9A0 602
http://www.TwPass.com
9A0-602
Adobe
Certified Macromedia Flash MX 2004 Developer Exam
http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 9A0-602
The 9A0-602 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 9A0-602 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 9A0-602 exam is very challenging, but with our 9A0-602 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 9A0-602 exam on your FIRST TRY!
Adobe 9A0-602 Exam Features
- Detailed questions and answers for 9A0-602 exam
- Try a demo before buying any Adobe exam
- 9A0-602 questions and answers, updated regularly
- Verified 9A0-602 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 9A0-602 tested and verified before publishing
- 9A0-602 exam questions with exhibits
- 9A0-602 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring Adobe certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over
these
exams like 9A0-602 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 9A0-602 test is an important part of Adobe certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 9A0-602 exam is essential and core part of Adobe certifications
and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 9A0-602 Test and save time and money while developing your skills to pass
your Adobe 9A0-602 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 9A0-602
now!
9A0-602
QUESTION: 1
What happens when Save and Compact is selected from the File menu?
A. Removes unused items from the library
B. Removes file space left over from deleted items
C. Reduces the FLA file size using zip compression
D. Compresses the SWF file with MX 2004 compression
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 2
What file formats can be loaded into a Flash MX 2004 movie dynamically at runtime? (Choose
TWO)
A. GIF
B. MP3
C. JPG
D. BMP
E. FLA
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 3
What CANNOT load external Flash video files into the Flash Player?
A. ActionScript 1
B. ActionScript 2
C. Loadmovie method
D. Media Playback component
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 4
Onstage there is one movie clip with an instance name "myClip" and one button instance (not a
component) with an instance name "myButton". The "myButton" button has the following
coding. on(press) { this._alpha=10; } When testing the movie, what happens when the user
presses the button?
A. Button turns to 10% alpha
B. Button and the clip turn to 10% alpha
C. Nothing happens because there s a script error
D. Nothing happens because no object is addressed
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 5
What tasks can be accomplished using the Project panel?
A. Manage several Flash projects at the same time
B. Check-in/check-out files on a SourceSafe or FTP server
C. Merge changes from two different versions of the same document
D. Read and edit project notes that are shared among developers on the project
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 6
What does the "this" keyword reference? circle_mc.move = function(x, y){ this._x = x;
this._y = y; };
A. circle_mc
B. move function x and y
C. timeline on which circle_mc resides
D. parent timeline of the circle_mc instance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 7
"dynClipName" is a dynamic variable with a string value of "mcCircle". What correctly targets
a movie clip instance named mcCircle and assigns a value of 25 to its _x property?
A. this.dynClipName._x = 25;
B. this[dynClipName]._x = 25;
C. this.[dynClipName]._x = 25;
D. this(dynClipName)._x = 25;
E. this.(dynClipName)._x = 25;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 8
What code is inserted on the first frame of a Flash document to make sure that _root references
work properly when the movie is loaded into a parent movie?
A. _root = this;
B. this.enabled = true;
C. this._lockroot = true;
D. this.rootlocked = true;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 9
If a movie clip on the main Timeline has 10 frames, what is the minimum number of frames
needed in the main Timeline so the embedded movie clip plays through completely?
A. 1
B. 2
C. 10
D. 11
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 10
What are examples of absolute target paths? (Choose TWO)
A. mcCircle
B. this.mcCircle
C. _root.mcCircle
D. _level0.mcCircle
E. this._parent.mcCircle
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 11
What type of animation is NOT available for a shape until it is converted into a symbol?
A. onion skinning
B. shape tweening
C. motion tweening
D. frame-by-frame animation
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 12
ActionScript works on a keyframe in what type of object?
A. Button
B. Group
C. Graphic
D. MovieClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 13
What symbols or objects CANNOT have Timeline effects applied to them?
A. Text
B. Sound
C. Bitmap images
D. Button symbols
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 14
What is the value of the variable "i " when traced below? i = 0; function runLoop(){ for(var
i=0;i<10;i++){ } } runLoop(); trace(i);
A. 0
B. 1
C. 9
D. 10
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 15
A movie clip with an instance name of colorChip resides on the main Timeline of a movie.
What ActionScript is added to the main Timeline to create a new Color object, named
currentColor, to control the color of the colorChip MovieClip?
A. currentColor.add = Color.colorChip;
B. colorChip = new Color(currentColor);
C. currentColor = new Color(colorChip);
D. make Color (colorChip.currentColor);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 16
What is the value of "myValue"? var myValue = Math.ceil(54.22);
A. 54
B. 55
C. 54.2
D. 54.3
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 17
What property of the TextField class is used to define the text in a text field?
A. myTextField.txt
B. myTextField.text
C. myTextField.variable
D. text boxes cannot have instance names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 18
How many classes can a single class extend?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 19
What does this code display in the output window? var myEmployees:LoadVars = new
LoadVars(); myEmployees.Address = "275 Grove Street"; myEmployees.fname = "Jeremy";
trace (myEmployees.toString());
A. blank output window
B. fname=Jeremy&Address=275%20Grove%20Street
C. &fname=Jeremy&Address=275%20Grove%20Street&
D. fname="Jeremy"&Address="275%20Grove%20Street"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 20
What is the main use of the TextSnapshot class?
A. Allows static text in a movie clip.
B. Outputs a list of the fonts used within the text fields of a movie clip.
C. Captures the dynamic text used in a movie clip for export to a screen reader.
D. Returns text measurement information (width, height, kerning, etc.) for specified text
strings within a movie clip.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 21
Where must ActionScript 2 classes be located?
A. Components
B. External files
C. Frame 1 of _root
D. Top layer of timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 22
Where are ActionScript 2 classes defined?
A. AS
B. ASR
C. FLP
D. ASC
E. CLASS
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 23
What defines a class named "Car" that receives additional methods and properties from a
superclass named "Vehicle"?
A. class Car inherits Vehicle { }
B. class Car extends Vehicle { }
C. class Car derives Vehicle { }
D. class Car uses Vehicle { }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=23
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 24
What Macromedia distributed file can be #included in a FLA file to enable Flash Remoting?
A. CFServices.as
B. NetServices.as
C. WebServices.as
D. RemoteServices.as
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 25
Which statements can be used to execute a block of code 10 times? (Choose TWO)
A. For statement
B. Loop statement
C. While statement
D. Count statement
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 26
After a ScrollPane component instance completes loading external content (SWF or JPG), what
event does it dispatch to its listener objects?
A. Loaded
B. Success
C. Finished
D. Complete
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=26
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 27
When using Flash Remoting, what method of the NetServices class is used to set the location of
the application server?
A. setGatewayURL()
B. setDefaultServiceUrl()
C. setRemoteServiceUrl()
D. createGatewayConnection()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 28
What defines a function that returns no value?
A. function writeMessage:Void (sMessage) { tMessageField.text = sMessage; }
B. function writeMessage(sMessage):Void { tMessageField.text = sMessage; }
C. function writeMessage:Null (sMessage) { tMessageField.text = sMessage; }
D. function writeMessage(sMessage):Null { tMessageField.text = sMessage; }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 29
The function below is added to the main Timeline: function person(name) { return(name); }
How is this function accessed from within a movie clip that is on the main Timeline? (Choose
TWO)
A. this.person("Jon");
B. _root.person("Jon");
C. _parent.person("Jon");
D. _level1.person("John");
E. _parent._parent.person("Jon");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 30
What assigns the my_mc MovieClips height the value of 100 if the variable
myProperty="_height";?
A. my_mc.myProperty = 100;
B. my_mc[myProperty] = 100;
C. my_mc."myProperty" = 100;
D. my_mc["myProperty"] = 100;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 31
Which method returns an unused depth value within a MovieClip object?
A. getNewDepth
B. getUnusedDepth
C. getHighestDepth
D. getNextHighestDepth
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 32
How can a variable in a Flash MX 2004 movie be dynamically set at the time the movie loads?
A. By using the #include directive
B. By using the loadAtRun() function
C. Cannot be dynamically set at the time of load
D. By appending the variable in URL encoded form (Movie SWF?foo=bar)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 33
What standards does the WebServiceConnector use? (Choose THREE)
A. ATM
B. AMF
C. XML
D. SOAP
E. WSDL
F. WDDX
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 34
What ensures that white space nodes are NOT included in the XML tree when XML data is
parsed into an XML object named "xmlInitData"?
A. xmlInitData.ignoreWhite = true;
B. xmlInitData.ignoreWhite(true);
C. xmlInitData.parseWhite = false;
D. xmlInitData.removeWhite(true);
E. xmlInitData.removeWhite = true;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 35
What does a get() method of a class implicit getter have?
A. No parameters
B. One parameter
C. One required parameter
D. Only optional parameters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 36
What functionality does Flash Remoting provide to Flash applications?
A. Debug application from any location
B. Make calls to methods of a server-side service
C. Real-time communication to two or more Flash clients
D. Bypass Flash sandbox security in order to load content from remote domains
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 37
What is the value of "myIndex" in ActionScript? var myString = new String("Hello World");
var myIndex = myString.indexOf("o");
A. 4
B. 5
C. 7
D. 8
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 38
Five movie clips are placed on the main Timeline of a movie, each with an onMouseDown
event handler. When the movie plays and the Stage is clicked, which of the five movie clips
onMouseDown event handlers will be invoked?
A. All of the movie clips
B. Movie clip on the topmost layer in the timeline
C. All movie clips under the mouse pointer at the time of the click
D. Only the topmost movie clip under the mouse pointer at the time of the click
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 39
What assigns an array of three elements to the variable myList?
A. myList = "a,b,c";
B. myList = ["a,b,c"];
C. myList = "a,b,c".split(",");
D. myList = new Array("a,b,c,");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 40
What returns the string value "red" assuming node is equal to color in the XML below?
(Choose TWO) <color>red</color>
A. node.nodeValue
B. node.firstChild.nodeValue
C. node.textNode.nodeValue
D. node.childNodes.nodeValue
E. node.childNodes[0].nodeValue
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 41
What keyword is used to implement inheritance when using ActionScript 2 syntax?
A. Proto
B. Inherits
C. Extends
D. Prototype
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 42
If the local date is Sunday, June 2, 2003 and the lines of ActionScript are executed, what is the
value of myDay? var my_date:Date = new Date(); var myDay:Number = my_date.getDay();
A. 0
B. 1
C. 2
D. Sun
E. Sunday
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 43
Code on the main Timeline of a movie: stop_btn.onRelease = function() { this.stop(); stop();
} What code will halt the movie on the main Timeline when the button is clicked?
A. stop()
B. this.stop()
C. both this.stop() and stop()
D. neither this.stop() nor stop()
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 44
What correctly demonstrates how to initialize an object named "myObject" with a property
named "myProperty"?
A. myObject = newObject { propertyValue };
B. myObject.myProperty = new Object {"propertyValue"};
C. myObject = new Object (); myObject.myProperty = propertyString ;
D. myProperty = newObject {}; myObject.myProperty = propertyString ;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 45
What is the value of x? function doJoin (a, b) { return a + b; } x = doJoin(5, doJoin(3, 2));
A. 5
B. 10
C. "return a + b"
D. "doJoin(5, doJoin(3, 2))"
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 46
What item can be added to the Flash Player s context menu?
A. About
B. Settings
C. Download
D. Flash Player
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 47
What is added to the Actions panel to include ActionScript in an external file named
"actionlib.as"?
A. #include "actionlib.as";
B. include("actionlib.as");
C. #include("actionlib.as")
D. #include "actionlib.as"
E. #include actionlib.as;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 48
What class has an addListener() method?
A. Array
B. Button
C. Mouse
D. MovieClip
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 49
What changes are represented by DeltaPackets?
A. DataSets
B. RecordSets
C. DataHolders
D. SharedObjects
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 50
What is the value of y? x = 3; y = ++x;
A. 2
B. 3
C. 4
D. Syntax error
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 51
What line of ActionScript sets an instance of the stand-alone Flash Player to full screen?
A. _fullscreen = true;
B. _root.fullscreen = true;
C. Stage.size("fullscreen");
D. fscommand("fullscreen", "true");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 52
What ensures all implementing classes will have a particular set of methods?
A. Interfaces
B. Behaviors
C. Movie clips
D. Polymorphism
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 53
What single class is the superclass of all other classes in Flash MX 2004?
A. Array
B. Object
C. Button
D. MovieClip
E. VisualObject
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 54
A single array can contain different elements that are different data types.
A. True
B. False
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 55
What happens when a duplicateMovieClip() function is used to copy a clip, and a square, onto
a depth that already contains another clip, and a circle?
A. Square is placed on top of circle
B. Square is placed underneath circle
C. Circle is removed and is replaced by square
D. duplicateMovieClip() function fails (square is not copied)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 56
What is the result of the statement? myMC._lockroot = true
A. all animation stops in "myMC"
B. new objects cannot be instantiated in _root
C. references to _root inside of "myMC" will refer to the main Timeline of "myMC"
D. references to _root inside of "myMC" will refer to the main Timeline of parent
movie
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 57
What native object allows a developer to save data to a client computer, assuming the user has
given permission?
A. LocalObject
B. LocalCookie
C. SharedObject
D. SharedCookie
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 58
What shows a valid data provider assigned to a List component instance named "clProducts"?
A. clProducts.dataProvider = {label: "Flash MX 2004", data: "flash"};
B. clProducts.dataProvider = [{label: "Flash MX 2004", data: "flash"}];
C. clProducts.dataProvider = [label: "Flash MX 2004", data: "flash"];
D. clProducts.dataProvider = {[label: "Flash MX 2004", data: "flash"]};
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 59
Where can breakpoints be applied in ActionScript? (Choose TWO)
A. Output panel
B. Actions panel
C. Any text editor
D. Debugger panel
E. Script window for external AS files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 60
What best defines a breakpoint?
A. Section of code that throws an error
B. Point where the break keyword in a script is used
C. Location set in a code where the debugger stops
D. Point in a loop statement where the loop is broken out of
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 61
The following code was written to disable three Button component instances ("button_1",
"button_2", and "button_3"). for(var i=0;i<3;i++){ this["button_"+i+1].enabled=false; }
What is the actual result?
A. All three buttons get disabled
B. None of the buttons get disabled
C. does not compile because of a syntax error
D. only "button_1" and "button_2" get disabled
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 62
What conditions must be met in order to remotely debug a Flash application from a web
server? (Choose TWO)
A. Must have a remote Debugging policy file
B. Browser is using the Debug version of the Flash Player
C. Cross-domain.XML file specifies the web server domain
D. Flash application must be loaded over an HTTPS (or SSL) connection
E. SWD file is published with the Flash application and uploaded to the same location
as the Flash application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 63
What statement generates an error that can be handled by a finally{} code block?
A. Trace
B. Throw
C. Break
D. Catch
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 64
What file types are needed to use the debugger on a remote Flash movie? (Choose TWO)
A. SWF
B. SWD
C. RDF
D. FDP
E. RFD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 65
What is the most efficient method to remove trace statements from compiled code?
A. Comment out trace statements
B. Manually delete trace statements
C. Select "Omit trace actions" from the publish dialog box
D. Remove only the contents of the trace statements but leave the trace function call
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 66
What elements in a Flash MX 2004 movie can the Property inspector alter? (Choose TWO)
A. Scene
B. Stage
C. Frame
D. Library
E. Symbol Instance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 67
What are functions assigned to an object called?
A. Methods
B. Identifiers
C. Keywords
D. Operators
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 68
Where can breakpoints be applied in ActionScript? (Choose TWO)
A. Output panel
B. Actions panel
C. Any text editor
D. Debugger panel
E. Script window for external AS files
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 69
What file types are needed to use the debugger on a remote Flash movie? (Choose TWO)
A. SWF
B. SWD
C. RDF
D. FDP
E. RFD
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 70
What best defines the debuggers Watch list?
A. undefined/problem variables
B. Series of time increments between breakpoints
C. List of variables you mark to view in a separate pane
D. List of variables that the debugger determines do not match the declared type for that
variable
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 71
When can Flash Player 7 access data served from a different domain than the domain serving
the SWF file?
A. Never
B. Only when an HTTPS connection is used
C. Anytime the System.security.allowDomain() method is used
D. When a cross-domain policy file is used that specifies the SWFs originating server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 72
What most accurately describes the proper method of embedding data into an HTML page that
must be passed to a Flash movie? Modify
A. Only the embed tag and use escape codes.
B. Only the embed tag and use un-escape codes.
C. Both the embed and object tags and use escape codes.
D. Both the embed and object tags and use un-escape codes.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 73
What is a valid property of the new Flash MX 2004 Error class that contains information about
an error that occurred within a script. (Choose TWO)
A. Error.value
B. Error.name
C. Error.output
D. Error.number
E. Error.message
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 74
What is required to enable the Flash Player to communicate over Secure Sockets Layer (SSL)?
A. Xtra extension available from Macromedia
B. nothing, Flash is unable to communicate over SSL
C. use of an applet embedded in the same HTML page
D. Flash must be playing in a browser that supports SSL
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 75
What are possible ways to connect the Flash Player with server-side functionality? (Choose
TWO)
A. Flash Remoting
B. use the DataSet component
C. import a PHP script into a Flash movie
D. XMLSocket to send/receive XML data from an ASP page
E. open a direct port to a ColdFusion page and use server-side ActionScript within a
Flash movie
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 76
Netscape requires the "swLiveConnect=true" parameter in the <EMBED> tag of an HTML
document so that
A. c feeds.
B. real-time transfer of XML data is possible.
C. JavaScript can communicate with Flash MX 2004.
D. Netscape can download the latest player for Flash MX 2004.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 77
When playing from a projector, what sends the name and value of the variable "username"
using the POST method? username = "fred";
A. Flash MX 2004 is unable to POST from a projector.
B. getURL ("http://localhost/flashtest.asp", "_blank", "GET");
C. getURL ("http://localhost/flashtest.asp", "_blank", "POST");
D. getURL ("http://localhost/flashtest.asp?username=" + username, "_blank");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 78
What is true of the relationship between a subclass and a superclass? A subclass
A. Is a simplified interface for a complex superclass.
B. Receives the properties and methods from a superclass.
C. does not have a constructor and a superclass has multiple constructors.
D. is a class with only properties while a superclass is a class with both properties and
methods.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 79
What is a package?
A. Directory that contains one or more class files
B. Group of related functions that perform similar tasks
C. Collection of compiled clips used for saving and distributing components
D. Manageable cluster of layers that the user can expand and collapse to view only the
layers relevant to the current task
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 80
What are benefits of Flash Remoting? (Choose TWO)
A. Automatically parses custom XML
B. Provides access to client hard disk
C. Access server-side methods as if they are local
D. Provides access to user Webcams and microphones
E. Integrates external data sources directly with Flash UI components
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 81
What does the keyword "static" do to a property?
A. Forces it to only return true or false
B. Implements an implicit getter or setter method
C. Assigns it as a nonchangeable property for all instances of that class
D. Makes it a property of the class, as opposed to an instance of the class
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 82
A button component instance named "myButton" can trigger a custom function named
"myFunction()" using the following code: myButton.setClickHandler("myFunction");
function myFunction(){ trace("button clicked"); } Which approaches achieve the same result
using the V2 button component? (Choose THREE)
A. myButton.addEventListener("click", "myFunction"); function myFunction(){
trace("button clicked"); }
B. myButton.addEventListener("click", myFunction); function myFunction(){
trace("button clicked"); }
C. myButton.addEventListener("click", myObject); myObject=new Object();
myObject.click=function(){ trace("button clicked"); }
D. myObject=new Object(); myObject.click=function(){ trace("button clicked"); }
myButton.addEventListener("click", myObject);
E. myButton.addEventListener("click", {click: trace("button clicked")});
F. myButton.addEventListener("click", {click: function(){trace("button clicked")}});
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 83
What is the value of myResult? var my_array:Array = new Array( one , two , three , four );
myResult = my_array[2];
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 84
What method of the TextField.StyleSheet class is used to add a new style to a style sheet
object?
A. addStyle();
B. setStyle();
C. setNewCSS();
D. addStyleSheet();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=84
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 85
What statement creates a local variable that is destroyed after the function has completed
execution?
A. set myValue = 5;
B. dim myValue = 5;
C. var myValue = 5;
D. local myValue = 5;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 86
What method creates an instance of a MovieClip symbol with a linkage name of "myMovie"?
A. myMovie=new MovieClip("my_mc",1);
B. myMovie.duplicateMovieClip("my_mc",1);
C. this.attachMovie("myMovie","my_mc",1);
D. myMovie.createEmptyMovieClip("my_mc",1);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 87
How many interfaces can a single class implement?
A. 0
B. 1
C. 2
D. no limit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 88
When using the loadVars() object, the Flash Player is restricted to loading variables that
A. Have the same target.
B. Have ASP or SWF suffix.
C. Use the same Middleware.
D. Are from the same domain.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 89
In order for Flash MX 2004 to read variables using a LoadVars object from a server-side
application (i.e., ColdFusion, ASP, PHP or similar) the variables must
A. be in a row/column data format delimited by commas.
B. be URL-encoded name/value pairs delimited by commas.
C. be URL-encoded name/value pairs delimited by ampersands.
D. come from a database (Oracle, Access, SQL server or similar).
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 90
What method is used to remove white space between nodes in an XML document?
A. Call the XML.ignoreWhite() method before loading.
B. Set XML.ignoreWhite = true, before loading the document.
C. Call the XML.stripWhiteSpace() method immediately after loading.
D. Use String.split(" ").join("") on a string representation of the XML object.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 91
Where are variables that are loaded via a LoadVars object referenced?
A. Within an array
B. Directly into a TextField object
C. On the timeline where they are loaded
D. In properties of the LoadVars object where they are loaded
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 92
What does Flash Remoting use to communicate with the Flash client?
A. AMF
B. SOAP
C. WSDL
D. XHTML
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 93
What is the valid syntax to set a property named "id" for an object defined below? (Choose
TWO) var myObject:Object = new Object();
A. myObject.id = "myString";
B. myObject(id) = "myString";
C. myObject[id] = "myString";
D. myObject["id"] = "myString";
E. myObject.id.string = "myString";
F. var id:String = myObject["myString"];
G. var myObject.id:String = "myString";
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 94
What type of object does the setDataProvider() method of the ComboBox component accept?
A. Array object
B. Object object
C. TextField object
D. MovieClip object
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 95
A button instance is named circle_btn. ActionScript is placed on the main Timeline so that
when the button is clicked a movie clip instance named rec_mc s width is changed to 100.
What is the best code to perform this action?
A. circle_btn.onRelease = function() { this.width=100; }
B. circle_btn.onRelease { rec_mc._width=100; }
C. circle_btn.onRelease = function { rec_mc._width=100; }
D. circle_btn.onRelease = function() { rec_mc._width=100; }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 96
Which property contains HTML text in the TextField object?
A. my_txt.text
B. my_txt.html
C. my_txt.htmlText
D. my_txt.textHtml
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 97
What is an example of correct syntax for calling a JavaScript function using a JavaScript
pseudo- URL?
A. jsFunction:alert("I am an alert message");
B. getURL("javascript:alert( I am an alert message );");
C. javascriptFunction("alert( I am an alert message );");
D. getURL("javascript", "alert( I am an alert message );");
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 98
What is true when using the duplicate Movie Clip() method?
A. _visible property of a movie clip is set to true upon duplication
B. duplicated movie clip can have a different parent than the source movie clip
C. movie clip that is at a depth of 4 will appear to be in front (or on top of) a movie clip
that has a depth of 7
D. two movie clips can exist at the same depth and have the same parent provided they
have unique instance names
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 99
What code creates an object named "person" with the two properties"name" and "age"?
A. person = {name:"fred",age:24};
B. person = (name="fred",age=24);
C. person = new Array(name:"fred",age:24);
D. person = new Object(name="fred", age=24);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 100
Which option correctly defines a getter method that creates a property named "count"?
A. function getCount():Number { return _nCount; }
B. function get count():Number { return _nCount; }
C. function count():Number { return _nCount; }
D. function getter count():Number { return _nCount; }
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 101
Assume a user has granted permission and the correct native object is instantiated into
objectInstanceName. What method commits persistent data to the client machine?
A. objectInstanceName.exec();
B. objectInstanceName.flush();
C. objectInstanceName.save();
D. objectInstanceName.commit();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 102
What correctly adds a listener object named "oListener" to a Button component instance named
"cbtSubmit" such that the Button component will dispatch all click events to the listener?
A. cbtSubmit.addListener("click", oListener);
B. cbtSubmit.addListener(oListener, "click");
C. cbtSubmit.addEventListener(oListener, "click");
D. cbtSubmit.addEventListener("click", oListener);
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 103
What code displays the current date (based on the user s clock setting) formatted like
"3/31/2004" in the dynamic text field instance named "my_txt"?
A. var d:Date = new Date(); my_txt.text =
d.getMonth()+"/"+d.getDate()+"/"+d.getYear();
B. var d:Date = new Date(); my_txt.text =
d.getMonth()+1+"/"+d.getDate()+1+"/"+d.getYear();
C. var d:Date = new Date(); my_txt.text =
(d.getMonth()+1)+"/"+(d.getDate()+1)+"/"+d.getFullYear();
D. var d:Date = new Date(); my_txt.text =
(d.getMonth()+1)+"/"+d.getDate()+"/"+d.getFullYear();
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 104
What ActionScript commands allow sending data out of a Flash application to a server-side
application? (Choose TWO)
A. getURL
B. onSend
C. onLoad
D. loadData
E. loadMovie
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 105
What type of data is best suited for use with XML functions instead of loadVariables?
A. Single value
B. External MovieClip
C. Complex hierarchical data
D. Flat list of name-value pairs
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 106
Given the code: function multiply(a:Number, b:Number):Number { if(isNaN(a) || isNaN(b)) {
throw new Error("Invalid datatype"); } else if(a == null) { throw new Error("a is null"); }
else if(b == null) { throw new Error("b is null"); } else { return (a * b); } } try {
trace(multiply(1, null)); } catch (erExeption:Error) { trace(erExeption.message); } What is
displayed in the Output panel?
A. 1
B. NaN
C. A is null
D. B is null
E. Invalid datatype
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 107
What method of the Color object is used to change the Alpha property of a movie clip with
ActionScript?
A. _alpha
B. setRGB
C. setProperty
D. setTransform
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 108
What is the value for "answer"? function power(n,p) { if (p==1) { result = p; } else { result
= p*power(n,p-1); } return(result); } answer = power(3,2);
A. 0
B. 1
C. 2
D. 6
E. 9
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 109
What type of resource can Flash MX 2004 natively use to retrieve dynamic data? (Choose
TWO)
A. Text files
B. XML files
C. Java class files
D. XSL documents
E. Oracle database
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 110
What native object allows two separate Flash movies to communicate with each other?
A. LocalObject
B. SharedObject
C. LocalConnection
D. SharedConnection
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 111
What is the value of y? x = 3; y = x--;
A. -3
B. 2
C. 3
D. Syntax error
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 112
Where must ActionScript 2 classes be located?
A. components
B. external files
C. frame 1 of _root
D. top layer of timeline
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 113
What is used to create frame rate independent script-based animations?
A. While
B. Setinterval
C. Gotoandplay
D. Onenterframe
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 114
What defines a class member within an ActionScript 2 class that is NOT accessible to instances
of the class?
A. hide var _nCount;
B. class var _nCount;
C. static var _nCount;
D. private var _nCount;
E. protected var _nCount;
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
QUESTION: 115
What ActionScript error will occur for the code below? function snap { k = 42 % 0; }
A. % is not a valid operator
B. Function must return a value
C. Function declarations missing parenthesis
D. There is no exception processing for a division by zero error
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=9A0-602&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TwPass Certification Exam Features;
-
TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.
More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.
View list of All Exams (AE);
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx
To purchase Full version of exam click below;
http://www.TwPass.com/
Was this manual useful for you? yes no
Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Download PDF

advertisement