, and its position changes in time
C. Complex vector artwork, nested animation, and its position does not change in time
D. Complex vector artwork, nested animation, and it is larger than 2880 pixels in width
E. Complex vector artwork, no nested animation, and its position does not change in
time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
What method of the TextField.StyleSheet class is used to add a new style to a style sheet
object?
A. addStyle();
B. setStyle();
C. setNewCSS();
D. addStyleSheet();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
What is the default theme for version 2 components?
A. Ice Theme
B. Halo Theme
C. Sample Theme
D. FlashDefault Theme
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What does selecting the Render Text as HTML button on the Property inspector with a
dynamic text field selected do?
A. Improves SWF performance
B. Converts the displayed text into HTML tagged text
C. Enables the text field to load HTML files at runtime
D. Enables the text field to render certain HTML tags including <A>, <B>, and
<FONT>
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
When two path segments meet, what is NOT a join option?
A. Miter
B. Bevel
C. Square
D. Round
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
What does an empty or white circle signify on a frame in the timeline?
A. An action
B. Blank keyframe
C. A keyframe with a symbol on it
D. The first frame of an animation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
What are benefits of Flash Remoting? (Choose TWO)
A. Automatically parses custom XML Page 6 of 14
B. Provides access to client hard disk
C. Accesses server-side methods as if they are local
D. Provides access to user Webcams and microphones
E. Integrates external data sources directly with Flash UI components
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
How are specific frames designated as printable from the Macromedia Flash Player?
A. Assign each frame the label "#p"
B. Set Formats in the Publish Settings
C. Place an onPrint action on each frame
D. Set Page Setup in the Macromedia Flash program
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What statements are correct about shape tweens? (Choose TWO)
A. Only 1 keyframe is needed.
B. Each keyframe must contain symbols.
C. Each keyframe must not contain symbols.
D. A light blue arrow in the timeline denotes a shape tween.
E. There must be at least 2 keyframes in order to create a shape tween.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
What best describes the purpose of setInterval?
A. Defines the SWF frame rate dynamically, at runtime
B. Repeats calls to a function every set number of milliseconds
C. Creates a function that repeats every set number of frames
D. Creates a function that executes once at a specified point in the future
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
What is the most highly processor intensive animation technique?
A. Alpha effects
B. Motion tween
C. Onion skinning
D. Brightness effects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
What native object allows a developer to save data to a client computer, assuming the user has
given permission?
A. LocalObject
B. LocalCookie
C. SharedObject Page 7 of 14
D. SharedCookie
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
What does the Sound object allow? (Choose TWO)
A. Control the volume of a sound
B. Delete portions of a sound clip
C. Alter the sampling rate of a sound
D. Set the left/right balance of a sound
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
A button instance is named circle_btn. ActionScript is placed on the main Timeline so that
when the button is clicked a movie clip instance named rec_mc s width is changed to 100.
What is the code to perform this action?
A. circle_btn.onRelease = function() { this.width=100; }
B. circle_btn.onRelease { rec_mc._width=100; }
C. circle_btn.onRelease = function { rec_mc._width=100; }
D. circle_btn.onRelease = function() { rec_mc._width=100; }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What correctly defines a getter method that retrieves a property named "count"?
A. function count():Number { return _nCount;}
B. function getCount():Number { return _nCount;}
C. function get count():Number { return _nCount; }
D. function getter count():Number { return _nCount;}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What defines a class named "Car" that receives additional methods and properties from a
superclass named "Vehicle"?
A. class Car uses Vehicle {}
B. class Car inherits Vehicle {}
C. class Car extends Vehicle {}
D. class Car derives Vehicle {}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What transition is NOT one of the default types available via the Tween or TransitionManager
Classes?
A. Fade
B. Wipe
C. Zoom
D. Checkerboard Page 8 of 14
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
Where must ActionScript classes be located?
A. Components
B. External files
C. frame 1 of _root
D. Top layer of timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
What is the ActionScript that defines a LoadVars object?
A. LoadVars.new();
B. myLoadVars.new();
C. LoadVars.createNew();
D. var myLoadVars:LoadVars = new LoadVars();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
Where are variables that are loaded via a LoadVars object referenced?
A. Within an array
B. directly into a TextField object
C. On the timeline where they are loaded
D. In properties of the LoadVars object where they are loaded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What command removes an interval created with setInterval?
A. deleteInt()
B. clearInterval()
C. interval.cancel()
D. removeInterval()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What built in class is used to add items to the custom menu that appears when the user
"rightclicks" (PC) or "Control-clicks" (Mac) on a Flash movie?
A. Object Class
B. Capabilities Class
C. Accessibility Class
D. ContextMenu Class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
Page 9 of 14 Which statements concerning symbol instance statements are correct? (Choose
TWO)
A. Graphic symbol instances may be directly controlled using ActionScript.
B. The Hit State of a Button symbol instance is invisible at runtime.
C. A MovieClip symbol instance may have a different frame rate than the main
Timeline.
D. If a fill color in a Graphic symbol is changed, all instances of that Graphic symbol
are changed.
E. The X / Y placement of a symbol instance is calculated from the lower left hand
corner of the Main Timeline or parent MovieClip symbol instance.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
What method of the Color object is used to change the Alpha property of a movie clip with
ActionScript?
A. _alpha
B. setRGB
C. setProperty
D. setTransform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
Which method returns an unused depth value within a MovieClip object?
A. getNewDepth
B. getUnusedDepth
C. getHighestDepth
D. getNextHighestDepth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
How can a variable in a Flash movie be dynamically set at the time the movie loads?
A. use the #include directive
B. use the loadAtRun() function
C. cannot dynamically set at the time of load
D. append the variable in URL encoded form (myMovie.swf?foo=bar)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What property of myMC is referenced to rotate a MovieClip instance named myMC using
ActionScript?
A. myMC.rotate
B. myMC.offSet
C. myMC._degrees
D. myMC._rotation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What is true when using the duplicateMovieClip() method? Page 10 of 14
A. _visible property of a movie clip is set to true upon duplication
B. Duplicated movie clip can have a different parent than the source movie clip
C. Movie clip that is at a depth of 4 will appear to be in front (or on top of) a movie clip
that has a depth of 7
D. Two movie clips can exist at the same depth and have the same parent provided they
have unique instance names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
What class is used to access the video of a web-cam?
A. Video class
B. Display class
C. Camera class
D. InputOutput class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
What methods are used to pass variables out of Flash to a server side solution? (Choose
THREE)
A. getURL
B. #include
C. LoadVars
D. loadMovie
E. GotoAndStop
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What appears in the Output window after executing this ActionScript on the first frame of a
movie? x = 1; trace(++x + x);
A. 2
B. 3
C. 4
D. 11
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What tool is used to apply strokes to shapes?
A. Pencil
B. Ink Bottle
C. Eye Dropper
D. Paint Bucket
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
What is performed to distort text using the Envelope modifier?
A. Create a font symbol in the Library panel
B. Convert the text characters to shape objects
C. Embed font outlines used in the selected text
D. Convert the selected text to a movie clip or graphic symbol
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What fonts, if installed, are more likely to be selected from the local system by the Flash Player
to display during a playback of a SWF file containing text using the "_sans" device font?
A. Helvetica, Arial, Verdana
B. Georgia, Garamond, Arial
C. Courier, Helvetica, Verdana
D. Times New Roman, Arial, Helvetica
E. Times New Roman, Courier, Verdana
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
What options are applicable for use as a Motion guide? (Choose TWO)
A. Grid
B. Filled shape
C. Connected line
D. Graphic symbol
E. MovieClip object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
What line of ActionScript sets an instance of the stand-alone Flash Player to full screen?
A. _fullscreen = true;
B. _root.fullscreen = true;
C. Stage.size("fullscreen");
D. fscommand("fullscreen", "true");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
What ensures all implementing classes will have a particular set of methods?
A. Interfaces
B. Behaviors
C. Movieclips
D. Polymorphism
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
Page 12 of 14 What code creates an object named "person" with the two properties "name" and
"age"?
A. person = {name:"fred",age:24};
B. person = (name="fred",age=24);
C. person = new Array(name:"fred",age:24);
D. person = new Object(name="fred", age=24);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What statement creates a local variable that is destroyed after the function has completed
execution?
A. set myValue = 5;
B. dim myValue = 5;
C. var myValue = 5;
D. local myValue = 5;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
How is BOTH the fill and stroke of an object selected using the Selection tool?
A. single-click the fill
B. double-click the fill
C. double-click the stroke
D. single-click the stroke
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
What is the correct ActionScript syntax for animating a MovieClip instance, my_mc,
horizontally across the stage?
A. my_mc.onEnterFrame = function () { if(_y <= 550){ _y+1; }}
B. my_mc.onEnterFrame = function(){ if(_x <= 550){ _x+1; }}
C. my_mc.onEnterFrame = function(){ if(this._x <= 550){ this._x++; }}
D. my_mc.onEnterFrame = function () { if(this._y <= 550){ this._y++; }}
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
What is used to create frame rate independent script-based animations?
A. while
B. setInterval
C. gotoAndPlay
D. onEnterFrame
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
What native object allows two separate Flash movies to communicate with each other?
A. LocalObject Page 13 of 14
B. SharedObject
C. LocalConnection
D. SharedConnection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
What class has an addListener() method?
A. Array
B. Button
C. Mouse
D. MovieClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What is an example of relative targeting?
A. _root.item._x
B. _level0.item._x
C. _level1.item._x
D. _parent.item._x
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
What must occur for Flash to read variables using a LoadVars object from a server-side
application (i.e., ColdFusion, ASP, PHP or similar)?
A. be in a row/column data format delimited by commas
B. be URL-encoded name/value pairs delimited by commas
C. be URL-encoded name/value pairs delimited by ampersands
D. be from a database (Oracle, Access, SQL server or similar)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
What is needed when using static text to have the font outlines embed in the SWF file?
A. Select New Font in the Library panel menu
B. Select the alias button in the Properties panel
C. Select use device fonts in the Properties panel
D. Nothing, font outlines are embedded by default
E. Select the Character button in the Properties panel and specify which characters to
embed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
What method creates a MovieClip symbol with an instance name of "myMovie"?
A. myMovie=new MovieClip("my_mc",1);
B. myMovie.duplicateMovieClip("my_mc",1);
C. this.attachMovie("myMovie","my_mc",1);
D. myMovie.createEmptyMovieClip("my_mc",1); Page 14 of 14
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
What assigns the my_mc MovieClip s height to the value of 100 if the variable
myProperty="_height";?
A. my_mc.myProperty = 100;
B. my_mc[myProperty] = 100;
C. my_mc."myProperty" = 100;
D. my_mc["myProperty"] = 100;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
Why use device fonts for Static text? (Choose TWO)
A. Embeds the font outline in SWF
B. Anti-aliases Static text by default
C. Makes SWF retrieve font from the server
D. Device fonts are more readable at smaller point sizes
E. Makes SWF retrieve font from the end user s computer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
What is a primary reason for locking a bitmap fill?
A. Avoid bitmap fills from being displayed when onion skinning is turned on
B. Prevents a single bitmap fill from being selected and accidentally changed
C. Prevents an imported bitmap from being edited with an external image editor
D. Creates appearance the fill extends over entire Stage and the objects painted with the
fill are masks revealing the underlying bitmap
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-311&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement